Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: kaikkea ja paljon...  (Luettu 4811 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
karol~
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 49



Profiili
« : 04.11.2009 18:04:24 »

Kyselisin, josko joku ehtisi vastaamaan... miten tätä karttaani tulkitsisin.
En vielä kerro ammattiani, tai muutakaan... olisin utelias kuulemaan minkälaiseen ammattiin voisin merkkieni perusteella suuntautua?! Jollain tasolla uskon olevani oikeilla jäljillä... mutta..
Minkälaiseen elämään antaisi valmiudet... tai herättääkö nämä karttani koukerot jotain muita ajatuksia  Huh

sieltä löytyy seuraavia:

stellium,kehto,suuri risti, jumalan sormi, mahdollisuuksien kolmio, haasteellinen kolmio

nousumerkki  neitsyt, aurinko oinas, kuu leijona, merkurius  oinas, venus  oinas, mars  harka
« Viimeksi muokattu: 06.11.2009 10:22:55 kirjoittanut karol~ » tallennettu

Ut sementem feceris ita metes
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 04.11.2009 19:43:17 »

Voisit koettaa liittää koko kartan, niin olisi helpompi katsoa. Tämä onnistuu mm. niin, että kirjoittaessasi viestiä, viestilaatikon alapuolella on painike "Lisätoiminnot". Paina tästä. Lataa esim. astro.comista koneellesi karttasi kuva ja liitä se liitteenä viestiin "Liite:" kohdasta.
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
karol~
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 49



Profiili
« Vastaus #2 : 06.11.2009 10:25:20 »

no niinpä tietysti...   uglystupid2 Olisikohan tämä selkeä... (?)
tallennettu

Ut sementem feceris ita metes
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 06.11.2009 12:05:38 »

bow-wow koiratarha ja rusettiluistelua.. Cheesy
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #4 : 06.11.2009 15:37:53 »

Mainosala (viestinta)ja tanssi-onko hepat sinulle laheisia?
« Viimeksi muokattu: 06.11.2009 15:43:05 kirjoittanut diamond » tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #5 : 06.11.2009 18:19:57 »

 Sinulla on silmää myös yksityiskohdille, voisit olla hyvä jossa työssä jossa voit käyttää organisointikykyäsi, vaikka pankki tms. Voit myös olla hoiva-alalle soveltuva, nousuNeitsyt on usein hoivaava mielellään. Viestintä on myös näemmä aika luonteenomaista, ehkä jokin työ jossa voit käyttää ajatuksenjuoksua, järjestellä asioita.
tallennettu
karol~
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 49



Profiili
« Vastaus #6 : 06.11.2009 22:54:32 »

juu, koiratarha (no ainakin melkein) löytyy.koiria pari, ja muutama kissa. Sitä luisteluakin nuorempana harrastettu...ja tanssia  Wink
Hepat on aina kuuluneet elämään. On omakin...
 (mistä diamond sen pystyit päättelemään???kiinnostaa kovasti!)

Hoiva-viettini lähinnä kohdistuukin noihin eläimiin...en usko että kuitenkaan varsinasisesti siirtyisin ihmisten "hoivaamiseen", ainakaan työkseni. Vaikka lapsia mielelläni hoivailenkin.

Yrittäjänä työskentelen, ja alalla jossa pääsen käyttämään luovuutta, ja tekemään käsillä.
Joku kummallinen "sisäinen" palo on kuitenkin ollut aina kirjoittamiseen... opin 4v. lukemaan, ja pian sen jälkeen aloin kirjoittamaan/askartelemaan äidille kirjoja; "koska musta tulee isona kirjailija"   laugh
(mummoni on kirjailija, joten ehkä jotain "peruja" sieltä tämä tunne asiasta, että jotain kirjoitan vielä joskus...tosin se ajatus on vielä kateissa mitä  ja milloin olisi sen aika)

Olen myös kova organisoimaan kaikkea, ehkä jopa raivostuttavuuteen saakka... mutta silti melko suurpiirteinen monissa asioissa. (en siis esim. yhtä tarkka kuin neitsyt mieheni...)
tallennettu

Ut sementem feceris ita metes
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #7 : 07.11.2009 02:17:35 »

JAKSAAKO NOUSUNEITSYT KIRJOITTAA KIRJAN NUORENA-MOTIVAATION TAYTYYN OLLA SUURI, MUTTA NIIHAN JUURI ON SINUN MERKILLASI-KUTEN MINUNKIN-JA SITAHAN TEEN LIIKE-ELAMAN LISAKSI.
NOUSUNEITSYT RAKASTAA HEPPOJA-RYTMITAJU-JA VAPAUS RATSASTAESSA JA POIKANI TEKEE MYOS NOUSUNEITSYEENA PATSAITA-JA RAKASTAA HEVOSIA, MUTTA OLETKO AJATELLUT RUNOUTTA-SE OLISI PISTE IIN PAALLE.
ITSE OLEN HARKA JA POIKANI OINAS-EI MITAAN POPPAKEINOJA-HAHA
Onhan sinulla MC kaksosissa, joten kirjoitusala olisi paikallaan, mutta alitajuinen sellainen-MIELIKUVITUSKIRJA TAI RUNOUS
« Viimeksi muokattu: 07.11.2009 20:34:10 kirjoittanut diamond » tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #8 : 07.11.2009 10:45:47 »

 jupiter liitetään hevosiin ja  vesimies eläinrakkauteen, että kyllä se näkyy kartallasikin,
 jupiter 10  vesimies aspect_sex  aurinko 10  oinas. Tämä kuvaa myös otsikkoasi..
Itse tiesin kokemuksestakin, että melkein jokainen oinas on koiraihminen. Sitä olen useasti miettinyt,
jotta miksihän? Onkohan se oinaan oma planeetta  mars kuvaamassa "edelläkulkijaa", tien aukaisijaa ja sisäisen melankolian lohduttajaa, varsinkin kun kaksijalkaiset eivät sitä melankoliaa ymmärrä ja harva astrologikaan suostuu hyväksymään oinaan melankoliseksi merkiksi? Pöljiä ovat.Astrologit siis. :Smiley
Toisekseen sun kartallahan on selvä "rusettikuvio" ja tulinen  leijona kuu yhdistettynä oinaaseen ja vielä mielenliikkeen ja estetiikan planeettoihin  merkurius venus tuottanee tyydytystä niin jäällä kuin parketilla. Itse jää löytyy kyllä leijonaa vastapäätä vesimiehestä Jupiterin muodossa. Paritanssi, rusettiluistelu  merkurius venus yhtymä. Täähän on sitä kirjoittamista myös. Kauneuden luomista sanoilla.Mutta ei tällä pelkästään jälkeä synny. Tämä inspiroi. Luultavasti luonnon"merkit" inspiroivat?
Auringonlaskut sun muut. Inspiraatioita ja luovuuden vimmaa voi olla spontaanisti paljonkin, tulla jopa yllättäen,  uranus 17  jousimies  aspect_tri merkurius venus 16  oinas.
Toisekseen siihen voi olla myös pakottava tarvekin,  pluto 3  skorpioni aspect_squ kuu 4  leijona, ja kun  pluto on sekstiilissä Neptunukseen, lienee alitajunnan viestintä ihan kiitettävää?
Luovaa hierrettä, se millä jälkeä syntyy, kuvannee Saturnuksen aspektit.
 saturnus 27  skorpioni aspect_sex askendentti 25  neitsyt
 saturnus aspect_kvi Mc  (kaikki luovat ihmiset tarvitsevat "eroottisen" jännitteen)
noissa molemmissa on taustalla  merkurius, jolla on kyky liikkua missä haluaa,poimia sana sieltä toinen täältä ja yhdistää uudelleen. Kvinkunssilla nimenomaan uudelleen.
 neptunus 3  kauris aspect_kvi kuu 4  leijona ( :)joka on muuten sama kuin omani) kuuluu myös tähän luovan tahdon ilmaisuun.Neptunuksen taustalla on  saturnus konkretisoimassa leijonan tassun jälkeä.
 mars harka tekee käsillä, tais olla jatkumona Auringollesi ja neliössä Jupiteriin?
Ja ei kai johtavalla tulella voi olla toisen palveluksessa? Tai jos on niin vähintään hyvin itsenäisissä tehtävissä? Tai hyvä kun reviiri yleensä riittää  jupiter aspect_sex aurinko mentaliteetilla. Toisaalta tuo on jotenkin julkisen alan aspekti, julkaisutoiminnan aspekti ja myös yhteisöä palveleva.Sinussa voisi olla myös pikkasen anarkistin aatetta?
Harmi,ettei kartastasi näy asteroidit.  ceres huolehtisi siellä eläimistä ja  chiron tekisi käsillä.
 pallas runoilisi ja oivaltaisi ja  vesta löytäisi mihin keskittyisi. juno hankkisi yrityskumppanin ja  vertex näyttäisi mistä sinut muistetaan, runokirjasta vai 256-sivuisesta romaanista. coolsmiley

« Viimeksi muokattu: 07.11.2009 10:58:41 kirjoittanut nikki » tallennettu
karol~
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 49



Profiili
« Vastaus #9 : 07.11.2009 11:53:53 »

voi, kiitos vastauksistanne!
Diamond, olet oikeassa... en usko että maltti riittäisi vielä kirjoittamiseen. (jos 3-kympin jälkeen alkaa nousumerkki vaikuttaa enemmän, ehkäpä sitten... vielä siihen muutama hassu vuosi...jos riittää tasoittamaan tätä malttamatonta sielua  :Smiley
Jollain lailla se kirjoittamisen tunne on liittynyt johonkin "todelliseen"... en usko että se olisi fiktiivinen (ainakaan kokonaan..) se varmaankin valkenee kun on sen aika.
Hepat on tulleet elämääni jo ihan lapsena, mutta olivat useita vuosia poissakin kuvioista (mielessäni olivat, vaikka konkreettisesti en päässyt lähelle)  Kun pääsin taas niiden pariin pitkän tauon jälkeen, oli kuin vanhan ystävän näkeminen  smitten ja niin kummallisesti vaan kävi, että tämä yksi kaviollinen vain tuli elämääni, juurikaan kyselemättä...ja nyt huomaan kuluttavani sen elättämiseen x-määrän rahaa kuussa...  :Smiley

Auringonlaskut sun muut. Inspiraatioita ja luovuuden vimmaa voi olla spontaanisti paljonkin, tulla jopa yllättäen,  uranus 17  jousimies  aspect_tri merkurius venus 16  oinas.
Toisekseen siihen voi olla myös pakottava tarvekin,  plutoskorpioni aspect_squ kuuleijona, ja kun  pluto on sekstiilissä Neptunukseen, lienee alitajunnan viestintä ihan kiitettävää?
Luovaa hierrettä, se millä jälkeä syntyy, kuvannee Saturnuksen aspektit.
 saturnus 27  skorpioni aspect_sex askendentti 25  neitsyt
 saturnus aspect_kvi Mc  (kaikki luovat ihmiset tarvitsevat "eroottisen" jännitteen)
noissa molemmissa on taustalla  merkurius, jolla on kyky liikkua missä haluaa,poimia sana sieltä toinen täältä ja yhdistää uudelleen. Kvinkunssilla nimenomaan uudelleen.

kyllä, myönnetään... alitajunta viestii kovastikkin.Olen oikeastaan opetellut vasta ihan lähi vuosina kuuntelemaan sitä tietoisesti...vaikka sitä on tapahtunut ihan aina. ja tiedän tehneeni sen avustuksella oikeita päätöksiä elämässäni.
(monen ulkopuolisen silmin elämäni näyttää "monimutkaiselta", kun jatkuvasti tapahtuu, ja nopeassa tempossa. Aina joskus joku muistaa mainita, että  "saat aina kaiken niin helposti"..
Johon totean, että en sen helpommin kuin sinäkään... mutta jaksan uskoa omiin haluamisiini ja päämääriin. Jos se sitten näyttää liian helpolta niiiiin...  buck2)

Luovuuden vimma voi iskea todellakin spontaanisti... yhtäkkiä myöhään illalla kun olen suunnitellut nukkumaan menoa, alkaa päässä "surista"  Wink yleensä piirtelen ja kirjoitan ideoita ylös..
Joskus siitä syntyy jotain, usein ei. Mutta nukkumaan meno kyllä yleensä viivästyy...

Lonto on tosi tärkeä. (se että saan asua nykyään melkein "metsässä" on mieltä rauhoittavaa...se että näen jokaisesta kotini ikkunasta puita ja luontoa on niin tärkeää)


tallennettu

Ut sementem feceris ita metes
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: