Sivuja: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 77
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kivien tarinoita!  (Luettu 743756 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
epona
Vieras
« Vastaus #780 : 12.10.2010 19:00:18 »

Kaipaan taas apuasi.

Mikä kivi auttaisi toisen chakran epätasapainoon?

 smitten

/A
tallennettu
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482



Profiili
« Vastaus #781 : 12.10.2010 19:14:44 »

mulla olis yritysasiat hakusessa. tai siis firma toimii mutta on 1 on pettänyt porukan joka harmittaa kovasti. vähän pihalla että mihin suuntaan pitäisi mennä tai mitä tehdä, pitääkö pistää homma pakettiin ja luovuttaa?
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
Witch-83
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 173


Kaapistaan ja mielen kahleistaan vapautuva "noita"


Profiili
« Vastaus #782 : 12.10.2010 20:26:12 »

Heips! Mulla ois pieni kysymys teille, jotka ootte kivien kanssa kauemmin jo työskennelly tai tiedätte niistä paljon. Ostin moldaviitin itselleni ja tunnen sen voimakkaan energian mikä siitä lähtee. Kädessä pitäessä se saa käteni tuntumaan vähä puutuneelle. Koska kiven käytön jälkeen käsketään käyttää maadottavia kiviä, nii ostin intialaisen jokikiven ja olen huomannu kuinka se saa puutumisen loppumaan. Haluankin kysyä miksi moldoviitistä varotellaa? Tai atsuriitti? Minulla on sekin. Voi olla vähä höhlä kysymys, mut mitä vois pahimmassa ja äärimmäisessä tapauksessa tapahtua näiden kivien kanssa?  Huh

Olisi myös kiva lukea toisten kokemuksista näistä ko kivistä.  Wink
tallennettu

Paljon elämältä oon saannut ja paljon myös menettänyt, siksi elämän tarkoitusta ja vastauksia etsin kaikkeen.
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #783 : 13.10.2010 08:31:19 »

Heissan!
Vastaan nyt sen mitä ehdin ja pyrin lähi aikoinan vastaamaan loppuun...

Metsäkeiju  smitten
Hopean nostin, tuo kuun ja intuition metallin. Hopea on muistoja, elämänkokemuksen arvostamista ja herkkyyttä, myötätuntoa ja viisautta. Hopea on unelma, joka on pohja jonka päälle rakentaa... jos vain uskaltaa luottaa intuitioonsa.
Tarottina tämä edustaa miekkojen 7., eli unelmat ovat tärkeintä ja niihin kannattaa satsata. Toisaalta joskus unelma sokaisee ja tulee pettäneeksi itsensä tai antaa mahdollisuuden muiden tehdä se. Ole herkkä ja avoin, refklektoi unelmaasi. Ja jos /kun se on arvoinen, go for it! Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty... muista se...
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #784 : 13.10.2010 08:45:01 »

Maurimourulainen  smitten
Lepidoliitti nousi pakasta, kun hetken kuulosteli... hieman hiljainen oli  idiot2

Mutta siis lepidoliitti on ihmisen kvi, jota ajatuksen vaivaavat. Myös surullinen saa pehmeää lohtua tästä. Kivi toimii enemmän henkisellä tasolla, mutta rentouttaa fyysistä puolta myös. Yhdessä vaaleanpunaisen turmaliinin kanssa tämä on parisielu ja yhdessä todella vahvoja sydämen ja mielen tasapainottajia.
Tarottina tämä edustaa kolikoiden 7., eli jokin saattaa nyt jäädä toteutumatta aivan sillä tavalla kuin sinä olit ajatellut, mutta pyri uskomaan että näin on parempi. Kaiva sisältäsi tyyneys ja kärsivällisyys, niistä on apua. Kynnyksen yli niiden avulla kavuttuasi alkaa alamäki, asiat rullaavat omalla tahdillaan... älä pelkää tai paina jarrua väärässä kohtaa... sillä takapakki on pakko rako, jotta suunnan tarkistus onnistuu. Oletko ihan varmasti oikealla raiteella? Oikea raide jakaa sinulle menestystä ja mielekästä elämää...
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #785 : 13.10.2010 08:56:11 »

Valtameri jaspis rakastaa meriveden suolaista vettä, yhdessä kuunvalon ja maan kanssa  smitten
Rodokrosiitin taas mangaanikarbonaatin vuoksi jättäisin juoksevan pehmeän veden käsittelyn jälkeen ilmakylpyilemään kuunvaloon.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Mangaani%28II%29karbonaatti
Turkoosi on herkkis... ei suoloja, ei rasvoja tai mitään kemikaaleja  Undecided saattavat imeytyä kiveen ja tehdä sen rumaksi. Siksi turkoosi on kivi, jota tulis ajetella kivenä joka lepäämällä omassa paikassaan putsautuu mitä putsautuu ja kun kivi on samea tai pilalla, se tulis palauttaa luontoon. Lahjaksi saatu turkoosi on voimallisin kaikelta ja siksi ehkäpä pisimpään luonamme viihtyvä. Hajonnut turkoosi koru on viipymättä palautettava luontoon ja poistettava käytöstä kiittäen.

Enkelikivi,ruusukvartsi ja vuorikide ovat kovia kiviä ja jos ystävänäsi on hammaslääkäri, jolla on ultralaite (proteesien puhdistusta varten) kysy antaisiko se kivillesi kylvyn  Wink Jos ei nämä kyllä kestävät suolat, maahan kaivamiset ja pihalle unohtamisetkin yleisesti ottaen hyvin. Muista vain veden ja pakkasen vaikutus rakoihin  :Smiley
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #786 : 13.10.2010 09:11:33 »

Aava1  smitten
Kun katsoin korttia pakasta ja tämän kyseisen kortin kohdalla tunsin, että tämä... alkoi päästäni "vetämään" vasemmalta puolen  idiot2 Onko sinun oikea puoli kehosta missä kunnossa, kuin myös voisiko kehosi kestokyky olla liian rajalla nyt? Stressiä hieman liikaa...

Jokatapauksessa nostin sinulle punaisen jaspiksen. Tämä voimakas kivi on sitkeä ja siksi vahva. Se kestää kauniina ja virheettömänä useat elämän kolhut ja on siksi arvostettu korukivi. Sen voimakas punainen väri saa useat kysymään, onko kyseessä oikea kivi. Tämä kivi vahvistaa fyysistä puolta ja nimenomaan verta. Se junttaa jalat maahan, auttaa kohtaamaan ja tasapainottamaan negativiiset tunnepurkaukset tai What ever happen!
Tarottina tämä edustaa narria, eli löydä tuo narri itsestäsi ja uskalla nauraa tilanteille. Älä anna luottamuksen horjua tai naiiviuuden myöskään astua ajatuksiisi. Vapauta itsesi murheista tietoisesti ja huomaat kaiken lähetävän luistamaan, kuin rasvattu köysi jota solmussa pyritään pitämään.
 smitten
tallennettu
Titania.
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 399


haahuilija


Profiili
« Vastaus #787 : 13.10.2010 21:49:08 »

Minusta tuntuu, että tiedän mitä haluaisin tällä hetkellä, mutta elämä tuntuu laittavan mut odottamaan... Pitäisikö mun tyytyä odottamaan vai laittaa rattaat pyörimään johonkin toiseen suuntaan?

Kiitos jo etukäteen smitten
tallennettu

aurinko, MC jousimies
askendentti, kuu vesimies
Miksi pitää olla muiden kaltainen, kun heitä on jo niin paljon? - Anonyymi
Metsänkeiju
Astro-nauttija
****
Viestejä: 904



Profiili
« Vastaus #788 : 15.10.2010 14:51:42 »

Kiitos *Kide*  smitten

Olisin kysellyt, mitä ominaisuuksia lapislatsuliin liitetään? Mikä on sen "viesti"?
Aamulla herätessä päässä oli sanat "lapis lazuli", kuin vinkkinä. Smiley
tallennettu

"It is you're mind that creates this world" -The Buddha-

askendentti jousimies aurinko merkurius kalat kuu vaaka venus vesimies mars harka  ~Kiinalainen jänöjussi~
Rohana
Astro-nauttija
****
Viestejä: 790



Profiili
« Vastaus #789 : 15.10.2010 16:06:53 »

Minkälaiset kivienergiat nousee udelle työpaikalleni? Kiits!  Smiley
tallennettu

-Lähden, jotta tulisin, Menen kauas, jotta lähellä olisin.-
Nils-Aslak Valkeapää
Ratkaisu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1283



Profiili
« Vastaus #790 : 15.10.2010 18:19:55 »

Nostahan minun sielulleni noin yleisesti. =)
tallennettu

askendentti jousimies
 aurinko neitsyt
 kuu harka
 mars oinas
 venus rapu
 merkurius vaaka
SanctAstra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1086


Sun: Cap - Mo: Lib - AC: Leo - MC: Ari - IC: Lib


Profiili
« Vastaus #791 : 16.10.2010 09:21:26 »

Minäkin voisin pyytää katselmusta ihmissuhderintamalle, joka on kovin heikossa hapessa nyt.

Etukäteen kiittäen,

SA
tallennettu

May those who Love us Love us / And those that don't Love us / May God turn their hearts / And if He doesn't turn their hearts / May He turn their ankles / So we'll know them by their limping. ~ Celtic blessing ~
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #792 : 18.10.2010 13:27:16 »

Kyllikki6  smitten
No, johan nyt on... ihan väkisin tulee kaksi korttia, vaikka kuinka ottaa sen toisen joka kuumotti  Cheesy
Kuumottava oli kupari, joka suojaa maasäteilyltä ja on sosiaalisen seurustelun ja nautinnon symboli metalleista. Tämä on  venus hallitsema ja siksi antaa sykäyksen lämpöisestä, turvallisesta ja energisestä rakkaudesta.
Tarottina edustaa maljojen 10., eli perhe-elämän onnea ja jopa siunausta. Tavoitteiden saavuttamisen aika alkaa ja turvallisuus syntyy onnesta. Jokin aika loppuu ja uusia parempi alkaa. Älä jumiudu loppuvaa, vaan avaa katse maailmaa ja näe...

Tuo toinen kortti, joka ihan väkisin tuli mukana on hopea... metalli myös  idiot2
Hopea on vaikenemista, myötätuntoa, viisautta, herkkyytä ja intuitiota. Se näyttää muistot ja antaa sanat. Hopea on elämänkokemus joka muistetaan ja joka tulee muistaa, kun mukaudutaan uuteen.
Tarottina tämä edustaa miekkojen 7., eli tämä vahvistaa naisellisuuttasi, kestokykyäsi, tunteittesi analysointi- /sietokykyäsi ja intuitiotasi. Tämä on yksi joka merkitsee intuition näyttämän polun ottamista suunnaksi, vaikka ainoa johon voit tukea alussa on haaveesi. Muista, että hyyvin suunniteltu on puoliksi tehty  Wink Äläkä itse sorru epärelistisiin haaveisiin... bluffaa muita, jos on pakko mutta älä itseäsi.
 angel

Suoraan tarot tulkintana varmasti parhaimman vastauksen saat, kun tutkit täältä löytyvää tarot keskustelua... itse en ole riittävän syvällä, pystyäkseni  varmuudella sanomaan miten korttien tarot ominaisuudet voisivat liittyä toisiinsa ja sitä kautta luoda merkitystä.
Kupari nyt sitten on tyypillinen seosmetalli muiden kanssa... joten itse lähtisin näillä tietämyksillä vain ja ainoastaan pohtimaan näitä... muuta kun en osaa. Joku tarot tulkitsija ehkäpä osaisi paremmin antaa vastauksen...?
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #793 : 18.10.2010 13:44:53 »

Casperiina  smitten
Suoranaisesti miehelle nostaminen näin ilman kontaktia on vaikeaa, kun hän ei ole sitä pyytänyt. Voin nostaa sinulle kortin koskien miestäsi.

Muutoin  aurinko   kalat horoskooppi kivet ovat nykyisen sopimuksen mukaisesti; ametisti ja ametistikvartsi.

Rubiinin sain pehmeänä pakasta... eli tämä on rakkauden ja arvostavan ystävyyden kivi. Kivi suojaa kantajaansa peloilta ja se edustaa täydellisyyteen pyrkimistä, idearikasta ja spontaania toimintaa. Rubiini myös nostattaa intohimoa ja rohkeutta.
Tarottina tämä edustaa rakastavaisia, eli uusia ihmisiä, luottamista rakkauteen, rakkautta, seksuaalisuutta... nämä kaikki on saavutettavissa hyvässä harmoniassa ja tasapainossa, ilman kateutta, epäilijä, impotenssia tai pettämistä. Rakkaus on nuoralla kävelyä, jossa vuorotellen tuetaan ja horjutaan. Ytimeksi kehittyy ihmisen oma itsensä rakastaminen ja luottaminen omiin mahdollisuuksiin rakastaa ja saada rakkautta.
 angel
tallennettu
Casperiina
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 688



Profiili
« Vastaus #794 : 18.10.2010 15:42:06 »

Casperiina  smitten
Suoranaisesti miehelle nostaminen näin ilman kontaktia on vaikeaa, kun hän ei ole sitä pyytänyt. Voin nostaa sinulle kortin koskien miestäsi.

Muutoin  aurinko   kalat horoskooppi kivet ovat nykyisen sopimuksen mukaisesti; ametisti ja ametistikvartsi.

Rubiinin sain pehmeänä pakasta... eli tämä on rakkauden ja arvostavan ystävyyden kivi. Kivi suojaa kantajaansa peloilta ja se edustaa täydellisyyteen pyrkimistä, idearikasta ja spontaania toimintaa. Rubiini myös nostattaa intohimoa ja rohkeutta.
Tarottina tämä edustaa rakastavaisia, eli uusia ihmisiä, luottamista rakkauteen, rakkautta, seksuaalisuutta... nämä kaikki on saavutettavissa hyvässä harmoniassa ja tasapainossa, ilman kateutta, epäilijä, impotenssia tai pettämistä. Rakkaus on nuoralla kävelyä, jossa vuorotellen tuetaan ja horjutaan. Ytimeksi kehittyy ihmisen oma itsensä rakastaminen ja luottaminen omiin mahdollisuuksiin rakastaa ja saada rakkautta.
 angel

Kiitos Kide, kortit ei valehtele, on nimittäin aikaisemminkin tullut vastaavia juttuja meidän suhteesta korttien kertomana.  Wink

Mutta kun kortti on nostettu minulle, onko tuo rubiini kivi, jonka hankkisin itselleni, miehelleni vai yhteiseksi? Mies on tosiaan tällä hetkellä kovasti tuen tarpeessa, ainakin kivi auttaisi minua pysymään vahvana. :Smiley
tallennettu

aurinko venus merkurius neptunus kauris 5. huone
askendentti leijona
kuu jupiter vesimies 6.huone aspect_opp askendentti
uranus saturnus jousimies 4.huone
mars skorpioni 4.huone
pluto skorpioni 3.huone aspect_opp keskitaivas
chiron 10.huone
Sivuja: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 77
  Tulostusversio  
 
Siirry: