Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pluto Kauriissa  (Luettu 7591 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377Profiili
« Vastaus #15 : 25.02.2012 23:05:38 »

Pientä pohdiskelua aiheesta. Kauriiseen ( ja  saturnus ) voidaan liittää moninaisia asioita, kuten lait, sopimukset ym. Myös logiikka, järjestelmät yleensä ja mielestäni myös tieteellinen metodi eli vakiintunut käytäntö, jonka seurauksena ihmisen tietämys ympäröivästä maailmasta lisääntyy.

 pluto hallitsee tai siihen liitetään pyrkimys päästä kontrolloimaan kaikkia ja kaikkea. Suuri raha ja valta, mutta myös kuolleen aineksen hävittäminen, toimimattomien rakenteiden, olivatpa ne sitten yhteiskuntien pienempiä tai isompia osasia, hajottaminen.  pluto on myös äärimmäisen voimakas ja mikä tahansa sen käsittelyyn joutuu, saa pinnistää voimansa äärimmilleen pysyäkseen kasassa.

 pluto ei kuitenkaan voi tehdä mitä tahansa eikä miten tahansa. Se mikä on ehjää ja toimivaa, on sitä myös  pluto jakson jälkeenkin. Koska nyt käsittelyssä on  kauris tavallaan nyt testataan myös ns. "ikuisia totuuksia". Onhan  saturnus ajan herra ja arvot ja ominaisuudet, jotka on hyviksi havaittu aikojen kuluessa, joutuvat jälleen testiin. Päivittyvät niiltä osin kuin päivitettävää on ja sitten matka jatkuu.

EU:sta yritetään muodostaa yhä yhtenäisempää kokonaisuutta. Päätöksiä valmistellaan salaa, äänestyksiä uusitaan kunnes kansa äänestää oikein, ainakin Suomessa koko EU:hun vievä tie taisi olla lain vastainen. Kaikki EU-maat rikkovat jatkuvasti yhteisiä pelisääntöjä, jotka hyödyttävät lähinnä pankkeja ja sitä pientä eliittiä pankkien takana. Kaikki tämä on erittäin plutomaista, mutta kauanko näin voi jatkaa? Luulisi sopimusten noudattamisen ja rehellisyyden olevan sellaisia arvoja tai ominaisuuksia, joita ei voi loputtomiin rikkoa hajottamatta lopulta koko yhteisöä. Pienemmässä mittakaavassa seuraukset varmaan jo näkyisivät.

Tieteellinen metodi on ollut hyökkäyksen kohteena jo pitkään ilmastonmuutostutkimuksessa. Hypoteesi tai teoria on se, että ihmisen ilmakehään vapauttama co2, nostaa ilmakehän co2-pitoisuuden niin korkealle tasolle, että siitä aiheutuva ilmaston lämpeneminen aiheuttaa lisää myrskyjä, tulvia, kuivuutta toisaalla, jäätiköiden sulamista jne jne.

Ympäröivästä todellisuudesta tehtävien mittauksien pitäisi sitten joko kumota tai vahvistaa hypoteesia/teoriaa. Silloin kun mittaukset ja siis todellisuus on ristiriidassa teorian kanssa, teoriaa pitäisi korjata. Näin ei ole aina tapahtunut. Ilmastonmuutoskeskustelu on jakautunut erittäin jyrkästi kahteen, toistensa ohi puhuvaan leiriin. Molemmat väittävät olevansa niitä oikeita tiedemiehiä, jotka noudattavat tieteellistä metodia ja jotka haluaisivat rationaalista keskustelua aiheesta, jota ei voi sitten käydä kun se vastapuoli kieltäytyy keskustelemasta.

http://www.katterno.fi/assets/Publikationer/Srtryck-slutversion-finska.pdf

Mielenkiintoinen linkki tämän päivän ympäristö-ja ilmastoasioista kriittisestä näkökulmasta. Sivulla 8 haastatellaan ruotsalaista tutkijaa, joka kertoilee mielenkiintoisia ympäristöliikkeiden ja auto-ja öljyteollisuuden välisistä yhteyksistä. Myös EU otti jo varhain vaikutteita sekä ympäristöliikkeiltä että em teollisuudenaloilta. Ylikansallinen yhteistyö ja vahvojen kansainvälisten elinten ja organisaatioiden luominen on ollut näiden lobbaajien tavoitteena alusta saakka.

Tietenkään  pluto ei ollut  kauris tuolloin, jopa 40 vuotta sitten, mutta nyt tämä pitkäjänteinen toiminta alkaa näkyä ja muuttaa niitä  kauris edustamia asioita. Samoin luulen, että nyt tämän  pluto transiitin aikana nähdään myös se, miten  pluto on tavoitteeseensa pyrkinyt. Jos matkalla on tullut harrastettua vilppiä matkalla kohti yhtä maailmaa, senkin toiminnan seuraukset alkavat nyt näkyä projektin eteenpäin viemisen vaikeutumisena ja lopulta kaatumisena, jos vääryydet ovat olleet liian suuria.

Veikkaan nykyisen ilmastonmuutosteorian kaatumista. Niin paljon vääristelyä, mustamaalausta ja suoranaista valehtelua on näiden climategate I ja II tapausten myötä paljastunut. Nyt uusimpana sitten "fakegate". Kun ottaa huomioon, että auto- ja öljyteollisuus, EU:n liittovaltiokehitystä ajavat tahot ja YK puoltavat käsitystä, jonka mukaan ihmisen tuottama lisä-co2 aiheuttaa ilmaston lämpenemisen, ei ole mikään ihme, ettei media käsittele näitä juttuja. Ja jos käsittelee, siloitellaan ja selitellään parhain päin. Sen lauluja laulat kenen leipää syöt.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6199


Profiili
« Vastaus #16 : 25.02.2012 23:17:13 »

Tässä ketjussa voi olla ja onkin paljon asiaa,
mutta astrologisesti tästä tulee samanlainen olo kuin kirjoittajan allekirjoituksesta,
ettäkö yhden planetoidin merkkisijainnilla voi astrologisesti tulkita kaikkea mahdollista mitä ajassa tapahtuu..
ettäkö ilmastoasiat Pluton piikkiin vaikka  neptunus vesimies saattoi hyvinkin kuvastaa niitä paremmin tai  jupiter harka liikutella pääomia, retro  saturnus  vaaka natisuttaa EU:n liitoksia jne..
tallennettu
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377Profiili
« Vastaus #17 : 26.02.2012 20:20:01 »

Hei nikki!

Yritän pysyä otsikon mukaisesti sekä  pluto että  kauris. Tiedät ja tunnet varmasti sekä  pluto että  kauris symboliikan. Samoin me molemmat tiedämme, että ko transiitti on niin sanottu sukupolvitransiitti, jonka vaikutuksia on hankala huomata ja seurata "livenä". Jälkeen päin olemme sitten kaikki viisaampia tämän asian suhteen.

Astrologian symboliikkaa voi käyttää hyväksi tässä ja katsella ympärilleen näkyykö vallan keskittämistä yhä suuremmille organisaatioille tms. Miten tämä kaikki tapahtuu,onko kehitys pakotettua, piilotettua vai avointa. Onko kiire tai kuulemmeko yhä uudestaan ja uudestaan " ei ole vaihtoehtoa ". Viime aikoina on alkanut kuulua juttua " uudesta maailmanjärjestyksestä ". Sauli Niinistökin totesi jokin aika sitten jotenkin näin; " 2000-luvun alkupuoli tullaan muistamaan aikana, jolloin muodostui " uusi maailmanjärjestys ". Kuka sitä johtaa? Onko se YK-vetoinen maailmanhallitus?

Ilmastonmuutos jota väitetään ihmisen aiheuttamiseksi on tässä keppihevonen, johon vedotaan kun valtaa halutaan keskittää ( kuinka plutomaista ). Kun aikanaan laitoin tänne naurettavaksi linkin uuden uskonnon luomisesta, siellä tällä ilmastonmuutoksella oli tärkeä rooli. YK:n mukaan se voidaan julistaa niin suureksi uhkaksi ihmiskunnalle, että sen torjumiseen tarvitaan raskaita ylikansallisia toimia. Ehkä kuten rauhaanpakottamisessa tapahtuu? Jokin taho vaikuttaa haluavan ottaa kontrolliinsa niin paljon kuin suinkin pystyy. Tai ajattele Kreikan kanssa sekoilua. Sinne on kaadettu jo enemmän rahaa kuin se alunperin oli velkaakaan eikä Kreikan velkasaldo ole silti lyhentynyt. Minne rahat menivät? Normaalisti yritystoiminnassa ( valtio on kyllä hiukan eri asia ) konkurssin pitkittäminen on rikos. Ihan kuin kriisiä käytettäisiin hyväksi. Liittovaltio siintää taas silmissä ja tavallisen ihmisen näkökulmasta valta lipuu yhä kauemmas ja siinä sivussa pankit paikkaavat taseitaan.

Enkä vielä ole päässyt rahan syntymekanismiin. Se jolla on oikeus laskea liikkeelle rahaa omistaa viime kädessä kaiken. Rahan syntymekanismia voidaan ajatella valtavana koneena, joka keskittää rahaa ja valtaa. Jos rahan syntymekanismi ei ole tuttu, suosittelen tutustumista ebolakanin sivustoon. Idea on hyvin yksinkertainen, mutta kun sitä tovin miettii alkaa vi...maan. Se on se kaikkein plutomaisin juttu mitä on, ainakin vallan ja sen keskittämisen suhteen.

Jos  kauris ajatellaan järjestäytyneenä yhteiskuntana jolla on lait, instituutiot ja muut kiinteät rakenteet ja ajatellaan sitten sinne muuntava  pluto. Mitä saadaan? Ehkä saamme todistaa tulevat vuodet yhteiskuntien hidasta muuttumista plutokratioiksi. Ehkä se on tämän transiitin sanoma yhteen lauseeseen puristettuna.

Tietenkin olet oikeassa siinä, että yhteiskunnista puhuttaessa pitää katsoa  jupiter ja  saturnus . Eikä sovi unohtaa  uranus eikä  neptunus . Mutta kuten sanoin , yritän pysyä tiukasti otsikossa sekä siinä oletuksessa, että vallan ja rahan keskittäminen on se muuttava juttu tässä. Senkään takia en ole katsellut muita planeettoja, ettei tämä juttu paisu ihan mahdottomaksi. Edelleen pätee se kielikuva, että minä olen tässä vähän kuin sokea, joka tunnustelee norsua eri puolilta ja yrittää käsittää mitä tunnustelee. Muut planeetat vain haittaisivat ymmärtämisyrityksiäni.

Toivottavasti tämä selvensi asioita.
« Viimeksi muokattu: 26.02.2012 20:22:46 kirjoittanut maallikko » tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: