Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ironisehkoa?  (Luettu 3972 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8221


Profiili
« : 23.02.2006 20:10:30 »

Suomalaisten kiakkoilijoiden keskuudessa Leijona taitaa
olla yksi harvinaisimmista Aurinkomerkeistä!

 Shocked
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #1 : 24.02.2006 10:38:08 »

Jaa´a... Voipi olla. Muistaakseni joku oli tutkinut asiaa ja oli selvinnyt että kiekkoilijoista löytyisi paljon oinaita.
tallennettu
Alegría
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 70



Profiili
« Vastaus #2 : 24.02.2006 12:02:06 »

Oinaita ja jousimiehiä oli melko monta, kun tuossa yks päivä tsekkasin äijien syntymäaikoja......
tallennettu

Au rapu
Kuu skorpioni
Asc jousimies
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 24.02.2006 14:49:30 »

Herra nimeltä Michel Gauquelin on aikoinaan yrittänyt tilastotieteellisesti todistaa astrologian toimimattomuutta,mutta saanutkin yllättäen positiivisen tuloksen esim. urheilijoiden Marsin asemaa tutkiessaan. Tutkimuksen mukaan urheilijoilla olisi keskimääräistä useammin kartoillaan vahva Mars ja vastaavasti heikko Kuu. Seuraavassa pätkä tutkimuksesta:

"Ranskalaiset tulokset olivat lupaavia ja erityisesti Mars-efekti oli tilastollisesti vahva. Gauquelin laajensi työtään muihin maihin. Hän keräsi avustajiensa kanssa otoksia Hollannista, Saksasta, Belgiasta ja Italiasta. Tutkimus voitiin siten toistaa toisella aineistolla. Tohtoreita ja tiedemiehiä koottiin Italiasta 542, Saksasta 880, Belgiasta ja Hollannista 518, yhteensä 1940 henkilöä. Ulkomainen otos vahvisti alkuperäisen tutkimuksen tulokset: myös siin ä Mars ja Saturnus olivat avainsektoreissa todennäköisyyttä huomattavasti useammin. Todennäköisyyskerroin oli 1/700 molemmille. Ranskalainen ja ulkomainen ryhmä yhteensä käsitti 3305 henkilöä. Kun otoksen koko kasvoi, todennäköisyyskerroin osoitti huimaa nousua. Mars tiedemiesten ja l ääkäreiden horoskoopeissa on koko ryhmässä 666 kertaa avainsektorissa kun se todennäköisesti pitäisi olla 566 kertaa. Vaikka ero tuntuu maallikosta lukuna pieneltä, on todennäköisyyskerroin 1/50000. Saturnuksen kohdalla sama kerroin on 1/100000.

Mars-efekti urheilijoiden kohdalla oli vielä parempi kun koottiin ulkomailta isompi 915 otos. Jos se yhdistetään alkuperäiseen ryhmään, on koossa 1485 menestynyttä urheilijaa. Mars on tässä otoksessa avainsektorissa 327 kertaa kun todennäköisyys sanoo että sen pitäisi olla vain 253 kertaa. Todennäköisyys että tulos on sattuma, on 1/5000000. Huippu-urheilijoiden horoskoopeissa Mars on vakuuttavasti joko hieman ennen nousua tai yläkulminaatiota. Outo yksityiskohta paljastui myös: naisurheilijoiden horoskoopeissa Mars-efekti on kaksi kertaa vahvemi kuin miesurheilijoilla. Kukaan ei liene vielä löytänyt mieltä tähän yksityiskohtaan.

Näissä ammattiryhmissä jokin planeetta nousi asemallaan vahvaksi, mutta kävi lähes yhtä selväksi että tietyllä ammattiryhmäll ä oli jokin planeetta erityisen heikko vaadituissa sektoreissa. Gauquelinin tulokset kertoivat että toiminnan ihmisillä, urheilijoilla ja upseereilla Mars on usein avainsektorissa, mutta Kuu on keskiarvoa harvemmin. Samoin tiedemiehillä on Mars ja Saturnus avainsektoreissa, mutta Kuu vähemmän. Poliitikkojen oma planeetta on Jupiter, mutta mikään planeetta ei ollut selvemmin muita heikommin vaadituissa sektoreissa. Näyttelijöille ja kirjailijoille Jupiter on merkittävä planeetta, mutta Mars ja Saturnus osuvat harvemmin avainsektoreihin. Taidemaalarit ja muusikot ovat Jupiterin ja Kuun ammattiryhmiä, mutta edelleen Mars ja Saturnus eiv ät näytä merkitsevän tälläistä luovuutta. "

Lisää Gauquelinista: http://koti.welho.com/rnikula/gauquelin.htm

Hauska nimi tuo Leijonat muuten! Olisipa kiva tutkia, kuinka monta Leijonaa joukkueeseen itse asiassa mahtuu, jos vain olisi joukkueen syntymäajat käsillä.
Ainakin oma suosikkini Teemu Selänne on herkäksikin mainittu Aurinko-Rapu, mutta ehkä muu kartta antaa aurinkomerkkiä enemmän maskuliinisuutta ja voitontahtoa - Rapuja mitenkään aliarvioimatta.  Wink
tallennettu

Alzbeta
Vieras
« Vastaus #4 : 24.02.2006 19:02:24 »

Itse tiedän varsin vähän jääkiekosta, joten ei kukaan asiaan perehtyneempi sattuisi tietämään koska Suomen jääkiekko maajoukkue on perustettu?

Jos se Leijona selittyisi sitä kautta jotenkin...

Tuskin tuollaisessa tapauksessa yksittäisen pelaajan aurinkomerkillä onkaan suuremmin merkitystä kun puhutaan kuitenkin joukkueesta, joka edustaa koko maata Huh
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: