Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Jumaluuschakra  (Luettu 14783 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kreikatar
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3Profiili
« : 15.05.2011 13:01:48 »

Hei!
Onko kellään tietoa,kokemusta jumaluus chakrasta joka sijaitsisi niskakuopan alueella?
  Shocked

- Hei vaan, muokkasin otsikkoa hiukan, jotta se toivon mukaan tavoittaisi asiasta tietävän henkilön paremmin kuin pelkkä "chakrat" otsikko! -
AthaMaarit
« Viimeksi muokattu: 15.05.2011 22:17:23 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Kreikatar
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3Profiili
« Vastaus #1 : 15.05.2011 14:05:55 »


 Minäkin olen netistä ja kirjoista ehtinyt tietoa mutta todella vähän on löytynyt...
tallennettu
sansai
Astro-nauttija
****
Viestejä: 818


Profiili
« Vastaus #2 : 15.05.2011 19:38:05 »

En ole kuullut jumaluus chakrasta,mutta niskakuopassa on kylläkin kovasti tärkeä alue.Henkisissä häiriötiloissa,surussa masennuksessa esim.niskakuopan alue tukkeutuu,jota voi aukaista.!!
tallennettu
sansai
Astro-nauttija
****
Viestejä: 818


Profiili
« Vastaus #3 : 15.05.2011 20:43:48 »

Kirjoitan hiukan lisää niskakuopasta,kallon pohjassa olevasta alueesta.Siellähän on reikä,josta hermoradat kulkevat kallon sisälle.Kun reikä jostain syystä pääsee tukkeutumaan,tai ahtautumaan, aiheuttaa se monenlaista vaivaa.Kirjo on laaja.
En ole päässyt selvyyteen kumminpäin asiat tapahtuvat,tuleeko ahtauma vaivojen tuomana,vaikko ennen.
Tehdessäni hoitoja tunnustelen kuitenkin kallonpohjan ensin,sieltä saan hyvän tuntuman asioihin.
Niitä hoitoja voi jokainen tehdä itsekkin itselleen.Voi pehmitellä kevyesti kyseistä aluetta.Painauman löytää helposti.Siitä vain painelemaan ja pyörittävällä liikkeellä hieromista.Alue kipeytyy helposti,joten kevyesti vain.Otetta voi koventaa tuntemustensa mukaan.Joskushan alue on arka jo alottaessa.Usein seuraa pökkyrä olo,joka kyllä menee ohi.Se pökkyrä huono olo kertookin ahtaumasta.
Lopuksi on tärkeää hieroskella otsaa,ohimoita ja muualtakin päänalueelta.
Jos niskassa on kovasti jumissa se paikka,voi tulla pahoinvointia ja oksentamista,jota ei pidä säikähtää.Seuraavalla kerralla vain kevyempi käsittely.
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1499Profiili WWW
« Vastaus #4 : 16.05.2011 01:09:31 »

Tuolla takaraivossa on tosissaan iso chakra, joka on yhteydessa mm. kolmanteen silmaan ja on yhteys toiseen puoleen ja jumaluuteen ja toisiin ulottuvuuksiin.

"Zeal Point Chakra
chakra    The new Eighth Chakra, also known as The Well of Dreams, is, at the present time, vestigial. It sits just at the occipital at the back of the head. When fully activated, this Center will regulate multi-dimensional telepathic communication. When the Well of Dreams is fully awakened, the veil between the third dimension will dissolve and we will ascend to the 4th and 5th dimensions.

Pink Tourmaline - Magenta - Zeal Point Chakra
The Zeal point chakra, the ascension chakra is opened. This chakra, located in the back of the head, at the base of the skull (the medulla oblongata) is also called the Mouth of God. The kundalini is assisted and is gentle and graceful. There is very strong protection associated with this essence. It also strengthens the heart and hormones are addressed. It is good to have this chakra open when leaving the earth plane.

Now, when the 8th chakra opens up, so too does some spiritual abilities. How many of these abilities and to what degree will vary from individual to individual. Clairvoyance, out of body travel, advanced dream-recall capabilities, healing gifts, telepathy, even empathy are all abilities that this center is responsible for activating. Naturally, the programming for this stuff sits in the 7th center. So, if there is a problem with any one of these abilities but not the others, then you may have to look at the 7th chakra for the cause. However, keep in mind that when a person's 8th center begins to open, they may only see a glimmer of these abilities. They may not become full blown until the 9th, 10th, 11th, and even the 12th chakras are open. In other words, when the individual's 8th chakra awakens, they will only experience these abilities but not have any great control over them, and their surfacing may be sporadic at best."
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
sansai
Astro-nauttija
****
Viestejä: 818


Profiili
« Vastaus #5 : 16.05.2011 02:30:11 »

Paljon,paljon kiitoksia Ebenia.Liikutuin aikalailla.Kun en ole osannut chakroja  ajatella tämän asian puitteissa,niin nuo tiedot ovat mukavia,voit sen arvata.
Ihmetellyt olen sen niskan alueen käsittelyn tehoa.
Eniten sitä,miksi se tehoaa paniikki häiriöihin.
Kaikki kertovat näön parantuneen.En ole kuitenkaan kuullut, miten se olisi parantunut,eivätkä ihmiset ole osanneet sitä selittäää.Olen ajatellut silmähermoista olevan kyse.

Lapsuudessani vanha kunnanlääkäri opetti minulle tuon hoitotavan.Hän käytti paljon perimätietoa,ja aivan omia hoitomenetelmiäänkin potilaisiinsa.Kielsi minua jyrkästi menemästä opiskelemaan lääketiedettä koska "silloin kätesi ovat sidottu lääketieteeseen"   Grin  niinhän se onkin todellisuudessa..

Menetelmä on kohtuullisen helppo oppia.Olen sitä opettanut nyt 7 vuotiaalle pojalle,joka on ollut kovin kiinnostunut kaikenlaisesta parantamisesta.
Isänsä pelkää hammaslääkäriä,on pyörtynytkin sinne.Poika käsitteli isänsä pään ja niskan,niin isä oli ollut veltto ja välinpitämätön hammaslääkärillä.
Saahan sillä veltoksikin ihmisen,sama kuin olisi antanut tällin rauhoittavaa.
Silloin on kylläkin käsiteltävä koko pää.Kasvot myös,tuskin tuntuvalla painelulla ja sivelyllä.Kulmakarvojen välinen alue,pienin painalluksin,Kulmakarvojen sively. Kevyillä vedoilla nenän tyvestä hiusrajaan seuraavaksi sormenpäillä.
Tärkeä on hiusraja,tai oletettu hiusraja otsalla.Sitä voi putsata vetelemällä eri suuntiin aika voimakkaasti,(sitä lapsuuden lääkäri kutsui paskaojaksi,johon kertyy kuonaa,joka sitten siitä
lähtee jatkamaan matkaa)
Niskan aluetta tietenkin.Päälaella on akupunktio piste,joka löytyy ainakin niin,että hoidettava tuntee kipua.Sitä kannattaa painella pumppaamalla,niin kauan,kun kipu häipyy.Omalla päällä sen löytää ja voi hahmottaa missä se on toisella.
Lopuksi kevyt hieronta koko pään alueelle,niin ettei pyöritä hiuksia,vaan sormet tanakasti päänahassa.Vielä ohimot pyörittäen kevyesti sormenpäillä.

Lopuksi olen kysynyt,missä kohden tuntuu joku paikka vielä "huutavan apua".Sormella näyttävät paikan.Pyörittelen vielä niitä kohtia hetken.
Sen käsittelyn jälkeen,kun teen sen kunnolla,kokonaan,en anna lähteä auton rattiin,sille päivälle.Joku onkin kuskina.   Wink   
tallennettu
hemo
Vieras
« Vastaus #6 : 16.05.2011 07:29:52 »

Jos ihmiskeho kuvataan niin miltä chakrat näyttävät ? Onko ne millaisia elimiä,niveliä, nikamia, välilevyjä vai mitä ne ovat ? En ole ainakaan missään kuvissa nähnyt mitään chakroja.  Smiley
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1499Profiili WWW
« Vastaus #7 : 16.05.2011 11:06:28 »

Jos ihmiskeho kuvataan niin miltä chakrat näyttävät ? Onko ne millaisia elimiä,niveliä, nikamia, välilevyjä vai mitä ne ovat ? En ole ainakaan missään kuvissa nähnyt mitään chakroja.  Smiley

Chakrat ovat osa ihminen kokonaisvaltaista hyvinvointia, mutta niita ei pysty missaan magneettikuvassa nakemaan, silla ne ovat osa energiakehoa. Chakrat tosin liittyvat usein voimakkaasti tiettyihin elimiin kehossamme; juurichakra (root chakra) liittyy esim. seksuaalisuuteen ja liittyvat sita kautta esim. lisaantymiselimiin ja esim. paksusuoleen. Sakraalichakra (sacral chakra) liittyy myos seksuaalisuuteen ja hormonitoimintaan. Solar Plexus chakra liittyy moniin sisaelimiin, mm. maksaan. Esimerkiksi munuaiset liittyvat selkapuolen sydan chakraan, ja etupuolen sydan chakra verisuoniin ja sydameen etc. Kurkkuchakra (throat chakra) liittyy suoraan kurkkuun, aanielimiin, hapensaantiin, keuhkoihin etc. Kolmas silma (third eye) chakra  liittyy kapyrauhaseen ja pariin muuhun elimeen aivoissa. Kruunuchakra (crown chakra) liittyy taas voimakkaasti koko kehoon ja molempien aivopuoliskojen yhdistamiseen. Jos jossain naissa elimissa on joku ongelma, voi olettaa etta chakran alueella on todella iso tukos.
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Casperiina
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 689Profiili
« Vastaus #8 : 16.05.2011 13:11:39 »

Mä menin sitten eilen räpläilemaan tuota takaraivon kuoppaa. Nyt on sitten pää ollut siitä asti kipeä. Voi kyllä varmaan liittyä myös eilen saamaani energiahoitoon.  Huh
tallennettu

aurinko venus merkurius neptunus kauris 5. huone
askendentti leijona
kuu jupiter vesimies 6.huone aspect_opp askendentti
uranus saturnus jousimies 4.huone
mars skorpioni 4.huone
pluto skorpioni 3.huone aspect_opp keskitaivas
chiron 10.huone
sansai
Astro-nauttija
****
Viestejä: 818


Profiili
« Vastaus #9 : 16.05.2011 15:47:24 »

Casperiina.Pää voi tulla kipeäksi.Ajattelen sen johtuvan tukoksista,jotka olevat auenneet ja pää reakoi.Siksi olisi hyvä hieroa myös sitä "paskaojaa" ja ohimoita.Kuin viimeistellä.    Wink


tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5775


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #10 : 16.05.2011 17:54:07 »

Tuosta niskakuopasta ja kallonpohjan alueesta...

Olen tehnyt aika paljon intialaista päänhierontaa ja huomannut että juuri tuo alue on se, johon energia pakkautuu ja josta energiat lähtevät usein purkautumaan. Kolme kertaa on käynyt niin, että potilasta on alkanut pyörryttää ja tekemään pahaa, niin rajua on ollut energioiden liike sieltä.

Joten olen oppinut tekemään tuolla alueella työtä aika varovasti. Tosin sen oppii vaistoamaan, miten keltäkin voi ottaa, ne jännitteet tuntee sormissa.

Mutta varmaan on hyvä itse myös hoitaa noita alueita, kuten toiset esittävät. Wink

Olen joskus kuullut, että intuition kanava aukeaa sieltä myös. Sen melkein voi joskus tuntea, jotakin vain humahtaa ja yhtäkkiä kaikki on selvää kuin vesi.

Kun isäni kuoli, pidin hänen päätänsä juuri silloin...ja silloinkin tunsin, että energia lähti sieltä pois...ihmeellinen tunne, kuin jokin olisi virrannut ulos ja sitten oli vain tyhjä kylmä keho.

tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Kreikatar
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3Profiili
« Vastaus #11 : 16.05.2011 20:12:07 »


 Kiitos Smiley Ompa mielenkiintoista luettavaa tästä chakrasta ja niskan alueen käsittelystä!
                   
tallennettu
sansai
Astro-nauttija
****
Viestejä: 818


Profiili
« Vastaus #12 : 16.05.2011 22:39:18 »

Olen ajatellut käydä intialaisessa päähieronnassa,käynkin jonain päivänä.Sieltä voin oppia,huomata uusia asioita,joista en tiedä mitään.    Smiley
tallennettu
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1020


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #13 : 17.05.2011 11:51:30 »

Onpas mielenkiintoista!  Todella mielenkiintoista.  Minä tässä lukiessä kaivelin vähän niskakuoppaa ja samaten paskaojaa, molemmat tuntui aroilta.  Ehkä siksi intuitio onkin kateissa.  Ehkä siksi tämä ketju on tässä. 
 :Smiley
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5775


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #14 : 19.05.2011 14:53:40 »

Tiedätkös Mintsilla, minulla on samanlainen Corvon kirja tuossa yöpöydälläni. Joskus kun 'vihtin' käyn läpi noita kasvojen pisteitä. Ja ryhmässäkin olemme niitä ottaneet. Hyvä kirja avuksi, löysin sen kirpputorilta.

Suosittelen!  smitten
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: