Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Planeettaohitukset  (Luettu 4502 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
syksyntytär
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« : 17.05.2010 10:33:11 »

Hei kaikille!

Uusi olen täällä ja viime aikoina olen ollut kiinnostunut astrologiasta eikä näy innostus laantuvan. Olen silti ihan aloittelija näissä ja haluisinkin nyt kysyä teiltä jotka enemmän tiedätte että mitä merkitsee seuraavat planeettaohitukset:

 uranus avautuva neliö  neptunus
 uranus avautuva neliö  mars
 pluto yhtymä  jupiter
 jupiter avautuva neliö  mars
 jupiter avautuva neliö  neptunus
 venus oppositio  neptunus
 venus oppositio  jupiter
 venus oppositio  mars
 venus sulkeutuva neliö merkurius
 merkurius avautuva kolmio  jupiter
 chiron avautuva kolmio  pluto
 venus sulkeutuva kolmio  pluto
 merkurius oppositio  venus
 chiron avautuva kolmio  pluto
 jupiter avautuva sekstiili  kuu
 pluto avautuva neliö  merkurius
 uranus avautuva sekstiili  kuu
 merkurius avautuva neliö  askendentti (= vesimies)
 venus sulkeutuva neliö  aurinko
 venus sulkeutuva kolmio  venus
 merkurius oppositio  saturnus

No, tässä oli nyt vaikka kuinka paljon näitä, mutta olisin kiitollinen jos joku voisi edes hieman aukaista näitä minulle. Elämäntilanteeni tuntuu aika hankalalta juuri nyt... Kerron vielä tarkan syntymäaikani jos siitä olisi apua eli 03.10.1984 klo. 16.37 ja paikka Helsinki. Toivottavasti viestini tuli edes jotakuinkin oikealla palstalle edes. Ja kiitos etukäteen vastanneille.
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 17.05.2010 10:47:21 »

Hei syksyntytär!!

Sinulla on meneillään muutoksellisia transiitteja juuri nyt,  uranus ja  pluto pitävät kyllä huolen siitä että tuntuu...

Avautuvat transiitit ovat sellaisia, joissa transiitti ohitus on etääntymässä tarkasta sijainnista ja sulkeutuvat transiitit puolestaan lähestyvät tarkkaa sijaintia. Tämä liike ei tarkoita, että transiitti olisi missään vaiheessa aivan asteen tarkka, koska taivaankappaleet liikkuvat kartalla edestakasin ja ja välillä peruuttelevatkin. Näin jokin transiitti voi olla samaan aikaan sekä avautuva, että sulkeutuva.. näin varsinkin hitaiden taivaankappaleiden suhteen.

Tässä täytyy myös muistaa, että englanninkielessä a=approach eli lähestyvä/ sulkeutuva ja s=separation eli etääntyvä/ avautuva.

Venus kulkee kartalla todella nopeasti, joten sen transiitit ovat tunnelmia, tunteita, mielihaluja jne. , Merkurius liikkuu myös kartalla hurjaa vauhtia ja sen transiitit vaikuttavat siihen miten ilmaiset itseäsi sanallisesti, kirjoittamalla ja miten tulet ymmärretyksi ..

Yleensä kannattaa tutkailla hitaanpien taivaankappaleiden transiitteja syntymäkartan sisäpiiriläisiin ( aurinko kuu mars merkurius venus ) sillä ne kertovat isommista linjoista itseilmaisussa.


tallennettu

syksyntytär
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #2 : 18.05.2010 19:55:13 »

Hei Emelia !

Kiitos kovasti vastauksestasi! Siitä oli kovasti apua. Käsittääkseni siis katson jälkimmäisen planeetan kohdalta mitä omasta kartastani löytyy sen kohdalta? Esim. uranus  avautuva neliö  mars niin mulla on mars  jousimies ja huoneessa 11. Tai jos  pluto avautuva neliö  merkurius  ja mulla on  merkurius  vaaka ja huoneessa 7. Tai jos  uranus avautuva sekstiili  kuu ja  kuu on mulla   vesimies ja huoneessa 12. Ja näistä voi tulkita jotakin ? Vai ymmärsinkö nyt tätä logiikkaa edes oikein? Ja miten tulkita sitten noita? Otin nuo esimerkiksi, koska ne näyttävät olevan vahvimmat vaikuttajat.
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 18.05.2010 22:54:53 »

Kyllä... eli se ensimmäinen taivaankappale on se joka tekee transiittia ja jälkimmäinen on syntymäkartalla oleva taivaankappale...

Kannattaa myös tarkkailla missä syntymäkartan eli radixin eli natalin huoneessa transitoiva taivaankappale liikkuu, sillä saa myös näkökulmaa mitkä asiat ovat tapetilla...

Esim. omalla kartallani on ollut tr. pluto 1.huoneessa  aspect_opp radix  kuu 7. huoneessa ja jostain todella syvältä omasta itsestä on noussut aivan käsittämättömiä asioita, jotka ovat kohdistuneet parisuhteeseen... tr. huoneen sisällöt edustavat aina toiminnan sisältöä yhdessä tr. taivaankappaleen luonteen kanssa, aspektin/transiitin luonne kertoo onko toiminta jännitteistä vai myönteistä ja jouhevaa.. radix -taivaankappaleen luonne kertoo mitä asioita "kutitellaan" ja  huone puolestaan kertoo sen elämän alueen, jolle tuo toiminta kohdistuu..

Näillä pääsee jo todella pitkälle transiittien tulkinnassa.. samat avainsanat ja luonnekuvaukset pätevät todella monessa eri paikassa..
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: