Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Töksyturvat ja pelimiehet  (Luettu 40987 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
moonlight64
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1



Profiili
« Vastaus #75 : 10.05.2009 19:46:07 »



Frederik  aurinko vesimies

 Huh   Onko Reetu Veskari?  Woe wiineri, minä olen aina mieltänyt Veskari-miehet etäisiksi ja itsenäisiksi ja ihan sivistyneiksi.  Mikähän tuon Reetun nousumerkki on, ei se minusta vaikuta Veskarilta ollenkaan.



Tunnen muutaman jotka myös on ja kyllä melkoisia pelimiehiä ja naisia ovat, yah.......
tallennettu
arppi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21


Profiili
« Vastaus #76 : 14.09.2009 13:42:36 »

Mielenkiintoinen tuo  venus 12. huoneessa. Olen itse vielä melko aloittelija näissä astrologiakiemuroissa, joten kaikkea uutta taas löytyy.. No, mulla on  venus  vaaka 12.huoneessa. Tunnistan kyllä oikein hyvin tuota pettäjätaipumusta. Koskaan ei oo sen pidemmälle oikeestaan mennyt, mutta huhhuh, kylläpähän tulee oltua väliin melkoisen kevytkenkäinen! Lisäksi olen järkky flirtti, aika sellainen huomionkipeäkin ja "keikistelijä". Ainakin jos pari paukkua alla.. Kyllä siinä väliin miehellä kestämistä  Embarrassed Voiskohan tolla venuksella 12.huoneessa sit olla tämän asian kanssa tekemistä? Muuten olen  aurinko askendentti  skorpioni , kuu rapu
tallennettu

Aurinko ja nousu skorppari huone 1
kuu rapu huone 9
merkurius jousimies 2
venus vaaka huone 12
mars vaaka huone 11
Tanita79
Vieras
« Vastaus #77 : 14.09.2009 14:32:05 »

vain viikkoja ennen tätä sotkua leivoin internetissä exälleni syötin ja loin valeprofiilin ja lähestyin häntä siinä mielessä, ja tietysti hän nielaisi syötin, enkä suostunut vieläkään uskomaan. Pari päivää ennen häitäni maaginen mummini näki unta, että mies ääni(edesmennyt isäni ehkä) huusi useaan otteeseen nimeäni(yritti varmaan säästää minua siltä farssilta) ja viimein kun parisuhteensiunaus papin voimin tapahtui ulkosalla, koko puheen ajan ampiainen pörräsi exäni pään ympärillä. Anteeksi jos nämä taas kuulostaa taikauskoiselta, mutta olen lapsesta asti ollut lukevinani tälläisiä ikääkuin merkkeinä.


Kuulostaa tutulta, itsekin tullut puuhailtua vastaavia valeprof Grin 2funny
Ja noista ampiaisista sen verran että mulla on saattunut useasti niin että kun olen tekemässä jotain "itseäni vastaan" tai mitä ei pitäisi tehdä/mistä sisäinen ääni varoittaa..varsinkin miehiin liittyen.. Ampiainen tulee sisälle tai kiusaa ulkona itsepintaisesti..Ei siis talvisin Cheesy
Mutta kuitenkin, ymmärrän nuo merkit täysin Smiley Wink
« Viimeksi muokattu: 14.09.2009 15:18:15 kirjoittanut Tanita79 » tallennettu
Tanita79
Vieras
« Vastaus #78 : 14.09.2009 15:13:26 »

 aurinko mars vesimies  kuu askendentti leijona   venus kauris

 venus neptunus 5.huoneessa ( skorpioni)

Nuorempana en muuta tehnytkään kun pelasin, liitelin suhteesta toiseen, petin ja uusi oli aina valmiina ennen ku jätin edellisen. Jälkeenpäin katsottuna se toiminta näyttää typerältä ja kasvamattomalta tuuliviirimeiningiltä.
Vasta edellisen suhteen aikana opin että voi olla uskollinen ja intensiivisesti suhteessa läsnä, ja jaksaa haluta vielä seksuaalisestikin toista puolen vuoden jälkeen..( NOhh..se oli kyllä  aurinko venus skorpioni joten se kai tarvittiin  Grin)

Nuorempana oli mukava seikkailla, nyt luulen että pettämiseen tarvitaan tietty turvan puute (venus kauris) tai epäluottamus toiselta. Jos merkkejä sellasesta ni sit ei pitele mikään.

Kaveripiirin pelinaisia  

aurinko kuu merkurius kalat   venus harka   mars askendentti leijona

aurinko merkurius venus vesimies   askendentti skorpioni 2funny   kuu kalat   mars rapu

pelimies-exät:

aurinko vesimies   kuu venus oinas    merkurius kalat    marsneitsyt
 
aurinko merkurius rapu   kuu kalat   venus leijona   mars neitsyt

Plus lapsen isä joka on ihan kunnon H......- lattari tietty, en tiedä voiko siitä kertoa muuta kun se että se on  aurinko vaaka kun ei ota selvää että onks se syntyny vuonna -76 vai -77.. Kun passissakin on kai väärä vuosi..Niin rehellinen tapaus.
Oli kyllä meikäläiselle hyvää koulua!!! 2funny Tuli takas (vuosiltakin ennen häntä) niin että ropisi..
« Viimeksi muokattu: 14.09.2009 15:46:25 kirjoittanut Tanita79 » tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
  Tulostusversio  
 
Siirry: