Sivuja: 1 ... 3 4 [5]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: A. Auer  (Luettu 61798 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8235


Profiili
« Vastaus #60 : 09.10.2015 09:10:16 »

Noinkohan KKO ottaa vaarin uusimman käänteen Auerin syyllisyyden osoittamisessa?

 Huh

(Lisäys, Iltalehti)

Ääniä lähes yhtä aikaa

Tutkimusryhmän toinen päähavainto on se, että osa hätäkeskuspuhelutallenteen äänistä on peräisin aiemmin tehdyltä ja puhelun aikana soitetulta tallenteelta.

Tätä perustellaan esimerkiksi sillä, että Anneli Auer on puhelimessa kohdassa 2:02, kun tallenteelta kuuluu hänen hengitysäänensä. Kuitenkin vain sekunnin murto-osan kuluttua hänen äänensä kuuluu samasta huoneesta, jossa uhri on ollut. Koska puhelimen ja uhrin etäisyys on noin 10 metriä, ei ole mahdollista, että Auer olisi ehtinyt siirtymään tässä ajassa sinne. Myöskään askelten ääniä ei kuulu tuona aikana.

Myös muutamaa sekuntia myöhemmin Auerin ääni kuuluu jälleen lähes yhtä aikaa sekä uhrin luota että puhelimesta.

- Huoneakustiikan alan professori on kuulusteluissaan pitänyt ainoana selittävänä tekijänä uhrin läheltä kuuluvan Auerin puheen etukäteistä tallentamista ja sen toistamista tallenteelta hätäkeskuspuhelun taustalla. Samaa mieltä ovat myös kaikki muut tallennetta analysoineet asiantuntijat, syyttäjät kirjoittavat.

Johtopäätös uusista todisteista on syyttäjien mukaan se, ettei Jukka S. Lahtea tapettua hätäkeskuspuhelun aikana, vaan jo sitä ennen. Auerin äänet uhrin läheisyydessä tämän vielä eläessä ovat peräisin aiemmin äänitetyltä tallenteelta. Tallenteen avulla Auer on saanut aikaa lavastustoimiin.
« Viimeksi muokattu: 09.10.2015 09:30:54 kirjoittanut sideman » tallennettu
Sivuja: 1 ... 3 4 [5]
  Tulostusversio  
 
Siirry: