Sivuja: 1 ... 73 74 [75] 76 77
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kivien tarinoita!  (Luettu 767884 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1110 : 30.07.2013 11:00:36 »

Rastainen  smitten
Savukvartsi on kivistä se, joka saa kaiken negaation ohjautumaan ukkosen johdon lailla pois sinusta. Se tarjoaa näin mahdollisuuden todelliseen vahvuuteen, joka on hyvä. Se antaa voimaa jaksaa, kun ei tarvitse puolustautua ulkoisilta voimilta kaikella voimalla. Se avaa kanavan sisään, kun ulkoinen on suojattu ja näin ollen aoman kehon viestit tulevat selvemmiksi, mikä on hyväksi juuri sinulle.
Tarottini tämä edustaa miekkojen 10., eli unelmien muuttuminen todeksi on helppoa nyt, kuhan vain toimit kuin unelmat olisivat jo totta. Positiivinen käytös ja toiminta kantaa hedelmää nyt helposti ja sen vaikutukset näkyvät pitkään elämässä. Spontaani negaatio sisältä on syytä kanavoida rakentavasti, vaikka kuinka sylki maistuisi katkeralta. Juuttuminen myös liian pieniin ajatuskaavioihin, voi olla vahingollista. Ole positiivinen ja rakentava, ole avoin ja vilpitön, olematta naiivi.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1111 : 30.07.2013 11:09:59 »

Supikas  smitten
Aleksandriitti on kivistä ainoita, jotka vaihtavat väriä valon mukaan. Ihastuttava jalokivi!
Tämä saa auran puhdistumaan vaihtuvilla voimilla, kuin mikrokuitiliina lasin pinnassa. Toimiii ja saa sinut säihkymään, koska se myös tasapainottaa virtauksia aurassa. Kaikkihan toimii mukavemmin, kun ei ole "kökköjä" tiellä?
Tarottina tämä edustaa onnenpyörää, joka mahdollistaa muutoksen, sisäisen kasvun ja jopa pakollisen muutoksen helppouden, kuhan vain ryhdyt toimiin. Iloisuus, valoisuus ja tasapaino ovat avainsanoja, tee sellaisia asioita joilal lisäät noita elämääsi. Jollakin tapaa tässä on mukana Karma ja se totuus, että jotkin asiat tulevat kerta toisensa jälkeen eteen, sikäli nyt et tahdo, ehdi, halua käsitellä niitä. Et menetä mitään, jos näin on! Kaikki lähtee sinusta ja sinun tarpeista, joten omassa tahdissa ja varmana siitä, että elämä kantaa.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1112 : 30.07.2013 11:18:25 »

Kuuhilda  smitten
Ei ole enään kevät, mutta jospa syksyyn......
Tuliopaali voi olla onnen tai onnettomuuden kivi. Eli tämä vahvistaa sinun omia energioita ja kutsuu samanlaisia luokseen, ole tarkka mitä ajattelet.
Elämään ei saa suhtautua liian tiukka pipoisesti, koska silloin se muuttuu sellaiseksi ja sellaista kohtelua saat. Muista huumori, jopa se musta kun tuntuu ettei muu enään pure. Tuliopaali on uuden alku ja sen edistys on sinusta kiinni. Ole rohkea, pyri viisauteen, unohtamatta huumoria!
Tarottina tämä edustaa sauvojen ässää, eli jokin uusi juttu lähtee liikkeelle ja voi olla todellinen lottovoitto, mikäli osaat pelata vilpittömästi ja muistat, että yhden pelin häviö ei merkitse koko kauden tappiota. Käännä tappiot voitoksesi ja jos ei muuta, ota oppia niistä.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1113 : 30.07.2013 11:25:52 »

Rohanna  smitten
Kupari, tuo Venuksen metalli, ihmisten välisen kanssakäynnin "välinen". Tämä suojaa maasta nousevilta säteilyiltä ja saa luovuuden puhkeamaan. En tiedä miten tämä työhösi ja jaksamiseen soveltuu, mutta jotenkin näkisiin tässä kohdan jotka muistuttaa, että todellinen onnellisuus luo turvaa ja päinvastoin. Siihen tulisi pyrkiä parhaan taidon mukaan.
Tarottina tämä edustaa maljojen 10., eli perhe-elämää tai ystävyyssuhteiden kukoistusta ja niistä tulevan tuen, voiman ansiosta tasapainoa, rauhaa ja iloa jaksaa etsiä uusia väyliä tai vanhaan uomaan uutta virtaa. Jotkin jutut saattaavat loppua tähän, mutta sekin olisi hyvä nähdä luonnollisena tapahtumana, joka vain nyt on tullut tiensä päähän. Varo velkaantumista viimeiseen asti nyt!
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1114 : 30.07.2013 11:32:47 »

Kaaliaivo  smitten
Spinelli on merkillinen jalokivi! Se saattaa olla monta vuotta hiljaa ja odottaa kantajansa kehittymistä tasolle, joka vastaa spinnellin vaatimuksia. Sen jälkeen se vaatii paljon, mutta antaa juurishacran kautta todella paljon. Spinellin voima auttaa näkemään hyvinkin maalliset asioiden henkiset puolet ja näin ollen luo laajaa näkökykyä arjen yli. Siinä on hiljaista voimaa ja vakavuutta, olematta tylsä.
Tarottina tämä edustaa kolikoien 8., eli kun otame riskin itsemme kanssa, saamme enemmän. Kun muutamme itseämme, emmekä vaadi toiselta muutosta, saamme aikaan harmoniaa. Muutos tulee vain olla vilpitön! Uuden oppiminen, uusien taitojen omaksuminen ja oman kohtalon haastaminen ovat kaiken vaivan arvoisia toimia nyt.
 smitten
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1115 : 30.07.2013 11:42:22 »

Kimo  smitten
Dumortieriitti on mielenkiintoinen kaveri... kyselit tulevasta, joten parisuhteelle erinomainen kivi, varsinkin jos kyse on olemassaolevasta, ehkä jotakin kipinää kaipaavasta suhteesta. Uusi yhteinen harrastus tai toimi, joka ehkä kuitenkin vaatii sitoutumista ja hyväksymistä hitaan etenemisen väistämättömyydestä. Lisäksi tämä voi olla hyvä kohta sitoutua elämäntapa muutokselle  Wink
Tarottina tämä edustaa maljojen 2., eli tiimityötä, yhteyttä, rakkautta, himoa parhaimmillaan... mutta teeskenneltynä ärtymystä, pettymystä, eroa. tarkkana siis tunteista ja niiden aitoudesta! Saa räiskyä, kuhan puhtutaan. Saa tuntea mitä vaan, kuhan puhuu sen ulos ja kuuntelee toisen tunteet myös. Rakentaa niiden kautta yhteistä...
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1116 : 30.07.2013 11:48:57 »

Pirjukka  smitten
Musta turmaliini. Äkkiseltään ehkä pelottava, mutta kun tarkemmin katsoo huomaa, sen hyvyyden. Tämä on turmaliineista ehkä se parhain, sillä se luo kantajansa ympärille suojamuurin, josta viha ja pelot eivät tule läpi. Vain sisäiset tietysti jää, mutta pääsääntöisesti tämä myös vahvistaa turvallisuuden tunnetta.
Tarottina tämä edustaa sauvojen 9., eli elämänilolle tilaa ja inspiraatiolle aikaa. Joskus tämä voi tuntua jopa paussilta elämässä, mutta kun siihen osaa suhtauta oikein, se kantaa hedelmää. Joskus paussi on pakkollinen, jotta uutta pääsee syntymään. Silloin on hyvä keskittyä kaikkeen pieneenkin, joka herättää mielihyvää ja elämäniloa. Hiljaa hyvää tulee ei ole tyhmä sanonta joskus...
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1117 : 30.07.2013 11:56:16 »

Aquarius  smitten
Amatsoniitti on paineelle herkkä korukivi, mutta kaunis. Se sopii kaulakoruksi hyvin, kuhan ei käytä sitä saunassa tai pese sitä pesuaineilla.
Tämä nostaa alitajunnasta asioita puhuttaville ja siksi se on kurkkushacran kivi. Tosin sillä on taipumus olla kaikkea muuta, kuin hienotunteinen. Joten sammakoita voi pulpahdella! Mutta joskus niidenkin aika on ja niiden loikkiminen on vain hyvästä!
Tarottina tämä edustaa miekkojen 3., eli jotakin pientä pilven hattaraa taivaalla? Aukaisemalla suun, aukeaa sydän. Vaikka pulisemalla päiväkirjaan tai seinille, kuhan muuttaa tunteet sanoiksi ja sitä kautta niiden olemassaolo luodaan näkyvämmäksi. Mikään ei voi olla sanomattomuuden arvoista, mikään asia ei voi olla sellainen, ettei sitä saa sanottua ulos, vaikka metsän puille tai tuulelle.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1118 : 30.07.2013 12:05:19 »

Marija  smitten
Lumihiutaleobsidiaani, yksi lemppari obsidiaaneistani! Tämä erikoinen kivi on vulkaanista lasia ja todella kestävä korukivi. Obsidiaanit ovat kovia kiviä energioiltaan, mutta lumihiutale on hieman lempeämpi. Sen voimat hieman leijailevat ja antavat siten aikaa, mutta vaativat yhtä armottomasti opettelemaan elämänläksyt. Se ei hyväksi hyvä arvosanaa, vaan vaatii erinomaista. Tosin siinä missä se vaatii, se opettaa, ohjaa ja antaa arvokkaita neuvoja. Tämän opettajan jäljiltä syntyy vain mestareita.
Tarottina tämä edustaa paholaista, eli jonkin verran tämä toppuuttaa jos pilvenhattarat alkavat hipoa silmäkulmia ja todellisuus meinaa kadota horisontista. Jotkin epäillyttävät tapahtumasarjat toimivat hälytyskelloina, jotka noteeratessasi vältyt suuremmilta vahingoilta. Laskeutuminen ei aina ole helppoa! Älä anna muiden ohjata elämäsi purjetta, luota siihen mitä sinä kapteenia tiedät, tunnet ja haluat suunnalta. Jos sekamelska täyttää tunteiden kentän, koeta luovia tilaan tai paikkaan, jossa voit vapaasti tarkistaa suuntaa ja omia toiveitasi. Älä missään nimessä ole naiivi, edes rakkaudessa!
 smitten
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1119 : 30.07.2013 12:15:34 »

Ringa  smitten
Meripihka, tuo ikivanha havupuiden "laastari", joka on muuttunut kiveksi ja toimii nyt koruna lähes "laastarina".
Tämä uhkuu voimaa, nuoruutta, elinvoimaa. Se auttaa kurkkua ja pitää puheet selkeinä, lauluäänen kauniina. Tämä on mannaa itsetunnolle ja Solar Plexukselle todellinen patteri, sisäinen aurinko. Se avaa kanavia ja saa valon tunkeutumaan kanavia pitkin aina periferiaan asti, jolloin koko keho ulkoisi auroja myöden henkittää, sykkii vapaasti.
tarottina tämä edustaa kolikoiden kuningasta, eli hyvinvointi ja sisäinen visio tulevaisuuden näkymistä, tavoitteista ja poluista selkeytyy. Materiaalinen maailma voi antaa tukea, jolloin vahvuus isompaa ponnistukseen onnistuu. Tämä vain voi merkitä jostakin luopumista, jotta materiaali voi palvella tavoitteita, vanhassa ei kannata olla kiinni, jos se ei palvele enään kuin emootioita ja aiheuttaa taakka. Viisaus on sitä, että osaa hahmottaa koska on aika luovuttaa ja sanoa hyvästi. Viisautta on myös kyky huomata vaihtoehdot, jos sellaista on tarjolla. Materialismi materian vuoksi ei ole viisasta, koska se jämähdyttää kaikki energiat. Myös materia on tarkoitettu kieräväksi, palvelemaan sinua. Äläkä ahnehdi, sillä sekin on huonosta... saat kaiken minkä tarvitse, silloin kuin tarvitset. Jos tarvitsemaasi ei kuulu, siihen on jokin syy. Todennäköisesti elämänläksy tai polku, jota et huomaa juuri nyt, vaikka se on aivan vieressäsi.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1120 : 30.07.2013 12:20:12 »

HEI KAIKILLE  smitten
Nämä olivat viimeiset nostoni, ainakin nyt joksikin aikaa  Wink KIITOS  smitten

Aloitan uuden vaiheen elämässäni ja se tarkoittaa paluuta osin juurille, mutta ihan uuttakin. Tiedän, että kuukauden päästä aikani on todella kortilla, mutta innolla jo odotan sitä. Usean vuoden taapersin talvesta kesään ja taas talveen, kuin tervassa. Nyt selvästi viimeisen vuoden ovat tuulet puhaltaneet eritavalla ja on aika nousta siiville taas  smitten

Voin jossakin kohtaa huudella, jos ehdin nostelemaan pieniä eriä ja käyn edelleen lukemassa juttujanne, joten ihan en poistu poistu  Cool
KAIKKEA HYVÄÄ JA VALOA TEILLE KAIKILLE  smitten
Nähdään!
 angel
tallennettu
kimo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 600Profiili
« Vastaus #1121 : 30.07.2013 13:04:35 »

Iso Kiitos sinulle Kide kaikista kivikorteista joita vuosien varrella olet nostanut!
Toivotan sinulle kaikkea hyvää elämässäsi uusien tuulien puhaltaessa  smitten
tallennettu
supikas
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 242Profiili
« Vastaus #1122 : 04.08.2013 00:17:39 »

Kiitos Kide korttien nostosta nyt ja aiemmin. Onnea tulevaan  smitten
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #1123 : 04.08.2013 10:30:08 »

Onnea uuteen Kide  smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1124 : 17.08.2013 16:06:28 »

Kiitos teille, joille olen saanut nostaa  smitten
Ja kiitos Kimo, Supikas, Ippuska ja Evea  angel Kyl tää syksy on kutkuttavampi, kuijn vuosiin  Cheesy ja tuskin malta odottaa ensi kevään juttuja, tai puhumattakaan sit seuraavaa syksyä, jonka pohjia nyt aletaan varmistella  Cool Näkyillään  smitten
tallennettu
Sivuja: 1 ... 73 74 [75] 76 77
  Tulostusversio  
 
Siirry: