Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Näille haluaisin selityksen mitä nämä on olleet...  (Luettu 2998 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
tari73
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 285Profiili
« : 27.07.2010 09:44:48 »

Eli mun isän kuoleman jälkeen,kun siirrettiin isä sairaalalta ruumishuoneelle ,joka oli sanotaan alle 1 kilometrin päässä mun äitiä. Äiti lueskeli eräänä iltana kirjaa ennen hautajaisia, ja isä oli ilmestynyt istumaan sängyn jalkopäätyyn,äitee kun ei pienistä säikähdä, niin oli lähtenyt veskiin välillä.Kun oli tullut takaisin niin oli edelleen istunut siinä,äiteen oli pitänyt komentaa menemään sinne päin,jotta saisi jalkansa peiton alle ja oli tokaissut isälle että kun sinä olet niin kylmäkin ja eikö sinun pitäisi maata tuolla ruumishuoneella.Oli sanonut että kyllä pitäsi ja hänellä on kiire takaisin sinne,mutta älä anna haudata häntä äidin puolen sukuhautaan ja oli haihtunut pois. No isää ei haudattu siihen sukuhautaan, vaan äiti otti molemmille oman hautapaikan.Mutta mikä tämä ilmiö on ollut ja äiti oli 100% hereillä tämän sattuessa eli ei uneksinut.
Sitten isän kuolin yönä, me miehen kanssa herättiin siihen, kun alakertaan syttyi yksin valot päälle.Milläs tämän selittää?
Ja vielä yksi ja tämän todistaa kaksi ihmistä kun molemmat ovat saman nähneet,tämä taisi olla vähän hautajaisten jälkeen.Kun isä oli ilmestynyt minun veljen makuuhuoneen ovelle,olivat olleet juuri nukkumaan menoa puuhaamassa,kun kumpikin oli jäänyt katsomaan ovelle monttuauki ,isä oli siinä seissut ja katsonut niiden puuhia,kumpikaan ei ollut uskaltanut puhahtaakkaan.Sitten se oli alkanut nousemaan ilmaan ja kohta oli näkynyt vaan siipien varjo katossa ja oli hävinnyt.Tässäpä teille pari yliluonnollista tarinaa, haluan vain saada itselleni selväksi miten tämän voisi selittää. Kun kumminkin nämä kaikki on todistettavasti tapahtunut.
Meillä suvussa varsinkin äidin puolella ja isä itsekkin,oli sellainen joka oli joutunut henkimaailman kanssa tekemisiin elämänsä aikana jonkin verran...
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« Vastaus #1 : 28.07.2010 14:13:40 »

Hyviä vastauksia oletkin saanut, eli komppaan aiempia kirjoittajia Smiley Täysin normaaleja tapahtumia, maailma on NIIIIIIN paljon muuta kuin pelkkä fyysinen todellisuus (tiesitkö, että tiedemiehetkin myöntävät koko mittavan avaruuden mukaanlukien fyysisen maailman koostuvan vain 4%sta olemassaolosta? Loppuja 96& tutkijat nimittävät "pimeäksi aineeksi" ja "pimeäksi energiaksi").

Nämä tällaiset tapahtuvat ovat aina lohtuviestejä, eivät kammokummitusjuttuja Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: