Sivuja: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 77
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kivien tarinoita!  (Luettu 750718 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #705 : 27.07.2010 20:51:12 »

Anatha -jos haluaa kuulla paremmin sydämen ääntä, on MINUN mielestäni tärkeämpää asettaa kivi meditaation aikana mahdollisimma lähelle rintalastaa ja /tai rintalastan alaosan alueella. Keskittyä sellaisiin kiviin, jotka luovat yhteyden sisäisen ja ulkoisen mielen kanssa. Jos haluat nimenomaan pitää kädessä, on paikka vasemmassa kädessä ja sormusta ajatellen keskisormi.
 Wink
Jos köllöttelet;
Sammalakaatti voisi tässä tapauksessa olla vaikka lantion alueella ja näin ollen rauhoittaa ja maadoittaa fyysisen puolen.
Krysokolla ja varsinkin Eilatin kivi sopisivat tähän tarkoitukseen.
Atsuriitti, jos homma on aivan lukossa... mutta tämä on todella vahva... varovaisuutta!
Vuorikide mukaan ja suojeluksen pyytämistä.
Perusasiat järjestykseen ja paljon yhteyttä luontoon.

Aventuriini voisi olla arkielämän kaveri, joka avaa kevyesti sydänshacraa. Ja unikaverina kuukivi.
Jos alkaa ahditamaan, vahvistusta meripihkasta ja taukoa meditaatioon.
 smitten

Toivottavasti tästä oli iloa?
tallennettu
metsäpuro
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #706 : 31.07.2010 03:41:48 »

Hei Kide!
(Toivottavasti osaan käyttää tätä nyt oikein  Shocked )
Mutta siis voisitko ystävällisesti nostaa myös minulle kivi-kortin. Olen hyvin kiinnostunut kivistä, ja olen alkanut pikkuhiljaa ympäröidä niillä itseäni. Tällä hetkellä elämässä isoja muutoksia, ja kaikki apu otetaan mielellään ja kiitollisena vastaan.
Kiitos kovasti jo etukäteen!

Metsäpuro
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #707 : 03.08.2010 17:02:40 »

Oli Kide, Kiitoksia vain!

 smitten

/A
tallennettu
supikas
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 242



Profiili
« Vastaus #708 : 04.08.2010 10:06:17 »

Hei!

Katsoisitko minullekin kiven, kiitos!

supikas
tallennettu
Suljin
Astro-nauttija
****
Viestejä: 760



Profiili
« Vastaus #709 : 04.08.2010 20:52:46 »

Hei! Millainenkohan kivi minulle löytyisi? Tongue
tallennettu

Vain mielikuvituksesi on rajana
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #710 : 07.08.2010 20:04:21 »

Veerara  smitten
Kunziitti nousi sinulle... tämä vaaleanpunavioletti tai kirkkaanvioletti kivi jos myydään muun värisenä, on todennäköisesti saanut jonkin käsittelyn osakseen ja silloin ei hyvä  Undecided
Tämä pehmeä ja hento kivi on kuitenkin tehokas auran putsaaja, jos "tahrat" ovat turhan vauhdikkaasta ja rajusta elämäntavasta (-ajasta). Kivi opetaa elämään tässä ja nyt, siksi se antaa mahdollisuuden irroitaa menneisyyden taakoista. Hetkessä kuitenkaan ei mitään tapahdu, vaan kunziitillekin on annettava vuosi, jos taakat /"tahrat" ovat pinttyneitä tai isoja.
Vanhat sielut kokevat yhteyttä tähän kiveen...
tarottina tämä edustaa sauvojen 5., eli kyky katsoa objektiivisesti omaa peilikuvaa on lahja, josta ei kannata kieltäytyä kun sen elämältä saa. Älä sulje silmiä, vaan astu rohkeasti eteenpäin. Taistele vaikka, jos se on tarpeen... Helppoa ei aina elämä ole, mutta kun osaa katsoa asioita itsessä objektiivisesti ja pohtien, osaa valita oikean tien, oikean seuran myös matkalle.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #711 : 07.08.2010 20:15:06 »

Neela  smitten
Kertoisiko tummavioletti kolmannen silmän aktivoitumisesta...? Ihan heitto vaan...

*heh heh* hyvä kivi nousikin...
Pyriitti, jonka pääasiallinen tarkoitus on pettymysten jälkeen aukaista silmiä näkemään syytä ja seurauksen. Tämä kivi aktivoi harmaita aivosoluja, jotta oppisimme jotakin paremmin, jotta jatkaisimme kaikesta huolimatta pää pystyssä ja tuulta päin -himpun verran viisaampana totta kai!
Tarottina tämä edustaa sauvojen 8., eli pidä kii, nyt mennään... Toisaalta liika vauhti suistaa ulos radalta herkästi ja sitten taas toisaalta liiallinen empiminen saa makean tipan tippumaan ohi huuliemme. Ole tarkkana, missä mennään ja millä vauhdilla... jotta pysyt tahdissa ja oman pulkkasi ohjaksissa  Wink Älä sorru kateuden tunteen piikkejä ihmettelemään, niitä tulee. Mutta älä jaa niitä muille, tarpeetonta -ottavat vain turhaa energiaa, jonka voi suunnata parempaan.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #712 : 07.08.2010 20:27:02 »

Iipuli  smitten
Kesä on jo kääntymässä syksyyn, mutta totta kai... sille mikä on jäljellä  Wink

Musta turmaliini nousi pakastani. Tämä energia maailman valokaapeli kohdistaa voimansa suojaamaan sinua ulkoisilta negaatioilta. Se melkeinpä saa ne kirkuen kaikkoamaan ympäriltäsi. Tämä kiven parhain paikka on lähellä lantiota.
Tarottina tämä edustaa sauvijen 9., eli suoja ympärillä mahdollistaa inspiraatioiden pulppuamisen. Tällöin myös oma henkinen ja fyysinen pystyvät häiriöttä kommunikoimaan ja luomaan uusia keinoja vahvistua. Vahvuudessa on omat hyvät ja huonot puolet... vahvakin on yllättävän heikko, jos se muodostuu liian kovaksi. Sitkeä on todellisen kovuuden maailman mestari. Siksi nyt on ehkä hyvä antaa asioiden olla, jos ne ovat. Jos jokin ei suju, anna sen kulkea omalla painollaan... siihen on jokin syy, jonka huomaat vasta myöhemmin.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #713 : 07.08.2010 20:40:13 »

Metsäpuro  smitten
Tiikerinsilmä on kvartsin kuituinen muunnos ja upea kivi!
Kivellä on iso merkitys sisäisen näkökyvyn vahvistamisen suhteen, se antaa itsetunnolle ja itsekritikille mahdollisuuden nähdä enemmän ja uskoa näkemäänsä. Se silmäilee tulevaan, mutta vilkaisee myös välillä taakse jotta varmuus siitä, että jotakin opittiin koettelemuksista on varmasti totta. Se myös vilkastuttaa raajojen ääreisverenkiertoa.
Tarottina tämä edustaa kolikoiden 10., eli ihmiset ja asiat jotka eivät anna sinun kehittyä, ovat nyt huomiosi keskipisteenä. Oma joustokyky mahdollistaa näennäisesti helpon irroittautumisen niistä ja sitä löydät varmasti rauhallisen olemuksen kautta. Rauha kumpuaa turvallisuudesta ja sinua tukevista ihmissuhteista. Kun sisäinen rauha saa ärsykkeitä, ota aikaa... kuuntele vain luottokanavia ja omaa sydäntäsi!
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #714 : 07.08.2010 20:51:35 »

Supikas  smitten
Karneoli, tuo kvartsi kiviin kuuluva kalsedonin punertava muunnos; "napakivi"  Wink (vatsatanssijat käyttivät aikoinaan tätä navassa symboloimassa naiseutta, luomisvoimaa, yms.)
Karneoli antaa voimaa ja varsinkin todellinen naistenkivi, koska sen suurin voima kohdistuu lantion alueen piristämiseen. Eli hormonaalinen toiminta saattaa hyrähtää käyntiin ja kaiken tapaiset tapahtumasarjat ilman ennakointia tai erillistä suunnittelua voivat tupsahtaa kuvioihin mukaan...
Tarottina tämä edustaa miekkojen ritaria, eli vitaalisuus saa aikaan monenlaista... uskallatko lähteä mukaan? Agressiot ja kyynisyyden piirteet, jos alkavat hiipiä lähelle tai vaarallisten tilanteidne hajukin, on todellakin aika ottaa erätauko. Mutta muuten... nauti voimastasi ja iloitse sen kumpuavuudesta karneolin punaisesta, sinusta.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #715 : 07.08.2010 21:00:03 »

Suljin  smitten
Jade sitten päätti hypätä lattialle  Cheesy
Oletko tasapainotuksen tarpeessa?
Sillä jadella on taipus luoda tasapainoa kehoon ja mieleen. Se antaa rohkeutta kohdata vaikeuksia, oli ne sitten mitä vain. Se viilaa äksyn ihmisen suurimman terän pois ja muistuttaa levon tarpeesta, jolloin myös osa äksyilystä häviää.. silloin myös tunne-elämä kokee uudelleen heräämisen ja kevään.
Tarottina tämä edustaa sauvojen lähettiä, eli ystäviä, vapauden rakkautta, nuoruutta, hyviä uutisia. Varjona tässä ovat päinvastaiset seikat, jolloin ne ovat vain viestintuojia... älä ammu niitä, vaan pyri näkemään valoisat puolet varjossakin... ainakin reunoilla.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #716 : 07.08.2010 21:10:29 »

Suomityttö  smitten
Kalsedonin ja sen kiteinen muoto nousivat pakasta. Tämä kurkkushacran kivi aukaisee verbaliikkaa ja tukoksia, jotka vaativat keskustelua. Se helpottaa sanojen sanomista, jopa siinä määrin että runosuoni voi puhjeta  Wink
Tämä kiteinen muoto rauhoittaa mieltä ja sitä kautta puhuminen on helpompaa. Sinua ymmärretään helpommin, kun sanasi on taiten sanottu. Sanomattommat sanat ovat pahasta, sillä kukaan täällä ei oikeasti ole ajatustenlukija. Eli jos haluat jotakin, sano se ääneen... vaikka vain itsellesi, jos kyse on jostakin sellaisesta joka vaatii sinun panosta... ei muiden.
Tarottina tämä edustaa maljonen 9., eli onnellisuus ja iloisuus, menestys ja tyytyväisyys on usein asioiden summa. Elämässä harvoin on kyse x. ja y. laskuista, vaan puhtaasta perusmatematiikasta, jota jokainen taitaa (jos haluaa). Konfliktit ja tyytymättömyys syntyvät hyvin usein sanomattomista toiveista, tai niiden kuulemattomuudesta. Jos sinua ei kuulla... kertoo se jotakin myös. Jokaisen ajatukset ovat arvokkaita ja kuuntelemisen arvoisia! Eli kuuntele ja puhu.
 angel
tallennettu
metsäpuro
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #717 : 13.08.2010 03:33:28 »

Kiitos Kide!   smitten

Kiitos, tuosta tuli todella hyvä mieli. Viime aikoina minua on useaan otteeseen kehoitettu kuuntelemaan vain sydämeni ääntä, onhan se sentään ainoa kuuntelemisen arvoinen ääni.
ja onpa myös mielenkiintoista, että juuri Tiikerinsilmää olen kantanut mukanani viime kuukaudet..

Metsäpuro
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #718 : 30.08.2010 09:31:04 »

Evea  smitten
Anteeksi, kun kesti... ajatuksia olen sinulle lähetellyt, mutta tämä koneella viihtyminen on nyt jäänyt vähemmälle.
Toivottavasti täyskäännös on ollut iloksi ja hyödyksi sinulle...? Katsotaas mikä kivi sinulle ja tilanteeseen nyt nousisikaan...
Joopa... jos nyt oikein tämän kiven tunnistan ja tulkitsen, kyseessä on Chrysocolla kiven piioksidoitunut muoto. Jota on joskus kutsuttu chryso-opaaliksi ja prasopaaliksi.
Jostakin syystä jotkut lähteet merkitsevät tämän peridootiksi (minulla  virhe käynyt), mutta jos nyt ihan minerologiaa kaivellaan niin... ei´i  idiot2

Mennään tällä: omenan vihreä läpinkymätön ja piioksidoitunut chrysocolla, eli chryso-opaali  Cheesy
Tämä kivi mahdollistaa kyvyn nähdä ja ymmärtää laajasti, eri alueita elämässä ja niiden taustavaikuttimia. Taspainoinen ja iloinen ihminen on samalla kertaa avoin ja kirkas näköinen. Sellaista on vaikea muuttamaan kurssiaan, vain koska joku muu haluaa niin. Tämä kivi kuvastaa vahvaa ja itsensä tuntevaa naista, sen kaikissa muodoissa. Jotta ei ylikuumentumista tulisi, tämä rauhoittaa sydämen stressiä.
Tarottina tämä edustaa maljojen kuningatarta, eli avuliaisuus, ystävällisyys ja intuitiolla tietäminen kuuluvat nyt avain asioihin, joihin tulisi panostaa. Jaa näitä itsellesi ja muille, saat moninkertaisena sen takaisin. Jos kuitenkin intuitiosi viestittää, ettet saa takaisin mitään, vaan aina sinulta odotetaan edellellä mainittuja... pistä peli poikki ja vältät sisäisen kaaoksen, joka voi johtaa passivoitumiseen. Tärkeintä on sinä ja sinun hyvinvointi  smitten
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #719 : 30.08.2010 09:59:24 »

*Kide* nostaisitko minullekin kiven - ja mitä se tahtookaan kertoa kauttasi??
Terveisin Ippuska  smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Sivuja: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 77
  Tulostusversio  
 
Siirry: