Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vesta, Valonkantajan asteroidi  (Luettu 100118 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Norna
Vieras
« Vastaus #60 : 16.12.2008 16:37:55 »

 Oon lukenut tuon saman kirjan ja olen kyllä myöhemmin päätynyt ajattelemaan että jossain määrin se ego ja ajatusmallit vielä vaikuttaa myös sinne ns toiselle puolelle, että sielläkin on tarjolla jokaiselle omanlaisensa maailma ja kokemukset. Se kun on vielä niin kytköksissä tänne.

 Sain tuon ihanan iris-tulkinnan ja se oli kyllä erinomaisen avaava  smitten
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899Profiili
« Vastaus #61 : 16.12.2008 20:44:13 »

Esmis
En nyt sentaan skeptisen ironiselta-vaan ihan vaikka oman kokemuksen perusteella!!!

Olin Suomessani IHAN erilainen kun nyt taalla asuessani ja todella uskon ympariston vaikuttaneen melkein kaikkeen ainakin itsellani(avonaisuus,ymmartaminen, sosiaalinen mina jne) ja luethan DolceVitan kommentin joka mielestani on melko varmasti totta.  smitten
tallennettu
julyette
Vieras
« Vastaus #62 : 25.12.2008 12:49:12 »


Minulla tuo Vesta on kymppihuoneessa ja jäin miettimään tuota Pääkkösen tulkintaa: Jos Vesta on yhtymässä MC:hen, keskitaivaaseen, voi ura olla henkinen kohtalo.  Mitähän mahtaa tarkoittaa tuo "henkinen kohtalo"? Minusta se on eri asia kuin karmallinen kohtalo.
tallennettu
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 937Profiili
« Vastaus #63 : 25.12.2008 15:10:05 »

tää vesta on mulle aika uus juttu.Ainakin astro.comin kartan mukaan se olisi vesimiehessä.En kyllä osaa sanoa tuosta koko planeetan vaikutuksesta mitään ainakaan omalla kohdallani.
tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
SB
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #64 : 26.12.2008 17:27:35 »

Itselläni Vesta on seuraavasti, tässä eri lähteistä

Vesta's placement in the horoscope shows where and how we can be dedicated, where we can focus our energies to the greatest effect. But it also shows where, periodically, we have to withdraw and "recharge our batteries." If we don't, we will become drained, and even sick.

Vesta in the 11th House: Let your friends know that periodically you have to get away from them in order to recharge. You also have to take a periodic break from pursuing your own "hopes and wishes."
Vesta in the Eleventh Your devotion is focused on a humanitarian or futuristic ideal of respect for freedom and individuality, and honoring of all life. You are most dedicated to working within a group of like-minded people, and may forego personal friendships at times for the sake of the cause. Your challenge is to clearly define and focus on your aspirations and ideal, so that you may be clearly directed toward them.

Vesta in Leo: focuses on creativity and self-expression. Good for focusing on the dramatic or creative side of any situation.
Vesta in Leo: You give your best service in work that is creative and original and allows you to shine. Your art may carry a deep, spiritual significance for you, and the need for self-expression is a passion. You are capable of flowing with great love and enthusiasm. You are forever romantic and courageous in love. You may become egotistical or self-centered if your love is not received or honored.

Vesta Aspecting Mars: The harmonious aspects (conjunction, sextile and trine) show increased ability to focus one's energy, especially on work. The stressful aspects (square and opposition) can indicate a tendency to overwork in order to compensate for sexual problems or problems with repressed anger. Other negative outcomes include an increase in angry behavior or other forms of aggression in order to compensate for impotence.
Vesta Aspecting Jupiter: Jupiter is the planet of optimism, and it expands whatever it touches. The harmonious aspects (conjunction, sextile and trine) between Jupiter and Vesta are good for focusing on the big picture or big projects, on intellectual, philosophical, or religious matters. The stressful aspects (square and opposition) could manifest as religious or philosophical fanaticism (too much focus on one's own point of view) or, conversely, a total lack of focus on matters involving general principles. Overemphasis of sexual matters is also more likely with the stress aspects.
Vesta Aspecting Neptune: Neptune rules dreams and imagination. The harmonious aspects (conjunction, sextile and trine) tend to increase the ability to focus the imagination. This can be a very good placement for both artists and scientists, since it makes visualization of the final product easier. The stressful aspects (square and opposition) can make concentration on ordinary tasks more difficult. Contrast this with the Uranus/Vesta aspects. Uranus and Neptune both loathe anything ordinary, but whereas Uranus rebels, Neptune simply takes your mind away to daydream land.
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6602


Profiili WWW
« Vastaus #65 : 29.12.2008 22:54:12 »

julyette
 vesta Mc ja jos Mc:n mieltää siksi korkeimmaksi saavutukseksi tämän elämän aikana,ja  vesta yhen sortin vihkimys johonkin,
niin tavallaan sinulle on annettu/sinut on valittu tiettyyn tärkeään tehtävään elämäsi aikana,jokin asia on sinulle todella "sydämen asia"?
tarve tuoda se kaikkien nähtäväksi,kuin olympiatuli korkeimmalle kukkulalle,
sitä kai vois olla henkinen kohtalo?
man has to do what man has to do,tekemättä numeroa itsestään

ja Ajatuksen vestasta,
 vesimies ja  aspect_con kuu,
kotisi on siellä missä ajatuksesikin,
tekemisessä on oltava mieltä,
ja tunne mukana,silti se on oltava järkevää (vesimies on jännä yhistelmä mitä järkevintä ja samalla mitä yllätyksellisintä energiaa,kaikki tuntemani vesimiehet ovat hemmetin järkeviä,jalat maassa tyyppejä,jotka inhoavat tyhmyyttä,eli ajatusten on oltava vapaita liikkumaan)
eli et luultavasti polta kynttilää molemmista päistä,
kuittaat usein toisten roihut pienemmälle liekille ja annat lisämateriaalia että liekki pysyy elossa,ykköshuoneessa otat näin omat tulukset käyttöön,
 vesimies ja yhteisöllinen liekki,lämmintä ja ruokaa kaikille,
 aspect_sex neptunus varsinkin niille vähäosaisille,
heikommille,
tiimityötä,ryhmätyötä ja sosiaalista työtä,(sekä  vesimies että  jupiter)
yleisinhimillisten ongelmien kriittistä erittelyä,
negatiivisenä ehkä vesimiehen kiinteään sorttiin liityen pakonomaisuutta tiedolliseen täydellisyyteen pyrkimisessä,ei siedä sitä tyhmyyttä,
ei tunne olevansa oikein missään kotonaan,mutta kun kuu on mukana niin on ilmeisesti kotonaan missä hyvänsä,
 aspect_sex neptunus voi olla ylevien aatteiden puolustamista kuin myös totuuden vääristelyä,tai itsensä huijaamista,
tai klassisen musiikin kuuntelua takkatulen loimussa villasukat jalassa kun varpaita palelee,
sisäinen henkinen mielentila tärkeä,
vire,
virvatuli
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #66 : 29.12.2008 23:11:13 »

Oon lukenut tuon saman kirjan ja olen kyllä myöhemmin päätynyt ajattelemaan että jossain määrin se ego ja ajatusmallit vielä vaikuttaa myös sinne ns toiselle puolelle, että sielläkin on tarjolla jokaiselle omanlaisensa maailma ja kokemukset. Se kun on vielä niin kytköksissä tänne.

 Sain tuon ihanan iris-tulkinnan ja se oli kyllä erinomaisen avaava  smitten

Jäin väliin tuosta Iris-tulkinnasta, mutta luvattiin jatkaa tammikuussa...
Mutta luin nyt loppuun Barkerin kirjan. Aika lailla jotakin meni minullakin perille, mutta monta huutomerkkiä, kysymerkkiä ja Ohhoh-huudahdusta merkkasin kirjan laidoille. Minulla on paha tapa keskustella kirjojen kanssa.
Niin monta tulkintaa on asioista. Uskon kuitenkin näihin juttuihin. Olemme tosiaan kuin sipuleita, kasvamme ja kehitämme aina uutta kerrosta...täällä ja monessa maassa, monessa kulttuurissa ja siellä. Vai kuoriudummeko niistä kerroksista?

Uskon Diamondia, että 'minästä' voi tulla aika toisenlainen toisessa kulttuurissa, laajempi!

VESTASTA vielä luin, että sen merkitys korostunee naisen kypsemmässä iässä. Vestan kautta tulee esiin viisas tietäjänainen. Wink
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
mateve
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 700Profiili
« Vastaus #67 : 01.01.2009 14:02:34 »

Mielenkiintoisia asioita siis näkyvissä myös asteroidien kautta.
Itselläni  vesta on  jousimies keskitaivaalla ja  oinas dekanaadissa....
Dekanaadi antaa lisätarkoitusta mitä pitää tehdä.
Aspektini ovat  vesta   aspect_opp  jupiter
                               aspect_squ  kuunsolmu
                               aspect_tri  chiron
                               aspect_ssx  pallas
                               aspect_ssx  juno
                               aspect_squ  askendentti
Kyllä, taistelua omien arvojen puolesta vastaan  oinas mies, varsinainen tahtojen taistelu.
Ehkä menneisyyden tekojen kuittaamista, loppuunsaattamista ja puhdistumista, vihkimyskö, ehkä pikemminkin laajentunutta elämän tietoa ja sen hallintaa tai elämää hetkessä ilman kyseenalaistamista, miksi?
 vesta transiittina nataali  mars 28´ oinas , oliko siinä kyseessä toimia vihan purkajana toisille, osaan näköjään ärsyttää tekemättä mitään....

 Wink  Mateve
tallennettu

mateve
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #68 : 08.01.2009 10:39:33 »

Hei, iso kiitos nikki! Olin itse jo melkein unohtanut tämän ketjun. Smiley

ja Ajatuksen vestasta,
 vesimies ja  aspect_con kuu,
kotisi on siellä missä ajatuksesikin,
tekemisessä on oltava mieltä,
ja tunne mukana,silti se on oltava järkevää

No näinhän se on. Ja allekirjoitan koko muunkin litanian. Smiley Muistuipa tuosta myös mieleen, että lukiossa, kun tehtiin niitä sellaisia abitauluja itsestä, niin omassa taulussani oli mm. lainaus Metallican biisistä Wherever I may roam:

Roamer, wanderer
Nomad, vagabond
Call me what you will

But I'll take my time anywhere
Free to speak my mind anywhere
And I'll redefine anywhere

Anywhere I roam
Where I lay my head is home
Wink
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
mc82
Astro-nauttija
****
Viestejä: 872


Lunar Leo - GROARRR!!!


Profiili
« Vastaus #69 : 12.01.2009 16:23:20 »

Öh, kumpaankohan kannattaisi luottaa.. Huh  Mun Vesta on Tanhuan kartan mukaan 29o  vesimies , Astro.comin mukaan 26o vesimies .. No, oli kumpi hyvänsä,  vesta möllöttää mun 1. huoneessa.

Aspektit Vestalle:

 vesta aspect_ssx mars
 vesta aspect_squ jupiter
 vesta aspect_tri saturnus
 vesta aspect_sex neptunus
 vesta aspect_tri pluto
 vesta aspect_squ chiron

Mitä noista voidaan päätellä? Anyone? Vai löytyykö jostain linkkiä, josta voisi itse tutkia asiaa? Okei, olen laiska tutkimaan aikaisempia viestejä läpi.. :Smiley Embarrassed
tallennettu

Aurinko 10-Merkurius 11-Venus 11-Uranus 10-Neptunus 11-Pallas 10-Ceres 11 Jousimies
Kuu 7 Leijona
Mars 1-Juno 1-Lilith 1 Kauris
Jupiter 9-Saturnus 8 Skorpioni
Pluto 8 Vaaka
Chiron 3 Härkä
Vesta 1 Vesimies
Vertex 7-PF 7 Neitsyt
Noususolmu 6 Rapu
AC Kauris (DC Rapu)
MC Jousimies (IC Kaksonen
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #70 : 13.01.2009 15:16:47 »

Hei Mc82, jos googletat Kaarina Pääkkösen, löydät hänen astrosivut ja sieltä varmaan jotakin!

Mutta kuten itse olen iloinnut noista Vestan kolmioista minun Ap-kartallani ja aivan turvautunut niihin, toteutunutkin, niin leikkimielellä voin tulkita sinun juttujasi! Mutt huom, hyviin esmiraldaillen.... Wink

Tuo ensimmäinen kuvio Marsin kanssahan kompuroi pikkuisen, joten pidä kynttilä vakaasti kädessä, otsalamppu olisi parempi tuolla pimeällä, voi muuten käydä kuin Mateven tuolla jossakin.

Jupiterin kanssa neliössä se vaatii käyttämään sinun jotakin lahjoistasi, älä siis kätke kynttilääsi vakan alle!

Saturnus puhaltaa iloisesti happeaan sinun liekkiisi, joten se on hyvä kaveri! Pitää vain luottaa omiin ideoihin, eikä aina sysätä nurkkaan!

Ja sekstiili Neptunuksen kanssa on antanut sinulle herkän vaistonvaraisuuden, siihen pitänee luottaa, oppia kuuntelemaan sitä eikä aina järkeillä liian kanssa.

Vestan kolmio Pluton kanssa palaa hyvin! Uskalla vain uusiin asioihin kiinni äläkä pelkää muutoksia. Muutosten kautta saat aina uutta voimaa!

Tuo neliö Kheironin kanssa on opetus! Joitakin haavoja tarttee hoitaa ehkä koko elämän ajan, mutta arpena ne ovat jo ihan hyviä, muistuttamassa elämän raadollisuudesta, siitä viisaus kasvaa, kokemusten kautta!

Ja ykköshuoneessa olet näitä jo varmaan aika paljon läpikäynytkin, koska siitähän ilmentyy jo se, miten sinä toimit ja reagoit asioihin.

Mutta tämä tuli viskaten inspirationaalisuudella! Ei syvällä käyden... Wink
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
rubiinitar
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 444


Profiili
« Vastaus #71 : 21.01.2009 23:01:24 »

Miten pitäisi suhtautua, kun astro.fi-kartassa vesta ja myös juno ovat mullahuoneessa 11, ja astro comissa taas huoneessa 10? Ja mistä tämä johtuu? Kumpaa uskon?
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #72 : 21.01.2009 23:27:32 »

Astron kartoilla tuo huonejakauma ei aina vastaa todellisuutta, mutta jos näpsäyttelet niitä mollukoita, niin sieltä voi varmistaa sen huonesijainnin. Kartan ulkonäkö ei aina vastaa huonejakoa, olen huomannut.
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
rubiinitar
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 444


Profiili
« Vastaus #73 : 21.01.2009 23:37:35 »

Siis tätä astro.fi:täkö tarkoitit?
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6602


Profiili WWW
« Vastaus #74 : 22.01.2009 00:17:32 »

Täällä Sepon kartoilla noille asteroideille tulee vähän eri asteet kuin astro comissa,
nytkin astro comin  vesta on 3  harka,jolle muuten  jupiter tekee tarkkaa neliötä vesimiehestä,eli tulelle pitäisi olla ruhtinaallisesti ilmaa roihuta,
tai jos jupiterin mieltää kuolemaksi,niin voihan tuo tuli sammuakin,
toisaalta molemmat ovat kiinteitä merkkejä ja härkä on jääräpää,
niin oisko tuossa energiaa viedä päämäärätietoisesti asioita eteenpäin,
vahva keskittyminen,sellanen budhamainen istunto,
sinänsä mielenkiintoinen,kun erään suhteen kartalla on  kuuharka,
tuleneeko härkätaistelu?
eli
käytän astro comin lukemia kuten näkyi,
Sepon vesta  vesta on jo 7 astetta  harka,
Pallaskin 3 astetta edellä,7  kaksoset,
ja
lähellä jupiteria on myös  aurinko junovesimies yhtymä,
tämä Sepon kartalta,siis täältä,
että kokoontuminen saman tulen ääreen,
ja härän konkretialla se tarkoittaa nuotioretkeä

siis en tiedä kumpi niistä on sen oikeampi,
itse teen nykyään karttoja astro comissa,
tai katon luettelosta planeettojen sijainnin,
se ei tosin anna noita asteroideja,
sopivilla kuunpaluilla ne näkee kyllä
« Viimeksi muokattu: 22.01.2009 00:23:50 kirjoittanut nikki » tallennettu
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
  Tulostusversio  
 
Siirry: