Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pholus  (Luettu 4289 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
irkkunen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 184



Profiili
« : 04.03.2006 13:27:38 »

Miten tulkitsette Pholuksen sijainnin AP-kartalla? Itselleni koko mötikän merkitys on vieläkin vähän epäselvä, mutta muistelisin sen liittyvän suuriin muutoksiin, ja että akselin ylitykset olisivat erityisen merkittäviä?

Mulla on Pholus kesäkuussa alkavalla auringonpaluukartalla tarkkaan MC:llä, yksi astetta Jousimiestä, ja muodostaa sieltä tarkan suurkolmion noususolmuun 2.huoneeseen ja Mars/Junoon 7. huoneeseen. Saanko siis elämää suurempia ihmissuhteita työn tai opiskelun piiristä? :Smiley Voin lähettää syntymäajankin jos joku haluaa kommentoida.
tallennettu

aurinko merkurius venus kaksoset , kuu vesimies , askendentti vaaka , mars kalat
Keltainen Planetaarinen Tähti
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 04.03.2006 16:50:23 »

According to first astrological observations, Pholus gives unusual ability in a particular area, or unexpected results, due to a gift for experiment. Pholus' transits over the main axes of a chart, often mark radical and unexpected change, hinted at by his sudden and unexpected death in the myth.
www.astro.com/astrology/in_chiron_e.htm

Ja täältä löytyy valaisua Pholuksen-myyttiin
www.bsa.bristolastrology.net/pholus.html

Pholus on kyllä aika mystinen, mutta tämmöiset linkit tuli googlella vastaan hakusanalla Pholus.

Voisi kuvitella,että jonkinlainen odottamaton käänne uran tai elämän päämäärien alueella olisi odotettavissa... Vaikka MC onkin yleensä liitetty uraan ja uralla etenemiseen, voidaan sen tulkita sisältävän myös kaikki muut elämän päämäärät.

Juno liitetään puolestaan parisuhteeseen ja avioliittoon, Mars seksiin, 2. huone talouteen/ tunteiden vakauteen ja Noususolmuhan osoittaa tämän elämän tavoitteet....
tallennettu

irkkunen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 184



Profiili
« Vastaus #2 : 04.03.2006 20:42:23 »

Kiitos Emelia, kuulostaa hyvältä, katsotaan sitten, paljastuuko niitä mehukkaita yllätyksiä, niin kuin mainoksessa sanotaan... Grin Kartalla planeetat on jakautuneet niin tasaisesti ja säädyllisesti eri puolille, että pitää ihan ajatuksella tutkia muita kuvioita.
tallennettu

aurinko merkurius venus kaksoset , kuu vesimies , askendentti vaaka , mars kalat
Keltainen Planetaarinen Tähti
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: