Sivuja: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 77
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kivien tarinoita!  (Luettu 749491 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
veewä
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #750 : 06.09.2010 18:02:12 »

Minä pyytäisin kanssa, nostatko mullekkin kortin ? Smiley Kiitos!

 oinas
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6578


Profiili WWW
« Vastaus #751 : 06.09.2010 20:20:24 »

Kiitos.
Meripihkaa ei itellä. Se on assosioitunut niin vahvasti yhen ystävän kiveksi, mutta taas mun  kuunsolmu osuu hänen  leijona Nousulleen että ehkäpä ois aika itellekin..
 syntymä jupiter on tämän vuoden Ap-MC:llä ja just alotin sillä saralla yhtä sorttia.
Että sopivasti.
Ja tietysti iloa ja valoa. Ja oikeenkin pihkan tuoksua.
tallennettu
Titania.
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 399


haahuilija


Profiili
« Vastaus #752 : 06.09.2010 23:12:27 »

Titania  smitten
Kunziitti, joka yhdistää pään ja sydämen. Tämä kivi on kuin syyssiivous ja uudelleen organisointi, se näyttää lukkiutuneet ja vanhat, tarpeettomat ajatus- ja toimintamallit, jotta voit siivota ne ulos itsestäsi /elämästäsi. Mikään tehoputsari se ei ole, vaan prosessi voi kestää vuosia... miksi siis et aloittaisi sitä tänään? Tämä kivi on vanhan ja viisaan sielun kivi, joka voi ja haluaa "herätä" elämään elämäänsä tavalla, johon se on tarkoitettu.
Tarottina tämä edustaa sauvojen 5., eli elämä on kilpailua... pölypallojakin vastaan ja joskus takapakit ovat edessä kaikesta huolimatta... siitä viis ja uudelleen hommiin. Kukaan ei menesty ilman takapakkeja tai kompromisseja! Pientä sievää lempeä ois ilmassa, jos vain tahdot sen ottaa vastaan... kaiken tiimellyksen keskellä  Wink
 smitten

Kiitos Kide! smitten
Kuulostaapa ajankohtaiselta aiheelta kaikki, mitä tuo kunziitti edustaa. Todellakin vanhojen toimintamallien kanssa painimista on ollut käynnissä, tai ne ovat nousseet ongelmina pintaan enkä ole osannut oikein tehdä mitään, olen ollut lukossa. Takapakkeja on tullut aina kun vähän eteenpäin päässyt... mutta ehkä minun pitäisikin asennoitua tähän siten, että se on jopa vuosien projekti, kasvu ja kehittyminen, ja antaa tilaa vaan itselleni mennä eteenpäin omaan tahtiin. Pieni lempi tekisi kyllä hyvää, vähän olis ikävä miestä joka on reissussa :Smiley
tallennettu

aurinko, MC jousimies
askendentti, kuu vesimies
Miksi pitää olla muiden kaltainen, kun heitä on jo niin paljon? - Anonyymi
sidrika
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 310


Profiili
« Vastaus #753 : 07.09.2010 11:27:02 »

Kiitos, Kide  smitten
tallennettu
siala
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 65


Profiili
« Vastaus #754 : 09.09.2010 14:44:48 »

jos voisit mullekkin kattoa niin olisin tosi kiitollinen  Smiley
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #755 : 10.09.2010 08:58:07 »

No2  smitten
Tämähän oli hauska nosto  Cheesy
Kahta kohtaa pitelin, toinen veti ja toinen kuumotti... kummatkin nostin.

Tässä kohtaa tulee  minun valinta esiin, joten nyt ei ole merkitystä kumpi tuli ensin... en hakenut mitään erityistä vaan vain valitsin kumman nostan.

Kuumottava oli vaaleanpunainen turmaliini, joka rakkaudessa on aitoja kaatava, syliä aukaiseva (sydänshacra). Syli auki on helpompi vastaanottaa ja antaa... myös irroittaa. Irroittaa voi vain joistakin omista, jotka haittaavaat vastaanottamista. Turmaliinit yleensäkin on saattavat kantajaansa avoimemmiksi, iloisemmiksi ja vapaammiksi menneisyyden kahleista... itsensä rakastamisen jälkeen, on toistenkin helpompi rakastaa.
Tarottina tämä edustaa sauvojen 10., eli  rakkaus rasittaa, saa aikaan stressiä kun siihen puuttuu... tämän tunteen tulee liihottaa kuin perhonen ja kutkuttaa vatsan pohjaa... tai liihottaa muualle... rakkauden ei tule aiheuttaa stressiä. Vapauta itsesi paineista, jotka tunnet ja katso mitä tapahtuu. Voitat ainakin itserakkauden puolellesi ja sen on kaiken alku ja juuri, terve itsensä rakastaminen.

Tämä joka veti, on rauta  Cheesy
Rauta kuvastaa lujuutta, järkähtämättömyyttä, laskelmoivaa kylmyyttä ja suorasukaisuutta. Rauta vahvistaa kehon sisältä ja ulkoa, vastaanottamaan sen minkä saa ja sen minkä tilaa. Megneetti vetää rautaa ja sille se ei voi mitään, mutta tahdolla on suuri merkitys... sillä voi pyrkiä vetovoimasta pois tai ainakin hallitsemaan sitä.
Tarottina tämä edustaa sauvojen ritaria (huom.korttien läheisyys, vaikka ääri päässä pakassa olivat!), eli älä vaan jää tuleen makaamaan nyt. Nosta ja kuljeta itsesi sinne minne sinun elämäsi polku johtaa, voimaa sinussa on. Aina voi joku pyrkiä kontrolloimaan ja ja ohjaamaan, mutta jos sinä tiedät olevasi oikealla polulla ja se ei vahingoita sinua (ketään, fyysisesti)... ilmoita heidän olevan tiellä ja että, voivat painua sinne missä pippuri kasvaa.
Vahvuus on hankala laji... sen haltuunotto aiheuttaa usein käsittämätöntä vastarintaa lähipiirissä ja se saattaa nujertaa ihmisen. Vahvaa ihmistä ihaillaan ja vihataan (pelätään), se on silti usein käypä hinta... kateus pitää ansaita, säälin saa  ilmaiseksi -sanoo vanha kansa.
Kumpaa sais olla?
Vahvuuteen voi myös sairastua... kova vahvuus ei ole hyvä, vaan sitkeä vahvuus...
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #756 : 10.09.2010 09:11:59 »

Witch-83  smitten
Ensinnäkin, olen pahoillani käsite "tällä tiellä" on sellainen etten voi sanoa mitään voimakivestä. Voimakivi yleensä on hyvin henkilökohtainen ja sellainen, jonka vaan tietää. Usein ne vaihtelevat jopa päivittäin... onhan päivätkin vaatimuksien ja rasittavuuksien vuoksi hyvin erilaiset. Voimakiveä voi katsoa horoskoopin mukaan tai jopa astrologian avulla kausiluonteisesti. Ensimmäinen mitä kannattaa lähteä miettimään, on väri mikä vetää puoleensa  Wink

Mutta sinulle kortti syksy /talvi teemoista...
Lepidoliitti sieltä nousi, joka on kahta paikkaa ja niiden väliä hoitava kivi; sydän- ja otsashacraa. Tämä kivi on yliaktiivisuuden tasoittaja ja mielen rauhoittaja. Sitä kautta keho lepää ja unetkin laadultaan paranevat... suuntaan, jossa  mielenrauha löytää sydämen ilon ja sitä kautta henkisen kasvun. Kun sydän- ja otsashacra toimivat yhdessä, on väliin jäävä kurkkushacra myös aktiivisempi ja kykysi pukea sanoiksi ajatukset /tunteet on parempi.
Tarottina tämä edustaa kolikoiden 7., eli kärsivällisyydellä rakennetaan kehitystä, joka kantaa hedelmää joka elämän alueella. Pelko nostaa päätään, kun vauhti nousee ja aiheesta... se tarkoittaa sinun energian liiallista hävikkiä ja hajoamista.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #757 : 10.09.2010 09:23:14 »

Veewä  smitten
Purpuriitti... tuo syvän purppuran punertavasta-tummanruskeaan, hauras ja pehmeä kivi.
Uusia tuulia ja niiden toteutamista tuo purpuriitti tullessaan. Tämä edustaa henkisen kasvun sykäsytä, puhdistautumista ja kaiken uudelleen organisointia... jotta edelliset ovat mahdollisia.
Tarottina tämä edustaa keisaria, eli isää (maskuliinisuutta), voimaa, kontrollia. Järjestä elämäsi nyt sellaiseksi kuin se vain voi helpoimmillaan olla (lue; yksinkertaisimmillaan). Vastuut tuntuvat ehkä syksyn aikana raskailta, mutta kun päivät ovat yksinkertaisen helppoja... et väsy turhia. Tasapainota ja maadota itsesi, unohda vipinät ja keskity olennaiseen. Kiire ja energiapiikit ottavat verojen kera sinusta kaiken mehun irti ja silloin kärsii kaikki... olennainenkin, jota et halua.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #758 : 10.09.2010 09:35:56 »

Siala  smitten
Kulta, alkuaine (Au 79.) ja jalometalli lat.Aurum (suom.hohtava sarastus).
Kulta on auringon alainen ja se sisältää aamun säteitä, eli elinvoimaa. Kulta vahvistaa sen sitomia yksilöiden välistä telepatiaa ja luo läheisyyttä, vaikka etäisyyttä oliskin. Vasemmalla puolella kehoa se aukaisee vahvasti sydänshacraa ja vastaanottaa rakkautta.
Tarottina tämä edustaa miekkojen kuningasta, eli viisaus, menestys ovat käsikädessä ja luovat voimaa päiviisi. Hyvät uutiset tavoittavat sinut nyt ja usein ne ovat todellakin ansaittuja, ei onnen kantamoisia. Jotakin jännääkin (yllättävää) on ehkä tiedossa, mutta harkinta ennenkaikkea mukana. Sillä usein sitä onnistuu keräämään siipeilijöitä lähelleen, kun menee hyvin. Toisaalta jos pyrkii menestymisellään vain ja ainoastaan oman itsensä edun maksimointiin, saattaa koko homma kaatua ja kolhut olla sen mukaiset.
...ole hyvä, viisas, lämmin, vahva, menestyvä, voimallinen johtaja...
 angel
tallennettu
siala
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 65


Profiili
« Vastaus #759 : 10.09.2010 09:56:30 »

Kiitos  Smiley
tallennettu
Witch-83
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 173


Kaapistaan ja mielen kahleistaan vapautuva "noita"


Profiili
« Vastaus #760 : 10.09.2010 16:50:30 »

Witch-83  smitten
Ensinnäkin, olen pahoillani käsite "tällä tiellä" on sellainen etten voi sanoa mitään voimakivestä. Voimakivi yleensä on hyvin henkilökohtainen ja sellainen, jonka vaan tietää. Usein ne vaihtelevat jopa päivittäin... onhan päivätkin vaatimuksien ja rasittavuuksien vuoksi hyvin erilaiset. Voimakiveä voi katsoa horoskoopin mukaan tai jopa astrologian avulla kausiluonteisesti. Ensimmäinen mitä kannattaa lähteä miettimään, on väri mikä vetää puoleensa  Wink

Anteeksi, laitoin vähä hassusti tuon kysymykseni.  Embarrassed Tarkoitin omaa elämääni. Oon vähä taas ollu  uglystupid2 Astrologisesti kiveni ovat ametisti ja haukansilmä. Henkisiä voimavaroja tarvis avuksi, siksi kyselin kiveä.

Kiitos oikein paljon!  smitten Kärsivällisyyttä mulle toitotetaankin joka suunnasta... taroteista on viime aikoina hyppiny tuo lanttien seiska, joten ehkäpä mun olisi aika opetella kärsivälliseksi.  Cheesy Erittäin osuvia neuvoja tuli tämän hetkiseen elämääni.
tallennettu

Paljon elämältä oon saannut ja paljon myös menettänyt, siksi elämän tarkoitusta ja vastauksia etsin kaikkeen.
supikas
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 242



Profiili
« Vastaus #761 : 10.09.2010 21:14:11 »

Supikas  smitten
Karneoli, tuo kvartsi kiviin kuuluva kalsedonin punertava muunnos; "napakivi"  Wink (vatsatanssijat käyttivät aikoinaan tätä navassa symboloimassa naiseutta, luomisvoimaa, yms.)
Karneoli antaa voimaa ja varsinkin todellinen naistenkivi, koska sen suurin voima kohdistuu lantion alueen piristämiseen. Eli hormonaalinen toiminta saattaa hyrähtää käyntiin ja kaiken tapaiset tapahtumasarjat ilman ennakointia tai erillistä suunnittelua voivat tupsahtaa kuvioihin mukaan...
Tarottina tämä edustaa miekkojen ritaria, eli vitaalisuus saa aikaan monenlaista... uskallatko lähteä mukaan? Agressiot ja kyynisyyden piirteet, jos alkavat hiipiä lähelle tai vaarallisten tilanteidne hajukin, on todellakin aika ottaa erätauko. Mutta muuten... nauti voimastasi ja iloitse sen kumpuavuudesta karneolin punaisesta, sinusta.
 angel
Kiitos Kide!
Olen miettinyt tätä kivi juttua. Hauskinta on että haluan todellakin pukeutua punaiseen, ostin punaisen farkkutakin jo ennen tuota kiven katsomista. Jaa, että vitaalisuus saa aikaan monenlaista... no, koskaan en ole uskaltanut viettejäni enkä vaistojani kuunnella, mutta tarpeen varmaan olisi. Katson mitä aika tuo tullessaan. Kiitos sinulle!
tallennettu
mouru
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 618


Profiili
« Vastaus #762 : 17.09.2010 12:08:57 »

Isälläni on eräs harvinainen sairaus (aplastinen anemia) ja ollessani pieni hän meinasi kuolla siihen. Vaarini sisko toi isälle jotain tumman sinisiä/violetteja (lähes mustia) kiviä. En tiedä mitä ne olivat nimeltään. Kutsuimme niitä äidin kanssa 'taikakiviksi' Cheesy
  Enkä tiedä että miten ne sitten vaikuttivat, mutta iskäni selviytyi kuitenkin hengissä, syö nykyään päivittäin jotain lääkettä ja voi hyvin (:

Mulla on edelleen mielikuva siitä kun niitä kiviä oli sellaisessa pienessä pellavapussissa ehkä 5 kappaletta ja ne haisi mielestäni jännältä Cheesy
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #763 : 21.09.2010 09:04:53 »

Hei maurimourulainen  smitten
Mukava kuulla, että isäsi toipui ja edelleen pärjää aplastisen anemian kanssa. Se ihan tarkkaan mikä johti toipumiseen riippui varmasti enemmän oikeasta lääkkeestä ja elämänhalusta, kuin kivistä... oma mielipide...
Kivet ovat saattaaneet olla koko valkosoluja tasaavia, puhdistavia lapis latzuleita...?
Tai vahvistavia ja uusiutavia hematiitteja...?
Tai henkisen puolen tehoputsari apassin kyyneliä

Tai joitakin aivan toisia  smitten

Tuo mainitsemasi tuoksu voisi viitata huokoiseen kiveen (apassin kyynel) tai kiveen jossa on vahvoja ainesosia  Wink Mielestäni hematiitit tuoksuvat jännälle, varsinkin raakapalat -rapautuessaan hematiitti muuttuu punamullan osaksi  Wink
Samoin jotkin kiisuja sisältävät kivet tuoksuvat, mutta erilaiselle... vähemmän maanläheiselle... em. lapis latzulit.

Mene ja tiedä, pääasia että isäsi voi hyvin ja sinä olet saanut kivistä mukavan kokemuksen  smitten Kyseiset kivet on hyvä pitää matkassa myöhemminkin, koska ovat kytkeytyneet isääsi vahvasti  smitten
tallennettu
mouru
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 618


Profiili
« Vastaus #764 : 21.09.2010 17:09:56 »

*Kide* , apassin kyynelien kuvia googletin ja tuon värisiä ne ainakin olivat ne kivet. Mutta ne oli semmoisia hiomattomia... :d Hematiitti ei ainakaan näyttänyt samalta, lapis latzulista en tiedä... :| Pääasia on kuitenkin että tuo selvisi hengissä tuosta koettelemuksesta Cheesy

Olisi vaan kiva tietää että mitä ne kivet oli niin vois hankkia niitä jotenkin ovelasti vaikka lahjaksi sille että vois pitää niitä mukana tjn (;
tallennettu
Sivuja: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 77
  Tulostusversio  
 
Siirry: