Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Yleissivistävä transiittiketju  (Luettu 124607 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« Vastaus #30 : 26.09.2011 14:02:25 »

Kyllä niitä seesteisempiäkin aikoja on, ja ne voivat olla melko pitkiäkin. Vähän riippuu syntymäkartan rakenteesta. Ei sekään ole tavatonta, että kaikki planeetat Saturnuksesta Plutoon tekevät jotakin merkittävää transiittia syntymäkartalle ja silloin elämässä yleensä myllertää ja hurjasti.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
k.risse
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #31 : 08.01.2012 23:45:45 »

Hei

Voisiko joku suomentaa tämän minulle, olen niin aloittelija etten oikein itse osaa  Huh idiot2
tallennettu
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #32 : 19.01.2012 01:05:02 »

Onmpa hienon näköinen..symmetriaa kerassaan.. tähtitieteellistä arkkitehtuuria... Stellumi löytyy ja stellumplaneetat opponoi hienosti  chiron ja saturnus... Kysymyksessä taitaa olla kuitenki aspektit, siis syntymäkartta. Transiitit tarkoittavat tämänhetkisten tähtien asentoa suhteessa omaan syntymäkarttaan.

Pari haasteellista kolmiotakin sulla taitaa löytyä... kotappa etsiskellä näiltä sivuilta esim. sanoilla stellum tai pluto yhtymä aurinko jne. niin kyllä mteriaalia löytyy.

Onnea etsintämatkalle!

Meruska
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
k.risse
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #33 : 23.01.2012 14:41:20 »

Kiitos kaunis sinulle Smiley
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1347Profiili
« Vastaus #34 : 22.03.2013 14:08:32 »

Mun tuli mieleen sun kartasta -ihan vaan lonkalta, että olet vannonut jonkun työhösi liittyvän valan. Että vaitilolovelvollisuus sitoo sinua niistä tiedostoista, joita plarailet ja joita kommentoit. Mutta karttasi on sen oloinen, että transitoivat planeetat tai asteroidit yhtäaikaisesti heläyttävät monia osia persoonastasi hyvällä tai kolauttavat pahalla.
Sit vaan tutkailemaan transiittikarttoja. Esim. astro.com, extended chart drawing ja sitte tänne kipi kapia etsimään tulkintoja.
 Wink
« Viimeksi muokattu: 23.03.2013 12:27:15 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Suljin
Astro-nauttija
****
Viestejä: 760Profiili
« Vastaus #35 : 05.08.2014 14:58:56 »

Aina välillä on semmosia tämmösiä aikoja, että ihmissuhteita rikkoutuu ihan kasapäin ja
muutama uusikin alkaa, onko tämmöset taivaalla näkyvissä? uranusoinas aspect_squ venusrapu aspect_tri saturnusskorpioni ?
tallennettu

Vain mielikuvituksesi on rajana
downtempo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 194


Profiili
« Vastaus #36 : 22.04.2016 23:41:29 »

Oon tässä pohtinut, että mistä kummasta se johtuu, että ulkoplaneettojen neliöt persoonallisille planeetoille on jotenkin luontevampia ja "helpompia" toteuttaa, kuin kolmiot? Vaikka luulisi että se on päin vastoin. Kolmiot tuntuu kovin laahavilta energioilta, ja usein niiden aikana jotenkin puutuu ja turhautuu. Usein kolmio transiittien aikana on tunne, tai fiba, että jotain täytyy tehdä enemmän, eikä usko että "näin se vaan sujuu", vaikka näyttäiskin ulkopuitteiden mukaan sujuvan, mutta ei siltikään suju toteuttamisen kannalta niin, vaan on tavallaan sisäinen tunne, että enemmän on tehtävä toteuttaakseen jotain, vaikka ulkopuoliset tekijät ovat "laiskasti ja löyhästi" toimivia ja tavallaan omia päämääriä tukevia, mutta just silloin aina huomaan jotain muutakuin "soljuvaa", eli working to make it fixed. Kait koitan totakin aspektia saada toimimaan kuin neliö...Tosi lässähtävää energiaa joskus.

Tosin yks transiitti oli menevämpää, stimulaatiota kuormittavaa ja ärsyttävää  uranus aspect_tri merkurius), enkä silloin varsinkaan voinut vaan olla, vaan pisti vipinää kinttuun. vaikka lopputulos oli tavallaan se mitä haluskin, mutta siihenkin vaadittiin enemmän resursseja, jotta toteutuu. Jos en olisi tehnyt mitään, niin joo lopputulos olisi ollut tyydyttävä, ok. Mutta pidemmän päälle se olis kosahtanu, joten onneks en menny sieltä mistä aita on matalin...?

Sitten kun neliöt pamahtaa kehiin, niin se energia lähtee kuin luonnostaan liikkeelle, ja se on semmoinen kotoinen olotila. Valmis ottamaan haasteen vastaan, mihin elämän alueelle se liittyykään. Working for it! ja tavallaan ehkä tässäkin koitan saada sen toimimaan, niin, että se on balanssissa ja harmoniassa muihin nähden, eli kait koitan tehdä siitä kolmiomaista tulosta, että asiat sujuisi. eli ne puitteet mitä onkaan silloin "haasteena", niin en niinkään koskaan ajattele niitä kauheina, vaan päin vastoin, stimuloivana, luovana ja haasteena. Smiley Mä tykkään neliöistä. I'm in love with them.


Tai toisaalta, ehkäpä nuo on normaaleja aspektikuvioiden tuottamia juttuja. Wink
« Viimeksi muokattu: 22.04.2016 23:44:10 kirjoittanut downtempo » tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798Profiili WWW
« Vastaus #37 : 24.04.2016 15:30:48 »

Kolmiot todellakin voivat olla "laiskistuttavia" ja tylsiä aikoja, varsinkin hitaina transiiteina, joita ulkoplaneettojen transiitit aina ovat.. toisaalta juuri oman kartan aspektit voivat värittää noitakin teemoja, ja jos on vaikka  neptunus on  aspect_squ  aurinko omalla kartalla,  on niiden välinen  aspect_sex tai aspect_tri aktiivisempi kuin pelkkänä transiittina.  . Samoin taivaankappaleiden luonteet voivat aktivoida pehmeitä ja laiskoja transiitteja,  jos niillä on kovin erilaiset "kemiat".. Uranus toimii aina jotenkin irrationaalisesti, jos on tarvetta tehdä muutoksia asioihin.. vaikka transiittina olisikin ne.  helppo. 
tallennettu

Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: