Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Chironin aspektit ja Kvintiilit  (Luettu 134716 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1225Profiili
« Vastaus #45 : 02.10.2014 11:13:14 »

Heititpä hyvän vinkin, taidankin tarkistaa ton Chariklon omaltakin kartaltani. Mutta mitä se edustaa tulkinnallisesti?

Hallo ghede!  smiley6600
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
ghede
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 314


Profiili
« Vastaus #46 : 02.10.2014 18:57:32 »

Hei T.Touhula, tässä jotain Chariklosta:

"Tulevaisuuden näkeminen, todellisuuden kyseenalaistaminen, tutkimus, mielikuvitus, kyynisyys, skeptisismi, spekulaatio, obsessio, kauneus, lumous, viehätysvoima, loisto, ihailu, kuuluisuus, karisma, ennakolta mieltyminen, roolileikit, sosiaalinen hierarkia, turvattomuus, rajat, vieraantuminen, hyväksynnän tarve, tarve valintoihin ihmissuhteissa, ehdollinen hyväksyntä, ensivaikutelman perusteella toimiminen, pettävä ulkoinen vaikutelma tai ensimmäinen emotionaalinen vastaus."

Kyseinen lainaus on tältä sivulta, jonka äsken löysin:

http://ametisti.net/astrologia/asteroidi.htmltallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1225Profiili
« Vastaus #47 : 23.10.2014 18:50:01 »

ghede!
Vihdoin luen tuota vastaustasi. Mietin: Onkohan mun kartalla lainkaan tuota merkkiä, kun en tunnu kaipaavan minkäänlaista hyväksyntää. Ainakaan en osaa sitä tunnistaa, kun viihdyn niin p*run hyvin yksikseni. Kohta taas pistän puikot suihkimaan ja siinä meneekin sitten ensi viikko. Jouluenkeliksi lupautunut pianisti kaipaa siipiä joulumessuun...

Oi ku ihanaa. Tuli lunta viis senttiä tänään puolen päivän aikoihin. Nyt on mun vuodenaika. Ens kesälle pitää keksiä jostain loukko minne suojautua porottavalta auringolta, etten säihkeelläni pimennä sitä.  2funny  Cheesy  Wink

Koittakaa kestää. Tänään tullut oivalluksia enemmän kuin yks mummu tarvii.
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
jiallana
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54Profiili
« Vastaus #48 : 19.12.2014 19:03:30 »

Heipsan!
Täällä tällainen "alkuastroilija" ihmettelee - kartallani Chiron tekee Auringon, Kuun, Marsin, Jupiterin, Venuksen ja Saturnuksen kanssa yhtymää/oppositiota/neliötä/sekstiiliä - kenen kanssa mitäkin. Eli kun nuo kaikki planeetat ovat jotenkin Chironin kanssa tekemisissä, niin mitä siitä sitten pitäisi päätellä..? Luenko sitten nuo kaikki edellä mainitut kuvaukset ja olen myöskin niitä kaikkia? Ja missä on kuvaukset Chironista ja Saturnuksesta/Jupiterista?

Ööööö...Huh  Shocked
tallennettu

Elämä on.
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715Profiili
« Vastaus #49 : 19.12.2014 20:25:18 »

No niitä kaikkia voit heijastaa itseesi ja katsoa miten pitää paikkansa. Ei ne suoraan kerro mitään todellista, mutta antavat vihjeitä mahdollisista piirteistä. Katso ensinnäkin, että mitkä planeetat ovat omissa merkeissään, huoneissaan tai muuten vahvoja. Katso myös ensin persoonalliset planeetat, koska ne vaikuttavat lähimmin elämiimme. Ja ehkä ensin kiinnittäisin huomiota tarkimpiin aspekteihin ja sitten siirtyisin väljempiin. Netin hakukoneilla löytää aika paljon infoa eri aspekteista, varsinkin jos osaa englantia. Kannattaa aina muistaa se kokonaisuus. Nuo kaikki aspektit kuvaavat osaa itsestäsi ja energioistasi, mutta muista myös se, että kaikissa ihmisissä vaikuttaa kaikki merkit, vaikka siellä ei olisi planeettoja. Painotukset ovat vain erilaisia.
« Viimeksi muokattu: 19.12.2014 20:28:11 kirjoittanut Ritsa » tallennettu
jiallana
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54Profiili
« Vastaus #50 : 19.12.2014 21:06:12 »

No niin  Cheesy Pikasilmäilin tuostä näkökulmasta karttaani ja tosiaankin - kiitos!! Aika hieno fiilinki, kun kartan suht ympäripyöreistä luonnehdinnoista löytää juurikin ihan konkreettisia juttuja tyyliin "joo, mä tiedän mikä tuo haaste on". Jej! Tosin kaiken riemun keskellä hiukan tuskastuttaa joidenkin aspektien kohdalla - mistä ihmeestä ammentaa noiden haasteiden voittamiseen tarvittava itsetietoisuus ja kypsyys...huh heijaa!
Kiitos Ritsa, avasi asiaa  Smiley Ja avasi taas lisää tätä astrologiaakin - tämähän on kuin pullataikina, paisuu vaan ja joka suuntaan!
tallennettu

Elämä on.
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715Profiili
« Vastaus #51 : 19.12.2014 21:46:53 »

Heh, ole hyvä vaan. Hauska tuo pullataikina kuvaus! Se on aika epeli, joka yhden elämän aikana oppii astrologian kaikki kiemurat. Eipä tuossa muuta tarvitse, kuin hyväksyä itsensä sellaisena kuin on ja on ollut, niin asioiden käsittely helpottuu huomattavasti. Kohdata vaikeitakin asioita ja päästää irti, koska ne eivät määrittele sinua - ellet niin halua. Kumminkin vaikeimmissa aspekteissa jne. piilee mielestäni suurin mahdollisuus ja voima.
tallennettu
jiallana
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54Profiili
« Vastaus #52 : 20.12.2014 00:49:06 »

Tykkäisin tosta sun kommentista, josko tässä nyt olisi sellainen tykkäysnappula. Eikä oikein sopivanmoista päätäkään löydy tuolta hymiörivistä... Mutta tosiaan, näinhän se on elämässä, hyväksymistä ja irtipäästämistä. Ja jännä juttu, että etenkin tämän astrologiainnostuksen myötä olen yllättänyt itseni toisinaan ajattelemasta, että onpa aikamoinen elämä annettu joillekin ihmisille täällä. Ja syitä asioihin hahmottaa (ainakin yrittää) syvemmältä/hieman eri suunnasta kuin ennen.
Ja sitten vielä, mikä onnellisinta - sitä on kuitenkin loppuviimeksi kovin tyytyväinen omiin tähtien asentoihinsa, vaikka siinä sitten olisikin ristiä jos jonninmoista.  smitten
tallennettu

Elämä on.
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1225Profiili
« Vastaus #53 : 20.12.2014 15:25:01 »

Tietäiskö kukaan, mitä transitoiva  mars luuratessaan  chiron illa tarkoittaa. Kertooko, että alan taas hoitaa kädettömien asioita vai, että kädettömät sotkeutuu mun elämään? Semmoista on ollut hiukan tarjolla. No. Eipä mittään. Tuli huudettua kurkku käheeks yhen hömppäilijän sotkuista.  uglystupid2
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
 
Siirry: