Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Puuhoroskooppi  (Luettu 11527 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Suljin
Astro-nauttija
****
Viestejä: 760



Profiili
« : 19.03.2010 00:15:54 »

Katso puuhoroskooppisi täältä Smiley

Itse olen pihlaja


Ja melko hyvin se minua kuvaakin..
Myös ulkonäöllisesti

Sekä sisällöltään Grin
tallennettu

Vain mielikuvituksesi on rajana
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1019


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #1 : 19.03.2010 00:50:01 »

Valkopyökki

Valkopyökki (4.6.-13.6. ja 2.12.-11.12.)
Valkopyökki on varsinkin nuorena hyvin kaunis. Hänessä on taipumusta kurinalaisuuteen ja tottelevaisuuteen, hän nauttii järjestyksestä eikä pidä sääntöjen rikkomisesta. Hän suhtautuu varoen uusiin ideoihin ja vastustaa hälläväliä-tyyliä. Hän haaveilee kunniasta ja kaipaa ihailua. Päätöksentekoa saattelee usein virheiden pelko. Hän on vastuullinen ja oikeudenmukainen. Rakkaudessa valkopyökki on kunnollinen. Hänestä saa herttaisen ja ystävällisen kumppanin, mutta hän tarkastelee tunnetta kuin vastuuta. Jos pitää valita rakkaus tai velvollisuus, hän valitsee velvollisuuden.
(Kuuluisia valkopyökkejä: Paul Gauguin, Robert Schumann, Maria Stuart, Mannerheim, Jean Sibelius, Laila Hietamies ja Keke Rosberg.)

Ainakin nuorena ollut kaunis...  2funny

Aika osuva kyllä muuten!  Wink
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2144


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #2 : 19.03.2010 00:54:14 »

Pähkinäpensas(22.3.-31.3. ja 24.9.-3.10.)
Pähkinäpensas voi näyttää vähäpätöiseltä, mutta pinnan alla on lumoavan originellia älyä. Hän tyytyy vähään ja ymmärtää kaiken. Hän osaa halutessaan olla miellyttävä, hyvä, rohkea ja kärsivällinen - mutta myös vaarallinen ja ilkeä. Hän on erilainen ja tulkitsee elämää toisin kuin muut. Hän pystyy arvaamaan salaisimpiakin ajatuksia. Pähkinäpensaassa on kaksi puolta, hän voi olla aloitekykyinen, mutta voi myös mennä virran mukana. Hän oppii ja saavuttaa kaiken helposti, mutta ei välttämättä käytä tietojaan kokonaan ja muiden hyödyksi. Rakkaudessa hän voi olla mitä ihanin - ja mitä ikävystyttävin. Sitouduttuaan hän tekee kaikkensa helpottaakseen muiden elämää. Yhteiselämä hänen kanssaan on mukaansatempaavaa, vaikka ei ehkä tuo rauhaa.
(Kuuluisia pähkinäpensaita: Vincent van Gogh, Graham Greene, Jani Sievinen ja Ilkka Lipsanen.)

tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
Eyen
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38



Profiili
« Vastaus #3 : 19.03.2010 08:11:32 »

"Poppeli

Poppeli on kaunis ja koristeellinen, mutta voi pessimismillään vuosien mittaan aiheuttaa itselleen ongelmia. Vain läheiset voivat olla poppelille avuksi, joten hänen kannattaa valita tarkoin seuransa. Poppelin on oltava tarkka myös asuinpaikkaa valitessaan. Hän voi huonosti ahtaudessa, mutta ei halua asua yksinkään. Poppeli kokee rakkauden ja vapauden ikuista dilemmaa: hän tarvitsee ystäviä, mutta haluaa vapautta, hän on riippumaton, mutta hyvin tunteellinen ja herkkä rakkaudelle. Hän voi suistua helposti tasapainosta. Hänen aseensa on hymyillä tai vitsillä koristeltu välinpitämättömyys. Poppeli ei ole materialisti, hänessä on empatiaa ja järjestelmällisyyttä. Tarkkuus, kriittisyys ja kunnianhimo voivat vaikuttaa uravalintaan, monia poppeleita toimii lääkäreinä."

Muuten osuu ja uppoaa, paitsi en ole mitenkään erityisen pessimistinen ja hyvin kaukana välinpitämättömästä. Hymyillä voisin useammin. Smiley
tallennettu

"Tell me what to do, I'll do the opposite."

"I'm pro at weird."
Mustikka46
Vieras
« Vastaus #4 : 19.03.2010 08:27:53 »

Vaahtera (11.4.-20.4. ja 14.10.-23.10)
Huoliteltu, jopa hienosteleva vaahtera ei  kuulu tusinaihmisiin. Hän on individualisti ja aina huipulla. Vaikka hän on arka ja pidättäytyväinen, hän voi tehdä hyvin riskialttiita päätöksiä. Vaahtera ei pidä kotona istumisesta vaan tutustuu mielellään uusiin ihmisiin ja saa heidät avautumaan. Hän myös pitää salaisuudet. Vaahtera on täynnä epätavallisia suunnitelmia. Hän rakastaa uutuuksia ja puolustaa uusia ideoita, mutta toteuttaa harvoin omia projektejaan. Vaahterassa on pisara kyynikkoa, mutta hän pitää siitä, että hänestä puhutaan. Rakkaudessa vaahtera on monimutkainen ja ennaltaarvaamaton. Hän voi löytää kumppanin joka ajattelee kuin hän. Vaahteran äly on selkeä ja terävä.  Intuitio ja mielikuvitus kompensoivat ongelmat.

 Smiley Indivisualisti vaan ei aina huipulla. joskus pitää huilata.  Cool
tallennettu
tuonen joutsen
Astroholisti
*****
Viestejä: 1001


aamunsäde


Profiili
« Vastaus #5 : 19.03.2010 15:39:31 »



keltit on kiintoisia....aika sopiva tämäkin :Smiley


Paju (1.3.-10.3 ja 3.9-12.9)
Viehättävässä ja tunteellisessa pajussa on jotain salaperäistä. Hänen mielensä on täynnä tiedostamattomia toiveita. Paju rakastaa auringon lämpöä ja oleskelee mielellään veden äärellä. Hän reagoi herkästi kaikilla aisteillaan ja osaa nauttia hetkestä. Hän on toimelias, mutta ei komenteleva. Pajussa on ripaus runoilijaa. Kumppanina hän on melko vaikea, sillä hän sopeutuu hitaasti eikä pidä kompromisseista. Avuttomuus on osittain taktiikkaa, hän osaa esittää heikkoa niin huvikseen kuin hyödykseen. Yleensä hän pystyy suojaamaan elämänsä hyvin. Romanttinen paju ei arvosta arkea vaan nautintoja, joihin hän suhtautuu runollisesti. Hänen ajattelutapansa auttaa häntä arvaamaan muiden tunteita ja ajatuksia, ja siksi hän on usein hyvä psykologi. Pajun elämä voisi virrata rauhallisesti, ellei hän etsisi sydänsuruja.
(Kuuluisia pajuja: Elisabeth I, Maurice Chevalier ja Karita Mattila.)



mietin vaan , että onko sitä tullut joskus taktikoitua avuttomuutta...hm. ehkä vähän...joskus. Undecided


jännä, että nämä päivät näissä puu-merkeissä on astrologisesti sijoitettu vastamerkkeihinsä, eli tähänkin ryhmään paju kuuluu joitakin kaloja ja neitsyitä.

tallennettu

Ratkaisu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1283



Profiili
« Vastaus #6 : 19.03.2010 15:41:42 »

Minulle tuli mänty. Aika paljon tavallaan näen yhtäläisyyksiä tuon maya-merkkini sinisen rytmisen kotkan kanssa. ^^ Olen niiiiin aristokraattinen ja suoraselkäinen, kotka aka mänty.  Cool

Mänty (19.2.-28/29/2. ja 24.8.-2.9.)
Mänty on hienostunut ja koristeellinen. Hän rakastaa kotia, arvokkaita esineitä ja kaunista sisustusta, joita ilman hän ei voisi kehittyä. Hän on sitkeä, tietää mitä haluaa ja tuntee oman arvonsa. hänessä ei ole mitään nöyrää, hän kohtaa vastukset pää pystyssä eikä anna epäonnen vallata itseään. Hän on nopea ja tarkka, rohkea riskinottaja, joka selviää monimutkaisista tilanteista ja menestyy työssä alasta riippumatta. Mänty on erittäin ystävällinen, herttainen ja empaattinen, mutta oma mukavuus tulee sittenkin ensimmäisenä. Hänellä on vain yksi heikkous - rakastuminen. Hän on tunteellinen ja impulsiivinen, mutta selviää jopa rakkaussuruista kunnialla. Männyllä on läpitunkeva äly, hän on loistava organisaattori ja osaa ponnistella päämäärien tavoittamiseksi. Mänty saavuttaa miltei kaiken mitä haluaa.
(Kuuluisia mäntyjä: Chopin, Schopenhauer, Enrico Caruso, George Washington, Elisabeth Taylor ja Konfutse.
tallennettu

askendentti jousimies
 aurinko neitsyt
 kuu harka
 mars oinas
 venus rapu
 merkurius vaaka
tuonen joutsen
Astroholisti
*****
Viestejä: 1001


aamunsäde


Profiili
« Vastaus #7 : 19.03.2010 15:54:44 »

tuo sopii minunkin mielikuvaan sinusta. erilaiset horoskoopit on kyllä jänniä...

esim. tuosta pajusta runollisuus, romanttisuus, herkkyys, aistillisuus ja se että on 'toimelias mutta ei komenteleva'....oli aika todella osuva mulle. sydänsurutkin tuttuja joo....
tallennettu

Viper Venus
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 88



Profiili
« Vastaus #8 : 20.03.2010 14:37:02 »

Jaa-ah...

Jasmiini (1.5.-14.5. ja 3.11.-11.11.)

Jasmiini on liikkuva, eloisa ja seurallinen. Hän antaa vaikutelman tasapainoisesta, iloisesta ihmisestä, jolla ei ole arkihuolia. Mutta läheisimmät tietävät, että hän on tunteellinen ja herkkä masentumaan. Jasmiini on kaukonäköinen ja harkitseva. Hän ymmärtää harmonisten suhteiden merkityksen. Omassa kodissaan hän etsii riippumattomuutta eikä halua tulla sidotuksi. Velvollisuudet masentavat, vaikka hän niihin alistuukin. Elämä jasmiinin kanssa ei ole aina helppoa. Lapsia hän rakastaa ja viihtyy hyvin heidän seurassaan. Hän osaa selittää heille monimutkaisiakin asioita yksinkertaisesti. Hän ei odota paljon elämältä, mutta liittää toiveensa lapsiinsa. Jasmiini ei ole materialisti, mutta ansaitsee usein hyvin. Työpaikalla arvostetaan hänen eloisaa älyään.
(Kuuluisia jasmiineja: Macchiavelli, Martin Luther King, Mikko Alatalo ja Vuokko Mattila.)
tallennettu

*Aurinko Härkä
*Nousu Rapu
*Kuu Neitsyt
*Merkurius Oinas
*Venus Oinas
*Mars Oinas
Hopealohikäärme
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 372


Säh!


Profiili
« Vastaus #9 : 29.03.2010 10:59:13 »

Viikunapuu (14.6.-23.6. ja 12.12.-21.12)

Viikunapuu ei jää huomaamatta. Hän on hienostunut ja ilmeikäs. Hän on herkkä ja tarvitsee elintilaa ja lämpöä. Perhe on viikunalle tärkeä, hän kaipaa jatkuvaa kanssakäymistä läheisten kanssa. Hän tarvitsee pysyvyyttä, vaikka ei itse ole erityisen kestävä. Häneen voi kuitenkin luottaa, hän pyrkii täyttämään velvollisuutensa säntillisesti. Viikuna työskentelee pontevasti, vaikka on sisimmissään laiska. Hän on impulsiivinen ja täynnä hyviä aikeita, elämä vain panee joskus kapuloita rattaisiin. Hän on realisti ja yritteliäs, todellinen aarre läheisille. Et kadu, jos otat viikunan puutarhaasi ja hoidat sitä hyvin. Viikuna on hyvä kumppani, vaikka romanttisen rakkauden ihmeitä ei olekaan odotettavissa
------------
Toi oli muuten yllättävän osuva kuvaus. Kaikki pitää paikkaansa!
tallennettu

1.  saturnus 14.8% (10. huone)
2.  merkurius 13.8% (6. huone)
3.  pluto 11.6% (8. huone)

1.  rapu 14.4% (DC)
2.  kaksoset 13.5%
3.  jousimies 11.5% (MC)
Asterix
Vieras
« Vastaus #10 : 29.03.2010 11:20:43 »

Saarni (25.5.-3.6. ja 22.11.-1.12.)

Saarnissa on voimaa, hän on solakka, elegantti ja liikkuvainen. Jatkuva yhteiselo hänen kanssaan on haastavaa, sillä hän haluaa itsenäistä, riippumatonta elämää, jossa muut toimivat hänen toiveittensa mukaan. Saarni hymyilee elämän vaikeuksille ja tietää tarkalleen mitä tahtoo. Hän saattaa työntää itsekkäästi tieltään kaikki oman hyvinvointinsa ja menestyksensä esteet. Rakkaudessa saarni menestyy parhaiten ja osaa punnita plussat ja miinukset. Avioliiton hän solmii usein järkiperustein. Hän erehtyy harvoin ja ponnistelee saadakseen perhe-elämänsä kuntoon. Saarnin äly perustuu ennen kaikkea intuitioon. Hän on originelli ja täynnä mielikuvitusta. Hän leikkii aina hieman kohtalolla, mutta on kestävä. Ei kannata pelätä piiloutumista saarnin varjoon.
(Kuuluisia saarneja: Charles de Gaulle, John F.Kennedy, Mark Twain, J.K.Paasikivi, ja Mauno Koivisto.)

tallennettu
tuonen joutsen
Astroholisti
*****
Viestejä: 1001


aamunsäde


Profiili
« Vastaus #11 : 29.03.2010 13:56:06 »


jänniä nää horoskoopit, koska sen perusteella millaisen kuvan olen saanut sinusta puheidesi perusteella, tuo on aika hyvä horoskoopiksi. mutta en tietenkään väitä tietäväni että onko sinusta. Smiley
tallennettu

Ave^^
Vieras
« Vastaus #12 : 30.03.2010 11:10:46 »

Hymyilyttävää  Cheesy
juuri kun on tullut jauhettua tästä vähän monessakin paikassa niin tulee tälläinen teksti:

"Hänestä saa herttaisen ja ystävällisen kumppanin, mutta hän tarkastelee tunnetta kuin vastuuta. Jos pitää valita rakkaus tai velvollisuus, hän valitsee velvollisuuden."

 Grin Grin

Eli valkopyökki olen.
Valkopyökki (4.6.-13.6. ja 2.12.-11.12.)
Valkopyökki on varsinkin nuorena hyvin kaunis. Hänessä on taipumusta kurinalaisuuteen ja tottelevaisuuteen, hän nauttii järjestyksestä eikä pidä sääntöjen rikkomisesta. Hän suhtautuu varoen uusiin ideoihin ja vastustaa hälläväliä-tyyliä. Hän haaveilee kunniasta ja kaipaa ihailua. Päätöksentekoa saattelee usein virheiden pelko. Hän on vastuullinen ja oikeudenmukainen. Rakkaudessa valkopyökki on kunnollinen. Hänestä saa herttaisen ja ystävällisen kumppanin, mutta hän tarkastelee tunnetta kuin vastuuta. Jos pitää valita rakkaus tai velvollisuus, hän valitsee velvollisuuden.
tallennettu
mc82
Astro-nauttija
****
Viestejä: 872


Lunar Leo - GROARRR!!!


Profiili
« Vastaus #13 : 31.03.2010 12:59:50 »

Valkopyökki

Valkopyökki (4.6.-13.6. ja 2.12.-11.12.)
Valkopyökki on varsinkin nuorena hyvin kaunis. Hänessä on taipumusta kurinalaisuuteen ja tottelevaisuuteen, hän nauttii järjestyksestä eikä pidä sääntöjen rikkomisesta. Hän suhtautuu varoen uusiin ideoihin ja vastustaa hälläväliä-tyyliä. Hän haaveilee kunniasta ja kaipaa ihailua. Päätöksentekoa saattelee usein virheiden pelko. Hän on vastuullinen ja oikeudenmukainen. Rakkaudessa valkopyökki on kunnollinen. Hänestä saa herttaisen ja ystävällisen kumppanin, mutta hän tarkastelee tunnetta kuin vastuuta. Jos pitää valita rakkaus tai velvollisuus, hän valitsee velvollisuuden.
(Kuuluisia valkopyökkejä: Paul Gauguin, Robert Schumann, Maria Stuart, Mannerheim, Jean Sibelius, Laila Hietamies ja Keke Rosberg.)

Valkopyökki minäkin Smiley Ja kaunis en ole ollut ikinä... 2funny uglystupid2 Muuten kuulostaa surullisen tutulta.
tallennettu

Aurinko 10-Merkurius 11-Venus 11-Uranus 10-Neptunus 11-Pallas 10-Ceres 11 Jousimies
Kuu 7 Leijona
Mars 1-Juno 1-Lilith 1 Kauris
Jupiter 9-Saturnus 8 Skorpioni
Pluto 8 Vaaka
Chiron 3 Härkä
Vesta 1 Vesimies
Vertex 7-PF 7 Neitsyt
Noususolmu 6 Rapu
AC Kauris (DC Rapu)
MC Jousimies (IC Kaksonen
Varjotar
Astroholisti
*****
Viestejä: 1262


Starchild


Profiili
« Vastaus #14 : 13.04.2013 13:18:34 »

Pihlaja (1.4.-10.4. ja 4.10-13.10.)

Pihlaja näyttää hauraalta, mutta on kestävä. Hänet tunnistaa jo kaukaa kepeistä askelista. Hän hymyilee alituiseen, ei vain ilosta vaan lähimpiensä vuoksi. Hän ei ole itsekäs, mutta hieman itsekeskeinen. Hänellä on hyvä maku. Pihlaja sopeutuu nopeasti muutoksiin. Hän on itsepäinen, mutta sallii joskus asettaa itsensä riippuvaiseen asemaan. Suuri vastuu saa hänet tuntemaan itsensä syylliseksi kaikeen. Hänestä puuttuu yksinkertaisuus. Pihlaja on herkkä vaikutuksille ja antaa joskus käyttää itseään hyväksi. Hän antaa rakkautta yllin kyllin, mutta vaatii paljon. Hän saa toiset ajattelemaan avioliittoa kanssaan. Häntä ei saa pettää, sillä hän tarkkailee jatkuvasti tunteen syvyyttä. Pihlaja on huolissaan huomisesta. Hän on harkitseva, hyvin älykäs ja tehokas, ellei sotkeudu arkisten askareiden pyörteisiin.
(Kuuluisia pihlajia: Nikolai Gogol, H.C.Andersen, Marlon Brando, Aulis Sallinen, Esko Salminen ja Heikki Kinnunen.)
tallennettu

Kuuntele tuulta.
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: