Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Hitsauspillin ilmasäädöt ovat täällä sekaisin.  (Luettu 2489 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Joona
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19Profiili
« : 10.04.2010 11:14:35 »

Heippa!
täällä on 77-v. syntynyt oinasmies, nouseva merkki on vaa'assa ja kuu kaksosissa. Astrologia on kiinnostanut jo pitkään, mutta opiskelen tai tutkin sitä pätkissä ja yleensä silloin kun menee huonosti.
No, nyt menee taas "huonosti". Palasin Tammikuussa treenimatkalta Afrikasta ja siitä asti kaikki on ollut aikamoista alamäkeä. Ymmärtäisin vielä kulttuurishokin, mutta kun vastaan tulee pettäviä naisia, pettymyksiä, viisauden hampaiden poistoa, kipeytyviä niveliä, polvivammoja niin alkaa miettimään, että missähän hitossa tässä mennään?
No, oikeastaan nyt ollaan jo hieman ylämäessä, mutta jouduin kyllä mielestäni maksamaan siitä aika kovan hinnan. Jouduin nimittäin jättäytymään parista bändiprojektista, jotka oli suorastaan minun elämäntarkoitukseni, mutta ne vaan alkoivat olla niin puun makuista tavaraa, ettei enää fysiikkakaan kestänyt. Se laittaa miettimään, että menikö nyt ihan mönkään? olenko tehnyt töitä ihan turhaan vuosia?
Mutta oikeasti ei, ajatella nyt: pelkkää töissä käyntiä ja treeniä, joka ikinen arkipäivä ja lopulta se teki niin epäsosiaaliseksi, että ei mitään järkeä vaikka alkuperäinen ajatus oli, että hei mee pitää kivaa ja tutustu ihmisiin, tiedä vaikka löytäisit jonkun kivan naisen sieltä...
Jatkuu...
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5082


4ever


Profiili
« Vastaus #1 : 10.04.2010 11:20:50 »

Luin ensin, että Reikiboy  Grin Tervetuloa, siis Renkiboy  Smiley
 smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Joona
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19Profiili
« Vastaus #2 : 10.04.2010 11:29:20 »

(rupesi sekoilemaan jotakin tämä laite, siksi toinen viesti)

Niin samaa kutsumusta ajattelin kuitenkin tämänkin pommin jälkeen jatkaa. En ehkä ihan samoissa kuviossa, mutta missio on kuitenkin sama.
Tällä kertaa pitää vaan rakentaa paremmin ja laajemmin, vähentää Oinasta ja lisätä vaakaa, löytää oikea ilmaseos. On tässä kuitenkin tapahtunut paljon hyvääkin vaikka aika negatiivisen kuvan tuosta ekasta viestistä varmaan saakin. Löysin nimittäin afrikasta uuden soittimen, joka tuntuu rakkaudelta. Huomasin tässä kun tutkin joulukuun transiitteja niin silloin oli Chiron ja jupiter sulkeutuvassa transiitissa aurinkoon. joten aijon luottaa sisäiseen oppaaseen ja jupiterin hyviin voimiin, valitsemallani tiellä. Luulen, että elokuussa saan vastauksia, koska  saturnus on yhtymässä askendentti kanssa ja tekee neliötä  keskitaivas.
Nähtäväksi jää miten rankkaa tulee, no monesti totuus on kovaa...
tallennettu
Joona
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19Profiili
« Vastaus #3 : 10.04.2010 11:33:14 »

Mutta toisaalta ei nyt saturnus mikään maailman pahin asia ole?
tallennettu
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080Profiili
« Vastaus #4 : 10.04.2010 12:20:30 »

Renkiboy,

tervetuloa pohtimaan astrologisia vaikutuksia elämään.

Noin yleisesti, kaikella on aikansa ja tarkoituksensa, joka saattaa selvitä vasta myöhemmin.  Wink
tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
Joona
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19Profiili
« Vastaus #5 : 10.04.2010 12:34:32 »

Renkiboy,

tervetuloa pohtimaan astrologisia vaikutuksia elämään.

Noin yleisesti, kaikella on aikansa ja tarkoituksensa, joka saattaa selvitä vasta myöhemmin.  Wink

Kiitos!
Se on totta, moni onnettomuus on ollut lopulta onni ja toisin päin. Minä uskon aika paljon, että asioilla on tarkoitus tapahtua, tai niiden piti siis mennä miten menikin. Olen sielultani aika herkkä ja vaistoan "pahat" asiat. Sitä vaan tulee monesti ihmeteltyä, että miksi siihen ei sitten luota? Minkä takia on sokea? Aika monelta pettymykseltä olisi säästynyt jos olisi uskonut sitä ensimmäistä intuitiota mikä tilanteesta syntyy.
Astrologia on kyllä hyvin mielenkiintoista, minusta varsinkin syntymäkartta antaa oivan tilanteen tutkia itseään noin niinkuin ulkopuolelta. Transiitit myökin kiinnostaa, mutta ei oikeastaan ennustuksen kannalta vaan enemmänkin niin, että miltä tuntuu/tuntui jonkun voimakkaan transiitin aikana ja mitä mahdollisesti tapahtui. Oikein mukavaa, että tämmöinen keskustelupalsta on olemassa. En oikein jaksa lukea kirjoja, mieluummin kuuntelen muiden tarinoita.

J...
tallennettu
asboo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 461Profiili
« Vastaus #6 : 18.04.2010 12:05:47 »

Tervetuloa tutkimaan astrologiaa!  Smiley
tallennettu

Aurinko Skorpioni, nouseva härkä, kuu kaksonen
dodobien84
Vieras
« Vastaus #7 : 18.04.2010 12:30:31 »

Melkosta sumplimistahan tämä elämä meinaa olla. Monesti uudet asiat tulevat TÄYSIN nurkan takaa ja odottamatta. Pistää mielen ja kielen sekaisin niin sanotusti. Siitä sitten vaan rakentelemaan niitä uusia kuvioita Smiley. Tuossa jokunen kuukausi sitten eräskin päivä tuntui menevän niin päin p******ttä, että päätin lähteä baariin istumaan ja miettimään mitäs sitten. Heti tiskillä edelläni oleva alkoi puhumaan kaljan hinnasta Ranskassa ja heti mielenkiinto heräsi ja päädyttiinkin siihen että kaveri suositteli erästä firmaa johon pistinkin hakemuksen (myöhemmin) vetämään.

Mielenkiintoisinta oli, että tuosta "tarjouksesta" sain kuulla eräältä astrologilta jo paljon ennen (ja vieläpä tietyn aikamääreen puitteissa), mutta tuli se niin puun takaa että meni yön yli että tajusin yhdistää kuvion.

Että onko sattumaa olemassakaan?
« Viimeksi muokattu: 18.04.2010 13:04:29 kirjoittanut dodobien84 » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: