Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Now you just somebody that I used to know...  (Luettu 4235 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« : 01.08.2016 22:55:13 »

https://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY

Mikähän se on, kun pistää tämmösiä ajattelemaan?

Niiiiin on paljon ihmisiä, jokka on tullu, ollu ja menny...jääny matkalle...vaikka sitä luuli, että monikin heistä olis semmonen, joka ei koskaan katoa?

Jotain tekoa sillä että Vesta on noususolmulla, ja kuu siitä lipunu yli?
Uuteen suuntaan, johka sydän halajaa ja polkuun kuuluu..mutta niin paljon on jääny taa?

Venus on justiinsa ollu oppositiossa aurinkoon...tulisko siitäkii jotain kaipuu fiiliksiä?

Ja no r Saturnus se on nousulla siellä...ehkä sekin pistää aatteleen mennyttä ja tulevaa, ja konkreettista erontekoa niiden välillä?

Emt.


« Viimeksi muokattu: 02.08.2016 16:26:19 kirjoittanut Kuuhilda » tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #1 : 02.08.2016 16:36:07 »

Muistat oikein  Shocked

Kyllä tarvin Siniviuhkon ja vaiks vuokonkii tulkkausapua Cheesy
Ehämmää rekkisteröiny tuota  tr juno aspect_con saturnus :aspect_con:Pof aspektia ollenkaan...siinä on jo pidempään rullanneet edes takasin sekä Lilith että Juno, välillä kimpassakin, niin suhtaudun jo ihan oletuksena Cheesy Äääh, eihän siitä tarvi välittää...Cheesy

Niih mää pitäsin tällä hetkellä monesta muustakii asiasta kiinni...kuten vaikka työpaikasta...sen kanssa on vähän samanlainen suhde, kuin noiden elämästä kadonneiden ihmisten, vaikka ei sen jatkumista ole kiveen kirjoitettukaan ikinä.
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #2 : 02.08.2016 18:39:43 »

Aaah, koska  venus

Juu, justiin se raskaan työn raataja, sydämellä ja vastuulla, joka jää ilman kiitosta ja arvostusta. Mutta, njäääh, jos sinne on lyöty Saturnus kymppiin yhtymään onnenpisteen kanssa ja Pluto MC:lle, niin ei kai se edes voi kivuttomasti sujua milloinkaan  buck2

En muuten tiiä mistä ne on keksineet, että veskarit ei sitoudu? Mää olen, ja moni muu veskari, ollu aina valmis tosissani sitoutumaan ihan kaikkeen, kunhan sillä on tarpeeksi merkitystä, ja se on jotain, jonka olen itse valinnut.

 kuu rapu, huijjui Cheesy Mulle rapu on kalojen ja kaksosten ohella hankalin merkki kanssakäydä...ei siksi että ravut sinänsä olisivat hankalia, tai minäkään, mutta yhteis-ymmärrystä on hankala löytää. Tai se on siellä, kumpikin osapuoli tunnistaa sen, mutta ei oikein pääse käsiksi siihen.

Mulle jokainen ero on ollu edellistä helpompi. Osaan sen homman hienosti, itkut itketään ja eteenpäin. Pelkäsin aikani edes yrittää rakkautta..mutta sitten pääsin siitäkin, ja nyt olen seurustellut vuoden ja olen sitä mieltä, että parisuhteessa oleminen on pajon rohkeampaa ja vaativampaa kuin se eroaminen ja hanskojen tiskiin lyöminen ( omassa tapauksessani). Ja suhde on todellakin valinta, ja tahdon asia.

Mitähän mä oon kirjottanu?
 smitten
Mahtavaa.

Se on hienoa kun käy noin, että joku on näppäillyt ihmeelliseen internettiin jotain sellaista, joka onnistuu koskettamaan ihan kunnolla ja avamaan jotain. Olipa sitä sitten itse kirjoittaja tai tekstin vastaanottaja.
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #3 : 02.08.2016 19:49:48 »

" Aina valmis tosissani sitoutumaan ihan kaikkeen..." Oisokhan tuossa syytä siihen että aatellaan ettei veskarit sitoudu ikinä mihkää Cheesy

Huijjui, sulla on siis ollut dramaattinen päivä, suorastaan lopun alkua uhkuva Cheesy
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #4 : 03.08.2016 20:43:10 »

"..mun mielestä sinä kirjoitit Hilda tänne joku aika sitten kauniisti, vastasit jollekin ja se osui niin kipeään kohtaan että olisin halunnut huutaa sulle kurkku suorana tosi pahasti. ja sitten ymmärsin että oot sisäistänyt jotain mitä minunkin pitäisi ja itkin huutamisen sijaan. kiitos siitä."

Tää on muuten se, mitä mää teen. Tuossa ketjussa, jossa puhutaan siitä, millaisia reaktioiota aiheuttaa ihmisissä...niin justiinsa tätä se on.
Se on tää mun Heyoka juttu Tongue
Riippuu sitten vastaanottajasta, että mitä siitä tulee...hyvä, paha, tai välttäminen se on yleensä se reaktio.
tallennettu
meryem
Moderaattori
Astro-nauttija
*****
Viestejä: 898



Profiili
« Vastaus #5 : 03.08.2016 22:06:59 »

Mutta toisaalta, jos herättää reaktioita ja tunteita niin eikö palaute olekin hyvä? Ja varsinkin, jos vastapuoli vielä itse tiedostaa reaktionsa noin hyvin ja osaa analysoida sitä.

Just tosta tunteiden herättämis topikista niin mä uskon herättäväni tunteita, mutta nykyään en oikeen saa palautetta. Eli en tiedä herätänkö tunteita ja se on hyvin hämmentävää. Kun on tottunut olemaan se peili. Olenko vapautunut vai mitä on tapahtunut?

Tänään ei ole ollu niin soljuva  kaksoset päivä ku eilen vaan enemmän  neptunus

Ihan jees kai sekin. Ja toi otsikko aiheutti melkoisen korvamadon, niin hieno biisi.  smitten Kertoo mun mielestä just siitä ristiriidasta ihmissuhteissa kun ei oikein osaa päästää irti, vaikka joskus se olisi ihan hyvä. Ja miten niissä tarinoissa on aina kaksi eri puolta...
tallennettu

"Dance the Neon Noir with me"
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #6 : 03.08.2016 22:35:02 »

Juu, siis Siniviuhkon tapaus on positiivinen esimerkki, näin sen kai pitäisikin toimia, siksi täällä ollaan peilailemassa Smiley

Jaa, en tiedä, miltä tuntuisi, että ei tule reaktiota...uskon, että se on melkoisen hämmentävää niihin reaktioihin tottuneille. Toisaalta, voisi olla helpottavaakin?

Ihan selkeää Neptunusenergiaa havaittavissa viestissäsi, olen samaa mieltä Cheesy

Juu, irtipäästämisen vaikeudesta, kiinnipitämisen turhuudesta, ja siitä, että jotain on jääty vaille...tai ehkei se irtipäästäminen ole edes ollut vaikeaa...ennemminkin liian helppoa, ja sitä pysähtyy pohtimaan sitten, että miten joku, jolla oli niin paljon väljä, voi muuttua lähes merkityksettömäksi...ja pistää kysymään, että onko se oikein? Pitäisikö sen olla jotenkin toisin, vai onko se ihan ok sillee?
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: