Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pallaskissan ap-kartta  (Luettu 4479 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Pallaskissa
Astro-nauttija
****
Viestejä: 920



Profiili
« : 02.10.2007 14:20:06 »

Kuulisin mielelläni mielipiteitä tästä tänään voimaan tulevasta auringonpaluukartasta. Jupiter Askendentilla, hmm, ei ole tarkoitus lisääntyä joten lienee syytä tarkkailla ruokavaliota??? Vai voiko se 1. huoneen puolella tuoda jotain muuta? Ja Merkurius tarkalleen keskitaivaalla, hmm.
tallennettu

aurinko vaaka
kuu kalat
askendentti rapu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 02.10.2007 14:51:07 »

viet opintosi loppuun kotona töitä tehden samalla seuraten poijaan valtavaa kasvuhujausta ja liikkeellelähtöä
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 06.10.2007 12:05:33 »

Jupiter AP:n 1. Huoneessa
Viittaa että henkilökohtaiset tarpeet ja asiat ovat tulossa kasvavasti tärkeämmiksi ja tulevaisuuden kasvu voi riippua näiden ominaisuuksien tunnistamisesta. Mahdollisuudet henkilökohtaiseen menestykseen ja edistymiseen tänä vuonna on suuret, mutta vain niillä jotka ovat todistaneet olevansa itsen kehitykselle tarvittavan ajan ja panostuksen arvoisia. Ensin arvioi pääomasi. Et voi alkaa täysillä käyttämään ja voimistamaan avujasi joita et tunnista ja arvosta. Itsearvostus kasvattaa itsevarmuutta, joka on tärkeää prosessissa mahdollisuuksien alullepanossa ja kehittämisessä.

Toiseksi henkilökohtaisten tarpeiden ymmärtäminen on tärkeää, sillä et voi täyttää tarpeita joita et huomioi tai pidät merkityksettöminä. Vimma itsen kehittämiseen nousee tietoisuudesta siitä mitä sinulla on tarjota toisille ja mitä tarvitaan vastineeksi. Kiinnostus itsestä on saavutusten kulmakivi vuoden aikana. Sinun täytyy uskoa itseesi, kykyihisi ja tulevaisuuteesi urkkiaksesi tämän sijainnin mahdollisuudet. Ne jotka aikailevat ja viivyttelevät itsekeskeiseltä tai egoistiselta näyttämisen pelosta, menettävät mahdollisuudet tulla täysin motivoituneiksi kohti menestystä. Nyt on aika laajentaa näkemyksiä ja testata kykyjäsi käydä käsiksi uusiin ja vaikeampiin projekteihin. Usko itseesi tarpeeksi salliaksesi uusien kokemusten venyttää osaamisesi rajoja. Optimismi, kun ei äärimmäistä ja katteetonta, kannattaa.

Kaikkein tärkein tehtävä tähän sijaintiin liittyen on mahdollisuuksien luominen. Vuoden aikana mahdollisuudet ja suotuisat asiat ovat itse tehtyjä; ne eivät putoa syliin. Sinun täytyy aktiivisesti jalostaa tilannetta tai työtä jota haluat jotta tavoitat sen. Tämä ei ole vuosi jolloin odottaa apua ulkopäin paljonkaan. Sinun täytyy luottaa omaan nokkeluuteesi kasvattaaksesi mahdollisuuksia itsellesi, joita ei olisi olemassa ilman omia ponnistelujasi. Luonnollisesti et tee tätä ilman jonkin asteista itseluottamusta. Siksi avujen ja  tarpeiden uudelleenarviointi  on ehdottoman tärkeää.

Tämän sijainnin asia on vapaus. Et voi pysyä rajoittuneena, jos olet kasvamassa reunojesi ylitse. Henkilökohtainen laajentuminen riippuu suunnan vapaudesta. Jos olet ollut sidottu aikaisemmin, tämä voi olla vuosi jolloin vapaus tulee automaattisesti. Mutta jos Jupiter on raskaasti aspektoitu, sinun täytyy ponnistaa suurempaan vapauteen kun huomiosi on jakautunut useiden eri alueiden kesken. Itsekkyys, todellinen tai kuviteltu, voi olla tapetilla.

Voit antaa tämän ajan valua hukkaan. Vain omien ponnistelujesi kautta mahdollisuudet toteutuvat ja menestys muuttuu todeksi. Kukaan ei työnnä sinua saavutuksiin. Mutta jos jätät väliin, saatat missata mahdollisuuden henkilökohtaiseen kasvuun ja palkkioon, sillä asioilla on taipumus toteutua odotettua paremmin.


Myös minulla on tuo samainen tilanne AP -kartalla, voitaneen vertailla kokemuksia vuoden mittaan ja sen päättyessä!?! 

tallennettu

Pallaskissa
Astro-nauttija
****
Viestejä: 920



Profiili
« Vastaus #3 : 06.10.2007 15:43:13 »

Kiitos, Emelia! Ilman muuta jatkamme auringonpaluiden pähkäilyä, täytyykin käydä  tutkailemassa sinun ap-karttaasi (blogissasi, eikö?).

Kiitos myös muille kurkistajille!
tallennettu

aurinko vaaka
kuu kalat
askendentti rapu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 06.10.2007 16:32:40 »

Jep!  Wink

Olen jonkin ehtinyt pähkäillä blogissani tuota AP -karttaani, tosin tuo projekti on pahasti keskeneräinen... Embarrassed
tallennettu

Pallaskissa
Astro-nauttija
****
Viestejä: 920



Profiili
« Vastaus #5 : 23.11.2007 12:56:56 »

Hahhaa, Uranus AP-kartan kakkoshuoneessa näyttää ainakin televän elämästä taloudellisesti mielenkiintoista , tulot näyttävät olevan epäsäännöllisiä ja menot myös! Täytyy varmaan lotota, voihan tuo Uranus tuoda äkkirikastumistakin  :Smiley
tallennettu

aurinko vaaka
kuu kalat
askendentti rapu
Pallaskissa
Astro-nauttija
****
Viestejä: 920



Profiili
« Vastaus #6 : 23.11.2007 13:56:34 »

Lainaus käyttäjältä: Lilja-82
Voisiko Uranus 2.huoneessa tuoda tavalla tai toisella taloudellista vapautta?
Jupiter Jousimies-nousulla tuonee myös vapaudenkaipuuta.  Smiley

Uranus kakkosessa voi tuoda "vaihtelua" taloudelliseen tilanteeseen / fyysisiin resursseihin ja Jupiter nousevana tuo aivan takuulla jonkinlaista laajentumista, jännityksellä odotetaan!

Lainaus käyttäjältä: Lilja-82
Mitenkäs muuten olet tuon Kuu kaksosen kokenut? Minulla kans sama kuumerkki tulevalla ap kartalla.

Jotenkin vapauttavana, syntymäkuu kun rämpii siellä Kaloissa (kuten sinullakin) niin Kaksosmainen kepeys tuntuu välillä hyvältä  Wink

Lainaus käyttäjältä: Lilja-82
Aurinko 9. huoneessa. Sinulla on tainnut tulla aika paljon Jousimies-Kaksonen teemaa elämään, onko ollut sellaisia merkkejä?  Wink

Hih, perheessä on kaksi Jousimiestä, niissä piisaa hetkeksi. Olisi kyllä ihanaa päästä vähän matkustelemaan... Toistaiseksi se 2. h Uranus on vain kurittanut kukkaroa, joten matka-haaveet pysyvät vain haaveina  Embarrassed Toivossa on hyvä elää Smiley *täyttää maanisesti kaikkia arvontalipukkeita, joilla voi voittaa matkan tai rahaa*
tallennettu

aurinko vaaka
kuu kalat
askendentti rapu
Pallaskissa
Astro-nauttija
****
Viestejä: 920



Profiili
« Vastaus #7 : 27.11.2007 11:31:12 »

Pah, ei vieläkään lottovoittoa  Cheesy ...Sen sijaan tajusin, että syy jatkuvaan kärttyisyyteeni (poikkeuksellista minulle, ihan oikeasti, olen normaalitilassani hyvinkin leppoisa  Smiley) taitaa näkyä ap-kartalta; Pluto oppositiossa Kuun ja Marsin yhtymään seiskahuoneessa  Cry Voi siippa-parkaa. Kissa on snappy! Olenko tuomittu koko vuoden kestämään ärtymykseen?
tallennettu

aurinko vaaka
kuu kalat
askendentti rapu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #8 : 27.11.2007 12:24:47 »

no ainakin  mars on eläväinen liikkeissään pitkän aikaan,
sitä paitsi onhan sinulla  venus aspect_sex mars luomassa sopuisuutta ja sitoutuen  saturnus.n voimin parisuhteeseen,
 kuu on eläväinen ja optimistinen,leikin varjolla kujeillen
kaksosissa, kuu aspect_sex venus,uusia leikkejä kehiin??
ja kaikestahan selviää keskustelemalla  merkurius aspect_tri mars ja  merkurius
vieläpä näkyvästi päivänvalossa,
päivällä puhutaan ja illanhämyssä  kuu aspect_sex venus
jätetään puheet sikseen......
pidä  pluto:a rikkautena,mahdollisuutena muutoksiin,
suuntaa ärtymys uusille urille,tekoihin,tartu sarviin ja ohjaa minne haluat,siinähän on tahdonvoimaa,
kun vaan muistaa että muutos vaatii aina suunnan
(postikortissa pyörä puunoksilla)
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: