Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mitään uutta tähtitaivaalla?  (Luettu 4371 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lizzy
Vieras
« : 16.08.2012 21:37:31 »

Tämä nyt on tällainen "entiedämihintämäpitäisilaittaa" juttu, mutta siis olen tässä vaiheessa aika pitkään (11v) askarrellut astrologian parissa. Aloittanut ihan sellaisesta oivalluksesta kuin kuumerkki ja se jotenkin natsasi aivan täydellisesti ja siitä kiinnostuin tutkimaan aina lisää. Ensin tähtimerkkien symboliikkaa, planeettojen, huoneiden merkitystä... sitten jotain perus luonnetulkintoja. Tämän jälkeen aloin kiinnostua ennustavasta astrologiasta. Transiitit, progressiot, auringonpaluut... Sitten tällaisia sivupistoja kuin sideerinen astrologia, asteroidit ja arabialaiset pisteet, harmoniakartat, dwadit, dekanadit ym.

Ja siis päästään siihen kysymykseen, että haluaisin jotain uutta tämän harrastuksen tiimoilta tutkia, mutta mitä? Voisin sanoa siis tietäväni jo jonkin verran, mutta en tietenkään ole mikään kaikkitietävä asiantuntija. Onko jotain mielenkiintoista astrologia juttua, ennustavaa tai syntymäkarttaa liittyvää minkä olette keksineet ja mitä tuossa listassa ei ole?

Jouskari kyllästyy tuijottamaan samoja juttuja koko ajan.  Grin
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 16.08.2012 22:18:56 »

Taivaallahan tapahtuu koko ajan jotain ja varsinkin transiiteissa juuri nyt.. on T-ristiä taivaalla vähän väliä ja huomenna jälleen Uusi Kuu Leijonassa - osuuko se kartallasi johonkin tiettyyn kohtaan ja antaa uuden alun tai energiapistoksen..

Toisaalta koko ajan oppii uutta juuri noista vanhoista jutuista kun vain nettiä selailee.. jo pelkästään asteroidien symboliikan ja arkkityyppien tutkimiseen saisi aikaa hukattua vaikka kuinka paljon..

Minä olen tutkaillut kaikenlaisia paluu- karttoja jo reilusti yli 10 vuotta, ja löydän kokoajan uutta.. Terveisin NousuJouskari..
tallennettu

Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 17.08.2012 08:46:21 »

Horaariastrologia on ihan oma astrologian haaransa ja muistuttaa hieman korteista ennustamista. Suomalaiset astrologit eivät tietääkseni käytä sitä paljon. Kiintotähdetkin puuttuivat listalta.

Sittenhän astrologiassa voi tehdä ihan oikeitakin tutkimuksia. Eli ota jokin aihe (esimerkiksi vaikka Mensalaisten planeettajakauma), josta haluat ottaa selvää ja hae vaikka astrodatabankista aiheeseen sopivat kartat. Katso, minkä tuloksen saat. Oman karttapankin kerääminen on minusta myös tärkeää, siihen tulee kuitenkin ihmisiä, jotka todennäköisesti tunnet henkilökohtaisesti tai tiedät heistä ainakin jotakin. Julkkiskarttojen kanssa sitä on yleensä median varassa, ellei ko. julkkis ole hyvää elämänkertaa kirjoittanut.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lizzy
Vieras
« Vastaus #3 : 17.08.2012 10:32:49 »

Emelia, toki seuraan koko ajan transiitteja ja auringonpaluita ym.  Smiley Asteroideja on niin paljon, että niihin todella saa aikaa kulumaan, jos kunnolla perehtyy... niin paljon, että ei meinaa jaksaa keskittyä.  Embarrassed uusikuu leijonassa, pitääkin tarkastaa osuuko se IC:lleni kun olen innostunut taas sisustusjutuista.  Kyllä näistä "vanhoista" jutuistakin aina välillä jotain uusia oivalluksia tulee, tottakai, ja juuri sen takia tätä harrastusta on jaksanut ja jatkanut.  Smiley

Lilli, kiitos vinkistä! En ole ikinä kuullutkaan tuosta horaariastrologiasta. Ilmeisesti perustuu aika paljon sideeriseen astrologiaan (kuten itämaiset astrologia suuntaukset yleensä) koska omassa nakshatrassani puhuttiin skorpionin hännästä ja olen syntynyt perinteisen astrologian mukaan ihan jousimiehen alussa. Tähän täytyykin perehtyä enemmän.

Niin ja unohdin mainita synastriat ja kompositiokartat siis ihmissuhde astrologia. Se on mielestäni hyvin haastavaa ja siinä minulla on vielä paljon opittavaa. Tuota tutkimusta olen myös miettinyt, että sellainen olisi todella mielenkiintoinen tehdä. Pitäisi vaan saada oikeasti aika paljon tarkkoja päivämääriä ja aikoja, jotta sitä voisi pitää edes jokseenkin vakavasti otettavana tutkimuksena ja toistaiseksi tietopankkini eivät ole tällaiseen laajaan tutkimukseen vielä riittäneet. Julkkisten kartoista katson lähinnä planeettojen merkkisijainnit ja jotain perus aspekteja. Mielestäni on kuitenkin kiinnostavampaa tutkia sellaisen ihmisen karttaa, josta tietää jo jotain ja myös tarkan ajan. Valitettavasti kun julkkisten kartoissa ei monessakaan ole tarkkaa syntymäaikaa tiedossa.

Lisää vinkkejä otetaan vastaan!  Smiley
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 17.08.2012 13:40:52 »

http://vaihtoehto.phpbbserver.com/astrokoulu-lukuoikeus-f18/horaariastrologiaa-t146.html

Horaariastrologian avulla kysytään kysymyksiä, kuten "Mihin villasukkani ovat kadonneet" tai kysytään täsmäkysymyksiä vastauksen saamiseksi. Sillä ei ole juurikaan tekemistä sideerisen astrologian kanssa.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lizzy
Vieras
« Vastaus #5 : 17.08.2012 15:02:52 »

Kadonneita villasukkia, tarvitaanko siihen oma astrologia? Toisaalta ne lukuisat kadonneet tumput talvella voisi löytää tuon avulla... Grin Ei vaan, kiitos linkistä havainnoillistaa vähän mistä tässä on kysymys. Kuten sanottu, en ole ikinä kuullutkaan moisesta.
tallennettu
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1019


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #6 : 17.08.2012 16:57:01 »

Horaariastrologia on varsin mielenkiintoista.  En minäkään oo siihen perehtynyt kovin hyvin, mutta printtasin kyllä joku aika sitten tuolta Lillin vinkkaamasta sivustosta joitain pääperiaatteita.  Planeetoissa ja huoneissa on vähän eri vivahteilla nuo tulkinnat.  Etsiskelin kadonnutta kissaani sen avulla, mutta tehtävä osoittautui mahdottomaksi, vaikka olisi osannut karttaa oikein tulkitakin.

Mahtaakohan Suomessa olla horaariastrologian taitajia?  Google ei ainakaan löytänyt, tai en osannut hakea oikeilla sanoilla.
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: