Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: KVANTTIPARANTAMINEN osa 1.  (Luettu 3184 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 16.05.2008 10:36:15 »

angel
 angelangelangelangelangelangelangelangelangelangelangel     

 smitten smitten smitten smitten smitten

Yhtenä kokonaisuutena  ~ siis ilman katkoja,  teksti löytyy http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=695&mforum=uusimaa

Huomautus lukijalle: Ilmaise tahtosi siitä, että olet kanavoinnin ”NYT-hetkessä” ja että oma energiasi yhdistyy paikalla olleeseen ryhmään.



KVANTTIPARANTAMINEN


Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
26.1.2008 Vancouver, Kanada
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lee:

Selittämättömän selittäminen on termi, mitä Kryon usein käyttää. Tässä se taas on, kun selitetään hyvin syvällisesti ja selkeästi sitä, mitä edessämme on. Sen laajuus saattaa yllättää sinut, vaikka ajatteletkin tietäväsi kvanttiparantamisesta. Hyvin mielenkiintoinen asia tämän kanavoinnin osalta oli se, että kun "uudelleenkanavointi" alkoi, Kryon päätti laajentaa sitä, mitä oli annettu sanallisesti ja selkeyttää lisää joitakin annettuja esimerkkejä. Tämä on siis kokonaan toinen kanavointi, kuin mikä nauhoitettiin suorana! Nauti tästä informaatiosta, sillä Kryon sanoo, että tämä on "aalto siitä, mitä on tulossa".

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Olisi niitä jotka sanoisivat, että tämä on sopimatonta - ihminen ei voi istua yleisön edessä teeskentelemässä kanavoimista! Se ei vain ole sopivaa. On niitä jotka sanoisivat, että juuri näin näyttää tapahtuvan. Erona on tämä: jotkut teistä ovat kehittäneet moniulotteisen erotteluaistimen, joka tulee kehittymään vielä lisää tällä aikakaudella, ja jotkut eivät ole kehittäneet sitä. Erotteluaistimenne tietää, ovatko nämä asiat tosia vai eivät.

Niinpä sanon niille, jotka voivat nähdä: katsokaa värejä tällä hetkellä. Katsokaa värejä näyttämöllä! Sillä olen Kryon. Kurkistan verhon läpi, saavun kolmeen ulottuvuuteen teitä varten ja käytän ihmisolennon vapaata valintaa antaakseni edessänne nämä sanat. Käytän tässä paikassa olevien ihmisten vapaata valintaa kuunnella sanoja erottelukykyä käyttäen. Käytän niiden vapaata valintaa, jotka virittyvät myöhemmin näihin sanoihin vapaasta valinnastaan (lukijat). Kaikki tapahtuu vapaasta valinnasta. Kaikki tapahtuu ihmisen päättäessä hyväksyä tämän - tai sitten ei. Näyttämöllä istuvasta ihmisestä siihen, joka kuuntelee - kaikessa on kyse vapaasta valinnasta. Tällä tavalla Henki toimii ja se kunnioittaa ihmisolentoa.

Olen Kryon ja olen tietoinen siitä, mitä kutsuisitte tämän "säännöksi". Säännöt sanovat, ettemme koskaan esittäisi mitään, mikä on sopimatonta ihmiskunnan energialle. Säännöt sanovat, ettemme koskaan, missään esittäytyisi teille pelossa. Säännöt sanovat, että kerromme totuuden vilpittömästi. Säännöt sanovat, ettemme koskaan sanoisi mitään manipuloidaksemme ketään ihmisolentoa, vaan sen sijaan pelkästään rakastaisimme häntä. Jos siis jotain muuttuisi hänen elämässään, se olisi heidän sydämensä - vapaasta valinnasta.

Meidän sallitaan pestä jalkanne. Meidän sallitaan pitää kädestänne. Meidän sallitaan koskettaa olkapäitänne ja päätänne - moniulotteisesti. Ja tämä merkitsee sitä, että jos on niitä, jotka eivät halua tuntea mitään, he eivät tunne. Näettekö? Tämä kunnioittaa ihmisolennon vapaata valintaa. Ja näin homma toimii ja on aina toiminut.

No niin, niille teistä jotka ovat tulleet viestin vuoksi, niille teistä jotka ovat tulleet tuntemaan tämän tuomamme seurueen, kerromme, että se on täällä! Tämä on teille. Viesti jota ei ole vielä annettu tällä tavalla, on paikalla. Kumppanini [puhuen Leelle], olen antanut sinulle tänään vihjeitä aiheesta ja olen myös antanut sinulle vihjeitä siitä, millaista varmaan on yrittää selittää selittämätöntä. Tämä on siis kumppanilleni: selvitä pääsi. Älä tule liian pitkälle verhon sisään, sillä sinun tarvitsee pysyä kolmessa ulottuvuudessa voidaksesi esittää tämän informaation kunnolla. Sillä tänään olet opettamattoman opettaja, kun aloitamme opetuksen ihmisolennon parantamisesta. Odota myös, että annat tämän informaation meren takana oleville, kun menet sinne.

Olette uudessa energiassa. Todellisuutenne muuttuu. Se muuttuu, mitä olemme kutsuneet "henkisyytenne purkiksi". Tämä on vertauskuva kokoelmasta menneiden elämien henkisiä oppimiskokemuksia, mikä "kaadetaan" teihin tänään. Kyse on myös siitä "erottelulaitteesta", josta hyvin usein puhumme. Jotkut teistä tuntevat sen, ennen kuin lähdette tänään, ja sanovat: "Tämä oli erilaista. Voi, tämä kanavointi oli erilainen. Tunsitko sen?" "Tämä on todellista, tunsitko sen?", he sanovat. He sanovat näin, koska tosiaankin se on erilaista! Olen Kryon tänään. Olin Kryon eilen. Tulen olemaan Kryon huomenna. Ainoa ero aiempaan verrattuna on, että se energia jossa olette nyt, antaa teidän tuntea enemmän. Te olette muuttuneet.

Haluan käyttää tovin kunnioittaen hetkien suloisuutta täällä, sillä ne ovat käsillä. Tätä viestiä ei koskaan enää puhuta täysin samassa muodossa. Ne jotka istuvat täällä, eivät ole koskaan enää tässä samassa kokoonpanossa uudestaan, sillä tämä on ainutlaatuista. Koskaan historiassa tämä ei toistu juuri tällaisena. Näin ainutlaatuista tämä on. Saattaisitte sanoa, että kaikki asiat tällä planeetalla ovat tällaisia. Niissä on ainutlaatuinen leima, ja olisitte oikeassa, jos sanoisitte niin.

Kuitenkin tässä palapelissä on jotain, mitä ette ymmärrä: niin ainutlaatuiselta kuin tämä vaikuttaakin, niin on koko ryhmän kokemus, joka tapahtuu henkisesti ja voitte kokea sen koska tahansa haluatte. Sitä on vaikeaa selittää. Niin ainutlaatuista kuin luulettekin tämän olevan 3D:ssä, voitte viedä sen ainutlaatuisuuden kanssanne ulos ovesta moniulotteisesti ja voitte luoda sen aina halutessanne.

Energia mikä täällä on tällä hetkellä, värit mitkä näette, se mitä tunnette oivaltaessanne tämän olevan tosiaankin viesti toiselta puolelta… Nämä kaikki ovat asioita, jotka voitte saada uudestaan juuri sellaisena, kuin ne ovat nyt. Tämä on oivallus, jonka jotkut teistä ehkä saavat tänään… että tämä kokemus voidaan toistaa. Teidän täytyy vain istua alas ja luoda se uudestaan. Tämä on Hengen voima ja Jumalan voima teissä.

Miten suloinen asia tämä onkaan! Jokainen ajan hetki voidaan kokea niin monta kertaa, kuin haluatte. Sillä koskettaessanne oman lähteenne moniulotteisuutta mitätöitte sen aikajanan, joka luo "ainutlaatuisia" asioita.

Uutta informaatiota parantamisesta

Minäpä kerron teille nyt ihmisestä ja ihmiskehosta.
Haluan antaa teille osia tiedosta, mitä olemme esittäneet jonkin aikaa, muttemme koskaan suoraan kanavoinnissa. Aion antaa teille vihjeitä siitä, mitä voitte tehdä.

Ihmiskeho on mielenkiintoinen. Se on biologia, joka te olette, mutta se näyttää usein olevan toisessa huoneessa. Tarkoitan tällä sitä, ettei teidän ja järjestelmänne välillä ole todellista kommunikointia. Sitä ei ole suunniteltu kommunikoimaan kanssanne, paitsi kivun kautta. Siinä kaikki. Se on yksiulotteinen osa, joka teille on varhain annettu, jotta kykenisitte selviytymään, jotta tietäisitte esim. sen, jos astuisitte kuumille hiilille. Tai jotta tietäisitte, jos jokin satuttaa tai "sorkkii" teitä, voidaksenne lähteä pois tilanteesta.

Kipu tuntuu negatiiviselta ja aina haasteelta. Se on kuitenkin yksi suurimmista lahjoistanne, koska se pitää teidät irti vaikeuksista. Se hälyyttää, jos jokin on vialla… ja se on koko teidän kommunikointitapanne ja se on yksisuuntaista. Ette voi puhua takaisin keholle tai esittää sille kysymyksiä.

Monet ovat sanoneet: "Sellainen se vain on. Mitä teen? Keho ei osaa puhua. Se ei osaa sanoa mitään." Olette oikeassa siinä, jos katsotte sitä pinnalta. Itse asiassa tämä seikka voi toimia teitä vastaan - riippumatta siitä, miten valaistunut olette. Esim. onko teistä siinä järkeä, että sellainen valaistunut ja monimutkainen keho, mikä teillä on, olisi hiljaa tappavan taudin raivotessa sen sisällä? Kuitenkin sitä tapahtuu joka päivä.

Puhun nyt sairaudesta, joka tapaa enemmän Pohjois-Amerikassa kuin missään muualla - syövästä. Se ei ole sairaus, joka tarttuu. Kehonne kehittää sen ärsytyksestä ja tasapainottomuudesta. Se on kasvava ja hallitsematon karkulainen, joka auraa tiensä järjestelmänne läpi. Voisitte istua tuolissa juuri nyt ja se raivoaisi kehossanne ettekä tietäisi siitä, ennen kuin kehonne päättää antaa teille kipua. Silloin on usein liian myöhäistä.

Voisitte tarkastella koko tätä ihmiskehon tilannetta ja sanoa: "Millainen järjestelmä tämä oikein on? Onko keho niin tyhmä, ettei se voi edes hälyyttää minua näistä tärkeistä asioista, joita minussa tapahtuu?" Vastaus on kyllä, jos tätä mitataan siitä näkökulmasta, mikä teille on opetettu… hyvin rajoittuneesta näkökulmasta.

Olen täällä kertomassa teille, ettei tilanne ole ollenkaan tämä. Ei ole koskaan ollut. Olette aina pystyneet menemään tietyille tasoille nähdäksenne, mitä sisällä tapahtuu - harvat kuitenkin tekevät sen. Tässä on se ero, että joko hyväksyy kolmiulotteisen historiallisen ajattelutavan tai laajentaa ajattelunsa sisältämään jotain sellaista, mihin monet eivät edes usko.

Vuosia kinesiologia on muodostanut sillan tähän kommunikointikuiluun - miten moni kuitenkaan käyttää sitä? Se on osoitus loogisuuden laista, eikö vain? Tämä on aikojen kuluessa todistettu joksikin sellaiseksi, mikä antaa kehon puhua teille suoraan. Ihmiset eivät ole kuitenkaan yleisesti hyväksyneet sitä. Miksi? Koska se sen ulkopuolella, minkä olette oppineet mahdolliseksi. Tämä on siksi ongelmana tänään.

Selittämättömän selittäminen


En antaisi teille seuraavaa informaatiota, jos näin ei olisi. Seuraava informaatio on vaikeaa, mutta tässä se tulee, kumppanini [puhuen Leelle]. Vien teidät nyt huuhaahan - moniulotteiseen parantamiseen, selittämättömään, seuraavaan askeleeseen, mitä tämä uusi energia tukee. Alatte nähdä selittämättömiä asioita. Voi, jotkut kutsuvat niitä ihmeiksi. Joitain teille nyt kertomiani asioita ei todisteta sataan vuoteen, koska niin kauan kestää, että biologit jossain päin näkevät sukujuurenne, sukupuunne ja sen yhteyden, mitä teitte sillä tänä päivänä. Voi, meistä tulee nyt pelottavia!

Numero yksi - Mukaan sisältyvä mekanismi

Jokaisella DNA:n osalla on kenttä ympärillään. Jokainen DNA-osa on toisen DNA-osan vieressä ja kenttä ympäröi kenttää, joka taas ympäröi kenttää. Lisäksi kaikki tämä on ryhminä, ei ketjuina niin kuin kuvissanne. Kerron teille, mitä tämä aiheuttaa. Se saa aikaan tietoisuusykseyden. Oletteko koskaan ihmetelleet, miksi esoteerisessa maailmassa voitte puhua kehollenne yhtenä, vaikka siinä kuitenkin on triljoonia osia?

DNA:ssa on henkinen tekijä. DNA:ssa on Jumalan osa, kodin osa. DNA:ssa on kvanttitodellisuus. DNA:ssa on, kuten kumppanini on sanonut, älykäs suunnitelma. Tiede on tarkkaillut DNA:ta ympäröivää kenttää ja todistanut sen olevan moniulotteinen. Osat toisiaan vasten saavat aikaan limittyvän, päällekkäisen, moniulotteisen kentän, jolla on yksi osoite maailmankaikkeudessa… ja teidän nimenne.

Sanon teille sitä, että kyse on koko kehon kokemuksesta, kun alatte puhua kehollenne. Teidän ei tarvitse puhutella varvastanne tai kyynärpäätänne. Sillä puhutte sille kokonaisuudessaan samanaikaisesti, koska se kokonaisuudessaan kuuntelee samanaikaisesti. Ajatelkaa sitä yhtenä koko kehon kokemuksena, koska DNA limittyy, kentät limittyvät ja nämä limittyvät kentät saavat aikaan suuremman kentän, mikä luo vieläkin suuremman kentän.

Kun olette saaneet niitä triljoonia yhteen - kirjaimellisesti - tuo kenttä on sellainen, mitä heijastatte keskittymällä ja sitä kutsutaan esoteeriseksi valoksi. Se myös palvelee henkilökohtaista parantumista. Se on valmis "kuuntelemaan pomoa". Kumppanini on käsitellyt tätä ominaisuutta aiemmin. Ette oikeastaan usko, että voitte puhua soluillenne. Totuus on, että te voitte ja ne ovat aina kuunnelleet. Ajatelkaa sitä!

Tosiasia on, että teillä on täydellinen kommunikointiyhteys moniulotteisella tavalla tämän massiivisen DNA-kentän kanssa. Te olette se ja se on te, mutta jos ette ole koskaan puhuneet sille, se menee omia menojaan. Siellä on triljoonia DNA-osia valmiina kuuntelemaan teitä - ette ole kuitenkaan koskaan puhuneet niille! Te vain toivotte niiden toimivan hyvin ja jos ne eivät toimi, teille tulee kipuja.

Kuten olemme kertoneet teille aiemmin, olette syntyneet kulttuuriin ja järjestelmään, joka kantaa kaikkia aistiominaisuuksia ja koko henkistä valaistumista päässä - koskaan ymmärtämättä, että jokainen kehon osa on valaistunut. Siksi kuljette "päässänne" toivoen, että varpaanne toimii, toivoen että munuaisenne toimivat, toivoen että sydämenne selviytyy.

Ette koskaan tule ajatelleeksi, että itse asiassa voisitte ehkä puhua näille osille tai muuttaa niitä. Kuitenkin ne ovat odottaneet koko elämänne ajan! Sanon tästä, että "kehonne kuuntelee pomoa", sillä DNA odottaa teidän puhuvan sille oman tietoisuutenne kautta. DNA:ssanne on valaistunut ominaisuus… kutsuisitte sitä ehkä korkeammaksi itseksi.

Miksi tahansa sitä kutsuttekin, se puhuttelee koko solurakennetta kerralla ja alkaa muuttaa sitä. Tässä homma muuttuu monimutkaiseksi. "Ok, Kryon, miten teen sen? Mitä tapahtuu, kun se tehdään? Miten tullaan moniulotteiseksi? Olen 3D:ssä." Nämä kaikki ovat suuria ongelmia ja tässä on selittämätön osuus.

Tässä ryhmässä tänään on niitä, jotka ovat tietoisuuden reunalla [merkitsee sitä, etteivät kiinnitä huomiota]. Kutsun heidät palaamaan takaisin tiedostamaan tämän palapelin. Tämä on tavallaan opetus, mikä ei välttämättä ole sellainen kuin ennen, sillä uutta energiaa on läsnä. Kumppaniani vaaditaan tekemään tämä: hän antaa kolmessa ulottuvuudessa vertauskuvan, mikä itse asiassa selittää moniulotteista vaikutusta. Se on yksinkertaistettu toimittamistavaltaan ja monimutkainen ymmärrettävyydeltään.

Teidän on ymmärrettävä tämä vertauskuva. Teidän on ymmärrettävä mukaan sisältyvä ajan paradoksi siirtyäksenne tämän kohdan ohi, puhuaksenne itsellenne ja saadaksenne jotain tapahtumaan. Vähintäänkin tämä on tunnistettava, sitä on tutkittava ja on oletettava sen olevan oikein. Siinä on kaksi osaa.

Osa yksi: Visualisoi kanssani jotain pelkistettyä. Näe se mielessäsi ymmärtääksesi sen. On juna. Juna olet sinä. Se on raiteilla, mikä on aikakehyksenne 3D:ssä. Havaintotapanne mukaan tämä juna liikkuu raiteita pitkin vakiovauhdilla ja raiteet ovat luotisuorat. Vauhti on kellonne eikä se koskaan muutu. Voit nähdä raiteiden häviävän edessäsi kaukaisuuteen. Junan edessä oleva edustaa tulevaisuuttasi. Junan takana oleva edustaa menneisyyttäsi. Juna on hyvin, hyvin lyhyt - vain muutamia vaunuja. Sinä olet tämä juna… pää, ylävartalo ja jalat ja kädet. Juna liikkuu hitaasti vakiotahtia, mitä kutustaan todellisuudeksenne. Se on teidän 3D-todellisuutenne.

Visualisoi tämän junan liikkuvan todellisuudessanne, mutta tiedä, että minun näkökulmastani todellinen moniulotteinen junasi ei ole sitä, mitä näet. Sillä katsoessani sinua, samaa junaa, näen junan hyvin, hyvin pienessä ympyrässä. Ympyrä on niin pieni, että se on vain vähän suurempi kuin itse juna. Siksi Kryonin kuvaus junastasi on sellainen, joka kulkee hyvin pientä ympyrää.

Ymmärrä tämä hyvin selvästi: se mitä sinä näet ja mitä minä näen, on itse asiassa sama asia, mutta ajatuksena tässä on auttaa sinua ymmärtämään havaintotapasi rajoitukset, jotta voit saada ajatuksen siitä totuudesta, miten asiat toimivat. Sillä se mitä aion näyttää ja kertoa teille seuraavassa vaiheessa ja mitä aion näyttää kumppanilleni, auttaa teitä ymmärtämään käsittämätöntä. Se auttaa teitä sopimaan mukaan siihen, mitä aion opettaa teille seuraavissa kolmessa kohdassa näytettyäni teille tämän.

Sanotaan, että puhut soluillesi joka päivä loppuelämäsi ajan ja teet jotain muuttaaksesi niitä (esim. parantaaksesi). Sanotaan, että kun teet tämän, sitä edustaa vertauskuva raiteiden maalaamisesta allasi, kun olet junassasi. Sanotaan, että väri on punainen, koska se erottuu tätä esimerkkiä varten. Sitten puhut soluillesi ja muutat biologiaasi. Merkitset sen, milloin muutos tapahtui, maalaamalla raiteita punaiseksi. Sinulla on maalia junassa ja pystyt maalaamaan raiteita kirkkaanpunaiseksi, kun siirryt eteenpäin.

Kuvittele tämä nyt 3D:ssä, sillä sinun on tärkeää nähdä tämä mielessäsi. Alat maalata punaisia raiteita, mikä on muutos soluissasi, koska olet voimakas henkilö, joka on kosketuksissa omaan solurakenteeseensa (mahdollisuus teille kaikille). Kun juna liikkuu eteenpäin, voit katsoa kolmessa ulottuvuudessanne taaksepäin ja nähdä, missä kohtaa aloit maalata raiteita punaisiksi, ja tuo punainen osa häviää taaksesi.

Voit myös katsoa eteenpäin ja näet, että raiteet eivät vielä ole punaiset, mutta niistä tulee, kun pääset sinne asti maalaamaan niitä, sillä mielessäsi jatkat maalaamista koko ikäsi. Teidän aikanne vuoksi maalaat raiteita punaisella ja tuo osuus pitenee ja pitenee ikääntyessäsi. Tämä on 3D-havaintosi raiteiden maalaamisesta punaiseksi aikakehyksessänne.

Tule nyt hetkeksi vierelleni. Voi, en tiedä, tajuatteko tämän vai ette, mutta tämä on kaunista! Se mitä kerron teille, on kaunista! Voi, kyse on vain yksinkertaisesta junasta ja punaisista raiteista, mutta kuuntele: minun näkökulmastani katsottuna tuossa pienessä ympyrässä missä olet aloittanut maalaamisen, koko raiteet tulivat punaisiksi lähes välittömästi. Noin minuutissa raiteet tulivat punaisiksi ikuisuudeksi! Ne ovat punaiset edessäsi ja takanasi niin pitkälle, kuin voit nähdä, koska moniulotteisesti ne ovat pienessä ympyrässä.

Tämä on moniulotteinen havaintotapa… ja jos ette ole vielä ymmärtäneet sitä, niin solunne ja DNA:nne ovat moniulotteisia. Niinpä lineaarinen havaintotapanne pitää teidät ajattelemassa, että pitkiä raiteita edessänne täytyy maalata joka päivä. Vain rajoittunut näkemyksenne estää teitä näkemästä totuuden siitä, että se minkä teette puhtaalla tahdonilmaisulla, on ikuista. Raiteet eivät voi olla maalaamattomat… koskaan enää! Raiteet ovat nyt kokonaan punaiset. Niin syvällistä kuin tämä onkin parantamisen näkökulmasta, siitä tulee vielä parempaa ja monimutkaisempaa hetken kuluttua.
jatkuu osa 2.
« Viimeksi muokattu: 16.05.2008 10:54:19 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #1 : 16.05.2008 10:45:53 »

Osa 2.

KVANTTIPARANTAMINEN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
26.1.2008 Vancouver, Kanada
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

jatkuu....

Osa kaksi: jatka 3D-visualisointiasi. Siinä maalaat raiteita. Teet jonkin esineen ja pudotat sen junasta. Kenties se on jonkin pyytämäsi toteutuminen - se on esine tämän visualisoinnin vuoksi. Loit sen kulkiessasi raiteita pitkin ja pudotit sen sivuun. Kenties se on oivallus. Kenties se on yhteisluomus.

Pudotettuasi sen tietenkin kuljit sen ohi, koska junasi on aina liikkeessä. Siksi voit sanoa havaintotavallasi: "Sen minä tein ja siinä se jää kauas taakseni… menneisyyteen." Sinulla on muisto ajasta ja päivämäärästä, koska se on nyt menneisyyttäsi, jolloin asia tehtiin.

Mutta jotain tapahtuu tässä palapelissä: mielenkiintoista kyllä, kun siirryt raiteita pitkin eteenpäin, tuo esine tulee eteesi taas! Niinpä tulkitset tämän omalla tavallasi merkiksi Jumalalta, joka sanoo: "Sinun on tehtävä se taas." Niinpä toistat itseäsi ja teet sen, mitä teit, luodaksesi tuon esineen taas kerran.

"Siinä se taas on!", sanot ja tunnet, että olet uudistanut ilmentymäsi tai itsesi parantamisen tai pyyntösi Jumalalle. Vähän ajan päästä se tulee taas! Tulkitset tämän merkiksi "purkkisi täytenä pitämisestä". Kolmessa ulottuvuudessa olette tottuneet täyttämään purkkia vähitellen toivoen, ettei tapahdu mitään vuotoja, ja ajatellen ajan kuluttavan sitä. Tämä on hyvin kolmatta ulottuvuutta, joten toistatte asioita. Teette sen uudestaan ja uudestaan. "Tässä se tulee, tehdään se taas. Tuntuu hyvältä pitää purkki täytenä. Tehdään se siis taas uudestaan."

Minäpä kerron teille, mikä totuus on: totuus on, että olette moniulotteisessa maailmassa ja jopa tieteenne myöntää sen nyt. Kuitenkin jatkatte kaiken näkemistä suoralla aikajanalla, mikä vanhentaa teitä ja luonnostaan työntää teidät jatkuvaan asioiden uusimiseen. Kuitenkin todellisuudessa henkisesti ja solujenne osalta tapahtuu niin, että luotte sen, mistä puhumme, hyvin pienessä ympyrässä. Kun teette sen, koko ympyrään vaikutetaan ikuisuudeksi. Sitä ei koskaan tarvitse uudistaa, koska olitte saaneet tuon ilmentymän valmiiksi heti, kun teitte sen… ikuisuudeksi!

Tässä on vaikea osa. Jos olet pysynyt mukana… jos raiteesi ovat ympyrä, niin matkustat jatkuvasti samassa tilassa. Tämä merkitsee sitä, että kun katsot taaksesi, se oli kerran tulevaisuuttasi! Kun katsot eteesi, se oli kerran menneisyyttäsi. Ympyrä on sellainen. Jos näin on, minulla on kysymys: voitko sitten muuttaa menneisyyttäsi tekemällä jotain, mikä vaikuttaa nyt allasi oleviin raiteisiin? Pysy mukanani.

Kuunnelkaa. Tätä visualisointia ja ajan paradoksia käyttäen annan nyt teille kolme moniulotteisen parantamisen ominaisuutta - edeten helposta vaikeampaan ja sitten uskomattomaan.

Helppo: Helpoin asia minkä voitte tehdä käyttäen moniulotteista systeemiä, on nuortuminen. Nuortuminen on meidän kumppanillemme antama sana merkitsemään kehonne kellon hidastamista. Kehonne on 3D-aikakehyksessä. Se on suunniteltu olemaan. Se toimii maan, aurinkokunnan, kuun syklien mukaisesti… ja tiedätte sen. Se pystyy laskemaan vuosia. Se toistaa itseään (solujen uusiminen) käyttäen kehon kelloa, joka on lukittuna siihen ympäristöön, missä olette. Näin on, kunnes muutatte kelloa.

Kellon muuttaminen on mahdotonta teidän todellisuudessanne, sillä se kulkee aina samaa tahtia. Mitä jos muuttaisitte kuitenkin solujenne reagointia kelloon? Toisin sanoen, mitä jos muuttaisitte "sisäistä kelloa"? Voitte tehdä sen. Voitte luoda tilanteen, missä soluja opastetaan hidastamaan vanhentumistaan. Lisäksi (valmistautukaa), voitte itse asiassa visualisoida raiteet, jolloin olitte nuori ja käskeä DNA:tanne -visualisoinnin avulla - jäljittelemään sitä!

Moniulotteisesti esitätte kehollenne kuvan ajasta, jolloin olitte nuorempi. Iällä eri ole merkitystä, mutta esitätte keholle arvoituksen. Menkää taaksepäin. Menkää aikaan, ennen kuin telomeerit purkautuivat ja toistuivat triljoona kertaa. Menkää taaksepäin. Onko se mahdollista? On. Tämä laittaa teidät tilanteeseen, missä kello ei enää tikitä samassa aikakehyksessä solujenne osalta.

Pysykää mukanani! Sanotaanpa sinun olevan edelleen junassa. Silloin kun aloitat nuortumisen, aloitat sen visualisoimisen ja luot oman voimasi esineen ilmentymään, mikä heität raiteiden sivuun… alat maalata raiteita punaisiksi kehosi kellon hidastamisen tietoisuudella. Katsot 3D:ssä taaksepäin ja sanot: "Siinä kohtaa aloitin nuortumisen." Mutta tuossa havaintotavassa on jotain väärin: se on kellon paradoksi, eikö vain? Koska jos palaat taaksepäin - eli jos todella aiot hidastaa kehokelloa - niin raiteiden on oltava punaiset takanasi! Älä huolestu tästä käsitteestä… naura vain sille, miten sen täytyy toimia.

Moniulotteisessa tilassa raiteet ovat täysin punaiset ja kehosi on tehnyt jotain sellaista raideympyrälle, joka on teille ihme. Sillä on kyky palauttaa DNA:nsa aikaan, ennen kuin edes sait sairauden tai sinulla oli vanhentumiskipuja. "Tämä kuulostaa parantumiselta, Kryon!" Aa, kyllä, se on seuraava kohta. Mutta ymmärtäkää tämä: teette asioita kolmen ulottuvuuden ulkopuolella tai edes ilman mahdollisuutta nähdä niitä kolmessa ulottuvuudessa.

Nuortuminen vie solurakenteen taaksepäin ajassa ja asettaa sen kehoon, joka vaikuttaa vanhemmalta kuin se on. Tätä tapahtuu: hidastatte vanhentumisprosessia. Tätä tapahtuu. Voi, ei palata taaksepäin. Teistä ei yhtäkkiä tule nuori. Sen sijaan hidastatte vanhentumista. Tässä te puhutte kehollenne ja otatte haltuun järjestelmän, joka oli oletusarvona syntyessänne… odottamassa, että "pomo" muuttaa sitä! Ymmärrättekö? Kehollanne on ollut vain yksi aikasyöte ja se oli aurinkokunta (kuu). Oletteko koskaan ajatelleet sitä? Yhtäkkiä olette "keventämässä" tuota kelloa.

Epäilette tätä, eikö vain? Ette usko sitä mahdolliseksi, vai uskotteko? Lukiessanne tai kuunnellessanne tätä, olette sekaisin. "Liian kummallista, Kryon. Siirry johonkin sellaiseen, mihin pystyn." Kerroin teille, että kyse on hyväksymisestä ja todellisuutenne muuttamisesta. Muistatteko, että sanoin olevan kolme moniulotteista aluetta, joista haluan puhua? Tämä alue oli helppo. Jos sinulla oli vaikeuksia tämän kanssa, sinun on parasta olla lukematta loppuosaa.

Katsokaahan, 3D huutaa, mutta moniulotteiset asiat, jotka tulevat Jumalan rakkaudesta, kuiskaavat. Jos aiotte kuulla kuiskauksen, teidän on poistettava huuto. Teidän on purettava koko kasvatuksenne 3D:ssä ja hylättävä kaikki oppimanne - syntymänne hetkestä saakka. Vaikeaa.

"Ok, Kryon. Miten teemme sen? Miten? Olet käskenyt - olet antanut meille junan, olet antanut meille raiteet, olet antanut meille punaista maalia ja olet käskenyt meidän mitä? Maalaamaan raiteita? Miten teemme sen? Miten siirrän tämän vertauskuvan todellisuuteeni?"

Tässä on se juttu: ihmisolento epäilee sitä, mikä on vastoin hänen havaintoaan. Kuka kertoi, että havaintonne on kuningas? Kertoiko kukaan koskaan teille sitä, että havaintonne on vain se tapa, jolla satutte tarkastelemaan asioita? Se ei aina edusta totuutta. Kun teille ensimmäisen kerran kerrottiin bakteereista, noista näkymättömistä organismeista, jotka ovat hyvin tärkeitä terveydellenne, koko lääketieteellinen yhteisönne ulvoi naurusta. Näkymättömiä asioita ympärillänne? He epäilivät havaintotapansa vuoksi. Oliko se totuus vai ainoastaan heidän tietoisuutensa tuolla hetkellä?

Puhdas tahdonilmaus on vastaus. Tietoisuus muuttaa todellisuutta! Se on kultaa Hengelle, kuitenkin se on näkymätöntä teille. Puhdasta tahdonilmaisua ei voi teeskennellä. Tahdonilmaisua on, kun olette polvillanne. Tahdonilmaisua on, kun olette vaikeuksissa. Tahdonilmaisua on, kun sanotte: "Teen mitä tahansa! Järjestä minut pois tästä." Tämä on voimallista. Mutta tietäkää tämä: teillä ei tarvitse olla haasteta puhtaan tahdonilmaisun vuoksi. Voitte ilmaista puhtaan tahtonne sydämellänne, tunteillanne, kun olette valmis aloittamaan ja sanomaan: "Olen nyt valmis ja teen sen."

"Kryon, miten usein minun on tehtävä se?" Ok, 3D-ihminen, miten monta kertaa haluatte nähdä sen kulkevan raiteitanne pitkin? [Naurua] Vastaus on kerran! Ei riitä teille? "No, en voi ymmärtää sitä, joten teen sen uudestaan joka tapauksessa. Teen sen usein. Teen sen joka päivä." Hyvä on. Se ei haittaa mitään, mutta se saattaa hitaasti viedä kaiken aikanne! Toistaminen ei ole avain. Se ei ole koskaan ollut. Mitä moniulotteisempi olette, sitä enemmän ymmärrätte. Puhdas tahdonilmaus. Yhden kerran. Vain sen se vaatii. Jos se ei tunnu oikealta, tehkää se sitten uudestaan. Se ei haittaa mitään. Tämä on helppo kohta.

Vaikeampi:
Tämä on parantamista - jonkin sairauden parantamista kehostanne siinä laajuudessa, ettei se koskaan tule takaisin. Ei koskaan. Elätte allopattisen lääketieteen maailmassa. Se on kolmessa ulottuvuudessa ja toimii aikajanalla. Jos jokin on vialla, korjaatte sen. Laitatte siihen laastarin. Jos jokin on vialla, annatte kemiallisia aineita, jotka muuttavat soluja niin, että tuo ongelma tasapainottuu. Kyse on syystä ja seurauksesta. On hyvin ymmärrettävää, että tekisitte näin, eikä sitä tuomita.

Kuitenkin tässä uudessa energiassa voitte nyt aloittaa moniulotteisen parantamisen. Annan teille tämän informaation, mutta se on vaikeaa. Teidän on oltava hyvin virittyneitä ja hieman 3D:n ulkopuolella. Kuunnelkaa. Sanotaanpa, että kehossanne on syöpä. Tämä vertauskuva ja visualisointi on vain esimerkkinä. Tämä ei tuo teihin syöpää, sillä olette henkisen oppimisen tietoisuudessa ja valo on täällä. Sanotaanpa, että haluatte parantaa tämän sairauden sisältänne. Ajatellaan, että oli aika, jolloin saitte sen, oli aika jolloin se paheni ja oli aika jolloin kehonne kertoi teillä olevan sen. Aivoissanne tämä on hyvin suoralla janalla. Olette 3D:ssä. Tulemme nyt mukaan ja sanomme, että voitte parantaa sen moniulotteisella puhtaalla tahdonilmaisulla.

"Puhtaalla tahdonilmaisulla? Se ei voi olla niin helppoa, Kryon. Puhtaalla tahdonilmaisulla? Ei. Sen vuoksi on tehtävä asioita. On käytävä läpi jokin lääketieteellinen menettelytapa." Aivan! Käytte ehkä! Onko Kryon kertonut teille koskaan, että te ette tekisi sitä? Kenties kokonaisparantaminen kohdallanne olisi sekä 3D- että moniulotteista parantamista? Mitä jos se mistä kerron teille, nopeuttaisi allopaattista parantumistanne 50 prosentilla tai ylikin? Kuka on sanonut teille, että kyse olisi jommastakummasta? Ihmiset haluavat laittaa ajattelulaatikoita kaiken tekemänsä ympärille.

Haluan näyttää teille jotain. Haluan teidän menevän erääseen paikkaan kanssani. Oletteko tietoisia siitä, että ehdottomasti jokainen henkinen perinne tällä planeetalla saa olemuksenne muuttumaan puhtaalla tahdonilmaisulla? Jokainen tämän planeetan uskonto antaa teille kyvyin muuttua kirjaimellisesti minuuttien aikana. Kysykää niiltä.

Uskonto johon olette syntyneet [kristinusko], on sellainen. Teissä voi tapahtua täydellinen, välitön muutos. Voitte kääntää täysin ympäri kaiken, jos sanotte "kyllä" Jumalalle. Jos haluatte, voisitte tehdä sen myös islamissa. Voitte ottaa profeetan nimen ja löytää Jumalan rakkauden ja suuruuden siitä. Kysykään heiltä. Kokemus on syvällinen ja se toimii sillä päätöksellä, että sanotte "kyllä" ja sitoudutte.

Sitten alkaa 3D-työ, eikö vain? Joissakin uskonnoissa täytyy tehdä muitakin asioita. Kiivetään portaita, käydään koulua, rukoillaan tietyllä tavalla, käytetään asuja. Mutta kaikki alkaa yhdestä päätöksestä, jolla on välitön vaikutus teihin. Yhdessä uskonnossanne naisena menette naimisiin Kristuksen kanssa. Yksi päätös, yksi seremonia ja kaikki muuttuu iäksi. Miksi niin on, että se riittää tuohon kaikkeen, muttei oman kehonne pyhään temppeliin? Ajatelkaa sitä. Puhdas tahdonilmaus on aina ollut vastaus ja jumaluus soluissanne odottaa sitoutumistanne.

Visualisoi: sinulla on jokin sairaus. Nyt aiot poistaa sen. Puhtaan tahdonilmaisun moniulotteisessa tilassa näet [visualisoit] solurakenteesi palaavan aikaan, ennen kuin sairaus alkoi! Ymmärrätkö? Ajattele 3D-laatikon ulkopuolella. Teet saman asian kuin nuorentumisen kohdalla [helppo], paitsi nyt sinulla on 3D-todiste. Sairaus joko on tai sitä ei ole. Tämä tekee tilanteesta vieläkin vaikeamman, koska nyt kannat huolta siitä, oletko tehnyt tahdonilmaisun vai et. Olen huolestunut siitä, tuleeko se takaisin. Tosiaankin, usein syvä ja käsiä vääntelevä huolestuminen osoittaa sinulle, ettei puhdasta tahtoa koskaan ilmaistu.

Voi, rakas ihminen, haluan kertoa sinulle, että aito puhdas tahdonilmaus alkaa maalata noita raiteita. Se vie sinut aikaan, ennen kuin sairastuit, ennen kuin mitään tapahtui. Se kääntää kirjaimellisesti kelloa. Tämä merkitsee soluillesi sitä, ettei sinulla ole koskaan ollut tuota ongelmaa! Kerroin teille, ettei tämä olisi helppoa. Taas kerran kyse on ajan paradoksista.

Muistat aina sen päivän, jolloin paransit itsesi eikä tuo sairaus palaa koskaan. Tiedämme, ettei se palaa, koska sinulla ei koskaan ole ollutkaan sitä! Ymmärrättekö ihmisolennon parantamisvoiman? Ymmärrättekö, mikä tässä on mahdollista - teidän viemisenne takaisin tietoisuuteen, ennen kuin mitään tapahtui, ennen kuin mikään tunkeutui kehoonne sopimattomasti?

Tästä tulee vaikeaa, koska olette tekemisissä todellisen maailman todisteiden ja sen kanssa, että allopaattinen järjestelmä testaa moniulotteista parantumista. Teille kerrotaan tosiasioita, teille kerrotaan prosenttiosuuksia siitä, ketkä parantuvat ja ketkä eivät - kaikki allopatian sanoja. Antakaa heidän puhua! Ja juhlikaa heidän diagnoosiensa tuloksia! Ette saa sitä uudestaan, se ei tule takaisin. Se ei voi, koska ette ole laittaneet sen päälle laastaria. Teillä ei ole koskaan ollutkaan sitä. Koko raide on punainen. Tämä on vaikeaa ymmärtää, rakas ihminen.

Siunattu on se, joka tietää tämän olevan totta, sillä niitä on monia. Ihmeet joista olette lukeneet henkisestä historiastanne, eivät koskaan olleet kyseenalaisia. Sairaudet eivät koskaan palanneet. Miksi? Ne olivat juuri sellaisia, mitä olemme kuvailleet teille. Ero? Sisäinen mestari teki sen ulkoisen mestarin sijasta.

Ja seuraava kohta? Uskomaton. Vihjasimme tähän kaksi vuotta sitten ja nyt paljastamme sen.

Kumppanini [Kryon puhuu Leelle], tämä on vaikein asia, minkä olet koskaan tehnyt. Maalaan tästä sinulle kuvan. Se ei tarkoita sitä, että annat sen täydellisenä, koska sinulla on se sama 3D-näkökulma kuin kaikilla muillakin. Mutta tässä se on, esitettynä parhaalla tavalla, mihin pystymme.

Se mitä kutsuttaisiin asioiden toimintatapajärjestelmäksi, on uskomattoman monimutkainen. Tässä järjestelmässä on kaikki jokaisen ihmisolennon mahdollisuudet tällä planeetalla. Järjestelmien sisällä on järjestelmiä, joita olette kutsuneet karmallisiksi ryhmiksi. Karmallinen ryhmä on ryhmä, joka tulee tänne ja on tekemisissä toistensa kanssa tietyllä tavalla. Sitä ei ole ennalta määrätty, mutta siihen on alttius. Eli se perustuu mahdollisuuksiin eikä johonkin 3D-aikajanalla muuttamattomaan.

Se on vanha järjestelmä ja se on ollut kanssanne aina. Se asettaa teidät toisten ihmisten pariin voidaksenne luoda energioita, jotka ilmentyvät ratkaistakseen energioita ja aloittaakseen energioita. On yksi asia, joista olemme puhuneet, että vapaasta valinnasta pystytte purkamaan tai mitätöimään sen, jos niin valitsette [Kryon kirja yksi]. Mutta tulette sellaisina [synnytte sellaisina].

Kun tulette tänne, biologianne on monimutkainen, koska osa henkistä karmaanne liittyy genetiikkaan… fyysiseen DNA-kemiaan. Olen pyrkimässä tähän: geeneihinne [DNA:han luotuja] on muodostettu altistuksia, jotka ovat heikkouksia ja taipumuksia jononkin sairauteen. Se on täysin karmallista. Äidillä jolla on sairaus, on usein ollut äiti, jolla oli sama sairaus. Tämä nainen katsoo lapsiaan tietäen, että he saattavat saada saman sairauden ja näiden lapset ja näiden lapset ja näiden lapset. Tätä kutsutaan geneettiseksi alttiudeksi. Se saa aikaan kuoleman, vaikeuksien, haasteiden, surun ja murheen sukulinjan.

Olen kertomassa teille tämän: olette tässä energiassa, joka on kuin puhtaan tahdonilmaisun taikaa. Kuunnelkaa minua. Jos teillä on jokin geneettinen alttius ja aiotte parantaa itsenne merkittävästä sairaudesta, kuunnelkaa siitä tavasta, millä järjestelmä käsittelee sen. Se geneettinen vika joka aiheutti ongelmia menneisyydessä kaikilla sukulaisillanne, häviää sisältänne. Myös se geneettinen vika, joka aiheutti kaiken tämän ja saattaa jatkaa sitä syntyneillä lapsillanne, katoaa myös. DNA:nne muuttuu ja henkisesti tämä toistuu lastenne altistumassa. Tämä kierto loppuu teihin.

jatkuu osa3. ....

tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #2 : 16.05.2008 10:49:03 »

Osa 3.

KVANTTIPARANTAMINEN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
26.1.2008 Vancouver, Kanada
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

jatkuu ....


Tämä huuttaa kaikelle sille logiikalle, mitä teille on koskaan opetettu. "Missä on lasteni vapaa tahto, jos muutan sen?", saatatte sanoa. Ei se niin mene. Teidän on ymmärrettävä karmallista energiaa, teidän on ymmärrettävä perheryhmiä, teidän on ymmärrettävä, miksi olette täällä, teidän on ymmärrettävä niin paljon enemmän, kuin alkuunkaan ymmärrätte. Yhden toiminta voi muuttaa monien karmallisia ominaisuuksia.

Kyse on siitä, miten yksi voi luoda valoa ja kuitenkin valaista huoneen kaikille ihmisille. Kyse ei ole lasten parantamisesta. Kyse on heidän karmallisen taipumuksensa muuttamisesta. Teidän oma DNA:nne lähettää merkin heidän DNA:lleen. Olette kaikki yhteydessä. Älkää kiinnittäkö huomioita sääntöihin, jotka luulette tuntevanne. Kuunnelkaa.

Ei siis ole sellaista asiaa kuin mennyt elämä. Kyse on rinnakkaisesta, olemassa olevasta elämästä niillä raiteilla, jotka olette juuri maalanneet punaisiksi karmallisen ja geneettisen muutoksen värillä. Kun teette tämän, koko karmaryhmällä, jonka voitte nähdä samankeskeisinä ympyröinä ympärillänne, on myös samat punaiset raiteet tuohon geeniin liittyen. Niin kummalliselta kuin se ehkä kuulostaakin, voitte pysäyttää sillä, mitä teette nyt, seuraavan ja sitä seuraavan sukupolven karmallisen kehityksen. Jos teillä on syntyneitä lapsia, heiltä putoaa pois tuo altistus.

Olemme opettaneet teille, että DNA:ssanne on moniulotteisia puolia. Yksi niistä on oma Akaasinen tiedostonne ja vuorovaikutus teitä tällä hetkellä ympäröivään ryhmään. Tämä muuttuu. Vaikuttaako tämä DNA:han? Voitteko nähdä sen? Pystyttekö tosiaankin kemiallisesti näkemään tämän? Ja vastaus on kyllä. Tämä on voimaa. Tämä on se uskomaton osuus. Sitten kuin tiede pystyy mittaamaan geneettisen alttiuden, se nähdään.

"No, Kryon, en ymmärrä tätä. Sanoit juuri jotain, missä ei ole mitään järkeä. Sanoit, että se muuttaisi menneisyyttä. Minulla on sukulaisia, jotka ovat kuolleet. Mitä, heräävätkö he nyt henkiin? Miten voidaan muuttaa menneisyyttä sillä, mitä nyt tehdään?" Siirtykää ulos 3D-kierrostanne hetkeksi. Katsokaa sitä, mitä Henki näkee. Henki ei näe teidän syntyvän ja kuolevan ja sitten taas syntyvän ja kuolevan. Henki näkee teidät koko ajan enkeliolentona, Jumalan osana. Henki näkee saman ydinsielun, saman korkeamman itsenne kaikissa elämissänne. Se on sama riippumatta siitä, kuka olette tällä planeetalla! Oletteko koskaan ajatelleet sitä?

Henki näkee suurenmoisen olennon, joka voi puhtaalla tahdonilmaisulla muuttaa koko karmaryhmän kudosta. Lapsillanne ei ole aavistustakaan siitä, mitä te teitte, mutta kauan sen jälkeen kun olette lähteneet elettyänne normaalin elämän, hekin elävät sairausmahdollisuudetonta elämää, ja perheenne tulevaisuus on muuttunut iäksi.

Ajatelkaa nyt, mitä he tekisivät? Mitä olisi tapahtunut, jos kaikki naiset olisivat kuolleet varhain? Jos tajuatte tämän, niin oivallatte sen vaikutuksen, mitä teette tänään. Kuka tietää? Tulevia presidenttejä ja maailman johtajia saattaa tulla näistä, jotka eivät koskaan olisi muuten syntyneet. Mitä kuolleiden sukulaistenne heräämiseen tulee, he heräävät. Ja he ovat tulevia, huomisen lapsenlapsenlapsianne - sairaudettomia.

Kumppani on tehnyt parhaansa antaakseen teille kaiken, mitä halusin hänen antavan. Kyse on kellon paradoksista - käsittämätöntä kolmessa ulottuvuudessa - ja kerron sinulle, rakas ihmisolento, että sinun on aika päästä yli 3D-mäisyydestäsi, aloittaa työskenteleminen näiden työkalujen kanssa ja juhlia sitä tosiasiaa, että ne toimivat. Älä yritä ymmärtää niitä.

Tulevaisuudessa on niitä, jotka pystyvät selittämään tämän paremmin kuin kumppanini. On niitä jotka laittavat sen kirjoihin, koska on sen aika. Energia jatkaa tämän tukemista ja heillä on fyysisiä todisteita siitä itsessään ja lapsissaan ja heidän pelkotasonsa vähenee sen vuoksi.

Siunattu on se ihmisolento, joka ottaa tämän viestin sydämeensä ja uskoo sen, sillä näin asia on ja se tullaan näkemään - kaikki aikanaan. Se tullaan tuntemaan totuutena ja hyväksymään totuudeksi - kauan sen jälkeen kun kumppanini on poissa. Muistakaa siis tämä päivä, kun avasin oven kertoakseni teille, että nämä asiat ovat mahdollisia.

On siis aika lähteä. En kuitenkaan halua lähteä. Sanoin kumppanilleni vuosia sitten, että kun hän istuu täällä tekemässä tätä, se pysäyttää hänen kehonsa kellon. Sillä hänellä on toinen jalka verhon toisella puolella, missä ei ole aikaa. Silloin hän sanoi minulle: "Kanavoidaan siis aina." [Naurua]

Ja niin se on.

Kryon


http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=695&mforum=uusimaa

tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: