Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Miten tätä kaaviota luetaan?  (Luettu 2700 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
LibraLive
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2



Profiili
« : 19.09.2009 23:47:00 »

Help, tein semmosen synastria kartan tuolla astro.com sivustolla ja sehän antaa ne jutut myös ei-graaffisessa muodossa. Ongelma on vain se, etten ohjeesta huolimatta ymmärrä miten minun tulisi lukea tuota. En siis välttämättä kinua teiltä tulkinta-apua vaan haluaisin itse tutkia ja ymmärtää jotakin noista sekstiileistä ja oppositioista yms. hepresta Smiley Siis kuinka luen tuota kaaviota??  idiot2
« Viimeksi muokattu: 19.09.2009 23:58:21 kirjoittanut LibraLive » tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #1 : 20.09.2009 01:19:17 »

En ole syvemmin synastriaan tutustunut ja joku varmasti osaa selittää paremmin, mutta katsele tuosta tarkkoja aspekteja, varsinkin persoonallisilla planeetoilla  aurinko  kuu  mars  merkurius  venus ja Vertex, jota tuossa kaaviossa ei ole (pitää erikseen valita).

 Olet 1. persoona tuossa taulukossa jos karttasi on sisimpänä oleva siinä varsinaisessa karttakuvassa ja tuosta taulukosta näet miten sinun planeettasi ovat yhteydessä partnerin planeettoihin. Miten vaikkapa tunnepuolesi vaikuttuu hänestä (aspektit Kuulle) ja vastaavasti miten hänen Kuunsa on sinun planeettoihin kytköksissä.
 Tuossa esim teillä on  venus  aspect_con  merkurius joka kertoo kommunikoinnista rakkauden saralla,  kuu  aspect_con  jupiter vaikuttaa myös oikein hyvältä. 2. persoonan Aurinko myös valaisee 1. persoonan  askendentti ym.

 Cafeastrology:n sivuilta löytyy perustietoa aspekteista englanniksi: http://www.cafeastrology.com/synastry/interchartaspects.html
tallennettu
LibraLive
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2



Profiili
« Vastaus #2 : 20.09.2009 15:08:17 »



Kiitos sinulle! Esimerkit selvensivät asian minulle! Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: