Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Työ, ura ja ammatti  (Luettu 10944 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
T-H
Astroholisti
*****
Viestejä: 1988



Profiili
« Vastaus #15 : 06.03.2009 09:06:28 »

Nousuneitsyenä tuli mieleen kun mun tulkinnoissa on, että Nousu neitsyt:nä olen täydellisyyteen pyrkivä. Kylläpä tämä pitää paikkaansa, ainakin työssäni - kuvallisessa ilmaisussa.
tallennettu

OINAS - pässinpää

* Nousu Neitsyt
* NativeAmerican Haukka
julyette
Vieras
« Vastaus #16 : 09.03.2009 18:17:21 »


Onnea Fenix-linnun matkallesi!
Kiitos Minerwa. 
Hauska ilmaus, herätti oudon tunteen, positiivisella tavalla syvällä sisimässä, mistä ei kuitenkaan saa kiinni.  Smiley
 

Tuuli-Hiuksissa,
olen myös  askendentti  neitsyt  ja mieletön perfektionisti asiassa kuin asiassa. Toisinaan se on ihan hyvä, niin kuin juuri työssä, mutta on siinä huonotkin puolensa. Ehkä pitäisi noudattaa Utrion kirjassaan Ruusulaakso olevaa viisautta: "Täydellinen on täydellistä vasta sitten kun siinä on virhe".  Smiley

« Viimeksi muokattu: 09.03.2009 18:19:10 kirjoittanut julyette » tallennettu
linjalla
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106



Profiili
« Vastaus #17 : 11.03.2009 21:42:02 »

Lainaus
Missään nimessä  saturnus-haaste ei ole pelkästään negatiivinen vaan siihen sisältyy aina myös kasvun mahdollisuus. 


Lainaus
olen joutunut hakkaamaan päätä seinään työelämässä, eri tavalla tosin. Omalla kohdallani kaikella on ollut kyllä merkityksensä: vastoinkäymiset opettavat aina jotakin ja avaavat tarvittaessa silmät myös sille tosiasialle, että jossain vaiheessa elämäänsä on valinnut väärän tien. En sano, että sinun kohdallasi olisi niin, mutta kannattaa sitäkin miettiä

 saturnus - niin kuin ei muutkaan planeetat - ei missään nimessä kiusaa meitä huvin vuoksi, vaan näyttää tarpeen tullen missä ollaan hakuteillä. Mielestäni minkään planeetan mukana tuomat haasteet ei ole koskaan negatiivisia (vaikka siltä silloin tällöin tuntuukin).  saturnus -aspektit natalissa tosin viivästyttää (kehitys yleensä vasta keski-iän tuntumassa). Mutta mikä kiire meillä oikeastaan on? Elämä jatkuu keski-iän jälkeenkin. Tai  saturnus -ihmisillä se vasta silloin kunnolla alkaakin ( kauris ovat nuorena vanhoja ja vanhoina nuoria).


tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #18 : 15.03.2009 17:21:09 »

saturnus -aspektit natalissa tosin viivästyttää (kehitys yleensä vasta keski-iän tuntumassa). Mutta mikä kiire meillä oikeastaan on? Elämä jatkuu keski-iän jälkeenkin.

Niin - tottahan tuokin. Kiitos lohdutuksesta! Smiley Tässä yli kolmekymppisenä itsekin pähkäilen uutta suuntaa työelämälleni.

Tässä ketjussa tuntui olevan muutamakin, jolla on kauris keskitaivas tai saturnus kuutosessa. Itselläni on kauris askendentti ja kuutoshuoneen Saturnus, joka on T-ristin kärkenä, mutta ei kuitenkaan kontaktissa MC:hen ja askendenttiinkin se tekee kivasti kolmion. Kuitenkin tunnistan tuon "viivästyneen kehityksen" ainakin, jos puhutaan uran luomisesta tai vastuunotosta. Lisäksi neptunus MC:llä (neliössä kalat-aurinkooni) ei todellakaan ole selkiyttänyt urasuunnitelmia - päin vastoin. En ole koskaan elämässäni tiennyt, mikä minusta "tulee isona". Myöskin lahjakkuudet hajautuvat niin, että moni asia luonnistuu, mutta missään en koe olevani huippuhyvä.

Kuitenkin nyt, kun olen "näin vanhana" (heh) opiskellut taas uusia aloja ja asioita, koen että tähänastisen elämänkokemuksen myötä ymmärrän niitä paljon syvällisemmin. Prinsessa Victorian kihlattu Daniel sanoi jossain haastattelussa, jossa ihmeteltiin heidän pitkää kihlausaikaansa, että hän on tarvinnut tämän ajan. Ehkä minäkin olen tarvinnut tämän ajan - ilman tähänastista kokemusta tuskin opiskeluni olisi näin tehokasta. Ja ilman tähänastista kokemusta ja ikää olisin valmistuessani (jos nyt tutkintoa lähden suorittamaan) ollut niin nuori, että siitä tuskin olisi ollut alan työtehtävissä suurta etua - ehkä päin vastoin. Saa siis nähdä, mihin vielä päädynkään!
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Minerwa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 671



Profiili
« Vastaus #19 : 15.03.2009 18:04:58 »

Ajatus, kirjoitit jälleen sanoiksi sen, miten itsekin koen tämän aikuisopiskeluni  Smiley

Olen nimenomaan tarvinnut kaikki nämä vuodet kasvaakseni ihmisenä ja ratkaistakseni oman  saturnus-haasteeni, jota 4. huoneen sijainnilla olen kantanut mukana lapsuudesta asti (joku voisi sanoa, että myös karmana - ehkä niinkin)...

 saturnus rapu aspect_opp keskitaivas aspect_con merkurius aspect_con venus kauris

Itseluottamukseni ei kertakaikkiaan olisi riittänyt nuorena näin ison askeleen ottamiseen, ja vaikka olisinkin sen ottanut, en olisi ollut valmis, en tarpeeksi tietoinen omista motiiveistani ja kiinnostuksenkohtaistani, ja siitä, mitä haluan harrastaa ja mitä taas tehdä työkseni. Oli helppoa tehdä ns. "helppoja" ratkaisuja silloin. Nuorempana myös ihmissuhteet työllistivät ihan eri tavalla; nyt aikusena elämä on tasaisempaa, vaikka omat ongelmansahan tässäkin ajanjaksossa on. Oikeastaan lähdin tähän opiskelujuttuunkin mukaan kriisin myötä. Se oli se potku eteenpäin! Nytkin vielä aloittamiskynnys oli korkea ja päätöksen tekeminen nosti päivänvaloon yllättäviä tunteita, niitä samoja, jotka aiemmin olivat estäneet tälle tielle lähtemisen  idiot2  En vieläkään tiedä, mitä tästä loppujen lopuksi tulee ja miten saan kaikki käytännön asiat järjestymään, mutta nautin kovasti juuri tästä ihanasta keskeneräisyyden tilasta. Tärkeintähän on se, että on uskaltanut lähteä toteuttamaan unelmaansa ja etenemään valitsemallaan tiellä. Mitä sitten, vaikka se tie olisi pitkä ja kivikkoinenkin - pitkäkin matka täytyy aina aloittaa yhdellä askeleella  Wink
tallennettu

"Luultavasti myrskyjä on vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu."

Kuu-Mars-Asc Kaksoset, Au Vesimies, Venus-Merkurius-MC Kauris
Aurorah
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 15



Profiili
« Vastaus #20 : 31.03.2009 01:19:18 »

Harrastusrintamalla yleensä kun alotan jonkun projektin jota olen suunnitellut se jää yleensä kesken,
vaikka olisinkin päässyt ihan hyvään alkuun sen kanssa. Ja jos jollain ihmeen kaupalla saan sen vietyä loppuun, olen yleensä uuvuttanut itseni siihen pisteeseen etten enää jaksa, tai en ole siihen tyytyväinen ja alotan taas alusta.
Tai sitten aloitan siihen päälle taas seuraavan projektin.
Miksi? Sen kun tietäisi..  uglystupid2 Argh! (onneksi tämä ei sentään päde parisuhteeseeni).idiot2

Tämä oli pahimmillaan teininä. Ja kun sanon pahana niin tarkoitan painajaismaisena.
Multa puuttui pahasti se raja että mikä on liikaa ja mikä ei.
Harrastin samaan aikaan telinevoimistelua, kaunoluistelua, koripalloa, lentopalloa, uintia ja hevostalleja. Talleille oli vielä 21km matka jonka poljin kaverin kanssa joka päivä pyörällä kesäisin satoi tai paistoi. Kouluakin kävin siinä välissä aika suht keskiverto menestyksellä.
Kaikkia lajeja harrastin ihan tosissaan ja menestyinkin niissä ihan kivasti, vaikka aika rankkaahan se oli fyysisesti. Onneksi rapuäitini sitten ilmoitti että tytöllä taitaa olla muutama rauta liikaa tulessa joten silloin sai jäädä moni harrastus pois telinevoimistelun tieltä jota sitten jatkoin 15 vuotiaaksi asti.
Sitten ne pojat vei mennessään.. angel


Mutta työrintamalla ei ole yhtään sen helpompaa tällä asenteella. idiot2. Työn pitää olla mielenkiintoista, eikä pakkopullaa. Pakkopulla on minulle kuin myrkkyä..tarvitsin 6 työpaikkaa ja mooonta vuotta sen tajuamiseen  buck2

Olen nyt lähivuosina eksynyt töihin joko puutarhalle ja pariin hyväntekeväisyysjärjestöön jossa olen viihtynyt tosi kivasti kun olen saanut käyttää luovuutta.
Taloudellisesti tämä asenne on koitunut tosi kohtalokkaaksi ja muiden läheisten on ollut välillä vaikeaa ymmärtää ajatuksenjuoksuani..mitä en kyllä yhtään ihmettele..olen jopa ehdottanut läheisilleni että vaihdetaanko..
i try your shoes, you try mine..olisi niin helppoa kun ei vaan välittäisi että mitä sitä tekee ja missä.

Muita samiksia? Vai olenko ihan ypöyksin Sad



« Viimeksi muokattu: 31.03.2009 13:00:25 kirjoittanut norah » tallennettu

Aurinko, Kuu & Merkurius Kalat.
Nouseva Neitsyt.
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: