Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tr uranus yhtymä deskendentti / venus  (Luettu 5328 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« : 04.01.2006 20:40:27 »

Moi viisaammat, ja moi muutkin  :Smiley

Onko kellään kokemusta tai näkökulmaa transitoivaan uranukseen deskendentillä? Esim. tuo cafe astrologyn tulkinta oli just tuollainen kaksipiippuinen, itsekin oon ajatellut että varmaan jomman kumman lainen vaikutus mutta on aika vastakkaiset... Tässä siis se:
 
Uranus Transits Opposition Ascendant
*Upsets and unexpected changes in relationships are extremely likely at this time. A free-spirited, independent streak arises in you, making you more selfish, independent, and unwilling to tolerate being stifled by another. You also rebel against others who are domineering or rigid in their way of dealing with other people.

+A time for discovering others or for finding yourself able to respond to friends or lovers and enter into relationships with a renewed sense of love and compassion. Real breakthroughs, willingness to try new and different approaches to relationships.


Mitäköhän muita juttuja kannattaisi katsoa että voisi vähän ennakoida "kummin käy"...? Kyse ei ole siis omasta kartastani. Mulla tosin samaan aikaan tuo Uranus yhtymässä venukseen. Hieman mietityttää.
tallennettu
Hansuli
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 281


Profiili
« Vastaus #1 : 09.01.2006 22:51:29 »

Kaikki tuntemani, minä mukaan lukien, jotka ovat ko. transiitin kokeneet ovat joutuneet parisuhteessaan melkoiseen mylläkkään. On tullut asumuseroja, välirikkoja etc. Kuitenkin kaikki ovat tästä tr. selvinneet ja parisuhde on jatkunut.
tallennettu

Aurinko kalat, AC leijona, kuu kauris, venus/merkurius vesimies, mars kaksonen
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: