Sivuja: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 40
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kanavoiduille ymv. teksteille o,a topici ~ketju  (Luettu 298283 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #270 : 04.02.2010 20:57:38 »

vanha txti, mutta jotenkin kolahti.. kävin läpi noin 750 viestiä Laineelta, jotka tallessa.. pitäisiköhän puhua laajemmin niistä, tuntuu että vain henkiset parantajat seurailee.

Kysymys:
Mestarit, tarvitsen apuanne. Minulta puuttuu intohimo elämästäni. Minulla on liikaa asioita mielessäni ajatellakseni jotain ja lisäksi huolestun helposti. Haluan kovasti elää yltäkylläistä elämää - yksi ilo kerrallaan, yksi askel kerrallaan. Mutta aina päädyn elämään, joka on täynnä huolia, epäluottamusta, erillisyyttä ja hylkäämistä. Voitteko neuvoa minua?
 
Vastaus:
Aito intohimo tulee sisältä. Se on ihmiselämän henkisen puolen motivoiva tekijä. Et voi vain päättää haluta tuota voimaa elämääsi. Sen on paljastuttava syvältä sisältä, sitten kun saavutat elämässäsi tason, joka hiljentää negatiivisuuden, mitä tulit tähän olemassaoloon kokemaan.
 
Negatiivisuus tai oppitunnit jotka vielä täyttävät suurimman osan ajastasi, estävät sinua tuntemasta intohimoa. Siksi sinun on välttämätöntä ensin käsitellä huolestumisesi, epäluottamuksesi, hylkäämisesi ja itsearvostuksen puutteesi. Kun sanot, että sinulla on liikaa asioita mielessäsi, se osoittaa, että olet tunnistanut tämän pidättelevän sinua. On aika ottaa takaisin kontrolli elämästäsi - ottaa takaisin voima tehdä omat valintasi.
 
Mene jokaiseen noista tunteista, kun niitä ponnahtaa esiin, ja seuraa niitä sisällesi tuntemuksiin, jotka pitävät ne elossa. Ymmärrä, miksi ne ovat elämässäsi, ja pystyt estämään niitä hallitsemasta elämässäsi. Kaikki loukkaavat energiat, jotka olet maininnut, ovat peruselämänoppitunteja, joiden tarkoituksena on saada sinut tietämään enemmän itsestäsi, jotta voit oppia niistä ja karkottaa ne. Sitten pystyt kurkottamaan sisäiseen ytimeesi ja lopulta löytämään sinne kätketyn intohimon.
 
Intohimo on liikuttava voima. Se vetää sinua jokaisen hetken läpi joka päivä. Se antaa merkityksen elämääsi, mutta se on hauras, ennen kuin siitä tulee elämääsi motivoiva voima. Se ei voi tulla pintaan, ennen kuin olet valmis - eli silloin kuin valtaosa elämänoppitunneistasi on opittu.

Koskettaminen ja henkilökohtainen kontakti

Hyvin monilla teistä ei ole henkilökohtaista kontaktia, toinen ei koskaan kosketa ihoanne tai kehoanne. Kuitenkin keho kaipaa koskettamista, halaamista, sylissä pitämistä ja rakastamista. Valtaosa teistä on niin ehdollistunut olemaan päästämättä ketään omaan tilaanne, että olette unohtaneet kosketetuksi tulemisen tunteen.

Toista voi koskettaa olematta seksuaalinen. Toista voi koskettaa ilman taka-ajatuksia. Kosketus on tärkein osa elämää. Toisen koskettaminen - on kyse sitten hieronnasta, kumppanista, ystävästä - on niin välttämätöntä, että opettelette koskettamaan toisianne. Siihen saakka kunnes voitte oppia päästämään irti kaikista estoista tai peloista liittyen henkilökohtaiseen kontaktiin ja toisen koskettamiseen, ette voi siirtyä eteenpäin polullanne elämässä. Pysytte jumissa - liikkumatta kuin ummehtunut lammen vesi, energia sisällänne kuolleena.

Kosketus on henkisen kehittymisen vihkimysprosessi. Silloin kun sallitte toisen koskettaa itseänne, avaatte sydänchakranne ja voidaan kokea tunteita ja tuntemuksia. Tapahtuu se sitten ystävyydessä, rakkaudessa tai seksikontaktissa, se on elämän perustavaa laatua oleva osa ja yhdistää kehonne energiaan. Ihminen jota ei kosketeta, on kuin kukka ilman vettä. Kukka pyytää vettä kaikilta ohi kulkevilta, mutta kukaan ei kastele sitä. Tätä kehonne tekee koko ajan, se huutaa kosketetuksi tulemista ja kuitenkin kiellätte sen joko pelosta - koska pelkäätte loukkaantuvanne - tai tunnette olevan väärin koskettaa toista, erityisesti samaa sukupuolta olevaa! Ihminen jota kosketetaan säännöllisesti - rakkauden, seksikontaktin, hieronnan tai ystävän halauksen kautta - säteilee ja tuntee olevansa elossa, sillä hän on ruokkinut sieluaan sallimalla tuon henkilökohtaisen kontaktin.

Tietäkää, että polku mestaruuteen ei ole ankaruutta, vastoinkäymistä tai tuskaa. Se on vain irtipäästämistä ja sielun ruokkimista sillä, mitä se haluaa henkisellä tasolla. Kaikkien mestaruuden tavoittelijoiden on päästettävä irti henkilökohtaisen kosketuksen pelosta ja sallittava itsensä koskettaa ja tulla kosketetuksi. Silloin sielu tuntee tyytyväisyyttä. Ruokkikaa kehoa huolenpidolla kosketuksen avulla ja ruokitte sielua.

Maitreya



Kysymys:
Mestarit, päädyn melkein aina umpikujaan suhteissa - laitan aina toisten ihmisten tarpeet omieni edelle. Useimmissa rakkaussuhteissani on ollut miehiä, joilla on ongelmia. Autan heitä pääsemään niistä yli ja sitten he lähtevät elämään jonnekin muualle. Päädyn jatkuvasti olemaan yksin. Olenko valinnut väärän polun elämässäni? Tunnen, etten tee sitä, mitä tulin maan päälle tekemään. Tunnen olevani hämmentynyt ja eksyksissä. Neuvostanne oltaisiin hyvin kiitollisia.

Vastaus:
Elämäoppituntivalintasi ovat jättäneet sinut tunnekaruselliin. Olet erittäin voimakas ihminen, kun ollaan traumaattisissa tilanteissa, mutta paineen loppuessa sinulla on enemmän annettavaa eikä lähellä ole ketään, joka tarvitsee apuasi. Seisot stadionin keskellä, kun kaikki ovat lähteneet ja valot on sammutettu. Tästä syystä tunnet olevasi eksynyt, yksinäinen ja hämmentynyt. Yhdellä hetkellä olet ratkaiseva pelaaja toiminnassa ja seuraavassa tarpeeton.

Tämän valitsit kokevasi. Olet tehnyt sen ja nyt voit muuttua ja siirtyä toisiin kokemuksiin. Sen tehdäksesi sinun on arvioitava, missä olet, ja päättää, missä haluat olla. Tähän saakka elämäsi on ollut toisten palvelemista. Miksi et valitsisi eläväsi itsellesi?

Älä enää aloita päivääsi kysyen, mitä voit tehdä toisten hyväksi. Kysy jokaisessa sinulle esittäytyvässä tilanteessa, onko tämä jotain sellaista, mitä todella haluat tehdä. Opi, ettei haavoittuvuudessa ja toisten avun tarvitsemisessa ole mitään väärää. Lakkaa tukkimasta omia tarpeitasi ja halujasi, kun näet vain toisten puutteen.

Määrittele itsesi uudelleen. Kunnioita itseäsi. Tiedä, että voi olla sinun vuorosi vastaanottaa. Laita sellainen energia maailmankaikkeuteen, että haluat saada suhteen mieheen, joka on eheä ja valmis jakamaan elämän kanssasi. Pyydä sitä, mitä haluat.


**tässä sitä odotellaan ja odotellaan miestä joka osaa antaa.. jep jep..
 
« Viimeksi muokattu: 05.02.2010 10:39:25 kirjoittanut **Bella Luz** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #271 : 08.02.2010 14:22:09 »



Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa

************************



MIKSI TYYDYT VÄHEMPÄÄN?
 
Kirjoittanut Caroline Myss (www.myss.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Parannustoiminnassa mukana olevana henkilönä joudun ihmisten kanssa aina keskusteluihin heidän elämänsä haasteista. Vaikeuksia tulee elämäämme eri reittejä - sairautena, työpaikan menettämisenä, onnettomuuksia. Mahdollisuuksia on loputtomasti, kuten kaikki tiedämme. Usein tunnemme voimattomuutta pulmatilanteissamme, mikä saa meidät painamaan sisäistä taukonappulaa ja kysymään: "Miten tämä tapahtui minulle?"
 
Meillä ei tietysti ole hallintaa kaikkiin elämämme tapahtumiin, mutta asiaa pohdiskellessa havaitsemme, että käytämme kuitenkin melkoisesti vaikutusvaltaa, koska meillä on voima valita. Eikä ole sellaista asiaa kuin pieni valinta - ei oikeasti, ei jos todella pohdiskelee jokaisen valinnan lyhyt- ja pitkäaikaisia seuraamuksia, on kyse sitten valinnasta, mitä syö, mitä sanoo tai on sanomatta jollekin tai seuraammeko intuitiota ja soitamme vanhalle ystävälle. Jokaisella valinnalla on merkitystä ja syvällä intuitiivisessa sisimmässämme tiedämme sen. Tämä selittää, miksi meitä ahdistaa tehdä kaikenlaisia valintoja - vaihdellen siitä, mitä tilaamme ruokalistalta, siihen kenen kanssa meidän pitäisi olla suhteessa.
 
Kuitenkin kun tullaan suhteita koskeviin valintoihimme, oman kokemukseni mukaan hyvin monet ihmiset myöntävät tyytyvänsä johonkuhun, joka ei ole oikeastaan sitä, mitä he haluavat, mutta ainakaan heidän ei tarvitse olla yksin. Saan ainakin viisi puhelinsoittoa jokaviikkoisessa radio-ohjelmassani naisilta ja joskus miehiltä, jotka epätoivoisesti yrittävät keksiä tapaa korjata suhteen, mikä ei yksinkertaisesti pysy kasassa. Ei tarvitse on intuitiivinen terveysasioiden osalta tunnistaakseen, ettei näitä soittajia ohjaa rakkaus, vaan pelko olla yksin, ja että he tekevät kaikkensa välttääkseen tyhjän talon - tai tyhjän sängyn. Näiden ihmisten valinnat voivat johtaa ainoastaan vääjäämättömään sydämen särkymishetkeen, jolloin he huomaavat kysyvänsä itseltään: "Miten tämä tapahtui minulle?" Miten? Tyytymällä johonkin muuhun, mitä he todella haluavat.
 
Mutta tässä kohtaa dynamiikasta tulee "henkisesti tahmeaa". Aina kun tyydytte vähempään, kuin mitä haluatte suhteessa tai jollain muulla elämänne alueella, se tieto, että olette tehneet myönnytyksiä sydämenne ja intuitiivisen totuutenne osalta, johtaa teidät tietoisesti tai tiedostamattomasti sabotoimaan oman valintanne. Jos painatte sisästä taukonappulaanne vain sekunniksi juuri nyt ja pohdiskelette tätä, yhdistytte tämän toteamuksen totuuteen.
 
Miksi sabotoisitte omaa valintaanne? Tekonne eivät ehkä ole tietoisia, mutta kukaan ei voi elää itsepetoksen tuskassa ja olla löytämättä ulospääsykanavaa tuolle tuskalle. Tuo tuska voi johtaa riippuvuuteen, masennukseen tai suuttumiseen toiselle ihmiselle hänen ollessaan jatkuva pettymyksen aiheuttaja, mutta tuon tuskan on mentävä jonnekin. Hyvin todellisessa mielessä tämä negatiivinen käyttäytyminen on itse asiassa selviytymismuoto siinä mielessä, että psyykenne yrittää tarkoituksella murtautua tilanteesta, jossa ette voi selviytyä, puhumattakaan kukoistamisesta. Tietoinen itsenne on ehkä liian pelokas ottaakseen suoraan vastuun niin rohkeista askelista. Siksi otatte nämä askeleet salaa vihan, ruokariippuvuuden tai vetäytymisen ja masentumisen kautta.
 
Jos luulette ratkaisun tähän malliin olevan helppo, niin ajatelkaa uudestaan. Tyytymistä johonkin vähempään, mitä haluatte, ei voi välttää, koska ei ole aina mahdollista saada sitä, mitä juuri nyt haluaa. Teistä tulisi hallitsematon narsisti, joka elää narsistiyhteiskunnassa. Miten siis pulmaan löytyy ratkaisu? Miten voitte tehdä valintoja, jotka eivät sabotoi itseä tai ole narsistisia, vaan heijastavat sisäistä opastusta?
 
Tyytymisen ja valitsemisen eron ymmärtäminen
 
Viisauden aika
 
1. Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, että hienovarainen ero johonkin "tyytymisen" ja jonkin "valitsemisen" välillä on se, että tyytyminen on passiivinen valinta, joka päästää teidät siitä koukusta, ettei teidän tarvitse ottaa vastuuta seuraamuksista. Jos tunnette tyytyneenne johonkin, voisitte kertoa itsellenne, että teitte sen teihin kohdistuvien paineiden tai pelkojen vuoksi, toisin sanoen "teillä ei ollut vaihtoehtoa", mutta sisimpänne ei todellisuudessa koskaan päästä teitä totuuskoukusta.
 
Valinnan tekeminen - vaikka se on pelottavampi - laittaa teidät ajajan paikalle omassa elämässänne ja jokaisen päätöksenne seuraamusten osalta. Meillä on luontainen ymmärrys tästä, mikä on yksi syy, miksi niin usein vältämme päätöksien tekemistä. Emme pelkää valintojamme, vaan pelkäämme niiden seuraamusten selviämisestä itse. Kuitenkin henkilökohtaisen valinnan seuraamuspelosta huolimatta, huomaatte aina helpommaksi elämisen sen kanssa kuin tyytymisen tilanteeseen, missä tunnette tekevänne myönnytyksiä.
 
2. Toiseksi pankaa henkilökohtaisena harjoituksena merkille, miten usein olette tyytyneet asioihin elämässänne niiden valitsemisen sijasta, on kyse sitten suhteista tai ei. Motivoiko tyytymistä johonkin selviytymisen pelko vai pelko siitä, ettei mitään muuta tai ketään muuta tule? Motivoiko tyytymispäätöstä johonkin resurssien puute? Ja onko tilanteenne erilainen nyt? Nasevammin sanottuna, oletteko nyt erilainen ja kykenevä haastamaan pelon motivoimat valinnat?
 
3. Ottakaa aikaa pohdiskella, millä asioilla on todella merkitystä elämässänne. Vaikka kaikilla valinnoilla on voima muuttaa elämänne suuntaa, jotkut valinnat ovat paljon merkittävämpiä. Vähemmän aitoihin valintoihin tyytymisen aikaansaaman kaaoksen lopettaminen alkaa erottamalla toisistaan, mitä haluatte ja mitä tarvitsette elämäänne, on kyse sitten suhteista tai muista elämänvalinnoista. Sen seuraaminen, mitä haluatte, on usein polku täynnä pettymyksiä, koska se toimii tuska-nautintoasteikolla, mikä kallistuu ja hajoaa helposti.
 
Toisaalta taas se polku, mitä tarvitsette, on paljon suurempi sielunpolku, mikä usein ankkuroi meidät haasteisiin, jotka palvelevat "syvyyslatauksina". Näiden haasteiden kautta, jotka näyttävät pimentävän halumme, usein löydämme suurimmat lahjamme ja sisäiset voimavaramme, koska se polku, mitä tarvitsemme, vaatii eniten meiltä. Ironista kyllä, se polku, mitä tarvitsemme, johtaa meidät sanomaan: "En olisi koskaan valinnut tätä, mutta olen iloinen, että olen nyt tässä."
 
Kyky sanoa itsellenne: "En ehkä halua tätä, mutta tarvitsen tätä", on merkki siitä, että muutatte arvojärjestelmäänne sellaiseksi, mikä on paljon enemmän harmoniassa sisäisen elämänne kanssa. Tällainen suhtautuminen elämäänne ei ehkä tee päätöksistänne helpompia, mutta sisäinen selkeys ja viisaus tekevät elämän navigoimisesta paljon täyttymyksellisemmän kokemuksen.
 
Viisausjalokivi: on parempi haluta sitä, mitä ei ole, kuin pitää se, mitä ei halua.

 
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #272 : 09.02.2010 09:57:09 »


Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa


MITÄ SE TEKEE?
 
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
29.11.2009 Laguna Hills, Kalifornia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine'

1.osan teksti löytyy täältä ; klikkaa linkkiä
http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=28005.msg264132#msg264132

Teksti jatkuu ....

Selvänäkijä
 
Ihminen menee selvänäkijän luo. Tämä antaa selvänäkötulkinnan ja ihminen tulee ulos kojusta sanoen: "Tätä minulle tulee tapahtumaan". Hän ei ymmärrä koskaan, että hetkeä myöhemmin kaikki se voisi muuttua! Hetkeä myöhemmin hänen elämässään saattaisi olla tapahtuma, joka saa hänet polvilleen ja avaa hänen sydämensä, ja hän tekee päätöksen, joka välttää täysin sen, mitä tulkinnassa oli! Ymmärrättekö? Mutta useimmat ihmiset eivät ajattele niin. He näkevät vain lineaarisen raiteen edessään. Jos joku kertoo heille, mitä heidän tulevaisuudessaan on, he näkevät vain sen. He eivät salli itselleen yhtään kvanttiajattelua tai eivät lue omaksi ansiokseen kykyä muuttaa sitä. Mitä sitten tästä "tulevaisuuden ennustamisesta"?
 
Hyvä selvänäkijä selittää, että hän voi nähdä vain tuon hetken voimakkaimmat mahdollisuudet. Koska ihminen on täysin vastuussa omasta elämästään, hän voi muuttaa sitä koska tahansa. Voitaisiin siis sanoa, että tulkinta on hyvä vain tällä hetkellä. Tällaisessa tulkinnassa ei itse asiassa anneta ajankohtaa tapahtumamahdollisuuksille - vain kuvia mahdollisuuksista, joita voi kehittyä tai olla kehittymättä.
 
Jotkut ihmiset aloittavat elämän yksittäisellä raiteella ja menevät koko matkan loppuun saakka. He vetävät viimeisen kerran henkeä ja ajattelevat, että tämä oli ainoa mahdollisuus, mikä heillä oli. He kulkevat suoraa linjaa koko elämänsä ajan ymmärtämättä, että kvanttitietoisuuden kera he voivat vaikka pysäyttää junan, jos haluavat! He voivat peruuttaa sitä, jos haluavat. He voivat elää pidempään, jos haluavat. Kaikki nämä asiat ovat tulosta kvanttiajattelusta.
 
Karma on vanha lineaarinen järjestelmä, mikä on ihmisissä ja saa yksilöt tuntemaan, että heidän on suoritettava sitä tai tätä tai oltava sitä tai tätä - kaikki sen energian tyydyttämiseksi, mikä puhuu heille soluissa ja mikä työntää heidät todellisuusuraan.
 
Taas kerran kerromme teille, että tämä vanha karmaenergia odottaa muuttamista tässä uudessa muutoksessa. Voitte astua siitä ulos koska tahansa haluatte. Toimme tämän informaation teille ensimmäistä kertaa vuonna 1989 ja voitte lukea sen Kryon-kommunikoinnin ensimmäisestä kirjasta.
 
Kulhokoju
 
Siirrytte seuraavaan kojuun ja siellä ne kimaltelevat edessänne - kaikki laulavat kulhot! Ne ovat kauniita. Niitä on erivärisiä. Ihmismieli on täynnä lineaarisia kysymyksiä tämän näkymän edessä ja hän esittää kysymyksiä näiden upeiden luomusten vieressä.
 
Katsokaa! Joku pitää vihreästä kulhosta ja suorastaan rakastaa sen ääntä, kun sitä soitetaan oikein.
 
"Mitä se tekee?", hän kysyy kulhomestarilta. Kulhomestari nielaisee vaikeasti ja yrittää ajatella lineaarista vastausta. Hän vastaa parhaansa mukaan lineaarisesti: "No, se sattuu olemaan musiikillisesti F-nuotti ja se on sydänchakran värinen."
 
"Se auttaa sydämeen?", kysyy osallistuja.
 
"Ei varsinaisesti", vastaa hyvin kärsivällinen kulhomestari. Seuraa pitkä hiljaisuus…
 
"Onko teillä kulhoa kyynärpäätä varten?", osallistuja kysyy. "Kyynärpääni on arka. Tarvitsen kulhon sitä varten." Kulhomestari yrittää päästä pälkähästä.
 
Toinen henkilö kuulee keskustelun: "Olen puutarhuri, onko teillä kulhoa maaperää varten?"
 
[Naurua]
 
Tässä on siis kvantti-instrumentti ja ihminen haluaa lokeroida jokaisen muodon ja värin ja saada sen "tekemään" jotain!
 
Ihmiset ajattelevat yksiselitteisesti ja suoraviivaisesti. He menevät suoraan esineen luo ja sanovat: "Mitä yksittäistä asiaa tämä tekee? Miten monia minun on soitettava, jotta olen täysin tasapainossa? Miten monia chakroja on, miten monia nuotteja, miten monia värejä? Vau, otan ne kaikki!"
 
Ymmärrättekö, mitä tarkoitan? Palataanpa hetkeksi taaksepäin ja haluan antaa teille näkemyksiä siitä, mitä kulhomestari tietää. Hän on kvanttiluoja. Kulhot ovat erivärisiä, ne on tehty erilaisista materiaaleista ja ne ovat erimuotoisia. Soitettaessa (värisytettäessä ääneksi) ilman värähtelyt [ääni] vaikuttavat, koska värähtelyt kuullaan musiikin nuotteina. Pääsointua kutsutaan perussoinnuksi, minkä korva kuulee, koska se on voimakkain. Tämän perusnuotin ympärillä on sekä ylisointuja että alisointuja - jotkut niistä ihmiskuulon ulkopuolella kumpaankin suuntaan. Tässä kauniissa kvanttimusiikissa on värähtelyjä, jotka luovat energioita. Ne puhuvat kirjaimellisesti akaasialle ja ne yhdistyvät tietyllä tavalla luomaan sielun kieltä… ja ihminen kysyy: "Mitä se tekee?"
 
Tässä on kulho, joka osaa puhua sielullenne! Kvanttivärähtelyt menevät korviinne ja luovat kvanttitapahtuman ilmaan ympärillenne, sillä ilma tietää, kuka olette. Se tuntee kulhon ja kulhon elementit tuntevat teidät! Tämä on kvanttitapahtuma. Jos päätätte omistaa kulhon, se tietää sen! Jos päätätte soittaa sitä ollessanne yksin pimeässä, se lohduttaa teitä. Kyse ei ole sydämestä tai vihreästä väristä eikä F-nuotista. Kaikki tämä on lineaarista. Todellisuudessa on kyse kvanttiälykkyydestä, mikä on sielutasolla. Ja miten kulhomestari selittää tämä ihmiselle, joka kysyy: "Mitä se tekee?"
 
Tietty kulhomestari, joka on täällä tänään [William Jones], itse asiassa keksii, miten laitetaan kvanttisuus niihin kristallisointuihin, joita on ollut maisemissa ikuisuuden, käyttäen ainesta ainutlaatuisilla tavoilla luomaan kvanttitapahtuma. Sen ydinolemus joka luodaan laulavalla kulholla, on miniportaali ja tämä on totuus. Ja jos olette kuulleet soitettavan niitä lähellänne, tiedätte, mitä tarkoitan. Ne tosiaan tyynnyttävät sielua, eikö niin? Miten siis kulhomestari vastaa tuolle ihmiselle, joka seisoo hänen edessään sanoen: "No, mitä tämä kulho tekee?"
 
Sanotaanpa, että olette muukalainen ja laskeudutte toiselta planeetalta ettekä ole koskaan kuulleet musiikkia. Saavutte maan päälle ja kuulette jotain upeaa ja kysytte ihmiseltä: "Mitä tämä on?" Ja hän vastaa: "Se on musiikkia." Sitten te kysytte: "Mitä se tekee?"
 
Musiikki ja taide ovat kvanttisia
 
Miten vastaisitte siihen? Musiikki ja taide ovat jo kvanttisia. Istutte jonkun maestron edessä ja hän soittaa sonoriteetteja, joita kutsutte värähtelyiksi ja harmoniaksi, ja jotkut hymyilevät ja jotkut itkevät. Kuulette laulun, jonka on säveltänyt suuri säveltäjä ja istutte yhdessä soittavan sinfoniaorkesterin edessä ja jotkut hymyilevät ja jotkut itkevät. Jotkut jotka tuntevat säveltäjän, vierailevat myös hänen olemuksessaan, kun hän sävelsi sitä! Tämä on kvanttista.
 
Tätä musiikki tekee ja kuitenkin ihminen kysyy: "Mitä se tekee? Haluan erityisesti jotain nukkumaanmenoaikaan. Haluan jotain terveyttäni varten. Haluan jotain, mitä voin soittaa kasveilleni." Se on niin yksiselitteistä! Sillä instrumentin kielien sonoriteeteissa on taikaa. Se on todellakin kvanttista. Mitä jos kertoisin teille, että yksi sävellys voisi auttaa teitä ja kasvejanne? Sillä kvanttitilassa elämänvoima reagoi hyvin samalla tavalla.
 
Monet istuvat penkeillä kauniiden maalausten edessä Louvressa Pariisissa. Jotkut istuvat ja itkevät tunnin katsellen maalausta, osallistuen taitelijan kanssa jokaiseen siveltimenvetoon ja etsien värien neroutta, jotka yhdistyvät ja uivat tavalla, mikä laulaa sointua. Se on kvanttista! Voitko soveltaa tätä jokapäiväiseen elämään, ihmisolento? Voitko soveltaa tätä yksittäisyyteesi? Pääsen siihen hetken kuluttua.
 
Jalokivikoju
 
Seuraavassa kojussa käytte kivien ja jalokivien luona. Täällä on kivimestari. Hän tietää, kuka hän on. Hän tuntee vetoa niihin. Se sai hänet mukaan tähän liiketoimintaan. Hän laittaa esiin näyttelyn tänään! [Puhutaan Brandonista, Heräämiskirjakaupan ja kasvukeskuksen omistajasta Laguna Hillissä.] Hän rakastaa kaikenlaisia kiviä.
 
Osallistujat ovat ihastuksissaan. He menevät kivirasialta toiselle lukien nimilappuja: Tämä on tasapainottumista varten. Tämä saa vähän leijumaan. Tämä on terveyttä varten. Tämä on maadoittumista varten. Heidän ei tarvitse edes kysyä, koska rasioissa on nimilaput! Miten yksiselitteistä heille! Ihmiset rakastavat sitä, joten nimilaput saavat heidät kiinnostumaan.
 
Kysyn teiltä jotain. Sanotaanpa, että otatte kiven, jossa sanotaan "tasapainottumista varten" ja pidätte sitä hetken. Oletteko tyytyväinen? Ajatellaanpa hetki kvanttisesti. Tässä kohtaa tässä tulee hyvä. Kuunnelkaa: miten kivi tietää, kuka olette? Tasapainottaako se kenet tahansa? Mitä jos olette erityisen vaikea tapaus? Nimittäin kivi tietää pidettäessä, kuka olette! Jos se tosiaan on sellainen, jonka tunnetaan metafyysisesti tasapainottavan, tapahtuu kvanttitapahtuma. Ymmärrättekö?
 
Ihmiset eivät käsitä tätä. He eivät ole seuranneet logiikkaa, he ovat niin yksittäisiä. He sanovat: "Otan sen." He laittavat sen laukkuunsa. "Nyt olen tasapainossa." Eräänä päivänä he löytävät sen taskustaan, laatikostaan. Sitten he tietävät, miksi heidän elämänsä oli ollut niin huonoa. He olivat unohtaneet kiven! Mutta heidän takkinsa on varmasti tasapainossa!
 
[Naurua]
 
Se oli toinen Kryon-vitsi. Näettekö hulluuden tässä? On hauskaa ja naurettavaa katsoa ennakkoasennetta. Mutta tiedätte minun olevan oikeassa. Puhutaanpa kaikkien energiakivien äidistä, kristallista. Kenties katsotte sitä ja kysytte: "Voi, siinä on niin monia viisteitä ja katso näitä "sulkeutumia"!" Kristalli on kvanttikivi. Sen on oltava, sillä se on aina tunnettu kivenä - jos haluatte kutsua sitä niin - joka voi sisältää muistin. Olemme puhuneet kristalliverkosta ja olemme puhuneet monta kertaa kristalleista Luomisluolassa. Siihen on syy, että kutsumme niitä kristallisiksi, koska ne esittävät osaansa tällä planeetalla. Kauan sen jälkeen, kun olet poissa, rakas ystävä, ne säilyttävät muiston siitä, kuka olit ja kuka olet. Sieluolemuksesi pysyy aina maan päällä.
 
Kristallien osalta geologian ja ihmisten välillä tapahtuu vuorovaikutusta. Se on syvällistä ja kvanttista. Geologia on sellaista ja annan teille taas informaatiota, mitä olen antanut aiemmin: vain se että se näyttää kiveltä, ei merkitse, ettei se ole elävä. Asioissa joita kutsutte elottomiksi, on elämää, mikä sisältää muiston teistä ja kodistanne. Siinä on aikakausien kvanttiälykkyyttä ja jotkut näistä jalokivistä tuntevat teidät, koska ne ovat nähneet vanhan sielun teissä ja reagoivat maapallon maaperään. Siinä on kierto ja ihminen vain ottaa sen taskuunsa, menee ulos ja jättää sen kaappiin - ymmärtämättä, että he kaksi osallistuvat kauniiseen kvanttikierron tanssiin tällä planeetalla. Synnytte maapallon maaperästä. Maaperässä on elämää, kivissä on elämää.
 
Astrologiakoju
 
Mennäänpä viimeiseen kojuun. Tästä kojusta tulee mutkikas. Täällä on yksi planeetan vanhimmista tieteistä - astrologia. Astrologiaa voitaisiin kutsua energiatyöksi, sillä se oli ensimmäinen järjestelmä, mikä kuvasi energiaa, joka vaikutti ihmiseen planeetalla. Se oli järjestelmä, mikä kuvasi erityistä olosuhde-energiaa ihmisen ympärillä ja se oli dynaamisesti mukana aurinkokunnassanne. Kun se on kehitetty käyttämällä monimutkaisia olosuhteita planeettojen kiertoratamekaniikassa, se todella kuvaa kaunista kvanttitapahtumaa. Auringon ollessa magneettisen gravitaatiolähteen napa [moottori] ja planeettojen työntäessä ja vetäessä tuota voimaa, astrologia on sen vaikutusta, että se auringon räjähdysominaisuus joka työntää ja vetää "kvantti-informaatiota" maan päälle aurinkotuulen kautta, on vuorovaikutuksessa maapallon magneettikentän ja sitten DNA:nne kanssa. Se on enemmän, kuin miltä näyttää.
 
Monet ihmiset teettävät karttansa. Yksi kartta, yksi ihminen. Ihminen katsoo sitä ja sanoo: "No, mitä se merkitsee, mitä se tekee, mitä se merkitsee minulle? Onko se jotain, mikä kertoo kohtaloni? Auttaako se minua liiketoiminnassa? Auttaako se arkaa kyynärpäätäni?"
 
[Naurua]
 
Voi, miten yksisilmäistä! [Kryon hymyilee] Monet katsovat näitä asioita hyvin yksiselitteisellä tavalla, ymmärtämättä yhtään sen syvällisyyttä. Ei oikeastaan. Ei sen jälkeen, kun kerron sen, mitä aion kertoa. Esitän teille retorisen kysymyksen. Ette osaa vastata siihen. Ja kuitenkin teillä on vastaus intuitiivisesti kvanttitilassa eikä se ole lineaarinen, kuitenkin se häiritsee teitä.
 
Huoneessa on maailmanluokan astrologi ja hän on yksi ensimmäisistä, joka kehittää kvanttiastrologian [puhutaan Michelle Karenista]. Viime vuonna olemme antaneet teille kaikille informaatiota siitä, mitä akaasia merkitsee teille kvanttitilassa, mitä se merkitsee teille henkilökohtaisesti DNA:ssanne. Sellaista asiaa ei ole kuin mennyt elämä, eihän? Et voi sanoa sinulla olleen mennyttä elämää, koska se mitä kanniskelet mukanasi, on huipentuma kaikista elämistäsi maaplaneetalla tähän hetkeen saakka, vanha sielu. Sinulla on ehkä shamaanitausta, mikä toi sinut tähän paikkaan ja se on edelleen haettavissa esiin. Viisaus mitä kannat sisälläsi, on heijastusta kaikista elämistäsi. Maapallo tietää sen, sinä tiedät sen, Luomisluola tietää sen, mukanasi tulleet enkelit tietävät sen. Tämä sallii selvänäkijän niin helposti nähdä, kuka olet, sillä kannat mukanasi kvanttienergiaa, minkä voi "nähdä"! Hän voi nähdä ne elämät, ne energiat, joita sinulla on ollut täällä - ei rivissä, vaan siinä kvanttisopassa, joka olet, siinä elämäkokoelmassa, joka nähdään yhtenä.
 
Minulla on sinulle kysymys: mikä on astrologinen merkkisi? No, sanot: "Katsotaanpa, synnyin helmikuussa…" Ei, ei. En kysynyt sinulta, milloin synnyit. Haluan tietää, mikä astrologian energia kuuluu sinulle, vanha sielu, sillä jos olet tuo yhdistelmä, elämäsoppa, kenties olet syntynyt jokaisessa kuukaudessa jokaisella tunninlyömällä, mitä on. Ajattele sitä. Haluan sinun puhuvan minulle nyt. Mikä on astrologinen merkkisi? Kenties se on ne kaikki?
 
Onko se viimeisin merkki? Onko se merkki, joka on noussut akaasiastasi, koska olet vetänyt sen tarkoituksella esiin tällä kertaa? Sinun on mahdollista muuttaa astrologisia ominaisuuksiasi. Tiesitkö sen? Se johtuu siitä, että olet ollut useimpia niistä, vanha sielu! Ajattele sitä. Kuka olet, oikeasti?
 
Aion nyt jättää tämän teille, mutta kerron, että tässä huoneessa on niitä, jotka ovat muuttaneet merkkiään. Se pakottaa astrologiaa tarkastelemaan akaasisia ominaisuuksia ja tämän voi tehdä vain sellainen, joka osaa lukea niitä. Ei sen lukeminen ole niin vaikeaa, sillä ne joista on tulossa kvanttisia, näkevät sen selvästi. Vanha sielu teissä on näkyvissä lähellänne oleville ja monet näkevät sen silmistänne - rakkauden viisauden. Olen kuvannut asioita tänään asiantuntijoille, mutta olen ehkä jättänyt yhden pois.
 
Radioniikka
 
On eräs parannusenergia, mitä voidaan lähettää pitkän matkan päähän. Täällä on neljä, jotka osaisivat tehdä sen. Yksi käyttää laitetta, mitä kutsutaan radioniikaksi, ja muut tekevät sen itse. Puhutaanpa hetken tuosta laitteesta, koska se näyttää yksiselitteiseltä, muttei ole sitä. Se diagnosoi ongelmanne ja se tekee sen tarkoituksenmukaisesti kolmessa ulottuvuudessa. Se raportoi: "Tätä kemiasi tarvitsee. Tässä ovat yksityiskohdat." Ihminen on tyytyväinen, koska sitä lääkäri tekee. Se on hyvin yksiselitteistä. Seuraavassa on kuitenkin ero. Käyttäjä yhdessä laitteen kanssa kehittyy joksikin kvanttiseksi. Vaikka menette ulos huoneesta ja lähdette kotiinne, missä tahansa maassa se onkin, käyttäjä ja tietokone yhdessä lähettävät teille laitteen mittaaman energiaratkaisun käyttäen radioniikkaa! Täällä on yksi, joka tuntee tämän, ja hän on "yhtä koneen kanssa". [Puhutaan Bea Wrageesta, joka on yleisön joukossa.]
 
Voiko tämä olla mahdollista? Todellakin on, koska se edustaa kvanttiprosessia. Kysyn teiltä kuitenkin tätä: mistä se tietää, missä olette? Maan päällä on seitsemän miljardia ihmistä ja se menee suoraan kotiinne ja kehoonne. Miten se tietää, missä olette? Tämä aiheuttaa monille metafysiikan piirissä huonon nimen, sillä se näyttää typerältä ja uskomattomalta. Seuraavan kerran ajatellessanne tätä, kysykää joltain kvanttifyysikolta kietoutumisesta. Kvanttifysiikka edustaa suurta osaa siitä, mistä puhumme nyt. Onko teistä todella niin epätavallista, että henkisyydellä on samoja ominaisuuksia? Ajatelkaa, mitä luojaenergia edustaa!
 
Täällä on parantajia, jotka voivat tehdä tulkinnan puhelimessa ja lähettää teille parannusta. He voivat tarkastella ominaisuuksia silmissänne ja lähettää parannusta teille… ja tämä on todellista. Ja hän tietää, kuka hän on [puhutaan Keith Smithistä yleisön joukossa]. Kun hän lähettää energiaa eetteriin, miten se tietää, missä olette? Vastaus on kaunis ja annan sen teille nyt, kun lopetamme.
 
Jokainen ilman molekyyli tietää, kuka olette. Jokainen planeetan tomuhiukkanen tietää, kuka olette. Tämä kaikki on osa järjestelmää, minkä olette luoneet, ja se on elämänvoimajärjestelmä. Kaiken maapallossa, kaiken sen päällä on suunnitellut luoja, joka on DNA:nne sisällä. Muutos joka tapahtuu planeetalla, herättää teidät sille, ja tässä prosessissa teistä tulee kvanttisempia.
 
Onko kyse vain erilaisesta ajattelusta? Ei. Kyse on itse asiassa luojan kasvojen koskettamista solurakenteessanne. Katsokaa itseänne peilistä. Miten monta voitte nähdä? Ei ole kovin monta vielä, mutta tulee olemaan. Sillä 3D:ssä katsotte vain ikääntyvää ihmistä - voitte tehdä vain sen. Kuitenkin siunattu on se ihminen, joka voi mennä siitä ohi. Haastan teidät tuijottamaan toisianne silmiin - teitä itseänne peilissä! Tehkää sitä pitkään. Yrittäkää hymyillä vähän. Yrittäkää onnitella itseänne täällä olemisesta. Yrittäkää nähdä tuo valtava ryhmä, mitä edustatte maailmankaikkeudessa - se luojan osa mikä olette - ja kenties myös se vitsi, että te ette voi nähdä sitä.
 
Annan teille kaikki nämä asiat, sillä teidän täytyy ymmärtää, mitä varten tulitte. Haluan kertoa teille, että kvanttiajattelija voi katsoa ihmistä ja rakastaa häntä riippumatta siitä, mitä hän on tehnyt tai katsoa sitä, jonka hän näkee ensimmäistä kertaa ja tietää, että tämä on vanha sielu. Vaaditaan kvanttiajattelijaa katsomaan ihmisiä yleisesti ottaen ja olemaan tuomitsematta heitä, sen sijaan rakastamaan heitä - katsomaan ratkaisuja eikä ongelmia. Sitä on kvanttiajattelija. Sillä tämä ihminen näkee historian, hän näkee elämän kierron ja yhteyden luontoon. Hän näkee sen osan, mitä eläimet esittävät kaikissa asioissa ja sen osan, mitä ilma esittää - ja kivet, energia, järjestelmät. Mitään näistä asioista ei suunniteltu olemaan yksittäisiä.
 
"Mitä se tekee?"
 
Kenties tämän yksinkertaisen kysymyksen pohtiminen ja siihen liittyvä 3D-ennakkoasenne herättää teidät niille mahdollisuuksille edessänne, jotka ovat teidän. Teidän on alettava ajatella kvanttisesti, vain vähän, tarttuaksenne näihin työkaluihin, jotka ovat välittömän näkökykynne ulkopuolella. Akupunktioterapeutin joka työskentelee 12 meridiaanin kanssa, täytyy aloittaa tarkastelemalla meridiaaneja meridiaanien yläpuolella pystyäkseen laittamaan esoteerisia neuloja paikkoihin, joita ei näytä edes olevan.
 
Tiede siirtyy joka tapauksessa siihen suuntaan. Aiotteko antaa fysiikan siirtyä eteenpäin ja jättää kehon taakse? Jokainen molekyyli, jokainen atomi ympärillänne anoo teitä löytämään tuon luojan kvanttisopan sisältä. Siellä on kvanttiliimaa ja se muuttaa lopulta tämän planeetan. Meillä ei ole sille nimeä, joten sanomme sitä ihmistietoisuuden kehittymiseksi.
 
Tässä on tämän päivän viesti, kun istumme pesemässä jalkojanne, kun istumme rakastamassa teitä. Olen Kryon, ihmiskunnan rakastaja. Ja niin se on.
 
Kryon
« Viimeksi muokattu: 09.02.2010 09:59:19 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #273 : 09.02.2010 09:57:39 »


Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa


MITÄ SE TEKEE?
 
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
29.11.2009 Laguna Hills, Kalifornia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.
 
Tässä on Kryonin "kotitilassa" annettu huvittava kanavointi monista uuden ajan asioista ja siitä, miten ne usein nähdään. Tähän seminaariin osallistui Kryonin tarkastelemien käsitteiden monia maailmanluokan edistäjiä. Kuten Kryon sanoi: "varmasti loukkaamaan melkein kaikkia heitä". Tämä opetus siitä, miten meidän on opittava ajattelemaan eri tavalla edessämme olevia asioita ja sitä, miten energia "tietää", keitä olemme.
 
Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Laguna Hillissä, Kaliforniassa.
 
***********
 
Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.
 
Istun yhden sellaisen harvinaisen yleisön edessä maan päällä, missä minun ei tarvitse selittää, kuka olen. Täällä on sellaista uskomisen ja ymmärtämisen yhteisymmärrystä, että huoneen täyttävä energia on todellista, vaikka se saattaakin olla esoteerista. Täällä on ymmärrys, ettei voi olla uskomatta, silloin kun tuntee sydäntään kosketettavan. Ette voi käskeä järkeänne sivuuttamaan näitä asioita, silloin kun tunnette Jumalan rakkauden olkapäällänne.
 
Silti on niitä, jotka tuntevat, ettei järki ja tunnesydän kuulu yhteen ja että toinen ei tukisi toista. He sanovat, että on valittava jompikumpi, sillä ne kilpailevat. Tämä on tulosta ennakkoasenteestanne, joka sanoo, että kaiken on seurattava yhtä polkua tai ajattelusuuntaa ja että yhteensulautuminen on kompromissi. Mutta juuri tämä kompromissi tasapainottaa ihmisolennon, erityisesti sellaisen joka on astunut ulos yksittäisyydestä ja joka ymmärtää, että järki ja tunteet luovat yhdessä uskojan. Sillä järki-ihminen ei pysty kieltämään Jumalan rakkautta. Hän ei voi kieltää Kotia [intuitiota siitä, että luoja on sisällä]. Hän haluaa kuitenkin kieltää sen, että tämä kaikki tapahtuu kolmessa ulottuvuudessa. Niinpä voitaisiin sanoa, että kyse on havaintotaistelusta 3D-mielen, mikä haluaa luokitella kaiken olevan yksiselitteisellä uralla, ja kvanttimielen välillä, joka pystyy hajottamaan ihmisen suoraviivaisen ajattelun ennakkoasenteen ja sulauttamaan sen yhteen kaiken muun kanssa.
 
Tämä on tämän päivän viestin aihe. Kumppanini on levoton, sillä viime vuonna kerroimme hänelle, että olisi joitain kanavointeja, missä hän selittäisi selittämätöntä. Tämä on yksi niistä ja hän tuntee sen tulevan. Se on vaikeaa, sillä se vaatii hänen oman todellisuuslaatikkonsa ulkopuolista ajattelua ja se vaatii häntä tulkkaamaan kanavoinnin sellaisen suodattimen läpi, joka tulee erilaisesta ajattelumallista, kvanttimallista.
 
Niinpä olemme antaneet hänelle tilaisuuden ajatella erilailla, jotta hän pystyisi opettamaan sitä. Ja syy hänen levottomuuteensa on, koska se kirjaimellisesti rikkoo myös nykyisen metafysiikan ajattelumallin. Niissä asioissa joiden tunnette olevan "fysiikan tuolla puolen" ["meta" metafysiikassa], on edelleen 3D-ennakkoasenne.
 
Valotyöntekijät uskovat ymmärtävänsä metafyysisiä asioita… ja määritelevät tällaisen ajattelutavan. He ovat ankkuroineet sen, asettaneet ominaisuudet laatikoihin ja sanoneet: "Tätä "fysiikan tuolla puolen" merkitsee" eivätkä he koskaan ymmärrä, että totuus ylittää paljon kaiken sen fysiikan, mitä he todellisuudessa ymmärtävät. Sen täytyy ylittää. Sen täytyy ylittää arkipäiväisessä elämässä.
 
Viime viikolla avasin mahdollisuuksien oven auttaakseni teitä näkemään ihmisen uskomattoman yksittäisyyden ennakkoasenteen. Tein tällaisen toteamuksen: "Ette voi siirtyä muutoksen seuraavaan osuuteen energiassa, jota koette nyt." Ette voi tehdä sitä. Syynä on, että se energia missä useimmat teistä ovat, perustuu 3D:hen ja yksittäisyyteen. Se on tapa, jolla ajattelette, koska se on tapa, jolla kaikki ihmiset ajattelevat. Tässä ei ole mitään väärää ja se on tapa, millä olette olleet olemassa syntymästänne saakka. On selviytymisvaistoanne ajatella tällä tavalla, sillä se sopii ympäristöönne. Mutta nyt teidän on tietoisesti ajateltava sen ulkopuolella. Kvantti-ihminen pystyy aktivoimaan DNA:nsa kvanttiosat toimiakseen tehokkaammin.
 
Niinpä pyydämme teitä ottamaan vastaan sanojemme haasteen ja ajattelemaan eritavalla [hyväksymään tämän haasteen]. On aika aloittaa ajatteleminen sen mallin ulkopuolella, johon synnyitte, ja se on vaikeaa! Joillekin teistä se on mahdotonta.
 
Viime viikolla osoitimme teille ennakkoasenteen viestissä tieteestä. Emme aio tarkastella uudelleen sitä kaikkea, mutta sanotaan vain, että ihmisolennot ovat yksisuuntaisia, "yksimerkkisiä" olentoja, joilla on ennakkoasenteena yksittäisyys/yksiselitteisyys. Kolmessa ulottuvuudessa he kulkevat yhteen suuntaan ajassa ja vain yhteen suuntaan - eteenpäin. Ei ole menneisyydessä vierailemisen käsitettä. Ihmiset voivat ajatella menemistä eteenpäin ikuisuuden, mutta heillä on vaikeuksia nähdä tuon ajattelun ulottamista menneisyyteen, sillä "täytyy" olla jokin alku. Tämä on ennakkoasenne - että kaikki on yksiselitteisellä raiteella ja liikkuu yhteen suuntaan. He eivät ymmärrä, mitä käsite vanha sielu merkitsee, koska se on jotain koskematonta ja menneisyydessä. Jos katsotte vain eteenpäin, ette voi liikkua siihen ulotteisuuteen, mikä ajattelee aikaa monissa suunnissa. Näette vain yhden niistä.
 
Olemme todenneet monta kertaa aiemmin, että planeettanne henkisten uskomusjärjestelmien epäloogisuus on ilmeistä, jos tarkastelette niitä kvanttiajattelijan silmin. Sillä lähes kaikissa niissä ihmiset menevät kuolemanjälkeiseen elämään ilman, että heillä on elämää edeltävää elämää! Ikuinen sielu "saapui" jotenkin planeetalle ilman historiaa tai menneisyyden energiaa. Kuitenkaan ette ajattele sitä yhtään, koska teillä ajan juna menee vain yhteen suuntaan ettekä voi muuttaa sen vauhtia.
 
Totuus on että tämä "ajan juna" on todellakin lisännyt vauhtiaan viime vuosien aikana. Voitteko tuntea sen? Kellot eivät kulje eri tavalla kuin aiemmin, kuitenkin se kulkee, mitä kutsutte suhteellisuudeksi. Yksi kuuluisista tiedemiehistänne kertoi teille tämän, ette kuitenkaan tunnista sitä itse, ettehän? Katsotte peiliin ja näette yhden ihmisolennon. Näette yhden, yksittäisen sielun. Puhutte korkeammasta itsestä, kuin se olisi täysin poissa, jossain pilvissä. Mutta se ei ole kanssanne, koska olette yksittäinen.
 
Ihmiset lokeroivat myös Jumalan. On vain yksi Jumala. Siksi on vain yksi tie Jumalan luo. On vain yksi polku ja monet kertovat teille, että teidän olisi parasta olla sillä, koska jos ette ole, niin kuollessanne te ette pysty yhdistymään luojan kanssa. Näettekö yksittäisyyden ennakkoasenteen? Olette yksillä tikapuilla kiipeämässä Jumalan luo ja sanotaan, että teidän olisi parasta olla oikeilla tikapuilla… ja on vain yhdet.
 
Teille kerrotaan, että on Jumala, joka tuomitsee teidät, jos ette ole noilla yksittäisillä, oikeilla tikapuilla. Niinpä kuollessanne tuo uskomattoman rakastava Jumala, joka on osanne, katsoo teitä ja sanoo: "Väärät tikapuut! Olen hyvin pahoillani." Kuulostaako tämä teistä Jumalan rakkaudelta? Tämä on sellaisen ihmisen halvaannuttava ennakkoluulo, joka soveltaa kaikkea yksiselitteistä Kvanttijumalaan. Näin te ajattelette. No, ette te kaikki ole tällaisia ja tiedän sen. Mutta jos olette, sitä ei tuomita, sillä tämä on todellisuuttanne.
 
Tämä viesti on niille, joilla on tavoitteena poistaa tämä ennakkoasenne ja alkaa ajatella sen yksinkertaisuuden ohi, joka estää heitä näkemästä kvanttikuvaa. Tämä viesti on valotyöntekijöille, jotka tuntevat todella tajunneensa asian, kun he todellisuudessa ovat tajunneet 3D-osan… ja nyt he haluavat loput.
 
Haluan teidän asettuvan vain hetkeksi vertauskuvalliseen tilanteeseen, missä olette vaihtoehtomessuilla ja ympärillänne on palvelukojuja. On numerologiakoju. On kulhonsoittokoju. On muusikoita. On koju, jossa on monia kiviä ja kristalleja. On astrologiakoju. Nyt käyn kanssanne kaikissa niissä ja näytän ihmisen ennakkoasenteen jokaisessa ja matkan varrella loukkaamme lähes kaikkia teitä! Tämä ei ole kriittinen viesti, vaan ennakkoasenteen paljastamista.
 
Ensiksi: miksi ihmiset myös metafyysisessä paikassa mennessään kojulta toiselle etsien uusimpia asioita, esittävät saman kysymyksen? Se on kysymys, mikä paljastaa tämän ennakkoasenteen. Kenties kyse on kristallikulhosta tai jalokivestä, kenties kyse on jostain valmisteesta. Kenties kyse on järjestelmästä tai prosessista. Ihmiset katsovat sitä ja kysyvät aina: "Mitä se tekee?"
 
Numerologiakoju
 
Vien teidät numerologiakojuun. Tässä huoneessa on maailmanluokan numerologi ja hän tietää jo ennen aloittamistani, mihin päädyn. [Tämä on Barbara Dillenger.] Numerologia näyttäisi olevan yksi lineaarisimmista esoteerisista tieteistä, mitä teillä voisi olla. Se kiteyttää suuret numerot yhteen ja sitten määrittelee tuon numeron energian. Numerot ovat hyvin lineaarisia ja ne ovat rivissä, joten voitaisiin ajatella niiden edustavan lineaarisempaa yksittäistä todellisuutta. Siltä se näyttää, mutta niin ei ole.
 
Pidetäänpä vähän hauskaa. Saavutte numerologiakojuun ja teitä tervehtii siellä henkilö, joka suorittaa järjestelmän tai tulkinnan, mikä antaa teille numeron yksi. Katsotte sitä ja sanotte: "Mitä se tekee?"
 
Kysytte, mitä tämä energia tekee minulle? Mitä yksi tekee tässä minun luomislaatikossani? Miten käytän sitä?
 
No niin, täysin lineaarisen ennakkonäkemyksen mukaan yksi on tässä yksin ja katselee teitä ja tuon kojun henkilö saattaa selittää: "No, numero yksi merkitsee uusia alkuja." Te ajattelette: "Kiitos, sitä se merkitsee. Upeaa. Tämä on mukavaa. Minulla on uusia alkuja odotettavissa tämän tulkinnan perusteella." Olette nyt saaneet lineaarisen vastauksenne, eikö niin? Mutta mennäänpä toiseen ulottuvuuteen hetkeksi. Mitä yksi ajattelee siitä? Voi hyvänen aika, luulen juuri hämmentäneeni jotkut teistä. Numerot eivät ajattele! Kenties eivät teidän ulottuvuudessanne, mutta niillä on kuitenkin energiaa. Tutkitaanpa siis tätä.
 
Tätä numeroa ei luotu alun perin yksin, mutta tarkastelette sitä, ikään kuin se olisi yksin. Luuletteko, että ihmiskunta kehitti yhden ja sitten odotteli muutaman vuoden ja keksi kakkosen? [Naurua] Ei. Se ei ole ollut koskaan yksin. Ei koskaan. Se on aina ollut osa numerojärjestelmää. Ette voi laittaa ykköstä laatikoon, mutta te laitoitte, sitten määrittelitte sen ja käytitte tuota informaatiota tulkintaan.
 
Mitä yksi ajattelee tuossa 3D-laatikossanne?
 
"Missä ystäväni ovat? Missä ovat muut numerot? Ette voi laittaa minua laatikkoon!"
 
Nyt yhtäkkiä olette tekemisissä kvanttiajattelun, ette lineaarisen ajattelun kanssa. Ykkönen on tottunut siihen, että kaikki numerot ovat sen ympärillä. Mitä ovat siis piirteet yhden ympärillä tässä tulkinnassa? Tunnetteko sen historian? Oliko se osa laskentaa? Sitten teidän on kysyttävä, mitä vaikutusta nollalla ja kakkosella voisi olla sen vieressä? Mitä jos se oli osa laskennan tulosta? Mitä jos se oli yhtenä numerossa, mitä kutsutte piiksi? Onko sillä sitten erilainen energia? Nyt se nimittäin on lineaarisuuden ulkopuolella… kaiken yksittäisyyden tai lineaarisuuden ulkopuolella.
 
Ihminen ei oikeastaan voi kysyä: "Mitä se tekee?" tai edes "Mitä se merkitsee?" Tuo numero ei ole mitään yksin, sillä siihen pitää suhteuttaa ihmisen kvanttienergia. Jos tulkitsija on maailmanluokan tekijä, hän tietää myös ykkösen historian, miten se saatiin aikaan ja sen ympärillä olevien numeroiden vaikutukset - sekä menneet että nykyiset.
 
Kerron teille, että numerologia on kvanttista ettekä voi koskaan todellisuudessa katsoa jotain numeroa ja kysyä: "Mitä se merkitsee?" Numerologi tietää tämän ja numerlogi tekee parhaansa yhdistäessään numerot toisiinsa, jotta hän voi kehittää kvanttivastauksen, mikä annetaan lineaarisuudessa ja se kuvaa jotain, mikä teidän täytyy tietää. Tämä tekee numerologista kvanttitulkin.
 
"Mitä se tekee?" -kysymyksestä tulee silloin sellainen, minkä lapsi saattaisi esittää "rakkaudesta", kun se on kirjoitettuna sivulle. Annan teidän vastata lapselle. [Kryon hymyilee]
 
Kuvitelkaa, että otatte jonkin kirjaimen pois aakkosista, erotatte sen järjestelmästä, joka oli suunniteltu sanoja ja kommunikointia varten ja sanotte: "Mitä se tekee?" Sillä vastaus on: "Ei mitään ilman toisia kirjaimia!" Aa, nyt näette, että numerot ovat kenties myös kieli? Ne tosiaankin ovat.
 
Tarot-koju
 
Planeetalla on ollut kvanttitieteen menetelmiä ja prosesseja hyvin pitkään, kuitenkin ihmisillä on edelleen taipumusta "lineaaristaa" ne kaikki. Numerologia on vain yksi niistä. Toinen on tarot. Tässä meillä on ihmisolento, joka haluaa ottaa kortin, minkä tahansa kortin ja niinpä hän ottaa yhden kortin tarot-kojussa. Hän laittaa sen pöydälle ja kysyy: "No, mitä se merkitsee?" Tarot-lukija katsoo ihmistä ja sanoo: "Se merkitsee, ettet tunne taroteja. Kortti ei ole mitään itsessään. Se ympärillä on oltava toisia kortteja. Se riippuu jaosta, se riippuu suunnasta, mihin kortti osoittaa. Se antaa viestin, koska se on yhdistettävä kortteihin, jotka prosessissa oleva ihminen valitsee satunnaisesti synkronistisella tavalla ja kysyy tietystä ominaisuudesta. Se vaatii tietoisuuden leijumista sen yllä ja kysymistä tarkoituksella. Se reagoi myös kortin valitsevan mielialaan!"
 
Ihminen joka ei oikeastaan kuuntele, jatkaa korttien valitsemista ja yhtäkkiä eteen ponnahtaa paholaisen kortti ja ihminen napauttaa sitä sanoen: "Tämä on paha asia, eikö olekin? Mitä se merkitsee? Mitä se tekee?"
 
Tämä reaktio tulee siitä, että olette niin lineaarisia. Se on rakennettuna 3D-tietoisuuteenne. Tarot-lukija yrittää selittää, että kyse on yhdistelmä kortin satunnaisen synkronistisista ominaisuuksista, mikä antaa vihjeitä tilanteeseen liittyvistä kätketyistä energioista - se ei ole paha kortti - ja hän lukee teille suuntamahdollisuuden. Ja se on kvanttitapahtuma! Näettekö eron? Ihminen haluaa ottaa yhden yksittäisen kortin ja heijastaa koko näkymän sen ympärille.
 
Teksti jatkuu; klikkaa tätä linkkiä ...
http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=28005.msg264131#msg264131
 
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #274 : 09.02.2010 12:05:58 »

olen joskus kirjoittanut noista ulottuvuuksista palstalle, ja selitin niitä eräälle. vaikkei ehkä aivan tajunnut, niin koetin kuvata 4d maailmaa.
sehän on se kaikille tuttu toiveiden ja mielikuvituksen ja tunteen maailma,
toisaalta.

1d mineraalit, mm kristallivoima
2d kasvit
3d ihmiset, raha, konkreettinen maailma, työ, aika jne..
4d se astetta vapaampi maailma (olikos aika 4d vai oliko niin, että siellä ei ole enää aikaakaan); henkeä, rakkautta, ei sotaa jne.. (tosin jotkut
väittävät että valtaahaluavia olentoja on vielä 4d tasolla)

toisaalta näiden ulottuvuuksien välillä on liukuva raja. olisi muuten hauska
nähdä livenä elementaaleja. sain niihin tietynlaisen yhteyden viime vkolla,
liittyi menneeseen aikaan. tuli intiaanielämä esiin, hieman yllättäen. nyt
olen kohta kattanut kaikki maanosat, Amerikka se vain puuttuikin.  Grin

5d on siis vielä korkeammalla ja siitä ylöspäin, kuin mahdolliset
alemmat henget, eli sinne.
9d lienee enkelit ym.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #275 : 10.02.2010 15:03:40 »

Lainaus

Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa

LAAJENNETUSSA NYT-HETKESSÄ

Ote Solaran tyrskyraportista (http://www.nvisible.com )
Helmikuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Vuosi 2010 osoittautuu jo olevan ennenkuulumaton ja merkittävä vuosi - erilainen kuin mikään koskaan tuntemamme. Joulukuussa 2009 siirryimme asemiin, tammikuu syvensi meitä mittaamattomasti ja helmikuussa monet asiat alkavat loksahdella paikoilleen.

Suuren osan siitä, mitä koemme tänä vuonna, määrittelee paikka, mihin asetumme. Jos olemme pitäneet itsemme pieninä, vaikka tiedämmekin, ettemme ole pieniä olentoja, niin koemme edelleen kaksinaisuuteen perustuvia rajoituksia. Jos annamme edelleen pelkojemme määritellä päätöksemme ja tekomme, niin pysymme pelon vankilassa. Jos olemme asettaneet koordinaateiksemme OIKEAN AJAN JA OIKEAN PAIKAN keskipisteen saavuttamisen, niin olemme jo siinä tai pääsemme siihen pian. Jos olemme sitoutuneet paljastumaan täysin aidoksi sieluksi, niin elämämme on täynnä jatkuvia läpimurtoja ja runsaasti vihreitä valoja.

Tämän vuoksi on oleellista, että teemme selkeitä, tietoisia valintoja omasta asemastamme. Tänä vuonna on niin upeita mahdollisuuksia ja hyvin monia jännittäviä kultaisia tilaisuuksia, että olisi sääli hukata niitä. Voidaan ratsastaa valtavan suurella luovalla aallolla, joka on vasta alkuvaiheissaan. Kaikkialla ympärillämme on runsaasti PUHDASTA SYDÄNRAKKAUTTA, riippumatta siitä tunnemmeko sen vai emme. Hurjimmat unelmamme tärisevät valmiina räjähtämään täyteen ilmentymiseensä.

Tärkein asia, mitä voimme tehdä tänä aikana, on päättää astua mukaan aitona sieluna. Kun teemme tämän, se muuttaa ehdottomasti kaiken. Kun aidot sielut ovat tulleet esiin, YKSI OLENTO TOIMINNASSA aktivoituu ja kaikki asiat ovat mahdollisia. Tämä johtuu siitä, että todelliset sielut ovat yhden olentomme puuttuva ainesosa. Aitona sieluna oleminen on sen luonnollinen olotila, kuka todellisuudessa olemme.

Aidoilla sieluilla on edessään selkeä polku uuteen ja aitoon, vaikkeivät he vielä voisikaan nähdä sitä. He osaavat luonnostaan tehdä oikeita asioita, vaikkeivät he tietoisesti tajuaisikaan, mitä ne ovat. Kun meistä tulee aito sielu, näkökykymme laajenee, evoluutiolabyrinttimme jäsentyy uudelleen ja meille annetaan henkilökohtainen vapaus. Meistä tulee itsemme osalta rennompia kuin koskaan ennen ja meistä huokuu hiljaista luottamusta ja lempeää auktoriteettia. Pystymme kunnioittamaan itseämme ja toisia enemmän kuin koskaan ennen.

Läsnä oleva nyt-hetki ei ole koskaan ennen ollut voimakkaampi tai täydempi. Tämä tekee vaikeaksi, jollei mahdottomaksi, kauaskantoisten suunnitelmien tekemisen. Tulevaisuus tuntuu joko hyvin kaukaiselta tai olemattomalta. Meillä on tunne, että meidän täytyy pitää kaikki täysin avoinna koko ajan. Tämä johtuu siitä, että säästämme tilaa niille "kartan ulkopuolisille" hurjimmille unelmille, joista emme vielä tiedä.

Monet meistä tuntevat ikään kuin olevansa jäävuorella, joka ajelehtii epätodellisuuden meressä. Meidän jäävuoremme ei sula, mutta kaikki muu tuntuu sulavan. Kaikki tuntuu epätodelliselta, paitsi läsnä oleva hetkemme. Emme voi palata taaksepäin vanhoihin olemistapoihin emmekä voi vielä mennä eteenpäin tulevaisuuteen - voimme vain laajentaa NYT-hetkeä.

Koko ajan on tunne, että aletaan nähdä jotain ihmeellistä, mitä emme ole koskaan tienneet olevan. Voimme tuntea sen, mutta emme voi mitenkään määritellä sitä. Tapahtuu havaintotapamme laajentumista, mikä muuttaa sitä kudosta, minkä luulimme tuntevamme, lähes vaivatonta vapautumista menneisyyden ikivanhoista kivuista ja sisäisten malliemme muuttumista, mikä sallii enemmän ja enemmän aidon itsemme kerrosten paljastumisen. Se on kuin heräämistä pitkästä unesta ja löydämme itsemme täysin uudesta ympäristöstä, mikä on odottamatta asettautunut aivan vanhan ympäristömme keskelle.

Kun saavutamme merkittävän risteyksen OIKEAN AJAN JA OIKEAN PAIKAN keskipisteessä, kaikki alkaa pyörähtää ympäri ja uudesta kartastamme paljastuu lisää. OIKEA AIKA JA OIKEA PAIKKA ei ole vain kerran tapahtuva asetelma, se on uusi olotila.

Ja läsnä oleva TÄSSÄ JA NYT -hetki syvenee ja laajenee jatkuvasti…

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #276 : 14.02.2010 09:54:30 »

Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa


AJAJAN PAIKALLE NOUSEMINEN ELÄMÄSSÄ

Yhdeksännen ulottuvuuden Plejadilaiskollektiivia kanavoinut Wendy Kennedy ( http://www.higherfrequencies.net)
Tammikuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat! Yhdeksännen ulottuvuuden Plejadilaiskollektiivi tässä.

Haluaisimme käyttää tilaisuuden yhdistyä kanssanne ja puhua sen merkityksestä, että olette valmiita nousemaan ajajan paikalle elämässä. Usein sanotte meille: "Kertokaa, mitä minun täytyy tietää." No, hyvänen aika, mistä aloitetaan? Kuvitelkaa ystävä esittämässä teille saman kysymyksen. Luultavasti kysyisitte, mikä häntä kiinnostaa, voidaksenne kaventaa vastauskenttää. Ja niin on meidänkin kanssa. Haluamme tukea teitä sen sijaan, että teemme työn puolestanne.

Olette nyt kaikki kasvaneet riittävästi ja saavuttaneet kehityksessänne kohdan, missä on oleellista, että alatte esittää kysymyksiä ja käyttää uteliaisuuttanne. Sillä uteliaisuus ja tiedon ja kokemusten etsintä antavat teille kyvyn astua takaisin rooliinne luojaolentona. Pankaa merkille, että sanoimme "takaisin", sillä te ette ole tässä roolista ensimmäistä kertaa. Ja te olette ja olette aina olleet luojaolento, mutta olette yksinkertaisesti päättäneet verhota tuon tosiasian itseltänne pelataksenne tätä 3D-peliä.

Pitäkää siis hauskaa, rakkaat. Esittäkää kysymyksiä, sillä silloin pystymme auttamaan teitä. Mitä yksityiskohtaisempia olette ja mitä enemmän näette itsenne sinä jumalolentona, mikä olette, sitä enemmän voimme tukea teitä. Ironista, tiedämme, sillä paras tapamme palvella teitä on antaa teidän kompuroida, kunnes opitte luottamaan itseenne ja omaan sisäiseen opastukseenne. Olette aivan kuin lapsi opettelemassa kävelemään. Meidän on päästettävä irti kädestänne, jotta erotatte oman energianne ja löydätte oman tasapainokeskuksenne.

Katsoessanne todella sisäänpäin muodostaaksenne kysymykset otatte ensiaskeleen kohti itsenne aktivoimista. Emme voi korostaa liikaa tämän merkitystä. Ja kuullaksenne vastauksemme teidän on alettava kuunnella itseänne, omaa kehoanne, omaa värähtelypuumerkkiänne. Näettekö, miten autamme teitä kasvamaan laittaessamme teidät tekemään oman työnne! Kyllä, olemme vähän hävyttömiä, mutta toteamus ei ole silti vähemmän totta. Tiedämme, että tällä hetkellä olette ehkä kaikki turhautuneita ollessanne kyvyttömiä erottamaan vastauksiamme, mutta lopulta kuulette meidät. Ja sitten kun kuulette, saavutuksissanne on suurempaa yhteyttä ja tyydytystä.

Muistakaa, rakkaat, ettemme ole parempia kuin te tai yhtään "kaikkitietävämpiä" kuin te. Korkeammat ulottuvuudet eivät ole parempia kuin matalammat. Ne ovat vain erilaisia. Ne ovat yksinkertaisesti erilaisia areenoita, joissa on selvät säännöt ainutlaatuisten kokemusten sallimiseksi. Voimme antaa teille informaatiota vain perustuen omaan todellisuushavaintoomme. Teidän havaintotapanne ei ole vähemmän pätevä. Teidän on otettava palasia, jotka resonoivat kanssanne, ja jätettävä loput taakse. Osana Jumallähdettä ja luojaolentona teillä on pääsy kaikkiin tietoihin siitä, mitä on koskaan ollut.

Olemme täällä muistuttamassa teitä ja innostamassa teitä nauttimaan siitä, mitä luotte, ja ihmettelemään kykyänne vetää ja luoda kaikkia kokemuksia - nimitätte niitä sitten positiivisiksi tai negatiivisiksi. Itse asiassa jos jaamme pikkusalaisuutemme kanssanne, niin mitä enemmän arvostatte sitä, mitä luotte - sekä positiivista että negatiivista - sitä helpommaksi teille tulee tietoisesti ilmentää se, mitä haluatte. Tunnustamalla itsenne luojaolennoksi sallitte energian virrata paljon helpommin kehonne läpi. Luomustenne arvosteleminen pitää energianne sisäisessä silmukassa, missä jatkatte vastaavien värähtelyjen luomista uudestaan ja uudestaan. Sitten kun päästätte irti arvostelemisesta, energia virtaa taas, mikä rikkoo sisäisen energiasilmukan ja päästää sisään jumalaisen lähde-energian rajattoman virtauksen.

Tämä on ilmentämisen vuosi, rakkaat. Tämä on vuosi, jolloin opitte todella siirtymään sanoista tekoihin ja olemaan tietoinen siitä, mitä luotte. Paras neuvo, jonka voimme antaa, on olla nyt-hetkessä, olla täysin läsnä energiassanne ja keskittyä. Sillä ollessanne nyt-hetkessä seisotte täysin voimassanne. Mutta kysymme teiltä: "Miten usein olette siinä?" Joka kerta kun huomaatte huolehtivanne menneisyydestä tai vaeltavanne tulevaisuuteen, tuokaa itsenne yksinkertaisesti takaisin nykyhetkeen. Menneisyydessä ei voi muuttaa mitään ja tulevaisuus rakentuu nyt-hetkelle. Moniulotteinen totuus on, että ne ovat eri aikajanoja kuin se, mihin keskitytte. Ja silloin kun olette täysin läsnä, panette merkille, miltä teistä tuntuu kokemuksenne. Nautitteko tuosta kokemuksesta? Haluatteko jatkaa värähtelemistä tuossa taajuudessa vai haluatteko valita jonkun toisen?

Ei ole oikeita eikä vääriä valintoja, on vain värähtelyvalintoja, joita olette vapaita valitsemaan tai sivuuttamaan. Näytätte kaikki kompastelevan siinä, että tuomitsette värähtelyn. Kuitenkin silloin kun päätätte havaita, miten tuo värähtely on palvellut, mitä olette oppineet siitä, mitä se on osoittanut teistä itsestänne, niin vapaudutte kaikesta tuomitsemista ja sallitte yhdistymisen. Yhdistyminen tai tuomitsemisesta vapautuminen on pelin henki. Yhdistyminen on ylösnousemuksen avain. Se sallii teidän jatkaa värähtelynne lisäämistä, suuremman ilon ja rakkauden luomista elämäänne. Sallikaa ulkoisen maailman olla peilinne, joka heijastaa takaisin kaiken, mitä värähtelette. Olkaa läsnä nyt-hetkessä nähdäksenne tuon heijastuksen, jotta voitte aktiivisesti tiedostaa, missä olette, ja tietoisesti valita haluamanne värähtelypäämäärän.

Hyvää ajelua, rakkaat!

tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #277 : 14.02.2010 09:57:16 »



Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa

KYSYMYKSIÄ RAVINNOSTA

Yhdeksän valkosiipistä kollektiivitietoisuutta kanavoinut Magenta Pixie (http://lightworkers.org)
Julkaistu 12.2.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jatkaessani tällä polulla kehostani on tullut hyvin herkkä tietyille "täysiarvoisille ruoka-aineille" (kuten kaakao), joiden jotkut ruokagurut väittävät olevan edullisia keholle. Ymmärrän, että kehoni on ainutlaatuinen ja erilainen kuin toisten ihmisten keho ja että minun täytyy kuunnella sen merkkejä ja seurata intuitiotani. Olen varma, että kaakao resonoi joidenkin ihmisten värähtelyn kanssa.

"Seuratkaa aina sitä, mikä resonoi oman henkilökohtaisen värähtelynne kanssa. Tämä ottaa huomioon kaikki tasot, jotka muodostavat ihmisen. Jotkut hyvin korkeaenergiaiset ruuat ovat liikaa joidenkin herkkien yksilöiden sulatettavaksi, koska ne sisältävät niin paljon valovoimaa. Sama yksilö voi sietää tiettyä ruoka-ainetta yhtenä päivänä, muttei seuraavana, joten olkaa aina tietoisia muuttuvista värähtelyistä ja energiavaihteluista. Muutosta tapahtuu linjassa tunteiden, fyysisen kehon lämpötilan, kehon saaman unimäärän ja myriadien muiden syiden kanssa. Sisäiset opettajat, valon korkeammat oppaat johtavat aina intuitiivista yksilöä."

Yksi asia, mikä minulle ei ole selvä, on suola. Onko tämä aine vahingollista kaikissa muodoissaan vai ainoastaan prosessoidun pöytäsuolan muodossa? Kehoni näyttää oleva tyytyväinen natriumiin vain, jos se on orgaanista, imeytyneenä kasviin, esim. selleriin. Mietin, onko epäorgaaninen suola - sellainen mitä kasvit eivät ole imeneet ja mikä on kivimuodossa, muttei prosessoitua - haitallista keholle ja "sulkee meidät", mitä ilmaisua Yhdeksän käyttää. Minusta vaikuttaisi sille, että kaikki kivisuola on haitallista ja nestettä poistavaa keholle - kuten sellaisen suolaveden juominen, joka sisältää täysiarvoista, prosessoimatonta suolaa. Kiitos kaikesta selkeydestä, mitä voitte antaa!

"Olet oikeassa siinä, että orgaaninen suola (mitä on luonnostaan ruoka-aineissa) on välttämätöntä ja parantavaa keholle. Tietyt raakasuolat ovat värähtelyltään ja ravinnesisällöltään korkeita, jos niitä otetaan oikealla menetelmällä ja oikea määrä. Emme suosittele prosessoitua suolaa missään muodossa. Kuitenkin hyvin ravittu ja tasapainoinen keho pystyy käsittelemään myrkyt niin, etteivät ne aiheuta vahinkoa. Jos keho on epätasapainossa (kuten ylipainoinen tai sairas), niin on parempi, että keho saatetaan takaisin tasapainoon vähentämällä myrkkyjä aina, kun mahdollista. Sitten kun keho on tasapainossa, siitä tulee hyvin tehokas ottamaan sen, mitä se tarvitsee, ja poistamaan turvallisesti sen, mitä se ei tarvitse."

Mitä ajattelette monivitamiineista?

"Monivitamiinit ovat ruoka-aine ja ruoka-aineen tapaan on korkealaatuisia ja huonolaatuisia vitamiineja, joissa on lisäaineita, jotka on suunniteltu sulkemaan teidät. Etsikää vitamiineja, jotka ovat lähimpänä luontaista alkuperäänsä, mahdollisimman vähän prosessoituja ja mahdollisimman luonnollisia. Jotkut yksilöt eivät pysty prosessoimaan synteettisiä vitamiineja ollenkaan. Toiset eivät pysty sulattamaan myöskään ruokaa niin hyvin, kuin voisivat, ja heille vitamiinit ovat hyvin suositeltavia ja joissain tapauksissa oleellisia. Jokaisen vitamiinimäärävaatimukset ovat erilaisia, mikä riippuu kehon yleistasapainosta."

Jotkut kanavat sanovat, että voi syödä mitä tahansa haluaa, kunhan on tyytyväinen, mutta Yhdeksän antaa yksityiskohtia tietyistä ruoka-aineista, mitä kannattaa syödä ja mitä kannattaa välttää. Kumpi on totta?

"Tähän asiaan näyttää liittyvän kaksi koulukuntaa. Toisen mukaan voi syödä mitä tahansa, kunhan on tyytyväinen ja uskoo, että ruoka ei aiheuta haittaa. Toisen mukaan haitalliset aineet aiheuttavat keholle vahinkoa ja tietyt ruoka-aineet pitäisi kokonaan poistaa ruokavaliosta ja suosia terveellisiä ruoka-aineita. Kumpi näkökulma on totta? Vastaus on: kumpikin.

Planeetallanne on yksilöitä, jotka voivat kirjaimellisesti syödä mitä tahansa haluavat ja pysyvät tasapainossa, optimaalisessa terveydentilassa ja ylösnousevat tasapainossa valon opettajina ja myös yksilöitä, jotka kulkevat yksinäistä polkua välttäen kontaktia muiden kanssa. Molemmantyyppisiä yksilöitä on olemassa. On toisia yksilöitä, joiden on syötävä tiettyjä ruoka-aineita ja vältettävä toisia pysyäkseen tasapainossa. On niitä, jotka syövät ruoka-aineita, jotka on tarkoituksellisesti suunniteltu sulkemaan teidät, ja nämä yksilöt suljetaan ja irrotetaan korkeammasta totuudestaan ja lähteestä syömänsä ruuan vuoksi. On yksilöitä, jotka syövät ruoka-aineita, jotka on suunniteltu sulkemaan teidät ja jotka ovat immuuneja tälle sulkemisprosessille - he voivat syödä mitä tahansa ilman huonoja vaikutuksia.

Voisimme lisätä, että valtaosa niistä yksilöistä, jotka VOIVAT syödä mitä tahansa haluavat, ovat niitä, jotka tietoisesti VALITSEVAT syövänsä valoruoka-aineita - kuten raakoja maan ruoka-aineita täynnä elämänvoimaa - ja he valitsevat tietoisesti VÄLTTÄVÄNSÄ niitä ruoka-aineita, jotka on suunniteltu sulkemaan teidät, vaikkei niiden syöminen aiheuttaisi heille mitään vahinkoa.

Ihmiskunnassa on monia erilaisia värähtelyasetelmia. Siksi kehotamme teitä seuraamaan intuitiotanne, sydäntänne, oppaitanne, korkeamman valon enkeleitänne ja korkeamman itsenne puolia. Virittykää kaikkeen, mitä teette, ja pysykää harmoniassa kaikessa, mitä teette. Ravinto mitä syötte tässä kohtaa, on oleellinen osa ylösnousemusmatkaanne. Ne jotka ovat todella kosketuksissa kosmisen energiavirran kanssa, ne jotka tuntevat valo- ja totuusenergian ja ottavat sen vastaan, tietävät tarkkaan, mitä ruoka-aineita he tarvitsevat tiettynä aikana. Toiset eivät ole niin kosketuksissa sen kanssa, mitä heidän tarvitsee syödä, ja nämä yksilöt pärjäisivät parhaiten käyttämällä ravintoaineita, joissa on korkea elämänvoima ja jotka ovat luonnollisia maan ruoka-aineita. Mitä enemmän syötte näitä luonnollisia maan ruoka-aineita, sitä yhdistyneempiä teistä tulee ja tähtiportti sisällänne avautuu, mikä tuo taikaa, synkronismia ja ihmetystä elämäänne, kun omaksutte näiden elävien ruoka-aineiden viestit ja kun teistä tulee yhtä niiden tietoisuuden ja DNA:n kanssa."

Olemme Yhdeksän valkosiipinen kollektiivitietoisuus
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #278 : 14.02.2010 09:59:44 »

YLTÄKYLLÄISYYS, PAINONPUDOTUS

Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)
1.-3.2.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Yltäkylläisyys

Teillä oli kaikilla tarkoitus olla yltäkylläisyyttä elämässänne. Kyllä, kaikilla, ette kuitenkaan tiedä tätä ja monet teistä pysäyttävät tuon yltäkylläisyyden virtaamisen omalla ajattelullaan. On yleinen käsitys, että jotkut ihmiset syntyvät yltäkylläisyyteen ja toisten on kärsittävä. Tämä ei ole totta. Luoja teki teidät kaikki samanlaisiksi. Te kaikki voitte saada yltäkylläisyyttä elämäänne. Teidän täytyy vain luoda sitä. Kyllä, joillakin teistä on oppitunteja opittavana tästä aiheesta ja heistä voi olla vaikeampaa luoda sitä kuin toisilla, muttei sen pitäisi olla mikään ongelma, ja tulette löytämään tuon yltäkylläisyyden.

Hukkaatte hyvin paljon maan aikaa elämällä menneisyydessä, olemalla uskomatta itseenne, epäilemällä kykyjänne jne. Ette voi muuttaa sitä, mitä on ollut - miksi vaivata itseänne sillä? Silloin kun päästätte irti menneisyydestä, voitte luoda tulevaisuutta paljon paremmin. Yltäkylläisyys mikä on oikeutenne, voi alkaa tulla elämäänne millä tahansa tavalla, millä ilmennätte sen. On niitä, jotka ajattelevat, että yltäkylläisyys on väärin, ettei pitäisi olla yltäkylläisyyttä. Miten voi saada haluamiaan asioita, jos ei ole yltäkylläisyyttä? Ajatelkaa, mitä voi tehdä, jos on keinot. Se auttaa saamaan ihanan elämän.

Yltäkylläisyydessä ei ole mitään väärää. Sillä on merkitystä, mitä teette sillä. Ajatelkaa, mille elämänne alueelle haluaisitte yltäkylläisyyttä, ja sitten päästäkää irti kaikesta negatiivisesta ajattelusta tuohon alueeseen liittyen. Katselkaa sitten, kun elämänne muuttuu. Se on todella hyvin yksinkertaista.

Maitreya

Painonpudotus

Kaikki on energiaa. Jokainen sanomanne sana on energiaa. Jokainen ajattelemanne ajatus on energiaa. Energian on mentävä jonnekin tai muuten se palaa lähteeseen. Silloin kun se palaa lähteeseen, sen on muututtava siihen liitetyn sanan vuoksi. Esim. positiiviset ajatukset menevät "ulos" ja ne käytetään, positiiviset sanotut sanat luovat lisää positiivista energiaa. Ne motivoivat, luovat ja voimaannuttavat.

Negatiiviset ajatukset tekevät kahdenlaisia asioita. Ne joko luovat pelkoa, epäilyä, epävarmuutta tai muita negatiivisia tunteita tai ne palaavat takaisin sisään ja koska niitä ei ole käytetty, ne palaavat negatiivisina lähteeseen. Pysähtyneestä, käyttämättömästi energiasta tulee juuri niin pysähtynyttä. Negatiivisilla sanoilla on sama vaikutus.

Silloin kun henkilöllä ei ole motivaatiota, hänellä on alhainen käsitys itsestään ja hänellä on pelkoa tai epäilystä kaikesta, hän luo negatiivista energiaa. Jos hän puhuu negatiivisia sanoja, nuo sanat tuhoavat, luovat pelkoa, epäilyä ja epävarmuutta kohteessaan.

Tämä saa aikaan tukoksia henkikehossa, nimittäin chakroissa, mikä vaikuttaa niiden fyysisiin komponentteihin eli rauhasiin. Silloin kun rauhaset eivät toimi kunnolla, keho ei toimi kunnolla, koska energia tukkeutuu eikä voi mennä sinne, mihin sen pitää mennä. Henkikeho ja fyysinen keho ovat yhtä, eivät erillisiä, kuten aina on ajateltu. Fyysinen, tunne-, mentaali- ja henkikeho toimivat kaikki yhdessä, eivät erillään toisistaan. Silloin kun ne ovat tasapainossa, koko keho on tasapainossa. Jos yksi keho on epäsynkronissa, se vaikuttaa energiavirtaukseen ja tavallisesti tuo energia menee sisään, takaisin lähteeseen.

Ihmiset joilla on paino-ongelma, jotka ovat joko ylipainoisia, alipainoisia, anorektisia tai bulimisia, on tämä ongelma, koska he eivät anna energian virrata. Nämä ihmiset ovat melkein aina epävarmoja tai heillä on pelkoa tai jokin muu negatiivinen tunne. Tämä ongelma saatetaan tuoda mukana inkarnaatio toisensa jälkeen - ja se koostuu elämä toisensa jälkeen, kerros toisen päälle kuin tanskalainen voileipäkakku.

Paino ei ole ongelma, paino on syy. Se on ongelma, mistä paino alun perin tuli. Kun syy löytyy, henkilö tavallisesti laihtuu eikä liho enää koskaan uudestaan.

Kyse ei ole kaloreista, joita syötte - kuten ihmiset niitä kutsuvat - vaan siitä, että syötte saadaksenne makeutta elämäänne. Syötte lohduttamaan itseänne pelon, epäilyksen tai epävarmuuden aikoina. Sitten kun löydätte tuon epäilyn, pelon ja epävarmuuden syyn, teidän ei enää tarvitse syödä niin kuin ennen.

Tavallisesti niillä joilla on paino-ongelma, ei ole motivaatiota kuntoilla. He eivät halua tulla nähdyksi painonsa vuoksi, joten luodaan toinen tilanne - ylipainoinen ihminen ei kuntoile, koska hän ei pysty motivoimaan itseään. Tämä on ilkeä kehä. Niillä jotka tekevät ammatikseen työtä painonpudotuksen kanssa, on vain osa vastausta. Vastaus on energiassa ja siinä tosiasiassa, että energian on mentävä jonnekin. Kun se on puhuttu tai ajateltu, se on luotava. Jos sitä ei luoda, se palaa lähteeseen. Palatessaan lähteeseen se muuttuu. Jos se oli positiivinen, se voi auttaa fyysistä kehoa rauhasjärjestelmän hyvinvoinnissa, aivan kuten positiivinen energia parantajan tai terapeutin käsien kautta. Jos se on negatiivinen, se tukkii rauhasjärjestelmän ja saa aikaan sairautta tai epämukavuutta.

Etsikää ongelmanne syy ja löydätte vastauksen painonnousuunne. Mutta tarkastelkaa myös menneen elämän ehdollistumista. Monet sielut löytävät ratkaisun ongelmiinsa tästä inkarnaatiosta, mutta jos ongelma ei puhdistu henkitasolta mennen elämän tai inkarnaatioterapian kautta, ongelma palaa. On päästävä alkuperäiseen lähteeseen ja sitten sitä ei ole enää koskaan.

Maitreya

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #279 : 14.02.2010 17:56:58 »




Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa


MILLAISTA RUOKAVALIOTA MINUN PITÄISI NOUDATTAA?

Yhdeksännen ulottuvuuden Plejadilaiskollektiivia kanavoinut Wendy Kennedy ( www.higherfrequencies.net)
Huhtikuu 2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat ystävät.

Kyllä, hei rakkaat. Erittäin mielellämme käytämme tämän tilaisuuden puhua taas kanssanne ja itse asiassa olemme innostuneita puhumaan teille ruokavaliosta, terveydestä ja hyvinvoinnista, koska tällä hetkellä teitä pommitetaan niin monilla näkemyksillä siitä, mitä teidän pitäisi kuluttaa? Käsillä oleva kysymys on: "Mitä minun pitäisi syödä? Mikä on oikea ruokavalio?" Ja vastaus tähän on, ettei ole yhtä erityistä ruokavaliota noudatettavaksi. Kyse on yksilöllisyydestä ja loppujen lopuksi energiatasoista ja taajuudesta.

Se on tärkeää ymmärtää, että olette puhdasta energiaa. Olette valo- ja taajuusolentoja. Joten puhuttaessa ruokavaliosta, terveydestä ja hyvinvoinnista, on kaksi tapaa tarkastella kysymystä. Ensinnäkin voidaan tarkastella asiaa hyvin fyysisestä näkökulmasta, mutta se vie vain tiettyyn pisteeseen saakka. Sitten toiseksi on tarkasteltava asiaa energeettisestä näkökulmasta. Niinpä aloitamme fyysisestä ja sitten siirrymme energeettiseen näkökulmaamme.

Silloin kun tarkastellaan ruokaa, sen myrkkyjä ja sitä, mitä asialle pitäisi tehdä (pitäisikö syödä luomua vai pitäisikö syödä vain vihanneksia ja jättää pois eläintuotteet), se riippuu yksilöstä. Ihannetapauksessa teidän pitäisi syödä tuoreita, luonnonmukaisesti kasvatettuja tuotteita ja vapaasti kasvaneita eläimiä. Jotkut teistä ovat kuitenkin tarkastelleet eläinten lahtaamista planeetallanne ja päättäneet, ettei mitään eläimiä pitäisi syödä. No, kerromme teille, ettei toisten eläinten syömisessä ole mitään väärää. Jos tarkastelemme sitä puhtaasti fyysiseltä tasolta, teillä on toisinaan edelleen tarvetta kuluttaa eläintuotteita. Tarvitsette mineraaleja. Tarvitsette proteiineja. Tarvitsette joitain monimutkaisia molekyylejä, joita tulee vain eläinlähteistä.

Monet planeetan eläimet ovat lihansyöjiä. Se ei ole "jumalatonta" eli ei ole eettisesti väärin syödä eläintä. Kuitenkin suosittelemme, että teette sen kunnioittaen luontoa - teette sen kunnioittaen ja arvostaen sitä elämää, mitä syötte, ja kiitätte se olemassaolosta. Kulutatte toisen olennon elämänvoimaenergiaa. Mutta menemme siihen vähän lisää, kun pääsemme ruuan energiapuoleen.

Silloin kun syötte liikaa mitä tahansa (vaikka terveellistä ruokaa), se ei ole enää terveellistä. Kyse on yleisestä tasapainosta ja kohtuudesta. Niinpä haluamme teidän keskittyvän siihen.

Tällä hetkellä esitellään valtavirralle monia geenimanipuloituja ruoka-aineita. Manipuloinnissa ette menetä ainoastaan ruoka-aineiden energeettistä tasoa, vaan myös ravintoarvon - se puuttuu. Voitte muuttaa energiaresonanssin harmonioita, mutta ette voi todellisuudessa lisätä ravintoaineita takaisin. Tässä tapauksessa, kyllä, on luultavasti parempi seurata luonnonmukaisuutta ja leventää syömienne ruoka-aineiden valikoimaa saadaksenne tasapainoisemman ruokavalion. Vaikka ottaisitte vitamiineja ja mineraaleja, tilanne ei ole aivan sama kuin korkealaatuisten ruoka-aineiden syöminen, koska niissä on energeettinen resonanssi. Sillä useimmista vitamiineista ja mineraaleista puuttuu tämän energiakomponentti (niiden puristamisen ja pakkaamisen vuoksi). Vaikka siis saatte energiaa fyysisellä tasolla, ei ole koskaan aivan sama asia, jos kasvatatte omat vihanneksenne tai saatte vihanneksia, jotka tulevat geenimanipuloimattomista siemenistä.

Pitäisikö teidän syödä vain hiilihydraatteja? Vain proteiineja? No, ei. Vähän kaikkea. Teidän on kuunneltava omaa kehoanne. Intuitiivisesti tiedätte, mitä tarvitsette (mitä mineraaleja ja vitamiineja teiltä puuttuu) ja tunnette vetoa noita ruoka-aineita kohtaan intuitiivisesti. Eläimet tekevät niin myös. Ollessaan sairaita ne tietävät, että niiden tarvitsee syödä tiettyjä ruoka-aineita, ja sama pätee teihin. Teette sen intuitiivisesti. Mutta koko näkemys ruokavaliosta ja tuohon sanaan liittyvä sivumerkitys on näinä päivinä rajoittaminen. Ruokavalio ei ole (hoito)kuuri. Se on tehtävä painon vuoksi. Ja kun puhumme painosta, puhumme jostain täysin eri asiasta kuin terveys, koska painon tavallisesti aiheuttaa molekyylien ylivarastointi.

On eri syitä siihen, että solut pitävät sisällän nesteitä ja muita biologisia aineita. Se voi tapahtua suojautumisen vuoksi. Sen voi aiheuttaa sellainen epätasapaino, ettei solu pysty päästämään irti, koska puuttuu komponentti jollain entsyymitasolla, mikä ei salli sen päästää irti. Siltä puuttuu joitain tekijöitä, joita se tarvitsee toimiakseen kunnolla. On siis monia syitä, miksi ihmiset lihovat, sen lisäksi että he kuluttavat liikaa ruokaa. Ja tämä tuo meidät tunnetekijöihin, energeettiseen tekijään, mistä haluamme puhua. Suoraan sanottuna, meidän näkökulmastamme se on paljon tärkeämpi ja sillä on suurempi vaikutus ruokavalioonne ja terveyteenne kuin millään muulla.

Joskus teitä palvelee pitää painoa tai olla puhdistamatta kehoa. Joskus teitä palvelee kuluttaa ruoka-aineita, jotka eivät ole korkeinta värähtelyä. Toisinaan puhtaan ruuan syöminen vapauttaa myrkkyjä ja tuo esiin tunnekysymyksiä, joita ette ole täysin valmiita vielä katsomaan. Mutta samaan aikaan tärkein näkökulma on, että vedätte puoleenne ruokaa, jonka taajuutta tarvitsette.

Tästä syystä teidän on joskus erittäin vaikeaa, vaikka ilmaisette aikomuksenne, päästä terveelliseen syömistapaan, missä syötte korkealaatuisia ruoka-aineita - ette ole vielä tunteellisesti valmiita päästämään irti asioista. Kevyempänä olette enemmän vireessä kehonne ja tunnetilojenne kanssa. Jos ette ole valmiita käsittelemään noita tunteita, mahdollista on, että te ette salli fyysisen puolen keventyä. Ette halua käsitellä niitä! Noissa tapauksissa teidän on katsottava, mitä on menossa tunnepuolella. Emmekä puhu välttämättä kysymyksistä, jotka ovat sidoksissa ruokaan ja ruokavalioon. Puhumme yleensä kaikesta - suhteista, miten näette itsenne ja mitä teette elämässä. Näitä ei voi erottaa. Taas kerran, tämä on erittäin tärkeä näkemys, jonka haluamme saada teille perille.

Jos olette pudonneet kelkasta tässä, palataanpa taaksepäin ja katsotaan, voimmeko varmistaa, että tämä on kristallin kirkasta, koska teidän on erittäin tärkeää ymmärtää se. Vedätte puoleenne juuri sitä, mitä tarvitsette. Kyse on vetovoimanlaista. Jos siis olette valmis siirtymään eteenpäin, valmis päästämään irti jostain tunnekysymyksestä, alatte syödä terveellisempiä ruoka-aineita intuitiivisesti/alitajuisesti. Alatte syödä terveellisempiä ruoka-aineita, koska muutatte ajattelutapaanne, muutatte siellä jotain mallia. Silloin kun alatte tehdä sitä, päästätte irti joistain myrkyistä kehossanne ja kohotatte solujen taajuutta. Kohotatte soluresonanssia. Jos teette tämän tiedostamattomalla tavalla, jokin osanne sanoo: "Tiedätkö mitä? Olen valmis siirtymään eteenpäin." Alatte syödä pienempiä aterioita. Alatte syödä terveellisempää ruokaa. Ja arvatkaapa mitä. Tunteita alkaa tulla esiin, jotta voitte käsitellä niitä.

Värähtelette myös tietyllä taajuusasteikolla. Silloin kun olette onnellinen ja terve, olette asteikon yläpäässä. Kun ylläpidätte negatiivisia tunteita aurakentässänne tai kehonne prosessoi monia myrkkyjä ulos elimistöstänne, värähtelette paljon alemmalla tasolla.

Yksi tämän planeetan monista erityisominaisuuksista on valtava monimuotoisuus kaikissa elämän puolissa - ruuan ollessa yksi moninaisimmista, johtuen laajasta kasvielämän kirjosta täällä. Hyvin harvinaista planeetoilla yleensä. Jokainen kasvi sisältää tietyn taajuuden. Näin pystytte varmistamaan sen lääkinnälliset ominaisuudet. Teillä on laaja valikoima, mikä tekee kulinaarisista kokeiluistanne, keittiöistänne jotain hyvin, hyvin erityistä. Jotkut voivat olla hyvin ihania, esim. jäätelö ja piparit.

Silloin kun laitatte noita asioita kehoonne, vaatii tietyn määrän energiaa prosessoida se ulos. Niinpä alennatte värähtelyänne. Mutta jos teillä on sellainen tunnekiinnitys noihin ruoka-aineisiin, että todella haluatte saada tuon nautinnon ja jatkuvasti kiellätte sen itseltänne, negatiivisten tunteiden kerääntyminen on paljon haitallisempaa kehollenne, kuin jos olisitte syöneet piparin tai jäätelöä ja prosessoineet myrkyt ulos. Niinpä teidän on löydettävä siihen tasapaino. Itsenne kieltäminen tai kieltävä havaintotapanne voi aiheuttaa teille enemmän vahinkoa kuin tuon ruuan syöminen. Tämä teidän on tärkeintä tietää ja ymmärtää.

Tämä on vain maistiainen siitä, mitä ruokavaliossanne tapahtuu. Sitten kun olette valmis muuttumaan ja nostatte taajuuttanne henkisellä tasolla, ette tunne vetoa eläintuotteisiin yhtä paljon, koska taajuus on vähän matalampi. Ja mitä tulee eläimiin, se tapa millä ne elivät ja miten ne kuolivat (tai miten ne lakkaisivat olemasta fyysisellä tasolla) on lukittuna molekyyleihin. Imette ja luette sen elämänkokemuksen. Se on yksi harvoista läheisistä yhteyksistänne maahan ja sen rytmiin. Jos syötte elämiä, joita on kidutettu tai joiden kuolema oli hyvin traumaattinen, niiden taajuus on paljon matalampi kuin eläimen, jolla on ollut onnellinen elämä.

Olemme kiertäneet tässä vähän ympyrän ja se on osa sitä, mistä haluamme puhua, koska emme halua pitää teitä ajattelemassa hyvin lineaarisesti. Haluamme saada teidät ajatteleman moniulotteisesti. Niinpä toivomme, että te ette ole pudonneet kelkasta, rakkaat.

Viimeiseksi haluamme kertoa teille siitä, miten toimia geenimanipuloidun ruuan kanssa tai ruuan, jonka alkuperästä ette ole varma. Voitte muuntaa ruuan taajuutta lähettämällä sille energiaa, lähettämällä sille rakkautta ja harmoniaa. Muutatte silloin sen negatiivisen tunnekomponentin, mikä on lukittuna fyysisiin soluihin. Se vapautuu ettekä ota sitä sisäänne. Tämä on näkemys ruokanne siunaamisesta. Kiittämällä sitä, antamalla sille energiaa ja positiivisia rakkaustunteita, voitte muuttaa soluresonanssin rakennetta. Tämä on yksi asia, mitä voitte tehdä auttaaksenne itseänne, on kyse sitten kuluttamastanne vedestä tai ruuasta.

Toivomme, että olemme vastanneet kysymykseesi. Voisimme tietysti mennä paljon enemmän yksityiskohtiin. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, niin kutsu meitä kaikin mokomin. Nyt on paljon omaksuttavaa, joten lähdemme tämän myötä.

Monia hyviä toivotuksia, rakas.

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #280 : 16.02.2010 15:23:30 »



Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa



S333: Pienistä puroista kasvaa suuri virta - 15.2.2010, kanavoinut Vince

(http://s333channellings.blogspot.com/ , suomentanut Olli)

Rakkaat ihmiset,

MINÄ OLEN David S333, jolla nimellä haluan itseäni kutsuttavan teidän aineellisessa maailmassa. Tulen paikasta, jota te ette voi tällä hetkellä nähdä, mutta kuitenkin olen kiinnostunut siitä, että te voitte hyvin.

Teidän keskuudessanne näyttää olevan paljon ihmisiä, jotka eivät ole kiinnostuneita siitä, mitä taivaillanne tapahtuu. He eivät myöskään tiedä sitä, että mitä siellä tapahtuu. Koko tuntemanne historian suopein tapahtuma on koittamassa ja silti teidän televisio-ohjelmanne näyttävät saavan kaiken huomionne ja taivaillanne olevat Tähtilaivaston alukset jäävät täysin huomiotta.

Meidän täytyy kysyä itseltämme, että miksi on näin ja olemme päätyneet siihen tulokseen, että kyseessä on hyvin tyypillinen kolmannessa ulottuvuudessa elävän ihmiskunnan juttu. Te määrittelette oman elämänne toisten ihmisten mukaan, jotka haluavat vain kerätä teiltä rahat pois omiin taskuihinsa. Miksi kyntää pelto itse, kun voi ryövätä toisia?

Ellette satu kuulumaan onnekkaaseen pienen pieneen vähemmistöön, niin teidän on pakko sopeutua jokaisella elämän alueella ulkopuolelta asetettuihin puitteisiin heti syntymästänne lähtien. Jopa valtavirrasta sivuun siirtyvät ihmisetkin toteuttavat ennalta hyväksyttyä käyttäytymismallia. Te olette ottaneet kaikki ne rokotukset, jotka "he" haluavat teidän ottavan ja ne aiheuttavat monia terveydellisiä ongelmia elämänne myöhemmissä vaiheissa.

Te menette kouluun oppiaksenne asioita ja lukemisen, kirjoittamisen ja laskennon perustaitojen lisäksi teille opetetaan asioita, jotka ovat hyvin kaukana totuudesta. Nykyiset käsityksenne menneen ajan tapahtumista ovat tulkintoja, jotka valtaapitävä eliitti haluaa teidän uskovan eivätkä ne kerro kaikkea siitä, mitä todella tapahtui. Kaikki suurimmalle osalle teistä opetettava tieto on turmeltu vain varjoksi siitä, mitä se oikeasti on. Tekniikan alan tietoutta opetetaan esimerkiksi insinööreille ja tutkijoille tavalla, joka muovaa oppilaat tiettyyn rooliin yhteiskunnassa eikä siten, että syntyisi uusia ihmiskuntaa hyödyttäviä keksintöjä. Teidät valmistellaan toimimaan osana sitä koneistoa, jonka kautta osuuden jokaisen hankkimista tuloista itselleen haluavat "verenimijät" voivat kartuttaa omia pankkitilejään.

Ottakaamme esimerkiksi miehen tai yhtiön, joka osti auton ja alkoi kuljettaa sillä tavaraa palvellen asiakkaita ja hankkien itselleen tuloja. Ennen kyseessä oli hyvin suora ja reilu toiminta, mutta nyt valtaapitävä eliitti on tehnyt siitä sekavan. Nyt auto täytyy hankkia "rahoituksella" tai "liisauksella" ja kaikkeen toimintaan vaaditaan "laadunvarmistussopimuksia", uhkasakkoja ja moninaisia muita sopimuksellisia velvoitteita. Tämä on selkeä merkki yhteiskunnasta, jota hallitsee JOKU MUU kuin te itse.

Menneet ovat ne ajat, jolloin ostaja ja myyjä sopivat yhdessä päämäärästä, löivät kättä päälle ja elämä oli leppoisaa. Toiminta oli rehellistä ja henkistä, mutta tällainen toiminta ei sovi rahan ohjaamien huijareiden pyörittämään maailmaan. Niinpä nyt tarvitaan erittäin ankaria ja yksityiskohtaisia sopimuksia, toimilupia, vuokrausta ja paljon muuta velvoittavaa hölynpölyä, kun ennen riitti yksinkertainen ja rehellinen sopimus. Tällä tavoin nämä huijarit sotkevat asioita siten, että he voivat napata joka välistä siivun omaan taskuunsa.

Nykyään internetissä voi vertailla erilaisia rahoitusvaihtoehtoja ja huijarit ovat saaneet ihmiset käyttämään erilaisia luottokortteja, vakuutussopimuksia, pankkitilejä, asuntolainaa ja monia muita rahoituksellisia kikkoja, joista ihmiset kehuskelevat toisille löytäneensä todella hyvän tarjouksen. No, me voimme kertoa teille sen, että nämä tarjoukset eivät ole kovin hyviä. Ne vaikuttavat edullisilta, mutta vievät aina pienen siivun teidän taskustanne huijareiden taskuun.

Skottilaisilla on sanonta "Many a Mickle makes a Muckle", joka tarkoittaa, että suuresta määrästä pieniä rahasummia kertyy suuri rahasumma. Huijarit ovat miettineet asian huolellisesti ja rakentaneet järjestelmiä, jotka toimivat kokonaisuudessaan siten, että lopulta heillä on enemmän rahaa ja teillä vähemmän, vaikkakin asia näyttää pintapuolisesti katsottuna olevan juuri päinvastoin.

On syytä tarkastella myös kirkkoja. Muutamat planeettanne vauraimmat organisaatiot ovat uskonnollisia organisaatioita tai kirkkoja, joilla on paljon omaisuutta ja suuri määrä osakkeita ja muita arvopapereita. Kaikki tämä vauraus on jollakin tapaa kerätty kirkon jäseniltä, mutta kenen hyödyksi? No, eipä taatusti ainakaan kirkon jäsenten eduksi.

Tarkastellessamme näitä teidän maailmanne ilmiöitä me ihmettelemme sitä, että kuinka te olette antaneet huijata itseänne tällä tavoin jo tuhansien vuosien ajan? Se on tapahtunut siten, että te ette ole ottaneet vastuuta asioistanne omiin käsiinne, vaan te olette pyytäneet neuvoa pimeyden edustajilta ja he ovat antaneet teille neuvoja, jotka eivät ole olleet teidän kannaltanne parhaita mahdollisia.

Haluan kertoa tänään tästä asiasta, sillä haluan yhä useamman ihmisen riisuvan silmälappunsa. Nyt on nopeassa tahdissa lähestymässä sarja tapahtumia, joiden myötä Maapallo palaa takaisin Jumalalliselle polulleen ja samalla tavoin kuin Jeesus aikanaan ajoi rahanvaihtajat ulos temppelistä, niin rahan kanssa puuhastelevat huijarit tullaan monien muiden ihmisten ohella näiden tapahtumien myötä poistamaan Maapallolta.

Jos te voitte alkaa ymmärtää sitä, mitä teille on tehty jo vuosituhansien ajan, niin on vielä toivoa siitä, että te voitte liittyä mukaan siihen Ylösnousemusprosessiin, jonka jotkut teidän veljenne ja sisarenne tulevat käymään läpi saavuttaessamme tämän nykyisen jakson päätepisteen. Jos tämä viesti saa yhdenkin ihmisen heräämään ja kampeamaan itseään ylös tästä nykyisestä harhakuvitelmien kuopasta, niin sitten tämä viesti on ollut hyödyllinen. Mutta ehkäpä tämä viesti saa useammankin ihmisen heräämään, ehkäpä paljonkin useampia ja se olisikin jo todella hyvä juttu.

Viisastukaa ystäväni, sillä vielä on hieman aikaa jäljellä, mutta ei enää kovin paljoa.

Että näin ...

David S333
__________
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #281 : 16.02.2010 15:25:45 »

Lainaus
Tervehdys kaikille,

Tiedoksenne, että tässä kohta viikon ajan on ollut luettavissa uusia kanavointeja Hengellisen Hierarkian edustajalta, joka haluaa kutsuttavan itseään nimellä S333, tai myös nimellä David. Viestejä kanavoi lontoolainen Vince, joka on nyttemmin perustanut oman blogin, josta viestejä voi lukea osoitteesta: http://s333channellings.blogspot.com/ .
Viestejä on nyt ilmestynyt tiiviiseen tahtiin jopa päivittäin. Olen ehtiessäni suomennellut niitä osoitteeseen: http://www.tiedontalo.net/viestit.htm .

Tässä maistiaisena 14.2.2010 kanavoitu viesti otsikolla "Uudet energiat" :

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

-------------------------------------------

Tulen seuraavien viikkojen aikana kertomaan teille monia asioita, joista monet tulevat hämmästyttämään teitä. Todellinen totuustesti kertomilleni asioille on se, että näettekö te kertomani asioiden toteutuvan. Vince, voit olla varma, että me luotamme sinun kykyysi toimia kanavana ja välittää viestimme täsmällisesti ja henkisesti oikealla tasolla.

Okei Vince, tehkäämme siis parhaamme.

Planeettanne ilmakehään syötetään nyt erilaista energiaa ja tiedän, että te alatte tuntea ilmassa olevan jännitystä. Vince, minä tunnen sinut todella hyvin, paljon paremmin kuin uskotkaan ja tiedän, että yli 30 vuotta kestäneen henkisen koulutuksesi tuloksena et innostu liikaa. Mitkään tapahtumat eivät innosta sinua liikaa, mutta alat nyt päästä käsiksi siihen tiettyyn värähtelyyn, joka ennakoi tulossa olevia asioita.

Tiedän, että olette lukeneet monia niin sanottuja kanavoituja viestejä, joista jotkut ovat totuudenmukaisia ja muut harhauttavaa tietoa. Jopa monista totuudenmukaisista viesteistä on tullut latistuneita ja tylsiä, koska ne ovat vähitellen muuttuneet "mauttomaksi puuroksi". Mutta aivan viime päivinä te olette huomanneet uuden ajan alkaneen muutaman tasokkaan kanavoijan ja muun muassa minun ja Vincen välisen yhteistyön kautta.

Teidän yhteiskuntanne ohjaimissa on valehtelijoita. Jokaisen maan hallinto, jokainen teollisuudenala ja lähes kaikki jokapäiväiseen elämäänne liittyvät instanssit ovat näiden pimeyttä edustavien kirppujen ja täiden saastuttamia. Useimmat ihmiset ovat täysin tiedottomia siitä, kuinka heidän elämäänsä manipuloidaan siten, että he luovuttavat pois suuria summia rahaa ja oman vapautensa, jotta nämä pimeyttä edustavat ihmishyönteiset pystyvät pitämään yllä varallisuutensa ja muun kansan köyhänä. Köyhyys on erilaista "länsimaissa" ja "kolmannessa maailmassa", mutta köyhyyttä se on silti kummassakin.

Köyhyyttä on se, jos asut G7-ryhmään lukeutuvassa valtiossa ja joudut luopumaan asunnostasi maksukyvyttömyytesi takia samoin kuin se, jos asut kiinalaisessa tai intialaisessa hökkelikylässä eikä sinulla ole varaa ostaa ruokaa. Jumalan määräyksen mukaan teidän kaikkien tulee saada jokapäiväiset hyödykkeenne, jotta te voitte kohdistaa tarmonne henkiseen kehitykseenne ja rakentaa yhteiskuntanne sellaiseksi, että myös muut voivat edetä henkisessä kehityksessään. Mutta nämä ahneet pimeyttä edustavat "hyönteiset" kaappasivat teidän todellisuutenne ja tekivät siitä oman pelikenttänsä, jossa teidän niskaanne sysätään vuosittain aina yhä lisää veroja ja muita maksuja.

Pimeyden voimia vastaan käymämme "pelin" tässä vaiheessa me voimme tyytyväisinä todeta omien päämääriemme saavuttaneen nyt enemmän jalansijaa. Pimeyden joukkojen ote alkaa lipsua ja he alkavat pikkuhiljaa ajautua sivuraiteelle. Me kiihdytämme tapahtumien etenemistä, joten tilanne on samanlainen kuin me ampuisimme vesitykillä vettä ja tennispalloja kohti liukastelevia vastustajia, jotka yrittävät epätoivoisesti ottaa palloja kiinni, mutta kompuroivat yhä enemmän, kun me lisäämme koko ajan veden virtausnopeutta. Tällaisena me voimme kuvata tilannetta teille helppotajuisesti, mutta kuitenkin riittävän havainnollisesti. Eli muutos on nyt selvästi etenemässä.

Prosessi etenee eikä sillä ole mitään tiettyä päättymispäivää!!! Vaikkakin aiemmin me laadimme tapahtumille jonkinlaisen aikataulun ja sen perusteella asetettiin joitakin tavoitepäivämääriä, niin ne eivät koskaan toteutuneet. Jotkut asiat viivästyivät todella paljon ja toiset etenivät paljon nopeammin kuin me olimme kuvitelleet.

Ylösnousemus on jatkuva prosessi ja se kestää ennalta määräämättömän ajan. Se ei ole tapahtuma, joka tapahtuu jonakin tiettynä päivänä vuonna 2012 tai jonakin muuna vuonna. Sitä ei voi mitata lineaarisessa ajassanne, sillä kuten te tiedätte, niin aikaa ei ole olemassa. Ajalla mitataan valon ja pimeyden määrää niiden näyttäessä kiertävän maailmaa ja se on juuri tämä tekijä, jonka hyödyntämisen pimeyttä edustavat hallitsijanne huomasivat olevan tehokas keino ihmiskunnan hallintaan. Todellisuudessa Menneisyys, Nykyisyys ja Tulevaisuus ovat kaikki NYT-hetken erilaisia olemuksia eivätkä erillisiä asioita. Kolmannessa ulottuvuudessa elävien ihmisten on vaikea ymmärtää tätä, mutta vihdoinkin te olette alkaneet hieman hahmottaa tätä kokonaisuutta.

Tätä kirjoitettaessa sotavoimat tappavat yhä enemmän ihmisiä Afganistanissa tavoitteenaan hankkia itselleen unikkoviljelysten täydellinen hallinta, jotta pahassa rahapulassa olevat pimeyttä edustavat tahot voisivat kontrolloida unikoista jalostettavien huumeiden katukauppahintoja. Armeija turvaa tuotteiden kuljetuksen länsimaihin ja CIA ja MI6 hoitavat jakelun ja operaation rahallisen puolen. Mutta seuratessanne tilannetta televisiouutisista teille kerrotaan, että armeija ottaa viljelmät haltuunsa ja tuhoaa koko tuotannon. Voitte olla varmoja siitä, että tämä tiedotusvälineiden välittämä näkemys EI OLE totuus, vaan operaatio on jatkoa sille toiminnalle, johon Britannian hallitukset ovat osallistuneet jo monien vuosisatojen ajan. Ja se on todella SYNKKÄÄ toimintaa.

Tässä kaikki tällä kertaa ja jatkossa lisää...

S333
« Viimeksi muokattu: 16.02.2010 16:10:00 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #282 : 17.02.2010 09:49:46 »





Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa






URIEL PARANTAA
 
Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 15.2.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
ARKKIENKELI URIEL: Pohtikaa polkuanne
 
Elämänmatkassanne on kauneutta ja suurenmoisuutta myös synkimmissä päivissänne, kuten niitä kutsuisitte. Myös jokainen synkimpien energioiden kokemus, johon sielu tuo tietoisuutenne parantamaan, on juhlan aihe, kun tuotte valoa siihen tuskaan ja kärsimykseen, mikä on kolmannen ulottuvuuden energiaa. Pimeys on yhtä lailla rakkauden arvoista kuin valokin, sillä pimeyden tuntemisen kautta osaatte arvostaa valoa. Kiroatteko pimeyden? Siinä ei ole mitään kirottavaa. Hyödyllisempi tie on miettiä pimeyttä ja sen roolia matkallanne, pohdiskella jokaista askelta ja löytää tasapaino sekä pimeyden ja valon muutos, koska näin ihmisyytenne pysyy tasapainossa sielukasvunne kanssa.
 
Jokaisella askeleella ulottuvillanne oleva kasvu tunnistetaan, kun pohdiskelette sen todellista luonnetta, niitä syitä sen olemiselle, mitkä ovat ainoastaan parantumisulottuvuudessa. Maapallo on paikka parantumista varten ja saatatte maapallon parantuneeseen ja eheään tilaan. Tästä syystä jokainen teistä on irrottautunut yhteydestä ja lähtenyt tuskan ja erillisyyden matkalle. Olette jokainen peili maapallon energioista ja maan kumppani sen energioiden tuomisessa harmoniaan jumalaisen tarkoituksen ja ylösnousemuksen kanssa. Ette voi tehdä tätä silloin, kun kiroatte tuskan ja kärsimyksen siinä pimeydessä, mitä näette ympärillänne, mutta voitte tehdä sen silloin, kun mietitte ja pohditte sitä parantumista, mikä voidaan saada tiedostamalla pimeyden ja valon roolit parantumisessa ja ylösnousemuksessa.
 
Samalla tavalla kuin pikkukivi joka rikkoo tyynen veden pysähtyneisyyden, pimeys tuo teille uutta tietoisuutta ylösnousemusmatkan kauneudesta, mikä on mahdollista vain pimeyden herättäessä tietoisuutenne parantumistarpeeseen. Kiroatteko pikkukiven, koska se on häirinnyt vettä? Ihailette niitä veden väreilyjä, jotka virtaavat reunoille ja sitten tyyntyvät. Tämä on parantumismatkaanne. Pinta tai harha tai tyyneys muuttuu mukautuakseen muuttuviin energioihin ja sitten kun ne asettuvat, kaikki on tyyntä ja on luotu uusi energiavärähtely.
 
Tarkoituksenne on niin suuri, että sen todellinen luonne on kätkettynä teiltä, koska ihmismielenne ei pysty tajuamaan niiden roolien tärkeyttä, joita esitätte ylösnousemuksessa. Mutta sielullanne on tietoisuus, mikä ulottuu kosmokseen, ihmishavainnon rajojen yli. Jokainen askel matkallanne kaikuu kautta taivaiden, kun suljette niitä väyliä, jotka tuovat matalampia energioita maatasolle. Tämä on ylösnousemusta ja te olette sen johtajia. Olkaa kiitollisia siitä matkasta, mikä on tuonut teidät tähän, koska se oli välttämätön ja osa jumalaista ja kosmista suunnitelmaanne. Hyväksykää roolinne sellaisina, jotka integroivat maapallon sen todelliseen tilaan kosmoksessa, ja juhlikaa itseänne ylösnousemuksen jumalaisina, moniulotteisina ja ajattomina lähettiläinä.
 
Sinä olet yhtä kuin valintasi

 
Jokainen askel matkallamme esittelee meille laajan vaihtoehtovalikoiman, vaikka vain yksi näyttää olevan käytettävissä. Ihmisen näkökyky mikä heijastaa pelkojamme, tunteitamme, karmahistoriaamme ja elämänkokemuksiamme, rajoittaa valintojamme siinä määrin, että vaikka paras ja täydellisin ratkaisu on edessämme, sivuutamme tämän ja valitsemme sen, mikä puhuttelee lähimmin pelkojamme lyhyellä tähtäyksellä, vaikka tuo valinta pitääkin meidät siinä, missä olemme. Silloin kun haluamme tietää, missä kohtaa olemme henkisessä kasvussamme, meidän täytyy tarkastella vain tekemiämme valintoja.
 
Voimme tarkastella aiempia valintojamme ja ihmetellä, mitä oikein ajattelimme niitä tehdessämme. Miksi valitsimme tuon kumppanin, kun sisäinen opastuksemme kertoi meille, että hän oli väärä henkilö? Miksi valitsimme tietyn työpaikan, elämäntilanteen tai ystävän? Miksi välttelimme jonkin muun valitsemista? Se missä kohtaa olemme tällä hetkellä, edustaa kaikkia niitä valintoja, joita olemme tehneet menneisyydessä. Eikä mikään valinnoistamme ole ollut väärä - jokainen niistä sisälsi tärkeää informaatiota henkiselle kasvullemme. Se että olemme valmiita tarkastelemaan niitä, merkitsee sitä, että olemme valmiita harkitsemaan muita vaihtoehtoja.
 
Jokainen valinta heijastaa karmaamme, parantumistamme, sieluryhmäämme ja tehtäväämme. Emme tarvitse vahvistusta parantumistarkoituksellemme, meidän täytyy vain tarkastella niitä vaihtoehtoja, joita meillä on valittavana. Ja valinnan tehtyämme voimme tarkastella, miten olemme olleet yhteydessä elämänoppitunteihimme, tiedostaen seuraavat harkitsemamme vaihtoehdot. Ovatko ne erilaisia vai samoja? Jos ne ovat erilaisia, niin olemme edistyneet ja energiamme ovat korkeammalla. Jos ne ovat samoja, meillä on edelleen opittavaa tällä alueella eivätkä energiamme ole vaihtuneet.
 
Hengen ja ihmisyyden kumppanuus on ylösnousemuspolku. Kun yhdistämme tuon polun ihmiskokemukseemme, olemme avoimia hyväksymään laajemman vaihtoehtovalikoiman. Silloin kun valitsemme ihmisyytemme kautta, jokainen valinta heijastaa pelkojamme. Silloin kun valitsemme hengestämme, aiomme olla omassa voimassamme. Jos haluamme tulla voimakkaaksi, menestyväksi ja iloiseksi ihmiseksi, meidän on tahdottava noita asioita ja silloin tunnistamme kaikki ne vaihtoehdot, jotka toteuttavat tuota todellisuutta.
 
Ilmaise tällä viikolla aikomuksesi siitä, mitä haluat elämääsi, ole valmis pyytämään apua ja salli itsesi tunnistaa ne voimalliset ja jumalaiset vaihtoehdot, jotka tekevät unelmistasi mahdollisia.

Oletko näkymätön?

 
Tämän viikon Tietoisen elämän messut Los Angelesissa rikkoivat aiemmat osallistujaennätyksensä, mikä osoitti kasvavaa kiinnostusta henkiseen oppimiseen. Yksi tilanne kiinnitti huomioni, koska se oli osoitus niistä valinnoista, joita teemme, kun jonkun toisen energia uhkaa meitä. Vedämmekö sisään energiamme ja meistä tulee näkymätön vai käytämmekö tilannetta tilaisuutena löytää ja keskittää oma voimamme? Sitten kun hyväksymme oman voimamme, meidät saatetaan haastaa tilanteilla, jotka sallivat meidän harjoitella sen käyttämistä.
 
Eräs näytteilleasettaja, ystävällinen ja lempeä sielu, oli vuokrannut puolet kojusta, koska hän ei uskonut itsellään olevan varaa koko kojuun. Hänen kojukaverinsa ei ollut paikalla ensimmäisenä ja toisena päivänä. Sitten hän suoritti näyttävän sisääntulon ja vaati oman puolikkaansa etupöydästä ja lisäsi toisen pöydän, joka täytti suurimman osa kojusta. Hänellä oli voimakas ja melko pirstoutunut energia ja hän myi suklaata, mikä veti puoleensa suuria ryhmiä, jotka kerääntyivät pöydän ympärille maistelemaan suklaata.
 
Katselin useita kertoja päivän aikana kojua ja näin, että tuo lempeä sielu oli hyvin onneton. Hänen kojukaverinsa oli paljon aggressiivisempi ja joukot estivät asiakkaita tulemasta lempeän sielun pöydälle. Tämän uhkaamana hän veti sisään energiaansa, kunnes hänestä tuli lähes näkymätön, mikä merkitsi sitä, ettei hän vetänyt lainkaan asiakkaita puoleensa. Kutsuin hänet omaan kojuuni ja puhuimme hänen näkymättömyydestään ja hänen kohtaamastaan valintatilanteesta: tuntea uhkaa ja vetää sisään energiansa tai kohdata tämä haaste ja vahvistaa omaa energiaansa asiakkaiden vetämiseksi ja esittelynsä menestymiseksi.
 
Seuraavana päivänä hänen valintansa oli selvä. Hän tuli vahvana ja luottavaisena, päättäneenä saada onnistuneen päivän. Hän säteili voimakasta energiaa ja rauhaa tietäen, että hän kohtasi tämän oppitunnin testatakseen kykyään olla omassa voimassaan.
 
Mitä teet, kun kohtaat jonkun, jonka energia uhkaa sinua? Tuleeko sinusta näkymätön - vetäydyt ja teet itsestäsi mahdollisimman pienen? Vai astutko haasteeseen ja muistat, että kaikille on riittävästi ja että toisen energia ei voi uhata sinua, ellet salli sitä.
 
Hurjat kristallimiehet
 

Kaikista sukupolvista, jotka ovat tuoneet indigo- ja kristallienergiaa maailmaan, luultavasti kristallimiehillä on ollut vaikeimmat haasteet. Muiden aikuisten indigojen tapaan hekin ovat vähintään 40-vuotiaita ja ovat kamppailleet energiansa kanssa suurimman osan elämästään. Aikuisten kristallimiesten suurin haaste oli tuoda miesenergian lempeämpi puoli maailmaan, mikä odotti heidän jatkavan niitä hallinnan ja kontrolloinnin energioita, jotka ovat olleet miesenergian osana ajan alusta saakka.
 
Näiden hyvin herkkien, lempeiden ja ystävällisten sielujen tarkoituksena oli tuoda myötätunto, empatia ja tunteminen takaisin miesenergiaan, mikä oli vääristynyt vuosisatojen keskittymisestä valtaan, hallintaan ja kontrollointiin. Monet yrittivät muuttaa sieluryhmäenergioitaan liittymällä hyvin toimimattomaan, aggressiiviseen ja kontrolloituun perheeseen. Toiset päättivät käyttää musiikkia, taidetta ja kirjoittamista muutostyökalunaan. Ja toiset ruumiillistivat fyysisen sairauden myötätunnon aikaansaamiseksi.
 
Koska aikuiset kristallimiehet ruumiillistavat myötätuntoista tunne-energiaa, mitä on pidetty naisille kuuluvana, he löysivät itsensä tilasta, mikä oli määrittelemätön ja hyvin väärinymmärretty. Kukaan ei ollut valmis tulemaan "feminiinisemmäksi" miesenergiaksi tai hyväksymään sitä ja tämä sai aikaan suurta väärinkäsitystä. Niinpä kristallit taipumuksensa mukaan vetäytyivät suojellakseen itseään ja valmiina odottamaan, kunnes aika oli oikea heille. Joistain tuli erakkomaisia ja toiset pakenivat suureen henkisyyteen, mikä sivuutti aineellisen maailman.
 
Nyt heidän on aika tulla kotelostaan ja astua takaisin maailmaan, mikä tarvitsee uutta määritelmää miesenergialle. Miehisen hallinnan ja kontrolloinnin aika on ohi ja aikuiset kristallimiehet voivat yhdistyä taas "hurjaan" puoleensa, mikä merkitsee sen myötätunnon ja luovuuden ilmaisemista, mitä he ovat pidätelleet hyvin pitkään. Mitä muotoja se ottaa? Se voi olla mitä tahansa, mikä innostaa ja motivoi heitä, mikä tuo iloa, rauhaa ja täyttymystä heidän elämäänsä. Vaikka heistä on ihan ok työskennellä taustalla, he tarvitsevat sellaisen kanavan energioilleen, joka sallii heidän ilmaista lahjojaan pysyen keskittyneenä omaan voimaansa. Maailma on valmis tälle uudelle miesenergialle ja teidän tehtävänne on näyttää maailmalle, mitä se on ja miten sitä käytetään.
 
-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #283 : 17.02.2010 09:54:06 »





Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa


SIELUSIIRTYMÄN "FIILISRAPORTTI" HELMIKUULLE
 
Kirjoittanut/kanavoinut Nancy Leilah Ward
(soultransitions.com)
15.2.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys!
 
Tämä on ollut mielenkiintoinen siirtymävaihe. Helmikuun kahden viikon ajan minusta tuntui, että kuljin siirapissa. Minulla oli erittäin vähän sanottavaa kenellekään, ei juurikaan innostusta ja on ollut työlästä saada mieleen asioita, joita minun tarvitsee tehdä. Toisinaan huomasin vain tuijottavani ikkunasta ulos katsellen lintuja. Ja tietysti elämä kutsuu. Onnistuin pääsemään ulos maailmaan ja suorittamaan käsillä olevat tehtävät ja sitten myöhemmin tuskin muistin tehneeni mitään, kun ryömin takaisin luolaani. Tulkintojen tekeminen ihmisille laittaa minut alueelle, missä tunne energisoituvani - ajattomalle eetterialueelle - mutta minun on silti tultava toimeen 3D-maailman kanssa. Osana tätä luostarielämää olen tuskin pystynyt kuuntelemaan viimeaikaista poliittista näykkimistä - kaikki nuo pelaajat (KAIKKI!) näyttävät vain ilkeiltä lapsilta enkä leiki niiden hiekkalaatikossa! Olen hakemassa jotain muuta eikä ole mitään ideaa kiinnittää huomiotani maailman juttuihin, ellei kyse ole rakkauden lähettämisestä levottomuuspesäkkeisiin, jotka tarvitsevat sitä, tai jonkin laajentavan opetuksen omaksumisesta.
 
Niinpä silloin kun en ole katsellut lintuja, olen omaksunut hyvin mielenkiintoista informaatiota, mikä avaa mielikuvitustani. Tämä on ollut enemmän "inputin" kuin "outputin" aikaa. Yksi mielenkiintoinen asia, jolla olen syöttänyt itseäni, on John Anthony Westin videosarja nimeltään "Taianomainen Egypti", minkä voi löytää upeilta nettisivuilta www.freedocumentries.com. West puhuu ja näyttää todisteita teoriasta, että sfinksi on paljon vanhemp,i kuin tutkijat ovat ajatelleet. Laajojen veden aiheuttamien kulumien vuoksi näyttää siltä, että sfinksi on kestänyt tulvat, jotka edelsivät jääkautta. Tämä tuo esiin mielenkiintoisia teorioita tuhoisasta tapahtumasta, mikä aiheutti monien lajien välittömän kuoleman. Hän esittää myös näkemyksen, että muinaiset egyptiläiset olivat korkealle kehittynyt sivilisaatio, joka saapui tänne äkkiä ja jätti tarkoituksella kiveen kaiverrettuja tietoja ja dokumentteja kestämään tuhansia vuosia. Mistä he tulivat? Tämä on vain pienenpieni osa sitä, mistä John Anthony West puhuu näillä videoilla. Kiehtovaa aineistoa.
 
Toinen nettisivusto josta eräs ystävä kertoi minulle, on www.consciousmedianetwork.com, missä on ilmaisia videohaastatteluja ihmisiltä, jotka ovat tietoisuuden, fysiikan, henkisyyden ja parannuksen kärjessä. Kaikki tämä on ollut hyvin innostavaa ja laajentavaa. Muutamia katsomiani videoita olivat: Christine Page galaktisesta keskuksesta, James DeMeo orgonienergiasta, Thom Rogers skalaariaalloista, fyysikko Nassim Haramein joka on kiinnostunut mustista aukoista, Chris LaDue "holofaasisesta" energiasta (hän on varsinainen tähtimatkaaja!).
 
Yksi innostava kanava, josta haluan kertoa, on Wendy Kennedy, joka kanavoi Yhdeksännen ulottuvuuden plejadilaiskollektiivia ( www.higherfrequencies.net). Heillä on erittäin mielenkiintoista informaatiota kerrottavana maan historiasta ja työskentelemisestä kristallien ja soinnutuksen kanssa, ajan manipuloinnista ja paljon muusta.
 
Ja lähdin luolastani yhteen innostavaan Ehecatl'n musiikki- ja opetusiltaan… (yksityiskohdat kääntämättä, lisätietoa www.ehecatltour.com).
 
Ja nyt fiilisraporttiin.
 
Käymme läpi syvällistä uudelleenkalibrointi- ja käynnistysvaihetta. Vähän aikaa sitten mennessäni nukkumaan tunsin kehoni vapisevan. Se oli tapahtuessaan "makoisa" tunne, mutta se tuo esiin sen, mitä on puhdistettava, eikä se tunnu koskaan kovin hyvältä. Jos tätä tapahtuu sinulle, kiinnitä turvavyösi äläkä ylianalysoi vanhoja tunteita, joita tulee esiin. Helpommin sanottu kuin tehty. On aika ottaa käyttöön kaikki työkalut - syvään hengittäminen, kristallien lohdutus, enkelien ja henkioppaiden kutsuminen. Kannatelkaa minua tässä. Auttakaa minua pysymään maadoittuneena. Tunnen oppaiden hämmästelevän kunnioituksen, kun he tarkkailevat meidän käyvän läpi tätä vaihetta. Kuten Yhdeksännen ulottuvuuden plejadilaiskollektiivi sanoo: parhaimmat henkiset soturit lähetettiin tähän peliin. Ja se olemme me!
 
Äskettäin tunsin seisovani energiapyörremyrskyssä - minulle tarjoiltiin tuhon, epätoivon, toivottomuuden, pelon ja epäilyksen tunteita. Vaikka tunsin se olevan energiaa, mikä lenteli maan aurassa, aloin ihmetellä, oliko kyse minusta, ja tunsin elämäni epävarmuuden. Sanat "henkinen soturi" tuli mieleeni ja ne muistuttivat minua siitä rakkaudesta, mikä on sisälläni, ja sitoutumisestani elämään tietoisena olentona. Tämä oli meille kaikille tuulen mukana tullut vastaus…
 
"Sisko, muunna tunteet. Maailmaa sattuu, maailman ihmisiä - heidän tuskansa tulee tuulen mukana… Ota ne ja tanssita niitä myötätuntoisesti sydämessäsi. Se ei ole testi, se on pyyntö - avun pyyntö. Sinun on tarkoitus muuntaa pelko rakkaudeksi. Kaikki ovat yhteydessä. Nouse ylös. Älä anna sen viedä sinua alas. Sen sijaan voit muuntaa tuskan - tanssi sen kanssa. Olet profetiassa juuri nyt. Profetiassa tästä äärettömästä matkasta."
 
Ihmiskunnan energia puhaltaa kuin tuuli maan aurassa. On paljon pelkoa, epätoivoa ja hämmennystä, kun kaoottiset muutokset liikkuvat tiheämpien taajuuksien läpi maan päällä. Kun tunsin ympärilläni hyrskyävien energia-aaltojen vaikuttavan, käsitin, että sisälläni on jotain, mikä resonoi tuon pelon kanssa, ja se löysi tiensä energiakenttääni ja alkoi "painella nappuloitani". Tämän kokemuksen kautta olen oppinut, että minun on astuttava koko olemukseeni, kerättävä rohkeuteni ja antauduttava energialle. Antautuminen ja hyväksyminen aloittaa pehmenemisen, mikä sallii löytää sisällä aina olevan rakkauden. Kyse ei ole tunteiden tukahduttamisesta tai sivuuttamisesta, kyse on kääntymisestä sisäänpäin, hengittämisestä, yhdistymisestä rakkauteen ja sitten sen tarkkailemisesta, mitä tulee esiin. Minusta tämän voi tehdä vain sisäisessä hiljaisuudessa. Muistot lapsuudesta jotka ovat yhteydessä negatiivisen tunteen ytimeen, tulevat pintaan. Tietoisuutemme säteileminen siihen auttaa päästämään irti siitä.
 
Rakkauden ja ilon tunteita voi tietoisesti vaalia. Olemme täällä nostamassa itsemme pelon ja epäilyksen suosta ja sovittautumassa niihin korkeampiin energiataajuuksiin, joita virtaa galaksin läpi violetin valon aaltoina. Matkamme alkaa rakastamalla itseämme. Ja rakkaus muuntaa meidät ja avaa oven iloon ja autuuteen. Kaiken sen mitä olemme tehneet - prosessointi, muistaminen, anteeksiantaminen, irtipäästäminen - tarkoituksena on selvittää tietä, jotta tuo rakkaus voi astua täysin sydämeemme ja sieluitsemme, korkeampi itsemme, voi täysin ruumiillistua sisäämme.
 
Viesti Monilta ykseydestä

 
Näemme helmikuun energeettisen aukon ja siirtymisen maaliskuuhun sallivan, että uutta informaatiota tulee ihmisille liittyen maapallon elämän historiaan. Tämä uusi informaatio muuttaa sitä tapaa, millä ajattelette itsestänne. Tämä uusi informaatio antaa teille liikevoimaa siirtyä eteenpäin voimaantuneena ja sanoa "ei" voimille, jotka ovat kontrolloineet ihmisen ajattelua ja tunteita hyvin pitkään.
 
On monia viestejä, joita tulee median kautta, kuten tiedätte, ja monet teistä jotka lukevat näitä sanoja, eivät enää osallistu tuohon informaatiovaltatiehen. Kuitenkin elämässänne on ihmisiä, jotka edelleen tekevät niin, ja tuo informaatio suodattuu kauttanne peloksi, suureksi peloksi! Peloksi taloustilanteesta, poliittisesta ja uskonnollisesta tilanteesta tai sairauksista. Älkää uskoko näitä heikentäviä tarinoita. Vain nyökätkää ja sanokaa "kyllä, kuulen tämän" ja siirtykää eteenpäin. Älkää ottako sitä olemukseenne. Älkää tehkö siitä meditointinne kohdetta. Olette maailmanne luojia. Jos keskitytte pelkotarinoihin, ne jäytävät sisällänne ja luotte samaa värähtelyä, mikä ruokkii tuota pelkoa ja mikä on pitänyt ihmiskunnan orjanaan tuhansia vuosia. Olette vapauttamassa itseänne näistä pelon kahleista tällä hetkellä. On välttämätöntä, että pidätte itseänne täynnä rakkauden valoa ja yhdistytte henkeen hetkestä hetkeen. Henki on jumalainen lähde, mikä on teidän jokaisen sisällä - rakkauden liekki, mikä palaa sisällänne.
 
Kasvattakaa tätä valoa sisällänne ja sallikaa se täyttää kehonne jokainen solu ja säteillä auraanne ja maan auraan. Lähettäkää tätä rakkautta maahan. Nähkää sen täyttävän maa ja säteilevän sen energiakenttään. Mitä useammat ihmiset tekevät tämän, sitä voimakkaampaa siitä tulee.
 
Monet teistä ovat tunteneet tuhon ja hävityksen sekä toivottomuuden aaltojen puhaltavan tuulessa. On erittäin helppoa ottaa tämä sisäänsä ja sitten se alkaa laukaista sisällänne paikkoja, jotka resonoivat pelon kanssa. Olette empaattisia ja telepaattisia olentoja ja tunnette toistenne energiat maan päällä. Tunnette rakkauden ja tunnette myös pelon, kun monet ihmiset tiedostamatta värähtelevät tätä energiaa ja lähettävät sitä maan auraan. Jokainen yksilö maapallolla vaikuttaa sen magnetosfääriin oman tunnevärähtelynsä kautta. Kun siis tunnette tämän tuhon energian ympärillänne, katsokaa, voitteko löytää hiljaisen istuinpaikan, löytää rakkauden liekin sisältänne ja sallia sen laajentua. Kysykää, onko tämä tunne teidän totuutenne, onko sillä viestiä teille. Joskus tunteissa on opetuksia, jotka auttavat teitä katsomaan syvemmälle elämäänne. Kun tuotte rakkauden tähän yhtälöön, voitte asettaa tuohon tilanteeseen tai pelon tai epäilyksen tunteeseen liittyvän muiston alttarillenne - symbolisesti tai eteerisesti - ja pyytää oppaitanne ja arkkienkeleitä auttamaan tilanteen parantamisessa tai selvittämisessä.
 
Kun olette valmiita selvittämään, lähettäkää pelokkaat tunteenne maadoittumissäiettänne pitkin maan ytimeen, missä se kompostoidaan korkeammaksi taajuudeksi. Näin voitte luoda maan kanssa. Sitten keskittykää ilon ja onnellisuuden tunteisiin ja sallikaa tämän värähtelyn tulla olemukseenne ja täyttää paikat, joista tyhjennettiin pelkoa. Lähettäkää rakkautta maahan sekä pitäkää se virtaamassa. Puhumme tässä puhtaasta energiasta. Energia tunteidenne takana luo niitä tarinoita, joita ihmiset kertovat.
 
Jos ajatuksissanne ja tunteissanne tunnette vetoa rakkauden lähettämiseksi johonkin paikkaan, ottakaa aikaa sen tekemiseen. On levottomuuspesäkkeitä - tiheän energian keskittymiä. Voitte silmäillä sielunne silmin nähdäksenne näitä paikkoja. Ne voivat olla kaupunkeja, maita, kyliä tai ajatusmuotoja, joita tulee joltain ihmisryhmältä. Rakkaus on parantaja. Kun tuotte rakkauden sisään ja parannatte oma energianne, teillä on rakkautta annettavana maailmalle. On jatkuva käytäntö huolehtia itsestänne ja lähettää hyviä tunteitanne energia-aaltoina maan auraan. Luotte rakkauden revontulet… Värähtely menee sinne, missä sitä eniten tarvitaan, ja jos sitä ei haluta ottaa vastaan, se ei sekaannu asioihin.
 
Syöttäkää itseänne informaatiolla, mikä laajentaa teitä - informaatiolla mikä puhuu elämän ihmeestä ja mysteeristä, sillä kaikkea ei tiedetä siitä, miten energia toimii täällä, ja muututte täysin tietoisiksi olennoiksi ja astutte esiin lähestyen kiihtyvällä tahdilla aikaa, jolloin hyväksytte ja otatte vastaan niitä korkeammalla värähteleviä energioita, jotka tuovat vapauden ihmiskunnalle. Tämä on vapautta suuryrityksistä, vapautta valtion kontrollista, vapautta uskontojen kontrollista. Ette enää tarvitse näiden rakenteiden toimimatonta holhoamista ja kun nämä rakenteet kaatuvat, jotkut ihmiset pelkäävät seistä itse ja monia muita nämä muutokset voimaannuttavat ja he nousevat todelliseen olemukseensa ja elämänsä todelliseen kutsumukseen maan päällä. On siis aika kutsua sieluanne, korkeampaa itseänne, tulemaan täysin olemukseenne. Tästä kaikissa puhdistumisvuosissanne on ollut kyse. Muutos on täällä. Olette valmistautuneet tähän monta vuotta.
 
Teidän ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin olla sitä, kuka olette täysin hyväksyen ja rakastaen. Kun kasvatte koko olemukseenne, teistä tulee maan päällä kulkevia valo-olentoja. Ja pystytte parantamaan tiheyden ja saamaan maan energian pyhiin paikkoihin, mitkä ovat olleet tukossa hyvin pitkään. Autatte myös luomaan uusia pyhiä paikkoja maan päälle. Ja kun saatte tämän valaistumisen tapahtumaan sisällänne, tämä pimeämpi tietoisuus alkaa hävitä - sitä tapahtuu nyt.
 
Tämä ei merkitse sitä, ettei ole haasteita. Maapallo on polaarikentässä - se on kitka, millä liikutte eteenpäin. Kuitenkin tällä planeetalla on ollut tuhansia vuosia negatiivinen energiavoima, mitä halumme kutsua Suureksi opettajaksi. Kun kohotatte värähtelyänne, tätä pimeämpää tietoisuutta ei enää tarvita ja se lähetetään takaisin kotiinsa, mikä ei ole tässä maailmankaikkeudessa.
 
Nouskaa täyteen olemukseenne rakkauden energialla. Löytäkää se sisältänne. Tuokaa itsenne takaisin tuohon tunteeseen, vaikka kuinka pieneltä tuo kipinä näyttäisikin tosinaan, sillä kun keskitytte siihen, mitä rakastatte, se laajenee. Ja silloin kun ihmiset tuovat pelkokeskustelun teille ja käännätte sen kohti sitä, mikä tuntuu hyvältä, toimitte opettajana. Sillä on erittäin tietoisia ja rakastavia ihmisiä, jotka edelleen kääntävät ajatuksensa ja tunteensa näihin negatiivisiin tiloihin, silloin kun haasteita tulee heidän elämäänsä. Heitä täytyy muistuttaa siitä, että he kääntävät ajatuksensa pois negatiivisesta, takaisin sydämeensä. Tämä kuulostaa hyvin yksinkertaiselta, kuten se todella onkin, mutta sen tekeminen ei ole usein kovin helppoa. Teillä on paljon tukea ympärillänne ja oppaanne ovat osoittaneet teille tiettyjä harjoituksia tai opetuksia ja nyt teidän on aika laittaa nämä opetukset käytäntöön. Te luotte maailmanne, on aika tehdä se tietoisesti.
 
Jos nostaessanne rakkausvärähtelyä sisällänne tunnette vastustuksen piston, menkää tuohon paikkaan ja olkaa siinä rakastaen. Se on vain merkki siitä, että teidän tarvitsee rakastaa itseänne enemmän. Jos löydätte vastustavan paikan sisältänne, sallikaa sen puhua, sallikaa sen äänen tulla läpi. Se voitte olla te itse pikkulapsena, joka pelkäsi. Tyynnytelkää tätä osaanne. Olkaa myötätuntoisia itseänne kohtaan. Älkää keskittykö yritykseen muuttaa sitä, vain olkaa sen kanssa rakastaen ja hyväksyen ja se muuntuu, sitten kun se on valmis.
 
Älkää pelätkö näitä vastustuksen hetkiä. Kyse on vain paikasta, mitä tarvitsee rakastaa. Aivan samalla tavalla kun silmäilette maan auraa ja viritytte paikkoihin, jotka tarvitsevat enemmän rakkautta, teillä voi olla näitä paikkoja sisällänne.
 
Olkaa varmoja siitä, että kaikki liikkuu eteenpäin. Jos ette tiedä, mitä teette, älkää tehkö mitään, vaan ruokkikaa itseänne hyvällä informaatiolla ja etsikää rakkaiden lohdutusta. Tulkaa ulos luolastanne ja olkaa ihmisten kanssa - jakakaa tunteenne, pelkonne, oivalluksenne ja inspiraationne toistenne kanssa. Teistä tuntuu kevyemmältä ja alatte käsittää, että te ette ole yksin - te kaikki olette yhteydessä toisiinne valolinjoilla, jotka kantavat energiataajuuksianne. Opitte kommunikoimaan näiden energeettisten valolinjojen kautta tulevina aikoina.
 
Monia siunauksia, kunnes taas tapaamme.
 
Nancy Leilah Ward ja Monia ykseydestä
 
"Sulkekaa kaikki ne ovet, jotka eivät ole harmoniassa sieluni kanssa, ja avatkaa ne, jotka ovat." - Christine
Page
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #284 : 17.02.2010 09:55:27 »





Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa


SIELUNKUMPPANEISTA
 
Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. ( www.akashictransformations.com)
Helmikuussa 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Mikä on sanan "sielunkumppani" merkitys? Merkitseekö se sitä, että meillä on tarkoitus olla pitkäaikainen ystävyyssuhde tai romanttinen suhde tuon henkilön kanssa? Onko mahdollista olla rakastava, pitkäaikainen romanttinen suhde jonkun muun kuin sielunkumppanin kanssa?
 
Sielunkumppanin merkitys on melko laaja ja sitä on käytetty monin eri tavoin. Voitaisiin sanoa, että monet erilaiset sovellukset voivat olla totta - jotain mikä on totta tässä maailmassa ja mitä enemmän ja enemmän astutaan ulos kaksinaisuudesta, käsitetään, että monia erilaisia totuuksia voi olla samanaikaisesti. Toisin sanoen, monet asiat voivat olla totta, vaikka ne näyttävät aluksi vastakohdilta. Joillekin teistä on totta, että teillä on yksi ja ainoa sielunkumppani, joka teidän on tarkoitus tavata ja löytää tässä maailmassa ja johon tunnette enemmän yhteyttä kuin kehenkään muuhun. Toisilla teistä, paljon useammilla, on totta se, että teillä on useita sielunkumppaneita. Jokaisessa noista suhteista tai yhteyksistä on toisistaan erilaisia sopimuksia. Niinpä kumpikin on totta tässä maailmassa ja totuuden moninaisuus tulee siitä, mikä on totta teille. Se mikä on totta teille, ei ehkä ole totta toisille.
 
Sielunkumppanin laajin merkitys ja siksi sopivin määritelmä kaikkien osalta on, että sielunkumppani on henkilö, joka elää kanssaihmisenä maaplaneetalla ja jolla on syvä sieluyhteys teidän kanssanne. Toisin sanoen, sielunne ovat hyvin rakkaita toisilleen ja syvässä yhteydessä keskenään. Teillä on pitkä historia ja paljon mahdollisuuksia ja lupauksia toisillenne tulevaisuudessa. Tässä elämässä olette sopineet tapaavanne ihmisinä. Tällä tavalla me käytämme termiä "sielunkumppani". Siinä on tilaa sille, että joillakin teistä on yksi sielunkumppani ja toisilla monia. Tämä on yksinkertainen määritelmä Akaasisten tiedostojen näkökulmasta kaikille ihmisille. Tässä määritelmässä silloin on totta, että sielunkumppaninne ovat ihmisiä, joiden kanssa teillä on tarkoitus olla jonkinlainen merkittävä suhde. Se voi olla pitkäaikainen ja se voi olla ystävyyssuhde tai romanttinen suhde.
 
Ero ystävyyssuhteen ja romanttisen suhteen välillä pitäisi olla teille vähemmän selvä, kun kuljette valaistumisen läpi. Ero romanssin ja toisenlaisen rakkauden välillä oli ennen se, että romanttisessa rakkaudessa oli suurempi värähtely ja sillä oli enemmän merkitystä teille. Mutta kun kuljette valaistumisen läpi, pitäisi tapahtua niin - tai tapahtuu niin - että rakkaudestanne tulee niin suurta, että koette ylimaallisen tyyppistä rakkautta kaikissa eri suunnissa. Vaikka ehkä valitsette yhden romanttisen tai seksikumppanin, luultavasti huomaatte, että teillä on syvää resonanssia myös muita ihmisiä kohtaan. Usein tämä johtaa teidät löytämään sielunkumppaneitanne ja yhdistymään heidän kanssaan.
 
Kyllä, on hyvin mahdollista, että on rakastava, pitkäaikainen romanttinen suhde jonkun kanssa, joka ei ole sielunkumppaninne tai yksi sielunkumppaneistanne. Näin sielunkumppanisuhteet ylipäätään rakentuvat. Useimmat teistä, jos teillä on sielunkumppaneita tällä planeetalla, ovat rakentaneet tuon sielunkumppanisuhteen ollen yhteydessä aiemmissa elämissä tai jossain korkeammassa ulottuvuudessa. Olette muodostaneet sielunkumppanisuhteen. Sitä ei ole ennaltamäärätty teille. Kukaan teidän ulkopuolellanne ei ole järjestänyt teitä sielunkumppaneiksi. Te kaksi olette olleet joskus syvällä tavalla sidoksissa jossain ulottuvuudessa ja muodostaneet tuon sielunkumppanisuhteen. Teillä on siis mahdollista olla tässä elämässä suhde jonkun kanssa, mistä alatte rakentaa sielunkumppanisuhdetta. On paljon yleisempää, että teillä on noita syviä rakastavia yhteyksiä sellaisten kanssa, jotka ovat sielunkumppaneita, pelkästään siksi, että jotain on jo rakennettuna valmiiksi. Mutta on erittäin mahdollista aloittaa rakentaminen tästä elämästä.
 
Onko mahdollista, että sielunkumppanit tekevät meistä hullun ja haluamme juosta karkuun heitä?
 
Kyllä. Vaikkakin sielunkumppanin kanssa tunnette aina jonkinlaista yhteyttä. Joskus tuo yhteydentunne voi johtaa teidät johonkin syvimpiin tunteisiinne tai joihinkin syvimpiin oppitunteihinne, joita teidän on opittava tässä elämässä ja jotka voivat tuntua erittäin epämiellyttäviltä. Kun noita asioita tulee esiin tuossa suhteessa, teistä tuntuu epämukavalta, joten tunnette halua karata. Ydinkysymys on, että te ette ole kenenkään sielunkumppanin ansassa. Jotkut teistä käyttävät sielunkumppanisuhdetta antamaan rohkeutta ja luomaan turvallisen tilan, missä voitte tutkia syvimpiä juttujanne. Se ei ehkä ole turvallinen tila fyysisellä ihmistasolla, vaan se on turvallinen sielutasolla. Eli olette saattaneet tehdä jonkun sielunkumppaninne kanssa sopimuksen tässä elämässä, voidaksenne kohdata syvimmät ja synkimmät juttunne oman varjonne kohtaamiseksi. Noita suhteita ei ole tarkoitettu pitkäaikaiseksi ja vakaaksi suhteeksi, koska teidän ei ole tarkoitus pysyä varjossanne pysyvästi tässä elämässä. Saatatte siis kohdata sielunkumppanin, joka tuo esiin kaikki nuo syvimmät jutut ja sitten te kumpikin siirrytte erilleen, jotta voitte etsiä valoa ja tasapainottua elämänne myöhempää osaa varten.
 
On mahdollista, että jotkut ihmiset joita inhoatte eniten, ovat sielunkumppaneita, mutta se ei ole yleistä. Tyypillisesti tunnette inhoa jotakuta kohtaan, koska hän ei sovi kanssanne yhteen. Intuitionne kehottaa teitä lähtemään pois, joten on tärkeää, että kuuntelette intuitionne suoraviivaista viestiä. Älkää käyttäkö sitä ajatusta, että sielunkumppani tuo esiin varjonne, järkisyynä pysyä lähellä sellaista, joka ei tunnu teistä hyvältä. On ennen kaikkea tärkeää, että kuuntelette intuitiotanne, ja jos haluatte karata, antakaa palaa ja karatkaa. On helpompi löytää keskuksenne ja totuutenne, jos olette tasapainossa itsessänne, kuin jos olette yhteydessä jonkun kanssa, joka ei tunnu oikealta.
 
Jos meidät on kaikki tehty rakkaudesta ja olemme täysin yhteydessä kaikkiin ja kaikkeen, niin miksi on sieluryhmiä ja sielunkumppaneita? Jos yhdistymme helpommin ihmisiin ryhmässämme, eikö meille pitäisi olla helppoa yhdistyä kaikkien kanssa?
 
Sielunkumppaneiden ja sieluryhmien olemassaolo on sekä tarkoitus että lopputulos. Sielunkumppanit ja sieluryhmät ovat tulosta asioista, joita olette tehneet menneisyydessä toisten olentojen kanssa, ja siksi ne ovat muodostaneet ainutlaatuisia suhteita. Ne ovat myös tulosta lupauksista, joita teillä on toistenne kanssa. Sielunkumppanit, sieluryhmät ja vastaavat ainutlaatuiset sielusuhteet ovat tapa, millä voitte organisoitua tekemään työtä yhdessä. Aivan samalla tavalla kuin voitte kerätä 100 ihmistä huoneeseen ja sanoa heille, että te olette kaikki yhteydessä. Teidän olisi vaikeaa keksiä, mitä tehdä tai miten saada asioita tehtyä, jos ette muodostaisi jonkinlaista organisaatiota, jos useat ihmiset eivät alkaisi vapaaehtoisesti johtaa tavalla tai toisella tai tukea ryhmää ja jos ei järjestäydyttäisi pienemmiksi ryhmiksi, joissa kommunikointi on virtaavampaa ja joissa useampia ääniä voidaan kuulla. Sama pätee maailmankaikkeudessa. On totta myös ihmisulottuvuuden ulkopuolella, että on kaikenlaisia olentoja ja että kaikki olette perimmiltään sama asia. Olette kaikki tulosta alkuperäisestä rakkaus- ja valolähteestä.
 
Koska olette eriytyneet omiksi ainutlaatuisiksi sieluiksenne ja olette kulkeneet itsellenne ainutlaatuista polkua, teillä on ainutlaatuinen värähtely ja teillä on ainutlaatuista informaatiota ja ainutlaatuinen näkökulma jaettavaksi universaalilla tasolla ja ihmistasolla - samalla kun olette aina yhteydessä kaikkeen ja teidän on aina mahdollista yhdistyä kehen tahansa ihmiseen. Teidän kaikkien on todella mahdollista rakastua täysin kehen tahansa ja olla syvässä yhteydessä kenen tahansa henkilön tai olennon kanssa, joka on teoreettisesti mahdollinen ja perimmiltään ulottuvillanne.
 
Vaikka kaikki tämä on ulottuvilla, teidän ei vain ole tehokasta pyrkiä yhdistymään kaiken kanssa koko ajan. On paljon tehokkaampaa ja hyödyllisempää, että tunnistatte ne suhteet, jotka olette muodostaneet sielutasolla, ja työskentelette niiden kanssa. Ne ovat ainutlaatuisen sopivia - ne sopivat jo tarvitsemiinne oppitunteihin ja asioihin, joita teidän täytyy suorittaa henkilökohtaisessa elämässänne saavuttaaksenne tuon valaistuneen vaiheen, missä voitte rakastaa kaikkea. Tosiaankin, sielunkumppanisuhteenne ovat vain astinkiviä tai työkaluja sen purkamiseksi, mikä on kietoutunut sisäänne, jotta voitte perimmiltään saavuttaa tuon tilan, että rakastatte kaikkea ja kaikkia koko ajan.
 
Sielunkumppanit ja sieluryhmät ovat hyödyllisiä. Ne ovat tapanne järjestäytyä, suhteita joiden kanssa olette työskennelleet aikakausien ajan. Niiden kanssa työskenteleminen auttaa. Siihen on syynsä, että olette muodostaneet niitä. On myös tärkeää muistaa, etteivät nuo sielusuhteet, henkiset perheet tai sielunkumppanisuhteet ole lopullinen määränpäänne. Ne ovat astinkiviä matkan varrella ollaksenne niin kotona itsenne kanssa ja virittyäksenne niin omaan rakkauteenne, että voitte saavuttaa sen tällä hetkellä teoreettisen tason, missä pystytte rakastumaan kaikkeen ja kaikkiin.
 
Teitä ei palvele sen yrittäminen nyt, koska siihen saakka kunnes olette parantaneet kaiken sisältänne ja ratkaisseet kaiken, mitä teillä on ratkaistavana sieluryhmissä ja sielunkumppanisuhteissa, olette haavoittuvia niille energioille ja kokemuksille, joita ei ole tarkoitettu teille, jos yritätte saada aikaan tuon syvän rakkaussuhteen jokaisen kohtaamanne kanssa. Sen sijaan on tärkeää, että yhdistytte tuohon syvään sisäiseen rakkauteen ja jaatte sen kohtaamienne kanssa, mutta ylläpidätte rajat, jotka tuntuvat teistä terveiltä. Kuunnelkaa intuitiotanne ja työskennelkää niiden suhteiden kanssa, joita tulee luoksenne oman polkunne varrella - niiden suhteiden jotka kiinnittävät huomionne, niiden suhteiden joita kutsutte ehkä sielunkumppaneiksi tai joiden kanssa teillä on sopimus.
 
-----------


http://lightworkers.org/blog/81975/do-you-have-more-than-one-twin-flame

« Viimeksi muokattu: 17.02.2010 11:47:48 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Sivuja: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 40
  Tulostusversio  
 
Siirry: