Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kööpenhaminan ilmastokokous  (Luettu 3528 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« : 25.11.2009 19:25:12 »

Laitanpa tähän pikaisesti Kööpenhaminassa pidettävän ilmastokokouksen "syntymäajan". Löysin suomalaiselta sivustolta laskurin, joka laski päiviä ja tunteja Kööpenhaminan kokouksen alkuun. Laskemalla alkuhetkeksi tuli 7.12.2009 kello 11:00, MUTTA koska Kööpenhaminassa kello on tuntia vähemmän kuin meillä, alkuhetki on 7.12.2009 10:00.
  Vilkaisin karttaa pikaisesti ja sopimusten ja neuvottelun planeetta  merkurius on pahassa puristuksessa.  merkurius ja  pluto ovat konjunktiossa, orbi on alle 1 aste. Lisäksi tämä pari on niukasti 12. huoneen puolella askendenttia. Kaiken kukkuraksi  merkurius pluto pari on tarkassa neliössä  saturnus.
  Ei ole monta päivää siitä kun CRU:n tietokoneet hakkeroitiin ja IPCC:n tutkijoiden sähköpostit ja manipuloidut datat levisivät internettiin halukkaiden äimisteltäväksi. Salaliittoteoreetikot ovat nähneet tämän myytin, jonka mukaan ihmisen ilmakehään syytämä hiilidioksidi aiheuttaa koko planeetan mahdollisesti tuhoavan ilmaston lämpeämisen, pelkkänä pelottelukeinona, jolla paimennetaan ihmiskuntaa kohti yhden valtion systeemiä. Kööpenhaminan ilmastokokous ja tavoitteena oleva maailmanlaajuinen, sitova ilmastosopimus olisi siis yksi askel matkalla kohti uljasta uutta maailmaa.
  Jos tässä takana tosiaan on jotain tällaista, ei mikään ihme jos IPCC:n tutkijoiden mielestä tarkoitus on pyhittänyt keinot ja ensin on valittu lopputulos ja sitten on valittu data, jolla tämä lopputulos saavutetaan.
  Oli miten oli millaista on kokoustaa, kun kokouksen kartta on mikä on? Avoimuus ja demokratia eivät taida osallistua.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
Asterix
Vieras
« Vastaus #1 : 25.11.2009 20:12:37 »

Minulla on 2 tuttavaa, jotka osallistuu ko. kokoukseen ammattinsa vuoksi,
tutkijoita molemmat ja sellaista viestiä kuulin,
että osa niistä hakkeroiduista viesteistä olisi väärennettyjä.
Tiedä tuota sitten, mikä oikea totuus on, mutta kyllä minä tämän Maapallon
haluaisin ihmisiltä pelastaa. Smiley
Toivottavasti pääsevät hyviin sopimuksiin siellä. Afro
tallennettu
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #2 : 26.11.2009 16:31:08 »

Selvähän se, että me tavalliset pulliaiset emme pysty sanomaan niiden viestien aitoudesta mitään, mutta se mikä minua ärsyttää tässä on se, että on oikeasti päteviä tutkimuksia, jotka kyseenalaistavat käytetyt tietokonemallit. Yksi sellainen esiteltiin YLE:n MOT ohjelmassa jokin aika sitten. Ilmastomallit ennustivat, että hiilidioksidin lisääntyminen lisäisi vesihöyryn määrää ilmakehässä mikä puolestaan kiihdyttäisi lämpenemistä entisestään. Tutkija nimeltään Lindzen ( jos muistan oikein ) teki yksinkertaisen kokeen. Hän mittasi satelliitteja apunaan käyttäen Maahan tulevan lämpösäteilyn ja ulos säteilevän lämpösäteilyn. Havainto oli, että mitä enemmän ilmakehässä oli hiilidioksidia ja vesihöyryä sitä enemmän Maa säteili lämpöä ulos. Mallit ennustivat siis täsmälleen päinvastoin. Mitä virkaa tällaisella teorialla on, kun yksinkertainen havainto kaataa koko teorian? Silti tällaisella roskateorialla perustellaan ilmastosopimuksen tarpeellisuutta, joka maksaa jokaiselle suomalaiselle 200 euroa ( en nyt löydä linkkiä tuolle lukemalle, mutta muistelisin, että sen verran se jokaiselle maksaa ).
   Tämä oli siis tilanne ennen tietomurtoa ja jos ne kaikki huhut datan muokkaamisesta yms pitävät paikkaansa niin on aivan selvää, että tieteen tekemisestä ei ole kysymys, tuskin "ilmastokatastrofin" torjunnastakaan vaan yksinkertaisesti massiivisesta silmäänkusemis-operaatiosta, jossa käytetään hyväksi ihmisen luontaista taipumusta tai halua tehdä hyvää. Vedotaan tähän puoleen, kun puhutaan ilmastotalkoista tai maailman säästämisestä jälkipolville jne. Arvokkaita tavoitteita tietenkin, mutta miksi se pitää tehdä huijaamalla. Avoimuus toimisi paljon paremmin, mutta motiivit eivät taida kestää päivänvaloa, prkl tickedoff

  Mutta astrologiaan sitten, onko kukaan silmäillyt karttaa ja jos on niin mitä tulee mieleen? Ettei menisi paasaamiseksi Smiley       
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #3 : 20.12.2009 16:52:11 »

http://www.youtube.com/user/corbettreport#p/u/6/pMxJG-Mu9dc

http://www.youtube.com/user/corbettreport#p/u/5/cJUZ-2QkkXg

http://www.youtube.com/user/corbettreport#p/u/5/cJUZ-2QkkXg

http://www.youtube.com/user/corbettreport#p/u/1/MqfItSiG--E

http://www.nationalpost.com/m/blog.html?b=fullcomment&e=lawrence-solomon-wikipedia-s-climate-doctor&s=Opinion

Alimmassa linkissä kerrotaan, kuinka ilmastoalarmistit poistivat wikipediasta joukoittain artikkeleja, jotka eivät tukeneet käsitystä, että ilmasto on ihmisen toimien ansiosta lämpenemässä vaarallisesti. Neljässä ensimmäisessä äänessä on englantilainen lordi Monckton, jonka näkemyksen mukaan Kööpenhaminassa ei oltu sorvaamassa ilmastosopimusta vaan rakentamassa uutta maailmanhallitusta, joka olisi kaikkien valtioiden ja lakien yläpuolella ja jolla olisi oikeus sekaantua mihin tahansa asioihin se katsoisi tarpeelliseksi sekaantua. Tämä siis jaksossa 4. Kaikki jaksot ovat englanninkielisiä ja pituudeltaan 6-9 minuuttia.

IPCC:n syntymäaikaa en ole löytänyt, mutta perustamiskokous pidettiin marraskuussa 1988. Minulla ei ole efemeridia nyt käsillä, mutta muistaakseni  uranus ja neptunus olivat konjunktiossa  kauris alussa noihin aikoihin. IPCC:n "isä" on Maurice Strong. Hän haaveili, että IPCC olisi joskus tulevan maailmanhallituksen ydin. Kun nyt mietin näitä kotimaamme poliitikkoja, niin alan ymmärtää, miksi hallitus on innoissaan syytämässä rahaa ilmastotalkoisiin. Sillähän yritetään ostaa itselle paikka tulevan maailmanhallinnon virkamieskoneistosta. Vähät äänestäjistä, kunhan oma nahka pelastuu.

Ps. Ymmärrän kyllä, että tämä maailmanhallitus-juttu haiskahtaa aika vahvasti salaliitto-teorialta, mutta..  pluto kauris.. salaileva, kontrollifriikki valtionhallinto. Symboliikka on aika vahvaa.

muokkaus, vuosi olikin 1988.
« Viimeksi muokattu: 20.12.2009 18:39:49 kirjoittanut maallikko » tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
Asterix
Vieras
« Vastaus #4 : 20.12.2009 19:14:26 »

Tässä sivulauseessa sellainen ajatus, että ainahan me olemme eläneet jotain maailmanjärjestystä,
niin mikä tuossa uudessa maailmanjärjestyksessä pelottaa? Huh

tallennettu
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #5 : 22.12.2009 19:12:44 »

Sasha, "uudessa" maailmanjärjestyksessä ei ole kuin yksi vika, se ei ole demokraattinen. Demokratia ei ole aina kovin hyvä systeemi, mutta on se silti paras mitä meillä on. Jos, siis jos Kööpenhaminassa oltiin perustamassa uutta maailmanlaajuista hallintorakennetta, niin ainakin minua huolettaa se, kun Tsekin presidentti Klaus vertaa sitä kommunistiseen hallintorakenteeseen. Kuten lordi Monckton sanoi, hallintorakenne on se mikä merkitsee ei se onko systeemi kommunistinen, fasistinen tai jotain muuta. Silloin kun hallitsijoita ei voi vaihtaa, kun hallitsijat ovat lakien yläpuolella ja mitä muuta lordi luettelikaan, ollaan todella vaarallisilla vesillä. Demokratiaa ollaan vaihtamassa totalitaariseen systeemiin niin että se siitä "uudesta" maailmanjärjestyksestä. Samaa vanhaa paskaa eri paketissa vain.

IPCC:stä sen verran, että se perustettiin tutkimaan ihmisen aiheuttamaa ilmaston lämpenemistä. Jos ihmisen syyllisyys oli tiedossa jo ennen IPCC:n perustamista, miksi hiilidioksidipäästöjä ei alettu rajoittaa jo 1980-luvulla? Vai onko kuitenkin niin, että Maurice Strong perusti IPCC:n nimenomaan poliittiseksi elimeksi ajamaan tätä maailmanhallitus-juttua, aivan kuten lordi Monckton sanoi?

Astrologiasta tähän vielä sen verran, että  saturnus aspect_squ pluto kuvaa erinomaisesti tätä mahdollista maailmanhallituksen pystytysoperaatiota.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: