Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: En tiedä omaa horoskooppiani...  (Luettu 3592 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
slslsl
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 67


Profiili
« : 10.02.2006 23:00:16 »

En tiennyt, mihin tämän laittaa, joten laitoin sitten tänne. Ongelma on siis se, etten oikeastaan tiedä omaa horoskooppiani. Jotkut horoskoopit mainitsevat olevani jousimies, jotkut kauris. Olen siis syntynyt 22.12.1988 klo 17:53. Toivottavasti joku täällä minua valistaisi.
tallennettu
enska
Vieras
« Vastaus #1 : 10.02.2006 23:04:05 »

Kauris näyttäisit olevan. Asia varmistuisi jos syntymäpaikankin tietäisi..
tallennettu
slslsl
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 67


Profiili
« Vastaus #2 : 10.02.2006 23:13:07 »

Raumalla asustan. Se on Satakunnassa, Länsi-Suomessa.
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 10.02.2006 23:22:40 »

Teepä oma karttasi tuolla Omassa astrossa. Se ei vaadi tietoutta astrologiasta vaan selviät pelkästään syntymätietosi täyttämällä. Saat varman tiedon niin Aurinko- kuin muistakin merkeistäsi ja myös hieman pikatulkintaa.
tallennettu

Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #4 : 10.02.2006 23:58:33 »

Nousumerkkisi on Leijona

Auringon lapsena olet yksi avoimimmista ja vastaanottavimmista tyypeistä ainakin silloin kun sinulle ollaan tarjoamassa jotakin tavallista upeampaa mahdollisuutta. Et juuri jää miettimään oletko ansainnut moisen kunnian vaan heittäydyt innolla mukaan ehtimättä juurikaan tutustua pelin sääntöihin. Pettymyksiltä ei tällä asenteella voi välttyä, mutta sinua se ei kauaa kirvele. Itseäsi täynnä olevana luonteena vedät puoleesi sosiaalisia ja aina kokonaisuutta palvelevia Vesimiehiä, joiden ideaalisuus ei millään saa sinua pysymään kauaa hereillä.

Aurinko Kauriissa

Elämäsi perimmäinen tarkoitus on oppia keskittymään yhteen asiaan kerrallaan ja toimimaan silti ehdottomasti voimavarojesi asettamissa rajoissa. Väsyneenä joudut aina tinkimään työn laadusta ja siihen sinulla ei ole varaa.

Kuu Kaksosissa

Tunteiden maailma on sinulle kuin loputon seikkailu, johon et koskaan kyllästy. Seilaat tottuneesti elämästä kuolemaan tai päinvastoin ja olet aina yhtä tosissasi. Sopeudut vaivattomasti uusiin tilanteisiin ja kaipaat jatkuvaa vaihtelua elämääsi.

Merkurius Kauriissa

Sinun mottosi lienee: Puhutaan vain silloin kun on asiaa ja silloinkin lyhyesti. Eipä ole ihme, että moni aivan itsestään selvä asia jää muilta ymmärtämättä niukkasanaisuutesi vuoksi. Järjestelykykysi ansiosta sinut silti halutaan kaikkeen mukaan.

Venus Jousimiehessä

Silmäsi tähyävät tähtiin heti kun rakkaus koskettaa sydäntäsi. Pahempaa ja ihanampaa idealistia saa hakea suurennuslasilla silti sitä löytämättä. Ihastuessasi menetät hetkeksi kaiken arvostelukykysi ja elämä on niin ihanaa.

Mars Oinaassa

Tartut uusiin asioihin aina innostuksen vallassa etkä ehdi juurikaan miettimään mitä mistäkin tekemisestä seuraa. Elämän pioneerina joudutkin kestämään melkoisia kolauksia, mutta kumma kyllä siihenkin tottuu. Vai mitä?


 smitten  Elämänilo   smitten
« Viimeksi muokattu: 11.02.2006 00:09:28 kirjoittanut Elämänilo » tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: