Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 14
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: H1N1  (Luettu 91362 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #30 : 30.10.2009 13:22:32 »

Työpaikalta saisi ton rokotteen.. Olen joskus vuosia sitten ottanut muutamana vuotena sen kauden flunssarokotteen ja silti saanut sen pirun pörräämään elimistööni  Sad  ja voi luoja miten kipeenä olin, mutta ilman rokotetta ei ole tullut kun pikkunuha.. Shocked Mun elimistöni taitaa olla jotenkin outo  idiot2 2funny?
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #31 : 30.10.2009 15:59:55 »

Nythän tosiaan suomeen tuodaan sitä rokotetta jossa on elohopeat sun muut. Se rokote jota meillä työnnetään mm. raskaana oleviin, on sveitsissä kielletty raskaana olevilta.. Mielenkiintoista..

Yritän vältellä rokotetta mahdollisimman pitkään. Tarkoittaen että jos kanta muuttuu tästä tappavammaksi niin harkitsen. Nythän kuolleisuus on 0,01 %.

En ole koskaan influenssa rokotusta ottanut, ja kerran olen a-viruksen sairastanut vaikka olenkin jopa hoivannut influenssa potilaita. Ehkä immuunijärjestelmäni toimii hyvin?
tallennettu
Tastgagta
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 48



Profiili
« Vastaus #32 : 30.10.2009 16:22:03 »

 Nyt on kyllä ihan pakko laittaa tähän linkki salaliittoteorioista tykkääville  Smiley Ihan mielenkiintoista luettavaa, jos sattuu olemaan luppo-aikaa.

 http://nwohavaintoja.blogspot.com/search?q=sikainfluenssa
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Neitsyessä
Kuu Leijonassa
Merkurius Leijonassa
Venus Vaa'assa
Mars Vaa'assa
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #33 : 01.11.2009 13:47:06 »


Yritän vältellä rokotetta mahdollisimman pitkään. Tarkoittaen että jos kanta muuttuu tästä tappavammaksi niin harkitsen. Nythän kuolleisuus on 0,01 %.


Niin, Suomessa ja Ruotsissa. Mutta niinkin lähellä kuin Norjassa on jostain syystä erittäin tappava muoto. Sielä työskentelee paljon suomalaisia sairaanhoitajia jotka mahdollisina kantajin atulevat koto Suomeen esim. joulua viettämään... Ja epidemia on Suomessakin valumassa vasta tänne etelään.

Normaalin terveen ihmisen ei ole välttämätöntä ottaa rokotetta, jos ei työskentele alalla jossa on lisääntynyt riski saada tartunta. Silloin se on suositeltavaa. Riskiryhmään kuuluvat erityisesti vanhukset ja lapset. Vanhukset todennäköisten sairauksien vuoksi ja lapset koska eivät osaa/ muista huolehtia käsien puhtaudesta yms. ja pienokaisilla muutenkin elimistö heikompi. He eivät kauaa kestä hengitys vajausta, mikä sikainfluenssassa nimen omaan tappaa. Jostain syystä vakavassa muodossa erttäin ärhäkkä keuhkoille.
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
Asterix
Vieras
« Vastaus #34 : 01.11.2009 16:13:45 »

Olen kanssa miettinyt, että onko tuo H1N1 jonkin laboratorion tekemä virus
vai yrittääkö sittenkin luonto vain päästä tasapainoon liikakansoittumisesta? :Smiley
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #35 : 01.11.2009 22:19:02 »

LOL..!  2funny

Miksiköhän siitä sitten pidetään niin kovaa meteliä? idiot2
Olen antanut itseni ymmärtää, että normaali influenssa tappaa enemmän,
esim. jälkitautien muodossa. Huh
tallennettu
He|mi^
Astro-nauttija
****
Viestejä: 848



Profiili
« Vastaus #36 : 02.11.2009 02:42:26 »

oma kanta on,että en ota rokotetta.
tallennettu

Elämän tärkeimmät asiat näkee vain sydämellään.

http://www.namaste.fi/oivallus
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #37 : 03.11.2009 13:15:35 »

Niin no, jos olet terve aikuinen, ei sitä ensimmäisenä sinulle tarjotakkaan.... Lähtisitkö lomamatkalle Ukrainaan rokottamattomana, vaikka huomenna?

Ihan oikeasti. Mielipiteitä on hyvä olla ja pitää kyseenalaistaa mutta näitä keskusteluja lukee myös sellaiset ihmiset jotka oikeasti tarvitsisivat rokotuksen.  Joka vuosi tuleva kausi-influenssa voi olla myös tappava ja siihen on rokote, eikä sen ottamisesta meuhkata. Rokotus ei välttämättä estä sairastumista MUTTA oireet jäävät pienemmiksi ja ihminen säilyttää toimintakykynsä, siis pystyy syömään ja juomaan ja käymään vessassa ja ottamaan lääkkeensä ja tarvittaessa soittamaan apua puhelimella.

Ja mitä tulee rokotteessa olevaan elohopeaan, on määrä selkeästi pienempi kuin monille niin tutussa ja maistuvassa kalassa. Ota rokote ja jätä kala-ateriat syömättä vaikka noin viikoksi tai kahdeksi jos haluat pelata varman päälle.

Meruska
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #38 : 04.11.2009 11:50:12 »

Pitkällisen pohdinnan (2vk) ja monesta paikasta infoa urkkineena tehtiin päätökset  Smiley
Aiomme antaa rokottaa lapset ja itsemme, jos emme ennen sitä saa tartuntaa.
Ensi alkuun olin vastaan, mutta oikeasti netistä Terveyden- ja hyvinvointiliiton, sosiaali- ja terveysministeriön sivuilta tietoa arvioidessa, soitin myös neuvovaan puhelimeen ja oman terveydenhuollon piirin sairaanhoitajalle. Listaan hieman syitä miksi sitten päätimme rokottaa... jos jotakuta kiinnostaa...

-rokote antaa saman suojan, kuin itse sairastaminen. Eli jos /kun virus tulee uudestaan, jonkin sortin immuuni löytyy jo, vaikka uusinta rokotteen mahdollisuutta on esitetty.

-rokotteessa oleva elohopea vastaa normaalin kala-aterian sisältämää määrää... ja on syytä muistaa, että mitä kaikkea muuta itseemme vedämme elämän aikana...

-sairastaminen ei kiinnosta pätkääkään, kun kuuli kuinka lievässäkin tapauksessa n.kk sairaana on aivan normaali sika-influenssassa ja siihen päälle toipuminen.

-toipumiseeen liittyvät riskit (jotka voivat olla olemassa kehossa vielä 6kk sairaudesta), eli jälkitaudit ja varsinkin työikäisiä tappava sydänlihasrevähtymä ei ole naurun asia yhtään!

Ok, voipi olla että joku sairastaa todella lievänä... ts.tavalisena influenssana, joka menee ohi n.2vk.ssa... mutta näissä olosuhteissa, en ota sitä riskiä ja en myöskään omalle tunnolleni lasten mahdollista todella pitkää ja vaikeaa sairastamista /toipumista.
Normaalia influenssa rokoteta emme ole ottaneet, emmekä aio.
Tämä possu nyt oikeasti on joillakin huomattavasti raadollisempi influenssa ja se on venäläistä ruletti ketä saa mitenkä sen.

Fyysistä työtä ihmisten kanssa tehden, riski sairastu on suuri ja varsinkin ne jälkitaudit ovat se oikea riski  Undecided
Enkä pelleile... olen nähnyt kuinka nuori 20v. nainen sai sydänlihasrevähtymän ja melkein kuoli pois. Hänen siitä toipuminen kesti 2v., jonka aikana syke ei saanut nousta yhtään.
Ei kuulosta mielekkäältä.
Toisaalta juuri lähiaikoina ystäväpiiristäni kantautui tieto kuinka 40v. mies pitkittyneen flunssanjohdosta sai saman ja kuoli pois.
Ei kuulosta tuokaan sellaiselta, jota haluaisin juuri nyt kokea!

Ja mitä Meruska kirjoitti suojan ehdottomuudesta... jos sairastan possun normaalina influenssani, niin sekin on ihan hyvä vaihtoehto monen kuukauden kehon rasitustilalle ja riskeille sinä aikana.
Ketään syyllistämättä tai tuomitsematta, toivoisin että mediamyllytyksen annettaisiin olla omassa rauhassa ja haettaisiin tietoa myös vähemmän skandaalin käryisistä lähteistä. Otettaisiin hattu kouraan ja puntaroitaisiin oman elämän mahdollisuudet, rajat ja sisällöt. Kuka hoitaa juoksevat asiat ja sairastuneet, miten järjestät työt ja miten raha-asiat?
Ne kun joka tapauksessa on jonkun hoidettava.

Rokote voi olla turha (saatat omata tosi vahvan immuuni tai et vain saa tartuntaa), tai rokote voi olla vaarallinen -neurologiset ongelmat saattaavat lisääntyä joillakin ihmisillä.
Em.epilepsiaa sairastavat varmasti neuvottelevat oman lääkärin kanssa ko.asiasta ensin...

Mutta siis... tuo riski rokotusten kanssa otetaan jo lastenneuvolassa. Joka rokotteessa on on riski saada joitakin autoimmuuni ongelmia kehoon. Ja näitä on joka vuosi!
Joka vuosi tavallinen influenssa tappaa Matti Meikäläisiä joka ikä ryhmästä.
Joka vuosi lisäaineet, alkoholi, saasteet yms. tappavat ihmisiä joka ikäryhmästä.

Toivon jokaiselle avointa ja pitkälle kantavaa näkökykyä oman elämän hallinnan asioissa ja mukavaa tulevaa Pikku-Joulun aikoja  smitten
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #39 : 04.11.2009 11:52:37 »

WHO kertoo että tavalliseen kausi influenssaan kuolee 500.000 ihmistä vuodessa maailmassa.

Toivon että jokainen rokotetta harkitseva, tutustuu kaikkeen informaatioon, eikä vain THL:n antamaan informaatioon. Googlettakaa, suomeksi ja englanniksi.
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #40 : 04.11.2009 11:53:18 »

No ei tuo oikein luonnon massamurha-aseelta oikein vaikuta Cheesy vähän kun tökkisi rosmoa lyijykynällä, että kuole hemmetti.  :Smiley

annaelen

Ei massamurha ase, mutta mieti mikä rahasampo lääketehtaille
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #41 : 04.11.2009 12:05:06 »

Totta, tuo WHO jäi mainitsematta  Smiley
Englannin kielisyys on monelle jonkin sortin este, mutta totta, syytä on sieltäkin suunnalta tarkastella asioita. Tänne Suomen maahan ei aina ihan kaikki tieto tule sellaisena, kuin se muualla esitetään  idiot2
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #42 : 04.11.2009 12:17:38 »

Niinpä, tahoja on monia mistä etsiä tietoa. Älkää luottako vain yhteen lähteeseen.

Toivon että jokainen tekee päätöksensä ottaa rokote tai jättää ottamatta huolella.
Itse en ota, koska en näe sitä itselleni tarpeelliseksi ja en luota hätäisesti kehitetyn rokotteen turvallisuuteen pitkällä aika välillä, pitkäaikaisvaikutukset eivät ole tiedossa vaikka toisin väitetään.

tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #43 : 05.11.2009 09:35:23 »

Totta, tuo WHO jäi mainitsematta  Smiley
Englannin kielisyys on monelle jonkin sortin este, mutta totta, syytä on sieltäkin suunnalta tarkastella asioita. Tänne Suomen maahan ei aina ihan kaikki tieto tule sellaisena, kuin se muualla esitetään  idiot2

Tämä totta! Ei pelkästään H1N1:n uutisoinnissa, vaan myöskin monessa
muussa jutussa olen törmännyt erikoiseen uutisointiin Suomessa,
jossa joku (esim. STT:n) toimittaja on ensin esim. kääntänyt väärin jonkun uutisen
ja sitten sen uutisen kopioi tarkistamatta monet toimittajat eri medioista. Shocked

Juttujen kopiointi on paha tapa, etenkin kun on kysymys jostain pelkoja
tai tunteita herättävästä uutisoinnista.
tallennettu
Casperiina
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 688



Profiili
« Vastaus #44 : 05.11.2009 15:52:43 »

En kerennyt lukea ketjua huolella, että jos tällainen spekulaatio olisi jo heitetty kehiin:

Itse uskon, että tässäkin rokotemaniassa se raha puhuu. Kun isolla rahalla on ensin kehitetty rokote, niin pitäähän se saada myytyä eteenpäin, oli se tarpeellinen tai ei...  :Smiley

Varmaan arvasitte jo, että aionko itse käydä ottamassa rokotteen  Grin
« Viimeksi muokattu: 05.11.2009 15:56:17 kirjoittanut Casperiina » tallennettu

aurinko venus merkurius neptunus kauris 5. huone
askendentti leijona
kuu jupiter vesimies 6.huone aspect_opp askendentti
uranus saturnus jousimies 4.huone
mars skorpioni 4.huone
pluto skorpioni 3.huone aspect_opp keskitaivas
chiron 10.huone
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 14
  Tulostusversio  
 
Siirry: