Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: MIKAEL ~PYHÄN MIELENNE JA PYHÄN SYDÄMENNE VÄLISEN VÄYLÄN AVAAMINEN  (Luettu 5019 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 05.04.2008 14:38:16 »

Viesti Arkkienkeli Mikaelilta
huhtikuu 2008

PYHÄN MIELENNE JA PYHÄN SYDÄMENNE VÄLISEN VÄYLÄN AVAAMINEN


Ronna Hermannin kanavoimana

 

Rakastetut mestarit, teidän edistymisenne on hämmästyttävää siirtyessänne syvemmälle kehitysprosessissa. Te ette tule henkisesti tietoisemmiksi vain mielessänne ja sydänkeskuksessanne, vaan koko fyysinen kehonne on suuren muodonmuutoksen prosessissa. Olette kääntämässä päinvastaiseksi sen, mitä tuhansien Maan vuosien aikana on luotu, ja tämä prosessi aiheuttaa paljon stressiä ja rasitusta teidän fyysisille kulkuneuvoillenne. "Muodonmuutosoireista" on puhuttu paljon, ja kaikki teistä ovat kokeneet näitä oireita jossain määrin. Mitä nopeampi muutos on, sitä tietoisempi teidän tulee olla kehoelementaalinne lähettämistä kipu- ja epämukavuussignaaleista. Se kertoo teille mihin vialla olevaan asiaan tulee kiinnittää huomiota.

Me rohkaisemme teitä päästämään irti suosituista massatietoisuuden uskomuksista, jotka liittyvät kehonne ulkonäköön ja siihen mitä teidän tulisi tehdä ollaksenne viehättäviä ja hyväksyttyjä. Älkää tuomitko itseänne älkääkä toisianne sielunne kapselina toimivan lihapeitteen perusteella. Keskittykää täyttämään Pyhä Sydänkeskuksenne ihmeellisellä Luojan rakkausvalolla, ja kun tämä muuntava eliksiiri läpäisee aineellisen kehonne ja jaatte maailman kanssa sen mitä yli jää, alkaa etsimänne muutos sisimmästänne ja se säteilee myös toisille arvokkaana lahjana. Muistakaa aina pyytää keveyttä ja armoa.

Me vastaamme muutamiin esittämiinne kysymyksiin ja pyrimme lyhyesti selittämän muutamia aikaisemmin käyttämiämme termejä.

Kysymys: "Millainen rooli ruoalla on meidän tietoisuustasossamme?"

- Se, mitä teidän suustanne tulee ulos, on tärkeämpää kuin se mitä syötte, sillä rakastava sydän ja positiivinen mielentila voivat muuttaa yksinkertaisimmankin ruuan terveellisiksi pidoiksi. Aikojen kuluessa on esitetty monia teorioita, sääntöjä ja ohjeita oikean tai "pyhän" dieetin suhteen. Me neuvomme teitä kuitenkin olemaan hyväksymättä toisten antamia malleja omaksi evankeliumiksenne tai ehdottomaksi totuudeksenne.  Dieetti on hyvin yksilökohtainen asia ja jokaisen ihmisen tulisi itse huomioida ikänsä, terveydentilansa, aktiivisuustasonsa ja henkilökohtaiset mieltymyksensä. Kaikella todennäköisyydellä edistyessänne henkisessä tietoisuudessa ja värähtelymallienne virittyessä hienommiksi myös ruokavalionne tulee puhdistumaan. Joillekin liha on monista syistä tärkeä osa ruokavaliota ja se on hyväksyttävää. Negatiiviset, raa´at valmistustavat ja keinotekoiset lisäaineet saastuttavat ostamianne lihatuotteita ja tekevät niistä monin tavoin haitallisia.

Kaikki ruoka-aineet sisältävät elämänvoimaa jossain määrin. Kuten tiedätte, kaikki hedelmät, vihannekset, pähkinät ja siemenet sisältävät elämänvoimaenergiaa. Kasviskunta ja jotkin tietyt eläimet, kalat ja linnut suostuivat tuottamaan ravintoa ihmiskunnalle tietyn ajanjakson ajan. Ihmiskunnalle oli välttämätöntä vajota kolmannen ja neljännen ulottuvuuden tiiviyteen ja tulla irroitetuksi pranasta tai Ylimmän luojan elämäneliksiiristä, joka läpäisee olemassaolon korkeammat ulottuvuudet. Edessä olevan kehitysjakson aikana tämä sopimus tulee muuttumaan, sillä kehittyessänne yhä puhtaammiksi ja hienoaineisemmiksi henkisiksi ihmisolennoiksi te alatte saada yhä enemmän ravintoa tuosta korkeammasta lähteestä. Tällä hetkellä t eette kuitenkaan ole valmiita tähän muutokseen, joten älkää yrittäkö nopeuttaa prosessia sillä teidän kehonne eivät ole vielä valmiita siihen.   

On tärkeää valita kohtuus kaikessa, rakastetut, ja kulkea keskitietä. Kuunnelkaa kehoelementaalianne, ja opitte pian mikä on kehollenne hyödyllistä ja mikä ei. Kukaan muu kuin te itse ei tiedä mikä on teille parhaaksi, erityisesti mikäli kuuntelette sisäistä johdatustanne ja Korkeamman itsenne töytäisyjä. Höystämällä kaiken syömänne tai jokaisen tekonne rakkaudella ja kiitollisuudella lisäätte niiden hyödyllisiä ominaisuuksia. On aika hyväksyä totuus, että sellaisten sairauksien kuin niveltulehduksen, selkä- ja nivelkipujen sekä monien elimien vaurioitumisen ei tarvitse ilmentyä kehon vanhenemisen myötä.

Ihmiskunta on jämähtänyt kolmannen-neljännen ulottuvuuden massatietoisuuden uskomusjärjestelmään, jonka mukaan menneisyyden ydinkysymykset ja esi-isiltä perityt puutteet DNA:ssanne aiheuttavat nämä oireet, mikäli sallitte itsenne tuntea itsenne ei-rakastettavaksi, arvottomaksi, syylliseksi, hävettäväksi tai millään tavoin kaunaiseksi. Kaikki nämä negatiiviset energiat ovat tulosta menneisyytenne syvällisistä ydinmuistoista, jotka nousevat pintaan nyt kertakaikkiaan lopullisesti vapautettavaksi. Jokaista armasta sielua on monissa elämissä eri tavoin ja eriasteisesti eristetty, kidutettu ja jopa tapettu. On kuitenkin aika parantaa nuo tuskalliset menneisyyden muistot ja meidän avullamme se on mahdollista.

Heikkouden osoittaminen millään tavoin on monille teistä hyvin vaikeaa, ja olette usein jättäneet huomiotta kehonne lähettämät tuskalliset merkit piiskatessanne itseänne uupumispisteeseen asti. Ryhtykää kuuntelemaan kehoelementaalianne ja seuratkaa sisäistä opastustanne sen osalta, mikä on saatettava tasapainoon niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Menkää henkilökohtaiseen Valopyramiidiinne ja levätkää kristallipöydällä. Pyytäkää mentaali-tunnekehonne ja fyysisten kehojenne saattamista sopusointuun kaikkein korkeimmaksi hyväksi, lausuen "Niin tapahtukoon". Me liitymme siellä teidän seuraanne ja ydistäessänne tahtonne Luojan tahtoon te annatte meille luvan auttaa teitä muodonmuutoprosessissa. Nähkää muodonmuutoksen Violetin tulen leimuavan ympärillänne parantaen, tasapainottaen, voimistaen ja täydellistäen teidät samalla kun palaatte hitaasti Olemisen sopusointuiseen tilaan.

Alkaessanne rakastaa ja arvostaa itseänne teidän ei enää tarvitse ilmentää noita kurjia fyysisiä oireita. Te olette ihmismuodon ottanut Henki ja te valitsitte aineellisen kehonne ja sukuperintönne sen vuoksi, että tuottaisitte harhaanjohtavia ajatusmalleja ja energioita, jotka tulee muuttaa ja saattaa tasapainoon. Mielellenne sallimanne ajatukset ovat aivan yhtä tärkeitä kuin hyvin tasapainotetun ruokavalion nauttiminen, runsaan puhtaan veden juominen ja fyysisen kehon harjoittaminen. Terveytenne paranee oppiessanne keskittymään myönteisiin ajatuksiin sen sijaan, että antaisitte negatiivisten ajatusten hallita mieltänne.

Ette voi lakata ajattelemasta jotain mielessänne olevaa, mutta voitte harjoittaa itseänne tarkkailemaan ajatuksianne ja korvaamaan huolekkaat ajatukset myönteisillä affirmaatioilla. Tällä tavoin saavutatte auriseen kenttäänne heijastamienne värähtelymallien hallinnan. Muuttakaa ajatuksianne ja voitte muuttaa maailmaa. Vakuuttakaa itsellenne, että voitte elää joka päivä täydesti, ja kiittäkää kaikista tiellenne tulleista pienistä ja suuremmista lahjoista. Pysähtykää ajoittain sisään- ja uloshengityksen väliseen taukohetkeen, joka on Luomisen hiljainen piste, täydellinen virittäytymishetki Kaikkeuden kanssa. Olkaa tietoisia, että jokaiselle teistä taataan tuo arvokas hetki fyysisestä iästänne riippumatta. Ja tietäkää, että kun teidän aikanne on siirtyä tuonpuoleiseen, se on kuin kulkisitte oven läpi mitä ihanimpaan paikkaan jonka pystytte kuvittelemaan, ja me olemme siellä toivottamassa teidät tervetulleiksi.

Kysymys: "Kerrotko mitä kehoelementaali tarkoittaa, kiitos?"

- Kehoelementaali on eetterikehonne osa. Saapuessanne Maan päälle kristallimuodossanne Luojatietoisuuden ominaisuudet ja määreet, jotka teihin oli määrä sisällyttää, asetettiin fyysiseen chakrajärjestelmäänne, joka on kuin seitsemän erilaista mielikeskusta. DNA:ssanne ja syvällä kehoelementaalinne tietoisuudessa oli fyysisen kehonne suunnitelma, joka kehittyi asteittain pitkän ajan kuluessa. Teidän kehoelementaalianne voitaisiin kutsua keskusvalvomoksenne, joka on osa eetterikehonne koostumusta. Eetterikeho on aineellisen kehonne näkymätön vastine. Se pitää sisällään kolmen alemman kehonne Jumalalliset mallit: fyysisen, mentaalisen ja tunnekehon. Se ravitsee ja elävöittää aineellista muotoa ja hallitsee autonomista hermojärjestelmää, joka on vastuussa tahdosta riippumattomien elintoimintojen toiminnasta, kuten sydämestä, muista elimistä, verisuonista, hengitysjärjestelmästä jne.

Eetteri ja elementaalikehojenne tietoisuus korjaa fyysisen kehon vaurioita; teidän ajatuksillanne on kuitenkin valtava vaikutus elementaali-eetterikehonne reagointiin. Eetterikehon on tarkoitus ylläpitää korkeampivärähteisiä malleja kuin maallisen kehon; aikaa myöten siitä tuli kuitenkin herkkä ja vastaanottavainen epätasapainoisille mentaali- ja tunnekehon negatiivisille ajatusmalleille. Puutteet ja epätäydellisyydet vaikuttivat aluksi eetterikehojenne useisiin kerroksiin ja sittemmin ne tunkeutuivat asteittain aineelliselle tasolle ilmentyen sairauksina, tauteina ja vammaisuutena. Sama asia on nyt totta: teidän eetterikehonne paranee asteittain ja se palautuu sopusointuiseen tilaan, ja korkeammat, tasapainoiset värähtelytaajuudet, joihin yhdistytte, tulevat lopulta säteilemään fyysiseen kehoonne, parantaen ja palauttaen  jälleen kerran sen voimaa pursuavan terveyden. Teidän eetterikehonne tai eetterinen kaksosenne, kuten sitä joskus kutsutaan, pysyy teidän kansssanne kunnes siirrytte toisiin ulottuvuuksiin ja jätätte aineellisen kehonne, ja sitten se hajoaa asteittain ja palaa deeviseen elementaalikuntaan, josta se on tullutkin.

Kysymys: " Selitätkö mitä tarkoita alitajunnalla, tietoisuudella ja ylitajunnalla l. korkeammalla tietoisuudella"

- Teidän alitajuinen mielenne on ajatusprosessori, joka ottaa kirjaimellisesti kaikki ajatukset ja mielikuvat, joiden sallitte suodattua mieleenne, erityisesti ne, joita pidätte totuutenanne tai jotka edelleen hyväksyvät olennaiset negatiiviset uskomukset, jotka valitsitte tuottavanne nykyisessä inkarnaatiossa, jotta korjaisitte ne.  Alitajuinen mielenne hallitsee kaikkia maallisia tekojanne, tapojanne ja muistojanne. Affirmaatiot, visualisaatiot ja puheenne muuttaminen ovat nopeimmat tavat alitajuisen mielenne pois- ja uudelleenohjelmoimiseksi. Alitajuinen mieli vastaanottaa ohjeita kertauksen, rytmin ja tunteiden kautta. Alitajuinen mieli toistaa tai lähettää impulsseja, joita se ottaa vastaan tietokoneen tavoin. Se on subjektiivinen eikä tuomitse.

Tietoiseen mieleenne vaikuttaa koko ajan alitajuinen mielenne ja nykyisessä elämässänne se on kooste kaikkien menneiden elämienne kokemuksista, sekä myös siitä osasta ihmiskunnan kollektiivista tietoisuutta, jonka olette suostuneet synnyttämään sen korjataksenne. Jokainen sielu on syntynyt tähän elämään puhtaana ja viattomana. Jokainen teistä on kuitenkin tuonut mukanaan alitajuisessa mielessään ja DNA:ssaan tietyn määrän tasapainottumatonta värähtelyä, jonka olette itse luoneet monien menneiden elämienne aikana, kun muu taasen luotiin valitsemanne esi-isiltä perityn sukujuuren kautta. Tätä on menneissä opetuksissa kutsuttu "perisynniksi". Te tunnette sen karmana, ja että oli oma valitanne kokea oppitunteja noiden epätasapainotilojen korjaamisesta ja parantamisesta.

Teidän tietoinen mielenne sisältää noita asioita, joita olette hyväksyneet todeksi ja paikkansapitäviksi, olivatpa ne sitten positiivisia tai negatiivisia. Tietoinen mielenne varastoi saavuttamaanne tietoa ja kokemuksia ja impulssit, uskomukset, riippuvuudet ja ihmiskunnan kollektiivinen  tietoisuus vaikuttaa siihen tai hallitsee sitä osittain, jossain laajuudessa, alitajuisen mielenne kautta. Kolmannen ja neljännen ulottuvuuden tiiviyteen juuttuneilla on jäykkiä uskomuksia, jotka vastustavat muutosta. Kehittyessäänne valaistumisen polulla te yhdistytte asteittain Korkeampaan Itseenne ja laajennatte sitten tietoisuuttaanne Sieluitseenne, joka sisältää viisauden, jota on kutsuttu korkeammaksi tietoisuudeksenne tai ylitajunnaksenne tai korkeampien ulottuvuuksien sopusointuiseksi kollektiiviseksi tietoisuudeksi.

Alkaessanne tasapainottaa ja sopusoinnuttaa fyysistä chakrajärjestelmäänne ja Sieluitsenne sekä korkeamman itsenne sulautuessa Pyhään sydänkeskukseenne alkaa ylitietoisuuteenne tai korkeampaan tietoiseen mieleenne yhdistymisen prosessi. Tuolloin alkaa prosessi galaktisen ja kosmisen tietoisuuden korkeampiin totuuksiin yhdistymiseksi.  Alitajuinen mielenne käy läpi uudelleenohjelmointiprosessin  puhdistaessanne kaikki vanhentuneet, negatiiviset ja rajoittavat mallit, niin että pääsette vaivatta käsiksi mihin tahansa itseänne rajoittavaan ajatukseen ja voitte muuttaa ne nopeasti. Tietoinen mielenne on oikean ja vasemman aivolohkon uudelleenyhdistymisprosessissa, niin että kykenette käyttämään yhtä hyvin vasemman aivopuoliskon lineaarisia, konkreettisia, analyyttisiä ulospäinsuuntautuneita kykyjä aivojenne oikean puolen luovien, intuitiivisten, abstraktiivisten kykyjen kanssa.

Tämän prosessin saavuttaessa tietyn yhdistymisasteen te pääsette yhteyteen Viisauden valopakettien kanssa, jotka on varastoitu aivorakenteenne korkeammille värähtelytasoille. Kuten olemme aikaisemmissa viesteissä selittäneet, on olemassa valokalvoja, jotka tullaan nyt hajoittamaan, jotta teille avautuisi pääsy Pyhään Mieleenne. Pyhästä Mielestänne on väylä Pyhään Sydämeenne ja tämän yhdistymisen tapahtuessa olette edenneet jo hyvän matkaa tiellänne itsenne mestariuteen ja aivan uusi mahdollisuuksien maailma avautuu edessänne. Pyhä Mielenne tulee valaisemaan tunneluontonne ja Pyhä Sydämenne tulee valaisemaan älyllisen luontonne  palatessanne itsenne mestariuden yhdistyneeseen tietoisuuteen. 

Tulevat vuodet voivat olla mitä jännittävimpiä, täyttymyksen vuosia teidän elämässänne, mikäli vain alatte yhdistyä Pyhään Mieleenne Pyhän Sydämenne välityksellä. Olette tuottaneet  ihmeellisiä lahjoja ja ominaisuuksia; teidän on kuitenkin tietoisesti alettava päästä yhteyteen ja tuotava nämä lahjat tietoisuuteenne. Sallikaa itsenne kuvitella täydellinen maailma, jonka haluaisitte luoda, ja seuratkaa sitten sielunne töytäisyjä ja ryhtykää tarvittaviin toimiin unelmienne ilmentämiseksi.

Rakkautta ja sopusointua heijastamalla voitte olla sädehtiviä esimerkkejä läheisillenne. Nähkää itsenne muuntavan Muodonmuutoksen violetinsinisen liekin  ympäröimänä ja heijastakaa tämä aineen maailmaan. Te olette keskellä välttämätöntä initaatioprosessia tullaksenne kanssaluomisen mestareiksi maan päällä. Siirtyessänne jokaisen oppitunnin läpi ja nähdessänne niiden opetusten arvon, tietäkää ettei teidän enää koskaan tarvitse kokea noita tilanteita uudelleen. Nähkää jokainen vastoinkäyminen ja onnettomuus mahdollisuuden siemenenä. Kutsukaa mestareita ja meitä enkelikunnissa. Me olemme aina lähellä; kuiskatkaa meidän nimemme ja me vastaamme teille. Teitä rakastetaan äärettömästi.

MINÄ OLEN Arkkienkeli Mikael.

Suomennos Sara

tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #1 : 05.04.2008 15:24:25 »



tallennettu
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #2 : 05.04.2008 15:46:03 »

 smitten smitten smitten
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #3 : 05.04.2008 16:28:01 »

Hienolla tavalla nämä  angel kanavoinnit  liittyy toisiinsa  angel


« Viimeksi muokattu: 05.04.2008 16:31:02 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #4 : 05.04.2008 17:48:45 »

No juuri tänään ihmettelin, että mistä johtuu, kun minulle ei taas (menkkojen jälkeen) maistu mikään muu kuin jogurtticashewpähkinät, kaikki muu alkaa oksettaa. No elämänenergiaahan tässä pumpataan taas kroppaan puhdistusprosessin jälkeen Grin
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #5 : 08.04.2008 16:09:12 »

No juuri tänään ihmettelin, että mistä johtuu, kun minulle ei taas (menkkojen jälkeen) maistu mikään muu kuin jogurtticashewpähkinät, kaikki muu alkaa oksettaa. No elämänenergiaahan tässä pumpataan taas kroppaan puhdistusprosessin jälkeen Grin

AthaMaarit tuttua tuo mistä kirjoitat - mulla on usein " näissä energiapuhdistuksissa, pumppauksissa Afro ja muutoksissa" sellainen fyysinen olo ETTÄ kehon energiat ei oikein jaksa sulattaa juuri mitään tiivistä ravintoa JA silloin , itse asiassa joka päivä nykyään ravitsen itseäni ALPRO SOYA  juomilla - niistä saa monipuolisesti ravintoa = proteiinit hiilarit vitaminiit ja hivenaineet JA parasta laatua ... sitten Piltti, Bona ym. kasvis ja hedelmäsoseet - ovat taatusti hyväravinteisia ja tukittuja ( lapsille  Wink kun ovat) sokeritkin pääsääntöisesti on hedelmäsokeria, sitten mantelit ja muut siemenet NIISSÄ on taas hyvää rasvaa ja oliiviöljyä lorautan soseisiin ja pari tippaa sitruunamehua NIIN pysyy hiilarit matalana - ja sitten raejuusto .... ja hyvin sulaa ja fyysinen keho tulee ravituksi ... niin ja sitten vielä luonnonjukutit joihin kanssa laitan lorauksen oliiviöljyä ja pari mantelia - että valkuaisaineet imeytyy hyvin ... Afro 
Toimii silloinkin kun elämässä kaikenkaikkiaan on meneillään jotain sellaista että energiaa kuluu ja  "asioiden sulattaminen vie energiaa "

http://countries.alprosoya.com/alpro/FI_fi/index.html
http://www.oikeuttaelaimille.net/foorumi/index.php?showtopic=559
http://www.seege.fi/default.asp?t=2

 Toivottavasti kukaan  police ei  tickedoff kun tuli pikkasen mainosta - vaan hyvässä hengessä Afro
Kiss T.aaviisunen
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #6 : 08.04.2008 16:18:52 »


jiikoota vielä ... soyatuotteet,  on todella mun pelastus proteinin saannissa, ja tofu, kun en  syö punaista lihaa tai lihatuotteita -  paitsi joskus kun tulee äkkinäinen tarve syödä pari siivua metukkaa  Cheesy ja se riittää taas puoleksi vuodeksi.

Ja valkoiset pavut myös ... tässä nyt tämmöistä vähän offia topicista vaan who cares - me not  smitten
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: