Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Härkä N ja Vesimies M  (Luettu 7026 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ametisti82
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 30



Profiili
« : 24.03.2011 01:24:54 »

Voisko joku vähän auttaa ja selvittää mitä tästä tulee vai tuleeko yhtään mitään. Itse olen härkä nainen ja tapailen vesimies miestä.  Undecided
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 25.03.2011 12:36:40 »

Härät ja Vesimiehet ovat tiettävästi solmineet kestäviäkin avioliittojakin keskenään. Haastetta tässä yhdistelmässä kyllä on. Ensinnäkin kumpikin merkki on kuuluisa itsepäisyydestään. Vesimies kaipaa erittäin runsaasti vapautta, kun taas Härkä aistillisena merkkinä kaipaa paljon fyysistä läsnäoloa ja ehkä turvallisuuttakin. Härkä voi olla hyvin mustasukkainen ja omistushaluinen, mille Vesimies on allerginen.

Toisinaan Vesimiehillä on hyvinkin epävakaa ja menetyksien värittämä lapsuus tai nuoruus takana, jolloin Härän vakaus ja tasaisuus yhdistettynä aistillisuuteen voi olla suhteessa vahvakin valtti.

tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Veskari-83
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 289


Inner peace is found through passion


Profiili
« Vastaus #2 : 30.03.2011 14:27:44 »

Itse olin hetken harka kanssa, ja välillä oli paljon karmaa, mutta lopulta karman palettua (onko tää ees oikee suomenkielen sana Cheesy) loppuun, suhde päättyi. Näinhän se on jokaisen kohdalla, jos suhteella ei tämän inkarnaation kannalta ole enempää merkitystä, kuin esim. opastaa tietty ihminen oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, ei se myöskään kestä, vaikka vetovoima olisi miten kova. Omalla kohdallani tämä on tarkoittanut mm. sitä, että ihmiset ovat kuolleet kun ne ovat päässeet tiettyyn pisteeseen elämässään jne. Eli, riippumatta siitä mitkä kuviot kartoillanne ovat, jos rakkaus on olemassa, suhteella on merkitystä, eli anna palaa beibe koko sydämelläsi  smitten
tallennettu

aurinko vesimies (4. huone)
nousu vaaka
venus vesimies (5.huone)
kuu oinas (8.huone)
Kuunsolmu rapu (10.huone)

"Esiinnyt naismaailmassa itsevarmana ja haluttuna miehenä, jota ei kuka tahansa nappaa mukaansa ja etsit koko ajan naista, joka mitään kyselemättä vain ottaisi sinut.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: