Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vuodenajat unissa?  (Luettu 3179 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lizzy
Vieras
« : 27.11.2008 13:31:51 »

Olen pahoillani, jos aiheesta on ollut jo aiemmin juttua. Nyt ei jaksa etsiä.

Mutta siis olen huomannut jo pidemmän aikaa sellaisen teeman, että näen usein kesällä unta lumesta ja talvesta ja taas talvella kesästä. En tiedä mistä tämä johtuu.

Muistan viime kesänä kun näin unen että oli talvi ja lunta ja näin  jousimies merkin yhden jykevän betonitalon seinässä ja minulle tuli siitä hyvä mieli. Herätessäkin oli hyvä olo.

Nyt viime yönä näin sellaista unta, että oli kesä, mutta jostain syystä yhteen kohtaan oli jäänyt lunta ja lumikinos. Siinä unessa oli joku, jonka kanssa yhdessä pähkäilimme että miten saamme sen sulamaan ja lopulta saimme jostain vettä joka sitten jotenkin alkoi sulattamaan lunta ja lumikinoksen alta alkoi paljastumaan eläväinen muurahaiskeko ja olimme iloisia kun lumi hiljalleen suli.

Tuleeko kenellekään mitään mieleen? Mitä tässä "sulatellaan"?  Huh
tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #1 : 27.11.2008 14:34:56 »

 Tuo lumi voi olla tunteita ja asioita jotka ovat jääneet "sulamatta" ja siten paljastumatta. Usein me ihmiset jätämme jotain asioita käsittelemättä tai käsittelemme ne vasta myöhemmin, osa meistä voi olla aina vähän "jäässä" tai ikiroudassa.
 
 Sulatitte lumen vedellä, eli sama tunne-elementti tässäkin ja sen kaiken näennäisen kylmyyden alta paljastui elämää, sitä kuhiseva muurahaispesä. Muurahaiset ovat yleensäkin aika kuuluisia ahkeruudestaan ja työnteosta, ne eivät koskaan lakkaa touhuamasta ellei sitten tule tuo talvihorros. Ehkä joku energiapesäke sieltä paljastui, uusia asioita, ehkä myös jotain työstettävää. Elämää kuhiseva keko kuitenkin  Smiley.
 Koska jotain oli jäänyt sulamatta oli tuo kohta jäänyt tavallaan jälkeen eikä kulkenut elämän virrassa ja siten tuo kohta voi edustaa sinussa jotain menneisyyden juttuja jotka näin tulivat esiin. Hienolta kuullostava uni kyllä. 
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #2 : 27.11.2008 23:08:49 »

Kiitos DolceVita, jotain tuollaista minäkin ajattelin... jotain tunteita jäänyt "sulamatta" ja niitä saisi käsiteltyä pois. Ehkä se tosiaan vaatii vähän ahertamistakin vielä... mutta pääasiassa tuossa unessa oli hyvä tunnelma ja siitä jäi iloinen mieli, joten ehkä ei kohtuuton urakka.  Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: