Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 27.10. on Maailmankulkue  (Luettu 3307 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« : 17.10.2009 10:48:20 »

olisko tämä sopivan kunnollista.. sitten..

Hei kaikille,

Tiistaina 27.10. on Maailmankulkueen Perusryhmä Suomessa. Meillä on siis edessä viimeinen vajaan kahden viikon rutistus, jotta saadaan hieno historiallinen muisto Suomen kansan sydämeen.

Monet asiat ovat hyvässä hoidossa, joten suurta hätää ei ole. Mutta nykyisellä panostuksella jää monia mahdollisuuksia toteutumatta. Lisäksi logistisia haasteita on vielä ratkomatta. Käännynkin teidän puoleenne paitsi ehdottaen osallistumismuotoja, myös pyytäen apua, vaikka noissa kahdessa ei ole kuin aste-ero.

Apua kaivataan nimenomaan täällä Helsingissä.

Ensinnäkin kaipaamme vapaaehtoisia ja muita kiinnostuneita hurraamaan ja muuten toivottamaan Perusryhmän tervetulleeksi jollain miellyttävällä ja hauskalla tavalla Tallinkin terminaalille 26.10. Sopii ilmoittautua allekirjoittaneelle. Lähempänä kirjoitan myös tarkan ajan kaikille, kunhan se varmistuu.

Toiseksi, majoitustilaan tarvitaan lisää patjoja, ja ne pitäisi saada sinne kuljetettua. Tila on Helsingin Lauttasaaressa. Jos on patjoja, mutta ei kuljetuskeinoja, niin koitan järjestää.

Kolmanneksi ja kiireisin kohta on, että tarvitaan julisteiden (ja flaijerien) levittäjiä. Julisteita voidaan painaa lisää sen mukaan, kun levittäjiä ilmoittautuu. Tämä julisteiden levityskampanja sijoittuu ensi viikolle.

Neljänneksi ruuanlaittoon Perusryhmälle tarvitaan apua. Tämä on mielenkiintoinen tehtävä siksikin, että ruuanlaittajat tietysti ovat läheisesti tekemisissä näiden sankarien kanssa ja pääsee tutustumaan siis upeisiin ihmisiin. Miinuspuoli on, että ruuanlaittoryhmän on myös tiskattava! Tai ehkei se ole miinuspuoli, jos pitää tiskaamisesta. Helsingissä Perusryhmän oleminen tulee olemaan yhteisöllistä ja pyydämme kyllä heitä itseäänkin mahdollisuuksien mukaan osallistumaan kotitalousaskareisiin.

Viidenneksi Vanhan Ylioppilastalon juhlasalin somistamiseen tarvitaan apua.

Kuudenneksi ja viimeiseksi meiltä edelleen, näinkin viime tingassa puuttuu tunnettu ja aiheeseen sopiva bändi, joka voisi Vanhalla tapahtuman päätteeksi tanssittaa väkeä ja vetää lisää nuorisoa tai muita paikalle. Palkkiota meillä ei ole tarjota, mutta roudauskulut löytyvät osallistuvien järjestöjen puolesta. Tapahtumasta muulta osin on muodostumassa oikein hieno, eikä siellä varmasti ketään ainakaan hävettäisi soittaa.

Huomisen aikana lähetämme ensimmäisen lehdistötiedotteen ja julisteet tulevat jakoon maanantaina.

Rauha on Voimaa. Lempeää, rakkaudellista energiaa. Luottamusta ja uskallusta yrittää.

terveisin
Juha Uski

gsm 050 5981429
juhauski@gmail.com

-----------------------------------------

Maailmakulkue netissä

Kansainvälinen sivusto, osittain suomeksi
www.theworldmarch.org

Suomalainen sivusto
www.rauhankulkue.net
Pääsivulla mahdollisuus tehdä tilaus Rauhankulkueen Google-keskusteluryhmään liittymiseksi (alhaalla kenttä s-postiosoitteelle).

Facebookissa on avoin suomalainen ryhmä uutisilla ja keskustelupalstalla, löytyy hakusanalla "Maailmankulkue".
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: