Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kvinkunssi-kokemuksia  (Luettu 5214 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
enska
Vieras
« : 01.01.2006 16:14:21 »

Hei
Noista transiiteista on yleensä tullut seurattua vain näitä yleisimpiä eli yhtymää. opparia, neliötä, kolmioita ja sekstiiliä, mutta sanokapas tietäjät miten erilaiset KVINKUNSSIT kartallanne ovat vaikuttaneet?
Seuraatteko yleensä kvinkunssi-transiitteja? Miten ne poikkeavat es. neliöistä tai oppositioista, eikös kvinkunssikin lueta näihin ns.vaikeisiin transiitteihin? Siis konkreettisesti kuinka olette huomanneet ..Esimerkkejä?
Ja jos vielä kirjoittaisitte mitkä planeetat olivat kuviossa, missä huoneissa jne.
tallennettu
Loume
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 77


Profiili
« Vastaus #1 : 02.01.2006 02:50:53 »

Minulla näyttäisi olevan tuo kvinkunssi kova sana tammi-helmikuussa. Osaisiko joku kertoa mitä voisi olla tulossa:
 jupiter aspect_kvi mars
 mars aspect_kvi kuu
 mars aspect_kvi nousumerkki
 mars aspect_kvi venus
 mars aspect_kvi aurinko
 mars aspect_kvi merkurius
 idiot2
tallennettu

Nousumerkki Vaaka
Aurinko Vaa'assa
Kuu Jousimiehessä
Merkurius Skorpionissai
Venus Vaa'assa
Mars kaksosissa
Loume
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 77


Profiili
« Vastaus #2 : 13.01.2006 00:20:23 »

Niin, että osaisiko joku kertoa kvinkunssista. Joka paikassa se kuvataan niin negatiivisena. Ja onko se kuinka harvinainen?

Tietäväiset vastailkaas smitten
tallennettu

Nousumerkki Vaaka
Aurinko Vaa'assa
Kuu Jousimiehessä
Merkurius Skorpionissai
Venus Vaa'assa
Mars kaksosissa
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469Profiili WWW
« Vastaus #3 : 13.01.2006 18:59:54 »

Kyllähän noi kvinkunssit yleensä koetaan aika hiertäviksi aspekteiksi niin transiittina kuin syntymäkartan aspekteinakin. Kvinkunssi kuvaa usein jännitteitä ja pelkoja, jotka estävät ihmistä toteuttamasta itseään. Kasvun paikka kai siinäkin kuten ylipäänsä kaikissa haastavissa transiiteissa.

Omalta kartaltani en juurikaan seuraa kvinkunsseja transiitteina muuta kuin silloin, jos joku planeetta on tulossa kartalle niin, että syntymäkartalla jo olevasta kvinkunssista on muodostumassa Yod. Noiden tilapäisten Yodien sanotaan olevan usein näkyvästi kartalla merkittävien tapahtumien aikaan, jopa kuolemantapausten. Tuohon en osaa ottaa kantaa, mutta ainakin tyttären sairastumisen aikoihin hänen kartallaan tosiaan tilapäinen Yod operoi.

Mailis,
hyvinpä on karttasi kuvannut ihmissuhteissa aiheutuvaa nepparimaista sekaannusta, joka kuitenkin sitten kaiketi päättyi positiivisesti jupparienergioiden mukaisesti. Mutta varmasti käymään itsesi kanssa paljon painia (ja niiden muidenkin), sillä kvinkunssin toisena päänähän oli oman persoonan herkkyyden/vahvuuden kehittäminen (Aurinko 1. huoneessa Kaloissa).

Loume,
ei kai kvinkunssi mitenkään erityisen harvinainen ole. Vasta sitten kun niitä on kaksi, joilla molemmilla sama kärkiplaneetta, muodostuu Yod, joka onkin jo sitten paljon harvinaisempi. En osaa karttaasi näkemättä (jos sittenkään) arvailla tulevia, mutta sen voin sanoa, että ainakin nuo Marsin transiitit ovat onneksi melkoisen lyhytaikaisia, joten uskoisin että nou hätä.  Wink Jupiterkaan ei ihan kauhean kauaa Marsiasi transitoi, sillä kvinkunssin ollessa kyseessä orbina pidetään yleensä vain noin 2 astetta tehden transiitista melkoisen vikkelän...
tallennettu

Khallayne
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 27


Profiili
« Vastaus #4 : 21.03.2006 22:48:13 »

Ei kai ne kovin harvinaisia ole. Itselläni ollut tämän kevään aikana 3 kvinkunssia, jotka ovat hankaloittaneet eläämääni hiema. Tulossa vielä tälle vuodelle 

 mars aspect_kvi kuu ja kaski kertaa vieläpä idiot2
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: