Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: FLOW hyvinvointipalvelun toukokuun kurssitarjonta  (Luettu 2715 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Päivi.T.
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3



Profiili
« : 28.04.2010 11:41:04 »

6-7.5 klo 17-21 Reiki 1 kurssi.

Reikihoitamisen peruskurssi, jossa painopiste itsehoidossa, toisten hoitamisessa ja omassa henkisessä kasvussa. Huomioidaan, kuinka reiki voi olla luonteva osa jokapäiväistä arkeamme. Reikin 1. symbolin käyttö. Kurssihintaan kuuluu kattava kirjallinen ja kuvallinen koulutusmateriaali ja diplomi. Hinta 150 euroa.  

Reikispecia 11.5. klo 17-19 Tutkimuksellinen tieto reikistä

Tule kuulemaan, voiko reikin vaikutuksia mitata, millaisia kansainvälisiä tutkimuksia reikistä on tehty ja miten suomalainen reikihoitaja kokee reikin käytön vaikuttavan elämän eri osa-alueille.  Illan aika saat yleiskuvaa reikitutkimuksista ja perehdytään laajemmin suureen suomalaiseen reikitutkimukseen ja sen tuloksiin. Tämä reikispecial ilta on hyödyllinen kaikille, niin reikistä kiinnostuneille, hoitajille kuin opettajillekin. Hinta 35 e/hlö

19-20.5 klo 17-21 Reiki 2 kurssi

Kurssilla syvennetään ja vahvistetaan vuorovaikutusta reikin energiaan. Intuitio voimistuu ja voimakas kaukohoitaminen reikin avulla mahdollistuu läpi ajan ja paikan.  Kurssilla opetellaan paljon kaukohoitamisen tapoja, joilla voi hoitaa voimakkaasti niin itseään kuin toisiakin. Kurssihintaan kuuluu kattava kirjallinen ja kuvallinen koulutusmateriaali ja diplomi. Hinta 280 euroa.

22.5. klo 10-14 Peruskurssi auroista ja chakroista.
chakroista, ja niiden perustehtävistä. Opit huomioimaan, kuinka voit vaikuttaa auran ja chakrojen hyvinvointiin jokapäiväisessä arjessasi. Kurssilla tehdään myös ohjattuja auran ja chakrojen tasapainotusharjoituksia. Kurssin hinta 65 euroa/hlö (sis.myös kirjallisen koulutusmateriaalin

Toivotan teidät lämpimästi tervetulleeksi!
Lisätiedot kursseista www.flowpalvelut.com
Tutustu myös laajaan hoitotarjontaamme.

Ei sähköpostiosoitteita foorumille, kiitos. Tapahtuman ilmoittaja, luethan aina ennen ilmoitusta tämän aihealueen etusivulla olevat ohjeet!
« Viimeksi muokattu: 29.04.2010 23:46:02 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: