Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ratsastusta valkoisella hevosella/muulilla ja vanhan miehen neuvoja  (Luettu 2531 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vache
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« : 31.07.2009 16:12:46 »

Näin unta, jossa ratsastin valkoisella hevosella. Tai itseasiassa kyseessä taisi olla jokin hevosen ja muulin risteytys, sillä hevonen oli isokokoinen mutta korvat olivat pitkän malliset (vähän kuin aasilla, muttei ihan)

Unessa ratsastin suoraa hiekkatietä kaikessa rauhassa. Sitten aloitin ravin ja mietin, että en ole laukannut pitkään aikaan niin yritän sitä. Aloin nostaa laukkaa ja hevonen syöksähti hyppäämällä eteenpäin niin, että kaikin voimin roukuin satulassa, etten lennä selälleni. Laukkaa ei kuitenkaan nostettu vaikka pääsin taas tasapainoon.

Pian taakseni ilmestyi vanha mies, joka antoi neuvoja miten kannattaa yrittää nostaa laukka. Alussa hieman ärsyynnyin, mutta se laimeni pian ja vastailin ystävällisesti miehen kysymyksiin ratsustani. Sitten kokeilin taas laukkaa, mies neuvoi ja pian ratsu jälleen hyppäsi hirveällä voimalla eteenpäin, nojauduin taaksepäin satulassa ja kaikin voimin vedin itseni ylös sieltä samalla kuin ratsu laukkasi eteenpäin kiitolaukkaa. Ratsu laukkasi suoraa vaikka toinen ohjas oli alun hypyssä tipahtanut, poimin sen käteeni ja nautin menosta. Aloin sitten hidastella ja vastaan ajoikin valkoinen kuorma-auto, ratsu hidasti kiltisti ja väisti ohiajavia autoja (valkoisia matkailuautoja) ja rekan, vaikka yksimatkailu auto oli hyvin leveä ja meni ihan vierestämme. Ajattelin ensiksi odottaa tätä vanhaa miestä ja kiittää neuvoista, mutta olimmekin laukanneet niin pitkän matkan, ettei miestä näkynyt enää mitään.

Sen vielä lisään, että ratsullani ei ollut laukattu aikoihin, se kai oli ollut liian huonossa kunnossa siihen, mutta nyt virkistynyt ja kunto parantunut.

Itse huomasin sen, että KAIKKI oli valkoista. Ratsu, vanhan miehen hiukset, kuorma-auto, matkailuautot...

Mikä merkitys tällä voisi olla? Olen mahdollisesti uuden parisuhteen äärellä. (aiemmin ollut suhde häneen, ero ja nyt uusi lämpeneminen), vai johonkin muuhunko viittaa tämä uni?
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #1 : 01.08.2009 01:53:28 »

Mielestani symbolit jotka annoit viittaavat "uudesti rakastumiseen"-eli nyt suhteella on paremmat onnistumisen mahdollisuukset-toivon onnea!
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: