Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 11
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: ASTROLOGIAN ALKEITA ALOITTELIJALLE  (Luettu 224095 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jinx
Vieras
« Vastaus #30 : 05.04.2006 10:15:04 »

ELÄMÄNILO!!!

Kiitos erittäin hyvistä neuvoista ja ohjeista!
Tästä on ollut paljon apua myös minulle!!!
  Cheesy

Aurinkoa päivääsi!!!

JINX
tallennettu
Jinx
Vieras
« Vastaus #31 : 24.04.2006 11:02:18 »

Löysin vähän tulkintaa huoneille... :

HUONEET:

1. SINUN OLEMUKSESI - ESIIN TULEMINEN - Ensimmäisessä huoneessa itseilmaisu on fyysinen ja persoonallinen siis se osa joka välittyy itsestämme ulospäin; pukeutuminen, esiintyminen ja näkyvät asenteet.
    - Piilotajuiset ja osin tiedostamattomatkin projektiot, heijasteena sinun ja ympäristön välisestä tulkinnasta ja vuorovaikutuksesta, saa aikaan reaktiosi.
    - Sisäinen olemus ilmentää tietoisuutta ja suoraa toimintaa siitä, mikä vaikuttaa mielesi ja kehosi hyvinvointiin. Siksi on tärkeää ymmärtää sisäinen ja ulkoinen kauneus.
    - On tärkeää kehittää näitä molempia puoli että saavutat - tasapainon - elämässäsi, joka tuo puhtaan elämän ilon ja iloisuuden. - Pitkäikäisyyttä.

2. FINASSIASIAT – ENERGIA ENERGIAT - Toisessa huoneessa itseilmaisuamme ilmenee kestävyytenä; esimerkiksi henkilökohtaisten perustarpeiden tyydyttämisenä, talousasioiden ja perheasioiden hoidossa, mikä heijastelee vaurastumisen laatua.
   - Kaikilla ihmisillä on itsensä elättämisen valmiudet, avut ja lahjakkuudet löydettävissä ansaitaksesi oma toimeentulo. Myös puhekykyä, laulu voivat olla sellaisia, vaikka tämä huone ei sellaisenaan viittaa näihin lahjoihin.
    - Raha on energian synonyymi, ne merkitsevät samaa asiaa. Jos ei ole energiaa siis käyttöpääomaa, ei jaksa tehdä työtä ja ansaita rahaa.
    - Tee työsi suurella ilolla (rakkaudella) ja tunteella, tämän huoneen edustamilla elämänalueilla niin raha-asiasi paranevat. Olisi hyvä jos sinulla olisi ensin visioita rahan ansaitsemisesta.
    - Älä suhtaudu rahaan ja ansaitsemiseen negatiivisesti, mutta älä myöskään käytä rahaa väärin yli-ihannoiden sitä ainoana mahdollisuuksiesi antajana.

3. SEIKKAILULLISUUS – LEIKKISYYS - VIESTINTÄ ovat kolmannen huoneen asioita.
    - Välittömät kontaktit lähiympäristöön myös esineiden ja tekemisen kautta. Suhteet nuorempiin sisaruksiin, lapsuudenaikaisiin kavereihin, naapureihin, leikki-ikä. - Oppiminen.
    - Seikkailut, riskinotot, rohkeus ilmiöiden tasavertaiseen vertailuun, keinottelu ja spekulaatiot kuuluvat kolmannen huoneen teemoihin kuten kyvykkyys niiden toteuttamisessa.
    - Henkinen vireys ja unteliaisuus antaa valmiudet suuntautua ulospäin omista ympyröistä, laajentaen arkipäivääsi. Lyhyet reissut, keskustelut, kaikenlainen liikenne; mukaan lukien mielenliikkeet; hermosto; refleksit; aivojen aineenvaihdunta. - Huoneen teemat lisäävät myös pelottomuutta ja riskinottokykyä; hetken mielijohteina, jotka kulkevat käsikädessä. Kehitä näitä valmiuksia, jotta saat lisää itsetuntoa, itseluottamusta ja itsekunnioitusta.

4. MUKAVUUDET - JUURET - Neljäs huone ilmentää materiaalista hyvinvointia ja käytännön tarpeita, mutta ensisijaisesti psyyken perustaa.
    - Tunne-elämän selkeys antaa nöyrän, mutta itseensä luottava persoonallisuuden, jolla on erittäin vahva identiteetti. Siksi introspektio, itsen havainnointi ja itsearviointi ovat tärkeitä mutta haastavia taitoja oppia, elämän onnistumisen kannalta.
    - Huone kertoo omista juurista, suvusta, kuten lapsuuden kodista ja sen tunnelmasta. Omistussuhteet elämän perustana; kodin välineet kuten maa-alue, talo, auto, koulutus ja äitiä / isä / huoltaja. Käytännön päivittäiset mieltymykset ja turvallisuudentunne; omaisuudenkäyttö suunnitelmia.
    - Ansaitsemme kaikki mukavan kodin, kivan auton jne. Työskentele, tunne-elämäsi selkeyttämisen eteen että kykenisit avaamaan mielesi ideaalille - kodillesi, läheisillesi, kulkuneuvolle ja muille mukavuuksille.
    - Poista väärät käsitykset rajoista – rajoittuneisuudestasi. - Äläkä syytä ketään.
    - Tee itsesi iloiseksi ja juhlalliseksi; salli itsellesi kyky laulaa, tanssia ja iloita musiikista. Suo itsellesi iloa ja juhlia – mukavuuksia

5. ARMO - ELÄMÄNNÄYTTÄMÖ - Viides huone suo melko vakaan minä-kuvan vaikka etsimmekin jatkuvasti uusia haasteita, kasvaakseen yhä suuremmaksi ja paremmaksi ihmisenä.
    - Vahva ego -keskeisyys; pelot; itseilmaisussa ovat esteitä eikä siunauksia. Kaikki hyveet siunautuvat entisestä elämästä, kuten lapset ja onni, jotka ovat jumalan lahjoja. Näiden lahjojen aktivointi vaatii luovuutta, dramatiikan tajua ja uskoa itseen.
    - Itseluottamus kasvaa erilaisissa itseilmaisun ja esiintymisen tilanteissa jonka ehtona on samalla totaalinen antautuminen elämälle; esittämälleen asialle, projektille, vain silloin saat palkitsevat kiitokset ja armo(akin). Huone antaa yksilölliset työkalut näiden saamiseksi.
    - Jos sinulla on luonnollista halua hyvyyttä kohti ja kykyä rakastaa itseäsi suurempaa Luojaa suurella antaumuksella, voit saavuttaa suuria asioita.
    - Oikeanlaisella uskolla ja elämänviisaudella on jumalasta saatavilla armoa ja siunauksia yllin kyllin.

6. VELKA - ITSEKASVATUS - Kuudes huone välitilinpäätös omien taitojen arvioinnissa. Huone ilmentää aiemman vaiheen itsen kehittämisessä syntynyttä velkaa; yksipuolisen tai ylitehostetun kehityksen seurauksena; terveys - ja sairausasioissa tai vihollisten ja onnettomuuksien muodossa.
    - Huoneen avulla opit itsekasvatuksen avulla kuinka vältät ongelmia rajaamalla paremmin omia impulsseja. Tarkastele rutiineja ja uudelleen organisoi tuottamattomat tavat tuottoisilla tekniikoilla.
    - Anna negatiivisten aseteiden liueta pois. Tee taistelusuunnitelma niille elämänalueille, jotka vaivaavat ja kiusaavat sinua. Ilman taistelua, emme etene minnekään.
    - Muita tämän huoneen ominaisuuksia; muiden palvelu, työntekijä, yksityiskohtainen työ, opetus-, terveys- ja hygieniatekniikoiden asiantuntija ja opastaja, arkipäivän juoksevat asiat, lemmikit, saavutukset ja kova työ.

7. SUHTEET - KOHTAAMISET - Seitsemäs huone ilmentää yksiselitteisesti kaikkia sosiaalisen kanssakäymisen muotoja. Vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa kuten suhteessa puolisoon ja liikekumppaneihin, sopimuksiin toisten osapulia ja ystäviä, myös riittakumppanien kanssa - kehittävät itsetuntemusta.
    - Tämän huoneen ihmissuhteet antavat elämällesi tarkoituksenmukaisuuden ja mielekkyyden, siksi muut ihmissuhteet ovat niin vitaalisia ja tavoitteellisia. Huone ilmentää kykeneväisyyttäsi ihmissuhteissa, sitä, miten ilmennät haluasi herättää muiden kiinnostusta sinusta, tämä alue materialisoi halusi.
    - Perimmiltään pyyteettömän rakkauden jumalatar kontrolloi kaikki sinun ihmissuhteidesi laatua, hän kontrolloi kaikkia ihastumisen ja vaikuttumisen tasoja. Siksi hyvin syvällä tunnetasolla sinun tulee kyetä arvioimaan ihmissuhteidesi vilpittömyys ikäänkuin menisit jumalattaren luokse, joka ilmentää sinun puhtaimpia tunteitasi. Näin rakentavat tunteesi saavat alkunsa.
    - Huolehdi tämän huoneen alueista siten, että aina uudelleen tasapainotat viehätyksesi oikeanlaisiksi ihmissuhteiksi.

8. VASTOINKÄYMISET - PERUUTTAMATTOMAT KOKEMUKSET
    - Kahdeksas huone ilmentää vastoinkäymisiä ja menetyksiä, mutta huone mahdollistaa myös käsittämättömät ihmeet, puhtaat ihmeparantumiset ja ihmeteot. Fyysistä uusiutumiskykyä; pitkäikäisyyttä.
    - Tämän huoneen esteet ja ongelmat ovat yhtä huomaamattomia, kuin uudet alut ja syntymät, ilman että rajallinen ihmismieli kykenee havaitsemaan niitä etukäteen. Koko ihmiselämä pyörii sen ympärillä että löydämme esteitä ja kykenemme poistamaan ne.
    - Huoneen vaikutukset ylittävät kuoleman rajan, sillä ihmiset kykenevät poistamaan niin suuria esteitä että jopa tulevat sukupolvet, omat jälkeläiset ja kansakunnat hyötyvät näistä. Tai pahimmassa tapauksessa perivät virheemme ja sairautemme, kuten asemamme ja asenteemme (tabut) laajemmassa taloudellis-sosiaalisessa kentässä.
    - Huone näyttää esteet ja jarrut, kaikki tukkivat tekijät ja prosessit elämänvirran tiellä. Paljasten myös ehdollistetun sulautumisen jumalaan; toiseen ihmiseen psykologisella ja seksuaalisella tasolla.
    - Vahvista itseäsi hyvillä ihmissuhteilla, jotta suuntaudut aurinkoa, elämää ylläpitää energiaa kohti. Koska salaiset ja morallisesti arveluttavat ihmissuhteet ja sopimukset heikentävät elinvoimaasi.

9. VIISAUDEN SAAVUTTAMINEN - Yhdeksäs huone voi parhaimmillaan ilmentää jumalaista älykkyyttä, terävää ja laaja-alaista kuin lasersäde. - Tämä huone tuo onnea, onnekkuutta, rikkautta, vaurautta, henkistä elämää ja mainetta; ihmiset kokevat saavansa sinusta; myötätuntoa ja isän. - Huone mahdollistaa yliluonnollista viisautta ja tietoa selviytymisestäsi syvällisten psyyken kokemusten paljastumisien kautta. - Kehittynyt suhteesi korkeampaan älykkyyteen ja henkilökohtainen kyvykkyyteesi lisätä tietoisuuttasi elämän eri alueilla, laajentaa suhdettasi myös laajempaan sosiaaliseen elämään jossa vaaditaan tiettyä protokollaa, perinteiden ja rituaalien arvovaltaista noudattamista, eri kulttuurikerroksissa myös kansainvälisellä tasolla, mahdollistaa sinulle näkyvän aseman yhteisössä. - Huuda jumalalta ihmeitä. Rukoile ja tunne myötätuntoa toisia kohtaan, silloin kaikki muuttuu paremmaksi.

10. ELÄMÄNTYÖ - Kymmenes huone ilmentää ammattia, työllisyyttä, uraa ja yrittäjyyttä, kuten myös työttömyyttä.
    - Sanskritinkielessä karma –merkitsee; työtä ja businesstä. Se ymmärretään intialaisen astrologisen tradition mukaan siten, että mitä sitten teetkin ja varsinkin vaihtaessasi työtä sinun pitää pohtia tarkasti aika-tila – käsitteellisiä päätöksiäsi, työ-karmallisten vaikutusten vuoksi.
    - Ihminen on työnsä, ammattinsa, virallisen asemansa ja maineensa kautta lujiten sidoksissa yhteiskuntaan ollen siten, osa yhteiskunnallista vallankäytön koneistoa, ja välillisesti vastuussa sosiaalisista ratkaisuista.
    - Aika on rahaa ja raha on aikaa. Ne jotka ovat materian herroja (= yläpuolella tämän, eli materiaan kiintymättömiä), heillä on aina vahva tietoisuus ajasta. He tekevät työtä päivittäin, viikoittain, ja kuukausittaiset saavutukset arvioidaan suurella tarkkaavaisuudella.
    - Tilan karma siis työ, viittaa siihen missä sinä asut. Muuttaessasi tai mennessäsi pyhiinvaellusmatkalle (= vapaalle, rentoutumaan) hyvin voimakkaaseen paikkaan se tuo sinulle uusia impulsseja työ-karmaan. Sinä tulet yhteen uusien ja erilaisten voimien kanssa, jotka synnyttävät uusia ideoita. Anna jumalan kantaa sinua.

11. SAAVUTUKSET - TOTEUTUVAT TOIVEET
    - Yhdennentoista huoneen alamerkityksenä voisi vielä mainita SADONKORJUUN - DHARMAN (= universaali moraali ja tietoisuus tästä).
    - Kakki merkitykset viittaavat 11-huoneessa eräänlaisiin etuisuuksiin, Dharman perintöön, jotka ovat vapauttavia siunauksia aiemmasta toiminnasta. Toimit yhteiskuntaa uudistavana vaikuttajana, luoden ehkä vielä näkymätöntä, mutta parempaa tulevaisuutta kansainvälisellä ja paikallisella tasolla.
    - Huoneessa ansaitut palkkiot ja bonukset voivat siten olla aineellisia tai aineettomia etuja; selkeitä tavoitteellisia tuloksia, jotka saat tuloina ja voittoina. - Tuotto ei ole aina suhteutettu suoraan rahaan, taloudellisiin panoksiin nähden; työhösi jota teet, eikä yritykseesi tai projektiisi. Se voi olla myös investointi, yllättävä perintö tai yhteistyön muoto jossa roolisi nähden voit saada isomman tuoton.
    - Kaikenlainen yhteistyö, sopimukset ja osakkuudet voivat tuottaa panostukseen nähden runsaasti.
    - Huolehdi huoneen mukaisesti, että autat itseäsi uusiin saavutuksiin avaamalla uusia ovia. Saamattomuus ja syrjään vetäytyminen on sinulle tuhoisaa, kuten epäonnistumisen asenne ja laiskuus.
    - Kuten valon hidastuminen muuttuu materiaksi. Sinäkin tarvitset paljon valoa, joka läpäisee pimeyden ja tietämättömyyden se on avain tietoisuuden muuttumiselle. Valo tekee sinustakin tuotteliaamman. Valo = kristallisoitunut tietoisuus = oikean ja väärän erotuskyky. Valo johtaa sähköä, siksi se lisää tehoa!

12. KUSTANNUKSET KUSTANNUKSET
    - Kahdennessatoista huoneessa tehdään tiliä, puhdistaudutaan menneisyydestä ja kohdataan omat heikkoudet ja vääristymät. Sulaudutaan, uneksitaan ja inspiroidutaan, synnytään uudelleen tai saavutetaan lopullinen Itse Oivallus, valaistuminen.
    - Välinpitämättömyys Itseä ja elämää kohtaan johtaa yksipuoliseen kehitykseen josta seuraa sisäisiä ristiriitoja kaikkeuden kanssa. Työn ja tehtävien, kuten ympäristön ja ihmissuhteiden tulisi mahdollistaa mediatiivistä itsetutkiskelua ja mielen hiljentymistä elämän perimmäisten kysymysten äärelle. Elämän tuhlaaminen kuluttaa sielun voimavaroja jos henkinen pääoma ei ole kasva.
    - Yhdistä mielikuvat; sisäinen matkailu myös konkreettiseksi matkustamiseksi.
    - Kustannukset voivat olla myös hyviä lahjoituksia hyväntekijäisyyteen tai kielteisenä tuhlailua ja uneksimista.
    - Katso huonetta, sen merkkiä ja siinä olevia planeettoja jotta sinulle selkiäisi kaikki ne tekijät jotka vaikuttavat sinun menoihisi ja kuluihisi.
    - Huone näyttää suhteesi ulkomaihin esim. jos vauraus tulee kohdallasi 12:sta huoneesta. Mutta raha voi tulla helpomminkin vaikkapa ulkomaan kuljetusalalta. Jos taas 7 :ssä huoneessa on merkkejä silloin sinun vaurautesi voi tulla puolisosi kautta.
    - Jokaista huonetta voi tarkastella näillä termeillä suhteen (7) kautta tai muiden asioiden ks. huoneiden merkitysten kautta.
tallennettu
Jinx
Vieras
« Vastaus #32 : 24.04.2006 12:12:07 »

Löysin tiivistelmän planeettojen merkityksistä:

AURINKO - elämän ja vitaalisten voimien keskus, joka antaa energiaa kaikkeen inhmilliseen toimintaan ruumiin, sielun ja hengen tasolla. Integraation ja eheyden voima, joka pitää moninaisuutta ykseytenä. Tahdon, päämäärän asettelun ja luovuuden takana oleva perusvoima. Se symboloi myös arkkityyppistä Miestä, Logosta, Valoa. Miehen itsekuva miehenä on siitä kiinni, naisen ihannekuva Miehestä myös heijastuksen kautta. Mikäli puhutaan ihmissuhteen elinvoimasta, Aurinko on siinä myös mukana yleisenä tekijänä.

KUU - automaattiset, sisäänrakennetut verkostot, jotka pitävät huolta että toimimme luonnonmukaisesti, osaamme vaistota, sopeutua, tuntea elämän ehdoilla. Tunne-elämän keskus, vaistojen ja alitajuisten voimien heijastaja, joista rakentuu tapojen, tottumusten ja riippuvuussuhteiden verkosto, arkinen tarvemaailma. Se symboloi Äitiä ja Naista sikäli kun hänen vaistonsa ja tunteensa ovat terveitä. Naisen omakuva naisena riippuu siitä ja miehen ihannekuva naisesta potentiaalisena lapsiensa äitinä.

MERKURIUS - mielen toiminnot, kyky yhdistää havaintoja ja ajatuksia, assosioida ja käyttää kieltä itseilmaisuun. Halu välittää asioita, käyttää symboleita kokemuksia kuvaamaan. Sopeutumisen, liikkuvuuden, liikkeen, kohtaamisen, kontaktin symboli. Sillä voi olla merkitystä ihmissuhteissa myös sisarusten, koulutovereiden ja nuoruuden ystävien symbolina. Merkurius on välittävä hahmo - myös seksuaalisesti - ja siksi se symboloi androgyyniä, kaksineuvoista ihmistä, mies-naista, mutta tavallisesti myös sukupuolettomuutta tai epäkypsää henkilöä.

VENUS - yhteyteen, sisäiseen ideaaliin pyrkivä symboli, jonka kautta ihminen etsii harmoniaa, joka on samaa kuin Ykseys. Se symboloi kykyä antaa ja saada takaisin. Siitä on kiinni tarpeemme rakastaa ja saada vastarakkautta. Vastavuoroisuus, yhteisyys ja tasapaino ovat siten sen alaisia. Se symboloi Erosta tasa-arvoisen kiintymyksen ja rakkauden tasolla. Naisen itsekuva eroottisena naisena on sen mukainen, samoin mies etsii eroottista vastapuoltaan, animaansa, sen kautta. Rakkaus on Venuksen keskeinen toiminta-alue, sillä ilman rakkauta ei ole yhteisyyttä, jakamisen viimeistä perustetta.

MARS - itselähtöisen energian ja itsekeskeisen motiivin symboli, jonka kautta ihminen etsii välitöntä tyydytystä elämästä, mobilisoi voimiaan, kykyjään ja aggressiotaan yhteen päämäärään. Aloitteet, teot, saavutukset saavat energiansa siitä. Jokainen aloite voi rikkoa harmoniaa, se luo uuden etsimisen ja toiminnan tarpeen. Miehen omakuva maskuliinisena olentona, valloittavana ja seksuaalisena miehenä on Marsin alaista ja naisen Animus saa siitä voimansa myös. Jokainen Marsin tavoite tähtää minä tyydyttämiseen, siksi vastapuoli on juuri se mikä on ihanne, joka estää, tasapainoittaa, antaa itsestään - Venus.

JUPITER - sosiaalisen järjestyksen symboli. Siitä saa ihminen mallin omaan sopeutumiseensa yhteiskuntaan, sen perinteisiin, odotuksiin ja normeihin. Se viittaa kasvuun ja laajentumiseen sulattamalla kokemuksia ja yhdistämällä merkityksiä. Moraalinen, ajatteleva ja uskomuksellinen tietoisuutemme on riippuvainen siitä. Minän omat rajat ylittävä maailma syntyy Jupiterin kautta, asiat ovat jo meidän, ei minun. Samaistuminen johonkin asenteeseen, uskomukseen tai ideologiaan tapahtuu sen avulla. Jupiter voi ihmissuhteissa symboloida vanhempia, kypsiä, sopeutuneita ja ehkä menestyneitä ihmistyyppejä.

SATURNUS - minän kasvu päättyy oman identiteetin koettaviin rajoihin, jotka Saturnus luo. Sen avulla konkreettinen minuus otetaan haltuun, samoin aistitodellisuus, maailmaa opitaan hallitsemaan, samoin itseä erilaisten sääntöjen, rajojen ja määritteiden kautta. Se osoittaa missä ihmisen heikkous pakottaa rakentamaan suojamekanismeja turvaksi, mutta myös mihin voi kohdistaa käytännön saavutukset ja rationaalisen ajattelun. Se voi symboloida Isää siinä mielessä että isä on lapsen ensimmäinen auktoriteetti, horjumaton perusta. Mutta ihmistyyppinä se voi symboloida vanhempaa ihmistä, jolla on kokemusta ja arvovaltaa takanaan, mutta myös itsekkyyttä tai jäykkyyttä. William Davison piti Saturnusta aina merkkinä miehen kyvystä erektioon - sillä mitä muuta erektio on kuin erään elimen jäykkyyttä? Saturnus on usein vertailussa mitä tärkein planeetta, se osoittaa toisen Varjon projektiota ja toisen halukkuutta ottaa vastaan tämä heijastus.

URANUS - uusi taso: egon rajat ylittävä voima, välähdys, intuitio tai anarkistinen räjähdys. Kokonaisvaltainen tajunta kokeilee, rikkoo rajoja ja murskaa egon odotuksia. Se symboloi vapautta, itsenäisyyttä ja riippumattomuutta - myös ihmissuhteissa. Mutta sillä on merkitystä ihmisen vaistojen ja tunteiden irroittajana juuriltaan, se pyrkii universaaleihin muotoihin ja universaali ei sovi yhteen minän ja toisen minän keskinäiseen tunnesuhteeseen. Vrt. myöhemmin puheena oleva ihmistyyppi Puer Aeternus (Puella) - ikuinen nuorukainen (tai "poika-tyttö"). On ilmeistä että Uranusta eroottisten ongelmien ja tunnesiteiden ongelmien aiheuttajana on vähätelty loistavasti tähän mennessä.

NEPTUNUS - alkemistinen liuotin, johon yksilön toiveet, kaipuut, tunteet sulavat ja muodostavat alitajuisia odotuksia, ihanteita, mutta jäävät useinmiten vaille näkyviä muotoja. Myös kaipuuta ajan ja paikan tuolle puolen, siinä mielessä aito transkendenttinen symboli. Sen kautta ihminen kaipaa saavuttamattomaan, luo siitä kuvia, symboleja ja allegorioita, on matkalla epätoden varjomaailmasta alkukuvien ja Ykseyden kotiin. Ihmissuhteissa symboloi joko romanttista kaipuuta ja hienovaraista platonista rakkautta tai sairaita, riippuvaisia tai yliherkkiä ihmistyyppejä. Sen merkitys mystisen rakkauden luojana on selvä, mutta sillä on myös tekemistä tietyntyyppisten perversioiden kanssa, kuten mielikuvituksellisten rakkaussuhteiden luojana, ehkä myös seksuaalisen latauksen latistajana tai fyysisen rakastelun esteenä sillä on merkitystä.

PLUTO - muuntaja, alkuvoimia liikuttava ja uudelleenmuotoileva symboli. Ihmisen primitiivisten tarpeiden ja alitajuisten energioiden kautta muutos on pitkä prosessi, joka tuo pinnalle tiedostamattomia tarpeita ja näyttää ihmisen ilman naamioita. Psykoanalyyttinen tiedostamisen tarve voi olla alkuna parantumiselle, tiedostaminen, alitajuisten motiivien ymmärtäminen, jalostaminen ja kanavoiminen voi merkitä eheyden kasvua. Ihmissuhteissa se on tärkeä tekijä, osoittaen usein selittämättömiä ja tietoisuuden pinnanalaisia virtauksia, jotka voivat hallita ihmistä pinttymien tai sairaalloisten tarpeiden kautta. Se symboloi äärimmäistä tekoa, tunnetta tai suhteen laatua. Mutta uloin planeetta voi kertoa myös uloimmista rakkauden tarpeista, jotka voivat kohdistua äärimmäisiin kohteisiin - joskus kaukana tavallisen elämän kohteista. 

NOUSUSOLMU - osoittaa miten hyväksymällä haasteita ja minää kasvattavia ja laajentavia vaihtoehtoja, voi päästä eroon ylikehittyneistä ja siten haittaavista kyvyistä ja automaattisista toiminnoista. Noususolmu antaa vapautta irrottautua menneisyydestä, ehdollistumista, jotka yksipuolinen elämäntyyli tai ulkonaiset paineet ovat luoneet. Minän kyvystä toteuttaa itseään voi olla kyse; noususolmu viittaa kykyihin ja lahjoihin, joita voi tietoisesti ottaa kehitettäväksi. Minällä voi olla tulevaisuuden 5-vuosisataissuunnitelma (uskovat esoteerikot), jonka suuntaa noususolmu asemallaan kuvastaa. Noususolmuun liittyy olellisesti VALINNAN mahdollisuus.

LASKUSOLMU - vihjaa ehdollistumiin ja valmiisiin kykyihin, jotka viime kädessä pyörittävät elämäämme, emme me itse tietoisuutemme avulla. Se voi kertoa urautuneista reaktioista ja elämän suunnasta, jonka menneisyys on luonut ja joka liikkuu omalla painollaan. Jos noususolmu on "lohikäärmeen pää", caput draconis, kuten vanhassa astrologiassa, se on vastaanottava, tietoinen, omaksuva puoli tätä akselia ja laskusolmu on cauda draconis, "lohikäärmeen häntä", joka on vähiten tietoinen mitä kokonaisuudelle tapahtuu. Laskusolmu ja noususolmu ovat akselin kaksi päätä, ja silloin vastakohdat ovat riippuvaisia toisistaan eivätkä voi elää ilman toisiaan. Joskus näkee suosituksia että laskusolmu pitäisi heittää menemään, mutta samalla lentää koko akseli myös. Siis: laskusolmun sisäsyntyisiä tai varhain hankittuja valmiuksia pitää tasapainoittaa noususolmun heräävillä ja tuoreilla kyvyillä. Jos on olemassa persoonallista jälleensyntymää, laskusolmun osuus menneiden elämän velkoina korostuu (ei minkä tein väärin vaan minkä tein siksi että en muuta voinut). Laskusolmuun on liitettävissä valinnan vastakohta, ennakolta määrätty DETERMINISMI.
tallennettu
Jinx
Vieras
« Vastaus #33 : 24.04.2006 12:48:37 »

Anteeksi! Olisihan minun pitänyt tajuta laittaa heti linkki...
Itse tulostin kanssa näitä juttuja... Smiley

Elikkä se on... Astrologian perusteet pähkinän kuoressa...

http://www.horoskooppi.com/muut/ast_perusteet.html

... Oleppa hyvä!!!  smitten
tallennettu
Jinx
Vieras
« Vastaus #34 : 24.04.2006 12:53:58 »

Iski kamala innostus nyt tähän astrologiaan..  Grin
Olen tänään tulostellut 7 nippua astrologiaan liittyviä juttuja ja jokaisessa nipussa on jotain 5-7 sivua...
Illalla sitten lueskelen niitä...

Toivottavasti vielä ymmärränkin jotain...  2funny
tallennettu
Sister of Night
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385



Profiili
« Vastaus #35 : 24.04.2006 14:07:20 »

Hei, ja KIITOS tästä viestiketjusta!  smitten Tätä juuri etsiskelinkin, kun nyt olen myös itse alkanut yhä enevissä määrin opiskelemaan tuota astrologiaa.

Todella hyödyllistä tietoa, kiitos siitä. Älkääkä sitten häiriintykö mahdollisista tulevista tyhmistä kysymyksistäni täällä...

T: aloitteleva astroilija Smiley
tallennettu

- Muistuta mua, että mä etsisin valoa.
- Mitä?
- Muistuta mua, että mä etsisin valoa.
- Okei.
  Tauko
- Muista etsiä valoa.
- Ei vielä, tollo.
- Millos sitten?
- Sitten kun mä olen unohtanut sen.
- Okei.
Jinx
Vieras
« Vastaus #36 : 24.04.2006 14:16:13 »

Tästä ketjusta on ollut hirveästi apua minulle...
En tiennyt syntymäkartan tulkinnasta (enkä muustakaan) juuri mitään..
Tästä ketjusta olen löytänyt paljon tietoa ja apua.
Myös muualta keskusteluista täältä foorumilta on löytynyt paljon kaikkea hyödyllistä!!!

KIITOS KAIKILLE FIKSUILLE ASTROLAISILLE!!!!
 smitten
tallennettu
MillaMiuMau
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 150



Profiili
« Vastaus #37 : 24.04.2006 14:19:43 »

Iski kamala innostus nyt tähän astrologiaan..  Grin
Olen tänään tulostellut 7 nippua astrologiaan liittyviä juttuja ja jokaisessa nipussa on jotain 5-7 sivua...
Illalla sitten lueskelen niitä...

Toivottavasti vielä ymmärränkin jotain...  2funny

Tuttu tunne  Grin Oon kans lainannut kirjastosta pinon kirjoja ja netistä tulostanut vähän kaikenlaista  Cheesy

Tiedonjanoni astrologiaan on kyltymätön  coolsmiley

Tästä viestiketjusta on kyllä ollut mahdottoman paljon apua, kiitos kaikille siihen osallistuneille  smitten

-MiuMauMilla
tallennettu

Askendentti Härkä
Aurinko Rapu
Kuu Kaksoset
Merkurius Rapu
Venus Kaksoset
Mars Neitsyt
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #38 : 24.04.2006 22:49:29 »

Tattis Elämänilolle Cheesy

Silmät pyörii niin.....päässä onneks vielä Grin

Palasia, hiljaa hyvä tulee Smiley
tallennettu
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #39 : 24.04.2006 23:07:01 »

Hei Ystäväin

Itse olen aivan aloittelija
- netistä etsin tietoa ja kysyn muilta
  - suur kiitos auttajilleni
    - kaikki apu tervetullutta

(http://www.alppi.com/images/scope10.jpg)

Hakemalla itse tietoa, oppii parhaiten


Hiljaa hyvä tulee
- pala palalta asiat loksahtavat paikoilleen



 smitten  Elämänilo   smitten
tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #40 : 10.05.2006 16:59:19 »


Hei Ystäväin

Huonejärjestelmä linkki


http://koti.welho.com/rnikula/huoneet.htm


smitten Elämänilo
« Viimeksi muokattu: 24.05.2008 22:48:09 kirjoittanut Elämänilo » tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #41 : 23.07.2006 15:51:18 »


Hei Ystäväin

Siirsin tämän tiedon tännekkin:
http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=8295.msg68485#msg68485
Diana-asteroidin tietopaketti!!! Missä merkissä Diana sinulla on?

http://www.aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/astrologia/asteroidit/diana.gif


Artemis

Diana
* Zeuksen ja nymfi Leton tytär.


Indoeurooppalainen art-sana tarkoittaa Karhua
Astrologiassa Artemista symboloi syntymässä oleva uusi Kuu.
Kaksoisveljensä Apollonin rationaalisuuden vastapainona
Artemiksen luonne on irrationaalinen ja tunteellinen.
Punahiuksinen, itsenäinen ja liikunnallinen neitsytjumalatar,
jolta ei puutu luovuutta, rohkeutta, itsevarmuutta ja kilpailuhenkeä.
* metsästyksen, villin luonnon ja synnyttäjien suojelija.
Hän puolusti viattomia ja avuttomia ihmisiä ja eläimiä.
*Hänen temppelit olivat Antiikin Kreikassa usein orpokoteja.
* vahvat kytkennät samanismiin.
Jokaisella samanilla on oma sieluneläin,
jonka hahmon hän ottaa avuksi unessa
tai transsissa noutaessaa salattua tietoa tunonpuoleisesta.
* Artemis symboloi vietti
ja vaistomaailman tasapainoon saattamista niin,
ettei vietit hallitse ihmistä,
vaan ihminen viettejä.


http://www.aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/astrologia/asteroidit/asteroidvast.htm


smitten Elämänilo
« Viimeksi muokattu: 24.05.2008 22:47:09 kirjoittanut Elämänilo » tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #42 : 23.07.2006 16:49:21 »


Hei Ystäväin

http://www.aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/astrologia/asteroidit/Ceres-2.gif

Kaiken ravitseva äiti,Universaali rakkaus, Äiti maa

Symbolit; sirppi, aura, runsaudensarvi, unikko, sika
(Jupiter, onni), soihtu, kurki tunteet, viha / rakkaus


http://www.aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/astrologia/asteroidit/astceres.htm

Astrologinen hallitsija
Rapu rapu (Vesi)
Neitsyt  neitsyt (Maa )
Härkä  harka - Skorpion skorpioni polarisuus
(syvälle perus tarpeisiin luotaava arvomaailma)


smitten Elämänilo
« Viimeksi muokattu: 24.05.2008 22:43:31 kirjoittanut Elämänilo » tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
IN
Vieras
« Vastaus #43 : 17.08.2006 11:44:01 »

Kerrassaan hyvä tietopaketti!  Cheesy

Mutta kertokaapa joku asioista paremmin perillä oleva, miten saan selville asteroidien aspektit?!?! Saan vaan pelkkiä viivoja näkyviin kun teen kartan näillä sivuilla, ja vaikka klikkaan "asteroidien aspektit". Mistä hitsistä mä nään, onko kyseessä kolmio, yhtymä, kvinkunssi vai mikä?! Hjälp!

Tiedosta kiitollinen  smitten
tallennettu
Hansuli
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 281


Profiili
« Vastaus #44 : 17.08.2006 11:53:54 »

www.astro.ch (en muista tarvitseeko välttämättä rekisteröityä). Sieltä Extended chart selection..

Jos onkelmia, kysele.
tallennettu

Aurinko kalat, AC leijona, kuu kauris, venus/merkurius vesimies, mars kaksonen
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 11
  Tulostusversio  
 
Siirry: