Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Jupiterin yhtymä marssiin ?  (Luettu 3909 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
tada
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« : 24.02.2006 20:41:21 »

Heippa

Osaisiko joku tulkita tällaisa kuvioita jotka tulevat mieheni kartalle tämän vuoden aikana ?

 jupiter aspect_con mars
 uranus aspect_tri mars
  saturnus aspect_sex aurinko

Minkälaistä jälkeä elämään saattaa tulla ?
Liittyykö työhön / uraan ?

Miehelläni on työasiat nyt pinnalla.
Osaako joku kertoa.
Olen aika vihreä näissä ?

Tada
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469Profiili WWW
« Vastaus #1 : 24.02.2006 20:56:08 »

Moi Tada! Kun huonesijainneista ei ole tietoa, on vaikea sanoa, tulevatko liittymään enemmänkin työhön vai muuhun elämään... Undecided Joka tapauksessa Marsiin kohdistuvien transiittien myötä omassa toiminnassa tulee olemaan myötätuulta, on mahdollisuutta elämänpiirin laajentamiseen ja uudistamiseen. Kyseessä voi olla yhtä hyvin esim. uusi harrastus kuin tietty uudestisyntyminen miehenäkin. Huomaat ehkä miehessäsi uutta energisyyttä, toimintatarmoa, rohkeutta, mutta myös kärsimättömyyttä. Itseluottamus on nyt huipussaan, jopa hieman ylimenevällä tavalla.  Jos miehesi harrastaa jotakin urheilulajia, täydet mahdollisuudet menestymiseen on olemassa. Jos miehesi on tällä hetkellä elämäänsä tyytyväinen, transiitit Marsiin ilmenevät enimmäkseen positiivisena toimintatarmona, mutta jos kyllästymistä johonkin elämänalueeseen on ilmassa, saatat kokea miehesi myös nyt tavallista kärkkäämpänä ja muutoshaluisempana.

Myös Saturnuksen sekstiili Auringolle antaa persoonalle uutta potkua. Tämä voisi jo liittyä myös työasioihin esim. ylennyksen tai työasioihin panostuksen merkeissä. Tai ehkä transiitti näkyy vain tiettynä vakautena ja elämään tyytyväisyytenä, mikä kivasti tasapainottaisikin Uranuksen transiitin aiheuttamaa levottomuutta.

Kaiken kaikkiaan näkisin miehesi tilanteen erittäin positiivisena johtuen kaikkien luettelemiesi transiittien suotuisasta luonteesta. Tsemppiä! Toivon että miehesi myötätuulen ansiosta saat nauttia suotuisista tuulista itsekin!  Smiley
« Viimeksi muokattu: 24.02.2006 20:57:57 kirjoittanut May » tallennettu

tada
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #2 : 24.02.2006 22:06:57 »

Heippa

Olipa hieno tulkinta. Kiitos kovasti.
olen tietämätön ja kovasti kiinnostunut näistä asiosta.
Mitä suosittelisit kirjavinkiksi tai tietolähteeksi kun haluaisin opiskella näitä asioita itsekin  ?   Ovatko huonesijoitukset ne mitä syntymäkartalla on vai muuttuvatko ne ?
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469Profiili WWW
« Vastaus #3 : 24.02.2006 22:46:37 »

Esimerkiksi Raimo A Nikulan teokset ovat hyvää luettavaa niin aloittelijalle kuin pidemmällekin ehtineelle. Aloittelijan kannattaa aloittaa Nikulan repertuaarista vaikkapa kirjalla Astrologian ihmiskuva. Myöskin Juhani Nummelan Astrologian käsikirja on todella laaja perusteos, mutta vaatii ehkä jo hieman perustaitojakin. Tuikku Ljungbergin Opi astrologiaa on ollut monen ensimmäisiä kirjoja - myös itseni. Onnea opinnoille, lupaan ettet pääse pitkästymään!  Wink

Syntymäkartta ei muutu koskaan vaan se on planeettoineen ja huonesijainteineen aina se sama, joka se on alunperin ollutkin maailmaan putkahtaessamme. Sen sijaan transiitit nostavat eri huoneita valokeilaan aina sen mukaan missä transitoivat planeetat kulloinkin liikkuvat.
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: