Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Akaasiset tiedostot -TOUKOKUU 2008 I.osa  (Luettu 4207 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 09.05.2008 12:00:47 »

I.OSA


Akaasiset tiedostot
TOUKOKUU 2008

Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A.
( www.akashictransformations.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Mitä energiaa ja kokemuksia voimme odottaa toukokuussa 2008?


Toukokuussa tulee uuden energian ryöppy. Huomaatte valtavan määrän elämänvoimaenergiaa olevan jokaisen saatavilla, joka haluaa yhdistyä siihen ja käyttää sitä toukokuussa. Kuvitelkaa tähän sisältyvä energia kukan kukkimiseksi - tuo elämänvoimaenergia ohjautuu luonnostaan sinne, missä sen pitää olla. Tämä luo täydellisyyden. Tämä on saatavillanne toukokuussa. Kaikesta tulee täydempää.

On hyvin tiedossa, että useimmilla teistä on ollut melko vaikea tai intensiivinen vuosi tähän mennessä. Tammikuu, helmikuu, maaliskuu ja myös huhtikuu eivät ole olleet mukavimpia aikoja tähänastisessa elämässänne! Toukokuu on lopultakin taas aikaa, jolloin asioissa on teille järkeä. Pääsitte ikään kuin ajan tasalle itsenne kanssa huhtikuun viimeisellä viikolla. Tämän kaltainen energia luultavasti jatkuu toukokuun ja myös kesäkuun ajan.


Samalla kun haasteet pysyvät elämässänne ja teidän on huolehdittava niistä, huomaatte, että asioissa on enemmän järkeä kuin ennen. Kokeilemanne ratkaisut toimivat paremmin kuin odotitte tai lopultakin jokin sellainen toimii, mikä ei ole aiemmin toiminut. Tämä on aikaa, jolloin kysymykset joita teillä on jokapäiväisessä elämässänne ja koko ihmiskuntaa koskien, alkavat saada vastauksia. Toukokuu on aikaa, jolloin luultavasti löydätte oman intuitionne varmuutta antavan tunteen. Luultavasti löydätte todisteita siitä, että asiat ovat linjassa ja vaikeudetkin palvelevat hyödyllistä tarkoitusta.

Tämä ei tahdo sanoa sitä, etteikö tragedioita edelleenkin tapahdu. Maailmassa on väkivaltaa ja on aina tuhon mahdollisuus, mutta henkilökohtaisessa elämässänne on enimmäkseen mahdollisuus siihen, että asiat alkavat viimeinkin yhdistyä. Toukokuun ensisijainen kokemus on luultavasti täyteys, energisoituminen ja virkistyminen.

Miten voimme parhaiten työskennellä toukokuun energioiden kanssa?


Sanomme, että asiat alkavat tuntua paremmilta ja asiat alkavat toimia paremmin. Tiedostonpitäjät eivät kuitenkaan sano, että asioista tulisi välttämättä teille helppoja, jos istutte kädet ristissä ja olette passiivisia. On tärkeää - enemmän kuin koskaan - pysyä hereillä, elossa ja vastuussa siitä, mitä elämässänne tapahtuu.

Parasta mitä voitte tehdä, on pitää silmänne apposen auki ja olla halukas näkemään elämäänne tuleva siksi, mitä se on. Välttäkää kieltämistä. Sitten tehkää päätöksiä sen osalta, mitä tulee. Tämä näkeminen kieltämättä ja aktiivinen päätösten tekeminen on luultavasti helppoa ja nautittavaa! Voitte rentoutua huolistanne, mutta teidän on sitouduttava elämään!

Niille teistä jotka käyvät läpi valaistumista, ei tule elämässänne enää aikaa, jolloin voitte lopettaa ajattelemisen, jolloin voitte vain katsella ja uiskennella elämän läpi olematta tarkoituksellinen. Tämä olemistapa ei todennäköisesti enää koskaan toimi teillä. Tietenkin joskus lepäätte tai olette tekemättä mitään ja rentoudutte. Tämä ei ole viesti "varuillaan olemisesta", tämä on viesti vastuullisena ja elossa olemisesta.

Kuvitelkaa, miten pienet lapset toimivat herätessään aamulla - he hyppäävät ylös sängystä ja ovat innoissaan ihmisten näkemisestä, jonkin tekemisestä ja uusien asioiden kokeilemisesta. Vastuullisuus ja elossa oleminen saattavat teidät valaistumisessa takaisin tällaiseen olemistapaan ja iloiseen elämään sitoutumiseen.

Älkää toukokuussa etsikö tapoja tarkastella asioita tai sanoa itsellenne: "Hei, tämän pitäisi olla helppoa. Miksi tämä ei ole helppoa koko ajan?" Sen sijaan kohdatessanne haasteen kohotkaa sen tasolle ja olettakaa, että kaikki tilanteen ratkaisemisessa tarvittava energia on käsillä. Etsikää sitä. Käyttäkää sitä. Teidän ei tarvitse odottaa sitä, vaan etsikää se, ponnistelkaa tai tehkää se oikein saadaksenne tarvitsemanne energian - se on saatavillanne toukokuussa. Olettakaa, että lähellänne on ihmisiä auttamassa. Olettakaa ratkaisun ongelmaanne olevan suoraan edessänne. Se on kaikkialla ympärillänne!

Toinen tärkeä kohta toukokuun energioissa perustuu vuorovaikutukseen ihmisten kanssa. Useimmat teistä huomaavat, että on tärkeää panna merkille vuorovaikutus ihmisten kanssa ja osallistumisenne ryhmiin. On opastusta tullut sitten Akaasisista tiedostoista ja toisilta henkisiltä johtajilta tai "oma-apukirjoista", niin useimmat teistä ovat saaneet viime vuosien aikana viestin, että teidän täytyy olla tietoisempia siitä, keiden kanssa vietätte aikaanne. Monilla teistä on kokemus, ettei ole aina ihan selvää, mitä tämä merkitsee.

Saatatte ajatella, että jonkin ystävyyden on loputtava, sitten yhtäkkiä ystävyys muuttuukin juuri sellaiseksi, mitä tarvitsette. Aina on ollut suhteita, jotka ovat teille vähän kinkkisiä; ei ole aina helppoa nähdä, pitäisikö teidän siirtyä suhdetta kohti vai siitä poispäin.

Toukokuussa näistä asioista tulee selvempiä. Suhteidenne ihmisten kanssa on enemmän kuin koskaan tultava harmoniaan korkeimman hyvänne kanssa. Jos olette suhteessa epävarma siitä, oletteko sanoneet oikean asian, pitäisikö teidän toimia vai ei tai pitäisikö teidän jäädä suhteeseen, niin toukokuussa on perimmiltään käytettävissä ehdoton varmuus, ehdoton tieto. Odottakaa sitä. Päättäkää seuraava askel ja tarkkailkaa suurta kuvaa. Tilanne selkeytyy.

Nekin teistä jotka olette eksperttejä jälkiviisaudessa, huomaatte, että jos ollessanne epävarma jostain asiasta istutte alas ja siirrätte tehtävänne sivuun hetkeksi, vedätte syvään henkeä, suljette silmänne ja meditoitte teitä vaivaavaa asiaa, löydätte varmuuden tunteen. Kokeilkaa eri vastauksia. Kuvitelkaa, että vastaus on "kyllä" kysymykseenne ja sitten tunnustelkaa, millaista on elää sen vastauksen kanssa. Leikkikää. Sillä hetkellä kun kokeilette itsellenne parasta vastausta, tiedätte. Se "loksahtaa" taianomaisella tavalla, mikä selkeyttää kaiken. ¨

Jos toukokuussa kuuntelette itseänne ja kokeilette eri ratkaisuja mielessänne, löydätte tuon "loksahduksen" aina halutessanne. Avaimena on halukkuus/valmius istuutua alas odottamaan sitä. Älkää häiritkö itseänne merkityksettömillä tehtävillä. Odottakaa intuitionne opastavan.

Tämä on erinomaista aikaa harjoitella omaa asiantuntemustanne, omana auktoriteettinanne olemista tai kääntymistä itsenne puoleen vastauksia saadaksenne sen sijaan, että etsitte niitä jostain muualta. Voitte aina löytää lisää tietoa jostain kirjasta, puheesta, vanhemmalta, ystävältä tai työnantajalta. Mutta odottakaa tässä kuussa omaa auktoriteettianne. Odottakaa omaa, syvempää tietämisen tunnettanne. Se on tässä ja nyt teitä varten! Tämä on upeaa aikaa itsensä voimaannuttamiseen, jos annatte itsellenne aikaa tuon voiman löytämiseen.

« Viimeksi muokattu: 09.05.2008 13:03:09 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #1 : 09.05.2008 12:04:10 »

II.OSA

Akaasiset tiedostot
TOUKOKUU 2008

Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. ( www.akashictransformations.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Mitä energiaa ja kokemuksia voimme odottaa toukokuussa 2008?


Mitkä päivät ovat tärkeitä toukokuussa?


Huhtikuun viimeiseltä viikolta 5.5. saakka on siirtymäaikaa, jolloin teidän täytyy todella tottua siihen, miten paljon energiaa teillä on hyppysissänne. Saatatte huomata haparoivanne vähän, aivan kuin joku joka saa uuden auton, jossa suurempi moottori - hän painaa kaasua lempeästi ja auto syöksyy eteenpäin odotettua nopeammin. Teistä saattaa tuntua toukokuun ensipäivinä siltä, että teillä on suurempi moottori.

Tämä on hyvä tilaisuus tehdä pieniä virheitä ja harjoitella elämään suuremman energiamäärän kanssa joka päivä.
Parasta on ottaa täysi vastuu virheistä ja haparoinnista. Joka kerta tehdessänne jotain, mitä kadutte tai mikä olisi voinut mennä toisin, pysähtykää ja ottakaa vastuu. Näiden päivien aikana teillä on vapaa pääsy takaisin tuohon tilanteeseen ja henkilön luo pyytämään anteeksi ja selittämään, että haluatte tehdä asian toisin. Kysykää, voitteko aloittaa alusta. Tämä on täydellistä harjoitteluaikaa!

11.5. asiat tulevat epämääräisiksi. Iloisena, laajentuen ja toukokuun energioiden myötä asiat selkeytyvät. Vaikka pystyttekin tuntemaan itsenne paljon paremmin tässä kuussa, elämästänne tulee vääjäämättä laajempaa, jolloin kestää jonkin aikaa, että elämänne keskittyy taas. Silloin kun kamera kohdistaa laajempaan maisemaan, polttopiste voi samentua, kunnes sopeudutte uuteen, laajempaan kuvaan. Samalla tavalla 11.5. saatatte huomata asioiden tuleen teillä vähän epäselviksi. Silloin on hyvä päivä istua tekemättä mitään ja selvitellä asioita itsensä kanssa.

Käyttäkää "totuusluetteloharjoitusta" kevätpäiväntasauksen suorasta kanavoinnista - siinä teette joka ilta luettelon siitä, mikä teille on totta. Tämä harjoitus voi olla edelleen toukokuussa hyödyllinen ja erityisesti 11.5. paikkeilla. Istukaa vain kirjoittamaan luettelo totuuksista - mikä on totta teille sillä hetkellä. Jos teette tätä säännöllisesti, huomaatte, että elämästänne tulee helposti keskittyneempää ja epäselviltä tuntuvat asiat alkavat tuntua taas selviltä.

17.5. antaa vastakkaisen kokemuksen kuin 11.5. Asiat ovat ikään kuin niin selkeitä, että se voi tuntua tuskalliselta - kuin katsoisi suoraan aurinkoon. Joskus liiallinen valomäärä voi koskea silmiin tai häiritä teitä. Saatatte tuntea olevanne kuin teini-ikäinen, joka kirjoittaa tekstiviestissä LPI - liian paljon informaatiota! Miettikää tätä mahdollisuutta muutama päivä etukäteen, niin että sen tapahtuessa teidän ei tarvitse häiriintyä. Aivan kuin suunnittelisitte menevänne aurinkoon ja laittaisitte päähänne aurinkolasit ennen sitä. Sen etukäteen tietäminen, että 17.5. voi olla vähän järkyttävä tai pakahduttava, voi auttaa teitä käsittelemään tulevaa tai vähintäänkin auttaa teitä joutumasta paniikkiin, jos tunnette pakahtuvanne.

31.5. on energeettinen portti, tähtiportti. Tämä energiaportaali on kaikille ihmisille avoimena tiedon lataamiseksi korkeammista ulottuvuuksista. Muistakaa, että jokainen teistä voi tehdä tämän koska tahansa, mutta tähtiportin aikana se tapahtuu teille kaikille samanaikaisesti. Se on energian korkeamman ulottuvuuden portaali. Se on teidän eduksenne.

Jokainen ihminen reagoi eri tavalla tähtiporttiin. Jotkut ihmiset pitävät sitä pakahduttavana ja he haluavat nukkua koko ajan, mikä on hyvin tehokas tapa ladata informaatiota. Jos tunnette unisuutta 31.5. paikkeilla, nukkukaa enemmän saadaksenne riittävästi lepoa. Toisia ihmisiä tämä tähtiportti saattaa tuntua aktivoivan eivätkä he voi nukkua ollenkaan. Kummassakin tapauksessa, pitäkää itsestänne hyvää huolta, kohdelkaa kehoanne tarkkaavaisesti edeltävinä päivinä ja varsinkin 31.5. Riippuen siitä kuka olet ja mitä sielusi on suostunut tekemään, saatat ladata tällöin paljon energiaa korkeammasta itsestäsi.

Ne teistä jotka ovat kulkemassa valaistumisen läpi, tunnette muutamina päivinä "tilattomuutta". Ette ehkä pysy kärryillä asioista tai aika tuntuu luistavan käsistänne. Tätä tapahtuu, koska korkeammalla tasolla viritytte itseänne korkeampaan, tavallisesti jonkinlaiseen parantavaan energiaan. Usein ihmiset rukoilevat parantumista ja sitten ihmettelevät, miksi heistä tuntuu niin tilattomalta tai eksyneeltä, kun he itse asiassa tuntevat tuon parantavan energian vastaanottamisen.

Teille on tärkeää antaa elämässänne aikaa ja tilaa sille energialle, mitä pyydätte Hengeltä. Tuohon energiaan yhdistyminen vie teiltä jonkin aikaa. Antakaa itsellenne tuota aikaa, huolenpitoa ja huomiota 31.5. paikkeilla. Olkaa lempeitä, pysykää maadoittuneena, syökää hyvin ja nukkukaa paljon!

Vaikuttaa siltä, että useille kuluneille kuukausille on ollut ominaista mullistukset monissa maailman kolkissa, erityisesti Afrikassa. Jatkuuko tämä toukokuussa? Tuoko toukokuu lisää haasteita maailman ruokatilanteeseen ja onko asioita, joita voimme tehdä auttaaksemme?

Kyllä, kyllä ja kyllä. Kyllä, levottomuudet jatkuvat Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Kiinassa. Kyllä, ruuanpuute jatkuu Afrikassa ja ympäri maailmaa. Kyllä, on asioita, joita voidaan tehdä tilanteen auttamiseksi. Tämä kehitys risteää toukokuun energian kanssa niin, että toukokuun täyteys lisää huomioita näihin asioihin - asioita jotka olisi voitu lakaista maton alle tai kätkeä aiemmin, on melkein mahdotonta kätkeä tässä kohtaa. Toukokuussa näette luultavasti lisää tietoa tulevaan pinnalle koskien ruuanpuutetta ja sen vaikutuksia ihmisiin.

Ruuanpuute ei välttämättä lisäänny - sen seurausten tiedostaminen lisääntyy. Ihmiskunta saa itsensä kiinni itse teosta ja näin näette enemmän vahinkoja, joita on tapahtunut. Voitte myös nähdä kasvua, erityisesti kyvyssä yhdistyä tarkoituksellisesti parantamaan kollektiivista kokemustanne. Teillä on voima parantaa itsenne ihmisperheenä tavalla, mitä teillä ei ole koskaan ennen ollut. Tämän voitte alkaa ymmärtää toukokuussa.

Tällä planeetalla on tapahtumassa tietty kehityskaari, joka on ilmeinen, kuten olette lukeneet viime uutisistanne. Tämä jatkuu. Tässä kuussa näette uutisten siitä lisääntyvän. Medianne kattaa aihetta vieläkin laajemmin. Siitä tulee vieläkin ilmeisempää teille kaikille niin, että jos ette yleensä kiinnitä paljonkaan huomiota uutisiin, huomaatte huomionne kiinnittyvän tilanteeseen. Täyteyden energia merkitsee osittain sitä, että kaikki tulee näkyvämmäksi.

Menneisyydessä kaikki tämä informaatio siitä, mitä maailmassa ja henkilökohtaisessa elämässänne tapahtuu - kuka on hyvä teille ja kuka ei, mihin suuntaan teidän pitäisi kulkea tai mitä mahdollisuuksia teillä on valittavana - olisi ollut täysin ylivoimaista teille. Valaistumisprosessin ja omassa elämässänne kohtaamisenne haasteiden vuoksi pystytte nyt käsittelemään tätä tietoa ja se avaa sydämenne eikä pakahduta ja sulje sitä.

Toukokuun haasteena jokaiselle tämän planeetan ihmiselle on kiinnittää huomiota ja avata sydämensä samanaikaisesti. Tämä saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, mutta itse asiassa ihmisille ei ole tavallista tehdä molempia samanaikaisesti. Menneisyydessä kiinnittäessänne huomioita tällaiseen kärsimykseen maailmanlaajuisesti, teidän oli sulkeuduttava pelastaaksenne itsenne. Teidän oli oltava kiinnittämättä huomioita tai oltava todellisuudessa tuntematta mitään.

Teissä on muutamia jotka ovat pitäneet sydämensä avoimena ja he ovat tunteneet maailman painon. Toisia liittyy nyt heidän seuraansa. Kannatte tämän yhdessä. Toukokuussa ja kesäkuussa teille on avoin kutsu - silloin kun se on mahdollista - avata silmänne ja sydämenne samanaikaisesti, todella nähdä ja tuntea, mitä tapahtuu monille ihmisille tällä planeetalla ja antaa sen todella pehmittää teidät. Antakaa sen auttaa teitä tuntemaan enemmän yhteyttä muihin ihmisiin.

Useimmille teistä tämä johtaa jonkinlaiseen toimintaan - on se sitten rahan lahjoittamista, matkustamista Afrikkaan, kirjeen kirjoittamista tai pakolaisten kutsumista kotiinne - on miljoonia eri toimintamahdollisuuksia. Useimmille teistä on toimintatapa, joka parhaiten sopii omaan matkaanne, mutta kuukauden näkökulmasta katsottuna emme voi todellakaan "määrätä", mitä se olisi teille yksilöinä.

Joillakin teistä se on rukous, toisilla se on kaikesta luopuminen ja muuttaminen Afrikkaan. Teidän tehtävänne on kysyä itseltänne, mikä on parasta tekemistä teille, mihin toimiin sydämenne johdattaa teidät helpoimmin. Tämä on hyvä esimerkki siitä, jolloin harjoittelette kysymään itseltänne, mitä tehdä, ja sitten odotatte vastausta ja tuota tietämisen loksahdusta syvällä sydämessänne.

Näette lisää sydämiä avautuvan toukokuussa ja huomaatte, että poliittisesti hallitukset ja muut valtainstituutiot ovat kyvyttömämpiä pysymään erillään tekojensa seurauksista. Ne ovat kyvyttömämpiä sanomaan, että ne yrittävät parhaansa, silloin kun ne eivät tee sitä, tai sanomaan, että ne eivät ole koskaan tarkoittaneet loukata ketään, silloin kun ne ovat todellisuudessa tarkoittaneet. Pitäkää silmällä uutisissanne skandaaleja hallitusten ja suuryritysten käyttäytymisestä.

Jatkakaa parhaanne mukaan niiden merkkien tarkkailemista, miten paljon ihmisiä parantuu maailmassa, vaikka kärsimys ja skandaalit tulevat valoon. Taas kerran, teille jokaiselle on valtava määrä elämävoimaenergiaa saatavilla, niin että olette lopultakin turvassa avataksenne sydämenne ja itkeäksenne maailmassa tapahtuvan kärsimyksen vuoksi - ilman että eksytte tai vahingoitutte tässä prosessissa. Sydämenne on turvassa - se voi viimeinkin murtautua auki.

Oppaat puhuivat vähän ylösnousemuksesta ja siitä, mitä tapahtuisi toukokuussa ihmisille, jotka käyvät sitä läpi. Onko siitä muuta tietoa?

Ylösnousemuksen läpikäyminen on käytännössä sama asia kuin valaistuminen. Ylösnousemus on fyysinen prosessi, millä ihmiset siirtyvät valaistumiseen. Valaistuminen on sitä, kuka olette ja keneksi tulette, kun siirrytte valoon. Ylösnousemus on prosessi, millä fyysinen, tunne- ja mentaalinen kenttänne muuttuu valaistumisenne mukaisesti. Voitte olettaa, että se mitä koette ylösnousemusprosessissa, on samaa kuin valaistumisessa.

Siirtyessänne valaistumisen läpi toukokuun pääkohdat ovat omaksi korkeimmaksi auktoriteetiksenne tuleminen ja sydämenne avaaminen. Joka kerta kun tarkastelette asioita ettekä kiinnitä huomioita siihen, mitä on edessänne, pysähtykää ja kysykää: "Mitä pelkään?" Kysykää, miten voitte yhdistyä siihen, miltä suljette itsenne.

Monet teistä jotka käyvät läpi valaistumista (useimmat kuuntelevista tai lukevista), huomaatte luultavasti tunteiden "paisuvan" toukokuussa. Täyteyden energian myötä teillä on luultavasti paljon tunteita, jos todella käytätte hyväksenne tämän tilaisuuden katsoa, nähdä ja pitää sydämenne auki. Luultavasti huomaatte itkevänne tai kikattavanne usein. Älkää ujostelko tunteiden ilmaisemista.

Jos olette henkilö, josta tuntuu, ettei tunteisiin ole aina helppoa saada yhteyttä, tämä on erinomaista aikaa mennä terapiaan, puhua syvästi luotetun ystävän kanssa tai lukea kirja tai katsella elokuva, joka koskettaa sydäntänne. Vain te tiedätte, mikä sydäntänne koskettaa. Jotkut ihmiset sanovat: "Tämä kirja on hyvin koskettava." Mutta te luette sen eikä siinä ollut oikeastaan mitään teille. Älkää kuunnelko tosia ihmisiä siinä, mikä koskettaa sydäntänne. Tiedätte, kun tunnette hellän sydämenne suloisuuden. Siirtykää sitä kohti tässä kuussa. Ei ole mitään syytä vältellä sitä.

Etsikää tapoja tuntea tunteitanne. Kun kuljette eteenpäin valaistumisprosessissa, psykologiselle ja fyysiselle terveydellenne on erittäin tärkeää, että pidätte tunteet mukananne toukokuussa. Älkää jättäkö niitä taaksenne. On paljon vaikeampaa auttaa tunneitseänne pääsemään ajan tasalle myöhemmin. Pitäkää sydämenne avoimena, jatkakaa asioiden tuntemista.

Niitä ihmisiä varten joilla on ollut vaikeuksia romanttisen kumppaninsa kanssa huhtikuussa ja viime kuukausien aikana - millainen näyttämö on romanttisten suhteiden kannalta? Onko edelleen levottomuutta ja miten voimme luoda enemmän harmoniaa kumppanimme kanssa?

Tämä on syy, että Tiedostonpitäjät ovat ohjanneet Jeniä emännöimään kolmiosaisen suorien kanavointien sarjan romanttisesta rakkaudesta. Tämä on hyvin tärkeä kysymys tänä aikana maaplaneetalla. Puhumme tästä asiasta suhteessa toukokuuhun ja voitte löytää lisää informaatiota suorista kanavoinneista.

Toukokuussa luultavasti huomaatte, että asiat tulevat helpommiksi elämänkumppanuudessa ja myös liikekumppanuudessa tai kaikenlaisessa kumppanuudessa, mitä elämässänne on. Läheisissä suhteissa - parhaat ystävät, puoliso tai mikä tahansa läheinen sitoutuminen - tunnette luultavasti asioiden sujuvan helpommin. Monet asiat jotka vaivasivat teitä aiemmin, eivät luultavasti vaivaa enää niin paljon, vaikka ne olisivatkin edelleen olemassa.

Pystytte nyt rentoutumaan ja näkemään ne asiat, jotka olivat teille liikaa aiemmin "Voi hemmetti, hän tekee minusta hullun. En tiedä, pystynkö kestämään tätä". Luultavasti pystytte nauramaan niille asioille, jotka olivat vaikeita viime kuukausien ajan. Näistä asioista tulee hauskoja ja te kaksi voitte laskea leikkiä siitä, miten rasittavia olette olleet toisillenne. Teillä on toukokuussa enemmän energiaa tarttua erimielisyyksiinne kuin aiemmin tänä vuonna.

Toukokuun energia voi antaa hyvin tervetulleen tauon myllerryksestä ja intensiivisestä yrityksestä saada asioita toimimaan, silloin kun ne eivät toimi hyvin. Mutta jos olette kumppanuudessa, mikä ei palvele korkeinta itseänne tai parasta etuanne elämässä, tilanne ei helpotu toukokuussa - se pahenee. Kun kaikki tuo energia tulee läpi toukokuussa, ei ole paljon tilaa rajoituksille - ei ole paljon tilaa pidätellä hengitystään ja toivoa, ettei mikään muutu. Sen sijaan energia ikään kuin avaa oven voimakkaan tuulen puhaltaessa - tuuli tulee sisään ja parantaa ja raikastaa ilman. Mutta jos yritätte pitää kiinni ja olla siirtymättä eteenpäin, tilanne tulee vain pahemmaksi tai epämukavammaksi. Jos huomaatte toukokuussa, että kumppanuudestanne tulee vaikeampaa kuin koskaan, voisitte harkita sen lopettamista tai keskinäisen sopimuksenne muuttamista.

Jos toisaalta huomaatte, että asioista tulee intensiivisempiä, mutta se on hauskaa ja voitte laskea leikkiä asiasta, niin jatkakaa yrittämistä. Teille on siinä vielä opittavaa. Jos olette yrittäneet puhua jonkin asian halki kumppaninne kanssa eikä se ole onnistunut tänä vuonna, niin yrittäkää toukokuussa. Luultavasti huomaatte, että asiat menevät paremmin - energia vain on erilaista.

Jos asiat jatkavat vaikeutumistaan, ehkä kysytte itseltänne, haluatteko olla todella tässä. Kumppanuuden vaikeudet eivät ole maailmassa epätavallisia eivätkä ne tavallisesti ole merkki siitä, että teidän ei ole tarkoitus olla tuossa suhteessa. Mutta tänä aikana se voi olla merkki siitä. Toukokuun energia voi olla vahvistin ja siksi se voi selkeyttää. Se voi auttaa teidät todella näkemään, pitäisikö teidän olla siinä vai ei - sen perusteella, tuleeko tilanteesta helpompi vai vaikeampi.

Onko mitään muuta, mitä Tiedostonpitäjät haluavat meidän tietävän toukokuusta?

Viimeisenä asiana: kun kaikki tämä energia tulee, teitä kaikkia palvelisi se, että katsotte taaksepäin huhtikuun, maaliskuun, helmikuun, tammikuun ja joulukuun viestit. Katsokaa päiväkirjaanne ja pohtikaa omaa elämäänne viimeisten viiden kuukauden aikana. Teitä on kehotettu keskittymään asioihin, selvittämään, mitä todella teette, ja hankkiutumaan eroon asioista, jotka ovat tiellänne. Teitä on erilaisin tavoin kehotettu tekemään tätä ja olette tehneet sitä riippumatta siitä, oletteko yrittäneet sitä vai ette. Teille voi olla nyt ilmeisempää kuin koskaan, mikä elämässänne on tärkeää ja mikä ei.

Toukokuussa teillä on enemmän energiaa päivittäin asioiden tekemiseen ja elämänne sitoutumiseen. Jos teillä on tuntu painopisteestä, jos teillä on tuntu viidestä tärkeimmästä asiasta elämässänne, käytätte tätä energiaa paremmin. Olette tyytyväisempiä siihen, mitä olette tehneet, kun katsotte taaksepäin tätä kuukautta, jos kehitätte painopisteen etukäteen.

Katsokaa taaksepäin sitä, minne olette kulkeneet, missä olette olleet tähän mennessä, mihin suuntaan olette yrittäneet mennä elämässänne, ja nähkää, voitteko todella hyödyntää toukokuussa tulevaa energiaa astuaksenne eteenpäin asioissa, jotka ovat tärkeimpiä teille.

Luetteloikaa elämänne viisi tärkeintä asiaa, laittakaa luettelo työpöydällenne, sängyn viereen tai kylpyhuoneen peiliin, niin että koko kuukauden muistutatte itseänne siitä, minne haluatte kohdistaa energianne. Olette hyvin paljon tyytyväisempiä itseenne heinäkuussa, jos teette tämän. Toisaalta, jos jokin kuukausi on koskaan nauttimista varten, niin tämä on sitä! Pitäkää silmällä mahdollisuuksia kikattaa - erityisesti toisten ihmisten kanssa. Pitäkää silmällä tilaisuuksia energianne panostamiseksi jononkin teitä innostavaan. Erityisesti tässä kuussa ei ole mitään syytä pidätellä itseään!
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #2 : 09.05.2008 12:51:35 »







Lainaus
Käyttäkää "totuusluetteloharjoitusta" kevätpäiväntasauksen suorasta kanavoinnista - siinä teette joka ilta luettelon siitä, mikä teille on totta. Tämä harjoitus voi olla edelleen toukokuussa hyödyllinen ja erityisesti 11.5. paikkeilla. Istukaa vain kirjoittamaan luettelo totuuksista - mikä on totta teille sillä hetkellä. Jos teette tätä säännöllisesti, huomaatte, että elämästänne tulee helposti keskittyneempää ja epäselviltä tuntuvat asiat alkavat tuntua taas selviltä.


Lainaus
LORDI KUTHUMIN HAASTE - 21.3. PÄIVÄTASAUSKANAVOINTI
 
Kuthumia kanavoinut Michelle Eloff (spiritlibrary.com)
7.3.2008 Johannesburg, Etelä-Afrikka
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 


..... On eräs harjoitus, jonka haluan kaikkien teidän tekevän, ja suosittelen teitä tekemään tämän jokaisen tuntemanne ihmisen kanssa. Jokaisen tuntemanne ihmisen täytyy vilpittömästi kirjoittaa ylös teistä kaikki, mikä on kaunista. Tällä ei ole mitään tekemistä fyysisen kehonne kanssa, vaan tämä liittyy teihin, tuohon sisäiseen sielulaatuunne. Mikä teissä viehättää heitä, pitää heidät tilassanne? Ja teidän pitää tehdä sama heille. Tämän on tarkoitus olla yhteisprojekti ja te täällä tässä tilassa, pyytäkää tätä kanavaa tekemään tästä maailmanlaajuinen projekti, jotta jokainen tekisi tämän. Tämä ei rajoitu vain tähän ryhmään, jonka kanssa teemme tällä hetkellä töitä......

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=24572.msg190314#msg190314

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=24572.msg190315#msg190315
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #3 : 09.05.2008 13:33:04 »

Kylläpäs nuo jutut kolahtivat just eikä melkein.  Shocked Kiitos.  smitten
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #4 : 12.05.2008 17:44:14 »

Piti tulla tänne tarkistamaan näitä toukokuun kirjoituksia ja energioita että oliko tälle päivälle merkitty mitään erityistä... Sillä tänään tapahtui aika erikoislaatuinen asia minun ja vanhimman tyttäreni kanssa. Jostain syystä meitä rupesi kumpaakin väsyttämään suunnattomasti tuossa 3 paikkeilla, vaikka molemmat olemme nukkuneet viime yön hyvin ja tarpeeksi. Tytärtäni ei yleensä koskaan väsytä päivällä (ei minuakaan yleensä) ja hän ei koskaan lepäile tai makoile ellei ole kipeä. Nyt kuitenkin jostain syystä molemmat sanaakaan sanomatta kävimme samaan aikaan sohvalle makoilemaan. Sillä välin kun nuorin tyttäreni jatkoi pirteänä leikkejään. Nukahdin ja heräsin n. tunnin nukuttuani. Huomasin että vanhin tyttärenikin oli nukahtanut ja oli vielä sikeässä unessa. Häntä oli todella vaikea saada siitä hereille. Ei tässä muuten mitään, mutta jotenkin hämmästytti tuo väsymyksen iskemisen samanaikaisuus ja se että tyttäreni ylipäänsä nukkui päivällä. Olen ehkä vähän  crazy2 kun nyt mietin, että mistähän oli kyse ja missä me molemmat tuon uniajan vietimme... Sillä tässä oli kyllä nyt jotain "kummallista" :Smiley
tallennettu
Neela
Astroholisti
*****
Viestejä: 1096



Profiili
« Vastaus #5 : 12.05.2008 22:57:04 »

[quote author=Aaviisuinen link=topic=25077.msg197031#msg197031

Jatkakaa parhaanne mukaan niiden merkkien tarkkailemista, miten paljon ihmisiä parantuu maailmassa, vaikka kärsimys ja skandaalit tulevat valoon.
[/quote]

Minulle tuli tästä vahvasti mieleen esim. tuo Itävallan hirvittävältä tuntunut paljastus siitä kellariin teljetystä tyttärestä ja niistä lapsista. Ilman tätä paljastumista heidän ei kuitenkaan olisi ollut mahdollista parantua/ pelastua. Ja lopultahan tämä "hirviö-isä" ymmärtääkseni sen piilon viranomaisille näytti.
« Viimeksi muokattu: 12.05.2008 22:58:45 kirjoittanut Neela » tallennettu

Hyvin menee, mutta menköön Afro
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: