Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Testi: minkä värinen aurasi on?  (Luettu 100377 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Píroo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 67


Killing for peace is like fucking for virginity ☼♡


Profiili
« Vastaus #165 : 18.04.2007 23:27:01 »

Keltainen Smiley
tallennettu

(http://junkka.irc-galleria.net/k/images11/00/45/55/93/hosting/pikkuinenn_syran.gif) rauhaa ja rakkautta.
Kittuli
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 24



Profiili
« Vastaus #166 : 29.05.2007 09:16:01 »


Tällä hetkellä se on keltainen Smiley
joka tuntuu olevan erityisen voimakas...

Aurassani muita voimakkaita:

lila;sammaleen_vihreä;sininen;kristalli;

ja sisäinen lapseni makoilee ja katselee pilviä, hänelläkin on hyvä olla .
tallennettu

Aurinko, Kuu, Merkurius, Mars, Chiron ja Vesta : Härässä (Huone: 8 )
Venus : Ravussa (Huone:9)
Asc ja Pluto : Vaa'assa (Huone:1)
Saturnus :Vaa'assa (Huone:2)
Jupiter, Uranus ja Neptunus : Jousimiehessä (Huone:3)
Kuunsolmu : Kaksosissa (Huone:9)
Mc : Ravussa
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482



Profiili
« Vastaus #167 : 29.05.2007 12:48:20 »

Indigo ilmottautuu mukaan  Smiley
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
BlueRose
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 348


I Love Yuo Mom


Profiili
« Vastaus #168 : 31.05.2007 12:07:24 »

Minä omaan kritalli auran smitten
tallennettu
Athens
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 22



Profiili
« Vastaus #169 : 27.06.2007 11:22:25 »

Liekö vika koneessani, yhteyksissä vai onkohan ko. testi poistettu, kun en saa sitä auki? Tietääkö joku, löytyykö testi jostain muualta?
- Kävin eilen Aura-kuvassa ja olisi kiva verrata testin "tulosta" tuohon kuvaan, jossa yläpuoli on turkoosi muuten, paitsi yksi valkoinen pallo oikean korvan kohdalla, yläpuolella. Reunat indigo sekä lila. Päästä alaspäin vähän sinistä ja sitten indigoa loput. Osaisiko / viitsisikö joku tulkita tuota minulle...?


Etukäteen kiitos... Smiley
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #170 : 27.06.2007 12:08:08 »

Liekö vika koneessani, yhteyksissä vai onkohan ko. testi poistettu, kun en saa sitä auki? Tietääkö joku, löytyykö testi jostain muualta?
- Kävin eilen Aura-kuvassa ja olisi kiva verrata testin "tulosta" tuohon kuvaan, jossa yläpuoli on turkoosi muuten, paitsi yksi valkoinen pallo oikean korvan kohdalla, yläpuolella. Reunat indigo sekä lila. Päästä alaspäin vähän sinistä ja sitten indigoa loput. Osaisiko / viitsisikö joku tulkita tuota minulle...?


Etukäteen kiitos... Smiley

Iloista sadepäivää sinulle villikissa  Smiley - ainakin täällä sataa - ja aurinko taas luurailee jossain pilvien takaa ~ Wink
VAAN TÄSSÄ SINULLE LINKKI JOSTA LÖYTYY ENEMMÄNKIN  testejä ... Cheesy

 http://www.mtv3.fi/helmi2005/kuudesaisti/artikkeli.shtml/392057

ja täällä on  Aurasi väri testi http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/vari.shtml
tallennettu
Athens
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 22



Profiili
« Vastaus #171 : 27.06.2007 12:55:57 »

Täälläkin sataa, joten tämä koneella istuskelu on parasta mahdollista puhaa tähän hetkeen  Smiley

Kiitos  angel, pääsinpä sitten sinne Helmen-sivuille testailemaan viimein. Sen mukaan olen vihreä ihminen, mutta aurassani on myös turkoosia ja sinistä eli melko hyvin täsmäsi tuohon eiliseen aura-kuvaankn. Mielenkiintoista...

 smitten
tallennettu
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 1965



Profiili
« Vastaus #172 : 27.06.2007 13:04:42 »



                         coolsmiley


          V I O L E T T I.

                        Vahva: VIHREÄ.


                             smitten

tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
Thickskin
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 28


Hymy, jonka annat, palaa aina luoksesi


Profiili
« Vastaus #173 : 27.06.2007 13:26:05 »

Sininen on aurakentän hellä hoivaaja. Hän tekee kaiken sydämensä ja tunteittensa ohjaamana. Hänen elämäntarkoituksensa on rakastaa toisia, opettaa toisille rakkaudesta ja saada tuntea olevansa rakastettuja. Elämän arvojärjestyksessä hänellä on kolme asiaa ylitse muiden: rakkaus, ihmissuhteet ja henkisyys.

Sininen on usein opettaja, terapeutti tai sairaanhoitaja. Hän haluaa auttaa toisia ja saada kaikki tuntemaan itsensä rakastetuiksi ja hyväksytyiksi. Ihmiset kääntyvät helposti sinisen puoleen saadakseen apua, tukea ja ymmärrystä, koska ovat tottuneet siihen, että sininen on aina olemassa heitä varten, heidän käytettävissään.

Vaikka sininen tarjoaakin toisille sen olkapään, jota vasten voi nyyhkyttää ulos murheensa, on hän itse myös herkästi kyynelissä. Hän itkee katsoessaan television nyyhkyleffoja, hän itkee ollessaan iloinen, surullinen, loukkaantunut tai suuttunut - ja silloinkin kun siihen ei ole mitään syytä.

Muita voimakkaita värejä Aurassasi:
lila,okra,keltainen,harmaa,indigo

 smitten täysin paikkansa pitävä  smitten
tallennettu

Tekonsa voi harkita, sanansa voi valita,
tunteet kulkevat omia teitään.
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #174 : 27.06.2007 15:15:33 »

Innostuin minäkin uusimaan - ja turkoosi on vaihtunut ~kristalliin ~tunnistan kyllä itseäni ja olemustani hyvinkin voimakkaasti Kristalli - ominaisuuksista - ja yhtälailla koen muutosta itsessäni , jo tapahtuneen ja koko ajan tapahtuvan - varsinkin tuo "
Liian monien ihmisten ympäröimänä kristalli imee liian monia värejä auraansa ja menee tukkoon." - on presiis - ja yhä selkeämmin olen oivaltanut - mistä viime vuosien uupumiseni johtuivat - ja sen jälkeinen aika jossa koin hyvänä saada vetäytyä omiin oloihini ...  smitten 
 violetti  ja keltainen erityisesti on myös vahvasti" omaa ja tuttua"  ... Cheesy

Aurasi pääväri:


Kirkas kristalli on harvinainen auran väri. Kristalli-ihmisen oma aura on läpinäkyvä, ja hän pystyy omaksumaan siihen minkä tahansa auran värin, ympäristönsä mukaan. Hän on kameleontti, joka vaihtaa väriä aina sen mukaan, kuka sillä hetkellä vaikuttaa häneen voimakkaimmin. Värin mukana hän adoptoi myös sille ominaiset käytös- ja ajattelutavat.

Tämän ansiosta kristalli tulee toimeen oikeastaan kaikkien kanssa. Hän heijastaa kohtaamilleen ihmisille näiden omaa väriä, ja ihmiset kokevat löytäneensä todellisen sielunkumppanin - oivaltamatta, että kristallin väri voi vaihtua silmänräpäyksessä aivan toiseksi.

Mitä enemmän kristallin ympärillä on eri värisiä auroja, sitä vaihtelevamaksi hänen oma käytöksensä  - ja koko persoonallisuutensa - muuttuu. Koska kristalli vetää värejä puoleensa, saattavat herkimmät ihmiset tuntea hänen lähellään oman energiansa vähenevän.

Vahva kristalli on kuitenkin synnynnäinen parantaja, hän voi toimia kanavana parantaville voimille. Kristalli pystyy auttamaan ihmisiä avaamaan solmukohtiaan ja tekemään tilaa luonnolliselle, minästä lähtevälle parantumiselle. Parantajan tehtävässä kristalli kykenee pitämään omat tunteensa poissa tieltä, avaten kanavat puhtaalle parannusvoimalle.

Kristalli ei kuitenkaan aina tunnista parantajan kykyjään, ne saattavat jopa pelottaa häntä. Parantajan rooli on vaativa, voimia vievä, ja kristalli onkin usein fyysisesti hyvin hauras.

Epätavallisen herkkyytensä vuoksi kristalli pystyy parantamaan vain yhden ihmisen kerrallaan, ja tarvitsee paljon rauhaa ja hiljaisuutta pitääkseen oman auransa puhtaana, kirkkaana. Liian monien ihmisten ympäröimänä kristalli imee liian monia värejä auraansa ja menee tukkoon.


Aurassasi voimakkaita:
violetti ;keltainen;
« Viimeksi muokattu: 27.06.2007 15:21:01 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
valoveli
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 87


Rakkaus on suurin!


Profiili
« Vastaus #175 : 30.06.2007 15:37:21 »

Violetti on värini.

Kristalli aikaisemmin.
tallennettu

Aurinko kaksoset, nouseva leijona, kuu kaksoset, merkurius kaksoset. aurinko+kuu+ merkurius 11.huone, metalli-rotta, valkoinen spektrinen peili
Lunakuu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7



Profiili
« Vastaus #176 : 02.08.2007 12:01:18 »

Minulla oli Indigo Smiley

Syvän sinisen indigon sanotaan olevan viimeisimmän maan päälle saapuneista väreistä. Indigot pursuavat uutta energiaa, uudenlaista tietoisuutta ja uuden ajan rauhaa ja harmoniaa. Siellä missä violetti haluaa saarnaamalla pelastaa koko planeetan ja opettaa korkeampia arvoja toisille, indigo on olemassa asettaakseen omalla elämällään esimerkin toisille.

Useimmat indigot elävät parhaillaan vasta omaa lapsuuttaan. Heihin liitetään sanat rehellisyys, tietoisuus, intuitiivisuus, riippumattomuus, pelottomuus, herkkyys ja vahva tahto.

Indigot ovat vanhoja sieluja, jotka ovat vahbasti tietoisia siitä ketä he ovat ja mistä he ovat tulossa. Jotkut voivat pitää heitä outoina, mutta heillä onkin käytettävissään jotakin sellaista mitä muilla ei ole: muistikuvat omasta henkisen tason olemassaolostaan ennen syntymää. Vanhemmat ovat usein ihmeissään näiden lasten yliluonnollisten kykyjen vuoksi.

Indigon erikoinen ominaisuus on androgyynisyys. Heidän sukupuoltaan tai seksuaalista suuntaustaan on vaikea erottaa ulkoisten merkkien perusteella. On kuin heissä olisi sekä yin että yan, sekä mies että nainen itsessään. Indigolle itselleen seksuaalisuus ei kuitenkaan ole kovin tärkeä asia - hän on kiinnostunut vain asioiden henkisestä puolesta.
tallennettu

Sielun rajoja ei voi löytää, vaikka kulkisi jokaisen tien.
Sanna
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 273



Profiili
« Vastaus #177 : 02.08.2007 19:49:58 »

Aurasi pääväri:
Violetti

 

Violetti on aurakentän syvällinen näkijä ja visionääri. Hän on synnynnäinen johtaja ja opettaja, joka on täällä pelastaakseen koko planeetan. Useimmat violetit tuntevat vetoa suurten joukkojen opettamiseen, korkeiden ihanteiden edistämiseen, koko planeetan elinolojen parantamiseen tai ihmisten, eläinten ja luonnon pelastamiseen.

Violetin ihmisen sisällä on varmuus siitä, että hän on syntynyt tekemään jotain tärkeää. Hän uskoo olevansa keskinkertaisuuden yläpuolella ja on jo lapsesta asti uskonut saavuttavansa jotakin suurta.

Violetti haluaa tulla kuuluisaksi, matkustaa ympäri maailmaa, liittyä rauhanjoukkoihin tms. ylevää - ja monet heistä nämä haaveet toteuttavatkin. Violetti ihminen löytää itsensä usein johtajana tai opettajana, monet koettavat saada idealisminsa leviämään kirjallisuuden, taiteen tai musiikin keinoin.

 
Koska elämme parhaillaan violettia aikakautta, tuntee jokainen violetti ihminen, joka ei toteuta sisäistä kutsumustaan, parhaillaan voimakasta sisäistä tarvetta tarttua toimeen, saattaa päätökseen se, mitä hän on syntynyt tänne tekemään. Hänellä saattaa vain olla vaikeuksia löytää se erityisalue, jolla hänen on tarkoitus tavottaa oma suuruutensa.

Monille violeteille opetettiin lapsena, että hänen unelmansa ovat suuruudenhulluja ja mahdottomia. Sen vuoksi violetti on saattanut kadottaa alkuperäisen yhteytensä oman sisimpänsä kutsuun. Siksi violetin olisi tärkeää pysähtyä kuuntelemaan sisintään ja kysymään itseltään, tekeekö hän juuri sitä, mitä varten uskoo olevansa olemassa. Jos ei, hän ei koskaan saavuta elämässään tyytyväisyyden ja täyttymyksen tunnetta, ja hänen elämäänsä värittää raskas tyhjyyden tunne.

Aurassasi voimakkaita:
lila;okra;sininen;kristalli;
tallennettu

pirre
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 80


Profiili
« Vastaus #178 : 02.08.2007 21:43:37 »

Aurasi pääväri:

Vihreä

Vihreä on yksi voimakkaimmista auran väreistä. Vihreä ihminen on erittäin älykäs. Hänen oivalluksensa on terävää ja nopeaa, hän on hahmottanut ongelman ytimen ja keksinyt ratkaisun ennen kuin toiset ovat edes epäilleet jonkin olevan pielessä. Mutta koska eteneminen alkupoisteestä päätepisteeseen on vihreälle niin nopeaa ja vaivatonta, häntä ei juurikaan huvita jäädä näpertelemään välivaiheiden kanssa.

Liian yksityiskohtaisesti määritelty projekti on vihreälle tylsä. Hän haluaa kehittää idean, laatia suunitelman ja antaa sitten toisten toteuttaa sen ja hoitaa hänelle itselleen tylsät yksityiskohdat.

Vihreä ihminen vetää puoleensa niin valtaa kuin rahaakin. Hän on nopean älynsä ansiosta erittäin tehokas ja halutessaan hyvinkin järjestelmällinen. Vihreä tunnistaa kaavat ja löytää ratkaisut nopeasti - ja kirjoittaa mielellään itselleenkin muistilistoja ruksattaviksi.

Jos vihreä saa itselleen valtaa, hänelle ei mikään ole mahdotonta. Hän on hyvin tavoitehakuinen ja määrätietoinen pyrkiessään omaan tavoitteeseensa. Tämän seurauksena vihreä myös helposti uppoutuu tyhönsä kaiken muun unohtaen.

Vihreä on myös erittäin voitontahtoinen ja kilpailuhenkinen. Hän ottaa mielellään riskejä ja saattaa sortua uhkapelin pauloihin, ainakin jos voitot ovat tarpeeksi suuria.

Vahvatahtoinen vihreä oli toidennäköisesti se, joka keksi lauseen ²It is my way - or the highway². Hänen mielestään hänen vaihtoehtonsa on ainoa oikea - ja älynsä turvin hän yleensä vakuuttaa, tai ainakin vaientaa, myös vastaväittäjänsä.
Aurassasi voimakkaita:

violetti;sammaleen_vihrea;keltainen;sininen;harmaa;turkoosi
tallennettu
härätär
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53



Profiili
« Vastaus #179 : 02.08.2007 22:48:18 »

Aurani on VIHREÄ.
Siitä sanottiin:
"Vihreä on yksi voimakkaimmista auran väreistä. Vihreä ihminen on erittäin älykäs. Hänen oivalluksensa on terävää ja nopeaa, hän on hahmottanut ongelman ytimen ja keksinyt ratkaisun ennen kuin toiset ovat edes epäilleet jonkin olevan pielessä. Mutta koska eteneminen alkupoisteestä päätepisteeseen on vihreälle niin nopeaa ja vaivatonta, häntä ei juurikaan huvita jäädä näpertelemään välivaiheiden kanssa.

Liian yksityiskohtaisesti määritelty projekti on vihreälle tylsä. Hän haluaa kehittää idean, laatia suunitelman ja antaa sitten toisten toteuttaa sen ja hoitaa hänelle itselleen tylsät yksityiskohdat.

Vihreä ihminen vetää puoleensa niin valtaa kuin rahaakin. Hän on nopean älynsä ansiosta erittäin tehokas ja halutessaan hyvinkin järjestelmällinen. Vihreä tunnistaa kaavat ja löytää ratkaisut nopeasti - ja kirjoittaa mielellään itselleenkin muistilistoja ruksattaviksi.

Jos vihreä saa itselleen valtaa, hänelle ei mikään ole mahdotonta. Hän on hyvin tavoitehakuinen ja määrätietoinen pyrkiessään omaan tavoitteeseensa. Tämän seurauksena vihreä myös helposti uppoutuu tyhönsä kaiken muun unohtaen.

Vihreä on myös erittäin voitontahtoinen ja kilpailuhenkinen. Hän ottaa mielellään riskejä ja saattaa sortua uhkapelin pauloihin, ainakin jos voitot ovat tarpeeksi suuria.

Vahvatahtoinen vihreä oli toidennäköisesti se, joka keksi lauseen ²It is my way - or the highway². Hänen mielestään hänen vaihtoehtonsa on ainoa oikea - ja älynsä turvin hän yleensä vakuuttaa, tai ainakin vaientaa, myös vastaväittäjänsä."


By the way. Alkuperäinen linkki ei ainakaan minulla toiminut, mutta löytyi osoitteesta http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/vari.shtml

Näkeekö kukaan auroja? Jos, niin ovatko ne kauniita? Olisi ihanaa nähdä niitä.
tallennettu

Annetaan kaikkien kukkien kukkia
Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14
  Tulostusversio  
 
Siirry: