Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sivujen syntymäaika!?  (Luettu 6575 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Timotheus
Vieras
« : 19.10.2005 01:21:42 »

Huomasiko kukaan(ylläpito), mihin aikaan nämä nyt siten aukesivat? Päivämääräksi näiden sivujen syntymiselle taisi tulla tuo 17.10.2005(täysikuu, hu huu Shocked ), mutta missä päin Suomea nämä rustasitte... Näin sivustoille voisi tehdä oman kartan Wink
tallennettu
toni
Vieras
« Vastaus #1 : 19.10.2005 01:28:50 »

Sivu on siitetty virroilla, keskellä metsikön rauhaa ja ilmeisesti may:lla on sivun tarkat ajalliset syntymätiedot.

Sivut "syntyivät" Tampereella
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 19.10.2005 10:13:35 »

Niin no, tein kartan eilen illalla tuolla moderaattoreiden omassa keskustelussa.
Toni ilmoitti siellä eilen 18.10.2005 klo 22:42:15 "Nyt ne siirtyvät". Tullessani paikalle hieman yli klo 23, sivut olivat jo toiminnassa. En tiedä, kuluiko siirtymiseen muutama minuutti, enempää ei kuitenkaan. Joten tuo äsken mainitsemani kellonaika on melkoisen tarkka tai korkeintaan se kuuluu olla muutama minuutti myöhäisempi aika. Kyseisellä ajalla nousumerkiksi tulee Rapu. Jos kellonaika siirtyisi esim. klo 22.55:een, nousuksi tulisi 0 astetta Leijonaa. Aurinko on yhtymässä Jupiteriin Vaa´assa, Kuu Härässä. Viestinnän planeetta Merkurius mystisessä Skorpionissa oppositiossa väljään Kuu-Mars-yhtymään Härässä - suorasanaista, välillä kipakkaakin ajatustenvaihtoa mielipiteiden vaihdellessa henkimaailman asioista aina käytännöllisiin, maanläheisiin juttuihin asti. Merkurius on myös hienosti kolmiossa Uranukseen niinkuin Astro-sivustolle sopiikin. Kartalle tulee myös Suurristi kiinteisiin merkkeihin.

Mutta tosiaankin, ehkä Sepolla on sivustolle vielä jokin toinenkin syntymäaika esim. päivältä, jolloin ajatus uusista Astro.fi sivuista sai ensimmäisen kipinän.




 omasRe: Sivujen siirtyminen
« Vastaus #3 : 18.10.2005 22:42:15 »      sa keskustelussa.
tallennettu

Harschi
Vieras
« Vastaus #3 : 23.10.2005 18:32:17 »

Kiitos Innali!

Onpa yllättävän terävä kartta - sideerisesti kuu oinaassa yhdessä perääntyvän, omassa merkissään olevan marsin kanssa ja mars on krittika-nakshatrassa, joka symboloi kaikkia teräviä esineitä; partakoneenteriä, teräviä kyniä, veitsiä, nahan nylkemistä jne. Terävä planeetta terävässä nakshatrassa terävässä merkissä, ja kartan rapu-askendentin hallitsija kuu,vaikka sinällään vahva, sen marsin armoilla...  Undecided mutta toisaalta ne muodostavat yhdessä rajajoogan (hallitsemista ja korkeaa asemaa enteilevä kuvio) kartan korkeimmassa kohdassa eli kymppihuoneessa :Smiley, eli tähän voisi ehkä sanoa, että näkyvä, menestyksekäs ja sanotaanko nyt vaikutusvaltainen - mitä se tässä yhteydessä tarkoittaakin - ja myöskin uraauurava (oinas) tästä foorumista voi hyvinkin tulla, mutta moderaattoreille voi ajan myötä tulla jokunenkin pähkinä  tickedoff purtavaksi.

Toinen mikä pisti silmään, oli kuun vaihe, eli ensimmäinen täydenkuun jälkeinen tithi (kuukauden 1/30 osa). Sen aikaan syntyneet ihmiset joutuvat joskus hankaluuksiin tämmöisten "epäilyttävien tyyppien" takia, joiden kanssa kaveeraaminen järkyttää heidän konservatiivisempia sukulaisiaan ja tuttaviaan. Kuulun itse ko. ihmisiin ja voin vahvistaa tämän tulkinnan todeksi. Foorumiin sovellettuna se voisi tarkoittaa, että hyvinkin värikkäät persoonat löytävät tänne tiensä, niin ei käy ainakaan liian tylsäksi.

Toinen tähän samaan asiaan viittaava seikka on kuun sinänsä hengellinen alasolmu sideerisessä neitsyessä hasta-nakshatrassa, joka liitetään mm. jekkuilijoihin ja huulenheittäjiin. Eli kiltisti tämän voisi tulkita, että "hengellisyyttä pilke silmäkulmassa". Hasta liitetään myös kädestälukijoihin (samoin kuin neitsyen merkki liittyy käsiin ja yleiseen hoksaamiskykyyn) ja astrologeihin, no sehän sopii.

Ja vielä on kuun yläsolmu yhdeksännessä huoneessa sideerisessä kaloissa eli täällä kiinnostutaan taatusti ennakkoluulottomasti suuntauksesta  angel jos toisestakin. Rahulla eli kuun yläsolmulla tosin on taipumusta mennä välillä metsään niin että kolisee. Rahu symboloi kaikkia niitä asioita, joiden perässä ihminen juoksee, muttei ikinä tavoita. Länsimaisessa astrologiassa sen ajatellaan kertovan suunnasta, jota kohti pitäisi mennä, mutta Intiassa se symboloi kaikkia niitä asioita, jotka pitävät karmakierrossa kiinni. Eli ihminen kyllä menee sinne suuntaan, mutta onko se hänelle sielun kasvun kannalta hyväksi? Vai juokseeko hän todellisuudessa vain harhan perässä? Ja kun Rahu sijaitsee yhdeksännessä huoneessa, niin silloin tuo suunta sijaitsee henkisten oppien alueella...

Eli vaikka käytin eri tekniikka kuin May, niin aika samat lopputulokset tuli, kipakkaa ajatustenvaihtoa, henkimaailman asioita ja maanläheisiä juttuja.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: