Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 40
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kanavoiduille ymv. teksteille o,a topici ~ketju  (Luettu 297979 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #105 : 28.10.2009 10:35:36 »

linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa
***********************

Marraskuun energiat + meditaatio
RUUSUTÄHTIPORTIN AVAUTUMINEN - 11:11:11
 
Arkkienkeli Mikaelia ja Maria Magdaleenaa kanavoinut Celia Fenn
( www.starchildascension.org)
Marraskuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat valotyöntekijät, astutte pyhään hetkeen, kun valo voimistuu. Tämä on hetki, jolloin pyhä ruusutähtiportti alkaa avautua ja alatte harmonisoida tietoisuuttanne kosmisen luomismatriisin kanssa, valmisteluna viime askeliin ajankohtaisella evoluution transformaatiomatkallanne.
 
Tämä 11:11-portaali on erityisen voimakas, koska se on käytännössä 11:11:11. Kolmoisenergiat edustavat jumalaisen Kristus-valoenergian aktivointipistettä. Tällä kertaa tapahtuu säteilyräjähdys ja alatte aktivoida ruusutähtiporttia tai -portaalia, mikä on yhdistymiskohtanne kosmiseen tietoisuuteen.
 
Rakkaimmat ystävät, tässä transformaationne viime vaiheessa olette aktivoineet alkuperäisen täydellisyyssuunnitelmanne DNA:ssa, tasapainottaneet sisäiset maskuliini- ja feminiinienergianne ja aktivoineet täysin valokehonne. Olette aktivoineet käpylisäkkeen ja aloittaneet tämän rauhasen muuntamisen uuteen kristalliseen energiamuotoon, jotta se voi vastaanottaa ja välittää kristallivalon korkeampia taajuuksia.
 
Nyt alatte avata ruusun terälehtiä energiakentässänne ja muodostaa tai luoda auratähtiporttia, joka sallii teidän päästä ykseyden kosmiseen valoon suoraan yksilöinä ja kollektiivina. Kun alatte muodostaa tätä yhtenäistä kauneusmallia energiakehossanne, myös planeetta alkaa luoda tätä tähtiporttia, alkaen alueelta minkä tunnette etelänapana.
 
Rakkaat ystävät, tämä on huipentuma pyhän ruusun ja kaksoisliekin mysteerille ja graalikoodien aktivoinnille. Pyhä ruusu on ylösnousseen Kristus-tietoisuuden symboli, koska se koodaa pyhän totuuden siitä, kuka olette, ja ylösnousemusprosessistanne.
 
Selitämme sitä näin. Valon graalikoodit aktivoivat fyysiseen olemukseenne mahdollisuuden kantaa Kristus-tietoisuuden kultaista liekkiä. Kultainen malja symboloi myös tätä. Te itse valaistuneessa fyysisessä kehossanne olette "malja", mikä sisältää Hengen kultaista ja ääretöntä valoa.
 
"Ylösnoussut Kristus" -opetusten pyhä symboli on ruusu maljassa. Rakkaat ystävät, ruusu on valokehonne selkärankakanava, mikä kulminoituu elämänkukkaan, ruusutähtiporttiin, mikä yhdistää teidät jumaluuteenne ja kosmisen luomismatriisin jumalaiseen kosmiseen tietoisuuteen.
 
Tämä ruusu - tai itäisessä perinteessä lootuskukka - avautuu luomaan portaalin kosmiseen tietoisuuteen ja muinaiset ihmiset tunsivat sen osana jumalaisen ihmisen tai ihmisenkelin suunnitelmaa. Monet muinaiset harjoitukset oli suunniteltu nostamaan voimaa valon selkärankakanavaa pitkin ja avaamaan kukinto, mikä oli ruusutähtiporttina tunnettu pyhän geometrian portaali.
 
Tämä kukkamuoto on koodattuna sellaisiin Ranskan suuriin katedraaleihin, kuten Notre Dame de Chatres, mitkä kunnioittivat "vanhan rouvan" Maria Magdaleenan, feminiinisen Kristus-valon, ja hänen kumppaninsa, Jeshua Joosefin pojan, elämää ja opetuksia.
 
Ja niin, rakkaat ystävät, pyhä elämänkukkaruusu on kosminen tähtiportti, mitä alatte muodostaa ja avata sielutähtenne energiakentässä, kun te ja planeettanne synnytte ja rakennutte uudelleen suureksi kosmiseksi ruusuksi tai kukaksi. Tämä on tähtiporttiharmoniageometriaa, mikä edistää lopullista ylösnousemista kosmiseksi sydämeksi ja mieleksi ja uuden maapallon täyttä luomista ja kokemista.
 
Rakkaat valotyöntekijät, kun aktivoitte pyhän ruusun, teidän täytyy todellakin ylläpitää rauhan ja rakkauden korkeinta värähtelyä. Luotte henkikehoonne tai sfäärienergiakenttäänne pyhän geometrian korkeimman taajuusmallin, mikä on ihmisten ulottuvilla tällä hetkellä. Tätä korkeamman yhtenäisyyden mallia täytyy pitää paikallaan yhtenäisyyden ja vilpittömyyden fyysisellä energialla tai muuten energioista tulee tasapainottomia ja ne hajoavat kaaokseen hyvin helposti.
 
Jos tämä tapahtuu, rakkaat ystävät, älkää joutuko paniikkiin, ahdistuko tai masentuko. Palatkaa sydänkeskukseenne, kuten olemme opettaneet teille, ja hengittäkää syvään, yhdistyen Kristus-tietoisuuden kultaiseen liekkiin ja ehdottoman rakkauden energiaan. Yhdistykää pyhään sydänenergiaan sisällänne, tasapainottakaa sisäiset maskuliini- ja feminiinienergianne tahdonilmaisun avulla ja astukaa pyhään liittoon sielunne ja henkenne kanssa, kuten olemme opettaneet teille. Näin palaatte yhtenäisyyden, armon, kauneuden ja vilpittömyyden malleihin.
 
Sillä te olette pyhä ruusu, te olette kauneus, yhtenäisyys, armo ja intohimo. Olette jumalaista rakkautta paljastuneena ihmismuotoon.
 
Tällä kertaa 11:11:11-portin aikana ne teistä, jotka ovat valmiita, alkavat luoda ruusua tai avata valon terälehtiä, mitkä yhdistyvät kosmisen valon ja tietoisuuden ruusutähtiporttiin.
 
Pyhä ruusu -meditaatio 11:11:11-porttia varten
 
Tämän on antanut "vanha rouva" Maria Magdaleena roolissaan Kristus-tietoisuuden opettajana.
 
Valon ja rakkauden rakkaat kukat, olette saavuttaneet hyvin pyhän hetken, jolloin olette valmiita tulemaan pyhäksi ruusuksi. Pyydän teitä nyt olemaan kanssani ja sallimaan säteilevän Kristus-energian tulla olemukseenne ja itsenne avautua kosmisen tietoisuuden ruusulle. Tämä oli sitä työtä, mitä tein rakkaani kanssa, tarkoituksena kohottaa tietoisuuttanne siihen pisteeseen, missä todella voisitte ottaa vastaan olemuksenne jumalaiset ja kosmiset puolet. Tässä pisteessä tiedätte sydämessänne, sielussanne ja kehossanne, että olette taivas maan päällä ja että olette Kristus-valon ruusu.
 
Istu hyvin hiljaa ja salli itsesi hengittää hyvin syvään. Keskity kauniiseen ja pyhään sydämeesi ja tunne jumalaisen energiavirran kulkevan lävitsesi. Olet kaunis ja rakastettu, hyvin syvästi rakastettu. Tunne, että rakkaus kulkee jokaisen kehosi solun läpi ja jokaisen osasi läpi, mitä olet valoulottuvuuksissa. Sinua rakastetaan hyvin syvästi. Hengitä tuota rakkautta. Tunne se sydämessäsi. On parasta, jos hengität syvään nenän kautta ja hengität ulos suun kautta ja annat elämän hengityksen kulkea kehosi läpi. Sinua rakastetaan.
 
Istu näin ja salli itsesi hengittää ainakin 10 minuuttia. Tämän jälkeen kehosi pitäisi olla hiljainen ja mielesi selkeä. Keskity nyt taas sydämeesi ja pyydä korkeampaa itseäsi harmonisoimaan sisäiset maskuliini- ja feminiinienergiasi. Tunne hurmiollinen säteilyräjähdys sydämessäsi ja sitten se liikkuu kehossasi alempien chakrojen kautta maahan, alas maatähteen. Olet maadoittunut ja yhdistynyt maahan. Tunne rakkauden virtaavan sydämestäsi maahan ja takaisin sydämeesi. Hengitä tuota rakkautta olemukseesi.
 
Nyt kun rentoudut lempeästi tuossa kauniissa rakkaudessa, tunne jumalaisen armon energia kaikkialla ympärilläsi. Sinua pidetään armossa ja kauneudessa ja luotat ehdottomasti siihen, että jumalvalo sisälläsi tukee ja opastaa sinua. Salli nyt itsesi tuntea valokehossasi kanava, mikä linjassa selkärankasi kanssa, ja salli itsesi vetää rakkausenergiaa tuohon kanavaan, sydämen läpi ylös kruunuun. Tässä kohtaa tunnet käpylisäkkeen aktivoituvan rakkaus- ja valoräjähdyksessä. Tuo valo kulkee ylöspäin ja ruusun terälehdet alkavat avautua.
 
Se on mitä kaunein ja hurmiollisin kokemus, jos olet valmis vastaanottamaan sitä jumalaista rakkautta, mitä virtaa lävitsesi, sydämeesi ja maahan. Ja tunnet ruusun avautuvan kaikkialla ympärilläsi. Värejä pyörii ympärilläsi ja tunnet liikkeen, kun henkisfäärisi rakentuu pyhän ruusun geometriseksi malliksi.
 
Rakkaimmat valolapset, tietäkää, että teitä rakastetaan. Tietäkää, että tämä kaunis valoruusu on hengen ja sielun kulkuneuvo, mikä nostaa teidät kosmiseen tietoisuuteen. Juhlimme kanssanne ruusun, rakkauskukan, avautumista. Tuntekaa, miten tämä uudelleenrakentuminen avaa teidät kosmiseen luomismatriisiin, kaiken luomisen suureen kohtuun. Tulette tuntemaan oman jumalolemuksenne, niin kuin minä tunsin, ja teistä tulee yhtä luomisen jumalvalon kanssa.
 
Rakkaat valonlapset, tämä oli työni ja tarkoitukseni oman akkaani kanssa. Ja me onnistuimme. Nyt olemme täällä antamassa teille nämä yksinkertaiset sanat, jotka alkavat käynnistää graalikoodien loppuunsaattamissarjan niissä, jotka ovat valmistautuneet hyväksymään oman transformaationsa ja kehittymään uuden maapallon olemismalliin. Meille tämä on suuren ilon hetki, koska näemme viimeisteltävän sen, mitä tulimme tekemään 2000 vuotta sitten. Ja riemuitsemme siitä, ettei ainoastaan meidän työtämme saateta loppuun, vaan myös niiden monien muiden työ, jotka ovat palvelleet jumalaista suunnitelmaa, jotta olette kehittyneet ja ylösnousseet siksi valokukaksi, mikä olette.
 
Tämän meditaation lopussa siis tietäkää, että prosessi on alkanut. Hengittäkää syvään ja sallikaa itsenne keskittyä taas sydämenne. Hengittäkää taas syvään ja keskittäkää tietoisuutenne kehoon.
 
Rakkaat ystävät, tietäkää, että kun tämä ruusu avautuu henkisfäärissänne, tunnette ja koette suuren muutoksen. Tunnette turvaa, tunnette rakkautta, tunnette yhteyttä rakkauteemme ja tiedätte, että kaikki on hyvin riippumatta siitä, mitä teidän on käytävä läpi. Tunnette valon sydämessänne ja nautitte elämästä, kun tunnette jumalaisen siunauksen rikkauden ja yltäkylläisyyden ympärillänne. Olette tosiaan kotona rakkaanne kanssa!
 
Mutta, kuten rakkain arkkienkelimme sanoi teille, teidän on nyt kuljettava ehdottomasti korkeimmassa vilpittömyydessä ja totuudessa, mikä totuutenne onkin. Puhukaa totuuttanne ja eläkää totuuttanne. Teidän on oltava hereillä, valppaana, käytettävä erottelukykyä ja teidän on oltava avoin, rakastava ja rehellinen. Sillä valoruusun vastaanottaminen valosfääriinne on sitoutumista eettisesti puhtaaseen ja vilpittömään elämään ja kaikki mikä ei ole korkeinta vilpittömyyttä, luo välittömästi epäharmoniaa ja riitasointuja, jotka voidaan harmonisoida vain palaamalla siihen armon, rakkauden ja harmonian tilaan, mikä on tulosta elämisestä korkeimmassa vilpittömyydessä, totuudessa ja rakkaudessa.
 
Ja niin lähdemme luotanne suuri ilo sydämessämme!
 
Olette rakkaita. Olette kauniita. Olette jumalvaloa. Olette pyhä ruusu!

« Viimeksi muokattu: 28.10.2009 10:45:15 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6596


Profiili WWW
« Vastaus #106 : 28.10.2009 13:14:15 »

Magdalena 23  vaaka  aspect_tri :neptunus:rx 23  vesimies
 aspect_inc uranus 23  kalat
 aspect_squ Rosemary  Undecided  22  kauris

 venus Haumea, Rhadamant vaaka :aspect_squ:Maria  kauris

Geometria 26  neitsyt aspect_squ Galactic Cente 26  jousimies

yod, Rosemary aspect_sex  uranus aspect_kvi vesta 23  leijona
« Viimeksi muokattu: 28.10.2009 13:30:41 kirjoittanut nikki » tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #107 : 29.10.2009 13:57:15 »

Laineelta on tullut järjettömän pitkä kanavointi kanssaluomisesta jne tätä samaa mutta tässä on taas nämä avainsanat.. kokeilkaa.. edes

OMITUISTA
 
Heimopäällikkö Josefia kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
27.10.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
John Cali:
 
Puhuin jokin aikaa sitten veljeni Paulin kanssa tietokoneongelmista, joita hänellä on ollut kuluneen kuukauden aikana. Niinpä tarjouduin auttamaan häntä. En ole mikään tekninen guru, mutta olen melko kätevä käsittelemään perusjuttuja.
 
Viime viikonloppuna menin käymään Paulin luona. Istuimme hänen tietokoneellaan ja pyysin häntä näyttämään tarkkaan, missä oli ollut vikaa.
 
Istuimme siinä yli tunnin yrittäen saada ongelmia yksitellen uudestaan aikaan. Omituista, mutta kaikki ongelmat olivat täysin poissa. Kaikki toimi täydellisesti!
 
Olimme kumpikin hämmästyneitä. Kummallakaan meistä ei ollut mitään loogista selitystä.
 
Myöhemmin iltapäivällä kysyin päällikkö Josefilta, mitä oli tapahtunut.
 
Näin hän sanoi.
 
Päällikkö Josef
 
(HUOM. Joosef puhuu tässä minulle, ei lukijoille, kuten yleensä.)
 
Menit Paulin luo selkänä tahtonasi, että pystyisit ratkaisemaan hänen tietokoneongelmansa. Pyysit myös hengeltä apua tämän tekemiseksi. Henki tuli "lentävin värein", kuten ilmauksesi kuuluu.
 
Tämä oli hyvin yksinkertainen, joskin ällistyttävä esimerkki tahdonilmaisun voimasta. Kun sinä - kuka tahansa ihminen - tahdot selkeästi jonkin tapahtuvan, se tapahtuu. Se on niin yksinkertaista. Ja siinä kaikki. Ilmaiset selkeästi tahtosi ja se tapahtuu. Sen täytyy tapahtua.
 
Selkeä tahdonilmaisusi ilmentämiseen, luomiseen, on kaikki, mitä vaaditaan haluamasi saamiseen. Maailmankaikkeus - Jumala - reagoi pyyntöösi, tahdonilmaisuusi. Ennen kaikkea maailmankaikkeus reagoi värähtelyysi. Silloin kun tahdonilmaisusi on selkä, värähtelysi on myös selkeä - ja korkea.
 
Jos sitten vain päästät siitä irti - eli menet pois tieltä - se mitä haluat, voi ilmentyä hyvin nopeasti ja voimallisesti. Se voi tosiaankin näyttää "omituiselta" - sinun sanojasi käyttääksemme.

Tämä tapahtui, kun sinä ja Paul istuitte hänen tietokoneellaan.
 
Teidän kummankin yhteisaikomus vaikutti voimallisesti hänen tietokoneeseensa. (Tietokoneet ovat muuten äärimmäisen herkkiä fyysisesti lähellä olevien ihmisten energioille.)
 
Ja niin tietokone "paransi" itsensä, hyvin todellisessa mielessä.
 
Aikomuksenne/tahdonilmaisunne voima ylittää paljon sen, mitä useimmat uskovat sen olevan. Mutta teidän täytyy vain ilmaista tahtonne ja päästää sitten irti. Antakaa maailmankaikkeuden huolehtia yksityiskohdista. Ja se huolehtii - usein nopeasti ja melkein välittömästi.
 
Juuri näin te teitte. Se toimi.
« Viimeksi muokattu: 29.10.2009 13:59:08 kirjoittanut ^Nohochacyum^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #108 : 30.10.2009 12:27:51 »

EEPPISTEN DRAAMOJEN ALKUPERÄ
 
Jeesusta kanavoinut Kim Michaels (www.askrealjesus.com)
21.10.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaani, rakennamme nyt edellisessä esitelmässä asetetulle perustalle. Aloitetaanpa tarkastelemalla toisella tapaa henkilökohtaisia draamoja. Silloin kun kanssaluoja luo henkilökohtaisen draaman, se perustuu kanssaluojan nykyiseen näkökulmaan siitä ympäristöstä, missä se elää - on se sitten aineellinen maailmankaikkeus tai edellinen sfääri. Toisin sanoen, kanssaluoja on selvästi sfäärinsä sisällä ja tarkastelee elämää siitä näkökulmasta.
 
Tärkeä pontti on, että kanssaluoja ei voi nähdä sfääriään ulkopuolelta eikä näin se voi täysin ymmärtää, miten elämä, vapaa tahto ja kasvuprosessi toimivat. Näettekö, miksi näin on? Ymmärtääkseen täysin elämän toimintaa, kanssaluojan on ensin otettava täysi vastuu itsestään ja jos niin on, sillä ei ole tarvetta luoda draamaa. Niinpä se, että kanssaluoja luo draamaa, todistaa, ettei se ole täysin ymmärtänyt elämää. Voisimme sanoa, että kanssaluoja katsoo elämää tietyn ajattelulaatikon sisäpuolelta, mikä edustaa rajoitettua tai jopa vääristynyttä näkemystä.
 
Meidän täytyy nyt lisätä, että kanssaluojat eivät ole ainoita olentoja, jotka on luotu auttamaan tietyn sfäärin ylösnousemuksessa. Kanssaluojat ovat olentoja, jotka on luotu ottamaan sfäärin energioihin perustuva keho ja työskentelemään sfäärin kohottamiseksi sisältä käsin. On kuitenkin myös olentoja, jotka on luotu auttamaan tiettyä sfääriä työskentelemällä ulkopuolelta, sfäärin korkeammilta tasoilta. Näitä olentoja ihmiset maan päällä kutsuvat tavallisesti enkeleiksi.
 
Silloin kun kanssaluoja saa ylösnousemuksensa, siitä tulee ylösnoussut mestari. Monet uskonnolliset ihmiset uskovat, että enkelit luodaan pysyviksi olennoiksi, mutta tämä saa kysymään, miten enkelit voisivat langeta. Näin selitys on, että on ylösnousseita enkeleitä ja ylösnousemattomia enkeleitä. Toisin sanoen, jokaista uutta sfääriä varten luodaan monia enkeleitä palvelemaan tuota sfääriä eikä niistä tule pysyviä olentoja, ennen kuin niiden sfääri ja ne itse ylösnousevat.
 
Vaikka enkeleiden ei ole tarkoitus ottaa ruumista, niillä on silti vapaa tahto, sillä miten muuten ne voisivat kasvattaa tietoisuutta itsestään? Kun enkeli luodaan palvelemaan tiettyä sfääriä, myös sillä on rajoittunut tietoisuus itsestään. Koska se ei kuitenkaan ole kehossa, sillä on laajempi näkemys sfääristään kuin niillä kanssaluojilla, jotka tarkastelevat sitä sisältä käsin. Tämä merkitsee sitä, että kun sfäärin värähtely kohoaa, enkelillä on tilaisuus saada laajempi ymmärrys siitä, miten Jumalan luomakunta toimii, mm. vapaa tahto. Kanssaluoja voi myös saavuttaa tämän ymmärryksen, mutta vasta sitten kun se on ottanut täyden vastuun itsestään eikä sillä ole mitään tarvetta luoda draamaa, mikä estää kanssaluojaa näkemästä koko totuutta.
 
Enkelien testi
 
Tässä tulee hyvin tärkeä eroavuus. Sfäärin kasvu riippuu yhdestä ja vain yhdestä asiasta, nimittäin niiden kanssaluojien itsetietoisuuden kasvusta, joka ovat ruumiillistuneena sfääriin. Näettekö, miksi tämä on tärkeää? Enkelit jotka palvelevat sfääriä, voivat tukea sen kasvua, mutta ne voivat tehdä sen VAIN auttamalla kanssaluojia, jotka asuvat sfäärin sisällä. Ja tätä apua voidaan antaa VAIN vapaan tahdon puitteissa. Enkelillä ei ole oikeutta - eikä todellakaan suoraa valtaa - pakottaa tai ylittää kanssaluojien vapaata tahtoa.
 
Tämä merkitsee sitä, että kun kanssaluojaryhmä kieltäytyy ottamasta vastuuta itsestään ja se alkaa luoda henkilökohtaisia draamoja, enkelit voivat selvästi nähdä, miten tämä rajoitta kanssaluojia ja heidän sfäärinsä kasvua. Jos kanssaluojat kieltäytyvät enkelien tarjoamasta avusta, enkelit eivät voi muuta kuin katsella, kun kanssaluojat aikaansaavat syöksykierteen. Jos kanssaluojien enemmistö jossain sfäärissä kieltäytyy kasvamasta, enkelit voivat vain seistä rinnalla (jos niiden apu torjutaan) ja katsella, kun koko sfääri hajoaa. Samalla tavalla jos kanssaluojaryhmä kieltäytyy ylittämästä draamojaan, silloin kun heidän sfäärinsä ylösnousee, enkelit voivat vain katsella, kun he putoavat seuraavaan sfääriin ja heidän alkuperäinen sfäärinsä menettää heidät.
 
Voitteko nyt nähdä, mikä on enkelien testi? Kanssaluoja tulee pisteeseen, missä sen on otettava täysi ja lopullinen vastuu itsestään. Sen sijaan enkelit kohtaavat sen haasteen, että he antavat vapaan tahdon prosessin toimia eli enkelien täytyy antaa kanssaluojien ilmaista vapaata tahtoaan millä tahansa haluamallaan tavalla. Läpäistäkseen tämän testin enkelin on hankittava täydellinen ymmärrys vapaasta tahdosta ja sen on kunnioitettava vapaata tahtoa sillä samalla ehdottomalla hyväksynnällä, mitä luojalla on. Mainittakoon, että ylösnousseet mestarit ovat hankkineet tämän ymmärryksen ja hyväksynnän ottamalla ruumiin ja ylösnousemalla - tätä näkökulmaa enkeleillä ei testin läpäisemisessä luonnollisestikaan ole. Tämä selittää sen, miksi ylösnousseilla mestareilla ei ole mitään ongelmaa sen testin kanssa, mikä voi olla vaikea monille ylösnousemattomille enkeleille.
 
Toinen tapa sanoa tämä on, että kanssaluoja kohtaa testin hyväksyä oman vapaan tahtonsa täydellisesti, kun taas enkeli kohtaa testin hyväksyä toisten vapaan tahdon täydellisesti. Jos kuitenkin katsotaan asiaa lähemmin, kyse on itse asiassa samasta testistä, mutta eri näkökulmasta. Nimittäin silloin kun otatte täyden vastuun itsestänne, alatte kunnioittaa täysin omaa vapaata tahtoanne ja tämä antaa teille myös toisten vapaan tahdon täydellisen kunnioituksen.
 
Jos enkeli ei siis kehitä täyttä kunnioitusta toisten vapaata tahtoa kohtaan, se johtuu siitä, ettei se ole ottanut täyttä vastuuta itsestään. Jos se ottaisi, se tietäisi, että se voi kasvattaa itsetietoisuutta, vaikka kanssaluojat eivät kasvattaisi. Silloin kun otatte täyden vastuun itsestänne, hyväksytte myös, että te ETTE ole vastuussa toisten itsensä tiedostavien olentojen tekemistä valinnoista. Näin ollen, silloin kun enkeli reputtaa vapaan tahdon testin, se kehittää itse asiassa tarkoituksettoman vastuuntunteen niistä kanssaluojista, joita sen oli tarkoitus palvella. Ja kuten tulemme näkemään, tämä väärä vastuullisuus lisää halua pakottaa kanssaluojia.
 
Mitä siis tapahtuu, kun enkeli kohtaa tämän testin ja kieltäytyy kohoamasta vapaan tahdon lain suurempaan ymmärrykseen ja hyväksyntään? No, enkeli kohtaa itse asiassa yhtä tärkeän testin kuin kanssaluojat, silloin kun näiden opettajat vaativat ottamaan täyden vastuun ja määrittelemään oman roolinsa. Ohjaaja opastaa samalla tavalla enkeliä ja jos enkeli ei täysin hyväksy vapaata tahtoa, niin enkelin on tehtävä sama, mitä kanssaluojat tekevät oikeuttaakseen opettajan ja oppitunnin torjumisen.
 
Tarkoitan sitä, että kun enkeli reputtaa testin kanssaluojien vapaan tahdon ehdottomassa hyväksynnässä, se voi tehdä sen vain luomalla draamaa. Tämä on jokseenkin samanlaista kuin kanssaluojien luoma draama - se vain perustuu enkelien näkökulmaan, ajattelulaatikkoon. Näin ollen se perustuu laajempaan näkökulmaan ja ymmärrykseen siitä, miten elämä toimii, kuin kanssaluojien sisäpuolinen näkökulma. Tämä synnyttää mielenkiintoisen mahdollisuuden.
 
Kanssaluojien henkilökohtaiset draamat perustuvat kaksinaistietoisuuteen ja niissä on sisään rakennettuna jännitettä, mikä saa kanssaluojan kapinoimaan auktoriteettia - henkistä opettajaansa - vastaan omassa sfäärissään ja luomaan ristiriitaa toisten kanssaluojien kanssa. Enkelillä on kuitenkin yleistä ymmärrystä elämän toiminnasta ja tämä merkitsee sitä, että se voi kapinoida koko itsensä tiedostamisprosessia vastaan. Toisin sanoen, kanssaluoja voi kapinoida vain näkemäänsä vastaan eli henkisiä opettajiaan ja toisia kanssaluojia vastaan. Enkeli voi kuitenkin kapinoida Jumalaa ja luojan tarkoitusta ja suunnitelmaa vastaan, erityisesti sitä päätöstä vastaan, että annetaan kanssaluojille vapaa tahto.
 
Tämä merkitsee sitä, että kanssaluojien luomat draamat kohdistuvat ulospäin omassa sfäärissään, kun taas enkelien luomat draamat kohdistuvat ylös- ja alaspäin. Enkelit alkavat uskoa, että luoja oli väärässä antaessaan kanssaluojille vapaan tahdon, joten he haluavat todistaa Jumalan ja vapaan tahdon vääräksi. He myös uskovat, että he ovat vastuussa kanssaluojien kasvusta ja että kanssaluojat pitäisi pakottaa tekemään parhaan etunsa mukaisesti - enkelien määritelmän mukaisesti. Tavallaan voisimme sanoa, että kaikki draamat ovat kontrollointipelejä. Kanssaluojat haluavat kontrolloida henkisiä opettajiaan ja toisia kanssaluojia. Enkelit haluavat kontrolloida Jumalaa ja kanssaluojia.
 
Näettekö, miksi olen tehnyt eron kanssaluojien henkilökohtaisten draamojen ja enkelien eeppisten draamojen välillä? Enkelit voivat luoda draamaa, mikä vie kaksinaistietoisuuden äärimmäisyyteen, ja kuvata Jumalan kaksinaisuuden polariteetiksi, mitä vastustaa toinen yhtä vahva polariteetti - tai ainakin niin vahva, että syntyy todellista taistelua ja todellinen mahdollisuus, että Jumala menettää sieluja. Näettekö, etteivät kanssaluojat olisi voineet luoda tällaista draamaa rajallisesta näkökulmastaan? Vain ylösnousemattomilla enkeleillä on tämä näkökulma, mahdollisuus luoda ilman täyttä ymmärrystä eeppinen draama.
 
Miten enkelit lankesivat
 
Kuten selitettiin ensimmäisessä esitelmässä, neljännessä sfäärissä tuli kohta, jolloin joukko kanssaluojia alkoi luoda henkilökohtaisia draamoja. Tässä kohtaa tietyt enkelijoukot oli nimetty auttamaan näitä kanssaluojia ja käyttämään luvallisia keinoja auttamaan heitä ylittämään draamansa - eli ei saanut puuttua kanssaluojien vapaaseen tahtoon. Kun sfääri oli valmis ylösnousemaan, tuli kuitenkin selväksi, ettei joukko kanssaluojia (suuri määrä verrattuna maanpallon väestöön, mutta hyvin pieni määrä verrattuna sfäärin kanssaluojien koko määrään) ollut halukasta jättämään taakseen henkilökohtaisia draamojaan. Näin ollen he eivät voineet ylösnousta sfäärin mukana ja tehtiin valmisteluja heidän laskeutumisekseen seuraavaan sfääriin, joka oli luotu.
 
Nyt tapahtui niin, että osa näille kanssaluojille nimetyistä enkeleistä alkoi tuntea, että tämä oli väärin ja että kanssaluojat menetettiin. Ajan kuluessa, työskennellessään kanssaluojien kanssa, nämä enkelit olivat kehittäneet tietyn ylemmyyden tunteen, koska enkelit saattoivat helposti nähdä kanssaluojien draamojen puutteet. Enkelit saattoivat nähdä, että kanssaluojat vain satuttaisivat itseään, ja he saattoivat nähdä selvästi niiden perustelujen läpi, mitä kanssaluojat käyttivät puolustellakseen omia draamojaan - myös heidän väitellessään niiden henkisten opettajien kanssa, jotka oli lähetetty auttamaan heitä. Näin ollen, nämä enkelit kehittivät ylemmyyden tunteen verrattuna niihin, joita he pitivät vähemmän hienostuneina ja alapuolellaan olevina.
 
Samaan aikaan enkelit alkoivat myös tuntea, että näiden kanssaluojien menettämisuhka todisti, että luojan suunnitelma oli viallinen. He alkoivat tuntea, että he voisivat helposti pakottaa kanssaluojat ylösnousemaan ja että he tiesivät luojaa paremmin, miten elämän pitäisi toimia. Tästä tuli henkistä ylpeyttä ja yhdistettynä väärään vastuuntunteeseen (enkelit tunsivat, että heidän pitäisi voida pakottaa kanssaluojat tekemään oikeita valintoja) siitä tuli hämmennyksen "sumua", minkä läpi enkelit eivät voineet nähdä.
 
Enkelien ylpeys sai heidät tuntemaan, ettei heidän pitäisi myöntää epäonnistuneensa tehtävässään. Todellisuudessa kukaan ei pyytänytkään heitä myöntämään sitä, sillä kukaan joka ymmärtää vapaata tahtoa, ei ajattelisi enkelien epäonnistuneen, koska enkeleillä ei ollut mitään tapaa pakottaa kanssaluojia. Ongelmana tässä oli, että enkelit epäonnistuivat testissä ottaa itsestään täysi vastuu. Sillä jos he olisivat ottaneet, he olisivat tietäneet, että he EIVÄT olleet vastuussa kanssaluojien tekemistä valinnoista. Ja näin ollen he olisivat voineet päästää kanssaluojat vapaaksi saamaan haluamiaan kokemuksia ja he olisivat voineet "vapauttaa Jumalan" suunnittelemaan maailmankaikkeutta sillä ainoalla tavalla, millä voidaan päästä perimmäiseen itsensä tiedostamiseen.
 
Kaiken kaikkiaan tämä johti enkelit ja erityisesti muutaman heidän johtajansa, jotka tunsivat suurinta vastuuta, kehittämään joukon draamoja, joita olen kutsunut eeppisiksi draamoiksi. Syynä on se, että vaikka enkelit kehittivät nämä draamat hyvin samaan tapaan kuin kanssaluojat omat draamansa, ne perustuivat näkemykseen, että maailmankaikkeudessa oli vikaa tai epäoikeudenmukaisuutta, mikä enkelien (tai niiden jotka esittävät näitä draamoja) on tarkoitus korjata. Näin ollen niillä oli paljon suurempi vaikutusalue kuin henkilökohtaisilla draamoilla.
 
Tämän seurauksena nämä enkelit putosivat eeppisine draamoineen seuraavaan sfääriin ja aloittivat välittömästi yrityksen vetää uusia kanssaluojia niihin. Tästä tuli mahdollista vain, koska kanssaluojat alkoivat luoda omia henkilökohtaisia draamojaan, mikä teki heistä avoimia eeppisille draamoille - eeppiset draamat näyttivät tarjoavan täydellisen oikeutuksen heidän omille draamoilleen. Tietysti oli myös kanssaluojia, jotka olivat laskeutuneet neljännestä sfääristä, ja he olivat oitis avoimia eeppisille draamoille.
 
Tämän tuloksena viidennessä sfäärissä nähtiin kanssaluojia, jotka kehittivät draaman, mikä oli sekoitus henkilökohtaista ja eeppistä draamaa. Jotkut näistä kanssaluojista eivät voineet ylösnousta viidennen sfäärin kanssa ja ne ovat jatkaneet putoamista nykyiseen sfääriin, seitsemänteen. Nyt on siis joukko elämänvirtoja - taustaltaan sekä enkeleitä että kanssaluojia - jotka tulivat tähän sfääriin mukanaan hyvin kehittynyt joukko henkilökohtaisia ja eeppisiä draamoja.
 
Tietysti silloin kun jokin olento ei ole kehittänyt draamaansa nykysfäärissä, tulee mukaan uusi vaikeustaso, koska on lähes vääjäämätöntä, että tällaiset olennot tuntevat ylemmyyttä nykysfäärinsä uusia kanssaluojia kohtaan. Ja tämä henkinen ylpeys tekee paljon vaikeammaksi kehittää pikkulapsen nöyryyttä ja halukkuutta kuunnella henkistä opettajaa. Sen sijaan näillä olennoilla ei ole taipumusta ainoastaan torjua henkisiä opettajia, vaan myös aktiivisesti vastustaa niitä. Tällaiset olennot vastustivat minua ja lopulta ristiinnaulitsivat minut. Kuten näemme seuraavissa esitelmissä, henkinen opettaja sallii itsensä altistua tälle, antaakseen tällaisille olennolle ainakin tilaisuuden nähdä omat draamansa.
 
Miten draamat toimivat
 
Ymmärrättekö draaman ydinolemuksen? Henkilökohtainen draama saa näyttämään siltä, että pelastus riippuu jonkin saavuttamisesta omassa sfäärissänne, jonkin jota ei voi saada aikaan ilman toisten ihmisten yhteistyötä. Eeppinen draama saa näyttämään siltä, että maailmaa ei voi pelastaa saavuttamatta jotain tässä maailmassa, esim. tekemättä kristillisyydestä ainoaa uskontoa maan päällä.
 
Ydinharhana tässä on, että draama ei ole vain draamaa, vaan todellisuutta. Näin ollen uskotte, että te tai maailma ette voi pelastua, ennen kuin draaman määrittelemä tavoite on saavutettu fyysisesti. Koska tämä tavoite kuitenkin perustuu harhaan, sitä ei voi koskaan saavuttaa, eli tavoittelette mahdotonta. Näin ollen voitte pyrkiä tähän tavoitteeseen määräämättömän ajan ja ainoa tie ulos tästä mahdottomasta pyrkimyksestä on alkaa nähdä draaman epätodellisuus.
 
Miksi on helpompaa paeta henkilökohtaisesta kuin eeppisestä draamasta? Henkilökohtainen draama on taistelua teidän ja jonkin auktoriteettihahmon ja muiden ihmisten välillä omassa sfäärissänne. Yritätte todistaa itsenne olevan oikeassa ja muiden väärässä, mutta ette yritä todistaa, että Jumala on väärässä tai että koko maailmankaikkeus perustuu vialliselle suunnitelmalle. Henkilökohtainen draama keskittyy selvästi teidän ympärillenne ja näin on ainakin jonkinlainen mahdollisuus, että lopulta alatte käsittää, että ainoa tapa muuttaa ulkoista tilannettanne on muuttaa itseänne.
 
Mitä eeppiseen draamaan tulee, niin ette ole ainoastaan kieltäytyneet ottamasta vastuuta itsestänne, vaan olette myös heijastaneet tuon vastuun voimaan, mikä on paljon suurempi - kuten Jumalaan, maailmankaikkeuteen tai ihmiskuntaan laajemmin. Näin tulee mahdolliseksi uskoa, että syy siihen draamaan, mikä saa näyttämään siltä, että taistelette, on niin suuri, että te ette mitenkään voi ratkaista sitä tai sitä ei voisi ratkaista yhdessä elämässä. Ja tämä antaa teille vieläkin pitävämmän tekosyyn olla katsomatta itseänne, vaan saatte jatkaa vastuun heijastamista ulkopuolellenne oleviin voimiin tai olosuhteisiin, joihin ihminen maan päällä ei mitenkään voi yksin vaikuttaa.
 
Voisimme sanoa, että henkilökohtainen draama pyörii "minun" ympärillä, missä keskitytte itseenne. Näin alkaessanne nähdä draaman läpi, voitte suhteellisen helposti nähdä, että teillä on tosiaankin voima voittaa draama muuttamalla itseänne. Eeppinen draama heijastaa vastuun niin kauas, että elämänvirran on vaikeampaa hyväksyä, että sillä on edelleen voima voittaa draama. On helpompaa nähdä, että henkilökohtainen draama luodaan mielessä, kun taas on paljon vaikeampaa nähdä, että näin on myös eeppisen draaman osalta.

tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #109 : 30.10.2009 12:28:04 »

 
Mikä tekee elämänvirrasta alttiin eeppisille draamoille? Elämänvirran henkilökohtaiset draamat - koska eeppiset draamat ovat sidottuja henkilökohtaisiin draamoihin ja antavat vieläkin pitävämmän tekosyyn olla etsimättä malkaa omasta silmästä. Jos uskotte, että on olemassa maailmanlopun taistelu Jumalan ja paholaisen välillä ja että toinen ihmisryhmä on paholaisen puolella, niin voitte helposti uskoa, ettei teillä ole mitään syytä katsoa malkaa omassa silmässänne, sillä olette tietysti hyvien puolella. Näin teidän täytyy vain jatkaa taistelua pahojen puolta vastaan, kunnes taistelu voitetaan, mikä voi tapahtua minä päivänä hyvänsä tai tuhannen vuoden päästä, mutta kummassakin tapauksessa se viivyttää päätöstä katsoa peiliin.
 
Draaman perusolemus on, että ajattelette tavoitteidenne elämässä (myös pelastuksenne) riippuvan toisten ihmisten tekemistä valinnoista. Toisin sanoen, draama saa näyttämään siltä, että te ette ole vastuussa omasta kohtalostanne, vaan ympärillänne olevat ihmiset ovat ja näin teidän on yritettävä pakottaa heidän tahtoaan. Eeppiset draamat lisäävät tähän sen, että varmistaaksenne Jumalan suunnitelman toteutumisen, pelastaaksenne ihmiset ja voittaaksenne maailmanlopun taistelun, teidän on oltava tekemisissä kaikkien ihmisten vapaan tahdon kanssa. Sen sijaan että vain pelastaisitte itsenne, teidän on pelastettava koko maailmankaikkeus.
 
Tämän harhan "nettovaikutuksena" on, että huomio keskittyy malkoihin toisten ihmisten silmissä. Tämä saa ihmiset, jotka ovat ottaneet omakseen draaman, käyttämään sitä täydellisenä tekosyynä olla katsomatta malkaa omassa silmässään. Miksi tämä on ongelma? No, tässä on yksi ehdoton toteamus: niin kauan kun ETTE katso malkaa omassa silmässänne, TE ETTE KASVA!!! Tilanne on tosiaan näin yksinkertainen eikä tästä pääse yli eikä ympäri.
 
Kuitenkin juuri tämän draamat tekevät vaikeaksi ihmisille nähdä. Muistatteko, mitä sanoin edellisessä esitelmässä? Silloin kun astutte draamaan, ette voi enää nähdä sitä draamaksi. Luulette, että draaman esittämä näkemys elämästä - sen ajattelulaatikko - on todellinen, että se edustaa elämän todellista toimintatapaa. Näin teillä on täydellinen tekosyy olla edes harkitsematta, että draama on epätodellinen, ettei sillä ole yhtään enemmän todellisuutta, kuin mitä te ja toiset ihmiset annatte sille, ja että VOITTE tosiaankin lähteä siitä koska tahansa.
 
Miettikää, mitä sanoisitte näyttelijästä, joka vakuuttuu siitä, että hän oli Hamlet eikä suostu ottamaan tuota asua pois päältään, ja esittää roolia myös teatterin ulkopuolella väittäen todella olleensa Tanska prinssi. Luultavasti ajattelisitte, että henkilö on kadottanut kosketuksen todellisuuteen. Kuitenkin omalla henkilökohtaisella draamallanne on tismalleen sama vaikutus - se saa TEIDÄT kadottamaan kosketuksen todellisuuteen. Ja antakaa minun nyt osoittaa - niille joilla on korvat kuulla - mikä on tämän vaikutus.
 
Miksi draamat tekevät teistä mahdottoman opetettavan
 
Sanon taas ehdottoman ja väistämättömän tosiasian. Vapaan tahdon laki on muodon maailman peruslaki. Teistä voi tulla pysyvä olento, ylösnoussut olento, vain päättäessänne vapaasti astua ykseyteen - ykseyteen lähteenne, kaiken elämän ja kokonaisuuden kanssa. Tehdäksenne tämän valinnan teidän TÄYTYY kuitenkin vapauttaa mielenne kaikista erillisyystietoisuuden, kaksinaisuustietoisuuden ja antikristustietoisuuden vaikutuksista. Kaikki draamat luodaan tästä tietoisuudesta, joten tästä seuraa, että te ette voi ylösnousta, ennen kuin luovutte kaikista draamoista.
 
Oletteko jo ymmärtäneet, mitä merkitsee, että draama muodostaa ajattelulaatikon ja että tuo laatikko on suljettu? Yritän selittää sitä tässä taas kerran, sillä tiedän tämän olevan yksi vaikeimmista asioista myös kypsien oppilaiden ymmärtää. Kaikki draama perustuu harhaan, todellisuusnäkemykseen millä ei ole kosketusta todellisuuteen. Huomatkaa, että tämä ei merkitse, että tämä näkemys on täysin väärä. Siinä voi olla monia ajatuksia, jotka ovat sinänsä totta, mutta niiden esitystapa merkitsee sitä, että tämä maailmankuva ei voi johtaa teitä ylösnousemukseen.
 
Ongelmana on, että kun astutte tuohon draaman määrittelemään ajattelulaatikkoon, ette pysty enää näkemään, että tuo maailmankuva on harhaa. Sen sijaan laatikon SISÄPUOLELLA ajattelette maailmankuvaa todelliseksi - että maailma todella on sellainen, miltä se näyttää draaman ajattelulaatikon sisäpuolelta. Käytän usein sellaista esimerkkiä, että jos laitatte päähänne keltaiset silmälasit, luulette taivaan olevan todellisuudessa vihreä.
 
Mikä on looginen johtopäätös? Silloin kun olette tietyn draaman ajattelulaatikossa, uskotte harhakuvaan. Kuitenkin uskotte myös, että tämä harha on todellisuus ja tämä tekee siitä tilanteen, mistä on erittäin vaikeaa paeta.
 
Miettikää, miltä tilanne näyttää henkisen opettajan näkökulmasta. Opettaja tietää maailmankuvanne perustuvan harhaan ja hän tietää, että ainoa tapa millä voitte ylösnousta, on auttaa teitä näkemään harhan läpi. Mikä on siis luonnollisin tapa yrittää auttaa teitä? Se olisi kaksiosainen lähestymistapa, missä pyritään esittämään teille oikea maailmankuva ja samalla osoittamaan nykyisen maailmankuvanne puutteet.
 
Miettikään nyt, miten koette opettajan yritykset auttaa teitä, kun näette ne laatikon sisältä. Luulette kuvaanne todellisuudeksi ja näin se mitä tämä itse nimitetty henkinen opettaja esittää teille, voi olla VAIN epätodellisuutta. Hänen on siis oltava väärä opettaja - kuten jotkut sanovat, etten ole oikea Jeesus - ja kaiken mitä hän sanoo, on tarkoitus pettää teitä ja saada teidät uskomaan valheeseen sen todellisuuden sijasta, mikä teillä jo on.
 
Alatteko nähdä sen hienovaraisen mekanismin, mikä tässä toimii? Jos tietoinen itsenne samaistuu täysin draamaan, niin mielenne on suljettu KAIKELLE, mitä henkinen opettaja voisi sanoa teille. MIKÄÄN EI voisi tunkeutua ajattelulaatikkonne puolustuksen läpi. Nimittäin kaikki se torjutaan, mikä menee yli olemassa olevasta maailmankuvastanne tai on sen kanssa ristiriidassa. Kuitenkin auttaakseen teitä poistumaan rajallisesta maailmankuvastanne, opettajan on välttämättä annettava teille tietoa, mikä on ristiriitaista tai ylittää maailmankuvanne.
 
Miten jotkut ihmiset ylipäätään onnistuvat sitten kuuntelemaan henkisiä opettajia? Koska esitettyään draamoja riittävän kauan, heidän tietoinen itsensä alkaa epäillä draaman esittämää maailmankuvaa. Ja näin tietoinen itse alkaa erottaa itsensä draamasta, jotta se voi alkaa avautua ulkopuoliselle näkemykselle tästä draamasta - minkä henkinen opettaja antaa. Miten olennot pääsevät tähän pisteeseen? Sen prosessin avulla, jonka kuvaan eräässä tulevassa esitelmässä.
 
Heijastus versus ymmärrys
 
Kuten olen sanonut, koko muodon maailma on suunniteltu edistämään itsetietoisuuden kasvua. Luoja ei ollut tyhmä ja ollut ennakoimatta, mitä voisi tapahtua vapaan tahdon tuloksena. Näin ollen on monia sisään rakennettuja suojatoimia, jotka on suunniteltu varmistamaan, että vaikka itsetietoiset olennot voivat mennä ajattelulaatikkoon, nämä laatikot haastetaan vääjäämättä. Näin ollen astuessanne draamaan, sen esittämän maailmankuvan nähdään olevan jatkuvan hyökkäyksen kohteena. Tämän seurauksena niiden joihin draama vaikuttaa, on jatkuvasti puolustettava näkemystään ainoana oikeana maailmankuvana, korkeimpana ja ehdottomana totuutena, ainoana oikeana uskontona tai uskomusjärjestelmänä.
 
Pankaa merkille, mitä tässä tapahtuu. Silloin kun tunnette, että maailmankuvanne kuvaa todella elämää ja koette epätodellisuuden uhkaavan sitä, ainoa tapa puolustaa todellisuuttanne on mennä mielentilaan, mikä perustuu heijastamiseen. Heijastatte jatkuvasti ajatuskuvaanne itseenne, Jumalaan, maailmaan ja toisiin ihmisiin. Pyritte pakottamaan maailmankaikkeuden sopimaan ajattelulaatikkoonne, heijastamalla ajatuslaatikkoa ja hyvin aggressiivista tahdonilmaisua toisiin.
 
Tämä on tietysti toisten vapaaseen valintaan puuttumista, mutta ette näe sitä niin. Ajattelette, että toiset vastustavat ainoaa totuutta - ajattelulaatikkonne määrittelemää - ja näin he puuttuvat teidän vapaaseen tahtoonne ja teillä on oikeus, pyhä velvollisuus, puolustaa totuutta. Ongelmana on, että silloin kun teillä on tämä asenne, mielenne on suljettu henkiselle opettajalle. Syynä on, että mielenne on täysin keskittynyt heijastamaan olemassa olevaa ajatuskuvaanne kaikkeen. Näin ei tiedosteta tarvetta laajentaa maailmankuvaanne. Mielenne on yksisuuntainen katu, mikä tuottaa paljon, mutta siinä ei ole tilaa vastaanottaa. Luulette itsellänne olevan jo korkeimman totuuden, joten mitä tarvetta teillä on avata mieltänne korkeammalle ymmärrykselle?
 
Miten koskaan pääsette eroon nykydraamastanne? VAIN avautumalla laajemmalle maailmankuvalle kuin se, minkä näette draaman ajattelulaatikosta. Ja miten voisitte mitenkään nähdä tällaista laajempaa maailmankuvaa? Se onnistuu vain, kun mielenne lakkaa heijastamasta ja avautuu edes vähän korkeammalle lähteelle. Teidän on lakattava heijastamasta ja pyrittävä ymmärtämään.
 
Näettekö, että draama ja erityisesti heijastava mielentila tekee teistä mahdottoman opettaa? Teitä ei yksinkertaisesti voi opettaa sellainen henkinen opettaja, joka kunnioittaa vapaata tahtoanne ja vetäytyy, kunnes sisäänrakennetut suojamekanismit ovat kovan koulun kautta horjuttaneet vakuuttuneisuuttanne draamanne todellisuudesta siinä määrin, että olette taas avoin ymmärrykselle.
 
Menen yksityiskohtiin tulevissa esitelmissä, mutta tällä erää jätän teidät miettimään yhtä ajatusta. Draaman vaikutus on, että vastustatte elämänvirtaa ja opettajan ohjeita. Näin ollen, jos olette rehellinen itsellenne, voitte käyttää reaktiotanne näitä esitelmiä kohtaan saadaksenne näkökulmaa henkilökohtaiseen draamaanne.
 
Tunnetko tiettyä vastustusta sanojani kohtaan? Jos näin on, seuraa tunteita ja ajatuksia niiden lähteeseen ja saatat keksiä, miksi vastustat. Huomaatko, että heijastat olemassa olevaa näkemystä opetuksiini ja käytät sitä tuomitsemaan, analysoimaan tai arvioimaan kaikkea, mitä sanon? Huomaatko, että on jokin prosessi - lähes alitajuinen - jonka tarkoituksena on kumota opetukseni, jotta sinulla on oikeutus olla pyrkimättä todella ymmärtämään omaa draamaasi? Toisin sanoen, oletko todella avoin ymmärtämän, mitä sanon, vai pyritkö torjumaan, jotta sinun ei tarvitse katsoa malkaa omassa silmässäsi?
 
Rakkaani, on nimittäin monia ihmisiä, jotka ovat käyttäneet olemassa olevaa ajattelulaatikkoaan tuomitsemaan jonkin henkisen opetuksen vääräksi tai epäpuhtaaksi tekosyynä siihen, ettei tarvitse ottaa huomioon tuota opetusta. Kuitenkin nämä ihmiset jättävät huomiotta erään hyvin yksinkertaisen seikan.
 
EI ole MITÄÄN henkistä opetusta, joka automaattisesti herättää jokaisen. Jos olisi mahdollista muotoilla opetus, joka takaa jokaisen sitä tutkivan henkilön heräämisen, niin ihmiskunta olisi jo ylösnoussut. Opetuksen vaikutus EI siis riipu opetuksesta. Se riippuu yksinomaan siitä, mitä tutkiva ihminen on valmis tekemään tuolla opetuksella. Onko ihmisellä avoin mieli, pyrkiikö hän ymmärtämään heijastamisen sijasta?
 
Kuten selitän näillä nettisivuilla, virallinen kristinusko on kovasti vääristänyt alkuperäisiä opetuksiani. Kuitenkin menneiden 2000 vuoden kuluessa muutamat ihmiset ovat pystyneet käyttämään näitä vääristettyjä opetuksia tullakseen päteväksi ylösnousemaan. Myönnän, ettei heitä ole ollut monia, mutta tarkoitan sitä, että myös vääristynyt tai osittain valheellinen opetus sisältää riittävästi totuutta, jotta oppilas voi edistyä, jos hän on valmis siirtymään ulkoisen opetuksen tuolle puolen.
 
Pointti on, että SINUN kehityksesi EI riipu mistään ulkopuolellasi olevasta. Se riippuu YKSINOMAAN halukkuudestasi ottaa vastuu itsestäsi. Se riippuu VAIN valinnoista, joita SINÄ teet.
 
Perusvalinta jokaisella joka väittää olevansa henkinen opiskelija, on tämä: haluatko heijastaa ja torjua vai haluatko ymmärtää ja laajentua?
 
Näetkö, että sinun draamasi saa sinut torjumaan korkeamman ymmärryksen? Näin ollen, jos torjut ymmärryksen, jonka olen kätkenyt näiden kahden esitelmän rivien väliin, draamasi aiheuttaa torjuntasi. Ei voi olla mitään parempaa selitystä, vaikka draamasi tarjoaisikin sinulle sellaisen.
 
Draamasi on nimittäin suunniteltu heijastamaan vastuu pois SINULTA ja näin se pyrkii kohdistamaan vastuun jonnekin muualle. Siksi niin kauan kun heijastat vasuun itsesi ulkopuolelle, et voi tehdä mitään, mikä auttaa sinua pakenemaan draamastasi eli ottamaan täyden vastuun itsestäsi. Et voi voittaa draamaasi, ennen kuin hyväksyt, että SINÄ olet luonut tai hyväksynyt sen ja että vain SINÄ voit muuttaa tuota valintaa.
 
Näin kohtaat sen valinnan, katsotko itseäsi ja pyrit paljastamaan draaman vai jatkatko sen heijastamista, että draama on oikeassa ja minä olen väärässä. Näin ollen, jos torjut tarjoamani ymmärryksen, sinun TÄYTYY jatkaa draaman vahvistamista - määräämättömän ajan.
 
Hyväksyn täysin oikeutesi valita ja hyväksyn täysin SINUT riippumatta valinnastasi. Hyväksyn myös sen tosiasian, että ne jotka jatkavat heijastamista ja torjumista, asettuvat ykseyspiirini ulkopuolelle ja näin en voi opettaa heitä. Sillä olen täällä auttamassa niitä, jotka ovat valmiita ylittämään draamansa. EN ole täällä antamassa vahvistusta kenenkään draamalle ja todistin tämän antaessani tappaa itseni äärimmäisenä tapana paljastaa ihmisten draamat. Miten pitkälle elävän Kristuksen on mentävä sinun kanssasi, ennen kuin draamastasi tulee niin äärimmäistä, että olet valmis tarkastelemaan sitä?
 
Kiistanalainen totuus
 
Rakkaani, olemme nyt tulleet siihen totuuteen, mitä edellisessä esitelmässäni ennustin myös monille ylösnousseiden mestareiden oppilaille vaikeaksi hyväksyä. Kuten sanoin, silloin kun esitätte roolia draaman sijasta, teidän ja elämän välillä ei ole mitään ristiriitaa ja näin teidän ei tarvitse vastustaa elämänvirran kulkua. Teillä ei myöskään ole tarvetta vastustaa toisten ihmisten esittämiä draamoja, sillä teidän ei tarvitse sallia itsenne vetämistä draamatietoisuuteen.
 
Tämä jättää meille vain yhden uskottavan johtopäätöksen. AINA kun vastustatte jotain - vastustatte sitten elämää, toisten ihmisten draamoja, paholaista - vastustuksenne on YKSINOMAAN tulosta henkilökohtaisesta draamastanne, yhdistettynä johonkin eeppiseen draamaan, minkä olette hyväksyneet. EI ole yksinkertaisesti muuta selitystä, sillä vain draama saa näyttämään välttämättömäksi jonkin VASTUSTAMISEN - myös toisten ihmisten draamojen.
 
Näettekö, että silloin kun jotkut olennot ovat kehittäneet draamoja, toisille olennoille tulee hienovarainen houkutus kehittää omia draamojaan vastustaakseen niitä draamoja, joita ihmiset pyrkivät pakottamaan heille? Ja juuri näin draamat leviävät kuin syöpä, kunnes syöksykierre saa aikaan sen, että ainoastaan muutamat yksilöt eivät ole kiinni vastustamisessa.
 
Jos sinulla ei ole draamaa, et kiinnity mihinkään kohtaamaasi olosuhteeseen etkä käytä sitä tekosyynä siihen, että ET anna valosi loistaa. Ja silloin kun annat valosi loistaa, et enää kiinnitä huomiota vastustamiseen - toisten draamat eivät kosketa sinua. Olet vain Jumalan aurinko, joka säteilee valoaan riippumatta toisista ihmisistä tai aineellisista olosuhteista. Ja TÄMÄ on ainoa tapa varmistaa oma pelastuksesi ja tukea henkilökohtaisesti maailman pelastumista eli sfäärisi ylösnousemusta.
 
Älköön tämän maailman prinssi löytäkö sisältäsi mitään draamaa, millä hän voi houkutella sinut reagoimaan ja vastustamaan mitään tässä maailmassa.
 
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #110 : 30.10.2009 12:49:46 »

linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa


Kiitos  angel ^Nohochacyum^

t.aaviisuinen Kiss


EEPPISTEN DRAAMOJEN ALKUPERÄ
 
Jeesusta kanavoinut Kim Michaels (www.askrealjesus.com)
21.10.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=28005.msg254040#msg254040


jatkuu http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=28005.msg254041#msg254041
« Viimeksi muokattu: 30.10.2009 17:28:16 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #111 : 31.10.2009 11:51:24 »

linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

******************************

LOISKAHDUS JA HENKISESTI EPÄKORREKTI HUONE

Kirjoittanut Sarah Biermann (spiritlibrary.com)
29.10.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ihmiset joiden kanssa työskentelen (leikin!), ovat ihania. He ovat hyvin valmiita mitätöimään kaikki uskomusjärjestelmät, menneet loukkaukset ja muut rajoitukset ja hyväksymään radikaalin transformaation! Rakastan sitä, mitä teen, koska saan viettää aikaa näiden rohkeiden ja luovien ihmisten kanssa.

Yleensä meillä on hauskaa ja liikutamme paljon energiaa. Session lopussa heistä tuntuu hyvin erilaiselle - selkeälle, rauhalliselle ja luottavaiselle. Joskus muutaman päivän päästä heillä on sellainen kokemus, että kaikki vanha roska tulee takaisin negatiivisten tunteiden tai draamojen muodossa. Mitä silloin tapahtuu?

Silloin kun tietoisuutenne muuttuu (päästätte irti rajoituksista ja kohotatte värähtelyänne), kaikki mikä ei sovi yhteen uuden tietoisuustaajuuden kanssa, tulee automaattisesti esiin puhdistettavaksi. Tämä voi olla tunteita, ajatuksia, ajatusmalleja ja myös fyysisiä oireita.

Käytän vettä vertauskuvana ohjelmoinnistamme, uskomuksistamme, tukahdutetuista tunteistamme jne. Tätä vettä pidetään astiassa (energiajärjestelmä). Kun jotain pudotetaan tähän veteen, niin osa siitä loiskahtaa ylös.

Silloin kun puhdistatte paljon vanhoja ohjelmia ja tunteita ja saatte esiin enemmän todellista itseänne (kuten ImageCreation-sessiossa), taajuutenne kohoaa. Kutsumme tuota muutosta jalokiveksi. Silloin kun jalokivi heitetään veteen, ulos loiskahtaa kaikkea, mikä on rajoittanut teitä menneisyydessä.

Toinen tapa heittää jalokivi astiaanne on jonkin hyvin rakastava ja tukea antava kokemus. Kuvitelkaa jonkun kertovan teille, että hän rakastaa teitä hyvin paljon. Se on suuren jalokiven heittämistä lasiinne. Ulos loiskahtaa ei-rakastetuksi tuntemisen energiaa.

Tällainen loiskahdus aiheuttaa pettymyksen joulun jälkeen. Saatte upeita lahjoja ja seuraavana päivän tunnette pettymystä.

Oletteko koskaan viettäneet upeaa päivää rakastettunne kanssa? Olette jakaneet entistä suuremman läheisyyden. Sitten tapahtuu jotain… Joku kommentoi jotain, mikä saa aikaan tappelun tai ainakin huonoja tunteita ja etäisyyttä välillenne. Teillä oli niin ihanaa läheisyyttä (jalokivi) ja sitten se kaikki mikä on estänyt teitä tuntemasta läheisyyttä ennen, loiskahtaa esiin!

Syynä "negatiivisten" tunteiden varastoimiseen on, että meillä ei ole koskaan ollut turvallista tilaa tuntea niitä. On isä sitten sanonut, että "isot pojat eivät itke" tai henkinen opettaja sanoo, että on tarkoitus pysyä positiivisissa tunteissa ja "muunnettava viha rakkaudeksi", niin periaatteessa meidän ei pitäisi tuntea tai ilmaista pelkoa, vihaa, toivottomuutta ja häpeää. Niinpä loiskahduksen tapahtuessa useimmiten yritämme työntää ne takaisin piiloon. Seuraavaksi syntyy draamaa! Silloin kun tukahdutatte tuon loiskahduksen, niin luotte tai vedätte puoleenne jonkin dramaattisen kokemuksen, mikä tuo esiin nuo tunteet, koska energiajärjestelmänne haluaa vapauttaa ne.

Esimerkiksi:

Nainen kokee todellista läheisyyttä. Hän saa kunnioituksen, arvostuksen ja rakastettavuuden "jalokiven". Muutaman päivän päästä hän herää aamulla alakuloisena. Hän ei tunne hyvää itsestään, vaan vanhaa häpeää ja huonoa itsetuntoa. Mutta hän ei halua tuntea sitä ja sitä paitsi, hänen on mentävä töihin.

Töissä hänen on puhuttava lakimiehelle erään asiakkaan puolesta. Mies kommentoi hänelle todella karkeasti ja loukkaavasti ilman mitään syytä. Tavallisesti nainen pystyisi käsittelemään tämän, vaikka se on loukkaavaa, mutta tänään hän "repii pelihousunsa" - hän heittää puhelimen lattialle ja kieltäytyy puhumasta miehelle. Tämä on erittäin järkyttävä kokemus hänelle ja hän saa suuren tunnereaktion.

Mitä tapahtui? Koska hän ei tuntenut ja selvittänyt tunteitaan, silloin kun hän tiedosti ne, hän loi draaman, mikä pakotti hänet tuntemaan tunteensa.

Loiskahduksia tapahtuu myös maailmanlaajuisesti. Kun siirrymme lähemmäs vuotta 2012, korkeampia taajuuksia virtaa planeetalle (ja hyvin monet meistä muuttuvat henkilökohtaisesti). Tämä on kuin valon loistamista siivottomaan huoneeseen, mikä on ollut lukossa vuosia tai vuosikymmeniä. Nyt voimme nähdä taas tuon haisevan ja ikävän rojun. Kaikki ne kätketyt asiat paljastuvat, jotka ovat pelon, häpeän ja ahneuden matalammissa taajuuksissa. Ihmiset joilla on tukahdutettuja tunteita ja jotka eivät ole tietoisia tästä prosessista, "laukaistaan". Tämä voi ilmentyä aggressiona (erityisesti pelon tai häpeän "suojelemiseksi), masennuksena ja tietysti draamana.

Jos vanhoja, negatiivisia tunteita tai ajatuksia tulee esiin, niin sen sijaan että ajattelette "Voi ei, kaikki tämä roina tulee taas takaisin", käsittäkää, että nämä asiat ovat matkalla ulos. Tavallisesti nämä loiskahdukset ovat heitetyn jalokiven vastakohtia. Käsittäkää, että tämä on hyvä asia - merkki polustanne selkeyteen ja iloon!

Kun tunnistatte tuon tunteen loiskahdukseksi, sanokaa itsellenne: "Joo, tässä se tulee ylös puhdistettavaksi!" Menkää siihen, tuntekaa se, kokekaa se. Luulen teidän yllättyvän siitä, miten nopeasti se on poissa. Mielenne haluaa kiinnittyä tunteiden merkitykseen tai sisältöön ja yrittää ymmärtää. Lopulta, sehän sen työtä on: havaita aisti-informaatiota ja yhdistää se johonkin, mitä se jo tietää. Kertokaa mielellenne (kyllä, voitte puhua sille!), ettei sen tarvitse ymmärtää tätä, että sen tarvitsee vain tuntea, kun se lähtee ulos teistä.

Tunne jota useimmat meistä vanhoista sieluista eniten vastustavat, on viha. Ei ole "henkisesti korrektia" suuttua. Sen sijaan yritämme keksiä, mitä meidän tarvitsee tehdä, puhdistaa tai muuttaa itsessämme, niin ettemme enää vedä tuota ihmistä tai tilannetta elämäämme. "Mitä teen väärin, kun saan pomoni ilkeilemään minulle?"

Olen huomannut, että viha on tavallisesti järjestelmänne tapa kertoa, että annatte voimaanne pois jollain tavalla. Mitä enemmän tukahdutatte sen, sitä luultavammin luotte tai vedätte puoleenne tilanteita, jotka laukaisevat vihanne.

Tervetuloa henkisesti epäkorrektiin huoneeseen!

Tämä tila on suljettu kaikesta muusta. Ei ole mahdollisia jälkiseuraamuksia - fyysisiä tai henkisiä (karma). Se mitä tapahtuu henkisesti epäkorrektissa huoneessa, jää henkisesti epäkorrektiin huoneeseen!

Tähän huoneeseen EI päästetä henkistä korrektiutta. Tämä merkitsee: ei mitään sellaisia johdantoja kuin "Minä tiedän, että teet parhaasi…" tai "Minä todella rakastan sinua…" Täällä annatte äänen vihaiselle lapselle, joka on väsynyt kaikkiin, joilla on voimaa häneen. Täällä saatte nimitellä, kiroilla ja jopa lyödä tai puukottaa.

Ne jotka ajattelevat "En koskaan tekisi sitä!", ylittäkää itsenne! Teissä on osa, joka haluaisi edes kerran sanoa ex-puolisolle, pomolle, vuokraisännälle, pankille tai kenties myös korkeammalle itselle, mitä oikeasti ajattelette hänestä. Jos tietäisitte, että te ette joutuisi helvettiin, saisi huonoa karmaa tai menettäisi henkisyyspinnoja, koska todella sanoitte tai teitte näitä asioita, niin eikö se olisi hauskaa? (Eläimiä ei vahingoitettu tämän elokuvan tekemisessä.)

Todella hauska osa henkisesti epäkorrektia huonetta on se, että suuri ja roteva portsari pitää tuota henkilöä paikallaan. Voitte käyttää vaikka suukapulaa. Sulkekaa huone ja sitten tehkää kaikki! Kertokaa hänelle, mitä oikeasti ajattelette hänestä. Haukkukaa ja kiroilkaa hänelle. Sanokaa hänelle, ettei koskaan enää kohtele teitä niin! Sanokaa hänelle, että vaaditte kunnioitusta. Työntäkää sormi hänen rintaansa tai potkaiskaa tai antakaa turpiin, jos se tuntuu paremmalta.

Jatkakaa, kunnes tunnette taas rauhaa ja voimaa. Ansaitsette kunnioittavaa kohtelua. Olette voimakkain olento todellisuudessanne. On ok sanoa: "Olen saanut tarpeekseni!"

Nyt leikimme vähän Star Trekin virtuaalitodellisuuden kanssa. Käskekää tietokonetta tuhoamaan loukkaava ohjelma todellisuudestanne. Muistakaa, että tämä on suljettu tila. Ette tapa ketään. Tuhoatte vain heijastuksen siitä, että tuolla henkilöllä on valtaa teihin. Katsokaa hänen tuhoutuvan todellisuudestanne. Eikö tunnukin hyvältä?

Kun siirrymme aina vain lähemmäs vuotta 2012 ja ylösnousemusta, lisää vanhaa varjoenergiaa tulee esiin - henkilökohtaisesti ja maailmanlaajuisesti. Mitä enemmän pystytte puhdistamaan omaa materiaalianne, sitä vähemmän reagoitte. Ja sitä enemmän pystytte pitämään tietoisuutenne ankkuroituna uuteen todellisuuteen. Kyse ei ole jatkuvasta positiivisuudesta (ja näin negatiivisuuden tuomitsemisesta). Kyse on kaiken sallimisesta. Tämä merkitsee astumista polariteettista mahdollisuuteen valita se, mitä haluaisitte kokea ja luoda.

Lokakuun 24. päivä emännöin ilmaista teleseminaaria negatiivisista tunteista, henkisesti epäkorrektista huoneesta ja siitä, miten käsitellään planeetan tulevia tapahtumia ja energioita. Pääsette teleseminaarin nauhoitukseen täältä: limitless-one.com/index.asp?ID=107.
« Viimeksi muokattu: 31.10.2009 12:10:06 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #112 : 31.10.2009 13:00:48 »

 Shocked Aivan loistava teksti ja harjoitus  2funny smitten smitten
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #113 : 01.11.2009 10:33:35 »

Shocked Aivan loistava teksti ja harjoitus  2funny smitten smitten

Jep. Itseasiasta kuuluna  Kiss , olemme jo pitkään Ystävättäreni kanssa toteuttaneet tuota.
Kaikki alkoi juurikin siitä, kun päätimme lakata kiertämästä ja kaartamasta , jos kerran  tickedoff niin sou.    Ja loimme siihen tilan - tämän "henkisesti epäkorrektin huoneen" ja  smiley6600 ilmoitimme sfääreihin ETTÄ nämä fiilikset ynnä tuntemukset ja kokemukset pysyy sitten tässä tilassa - rakensimme myös energeettisen sulun ok. 

Ja voi hilavitkutin että on toiminut - oikeastaan paremmin kuin hyvin - koska siellä huoneessa myös tutkimme itseämme kyseisissä  uglystupid2 tickedoff tilanteissa, SIIS sallimme itsellemme kybällä kaikki fiilikset ja annamme niille tilaa, sitten asetumme kuulostelemaan mihin  tickedoff uglystupid2 reagoi ja mistä reagointi tulee ... etc.

Tässä huoneessa myös löysimme sen valtaisa ihanan kokeman " ettei aina tarvii olla niin feng shui" kun ei siltä tunnu. Enemmän pettämistä on se jos on  Kiss kun sisällä myllää  tickedoff

Hyöty ja myös huvi on ollut tsiljoonien kokoinen.

SUOSITTELEN syrämmmestäni
smitten Kiss
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #114 : 02.11.2009 09:56:41 »

linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

Haluaisin vielä hieman lisätä tuohon edelliseen harjoitukseen omia kokemuksia ja myös mietteitä, sillä varmasti meillä jokaisella on enemmän tai vähemmän kokemusta energioista, sekä myönteisistä että vähemmän myönteisistä.

Mikäli teette kyseinen harjoitus, suosittelen että todella pyydätte oppaanne ja suojelusenkelinne mukaan ja
suojaatte nimenomaan vihanne, suuttumuksenne kohdetta myöskin sillä kaikki mitä laitatte liikkeelle saavuttaa myös kohteenne, mikäli kohteenne on herkässä tilassa ja suojattu tila jonka luotte ei ole kunnossa (luottamus suljetusta tilasta pitää olla todella voimakas).

Minulle tuli myös mieleen että mikäli uskoo mestareihin, voisi pyytää joku heistäkin mukaan.




Juurikin näin - ja lisään tähän vielä ainakin itselleni oleellisen näkökulman . KUINKA äärettömän merkittävää on kun saa hyväksyä itsensä - olemuksensa  myös tämän fyysisenä olemisen - IHAN KAIKKINENSA Kiss angel smitten

Ja todellakin - kun näkökulma on oma kiinnostus, omiin tunteisiinsa, reagointiin yms. niin tarkoitus on vilpitön ....

Kuin myös sekin , että jos tai kun on kokenut että joku on marssinut rajojeni yli; sanoin teoin tai ajatuksin - niin se kuitenkin on itselleen totta, olkoon kokemuksen - ajatuksen yms. lähde sitten ego tai mikä muu tahansa. Toisaalta myös kiukku siitä, että on itse suostunut /antanut kohdella itseään huonosti. On hedelmällinen löytö - siitä alkaa hyvinkin omien rajojen eheytyminen. Ja joskus se jopa vaatii ensin ihan ääriin menevää reagointia - kiukkua etc. Varsinkin jos on aioneitten ajan antautunut sylkykupiksi tai roskakoriksi - . Jostain on aina aloitettava, ja jos tunteet jäävät kokematta - niin asia jää vajaaksi. On myöskin näin, oma kokemus tämäkin, että kun tila ja tilanne on rajattu ja rakennettu -  ja pyhitetty vrt. Pyhä Viha whatewer jokainen sen tilan kokee oikeaksi tehdä - niin asiat pysyvät siinä, ja sitten kun pääsee kokemuksensa siihen kohtaan - että pienikin valonpilkahdus tavoittaa kokemuksen - NIIN voi jo lähettää edes fingerporillisen valoa hänelle tai heille, ja itselleen.  Mutta ensin on saatava kuoria töhnät päältä - ja saatava rauhassa katsoa mitä tää juttu on oikein syönyt.

Oma kokemus tämäkin, että armeliasta on saada kokea että ei tee tai sano tai ajattele mitään - mikä samantien sinkoaa johonkin mustaan aukkoon. Vaan on lupa saada purkaa fiiliksensä.

Ei ole hyviä tai huonoja "henkisen tien kulkijoita" - on kulkijoita. Joilla meillä on jokaisella omat tapamme. Ja tavoitteemme tällekin olemiselle.

Ymmärrän ihan presiis, ihan omasta kokemuksesta tämäkin, että, se mistä KAULAKORU kirjoitat Mikäli teette kyseinen harjoitus, suosittelen että todella pyydätte oppaanne ja suojelusenkelinne mukaan ja
suojaatte nimenomaan vihanne, suuttumuksenne kohdetta myöskin sillä kaikki mitä laitatte liikkeelle saavuttaa myös kohteenne, mikäli kohteenne on herkässä tilassa ja suojattu tila jonka luotte ei ole kunnossa (luottamus suljetusta tilasta pitää olla todella voimakas).
on ihan totta. Mutta, siltikin.

Minulle nimittäin kävi juurikin niin, että vuosia ja vuosia kielsin joitain omia kokemuksia tai itseni osia KOSKA ne muka eivät olleet "tarpeeksi henkisiä" :Smiley, eivätkä ylipääsnä kuuluneet nk. henkisen matkaajan repertuaariin - olin silloin luonut käsittämättömän  egolähtöisen kuvan siitä "mitä on hyvä henkisyys"  eli hyvin pitkälle suoritin henkisyyttä", ja sitten jotkin kokemukset oli kiinni ja piilossa kuin takiaiset, eli en oikeastaan voinut eheytyä ennekuin annoin tilan kaikelle.


 smitten

Rakkaudella riimitteli aaviisuinen

Niin ihana ja  Kiss smitten tämä

" Ego ja fyysinen keho ovat vain työkaluja Jumalitsen tiettyjen olemuspuolien kokemiselle. Ja kyllä, Jumalitse oli kanssanne, kun olitte juovuksissa viime viikolla ja myös silloin, kun kirositte toiselle ajajalle tai myös silloin kun varastitte jotain, mitä todella tarvitsitte eikä teillä ollut varaa siihen. Jumalitse tiesi, miten kaikki nämä tapahtumat vaikuttivat teihin ja miten rankaisette itseänne katuen."
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja luin tämän  kanavointitekstin , vasta kun olin kirjoittanut omani, ja  Cheesy
« Viimeksi muokattu: 02.11.2009 10:11:41 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #115 : 02.11.2009 10:08:20 »



EGOITSE JA JUMALITSE OVAT YHTÄ

Kanavoinut Valkoinen piikkiaralia (lightworkers.org)
30.10.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa rakkaat sisaret ja veljet.

Haluaisin jakaa joitain näkemyksiä korkeammalta itseltä pyrkimyksenä taakkanne keventäminen.

Rakkaat valotyötekijät, haluaisin kertoa teille valaisevia asioita joskus tuskallisesta sielun etsintämatkastanne. Koska aina kyselette ja pyritte löytämään totuuden ja merkityksen maalliselle olemassaolollenne, haluaisin korostaa, rakkaat ystävät, että Jumalitsenne on ollut kanssanne syntymästä saakka jokaisessa inkarnaatiossa. Tämä Jumalitse on kipinä Suuresta lähteestä, mikä on kaikki energia, kaikki rakkaus, kaikki tieto ja mikä on jokaisessa säikeessä, minkä näette maan päällä ja sen ulkopuolella.

Tämä kantamanne Jumalkipinä vartioi ja opastaa teitä, on kanssanne jokaisessa onnen ja surun hetkellä - myös vähemmän hyvinä aikoina, jolloin koette pimeimpiä hetkiänne. Nämä elämän ja itsenne puolet, joita koette jokaisessa inkarnaatiossa, ovat kaikki Jumalitsen ja Suuren lähteen osia. Kyllä! Tähän sisältyvät kaikki ne kammottavat asiat, joita tapahtuu kaikkialla maailmassa. Vaikeaa uskoa, mutta kuitenkin tämä kaikki tapahtuu Jumallähteen valvovan silmän alla.

Tämä tuo minut siihen viestiin, rakkaat valotyöntekijät, että egoitsenne ja Jumalitsenne ovat yhtä. Teidän ehkä täytyy antaa tämän olla tietoisuudessanne jonkin aikaa, jotta oivallatte sen. Miten Jumalitse kokee kaikki nämä fyysiset kokemukset ilman egoa ja fyysistä kehoa?

Ego ja fyysinen keho ovat vain työkaluja Jumalitsen tiettyjen olemuspuolien kokemiselle. Ja kyllä, Jumalitse oli kanssanne, kun olitte juovuksissa viime viikolla ja myös silloin, kun kirositte toiselle ajajalle tai myös silloin kun varastitte jotain, mitä todella tarvitsitte eikä teillä ollut varaa siihen. Jumalitse tiesi, miten kaikki nämä tapahtumat vaikuttivat teihin ja miten rankaisette itseänne katuen.

Nyt kun nousette korkeampaan ulottuvuuteen kaikkien näiden tiheiden fyysisten kokemusten jälkeen, Jumalitsen on aika tulla selväksi ääneksi elämässänne, tulla esiin ja johtaa teidät tähän korkeampaan ulottuvuuteen. Jumalitse tuntee teidät läpikotaisin. Se on kärsivällinen, kun hitaasti päästätte irti vanhasta elämäntavasta. Olkaa vakuuttuneita siitä, että egoitse tai persoonanne on jatkossakin paikalla ja jatkaa elämänne elämistä, mutta nyt paljon paremmin tiedostaen sen, missä olette olleet ja minne olette menossa.

Nauttikaa elämästänne, rakkaat valotyöntekijät. Jumalitsn etsintä on ohi. Katsokaa itseänne uudella asenteella ja muistakaa aina antaa itsellenne paljon rohkaisua ja rakkautta, kun näyttelette tässä Jumalnäytelmässä maan päällä ja olette siinä rakastettu osa.

Julkaistu rakkauden, rauhan ja siunausten kera valotyöntekijäperheelleni,
Valkoinen piikkiaralia.

tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #116 : 04.11.2009 09:22:13 »




Siivet
TYHJYYDEN JÄLKEEN… TÄYTTYMISTÄ UUSILLA ENERGIOILLA
 
Kirjoittanut Karen Bishop ( www.emergingearthangels.com)
2.11.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Tervetuloa!
 
Viime päivien ajan (tai pidempään) on virrannut sisään suuri määrä valoa ja se tuntuu aina jumalaiselle! Voin kirjaimellisesti tuntea kaikkein kehoni solujen täyttyvän upeasta pehmikkeestä, juomasta, kihelmöinnistä, hehkusta ja kerrassaan upeasta tunteesta, joka on luonteeltaan taivaallinen. Tämä uusi valo on saapunut hyvin oikea-aikaisesti - useista syistä.
 
Monet meistä ovat viime aikoina asettuneet johonkin uuteen "kotiin". Tämä on ilmentynyt varsinaisena muuttona uudelle alueelle tai uuteen kotiin tai nykyisen kodin muokkauksena tai korjauksena. Näin olemme asettuneet johonkin "uuteen", missä meidän tarvitsee olla tulevina aikoina. (Jos et ole viime aikoina muuttanut, luultavasti olet jo siellä, missä sinun tarvitsee olla.)
 
Heti kun aika oli oikea - olimme siellä, missä piti, olimme jättäneet paljon taaksemme ja riittävän monet meistä olivat valmiita - niin valoa tuli sisään. Olemme nyt harmonisoitumassa hyvin vahvasti tämän uuden valon kanssa, ja tämä ilmentyy kehomme joka solussa. Täytymme taas kerran oltuamme hyvin pitkään tyhjiä.
 
Monet ovat viime aikoina kertoneet munuais- tai virstarakko-ongelmista. Tätä tapahtuu tavallisesti silloin, kun päästämme irti vanhasta. Yskiminen on myös tavallista sekä itkunpuuskat. Päästämme irti kaikesta vanhasta. Sanomme hyvästi vanhoille energioille ja vanhalle elämällemme, koska olemme lopultakin valmiita luomaan uutta. Emme ole enää millään tavalla osa vanhaa maailmaa. Voimme yhtäkkiä tuntea myös, että olemme ikään kuin Ihmemaassa tai jossain, missä tuntuu taivaalliselta, kenties myös pökerryttävälle eikä halua koskaan lähteä tai palata vanhaan todellisuuteen. Tämä on sitä taianomaista energiaa, josta olen kirjoittanut ja jonka oli määrä tulla lokakuussa.
 
Olemme myös menossa täysin uuteen vaiheeseen, mihin liittyy palaaminen itseemme. Vietettyämme noin pari vuotta hyvin pimeissä tai tiheissä "paikoissa", kun suostuimme palaamaan näihin tiloihin viimeisenä suurena ponnistuksena planeetan värähtelyn nostamiseksi, palaamme nyt kotiin todelliseen, jumalaiseen itseemme. Emmekä palaa ainoastaan itseemme, vaan meistä tulee se itse, mikä tulimme olemaan uudessa roolissamme.
 
Näin huomaamme ehkä "antavamme takaisin" kaiken, mitä loimme näiden parin vuoden aikana, koska juuri mikään sinä aikana luodusta ei sovi meille nyt. Tuo aika on hyvin kaukana siitä, mikä on pian tulossa. Jos pidämme edelleen kiinni näistä luomuksista, voimme havaita, että ne ovat hyvin epämiellyttäviä, ne eivät vähääkään sovi siihen, missä olemme nyt, ja myös sen, etteivät ne ehkä näytä haluavan lähteä omin avuin! Nämä luomukset roikkuvat tilattomuudessa, ilman mitään selvää liikettä.
 
Viime päivinä on tapahtunut myös uusia yhdistymisiä. Kun olemme jättäneet taaksemme hyvin paljon, on aika taas alkaa yhdistyä toisten kanssa. Puhelin on ehkä alkanut soida hyvin pitkän hiljaisuuden jälkeen, kuulemme ehkä yhtäkkiä muista tai tapamme uusia ihmisiä ja yhdistymme täysin uusiin asioihin. Ilmassa on taikaa, kun olemme nyt asettautuneet uuden todellisuuden energiaan.
 
Jonkin aikaa olen sanonut samoja asioita uudestaan ja uudestaan, mutta olen myös saanut kirjeitä, joissa kysellään näistä samoista asioista. Taida todella kyllästyttää teitä! Tässä on tilanne se, että emme ole vielä valmiita kuulemaan kaikkea samaan aikaan. Silloin kun emme ole valmis kuulemaan jotain, emme yksinkertaisesti kuule. Silti kertaan joitain perusasioita taas kerran.
 
Kesäkuun päivänseisauksen tullessa kaikki heitettiin pois sijoiltaan ja kaikki laskeutuivat uusiin värähtelytiloihin, mitkä olivat hyvin kaukana toisistaan. Ennen sitä useimmat meistä olivat kerääntyneet samaan energia- tai ulottuvuuskohtaan, koska olimme menneet niin pitkälle, kuin olimme pystyneet, ja odottaneet mahdollisimman monien saavan meidät kiinni. Näin olimme lopulta tietyllä "kalkkiviivalla" kaikki yhtä aikaa.
 
Nyt olemme hyvin kaukana toisistamme, koska laskeuduimme paikkoihin, jotka sopivat yhteen nykyvärähtelymme kanssa. Edelläkävijät ovat etulinjassa ja heillä on paljon vähemmän seuraa kuin suurella osalla muista. Näin monet teistä, jotka lukevat Siivet-viestejä, eivät enää samaistu koko aineistoon, koska emme enää ole kaikki samassa tilassa, kuten ennen. Näin osa aineistosta sopii ja osa ei. Lisäksi lopullisen irrottautumisen jälkeen 9.9. jokaisella sielulla oli tilaisuus valita, missä hän halusi olla. Jotkut sielut päättivät palata valtavirtaan ja kokea normaalielämää, kun taas toiset päättivät siirtyä uuteen taivaaseen ja vielä toiset päättivät lähteä pois kokonaan. Näin en voi kirjoittaa kaikille nyt, koska en yksinkertaisesti tiedä enkä henkilökohtaisesti koe sitä, mitä kukin teistä kokee.
 
Silti riippumatta siitä, missä olemme kukin nyt, koemme tavallisesti samanlaisia asioita energiaan liittyen, koska alkaessaan liikkua energia vaikuttaa kaikkeen. Näin meillä voi edelleen olla samoja kokemuksia, vain eri kokemustasolla, joten asiat voivat ilmentyä vähän eri tavalla, mutta voimme silti samaistua. Toisinaan taas edelläkävijöillä on hyvin erilaisia kokemuksia, koska he ovat planeetan alkuperäisiä luojia ja he ovat asettuneet ylösnousemuskokemukseen joka solullaan. Näin heillä on kaikkein dramaattisimpia ja elämää muuttavimpia kokemuksia. Näin syntyy laaja ylösnousemuskokemusten kirjo. Toivottavasti tässä kaikessa on tolkkua!
 
Ja kuten aina, olemme kaikki juuri siinä, missä meidän tarvitsee olla. Kukaan ei ole parempi toista eikä ketään jätetä taakse tai menetetä, vaikka tältä onkin saattanut tuntua viime viikkojen ja kuukausien aikana!
 
Yhteenvetona niille, jotka pyytävät lisää selkeyttä: olemme päästäneet irti lähes kaikesta voidaksemme päästä jonnekin uuteen, mikä värähtelee korkeammalla. Emme saa tuoda matkalaukkuja tai paremminkin taakkoja mukanamme. Roolimme toisten tai planeetan parantajina on ohi, koska tuo vaihe on nyt valmis. Näin siirrymme uudelle alueelle, mihin liittyy täysin uuden maaplaneetan luominen. Saimme myös valita, minne haluamme mennä ja mitä haluamme luoda.
 
Niille jotka päättivät luoda uuden taivaan maan päälle: koska olemme uuden maapallon luojia, täällä ei ole vielä mitään. Olemme valtavalla uudella alueella. Näin ollen se on tyhjä. Se on tyhjä, koska meidän tehtävämme on luoda jotain uutta. Emme voi enää luoda emmekä olla yksin, koska erillisyys on matalammalla värähtelevä olotila. Luomme yhdistymällä toisten kanssa. Kun yhdistymme toisiimme, menemme automaattisesti korkeammalla värähtelevään tilaan ja ihmeitä tapahtuu. Emme voi enää kulkea tai olla yksin emmekä saada mitään tapahtumaan itseksemme.
 
Meidän oli todella kuoltava, ennen kuin saatoimme uudestisyntyä tähän uuteen todellisuuteen. Näin olemme ehkä tunteneet monien asioiden "mädäntyvän" sisä- ja ulkopuolella - meillä ei ikään kuin ollut kerrassaan mitään jäljellä ja elimme kuin helvetissä. Olemme saattaneet olla todella uupuneita viime vuodet ja tunteneet, ettei meillä ollut enää oppaita, kykyä luoda mitään tai tavallisia korkeammalla värähteleviä kokemuksia. Tämä kaikki on normaalia. (Olemme nyt oppaidemme tasolla, joten meidän on luotettava itseemme ja sisäiseen viisauteemme. Emme ole myöskään pystyneet luomaan mitään, koska emme voineet ottaa mitään mukaamme - meidän täytyi olla hyvin tyhjiä kaikin tavoin.)
 
Täällä sitten olemme valtavassa, uudessa maassa. Joitakin meitä edelleen pidätellään, koska ne joiden kanssa tulemme yhdistymään, asettuvat edelleen uusiin paikkoihinsa tai "viimeistelevät asioita". Tai kenties emme ole vielä valmiita itse. Tiedän omalta osaltani, että olen lepovaiheessa - kaiken tänne pääsemisen jännityksen ja kaiken kärsimästäni menetyksen vuoksi. Vaikka olen hyvin tietoinen uusista hankkeistani, en ole aivan vielä valmis hyppäämään niihin. Tarvitsen vähän luppoaikaa. Sopeudumme myös näihin uusiin ja korkeammalla värähteleviin energioihin, joten kaikki se mitä luomme tulevina aikoina, ei ehkä ole vielä tietoisuudessamme. Mutta tietäkää toki, että sitten on, kun aika on oikea. Ja myös korkeammilla tasoilla (alitajuisella sielutasolla) tehdään vielä päätöksiä siitä, miten asiat kehittyvät parhaalla mahdollisella tavalla.
 
Tämä uusi energia, jolla meitä parhaillaan valellaan, linjaa ja yhdistää meidät "sielupuumerkkiimme" ja auttaa kaiken sen selkeyttämisessä, mitä haluamme tehdä seuraavaksi. Kyse on vain siitä, minkä olemme aina tienneet. Sitä tulimme tänne tekemään. On lopultakin sen aika. Harmonisoidumme tällä hetkellä tämän korkeammalla värähtelevän energian kanssa. Tästä tässä viimeisimmässä harmonisoinnissa ja valelussa oli kyse.
 
Mitä korkeammalla värähtelemme ja mitä enemmän huomaamme olevamme näissä korkeammalla värähtelevissä tiloissa, sitä enemmän alamme käsittää ja kokea, miten suuri kuilu ulottuvuudesta toiseen on. Jos joskus olemme vuorovaikutuksessa matalammalla värähtelevien energioiden kanssa, se voi olla varsinainen shokki järjestelmällemme. Korkeammalla värähtelevä energia liikkuu ja värähtelee erittäin nopeasti. Kun se tulee yhteyteen hitaammin värähtelevän energian kanssa, se voi tuntua kuin rekkaonnettomuudelta - kuin iskeytymiseltä tiiliseinään 150 km/h. Järkytys ja hämmennys näiden matalammalla värähtelevien energioiden käyttäytymisestä on yleinen ja normaali kokemus. Se voi pysäyttää meidät raiteillaan, koska se ei yksinkertaisesti sovi nykykokemuksemme tai -tietoisuuteemme.
 
Näitä energiatörmäyskokemuksia tulee monta kertaa silloin, kun olemme olleet hyvin mukavia, avuliaita, venyttäneet itseämme, olleet "antavia" tai sopeutuvia ja hyvin rakastavia toisille energioille. Syynä tähän törmäykseen tai hyvin epämiellyttävään kokemukseen on se, ettemme enää kuulu tähän tilaan. Nämä energiat eivät "näe" meitä, ne eivät arvosta meitä ja periaatteessa ne käskevät meitä häipymään, koska korkeammalla värähtelevä energiamme vaan vie energiaa ylöspäin eikä meidän enää ole tarkoitus tehdä sitä. Vanhan maailman palvelemisen ja auttamisen, itsemme venyttämisen ja vanhassa maailmassa läsnäolemisen päivät ovat meiltä täysin ohi.
 
Luonnostaan rakastavina sieluina tämä voi olla meille katkera kalkki juotavaksi. Kyllä, tietysti voimme käydä vanhassa maailmassa lyhyitä jaksoja ja olla rakastava, mutta sitten kun on aika lähteä, meidät työnnetään pois epäkunnioittavien ja epäarvostavien energioiden kohtaamisella. Parasta lääkettä on olla olematta tekemisissä niiden kanssa ollenkaan. Jos päätämme kääntyä tämän näennäisen töykeän ja ylimielisen käyttäytymisen puoleen, niin tuota tulta vain lietsotaan ja näistä energioista tulee vieläkin vaikeampia käsitellä. Meitä vaaditaan poistamaan itsemme niiden luota, joten se on melkein aina parasta. Nämä ovat voimakkaita muistutuksia siitä, ettei meidän tarvitse enää täyttää vanhaa rooliamme. Nyt on meidän aikamme.
 
Kun nyt alamme yhdistyä samanlaisten energioiden kanssa, huomaamme, että meille paljastuu energiataskuja, jotka tuntuvat upeilta. Ja kyllä, tulemme luomaan näitä hyvältä tuntuvia energiatiloja itsellemme, mutta siihen saakka on käytössä vain jo olemassa olevia tiloja. Rakastan "luottoyhdistystäni". Nyt kun minun on käytävä uudessa konttorissa muutettuani, minusta on mukavaa mennä sinne. Heidän filosofiansa on, että vain asiakkailla tai jäsenillä on merkitystä, koska heistä luottoyhdistys koostuu - se on muodostettu jäsenistä, joilla on "pankin" osakkeita. Yksi virkailija sanoi minulle, että hän aloitti työpaikassaan melkoisen kulkemisen kera, muttei lähtisi mistään hinnasta, koska hän rakastaa ihmisiä, joiden kanssa työskentelee. Toinen työntekijä kertoi minulle, että hän rakastaa olla siellä. Kun hän viime vuonna teki töitä eri pankeissa, hän oli hyvin onneton ja täällä tärkeintä ovat jäsenet eikä hän lähtisi mistään hinnasta. Siellä kokee todella kokonaisuuden. Ja kaikki haluavat myös tietää minusta. Ja mielelläni tiedän myös heistä! Sen paikan kanssa on upeaa olla tekemisissä.
 
Minulla on täällä myös Target-suosikkikauppa. Aina kun olen siellä, työntekijät ovat hyvin tyytyväisiä! He nauravat, laskevat leikkiä ja auttavat toisiaan. Ja tietysti he rakastavat myös asiakkaiden auttamista. Pyysin lopulta saada puhua johtajan kanssa, koska halusin tavata hänet, joka sai aikaan niin iloisen paikan!
 
Näitä korkeammalla värähtelevän energian paikkoja ponnahtelee esiin kaikkialla ja ne näkyvät kuin majakka pimeässä yössä. Kun alamme yhdistyä toisiimme enemmän ja enemmän, luomme näitä korkeammalla värähteleviä paikkoja itsellemme ja muodostuu uusi verkko. Jotkut näistä tiloista värähtelevät erittäin korkealla (paljon korkeammalla kuin yllä mainitsemani paikat) sen mukaan, kuka ne luo ja mikä niiden tarkoitus on, ja toiset paikat värähtelevät eri tavalla, myös luojansa ja tarkoituksensa mukaisesti.
 
Ylösnousemusprosessi on aina matkinut vaihdevuosia - kuumia aaltoja ja yöhikoilua, lyhytaikaisen muistin katkoksia, vatsan pyöristymistä, masennusta, unihäiriöitä, paikan tai tarkoituksen tunteen katoamista ja myös tilapäisiä kuulovaikeuksia. Tämä uusi vaihe, mitä nyt koemme, muistuttaa taas vaihdevuosia. Olemme auttaneet ja laittaneet toisten palvelemisen kaiken muun edelle. Olemme nyt valmiita tekemään jotain omaksi hyväksemme. Nyt on meidän aikamme. "Lastemme" tai paremminkin kaikkien planeetan sielujen, joille olimme omistautuneet, täytyy nyt pärjätä omillaan. Olemme tehneet kaiken voitavamme. Se on ohi, että laitamme ns. vanhemmuuden ja heidän tarpeensa omiemme edelle. Näin olemme nyt valmiita luomaan uutta todellisuutta. Voimme nyt päästä luovuuteemme, tehdä sitä mitä rakastamme, selvittää, mitä sellaista tukea haluamme antaa uudelle maailmalle, mikä on linjassa rakastamiemme asioiden kanssa ja vain pitää hauskaa ja potkaista kengät jaloista. Tästä koko hauskuus alkaa. Ja tästä "sielukäsikirjoituksemme" todella vasta alkaa.
 
Tämän Siivet-viestin viimeisenä kohtana alla on vastattu joihinkin kysymyksiinne. Monet teitä ovat esittäneet samoja kysymyksiä tai monilla on ollut samoja huolia "julkisivuista", jos olette iältänne yli 65-vuotta, tavaroiden hukkaamisesta ja niiden ilmestymisestä yhtäkkiä muualle ja sopeutumisesta tuskaan ollessanne erossa rakkaistanne.
 
Jos tunnette, että olette liian vanha tai ette sovi yhteen "julkisivusuunnitelman" kanssa, niin teidän ei tarvitsekaan. Jokaisella meistä on jokin erityislahja ja -taito, joka eroaa muista. Tämä on lisäarvomme planeetalle. Eri lahjojamme ja taitojamme tarvitaan kovasti. "Julkisivu" on vain termi, jonka keksin viittaamaan lisäarvoomme. Meidän ei tarvitse aina saada rahaa niistä. Jotkut meistä edelleen tarvitsevat rahaa, kunnes ylläpidämme uutta todellisuutta ilman tarvetta rahaan. Näin "julkisivumme" täytyy ansaita rahaa. Lahjamme ja taitomme tai lisäarvomme tai tarkoituksemme on kaikki, mitä tarvitaan. Näin "julkisivu" voi vain tarkoittaa sitä, kuka olette ja mistä teissä on kyse. Lisäksi jotkut meistä ovat ehkä vain päättäneet olla täällä tarkkailemassa ja oleskelemassa. "Julkisivussa" on näin vain kyse siitä, mitä ja kuka olette.
 
Monet kertovat, että he ovat laittaneet jonkin esineen jonnekin ja yhtäkkiä se häviää, mutta ilmestyy taianomaisesti jonnekin muualle tai häviää kokonaan. Tätä on tapahtunut jo jonkin aikaa. Se on vain merkki ulottuvuusmuutoksesta. Toinen merkki on se, että näkee silmäkulmista asioiden liikkuvan tai kuulee ääniä tai surinaa. Nämä ovat ilmentymiä ulottuvuuksien välillä liikkumisesta. Meillä on nyt uutta seuraa.
 
Ja viimeiseksi, monet teistä tuntevat suureksi haasteeksi ja hyvin surulliseksi erillään olemisen rakkaistaan. Tämä on uskoakseni yksi vaikeimmista ylösnousemuskokemuksista. Tätä eroamista tapahtuu, koska värähtelypaikkojemme välillä on valtavaa etäisyyttä. Silloin kun menemme jonnekin muualle, kaikki eivät tule mukanamme. Joko päästämme irti biologisesta perheestämme tarkoituksella tai meitä kielletään menemästä heidän luokseen.
 
Jos päätämme itse katkaista yhteytemme, koska emme enää siedä heidän käytöstään tai emme ole enää harmoniassa heidän kanssaan, se voi olla silti epämiellyttävä tilanne. Jos meidät on jätetty, meitä pyydetään toisinaan omistamaan käyttäytymisemme ja omat värähtelymme ja tekemään tarvittavia muutoksia sisällämme. Ja toisinaan meidät jätetään, koska emme lähtisi koskaan itse eteenpäin, emme jättäisi rakkaitamme taakse, joten nämä sielut jättävät meidät rakastavasti tai tavallisesti luovat inhottavan tilanteen, jotta meillä on motiivi siirtyä eteenpäin ilman heitä. He tietävät, etteivät he ole vielä valmiita menemään sinne, minne me olemme menossa, joten sen sijaan he jättävät meidät.
 
Joka tapauksessa tietäkää, että tämä tilanne paranee. Lukuun ottamatta tytärtäni ja hänen lapsiaan (vaikka he nyt muuttivatkin pois, jotta Ari voisi saattaa loppuun sielukäsikirjoituksensa), olen erossa biologisen perheeni jokaisesta jäsenestä ja aiemmista tutuistani. Äärimmäisen tyhjyyden jälkeen tulee uutta täytettä, joskin hitaasti. Sitten kun alamme yhdistyä uusiin perheenjäseniimme, meillä on suhteita ja yhteyksiä, jotka värähtelevät paljon korkeammalla, kuin mistä olemme koskaan tienneet - vanhat suhteemme ovat siihen verrattuna valjuja. Sieluperheemme ovat nyt yhdistymässä.
 
Olen äskettäin tavannut uuden ihmisen (ei, en uutta "rakkauskumppaniani") ja joka kerta ollessani tekemisissä tämän miehen kanssa alan itkeä - en vain voi sille mitään. En ole koskaan tuntenut niin paljon rakkautta, välittämistä, kunnioitusta ja tarkoituksenmukaista käyttäytymistä. Tämä henkilö todella näkee minut, osaa aina sanoa, tehdä ja olla, mitä pitää, ja ero siihen mistä olen päästänyt irti, on dramaattinen. Hän tuli tyhjästä täydellisenä yllätyksenä. Hänellä oli myös avain sydämeeni, joka täytyi sulkea eläessäni vielä vanhassa todellisuudessa. Ja näin tapahtuu, kun yhdistymme sieluperheeseemme ja alamme luoda paljon korkeammalla värähtelevää uutta perhettä. On todella taianomaista, kun kaikki vanha tiheys on nyt poissa ja pystyy yhdistymään tosiin aidosti ja korkealla värähtelevällä tavalla. Ja sydämemme avautuu taas kerran.
 
Eilen illalla katselin elokuvaa, missä naispääosan esittäjä menetti aviomiehensä, lapsipääosan esittäjä menetti äitinsä eikä miespääosan esittäjä ollut kiinnostunut suhteesta. Lopussa he muodostivat uuden perheen ja se oli täynnä rakkautta! He olivat hyvin omistautuneita toisilleen ja he välittivät toisistaan ja olivat toistensa kanssa niin paljon, että vanhoista suhteista tuli vain kaukainen muisto. Se toi mieleeni uudet perheemme. Se oli upeaa.
 
Kun alamme ottaa ensiaskeliamme tässä uudessa todellisuudessa, löydämme sitä taikaa, mistä olemme aina uneksineet. Sitä on todella täällä ja voimme lopultakin kokea sen. Kiitollisuutemme on valtavaa, kuten myös ihmetyksemme ja yllättyneisyytemme. Olemme tosiaankin ansainneet sen. Tämä on taivas maan päällä, kilometrien päässä vanhasta maailmasta. Vanha fraasi "Luulen, että olen kuollut ja mennyt taivaaseen" saa täysin uuden merkityksen. Tiedän näin tapahtuneen itselläni.
 
Rakkaudella ja kiitollisuudella,
 
Karen

 
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #117 : 04.11.2009 09:43:03 »

miksi en tunne yhtään mitään?  mikä vanha maailma, se on ympärilläni vahvasti. sama suku, samat asenteet, ei se ole minnekään kadonnut. ihmisillä työvaikeuksia, ymv. vanha on edelleen läsnä. angel eipä se haittaa jos töitä on/ muuta biz.

enkä tapaa ketään merkittäviä uusia miehiä!  Grin

en varmaan ole tarpeeksi henkinen.  Cheesy  Wink

tiedon tasolla tämä on suht ok, mutten kyllä koskaan tunne mitään, paitsi sanotaan että unettomuus aamuyöllä liittyy energiamuutokseen. eli muut? onko nämä kanavoinnit vähän "eri maailmassa"?  coolsmiley
« Viimeksi muokattu: 04.11.2009 10:47:02 kirjoittanut ^Wise Star^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #118 : 04.11.2009 14:21:41 »


tiedon tasolla tämä on suht ok, mutten kyllä koskaan tunne mitään, paitsi sanotaan että unettomuus aamuyöllä liittyy energiamuutokseen. eli muut? onko nämä kanavoinnit vähän "eri maailmassa"?  coolsmiley



 -  Smiley ihan tästä maailmasta - kokemasta, ainakin allekirjoittaneelle, tässä omaa kokemaa:

olemme kaikki juuri siinä, missä meidän tarvitsee olla. Kukaan ei ole parempi toista eikä ketään jätetä taakse tai menetetä, vaikka tältä onkin saattanut tuntua viime viikkojen ja kuukausien aikana!

 - Voin kirjaimellisesti tuntea kaikkein kehoni solujen täyttyvän upeasta pehmikkeestä, juomasta, kihelmöinnistä, hehkusta ja kerrassaan upeasta tunteesta, joka on luonteeltaan taivaallinen

- Täytymme taas kerran oltuamme hyvin pitkään tyhjiä.

- että olemme ikään kuin Ihmemaassa tai jossain, missä tuntuu taivaalliselta, kenties myös pökerryttävälle eikä halua koskaan lähteä tai palata vanhaan todellisuuteen

-  Vietettyämme noin pari vuotta hyvin pimeissä tai tiheissä "paikoissa", kun suostuimme palaamaan näihin tiloihin viimeisenä suurena ponnistuksena planeetan värähtelyn nostamiseksi, palaamme nyt kotiin todelliseen, jumalaiseen itseemme.

- lmassa on taikaa, kun olemme nyt asettautuneet uuden todellisuuden energiaan.
 
- Silti riippumatta siitä, missä olemme kukin nyt, koemme tavallisesti samanlaisia asioita energiaan liittyen, koska alkaessaan liikkua energia vaikuttaa kaikkeen. Näin meillä voi edelleen olla samoja kokemuksia, vain eri kokemustasolla, joten asiat voivat ilmentyä vähän eri tavalla, mutta voimme silti samaistua.

-  Olemme valtavalla uudella alueella. Näin ollen se on tyhjä. Se on tyhjä, koska meidän tehtävämme on luoda jotain uutta. Emme voi enää luoda emmekä olla yksin, koska erillisyys on matalammalla värähtelevä olotila. Luomme yhdistymällä toisten kanssa.

- Tämä uusi energia, jolla meitä parhaillaan valellaan, linjaa ja yhdistää meidät "sielupuumerkkiimme" ja auttaa kaiken sen selkeyttämisessä, mitä haluamme tehdä seuraavaksi

- Vanhan maailman palvelemisen ja auttamisen, itsemme venyttämisen ja vanhassa maailmassa läsnäolemisen päivät ovat meiltä täysin ohi.

- Meidän oli todella kuoltava, ennen kuin saatoimme uudestisyntyä tähän uuteen todellisuuteen. Näin olemme ehkä tunteneet monien asioiden "mädäntyvän" sisä- ja ulkopuolella - meillä ei ikään kuin ollut kerrassaan mitään jäljellä ja elimme kuin helvetissä.

- Ylösnousemusprosessi on aina matkinut vaihdevuosia - kuumia aaltoja ja yöhikoilua, lyhytaikaisen muistin katkoksia, vatsan pyöristymistä, masennusta, unihäiriöitä, paikan tai tarkoituksen tunteen katoamista ja myös tilapäisiä kuulovaikeuksia.

- Monet kertovat, että he ovat laittaneet jonkin esineen jonnekin ja yhtäkkiä se häviää, mutta ilmestyy taianomaisesti jonnekin muualle tai häviää kokonaan. Tätä on tapahtunut jo jonkin aikaa. Se on vain merkki ulottuvuusmuutoksesta. Toinen merkki on se, että näkee silmäkulmista asioiden liikkuvan tai kuulee ääniä tai surinaa. Nämä ovat ilmentymiä ulottuvuuksien välillä liikkumisesta. Meillä on nyt uutta seuraa.


- ja "ohessa" elän maailmassa ihmisenä Smiley, kuka taatusti edelleenkin törmää erilaisiin tilanteisiin  tickedoff uglystupid2 crazy2 - mutta tietäen että on jotain enemmän kuin fyysisin aistein ja järjen tiedolla voin tavoittaa Kiss

Ja toisaalta, sou tai DAA, jollei ole mitään näistä kokemuksista, oleellinen on oma sisäinen tieto - siitä missä maailmassa hengailee Cool

 smitten viisuinen
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #119 : 04.11.2009 18:05:02 »



URIEL PARANTAA
 
Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman
( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 2.11.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
ARKKIENKELI URIEL: Olkaa toimivaa rakkautta
 
Rakkaus on Lähdeyhteytenne ja lahjanne maailmalle. Rakkauden kautta ilmaisette jumaluuttanne ja jaatte valoanne. Ilman rakkautta maapallo on pimeydessä ja pelossa, koska ne ovat kolmannen ulottuvuuden energioita. Silloin kun laitatte rakkauden toimintaan rakastamalla itseänne ja toisia, tuotte korkeampien ulottuvuuksien energiaa nostamaan maapallon värähtelyjä. Se on tarkoituksenne valon lähettiläinä - tuoda rakkautta maapallolle - ja kuitenkin tunnette epäonnistuneenne, koska etsitte rakkautta maapallolta ettekä löydä sitä. Olette rakkautta ja rakkautenne laittaminen toimintaan on välttämätöntä ylösnousemukselle ja transformaatiolle.
 
Karmamatkanne on rakkauden etsimistä toisilta todistaaksenne itsellenne, että rakkautta on maan päällä. Sitä todella on, mutta vain siksi että te ja muut olette sen lähteitä. Rakkaus tulee Lähteestä, mutta sitä ilmaistaan teidän kauttanne. Siihen saakka kunnes maapallo pystyy ylläpitämään rakkausvärähtelyä, teidän on välttämätöntä ilmaista rakkautta kaiken aikaa. Ei riitä, että rakastaa kerran ja odottaa rakkausvärähtelyn jatkuvan - teidän on oltava rakkautta kaikin tavoin, kaikille ihmisille ja kaikissa asioissa. Rakastakaa itseänne ensin, koska tämä tunnistaa jumaluuden sisällänne ja rakkauden muissa, mikä muistuttaa heitä omasta jumaluudestaan.
 
Toiset haavoittavat teitä, silloin kun odotatte heidän palauttavan rakkautenne samanveroisesti. Katsotte toisiin saadaksenne rakkautta ja unohdatte, että rajaton rakkaus on jo sielussanne. Jos maailmassa on todisteita rakkaudesta, niin se johtuu siitä, että te olette tehneet aionien ajan työtä luodaksenne rakkausvärähtelyn maan päälle. Mutta tämä värähtely vaatii ylläpitoa, tukea ja jatkuvaa täydentämistä sillä, että olette valmiita olemaan toimivaa rakkautta ja ilmaisemaan rakkausvärähtelyä kaikessa, mitä teette. Olette täällä opettamassa maapalloa rakkaudesta olemalla sen rakkauslähde.
 
Olette toimivaa rakkautta, kun ilmaisette sitä jumalaisesta keskuksestanne. Tämä ei ole tunteisiin, karmaan, velvollisuuksiin tai sitoumuksiin perustuvaa rakkautta. Tämä on samaa rakkautta, mikä sallii kauniiden kukkien kukkia, auringon nousta ja tähtien loistaa. Tämä rakkaus on luomakunta, mikä kukoistaa kaikkialla ympärillänne, mikä luo maapallon kauneuden ja loiston. Ja se on lahja teille Lähteeltä ja ne jotka tuntevat tämän rakkauden ja yhdistyvät siihen, ovat lahja maapallolle. Viettäkää joka hetki ilmaisten rakkautta, ollen toimivaa rakkautta ja sallien maapallon saada tukea transformaatiossaan ja ylösnousemuksessaan. Näin luotte taivaan maan päälle, muutatte pelon rakkaudeksi ja kaaoksen rauhaksi ja näytätte maailmalle sen oman valon rakkauden kautta.
 
Ole kiltti, älä satuta minua
 
Sadussa sammakosta ja skorpionista, skorpioni pyytää sammakkoa kantamaan itsensä selässä joen poikki. Sammakko kieltäytyy, koska se tietää, että skorpioni pistää sitä. Skorpioni lupaa olla pistämättä, joten sammakko suostuu viemään sen joen poikki. Kun ne menevät vedessä, skorpioni pistää sammakkoa kaksi kertaa ja kummallakin kerralla lupaa olla tekemättä sitä uudestaan. Mutta kolmannella kerralla sammakko kysyy skorpionilta, miksi se teki näin, koska sammakko kuolee. Skorpioni vastaa, että se pisti sammakkoa, koska se on skorpioni ja skorpionit tekevät niin. Ja kumpikin hukkuu.
 
Skorpionin tapaan elämässämme on ihmisiä, jotka satuttavat. Vaikka otamme heidän käytöksensä henkilökohtaisesti, he vain ovat sellaisia. Mutta haluamme heidän olevan mukavia, ystävällisiä, harkitsevia ja huomaavaisia. Niinpä sitoudumme heidän valaistumisopettajikseen toivoen, että he tunnistavat anteliaisuutemme ja avautuvat korkeammille puolilleen. Ja he pistävät meitä, uudestaan ja uudestaan, koska siinä kohtaa he ovat omassa henkisessä kehityksessään. Heidän pitää oppia niitä oppitunteja, joissa he ovat, eivätkä he ole valmiita ylittämään ymmärryksen jokea.
 
Kuljemme monen elämän läpi sanoen "Ole kiltti, älä satuta minua" niille, jotka ovat satuttaneet meitä uudestaan ja uudestaan ja yritämme mitätöidä menneisyytemme saamalla heidät muuttamaan, mitä he tekevät tai ovat tehneet. Niin kuin sadun sammakko emme kuuntele sisäistä opastustamme ja toivomme lopputuloksen olevan erilainen, mutta meitä pistetään. Sen sijaan että kysymme, miksi laitoimme itsemme siihen tilanteeseen, kysymme noilta toisilta ihmisiltä, miksi he käyttäytyivät niin. Niin kuin skorpioni he eivät ole valmiita ottamaan vastaan valaistumista ja ymmärrystä. He tekevät sitä, mikä tuntuu oikealta. Me olemme oman karmamme uhreja ja he ovat oman energiansa uhreja. Ja molemmat hukumme.
 
Voimme tarkastella elämäämme taaksepäin ja löytää "skorpionit", joita olemme yrittäneet auttaa, mutta havainneet vain olevamme mustelmilla, hakattu, loukkaantunut ja pettynyt. Ratkaisuna ei ole kantaa taas yhtä skorpionia joen yli, vaan keksiä, miksi tunnemme tarvetta parantua auttamalla jotakuta toista parantumaan. Jatkamme parantumista kuin pitäisimme kirkasta valoa niille, jotka ovat tyytyväisiä olemaan pimeydessä, ja toivomme, että auttamalla heitä löytämään valon saavutamme elämän parantumisvirstanpylvään. Kuitenkin kyse on vain hyväksymisen, anteeksiantamisen ja irtipäästämisen oppitunnista. Päästämällä irti skorpioneista voimme löytää iloa ja rauhaa, antaa itsellemme parantumisen ja valon lahjan ja sallia niiden, jotka ovat valinneet pimeyden, olla siellä, missä heidän pitää olla.
 
Marraskuun energiat
 
Kun meditoin, mitä marraskuu tuo energeettisesti, tunsin valtavaa helpotusta siitä, että lokakuu oli lopulta ohi. Se oli rankka kuukausi kera monien haastavien energioiden, ja koska edelleen työstämme ylösnousemustamme ja transformaatiotamme, tunne valmiiksi saamisesta ja loppuunsaattamisesta on jo olemassa, muttei se ole aivan vielä ulottuvillamme. Onko tämä koskaan ohi? Tuntuu siltä, että olemme käyneet tätä läpi niin kauan, että haluamme sen olevan ohi. Ja menee ohi, muttei marraskuussa, vaikka saammekin vähän helpotusta.
 
Marraskuu tuo 11.11. voimapäivän, jollaista emme ole nähneet sitten 11.11.1901. Tämä on päivämäärä, mikä voidaan kirjoittaa muotoon 11-11-11. Olemme rakentaneet tätä päivää elokuusta lähtien, kun olemme olleet jatkuvassa vanhoista energioista irtipäästämisen syklissä. Vaikka kuinka paljosta päästämme irti, lisää tulee esiin puhdistettavaksi ja osa tästä on hyvin haasteellista. Jokaisella irtipäästämiskierroksella tulemme lähemmäs ydinirtipäästämistyötämme, viimeistä vastausta, mikä meidän on ymmärrettävä karmastamme, sieluhaavoistamme ja sieluryhmämme toimintatavasta. Meillä on kaikki nämä palat, mutta ne eivät ole vielä asettuneet yhteneväiseksi malliksi. Jatkakaa keskittymistä parantumiseen, koska tuon vastauksen tullessa kaikki loksahtaa paikoilleen. Ymmärtäminen on numeron 11 lahja ja mestaruus numeron 33 lahja, mikä on tämän päivämäärän numero.
 
Jokainen uusi parantumissykli on intensiivisempi mutta lyhempi. Tästä syystä koemme muutoksia suhteessamme lineaariseen aikaan. Toinen ero energioissa on painopisteen keskittyminen enemmän tahdonilmaisuun. Meidän on ilmaistava tahtomme siitä, mitä haluamme - ilman tahdonilmausta menneisyys luodaan uudelleen irtipäästämistyhjiöön. Tämä kuukausi tuo lisää selkeyttä vastuuseemme uuden maan toimintamallista ja siihen, miten asioiden päättäminen ja transformaatio ovat samanaikainen prosessi - irtipäästämistä siitä, mitä emme halua, ja tahtomme ilmaisemista uudesta todellisuudesta. Emme voi hylätä elämämme ei-haluttuja energiapuolia ja ajatella, että ne vain menevät pois - kaikista toteutumattomista unelmista ja odotuksista, suruista, pettymyksistä ja tuskasta päästetään irti parantumisen kautta ja niiden kantamat energiat muunnetaan korkeammiksi värähtelyiksi tahdonilmauksellamme.
 
Tiedämme, että olemme vastuussa henkilökohtaisesta todellisuudestamme ja maailman todellisuudesta. Mistä haluamme päästää irti maailmassa? Tässä kuussa työstetään tätä ja päätetään ihmisperheenä, millainen haluamme maallisen kotimme olevan. Sen sijaan että keskitymme siihen, mikä on vialla, voimme käyttää tämän energian saadaksemme aikaan todellisen transformaation.
 
Keskittykää rauhaan, sodan lopettamiseksi. Keskittykää vapauteen ja sallimiseen, kontrolloinnin ja hallinnan lopettamiseksi. Keskittykää rakkauteen, vihan lopettamiseksi. Kuten Gandhi sanoi: meidän on oltava se muutos, minkä haluamme nähdä maailmassa, joten käyttäkää marraskuun energioita luodaksenne sen muutoksen, minkä haluatte nähdä elämässänne. Mahtavaa kuukautta!
 
Mikä on kristalli?
 
Maailmankaikkeudessa kaikki on tasapainossa ja näin indigo- ja kristallienergia toimivat yhdessä. Samalla kun indigoenergia on vaativaa ja vihaista, kristallienergia on vastaanottavaa ja rauhallista. Se jää usein huomaamatta siinä kaaoksessa, mitä indigot saavat aikaan, koska se on hiljaista ja odottaa oikeaa aikaa toimiakseen. Indigoenergian intohimon, toiminnan ja vaatimusten rinnalla kristallit voivat näyttää heikoilta, mitättömiltä ja tehottomilta. Mutta älkää menkö lankaan, koska he ovat suuri voima maailmassa, joka on vastuussa parantamisesta ja transformaatiosta, ja he valmistelevat maailmaa monille korkeammalla värähteleville lapsille.
 
Sitten kun intohimoa ja vihaa on lietsottu, kristallienergia tuo tyyneyttä, korkeamman näkökulman ja kyvyn nähdä selkeästi polun seuraavan askeleen. Ilman kristallienergian tasapainoa indigot jäävät jumiin ongelmaan, ovat liian keskittyneitä siihen, mikä on pielessä, ja vihaisia liikkeen puuttumisesta. Mutta liikkeen aikaansaaminen on kristallien tehtävä ja he tekevät sitä hyvin, silloin kun heidät jätetään rauhaan. Kristallienergia tarvitsee aikaa miettiä, harkita vaihtoehtoja ja varmistaa, että energiat ovat oikeat ja että kaikki ovat valmiina lähtöön samanaikaisesti. Tästä syystä jotkut ajattelevat, että kristallit ovat heikkoja, ja myös kristallit itse ihmettelevät, miksi heiltä menee niin kauan päästä liikkeelle - koska he liikkuvat sitten, kun aika ja energiat ovat oikeita.
 
Indigon tapaan kristalli ei ole mikään nimike - se on energiavärähtelyä, mitä on ollut läsnä monien sukupolvien ajan ja mikä on ilmentynyt suurien siirtymäaikojen tukea antavana energiana. Kristallienergia on hoivaavaa, tunteellista, empaattista ja myötätuntoista. Se on hyvin intuitiivista ja reagoi tunne- ja energiatasolla. Joskus maailma on liikaa kristallienergialle ja se vetäytyy, kunnes käytettävissä on tyyni keskus. Se vetäytyy, kun on liikaa pelkoa, ja reagoi siihen rakkauden tilasta, kunnes pelko on valmis selvitettäväksi.
 
Kristallienergia on erittäin aktiivista ja se ylläpitää energiaa, joka tukee maailman etua henkisyydessä, intuitiossa, enkeleissä ja maapallossa aistivana olentona. Se on myös aktiivinen ihmisperheen tietoisuuden rakentamisessa ja sellaisten suhteiden luomisessa, mitkä edistävät vahvaa yhteyttä. Siinä missä indigo vaatii muutosta, kristalli tukee muutosta ja opastaa sitä rakkauden suuntaan. Nämä energiat tulevat maan energiakenttään yhdessä, koska ne tasapainottavat ja tukevat toisiaan, ja valmistelevat transformaatiopolkua ja tulevia lapsisukupolvia, joilla on rooli uudella maapallolla.

 
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 40
  Tulostusversio  
 
Siirry: