Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Outoja fiiliksiä työkaverista  (Luettu 3133 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
enska
Vieras
« : 31.01.2006 21:46:44 »

Hei taas
Olen vähän arastellut tuoda tätä asiaa foorumille, mutta jotenkin vain tuntuu että josko saisin näin purettua rauhattomuuttani. Eli siis, työpaikalleni viereiselle osastolle tuli pari viikkoa sitten eräs nuori kaveri, johon en tiedä miten pitäisi suhtautua.
Todella teräväpäinen ja mielenkiintoinen miekkonen, jolle on todella helppo puhua. Ja toisaalta tekisi mieli juosta häntä karkuun. Ja lujaa.

Hän on talossa huhtikuuhun mutta minulla on välillä niin kiusaantunut/kiinnostunut fiilis häntä kohtaan, joten tuntuu että mokaan jotain ennen kuin hän lähtee pois.  buck2
Mitään ihastumista tvs. en ainakaan tietoisesti ole itsessäni huomannut, emmekä me käsittääkseni edes flirttaile. ( Ainakaan että tietäisin, koska sitä taitoa en todellakaan osaa..)

Mietin että näkyisikö astro-osastolta mitään syytä sille että saan hänestä ihan outoja fiiliksiä. AC.ta ja kuun tarkaa sijaintia en tiedä, mutta hänellä oli äskettäin synttärit ( aivan kauriin ja veskarin rajalla) joten muut planeettasijainnit sain ainakin selville.

Tältä nämä keskinäiset aspektit siis näyttäisivät, osaisiko joku astrotaitaja sanoa tästä jotakin? Tosi suuret kiitokset jo etukäteen !! Smiley Smiley
Tuo objektiivisuus tähän tulkintaan ei ole oikein minun heiniäni. Niin ja ensin olen merkinnyt oman planeettani aspektin hänen planeettaansa.

Pluto kolmio Aurinko/Mars ( tämä asteen tarkka)
Saturnus kolmio Merkurius
Jupiter kolmio Jupiter
AC/Uranus sekstiili Venus
Kuu kolmio Venus
Neptunus kolmio Jupiter
Saturnus kolmio Saturnus
Aurinko opp. Saturnus
Saturnus opp. Uranus
AC/Uranus konj Pluto
Venus konj. Aurinko/Mars
Mars konj. Neptunus
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 31.01.2006 22:04:52 »

Moi Enska! Ihan äkkivilkaisulla pisti silmään vahvat Pluto-aspektit, jotka voisivat kertoa sen, että kummallakin on vahva psykologinen vaikutus toiseensa. Sinun Pluto on kolmiossa hänen Aurinko/Marsiin ja hänen Pluto yhtymässä sinun AC/Uranukseen. Ne on tosi vahvat ja tietynlaista magneettistakin vetoa aiheuttavat kuviot. Pluto-aspekteihinhan liitetään vielä juuri kuvaamasi "oudot fiilikset", kun ei oikein itsekään ymmärrä, mihin se keskinäinen vetovoima perustuu ja mikä sen tarkoitus on. Johtuisiko se karkuunjuoksun ajatuskin jonkinlaisesta alitajuisesta pelosta plutomaisten, selittämättömän syvien ja jollakin tavalla salaperäisten tunnelatausten kynsissä... Ehkä voi myös tuntua, että toinen näkee toisen psyykeen pelottavan syvälle, jopa hieman tunkeilevalla tavalla. Suhteeseen (oli se sitten suhde sanan varsinaisessa merkitysessä tai esim. ystävyys- tai työsuhde) voi myös liittyä vahva kohtalonomaisuuden tunne, joka laittaa monesti etsimään selitystä kohtaamiselle esim. edellisten elämien tutkimisen kautta.

Ja kyllähän nuo luettelemasi muut aspektit ovat voittopuolisesti helppoja - suorastaan kauniita kuvioita, joten en ihmettele jos keskinäinen yhteistyö sujuu vaivattomasti ja miellyttävästi + vielä Pluto-vetovoimat päälle...
tallennettu

enska
Vieras
« Vastaus #2 : 31.01.2006 22:20:37 »

Kiitos May smitten
Olet tosi kiva ja nopea!
Tuo pluto-magneettisuus tässä vähän kauhistuttaakin, että toivottavasti kumpikin kestää tämän pari kuukautta ihan asiallisissa väleissä, eikä ala pelottelemaan toista.. knuppel2. Onneksi voin itse valita kuinka tiuhaan häneen haluan törmätä, eihän hän sentään ole samassa kerroksessa.
Toisaalta olisi kiva saada hänestä kaveri/ystävä sillä hän on toden totta niin omaperäinen ja cool ( kuten kauris-veskari-auringolta voi odottaakin), että kaltaisiinsa ihmisiin on aina ilo tutustua... Voi että kun ei tiiä..
 
Mutta May  Smiley Smiley Smiley
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 31.01.2006 22:22:37 »

Ole hyvä vain ja erityisen lämmin kiitos kauniista sanoista!  smitten
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: