Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Reconnective Healing  (Luettu 5014 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« : 17.02.2009 12:43:27 »

Päätin avata ihan uuden ketjun Reconnective Healingista, jota on osin jo käsiteltykin täällä http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=27824.msg231926#new .  Olisi mielenkiintoista kuulla ajatuksianne, kokemuksianne ja mielipiteitänne Reconnectionista!

Innostuin Reconnectionista luettuani Eric Pearlin vaikuttavan kirjan. Toisaalta vaikka kirja olikin mielenkiintoinen ja hauskakin, itse petyin hieman siihen miten laajasti Eric Pearlin syntymästä ja elämästä oli kerrottu kun taas itse Reconnectionin tekniikka jäi aika pienelle käsittelylle. Toki kirjassa täsmennetään, että varsinainen kurssikirja opuksen ei ole tarkoituskaan olla vaan että vaikka jotkut saattavat oppia menetelmän kirjankin perusteella, kurssit ovat useimmille tarpeen.

Kirjassahan sanotaan, että jo kirjaa lukemalla yhdistyy Reconnection-menetelmään. Myös erilaisia tuntemuksia ja reaktioita "luvataan" kirjaa lukiessa. Itse koin jonkinlaisia pieniä valon välähdyksiä ja myös elohiiri-tyyppisiä kokemuksia ympäri kehoa. Mutta oliko tämä sitten juuri sitä vai pelkästään vilkkaan mielikuvituksen tuotetta (kyselee vanha skeptikko).

Kävin messuilla Reconnective Healing-hoidossa ja se oli kyllä hyvin vakuuttava ja miellyttävä kokemus. Vahvin tuntemus oli kielon, sireenien tai liljojen tuoksu, joka tuoksui hoidon aikana hyvin voimakkaasti. Vieressä hoitoa seurannut - ja itsekin hoitoon jälkeeni mennyt - ystäväni sen sijaan sanoi, ettei tuntenut tuoksua, joten hoitajasta se ei voinut lähteä eikä hoitohuoneessakaan ollut ylimääräisiä tuoksuja. Kirjassa kyllä mainitaan, että hoidon aikana voi tuntea tuoksun. Olisiko muilla omia hoitokokemuksia?

Minä Olen-messujen Reconnection-luento oli myös hyvin vaikuttava, lämminhenkinen ja ihana ja myös hyvin vaikuttava kahden eri vapaaehtoisen oltua mukana pienessä hoitotuokiossa lavalla. Erityisesti toinen heistä reagoi hoitoon erittäin voimakkaasti kehollaan.

Tästä kaikesta vakuuttuneena tilasin liput Tampere-taloon Eric Pearlin maaliskuiselle luennolle. Myös kesäkuinen kurssi siintää mielessä mahdollisena. Hinta vain on mielestäni suuri. Lainaus Susanna Kanervan sivuilta: I /II seminaarin hinta on noin 570 eur. ja III seminaarin hinta on n. 770 eur. Tarkemmat hinnat selviävät www.TheReconnection.com sivuilta. Lisäksi ennen kurssia pitäisi käydä 333 euroa maksavassa sessiossa.

Mikäpä tässä maailmassa toisaalta ilmaista olisi ja toisekseen maksaahan Eric Pearlin ja kumppaneidensa lentomatkat ja majoituskin, joten puolensa tässäkin. Ja jos menetelmä tosiaan toimii, mikään hinta ei kaiketi ole siitä liikaa. Ja maksaahan ne muutkin kurssit. Esim. Reiki-masteriksi opiskeleminen jne... Taas toisaalta, jos kyse on uudesta parannusmenetelmästä suunnilleen "koko ihmiskunnan hyväksi", miksi se siten hintansa vuoksi ei ole kaikkien ulottuvilla...?

Ajattelen siis kesäkuisia kursseja vielä hyvin ristiriitaisin ajatuksin. Toivottavasti ainakin Tampere-talon maaliskuinen tapahtuma selventää ajatuksia suuntaan tai toiseen. Mutta kertokaapa ystävät hyvät, mitä itse ajattelette Reconnectionista, kursseista jne...?




« Viimeksi muokattu: 17.02.2009 12:49:04 kirjoittanut May » tallennettu

Freelancer
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 82



Profiili
« Vastaus #1 : 18.02.2009 00:31:10 »

Sun sydän sen kertoo May! Miltä siellä tuntuu kun ajattelet maaliskuun luentoa ja kesän kursseja ilman että mietit raha-asioita? Kirjasta sait alkuinnostuksen, messu hoito tuntui hyvältä ja luentokin miellytti, tuo kaikki ainakin kuulostaa siltä että se on oikea kurssi sulle.

Alkuinnostus on yleensä se mitä kannattaa seurata, hetken päästä tulee kuitenkin niitä egon synnyttämiä vastaisia ajatuksia, jotka yrittää selittää miksi se ei kannata, tulee epäuskon tunteita että "onko se sittenkään hyvä juttu.." jnejne. Jos vielä alkuinnostuksen jälkeen tulee lisää vahvistavia positiivia kokemuksia niin kuin sulla messuilla niin on se hyvä merkki oikeasta suunnasta.

Luota tuntemuksiisi ja valintoihisi, ja luota myös siihen että jos yrität valita väärin niin silloin ovet eivät vain tavalla tai toisella aukea. Elämä luonnostaan ohjaa kaiken oikein kun tekee tuntemuksien mukaan ja luottaa!

t.Free
tallennettu

~~~ paras mitä voi rukoilla on, että tapahtuu mikä tapahtuu - sanoo eräs Kreikkalainen tietäjä ~~~~
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 19.02.2009 15:18:14 »

Lämmin kiitos neuvoistasi Free!  smitten Noinhan se menee, että itseähän tässä on vain tarkkaan kuulosteltava; mikä tuntuu pahalta tai epäilyttävältä, mikä taas itselle oikealta. Nytpä siis täytyy kuunnella aivan erityisen tarkalla korvalla, mitä tuntemuksia Tampere-talon tapahtuma herättää. Ja niinhän se tosiaan on, että se tapahtuu, joka on tarkoitettukin tapahtuvaksi.

Vaikka sainkin Freelta parhaan mahdollisen neuvon, olisi silti vielä kuulla, jos jollakulla olisi jo omakohtaisia kokemuksia Reconnective-hoidosta?




tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: