Sivuja: 1 2 3 [4] 5
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Big Brother 2008  (Luettu 35639 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #45 : 24.09.2008 21:45:03 »

sillä on aurinko kympissä, menestystäkö? ja jupiter kakkosessa niinku mullaki, eri merkki vaan Smiley
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #46 : 25.09.2008 13:32:52 »

enemmän tero leijonalta vaikuttaa ku andreas ikinä.

Leijona-nousuinenhan tuo näkyykin olevan. Smiley Vaikuttaa onkin varmaan juuri oikea sana, mehän tosiaankin saamme noista BB-asukeista vain vaikutelmia, jotka ovat välittyneet milloin mitenkin...erityisesti, jos ei omista sitä 24/7:ää, vaan katsoo vain leikatut palat. Ehkä ne nousumerkit sitten välittyvät kaikkein parhaiten? Tosin onhan Tero ihan ilmetty Härkä, myhäilee vain järkähtämättömän rauhallisesti, kun toiset säätävät. Olen Ardithin kanssa samoilla linjoilla siitä, että kyllä jokaisen pitäisi saada olla sellainen kuin on, ei ketään voi pakottaa näyttämään tunteitaan jollei sitä luontaisesti osaa tehdä. Ehkä Terokin kuitenkin oppii tuosta sen, että tunteista puhuminen on monelle se juttu, joka tuo ihmisen "lähemmäs", antaa, sanoisinko sosiaalisesti hyväksyttävämmän kuvan ihmisestä ainakin tuolla intiimeissä BB-oloissa.

Ja kyllähän Adessa  kuu aspect_con pluto näkyy - hakeutuukin muiden skorpparivaikutteisten seuraan.  Eivätkös Niko ja Maria olleet molemmat nousu-Skorppareita ja Nikolla vielä Skorppari-kuu? Mitäs Plutoa/Skorpparia Mialta löytyy? (En ole edelleenkään ehtinyt tehdä niitä karttoja...) Kuitenkin Adella Rapu-nousu ja Vaaka-kuu pehmentävät ja tuovat sitä symppistä ja ihmisistä kiinnostunutta vaikutelmaa.

Noin yleisesti BB:n seuraamisesta...ymmärrän kyllä, että kaikkia se ei kiinnosta ja ymmärrän senkin, että sen katsojia voidaan pitää hieman outoina. :Smiley Itseäni kuitenkin kiinnostavat älyttömästi kaikkea ihmisten käyttäytymistä ja vuorovaikutusta seuraavat ohjelmat, joista BB on yksi. Olen sanonutkin, että se on kuin elävä sosiaalipsykologian tutkimuslaboratorio, ja todennäköisesti ainoastaan tuo BB- tai sosiaalipornofaniksi leimautumisen pelko estää sen, etteivät tehdyt gradut ja muistaakseni yksi tekeillä oleva väitöskirja ole olleet sosiaalipsykan, vaan mediatutkimuksen tai viestinnän alalta.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
owilm
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #47 : 26.09.2008 03:02:09 »

Astrologi Tuija Uusitalo ennusti päivän BB-Extrassa Terolle voittoa sanoen, että hänellä on astrologisesti erittäin hyvä vaihe meneillään. Niinpä. Rauhallinen sveitseily vetoaa äänestäviin katsojiin, vaikka kilpailuvietti ja taloudellinen laskelmointi korostuvat harka leijona kauris -yhdistelmässä tyynen ulkokuoren alla. Lisäksi hänellä on  mars aspect_con jupiter eli pelimies, joka harkitsee huolellisesti liikkeensä voitto mielessä. Minua tämä  kuu kauris tunnekylmyys häiritsee vähän, sillä näkisin hänen helposti pelaavan muilla ihmisillä.

Hyvin matalalla tietämyksellä ennustavasta astrosta yritin tiirailla Teron progressiokarttaa astro.com:issa ja siellä ainakin prog. askendentti olisi yhtymässä syntymäkartan tarkkaan  mars aspect_con jupiter 2. huoneessa.  mars  aspect_con jupiter näyttäisi olevan 0-asteessa  neitsyt kartan tarkin pääaspekti eli vähän tavallista latautuneempi piste kyseessä. Jotain merkittävää muutosta BB saattaisi Teron elämään tämän perusteella suoda, vaikka tuo ei välttämättä vielä voittoa lupaile. Finaalipäivä on 30.11.2008.
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #48 : 26.09.2008 13:14:16 »

Astrologi Tuija Uusitalo ennusti päivän BB-Extrassa Terolle voittoa sanoen, että hänellä on astrologisesti erittäin hyvä vaihe meneillään.

Jep, se oli mielenkiintoista. Harmitti vaan, kun olivat leikanneet taas niiiiin lyhyen pätkän Tuijan juttelusta lähetykseen. Olisi ollut kiva kuulla lisää myös siitä, keitä muita Tuija veikkasi talossa pitkään viihtyviksi - hän kun mielestäni viittasi useampaankin kuin Teroon.

Tuo Tero on kyllä jännä tyyppi. En ole vielä päässyt selvyyteen, jujuttaako hän muita tiedollaan tai "tiedollaan" (kuten tämä kemmoli-tehtävä), vai onko oikeasti tietämätön asioista.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
owilm
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #49 : 26.09.2008 15:04:41 »

Olisi ollut kiva kuulla lisää myös siitä, keitä muita Tuija veikkasi talossa pitkään viihtyviksi - hän kun mielestäni viittasi useampaankin kuin Teroon.
Sama minuakin harmitti, mutta kesken häätöäänestyksen ei Andreaksesta, Nikosta ja Miasta saa puhua Wink
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #50 : 29.09.2008 12:16:32 »

Sama minuakin harmitti, mutta kesken häätöäänestyksen ei Andreaksesta, Nikosta ja Miasta saa puhua Wink

Ai niin! Olisikohan siinä ollut syy... :Smiley Tosin Miahan jo tipahti, mitä en suuremmin harmitellut. Liian paljon (myöhäisteini)angstia minun makuuni, vaikka varmasti pätevä likka muuten. Karttatietoja ei taaskaan ole tähän hätään, mutta kurkkasin mitä Tuija Uusitalo sanoi hänestä BB:n sivuilla:

Lainaus
Millainen olet: Ilmaiset itsesi luovasti. Kisailet, hassuttelet ja yllätät. Käytöstäsi on vaikea ennustaa. Innostut kapinoimaan tai ohjailet muita, huvin vuoksi tai tarkoituksella. Ylilyönnit kuljettavat sinut huomaamattasi heikoille jäille.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
owilm
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #51 : 04.10.2008 17:16:49 »

BB-viikkojen aikana on ollut paljon juttua Teron ja Mariannen mahdollisesta suhteesta ja romantiikan smitten nälkäiset (kuten minäkin hih) ovat tietenkin innoissaan todellisesta herttasarjaviihteestä!  Mariannen  aurinko/ kuu -keskipiste on  rapu/ kauris 29.25. Terolla on  kuu kauris 26.37. Orbi on n. 3 astetta eli ei ihan bull's eye mutta kuitenkin?! Toisin päin laskettaessa Teron sama keskipiste on  kalat/ neitsyt 21.16 ja Mariannella on  kuu neitsyt 9.23 eli vähän ohi menee, vaikka samassa merkissä  neitsyt ollaan. Synastriassa tämä piste kertoo kahden ihmisen välisestä vetovoimasta, jos henkilön henk.koht.planeetta osuu toisen Auringon ja Kuun keskipisteeseen. Käytin laskennassa netistä löytyvää Midpoint Calculatoria http://www.noendpress.com/pvachier/midpoints/index.php .

Toinen mitä olen yrittänyt miettiä on muuten niin herttaisen ja hauskan Andreaksen tapa "läyhätä" eli harrastaa selkäänpuukotusta. Eikös tämä ole  rapu -vaikutteisten pimeämpää puolta, Andreashan on  askendentti rapu ja  askendentti hallitsija näyttäisi ainakin kuvasta kartan vahvimmin aspektoituneelta pisteeltä ja siitähän löytyi tämä stressaava kuu aspect_con pluto. Työelämässä olen törmännyt aktiivisesti selän takana pahanpuhumista harrastaviin aurinko rapu -tyyppeihin ja löytyy sellaisia lähipiiristäkin. En usko, että he tietoisesti tarkoittavat tai tajuavat tekevänsä pahaa vaan purkavat syvistä tunteista kumpuavaa ahdistustaan kaivamalla toisista negatiivisia asioita. Itse  aurinko askendentti-Neitsyenä puran ahdistusta stressaamalla yksityiskohdilla, epätäydellinen vie täydellisesti hermot, mutta vain jos on haastava jakso elämässä meneillään. Eikös Cheryl  aurinko neitsyt juuri tänään saanut kunnon itkupotkuraivarit, kun pesukoneessa oli hänen kylpypyyhkeeseensä tarttunut vähän punaista väriä - ymmärrän häntä 100%  crazy2 BB-talon stressaavissa olosuhteissa yksilökohtaiset neg. piirteet nousevat varmasti kaikilla esiin.
« Viimeksi muokattu: 04.10.2008 17:21:34 kirjoittanut owilm » tallennettu
owilm
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #52 : 06.10.2008 05:46:58 »

Triangelidraamaa tarjolla  Shocked  Johan ja Marianne ovat lähentyneet viime päivinä, peitto heilui jo. Tero teki tosi pahan mokan, jos toisenkin viime viikolla Mariannen suhteen eikä hitaana tajunnut sitä heti paikata, joten tulos on tämä. Suurta draamaa ja tunteita talossa, missä ei toisiltaan pääse karkuun! Lähipäivät näyttävät, miten paineet kasvavat ja mitä pitää sisällään BB-astrologin lupailema räjähtävä action talossa 16-18.10  crazy2

Johanin synt.aika 10.10.1985 Tre 13:40.  Ilmamerkit  kaksoset ja vaaka saattavat ymmärtää toisiaan paremmin kuin jähmeä harka kauris Lapin mies vs. elohopeamainen viiripääteini kaksoset J:n ja M:n kartoilla puolin ja toisin aurinko venus ja  kuu ovat hyvissä aspekteissa keskenään. Johan erikoisine origamiharrastuksineen on varsinainen pelimies, jolle sattuu ja tapahtuu paljon lyhyessä ajassa, mutten keksi miten se kartasta muuten näkyisi kuin uranus nousussa ( aspect_con askendentti)?

Joku ihmetteli BB-Mian synt.aikaa, joten se on tässä: 5.2.1989 Hki 22:01   aurinko vesimies kuu vesimies askendentti vaaka Aika hyvä yhdistelmä rock-henkiselle taiteelliselle nuorelle naiselle!
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #53 : 06.10.2008 10:36:37 »

Owilm, kiitos Mian syntymädatasta. Sitä Plutoa häneltäkin hain, ja sitähän löytyikin: Mian kuu aspect_con aurinko T-ristin kärkenä, neliössä pluto aspect_opp mars:iin.

Kiinnostavia nuo keskipistelöytösi!

Suosikkiasukastani jo aiemminkin pähkäilin, mutta nyt en osaisi sanoa senkään vertaa kuin viimeksi. Jos pitäisi valita joku, olisipa todella vaikeaa. Huh
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
owilm
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #54 : 07.10.2008 03:37:16 »

En nyt pitempään katsottuani osaa nimetä minäkään suosikkia - ihan pähkähulluksi siellä suljetussa tilassa tulevat näköjään kaikki  crazy2 Mikä musta on tosi mielenkiintoista, kun on vähäsen katsonut BB-talon asukkaiden karttoja, siellä on tiettyjä yhteneväisyyttä, on Skorppari-teemaa jne. Myös romanttisessa mielessä tuntuisi, että taloon on valittu tähtikartaltaan tietynlaisia asukkaita, että saataisiin säpinää. Oliskohan BB-astrologia käytetty rekrytoinnin loppusuoralla hakemaan aidosti "korkean aktiivitason" sekä romanttisen potentiaalin täyttävä joukko? Muistaakseni sitä ei ole sanottu, on vain kerrottu astrologin olevan "mukana".

Aurinko/Kuu -keskipiste ja siihen osuva vastapuolen henk.koht. planeetta (Terolla  kuu aspect_con Mariannen  aurinko/ kuu) kertoo vahvasta vetovoimasta. Mutta kumpi vetää puoleensa kumpaa? Löysin netistä tällaisen "If one person had a planet conjunct another person’s Sun and Moon midpoint, that would be enough for the first person to be extremely attracted to the second person. " (lähde) Eli jos katsotaan pelkästään tätä pistettä, se toimisi yhteen suuntaan? Voisiko pitää paikkansa, enpäs tiedä.

Mariannen ja Teron tapauksessa Keskipisteitä on kumpaankin suuntaan. Cafeastrologyn synastriajutussa vahvimpaan yhteensopivuuskategoriaan asetetaan aurinko ja  kuu aspektit  toisen aurinko/ kuu -keskipisteeseen. Näyttäisi olevan myös niin päin, että Mariannen  aurinko kaksoset 19.28 neliöi Teron  aurinko/ kuu  neitsyt 21.16. Eli heidän suhteensa edistymisestä ei voikaan päätellä tätä vetovoiman suuntaa keskipistemielessä   Undecided
« Viimeksi muokattu: 07.10.2008 04:50:30 kirjoittanut owilm » tallennettu
Neela
Astroholisti
*****
Viestejä: 1096



Profiili
« Vastaus #55 : 11.10.2008 19:09:44 »


Mitäs tapahtui Nikolle?  Shocked
Perääntyväkö  merkurius? Kun sanat eivät riitä, vaikka olivatkin aika tuimia jo nekin.
Jotenki  mars tai pluto energioita tuo tuollainen räjähdys... vai sittenkin vain suomalaista osaamattomuutta alkoholin kanssa läträämisessä.  Wink

Karttoja en ole nähnyt kenestäkääm BB asukkaista, mutta Nikoko  vaakaShocked
tallennettu

Hyvin menee, mutta menköön Afro
owilm
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #56 : 14.10.2008 14:14:38 »

Nikon kilahtaessa tr. perääntyvä  merkurius aspect_con aurinko vaaka Myös  mars oli jonkun aikaa hiertänyt Nikon kartan stelliumia  kuu merkurius pluto Skorpparissa. Niko on nousu- skorpioni ja  kuu skorpioni Taas näitä vahvoja Skorpparivaikutteita, Nikolla on myös Skorpparin terävä ja tarkka katse  Smiley Tää perääntyvän Merkuriuksen osuus tunteenpurkauksiin on mulle uutta. Eilen kilahdin ite ja purin patoutuneita, pitkään puhumatta jääneitä asioita oikein kunnolla, mutta ihan vaan sanallisesti  Wink - katsoin juuri karttaani: perääntyvä  merkurius osui täsmälleen mun kartan  merkurius kohdalle (karttani keskeisin piste). Hmm.

Niko 5.10.1986 Hki 9:30 AM - tosin syntymäpaikkakunnasta ei ole 100% varmuutta, kun asukkaiden keskusteluissa on tullut ilmi, että hesalaiset Cheryl ja Marianne ovat syntyneet muualla (C Lohjalla, M Nummi-Pusulassa).

Edit: lisään vielä yhden huomion aiheesta perääntyvä  merkurius BB-astrologi ennusti viime viikon maanantaina 6.10, että loppuviikosta Johan ja Niko saattaisivat ottaa yhteen. Johan on myös  aurinko vaaka 8.14', Nikon  aurinko  vaaka 11.46'. Niko on persoonaltaan tuuliviiri, Johan rauhallisempi. Jännitteitä heidän välillään silmin nähden paljon. Perääntyvä  merkurius oli asteen sisällä Nikon  aurinko, kun viinilasit ja energiajuomat lentelivät kanssa-asukkia kohti 10.10.08 noin 2.30AM. Tänään  merkurius tekee lähikontaktia Johanin aurinko ja illaksi on luvattu bileet -  toivottavasti juotavaa on vain vähän tarjolla ja onhan tuo mahdollinen riitakumppanikin poissa talosta Wink.
« Viimeksi muokattu: 14.10.2008 17:21:15 kirjoittanut owilm » tallennettu
emmiinatar
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38



Profiili
« Vastaus #57 : 15.10.2008 01:12:16 »

Muistelen kuulleeni, että Nikon syntymäpaikkakunta olisi Uusikaupunki  Smiley
tallennettu

Aurinko-Leijona, 5.huone
Nouseva-Kaksonen
Kuu-Oinas, 12.huone
Mars-Leijona, 4.huone
Venus-Neitsyt, 5.huone
Merkurius-Neitsyt, 5.huone
Chiron-Jousimies, 7.huone
Jupiter-Oinas, 12.huone
Kuun Yläsolmu-Kalat, 11.huone

Keltainen Spektrinen Aurinko
Metalli Jänis
Puuhoroskooppi Keltis
owilm
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #58 : 15.10.2008 01:56:46 »

Muistelen kuulleeni, että Nikon syntymäpaikkakunta olisi Uusikaupunki  Smiley
Kiitos  Smiley  Talossa käytiin kerran keskustelu, missä näitä käytiin läpi, mut en muista Nikon osallistuneen tai ei ainakaan jäänyt päähän.
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #59 : 21.11.2008 14:37:52 »

Astrologi Tuija Uusitalo ennusti päivän BB-Extrassa Terolle voittoa sanoen, että hänellä on astrologisesti erittäin hyvä vaihe meneillään.

Jep, se oli mielenkiintoista. Harmitti vaan, kun olivat leikanneet taas niiiiin lyhyen pätkän Tuijan juttelusta lähetykseen. Olisi ollut kiva kuulla lisää myös siitä, keitä muita Tuija veikkasi talossa pitkään viihtyviksi - hän kun mielestäni viittasi useampaankin kuin Teroon.

Tällaiset aiemmat viestit löytyivät, eli Tuija Uusitalon veikkauksesta eräässä BB-Extrassa oli kysymys. On tosiaan jännä nähdä, miten Teron käy. Siivittääkö parhaillaan Kauriissa liikkuva Jupiter hänet jopa voittajaksi. Smiley Ja olisipa hauskaa, jos Teron ja Tuulin suhde jatkuisi myös BB-talon ulkopuolella.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Sivuja: 1 2 3 [4] 5
  Tulostusversio  
 
Siirry: