Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: ..Mielenkiintoista? ..  (Luettu 7354 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
haidih88
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« : 03.11.2005 19:51:09 »

Moi kaikille!! .. Smiley en tiedä lukeeko kukaan tätä mutta kuitenkin.. olen itse nähnyt tulevaisuuden tapahtumia ennalta.. ja osaan aavistaa jos jotain pahaa tapahtuu..en nyt tiedä onko sitten joku kyky vai mitä mutta oli kyllä hieman outoa..näin että rakas ihminen kaatui ja sille tapahtui jotain pahaa,se melkein kuoli..se oli sellainen näky illalla..en ollut unessa mutta laitoin vain silmäni kiinni..näyn jälkeen minulle tuli todella ahdistava olo ja rupesin ilman syytä itkemään..ja kuinka ollakkaan..näin tapahtui parin päivän päästä..ajattelin silloin että minä tiesinkin jo tämän että näin tulee käymään..että sillä lailla.. Sitten myöhemmin hän kuoli..ja nyt on vain kova ikävä häntä,mutta se on vain täytynyt hyväksyä ettei hän tule elämääni enää koskaan takaisin.. elämä jatkuu kaikesta huolimatta..  angel ja uskon että hänen on nyt parempi olla ehkäpä tuolla jossain "pilven reunalla" koska hänellä oli viimeisinä elinpäivinään kovia tuskia ja kipuja..joihin hoitajat antoivat vahvaa lääkettä mutta ei siitä sen enempää.. olen melko hyvin päässyt hänen kuolemastaan yli.. vaikka välillä Cry mutta onhan se normaalia..  mutta ihmiset nauttikaa elämästänne joka hetki,älkääkö murehtiko turhia,kaikella on tapana järjestyä!! ja aina on syy jatkaa elämää..ja saa olla onnellinen elämän pienistä asioista kuten siitä että on terve,kuulee,näkee,jalat,kädet,ym. toimivat,on koti ja ruokaa,jne..ilon aiheita kyllä löytyy varmasti jokaisen elämästä!! HYVÄÄ SYKSYÄ KAIKILLE JA ILOA ELÄMÄÄN,NAUTTIKAA!!  smitten
tallennettu
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #1 : 03.11.2005 22:19:47 »

Hei Haidih88

Kyllä nämä asiat koskettavat....ja mietityttävät kovasti.  idiot2

Minulla on tuttava, joka kokee tai oikeastaan kuulee koputuksia silloin kun joku henkilö on poistumassa elämämästä. Nämä koputukset ovat sitä kovempia mitä läheisemmästä henkilöstä on kysymys. Aivan kuin oveen koputettaisiin. Menee viikko, joskus kaksi ja sitten oikea suruviesti tulee. smiley6600

Olen itse myös äärimäisen herkkä ihminen ja koen monentapaisia enteitä ja etiäisiä. Näitä kokemuksia voi todellakin tulla muuloinkin, kuin unessa!

Koin erään uskomattomista kokemuksistani oman ukkini kuoleman seuraamisena.Olin 13 vuotias kun tämä tapahtui ja silloin juuri kovassa kuumeessa. Herkistynyt "näkemään". Ukki kuoli viereiseen sänkyyn ja koin sen kauniina tapahtumana. Aivan kuin savukiehkura olisi lähtenyt ukin päälaelta ja noussut ylös. Lapsena en tietenkään tuota ymmärtänyt, mutta vanhempana minulle on selvinnyt monet muutkin "kummalliset" tapahtumat elämäni varrella.

Kaikesta täytyy pystyä luopumaan ja kaikista. Luopumaan rakkaudella ja hyvyydellä. Ilolla ja uskolla Smiley

Ollaan todella onnellisia liikkuvia ja hymyileviä terveitä ihmisiä ja toivotaan sitä kaikille muillekkin. smitten

HYVÄÄ SYKSYN JATKOA JA TALVEN ODOTUSTA Undecided
tallennettu
haidih88
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #2 : 04.11.2005 13:00:09 »

moi saisal!! kiva että jollain muullakin on samanlaisia kokemuksia..  Smiley samoin sulle hyvää talven odotusta ja syksyn jatkoa!! ja kaikkea hyvää!! ..  smitten
-haidih88- harka
tallennettu
Alice
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 35


Profiili
« Vastaus #3 : 04.11.2005 15:15:58 »

Minä vaistoan asioita. Joskus väkisinkin toivoo, että vaisto oli väärässä, mutta kyllä se on useimmiten osunut oikeaan.

Sitten aika outo juttu. Aina kun jotain ikävää on tapahtumassa, käsiäni alkaa kihelmöidä ihan kauheasti ja tulee semmoinen fyysisesti tosi huono olo. Ja se on muuten aika kauheaa. Se kihelmöinnin alkaminen säikäyttää tosi pahasti. Yritän olla ajattelematta koko asiaa, koska ne huonot uutiset tulevat sieltä sitten joka tapauksessa.

Osaako joku selittää, mistä tuokin johtuu.
tallennettu

Alice

Nouseva jousimies
Aurinko vaa'assa
Kuu kaloissa
Merkurius vaa'assa
Venus neitsyessä
Mars leijonassa
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #4 : 04.11.2005 15:27:09 »

Alice,

isälläni on samanlainen hallitsematon kyky ja se kulkee suvussa. Aina kun jotain ikävää tapahtuu, isän "suuta alkaa syyhyttää" : nenän alta ja ylähuulen yläosasta siis kihelmöi ja vihavoi todella inhottavasti. Yleensä isä osaa vielä sanoa heti, mistä tämä syyhytys johtuu.

Mummoni, äitini äiti, ennustaa kuolemaa hyvin erikoisella tavalla - kohoamassa olevista pullista. Jos pulla lässähtää kohotusvaiheessa, joku kuolee. Lässähtäneiden pullien määrä kertoo myös vainajien määrän. Aina osuu oikeaan.

Itse herkkänä ihmisenä vaistoan paikkojen ja ihmisten energiat ja tunnetilat. Jos ryhmässä on 15 henkeä ja yksikin heistä on surullinen vaistoan sen heti. Samoin ihmiset, jotka esittävät mukavaa mutta todellisuudessa eivät sitä ole, hyppäävät heti herkkiin aisteihini. Esimeriksi täällä työpaikalla on eräs korkeampi arvoinen herra, joka ei piittaa minusta pätkääkään. Hän kohtelee minua asiallisesti ja kohteliaasti, mutta se hänen halveksiva tunteensa minua kohtaan sekä itsensä ylentäminen paistavat minulle suoraan. Yleensä minulta ei voi salata mitään.

Ei aina ole mukavaa tietää asioita, joita sinun ei haluttaisi tietävän...
tallennettu
haidih88
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #5 : 05.11.2005 14:18:27 »

kiva kun on joillakin muilla samanlaisia kokemuksia..tietää ettei ole ainut..kiva juttu kun olette vastanneet kirjoitukseeni..kiitos..  smitten hauskaa syksyn jatkoa kaikille ja talven odottelua!! -heidi-  harka  angel
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: