Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Valoasi tarvitaan nyt  (Luettu 2103 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 26.05.2008 15:40:02 »


Uusi Maa
Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille
 
**********************************

 

LähetäLähetetty: Sun Tou 25, 2008 5:38 pm   

VALOASI TARVITAAN NYT!


Kirjoittanut Patricia Diane Cota-Robles ( www.eraofpeace.org)
23.5.2008 Tucson, Arizona, USA
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

MINÄ OLEN -olemuksenne, varsinainen Jumalitsenne on valmistellut teitä elämien ajan auttamaan näinä hyvin haastavina aikoina. Teillä on taitoa, viisautta, vahvuutta ja rohkeutta enemmän, kuin tiedättekään. Ottakaa aikaa mennäksenne sisäänne ja pyytäkää Jumalan olemusta sykkimään sydämessänne sen, miten voitte lisätä maailman valoa tällä kriittisellä ja merkittävällä hetkellä maapallon kehityksessä.

Valaistuneen totuuden ulottuvuuksien valo-olennot vakuuttavat meille, että kaikki kehittyy täydellisessä harmoniassa Jumalan suunnitelman kanssa. Henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti tapahtuva puhdistuminen on todella intensiivistä, mutta se on välttämätöntä tien viitoittamiseksi uuden maan arkkityyppien ankkuroimiselle.

Nämä arkkityypit ovat täydellisiä malleja Jumalan kausaalikehosta, joiden kautta Jumalan yltäkylläisyys ja ikuinen rauha ilmentyvät fyysiselle tasolle. Henkisen hierarkian mukaan näiden mallien ankkuroiminen uutta maapalloa varten on tämän hetken tärkein tarve. Valojoukot kaikkialla äärettömyydessä seisovat valmiudessa odottaen tilaisuutta auttaa meitä ennekuulumattomilla tavoilla, mutta ne eivät voi puuttua asiaan ilman meidän yhteistyötämme. Valoamme ja rakkauttamme tarvitaan nyt.

Tänä aikana koko Taivaan komppania syleilee maata jumalaisen rakkauden ja suojan voimakkaalla voimakentällä. Niistä kamalista asioista huolimatta, mitä näemme tapahtuvan kaikkialla maailmassa, mikään ei tapahdu sattumalta. Jollain tasolla olemme kaikki suostuneet osallistumaan siihen pudistusprosessin osaan, missä olemme mukana. Tämä on totta, vaikka parantumisprosessiin liittyisikin ihmisten lähteminen fyysiseltä tasolta.

Tätä hetkeä ajatellen olemme kaikki tehneet töitä. Tämä on kosminen hetki, jolloin ihmiskunnan laskeutuminen köyhyystietoisuuteen ja kaaokseen muuttaa suuntaa ja ihmiskunnan yltäkylläisyyden ja ikuisen rauhan UUDET arkkityypit perustetaan pysyvästi maan päälle. Tiesimme, että tähän sisältyisi intensiivinen puhdistusprosessi ja lupasimme, että tekisimme kaiken tarvittavan, jotta Jumalan suunnitelman tämä osa suoritettaisiin Jumalan voitokkaasti. Suostuimme tähän, koska meille näytettiin lopputulokset. Meille näytettiin uuden maan loisto ja ihmeet. Hyvin nöyrinä ja kiitollisina suostuimme ihmiskunnan ja Äiti Maan puolesta siihen, mitä vaaditaan tämän täydellisyyden ilmentämiseen - se on sen arvoista.

Toteuttamiskelpoisia ratkaisuja kaikkiin maanpäällisiin ongelmiin alkaa virrata Valaistun totuuden ulottuvuuksista ihmisten sydämeen ja tietoiseen mieleen. Näiden vahvojen ratkaisujen fyysiseksi ilmentymiseksi, heränneillä ihmisillä on oltava taloudellista tukea ohittaa ne ahneuden ja korruption vanhat toimintatavat, jotka alun alkaen aiheuttivat nämä ongelmat. Juuri tällä hetkellä Jumalan kausaalikehossa on täydellisiä malleja, joissa on käytännöllisiä ratkaisuja energiakriisiimme, maapallon lämpenemiseen, sairauksiin, köyhyyteen, vanhenemiseen, nälkään, kodittomuuteen, sotaan ja kaikkiin muihin ihmisen vääriin luomuksiin.

Valotyöntekijät ympäri maailmaa ovat viettäneet vuosikymmeniä magnetisoiden uuden maapallon viidennen ulottuvuuden malleja tämän planeetan fyysiseen, eteeriseen, mentaaliseen ja tunnekerrokseen. Viimeinkin olemme saavuttaneet kriittisen massan, joka saa aikaan pysäyttämättömän kvanttimuutoksen. Tämä energia-, värähtely- ja tietoisuusmuutos nostaa Äiti Maan ja sen KOKO elämän ulos ihmiskunnan väärinluomusten tuskallisista ja vääristyneistä malleista. Tämä muutos viitoittaa tietä, niin että uuden maapallon loistokkaat mallit voidaan ilmentää fyysisesti maan päälle.

Valojoukot Valaistuneen totuuden ulottuvuuksista ovat sanoneet, että tämä vuosi 2008 menee historiankirjoihin kosmisena hetkenä, jolloin ihmiskunnan laskeutuminen köyhyystietoisuuteen käänsi suuntaa VALOTYÖNTEKIJÖIDEN MAAILMANLAAJUISILLA YHTEISPONNISTUKSILLA. Tämä on vuosi, jolloin ihmiskunta vaaditaan taas nostettavaksi Isä/Äiti Jumalamme äärettömään yltäkylläisyyteen ja ikuiseen rauhaan, mikä on jumalainen syntymäoikeutemme.

Tämä Jumalan suunnitelman osan toteuttamiseksi meitä kaikkia kutsutaan korkeampaan palvelukseen. Meitä pyydetään liittymään yhteen Taivaan komppanian kanssa, kun luomme yhdessä ulkoisen maailman valotyön, joka sallii Jumalan valon virrata tälle planeetalle tavoilla, joita emme ole koskaan ennen kokeneet. On hyvin vaikeaa ilmaista tämnä tilaisuuden suuruutta sanallisen kommunikoinnin keinoin. Kun siis luet näitä sanoja, ota ne sydämeesi ja pyydä MINÄ OLEN -olemustasi paljastamaan sinulle tämän viestin totuus ja osoittamaan, mikä sinun osasi on tässä Jumalan suunnitelmassa.

On kiistaton luonnonlaki, että Jumalan yltäkylläisyys ja ikuinen rauha ovat Isä/Äiti Jumalamme toisistaan erottamattomia osia. Ilman Jumalan yltäkylläisyyttä ikuinen rauha ei säily, ja ilman ikuista rauhaa Jumalan yltäkylläisyys ei säily. Kun täysin ymmärrämme tämän totuuden, alamme saada välähdyksiä tämän tilaisuuden merkityksestä, mikä annetaan tänä vuonna ihmiskunnalle.

On useita tapoja, joilla ihmiset voivat osallistua tähän Jumalaisen suunnitelman osaan. Tärkein asia meidän mietittäväksemme on, että olemme kaikki valmistautuneet tätä tilaisuutta varten elämien ajan. MINÄ OLEN -olemuksemme on harjoittanut meitä täyttämään erityisen osamme tässä suunnitelmassa. On välttämätöntä, että pyydämme MINÄ OLEN -olemukseltamme opastusta. Sitten meidän on kuunneltava sydämemme kehotuksia ja vastattava tähän sisäiseen kutsuun.

Arkkienkeli Mikael ja Taivaan komppania pyytävät valotyöntekijöitä ympäri maailmaa vastaamaan tähän kutsuhuutoon. Meitä pyydetään kerääntymään arkkienkeli Mikaelin keskittyneen valon voimakenttään, mikä sykkii eteerisissä ulottuvuuksissa Louise-järven yläpuolella ja ympäröi vuoria lähellä Banffia Kanadassa. Yhdessä muodostamme mahtavan valomuuntimen, jonka kautta ihmiskunnan yltäkylläisyyden ja ikuisen rauhan UUDET arkkityypit ankkuroituvat maan päälle.

Palvelemme sijaisina KOKO ihmiskunnan puolesta pitäen pyhää tilaa jokaisen heräävän sielun MINÄ OLEN -olemusta varten. Luomme yhdessä avoimen oven, jonka kautta Jumalan yltäkylläisyys ja ikuinen rauha virtaavat jokaisen miehen, naisen ja lapsen elämään maan päällä.

Tämän on oltava yhteisponnistus. Riippumatta siitä miten valmiita ja kykeneviä Valojoukot ovat tai miten sitoutuneita nämä olennot ovat auttamaan meitä näiden arkkityyppien ankkuroimisessa maan päälle, he eivät voi tehdä sitä yksin. He voivat vain vastata valmiuteemme Jumalan instrumentteina. Mutta hämmästyttävää kyllä, kun vastaamme sydämemme kutsuun ja teemme vapaaehtoisesti kaiken sen, mitä vaaditaan olla avoin ovi, jota kukaan ei voi sulkea, taivaan tulvaportit avautuvat auttamaan meitä.

Isä/Äiti Jumalamme on antanut näille Jumalan epäitsekkäille viestinvälittäjille luvan vahvistaa meidän ponnistelumme tuhat kertaa tuhatkertaisesti. Tämä merkitsee sitä, että MITÄ ENEMMÄN VALOTYÖNTEKIJÖITÄ VASTAA TÄHÄN KUTSUHUUTOON, sitä voimakkaampia voimme olla ja sitä enemmän valoa Taivaankomppania pystyy lisäämään Jumalan suunnitelmaan.

Väline valotyöntekijöiden keräämiseksi yhteen arkkienkeli Mikaelin voimakenttään Louise-järvelle Kanadaan on 22. Vuosittainen valaistumisen maailmankongressi. Tämä tapahtuma pidetään Harmonisen yhdentymisen vuosipäivän aikaan 16.-21.8.2008.

Tämä elämää muuttava vuosittainen tapahtuma on pidetty Harmonisesta yhdentymisestä saakka vuonna 1987. Tänä vuonna on 22. maailmankongressi. Kaksikymmentäkaksi on mestariluku, joka heijastaa KAIKKIEN TASOJEN VOIMAA JA KYKYÄ MUUTTAA HISTORIAN SUUNTAA. Taivaan komppania on järjestänyt tämän tapahtuman synkroniin Jumalan suunnitelman kehittymisen kanssa.

Aikamme on käsillä. Kuunnelkaa sydäntänne ja TIEDÄTTE osanne tässä suunnitelmassa. Arkkienkeli Mikael odottaa vastaustanne. Pyytäkää Taivaan komppanialta apua tien viitoittamiseksi osallistumisellenne tähän valotyöhön. Luottakaa sisäiseen tietoonne. Kaikki on hyvin.

Tämä pyhä konklaavi tulee olemaan taivaallinen kokemus jokaiselle mukana olevalle. Joka päivä kun toteutamme onnistuneesti Jumalan suunnitelman yhden vaiheen, arkkienkeli Mikael ja Henkinen hierarkia paljastavat meille seuraavan vaiheen. Kun toimimme eri valotöiden kautta ja Isä/Äiti Jumalamme ja Taivaan komppanian opastuksella, tehtävämme tulee voitokkaasti suoritettua.

Kun astutte arkkienkeli Mikaelin valoportaaliin, tunnette hänen voimansa ja suojelunsa täydessä mitassaan. Sydänliekkinne jumaluudessa muistatte tehtävänne maan päällä ja täytytte autuudesta ja ilosta käsillä olevan tilaisuuden vuoksi.

Valaistumisen maailmankongressi on todella elämää muuttava tapahtuma, mikä antaa teille tilaisuuden tavata vanhoja ystäviä ympäri maailmaa, joiden kanssa olette palvelleet aionien ajan. Liitätte sydämenne yhteen niiden toisten valotyötekijöiden kanssa, jotka tukevat teitä epäitsekkäässä valon palvelemisessa.

Jumalan suunnitelma jota meitä kutsutaan toteuttamaan, saatetaan valmiiksi myriadien valotöiden kautta. Meihin yhdistyy sisäisillä tasoilla Solaarilogos auringoista aurinkojen takaa, koko Taivaan komppania, KOKO ihmiskunnan MINÄ OLEN -olemus, Jumalainen älykkyys, joka ohjaa elementaalikuntaa, mahtava Elohim ja enkelijoukot ympäri äärettömyyttä. Kaikki tämä tapahtuu Isä/Äiti Jumalamme - Kaikkeuden - kaikentietävässä, kaikkialla läsnä olevassa ja kaikkivoivassa äärettömässä kehossa.

Koko maailmankaikkeus tukee meitä tässä pyhässä hankkeessa. Valo-olennoille on annettu lupa auttaa meitä myriadeilla tavoilla, mutta maan valotyöntekijät ovat kriittinen tekijä Jumalan suunnitelman fyysisessä toteuttamisessa. Vastuumme on valtava, mutta kun liitämme sydämenne yhteen, onnistumme Jumalan voitokkaasti.

Mene hetkeksi sisääsi, sydänliekkisi jumaluuteen ja tunne pakahduttavan kiitollisuuden ja rakkauden virtaavan Isä/Äiti Jumalaltamme ja valo-olennoilta taivaallisissa ulottuvuuksissa. Tunne Korkealta lähetettävän syvää arvostusta valmiudestasi palvella ihmiskuntaa ja kaikkea elämää tällä kriittisellä hetkellä tämän siunatun planeetan kehityksessä.

Nettisivuillamme eraofpeace.org on kaikki tieto, mitä tarvitsette osallistuaksenne 22. Vuosittaiseen valaistumisen maailmankongressiin. Lue kaikki huolellisesti ja tunne riemun virtaavan taivaallisista ulottuvuuksista. Aionien jälkeen yltäkylläisyyden ja ikuisen rauhan arkkityypit perustetaan pysyvästi heräävän ihmiskunnan elämään. Kiitos, Jumala.

Osallistumistapoja

On monia tapoja, joilla valotyöntekijät ympäri maailmaa voivat osallistua tähän ennenkuulumattomaan tilaisuuteen. Monien sydän kutsuu palvelemaan Jumalan käsinä KOKO ihmiskunnan puolesta. He matkustavat arkkienkeli Mikaelin valokeskittymään ja heistä tulee mahtavia muuntajia, joiden kautta Jumalan valo virtaa ankkuroimaan nämä uudet arkkityypit.

Jotkut valotyöntekijät innostuvat matkustamaan pyhiin paikkoihin tällä planeetalla magnetisoidakseen niitä uusia arkkityyppejä, jotka ankkuroidaan arkkienkeli Mikaelin polttopisteessä, ja heijastaakseen niitä Äiti Maan kristalliverkkojärjestelmään. Toiset valotyöntekijät kokoontuvat ryhmineen paikallisesti. He liittyvät meihin tietoisuudessa, ja he punovat valonsa ja rakkautensa tähän maailmanlaajuiseen valotyöhön. Ja vielä toiset liittyvät tietoisuudessa mukaan oman pyhättönsä yksinäisyydestä.

Kaikki nämä osallistumistavat ovat oleellisia tämän Jumalan tehtävän onnistumiselle. Tärkeää on, että kuuntelette todella sydäntänne ja toimitte sydämenne kutsun ja oman erityisen osanne mukaisesti tässä suunnitelmassa. Kukaan toinen ei voi tehdä tätä puolestanne. Luottakaa sisäiseen tietoonne.

Riippumatta siitä missä teitä opastetaan olemaan, tietäkää, että olemme KAIKKI yhtä. Rakas sydän, valoasi ja rakkauttasi tarvitaan NYT!

tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: