Sivuja: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 77
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kivien tarinoita!  (Luettu 750863 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Miamy
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33


Profiili
« Vastaus #660 : 06.02.2010 22:52:10 »

Kiitos Kide Smiley
tallennettu
ruusupuu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #661 : 09.02.2010 22:12:48 »

Kiitos Kide  smitten
Kyllä tuli osuvat sanat, kiitos vielä kerran.
tallennettu
aava1
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 194



Profiili
« Vastaus #662 : 24.03.2010 11:37:36 »

Hei Kide,

Nostaisitko minulle kortin...miten minun sivutoimi lähtee liikkeelle?
ajattelin että teen sitä ensin työn ohella ja jos jossain vaiheessa voisin siirtyä kokonaan tekemään päätyökseni Smiley
tallennettu
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482



Profiili
« Vastaus #663 : 24.03.2010 12:25:47 »

heijjjj mulle kanssa  Cheesy

1) vähän samaa kun edelläolevalla, liikeideaa oon kehitelly, näkyykö sillä saralla mitäänn?
2)esikoiseni pääsi sinne tähti 2010 finaaliin, näkyykö mitään?
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #664 : 26.03.2010 15:21:07 »

Aava1  smitten
Nostin sinulle ajatuksella "miten liikkeelle?" ja sen jälkeen tulevaisuudelle.

Ensin nousi sugiliitti  smitten Tarottina Vaunut.
Tämä merkillinen vain Etelä-Afrikkalainen kivi on sekä juuri- ja otsachakran kivi, se luo yhteyden niiden välille. Raskas kivi, jos itsetuntemus puuttuu tai ontuu ja saattaa aiheuttaa unikaverina painostavia unia. Siksi kivi on hyvä satunnaiskaveri ja silloin se luo tasapainoa ja inhimillisiä piirteitä kantajaansa lisää. Samalla se näyttää pelot ja ohjaa niiden ymmärtämisen kautta tyydytävämpään elämään ja itsekuriin sopivassa mittasuhteessa.
Tarottina edustaa vaunua, eli tuo itsekuri ja tasapaino yhdessä henkisen rohkeuden kera vievät eteenpäin ja samalla vaativat (osoitavat) mitkä osa-alueet (konkreettiset jutut ja mielen /fysiikan jutut) pitää saada tasapainoon. Ongelma syntyy, jos et itse tiedä mikä on päämääräsi. Koska silloiun hajautat voimasi ja taistelusta huolimatta saatat tuntea menestyksen valuvan sormista. Oma kapasiteettisi on rajallinen ja sen vuoksi tasapaino kaikessa ja selvä päämäärä opettaa rajaamaan omaa toimintaa tehokkaaksi kokonaisuudeksi.

Tulevaisuudella nostin sinulle sammal akaatin  smitten Tarottina miekkojen 4.
Tämä sydänchakran kivi sisältää sammalen kaltaisia sulkeumia kirkkaassa perusmassassa. Kova kivi,joka opettaa pitämään yhteyden luontoon... siellä syntyy tasapaino maailman ja maailmankaikkeuden kanssa. Tämä uusi tasapaino aikaan saa sinussa uusien tapojen ja ajatusmallien kehittymisen ja se on avain kaikkeen. Jotta sen kaiken löydät sinulla tulisi olla aikaa omille ajatuksille ja latautumiselle... jos poltat kummastakin päästä kynttilääsi, et ehdi kaikkeen edellä mainittuun... ja silloin voit tuntea paikallaan polkemista, avuttomuutta kun asiat vaan tapahtuu ja saattaa jokin olla epämukavaakin tapahtumaa. Totuudesta syvällä sydämessäsi ja sisäänpäin kääntymisestä siellä luonnonhelmassa tulet saamaan paljon voimaa ja tarmoa. Silloin osaat myös mainitseman tasapainon haltuusi ja ohjaat elämääsi karikoista välittämättä  Wink 
Muoks.Anteeksi aava1., jäi kirjaamatta ylös korttien tarot merkitykset. Sisältyvät hyvin kivien tulkintoihin, eli ovat siellä mukana. Mutta tuo merkitys jäi kirjaamatta ylös.
« Viimeksi muokattu: 05.04.2010 13:40:25 kirjoittanut *Kide* » tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #665 : 26.03.2010 15:41:32 »

I-Ronia  smitten
1. liikeidealle hopeaa  smitten
Tämä kuun energioille ja intuitiolle herkkyyden omaava metalli kehoittaa toimimaan unelmien pohjalta. Hopea kehoittaa vaikenemaan ja muistelemaan... fantasia, rakkaus, unelmat, herkkyys luovat voimavaran, jonka voit valjastaa naisellisuudesta pursuavan voiman avulla.
Tarottina edustaa miekkojen 7., eli vaikka unelmat voivat olla vaaleanpunaiset ja hattaraiset, älä unohda vanhaa kliseetä -hyvin suunniteltu, on puoliksi tehty. Unelmissa vaara piilee, jos ei osaa eroittaa unelmia, jotka perustuvat itsepetokselle... realiteetti unelmissakin suolana. Vaikeneminen unelmista myös saattaa olla viisasta, sillä moni tahtoo hyötyö toisen työstä. Varsinkin sellaisesta jossa on hyvä idean siemen.

2. tähti 2010, nousi spinelle  smitten
Tämä aikoinaan rubiiniksikin luultu jalokivi on merkillinen kivi. Se saattaa pitää omat kykynsä piilossa vuosi kantajaltaan ja vasta, kun aika on "kypsä" pistää kaiken peliin. Se on vaativa kivi joka voimalla ja antaumuksella muuttaa maallisetkin asiat henkisiksi taidon näytteiksi. Eli tämä voimistaa tahdonvoimaa ja ulospäin suuntautuvaa energiaa.
Tarottina kolikoiden 8., eli kohtalon omaan näppiin ottaminen olisi ehkä jollakin tasolla mukana kuvioissa. Oppimista, uuden alkua, kykyjen ja mahdollisuuksien tantere. Varjona voidaan mainita hätäily työssä tai työhön kohdistuvan mielenkiinnon puute, turhamaisuus ja lyhytnäköisyys voivat kaataa isojakin juttuja... jotta ne voivat kokemuksesta oppia ja joskus tulla sellaiseksi kuin kuuluu..
 angel

tallennettu
sidrika
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 310


Profiili
« Vastaus #666 : 26.03.2010 16:26:10 »

Hei Kide smitten
Nostatko minulle kevätkiven?
tallennettu
Rohana
Astro-nauttija
****
Viestejä: 790



Profiili
« Vastaus #667 : 28.03.2010 10:55:27 »

Kelpaisipa minullekin kivi tähän kevääseen, muutoksia toivon. Kiitos!
tallennettu

-Lähden, jotta tulisin, Menen kauas, jotta lähellä olisin.-
Nils-Aslak Valkeapää
aava1
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 194



Profiili
« Vastaus #668 : 29.03.2010 08:41:03 »

Kiitos jälleen Kide Smiley

aava1
tallennettu
tähtisiipi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 134



Profiili
« Vastaus #669 : 29.03.2010 13:42:36 »



Hei Kide!

Mikäs kivi minua johdattaisi eteenpäin Smiley?

tähtisiipi smitten
tallennettu
Titania.
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 399


haahuilija


Profiili
« Vastaus #670 : 30.03.2010 13:34:35 »

Mä oon innostunut tässä kivistä kauheesti, korujen tekemisen muodossa Smiley Minua kiinnostaisi tietää mitä tämä vuosi tuo tullessaan, miten tämä epätietoinen tilanteeni ratkeaa? Ratkeaako se suruun vai onneen vai mihin?
tallennettu

aurinko, MC jousimies
askendentti, kuu vesimies
Miksi pitää olla muiden kaltainen, kun heitä on jo niin paljon? - Anonyymi
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #671 : 05.04.2010 13:55:35 »

Sidrika  smitten
Kevät kivi sinulle seleniitti, eli vahvan ihmisen kivi ja tarvitsee silti kaveriksi maadoittavan kiven, em. hematiitti. Tämä kivi kon kruunuchakran kivi, joka puhdistaa negaatioita energiatasolla. Tämä herkistää vastaanottamaan muiden ihmisten tiedostamattomia viestejä ja jopa telepatiaa. Kivi on kuin kevätaurinko, joka paljastaa likaiset ikkunat ja tomut nurkissa... pakko siivota ja hyvä niin  :Smiley
Tarottina tämä edustaa sauvojen 2., eli jotkin asiat ja tilanteet ovat nyt nostaa tamppaustelineelle ja tomuttaa. Joskin tämänlainen pakkosiivous ei aina ole mitä loistavinta mielialan nostattajaa, koeta silti nähdä tilanteiden hyvät ominaisuudet ja mahdollisuudet. Jos sorrut dominoimaan ja tietämään kaiken kaikesta, tulet saamaan tomut omille silmille. Tuuleta ja avarra, anna selniitin aukaista uusia kanavia puhtaille energioille, koska sillä tavalla saat enemmän ja täytyt tiiviimmin kesän tuomalla voimalla... jotta taas jaksaa sukeltaa talven pimeyteen...
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #672 : 05.04.2010 14:07:42 »

Rohana  smitten
Aurinkokivi... tuo upea maassälpä kivi, joka loistaa ja välkehtii, kuin auringon kulta. Hematiitti tekee tämän taian kiveen... siksi se myös kanavoi kaikkia chakroja, eli voit asettaa sen mihin vain tahdot auringon voimaa. Iho-ongelmissa aurinkokivi saattaa antaa pienen suojan kevään ensi säteiden voimalle.
Tarottina tämä edustaa aurinkoa, eli kevätkärpänen on tainut puraista kunnolla kankkuusi, mutta anna palaa... tämä voi olla elämäsi kevät. Pidä kalenterissa liukumavaraa, jotta voit jäädä kauniina päivänä puistoon nauttimaan ulkoilmasta. Nauti ja anna kaiken hyvän, voimauttavan ja itseäsi ilahduttavan astua maailmaasi. Anna kaiken muun kimmota pois, kuin panssarista... älä ota itseesi kylmää kevät tuulta tai ihmisten negatiivisia sanoja /ajatuksia. Suojaa itsesi vaatteilla ja ajatuksella. Pinnallisuus, egoismi ja nenäkkyys ovat kompastuskiviäsi tänä keväänä, jotka osaat kyllä väistää kun vain tiedostat ne. Samoin jos pakkaat liikaa duunia päiviisi /viikoihisi, ilman vapaata, tulet huomaamaan kuinka turhautuminen ja kiukku nousevat kurkkuusi. Silloin on aika puhaltaa omaa aikaa kehiin ja hyväksyä myttyyn menneet hienot suunnitelmat...
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #673 : 05.04.2010 14:27:10 »

Aleksandria  smitten
Pöh... kaksi korttia... eli yhdessä nousivat ja kun yritin tarkastella kumpi nyt ois se oikea... charoiitti oli kylmä ja atsuriitti kuuma  idiot2
Oisko tuossa hieman rajaa vuoden aikoihin...?

Mennään kuumaan (kevät /kesä), eli atsuriitti joka on alitajuntaa pureutuva voimakas kivi. Se toimii kuin monitoimi yleisavain mielen lukkoihin. Pyydäthän suojelusta, jos työskentelet tämän kanssa? Atsuriitti luo uuden yhteyden psyykkisen, fyysisen ja henkisen puolen kanssa, jolloin elämän ymmärtäminen syvemmin on mahdollista.
Tarottina tämä edustaa maljojen 6., eli jos paikallaan polkeminen tuntuu olevan teemanan keväällä ja kesällä, sillä täytyy olla jokin syvällisempi syy. Tarkastele vanhoja siteitä, ajatusmalleja ja toimintamallejasi, onko siellä jotakin joka pitää sinua paikallaan? Tulevaisuus on nurkan takana ja sen tarjoamat mahdollisuudet... mutta aina kannattaa hoitaa vanhat pois, ennen kuin kirmaa kohti uusia haasteita... muuten saa luurankoja kaappiinsa  Tongue

Tämä kylmä (syksy/ talvi), eli charoiitti on upea syvän violetin värinen kivi, jonka parikivenä olisi hyvä olla vuorikide tai valkoinen kvartsi. Vahvasti maahan junttaavana kivenä ja silti mielen vapaaksi päästävänä, tällä on luovuuden kanssa paljon yhteistä. Toisaalta vahvana kivenä ei sovi masentuneelle tai yliherkälle henkilölle. Tämä kivi todella lyö tajuntaa tosiasian, että olemme henkisiä olentoja fyysisen kehon alistamina... jos fysiikka pettää, pettää moni muukin...
Tarottina tämä edustaa taas maljojen 5.,  Shocked eli pientä eron tuskaa ja melankoliaa menetyksen johdosta. Joskin aina elämä ei voi olla iloa ja päivänpaistetta... tulet punertamaan vielä vahvempana ja viisaampana elämän aallokoista ja karikoista. Tämä opettaa meitä arvostamaan omaa elämäämme ja sen ainutlaatuisuutta. Se on arvokkain asia jota meillä on ja se tarvitsee sekä psyykkisen, fyysisen että henkisen puolen saumatonta yhteistyötä ollakseen juuri niin loistava kuin vain voi. Uusia ihmisiä, mutta myös vanhoja tuttuja, jälleennäkmeistä... myrskyn jälkeen paistaa aurinko ja joka yön jälkeen nousee uusi aamu...
 angel
tallennettu
susanna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 110



Profiili
« Vastaus #674 : 05.04.2010 20:00:05 »

Heippa

Katsoisitko minullekkin keväseen ja kesään. Smiley. Jos vaikka rakkautta löytyisi... smitten Kiitos.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 77
  Tulostusversio  
 
Siirry: