Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Autovarkaus  (Luettu 3267 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
BlueRose
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 348


I Love Yuo Mom


Profiili
« : 03.12.2007 21:46:46 »

Näin sellaisen unen, että meidän autosta oli viety renkaat ja soitin  Angry mie sanoin vielä unessa, että ompa hyvä kun sentäs auto säilyi, onneksi oli rattilukko coolsmiley auto oli ihan meidän auton näköinen ja valkea väriltään, niinkuin oikeesti onkin, mutta unena aina outo, osaako joku selittää mitä se voi meinata, koska en saa yhteyttä että päivätajunnassa miettisin sellaisia asioita esim buck2
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1332



Profiili
« Vastaus #1 : 03.12.2007 22:35:43 »

Että Sinulta viedään tai estetään liikkumisen vapaus (renkaat), yleensä eteneminen joksikin aikaa. Samoin saat huomautuksen pitää suu supussa (soitin).

(Anteeksi suora puhe, toinen pässi ja osittainen sawotar minäkin.)

Tämä on kuitenin sinulle hyväksi, joten vaikka ottaa koppaan, niin malta mielesi. Elämäsitoteuttamisen ja mielipiteen-ilmaisun vapaudethan menevät Sinulta vain tilapäisesti.

Jotenkin miellän, että olet harmittomasti heijastellut kuulemiasi asioita ympärillesi. Nyt Sinulta estetään sen vuoksi muutamia asioita rajoitetuksi ajaksi. Tai oikeammin itse estät, kun nolottaa. Ethän Sinä pahaa ole tarkoittanut, mutta asioitten kohde /-teet eivät sitä purematta niele.

Terveellinen opetus meille sujuvasanaisille savottarille ja muillekin, jotka eivät oikein tahdo  muistaa, ettei kaikkea ole asiallista eikä kohteliastakaan huudella ääneen ja julkisilla areenoilla.

Tämä vahvistaa ilonpilkahduksia Sinunkin sisimmässäi, tämä kokemus.

Kaikkea hyvää! Wink
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
BlueRose
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 348


I Love Yuo Mom


Profiili
« Vastaus #2 : 04.12.2007 21:29:56 »

Totta turiset smitten nimittäin olen tällä hetkellä sellaisessa työssä, jossa vaitiolo on ehdottoman tärkeää ja todellakin joudun omaa sponttaanisuutta/impulsiivisuutta tyrehdyttää crazy2 joudun valikoimaan sanat tarkkaan missä ja miten puhut, eli olisiko se merkki, että tälle alalle en suuntaudu, koska olen katsomassa tätä vaihtoehtona ja olen pyytänyt henkioppailtani merkkiä, onko tämä minun juttu? Eräs ohjaaja sanoi, että olen liian empaattinen tähän hommaan Shocked itse miellän asian oikeaksi, koska on tosi vaikeata ottaa ammattimaista otetta hommaan Lips Sealed
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: