Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: IHMISHISTORIA TOISELLA TAVALLA~Kirjoittanut Inger Susag  (Luettu 4155 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 20.07.2008 15:26:06 »

osa 1.

IHMISHISTORIA TOISELLA TAVALLA

Kirjoittanut Inger Susag ( www.luciamica.com)
Syksy 2007 (Norja)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämä ihmisen historian näkemys perustuu Ingerin yhteyteen korkeamman itsensä kanssa. Lähdetietoisuus jonka osia kaikki olemme, erottuu rakkaudesta, säkenöivän luovasta ilosta ja halusta tutkia.


Kun luet tätä, yritä hyväksyä, että on monia ulottuvuuksia, jotka ovat samassa "tilassa". Lineaarinen havaintotapamme fyysisessä maailmassa tekee tämän vaikeaksi ymmärtää. Atomi- ja kvanttifysiikka ovat tieteenaloja, jotka tulevat vahvistamaan tämän… Siihen saakka meillä on luonteeltaan "yliluonnollisia" kokemuksia näissä päällekkäisissä ulottuvuuksissa - meidän on vain hyväksyttävä se. Tai voit yrittää tuntea syvällä sisälläsi, resonoiko tämä kanssasi. Kaikki olemassa oleva on itse asiassa liikkeessä olevia hiukkasia. Yleisesti ottaen voimme sanoa todellisuusulottuvuuksista, että mitä korkeampi kyky on rakastaa ehdottomasti ja ymmärtää ykseyttä, sitä korkeampi on hiukkasten ja ulottuvuuksien värähtelytaajuus.

Maailmankaikkeuden voima ei liity siihen, mitä voimme älyllistää, vaan kykyymme rakastaa ehdottomasti ja olla läsnä.


MAAILMANKAIKKEUS JA LUOJAMME

Maailmankaikkeutemme on yksi monista tuhansista. Meidän maailmankaikkeudessamme Isis ja Osiris ovat elämän alkuperä. He laittavat asiat liikkeelle! He ovat jumalainen feminiininen ja maskuliininen mieli, jotka yhdessä ovat Luoja, olemassaolomme Lähde. He käyttävät Keskusauringon neutraalia energiaa kaiken luomiseen tässä maailmankaikkeudessa. (On toisia maailmankaikkeuksia, joissa esim. rauhallisuus ja järjestys tai älykkyys ovat korkeimpia laatuja.)

Toisin sanoen, Isis ja Osiris ovat jumalainen feminiini- ja maskuliinienergia. Yhdessä he ovat universaalin Lähteen tietoisuus. Tämä on luomakunnan luonne: kaikki olemassa oleva on sekä ainetta että tietoisuutta ja yhdistetty ominaisuuksista, jotka ovat alun perin feminiinisyyttä ja maskuliinisuutta. Me kaikki koostumme näiden kahden energian ominaisuus- ja energiamuunnelmista. Itse asiassa heidän valtava tietoisuutensa pitää kaiken paikoillaan ja muuttaa sitä! Tietoisuus on kaiken alkuperä.

TÄMÄN SYKLIN ALKAMINEN

25000 vuotta sitten luotiin aivan ensimmäiset mestarit, jotka laskeutuivat fyysiseen kolmanteen ulottuvuuteen maan päälle. Tämä tapahtui Lemuriassa,mantereella missä Tyynimeri on tänä päivänä. Ensimmäinen mestari tuli tänne tarkoituksenaan osoittaa ihmiskunnalle polku rakkauteen ja rauhaan. Hän oli inkarnaatio sekä Isis- että Osiris-energiasta ja näin yhtä paljon feminiininen ja maskuliininen. Hänen nimensä merkitsi valonkantajaa. Hän tuli maan päälle jumalolentona, joka pystyi ilmentämään ajatuksella. Tämä oli hänen todellinen luontonsa.

Hän tiesi olevansa luova voima ja näin pystyi luomaan täysin luottavaisena. Mitkään rajoittavat ajatukset eivät estäneet häntä luomasta sitä, mitä hän halusi. Kun hän tuli paljon matalampaan maan taajuuteen, hän alkoi reagoida ja ajatella täysin eri tavalla, kuin miten hän oli toiminut luojaulottuvuudessa.

Ihmisrotu oli tuolloin melko primitiivinen rotu, joka oli juuri alkanut kehittää kieltä. Mestari alkoi reagoida tunteilla ja tunsi torjuntaa, syyllisyyttä, alemmuutta, pelkoa, häpeää jne. Tämä johti rajoittaviin ajatusmuotoihin, jotka saivat hänet kadottamaan ymmärryksen siitä, että hän oli universaalin Lähteen osa. Hän "lankesi" eli hän kadotti jumalaiset kykynsä ja hänestä tuli ihmisolento. Kun näin tapahtui, luotiin se tietoisuuskenttä, mikä muodosti kollektiivitietoisuuden perustan. Perusarkkityyppimallit muodostettiin ja jokainen hänen jälkeensä tulleen mentaalikenttä "napsahti" tähän tietoisuuskerrokseen.

Ennen kuin Valonkantaja tuli alas maan päälle, Lähde oli luonut tietoisuusrakenteen, mikä on antanut meille erillisyyden tunteen. Osiris, Lähteen maskuliiniosa, lähetti tytärosansa, Gaian, maan päälle ja antoi hänen ylläpitää valoenergiakenttää noin 40 metriä maanpinnan alapuolella. Tämä energiarakenne on kaikkien näiden 25000 vuoden ajan lähettänyt elämänvoimaa ja tietoisuutta chakrajärjestelmään jalkojemme alta (omega-chakra). Meidät elossa pitävää elämänvoimaa ei siis tule ainoastaan yläpuolelta!

Kaikki syntyneet ihmisolennot OVAT Lähdettä - olemme universaalia energiaa. Tämä merkitsee sitä, että energiamme tulee Keskusauringosta, mikä on itse asiassa puhtaan valkoista valoa. Keskusauringon valo muunnetaan sitten kaikiksi muunlaisiksi energiamuodoiksi, joista koostumme. Maailmankaikkeutemme Lähde on luonut kaiken maailmankaikkeudessamme tietoisuudellaan… jonka osia olemme kaikki.

Energia joka virtaa olemukseemme yläpuolelta, tulee erään energiaportaalin kautta, chakran joka on noin 20 cm päämme yläpuolella. Sitä kutsutaan alfa-chakraksi. Korkeampaa tietoisuutta joka virtaa olemukseemme sieltä, kutsutaan korkeammaksi itseksi ja se luotiin, silloin kun synnyimme. Se on suorassa yhteydessä universaalin Lähteen tietoisuuteen.

Silloin kun aloitimme tämän ihmiskunnan syklin, Lähde halusi haastaa itsensä ihan uudella tavalla. Näin se teki energiaohjelmoinnin, joka virtaa olemukseemme sekä ylhäältä että alhaalta... Lähde antoi ihmisille sellaisen ajatuksen ja tunteen, että meidät on luonut jokin voima itsemme ulkopuolella. Kaikki olennot kaikilla muilla tämän maailmankaikkeuden planeetoilla tietävät, että he ovat yhteydessä universaaliin mieleen ja että he ovat kanssaluojia.

Tämä oli kaksinaisuuden ja sen alkuperä, jota olemme kutsuneet erillisyydeksi tai harhaksi. Lähde halusi kaikkien yksilöiden, jotka syntyivät tästä - eli meidän - kehittyvän täysin uudella tavalla ja sitten löytävän tiemme takaisin Lähteeseen! Se antoi itselleen todella suuren haasteen… MEIDÄT! Tätä ei ollut koskaan tehty maailmankaikkeudessa ja Lähde ei todellakaan odottanut meidän eksyvän… Kaikki on näyttänyt olevan vaikeampaa, kuin Lähde oli ajatellut…

Nyt ollaan tässä! Olemme kohta löytämässä tiemme "kotiin"… On aika valmistautua suureen muutokseen. Tästä näillä nettisivuilla on kyse. Kaksinaisuusohjelmointi on nyt poissa! Tietoisuus jota nyt virtaa olemukseemme, sisältää ykseysaistimuksen. Tämä saa aina vain useammat ihmiset heräämään ja alkamaan ajatella eri tavalla.


LEMURIA
37 vuotta sen jälkeen kun Valonkantaja tuli, monia muita mestareita ja arkkienkeleitä korkeammista ulottuvuuksista inkarnoitui hänen seurakseen maan päälle. He kaikki halusivat tutkia ja leikkiä kolmannen ulottuvuuden todellisuudella ja osallistua ihmisrodun taajuuden kohottamiseen näyttämällä heille tietä yhteisöllisyyteen ja iloon.

Kun he tulivat, heillä oli täydellinen jumaltietoisuus ja he kykenivät luomaan ja ilmentämään ajatuksella, aivan kuin Valonkantaja. He kuitenkin myös lankesivat ottaessaan kollektiivisia ajatusmuotoja. Muutamat päättivät vetäytyä luojaulottuvuuteen, koska heistä tuntui liian vaikealta jäädä maan päälle. Näillä jumalolennoilla oli sukupuoli, mutta tuolloin he eivät olleet lisääntymiskykyisiä.

He pystyivät luomaan ajatuksillaan, joten heihin katsottiin jumalina. Heidän yrityksensä opettaa ihmisille omia taitojaan eivät onnistuneet. Maan sielut vain ihailivat heitä eivätkä ymmärtäneet, että hekin pystyivät kehittymään samalla tavalla. He alkoivat palvoa näitä.

Lemurian kausi kesti noin 9000 vuotta. Lemuriaa kutsuttiin Eedenin puutarhaksi. Luonto ja ympäristö oli järjestetty hyvää kehitystä varten maan päällä. Alussa jumalolennot söivät "mannaa", jota he itse asiassa ilmensivät omaksi ruuakseen, mutta vähitellen he alkoivat syödä puiden hedelmiä. Tämäkin sai heidän taajuutensa alenemaan. Tuohon aikaan ihmiset olivat kasvissyöjiä.

Jonkin ajan kuluttua Lemuriassa kehittyi vallanjano ja manipuloivat voimat. Tämä sai Gaian, Osirisin tyttären ja maapallon "jumalattaren", tulemaan aina vain epätoivoisemmaksi, kunnes se lopulta pakeni maapallolta! Estääkseen ihmisolentoja menettämästä valonsa, joka ankkuroi heidät maahan, Osiris tuli maahan koko maskuliiniolemuksensa kanssa. Ja tämän syklin ensimmäinen napamuutos tapahtui. Voimakas siirtymä maan sisällä sai Lemurian katoamaan valtamereen. Vain muutama vuorenhuippu jäi jäljelle. Ne ovat Tyynenmeren saaria. Jäljellejääneestä väestöstä tuli tämän päivän polynesialaisia ihmisiä. He ovat lemurialaisten jälkeläisiä.


ATLANTIS

Lähde aloitti sitten uuden suunnitelman maapallon historiassa - Atlantiksen kauden. Lemurian elämään oli vaikuttanut Gaian feminiininen voima. Nyt seuraavassa vaiheessa Orisiksen koko maskuliinitietoisuus oli maan sisällä. Isiksellä oli vastuu siitä energiasta, joka muodosti ihmisten korkeamman itsen. Lähde käytti Lemurian kokemuksia ja aloitti alusta Atlantiksella. Tämä manner sijaisi Atlantin valtameren pohjoisosassa.


Nyt Lähde päätti inkarnoitua jumalolentoina, jotka pystyivät lisääntymään ja yhdistymään ihmisrodun kanssa. Tällä jaksolla ne jumalolennot joista myöhemmin tuli kreikkalaisia jumalia, tulivat maan päälle! Eros oli yksi heistä. Hänen tehtävänsä oli hedelmöittää mahdollisimman monta naista ja samassa tehtävässä oli useita olentoja. Sekä miehet että naiset alkoivat yhdistyä ihmisväestön kanssa. Suunnitelmana oli rotujen yhdistäminen ihmisrodun kehittämiseksi korkeampaan taajuuteen ja suurempaan kykyyn rakastaa ehdottomasti.

Useat tämän päivän rodut syntyivät tuolloin. Ne kehittyivät omina ryhminä ja sitten yhteiskuntina Atlantiksella. Yksi mestari saattoi näin olla sen koko ryhmän kantaisä, josta tuli jokin rotu. Nämä yhteiskunnat kehittyivät kulttuureiksi, joista muutamien tuhansien vuosien jälkeen alkoi tulla vihamielisiä toisiaan kohtaan ja näin loimme kansat ja sodat. Lähde oli halunnut ennen kaikkea luoda moninaisuutta…

Tällä jaksolla olentoja maailmankaikkeuden toisilta planeetoilta ja ulottuvuuksista kutsuttiin inkarnoitumaan maan päälle - sillä ehdolla että heidän pitäisi osallistua lisäämään rakastamisen kykyä ja toteuttamaan planeetan ylösnouseminen viidenteen ulottuvuuteen. Kaikille tämä seikkailu merkitsi sitä, että he loisivat karmaa, kun he tulisivat alas maahan. Tämä merkitsi energiakiinnitystä toisiin ihmisiin.

Inkarnoituminen maahan merkitsee kaikille maailmankaikkeuden toisista paikoista tuleville sitä, että he vievät mukanaan takaisin saamansa opit ja kokemukset. Näin se mitä maapallolla tapahtuu, on tärkeää koko maailmankaikkeudelle - taajuus lisääntyy kaikkialla.

Atlantiksen aika erottuu siitä, että silloin toiset maailmankaikkeuden sivilisaatiot vaikuttivat suuresti. Atlantiksen mestarit saivat yhteyden maan ulkopuolisiin olentoihin ja saivat teknologiaa, jota ei ollut nähty aiemmin maan päällä. He toivat mm. Siriukselta valokristalleja, joilla oli kyky tallentaa ja vahvistaa tietoista energiaa. Niinpä he pystyivät luomaan hyvin vahvalla ajatusvoimalla.

Ne kristallit joita tuolloin oli maan päällä, ovat heikentyneet ihmisten ajattelusta, joten ne eivät toimi enää alkuperäisellä tavalla. (Atlantiksen ajalta olevat, negatiivisesti ohjelmoidut kristallit ovat aikaansaaneet onnettomuuksia Bermudan kolmioksi kutsutussa paikassa. Vanha ohjelmointi on nyt kumottu ja muutettu positiiviseksi.)

Teknologiaan keskittyminen johti siihen, että ihmisille kehittyi suuri älykkyys, mutta heidän kykynsä rakastaa ehdottomasti ei lisääntynyt. He kehittivät mm. geeniteknologiaa. Vähitellen heiltä hukkui se painopiste, mitä he olivat tulleet tänne tekemään.

Tuolloin ihminen kehitti ydinvoiman. Käytettiin jopa atomipommeja. Lähde suree kovasti sitä, että ihmiset käyttävät maailmankaikkeuden upeinta voimaa tuhoisasti. Ydinvoima antaa kaikille maailmakaikkeuden auringoille ja tähdille energian. Ilman sitä emme voisi olla olemassa, koska aurinkomme valo on jatkuva sarja atomiräjähdyksiä. Niinpä atomiteknologia ihmisten käsissä on katastrofi yksilöille ja koko maailmankaikkeudelle. Jokainen maan päällä tapahtunut atomiräjähdys on vaikuttanut kaikkiin olentoihin maailmankaikkeudessa. Heidän olemassaolonsa on heikentynyt, koska ydinräjähdys koskettaa jokaista. Muistakaa, että olemme kaikki yhtä valtavaa organismia. Olemme osia "kaikesta mitä on" ja olemme vastuussa sekä maapallolle että maailmankaikkeudelle.

Atomiräjähdys teki Osiriksen niin vihaiseksi ja epätoivoiseksi, että hän lähti planeetalta. Tapahtui uusi napamuutos, kun Isis meni planeetan sisään feminiinitietoisuutensa kanssa ja jäi sinne joksikin aikaa. Atlantis hajosi useisiin palasiin ja vajosi Atlantin valtamereen. Pohjoiset osat siirtyivät kohti pohjoista ja muodostivat Iso-Britannian. Stonehenge on yksi tämän kulttuurin jäänteistä. Niin ovat muutkin kivikehät eikä vähiten Glastonbury Tor.

Atlantiksen mestarit tiesivät energialinjoista (kutsutaan ley-linjoksi), joita risteilee kaikkialla maan päällä ja jotka risteävät maapallon chakroissa (energiaportaaleja ulottuvuuksien välillä). Nämä energialinjat ovat "lahjoja" ihmisille, jotka asuvat niiden lähellä tai kulkevat niiden kautta. Englannissa kulkeva linja jota kutsutaan Pyhän Mikaelin linjaksi, kulkee myös Norjan läpi ja sisältää selkeyttä ja rauhallisuutta, ja Pyhäksi Mariaksi kutsutulla linjalla on ilon ja onnellisuuden lahjat. (Olen muuten huomannut, että Maria ei anna energiaa tälle linjalle, vaan Pyhä Nikolaus! Joulupukki!)


MUUTTOLIIKE JA UUDET KULTTUURIT

Noin 500 vuoden jakson ajan Lähteen feminiinienergia, Isis, ylläpiti energiaa maan sisällä. Tämän jakson aikana ihmisryhmät muuttivat maailman eri paikkoihin. Jo ennen Atlantiksen ajan loppumista eri rotujen ryhmät olivat alkaneet lähteä. Siihen saakka suurin osa maapallosta oli ollut erämaata ilman ihmisiä. Atlantis kehittyi diktatuuriksi ja sodat saivat ihmiset pakenemaan. Jotkut menivät Amerikkaan, jotkut Eurooppaan, toiset niin kauas kuin Intiaan, Kiinaan ja Japaniin. Yksi ryhmä meni Kreikkaan ja toinen Egyptiin. Muinaiskulttuureilla jotka tunnemme tänä päivänä, on alkuperänsä tässä jaksossa. Jotkut lähteneistä olivat mestareita, joilla oli edelleen jumalvoima, joten he veivät mukanaan viisautensa uusiin kulttuureihin.

Yksi heistä oli suuri viisauden mestari, Thoth, joka meni Egyptiin, missä hän rakensi Suuren pyramidin ajatus- ja kristallivoimalla. Sen tarkoitus oli luoda jumalolentoja ja vahvistaa kristallien energiaa. Ihmisiä koulutettiin vihityiksi eli pyramidi sisälsi valokristalleja, jotka paransivat heidän kykyjään ja he saivat samanlaisen jumalvoiman kuin jumalolennoilla oli. Tällä tavalla faaraot saivat jumalaiset kykynsä 4000-5000 vuotta. (Mooses oli tällainen mestari, kun hän johdatti Israelin kansan Egyptistä ja loi "mannaa" heidän syötäväkseen.)

Ymmärtääkseen, miten vanhasta Egyptistä löydettyjä hieroglyfejä, kuvia ja muita löydöksiä tulkitaan, on tiedettävä jumalolentojen historiasta. Egyptiläisen kauden aikana Egyptissä oli monia jumalolentoja, ei vain faaraoita, vaan myös pappeja ja papittaria. Niistä jotka tulivat luojaulottuvuudesta, tuli heidän jumaliaan. Esim. egyptiläisen jakson varhaisaikoina Isis ja Osiris inkarnoituivat itsensä osina ja käyttivät omia nimiään! He toimivat samanaikaisesti tasavertaisina faaraoina, Isis Ylä-Egyptissä ja Osiris Ala-Egyptissä.

Isiksen ajan jälkeen Gaia palasi maapallolle ylläpitämään ihmiskunnan tietoisuutta. Tällä kertaa ei tapahtunut napamuutosta, koska he olivat kumpikin feminiinisiä. Mestareita luojaulottuvuuksista inkarnoitui edelleen moniin kulttuureihin. Näin syntyi uskontoja/mytologioita, jotka perustuivat jumalolentojen saavutuksiin.

Hindulaisuuden Shiva, Brahma ja Ganesha olivat laskeutuneita mestareita, jotka tulivat näyttämään ihmisille tietä sen jälkeen, kun mestari Vishnu oli luonut rauhallisen yhteiskunnan Tiibetiin ja Pohjois-Intiaan. Silti he eivät onnistuneet kehittämään haluamaansa yhteiskuntaa. Vastavoimat tuhosivat suhteen heidän väliltään ja Brahma lankesi, kun taas Shiva palasi luojaulottuvuuteen. Ganesha kuoli, mutta palasi myös luojaulottuvuuteen. Tässä kulttuurissa oli valokristalleja, jotka tekivät kykeneväksi vihkimään mestarit jumalvoimaan. Nämä mestarit ovat hindulaisuuden muita Jumalia.


MONOTEISMI
Noin 1400 e.Kr Lähteen strategiassa tapahtui muutos. Siihen saakka ihmiset jotka tiesivät olevansa osa Lähdettä, olivat laskeutuneet alas näyttämään tietä. Tämä oli saanut ihmiset uskomaan jumaliin, joilla on erilaiset kyvyt kuin heillä. Nyt uudet opetukset viittasivat siihen, että oli vain yksi Jumala. Ensimmäiset jotka uskoivat yhteen Jumalaan, olivat juutalaisia ihmisiä, Abrahamin jälkeläisiä.

Suunnilleen samaan aikaan eräs mestari laskeutui Egyptiin samanlaisen opetuksen kera. Hänen nimensä oli Serapis. Jonkin ajan kuluttua hänestä tuli korkea-arvoinen pappi. Hän oli niiden faaraoiden opettaja - Ekhnatonin, Nefertitin ja muiden (heidän joukossaan Maytreya) - joista tuli vihittyjä mestareita ja jotka toivat monoteismin egyptiläisille. Tämä ei ollut kovin suosittua papiston piirissä, johon tuolloin vaikutti hyvin paljon pimeät voimat. Melko lyhyessä ajassa Ekhnaton kaatui. Faarao Nefertiti jatkoi Serapiksen tukemaa monoteismilinjaa, mutta lopulta hänen oli annettava periksi. Serapis lähti maan päältä ja palasi luojaulottuvuuteen.

Kun Nefertiti vähän myöhemmin teki itsemurhan, Osiriksen tytärenergia, Gaia, menetti rohkeutensa nähtyään pimeät voimat eikä enää onnistunut ylläpitämään valoa ihmisten puolesta. Isis meni taas maahan ylläpitämään ihmiskunnan tietoisuutta. Sillä välin Gaia yhdistyi Osirksen kanssa ja sai takaisin voimansa. Isis ylläpiti tietoisuutta maan historian seuraavaan päätöshetkeen saakka. Silloin Jeesus kuoli ristillä. Isis ei onnistunut ylläpitämään enää valoa ihmisen puolesta. Särö jota kuvataan raamatussa Jeesuksen kuolinhetkenä, oli Isikselle epätoivoinen. Gaia oli taas ihmiskunnan valon/energian ylläpitäjä ja hän on tehnyt sitä syksyyn 2007 saakka.

Maapallon sisällä ja ympärillä on tapahtunut suuri tietoisuusenergioiden muutos. Osiriksen mieli on toiminut Jumalana, jonka olemme kokeneet olevan itsemme ulkopuolella! Isiksen mieli on näiden kahden vuosituhannen ajan pääasiassa emännöinyt Plejadien valo- ja rakkausvaltakuntien parissa, missä hän on järjestänyt valoenergioita, joita on lähetetty maan päälle. Monet sielut maan päältä ovat tällä jaksolla levänneet Plejadeilla pystyäkseen olemaan valotyöntekijöitä, jotka toteuttavat sen suunnitelman, mitä nyt maan päällä tapahtuu. (Isiksellä on kyky olla täällä samanaikaisesti!) Taas on tapahtunut suuri muutos tietoisuusenergioissa maan sisäpuolella ja ympärillä.


jatkuu ....... osa 2. http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=25762.msg206011#msg206011




« Viimeksi muokattu: 20.07.2008 16:31:38 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #1 : 20.07.2008 16:00:12 »

jatkuu ..... osa 2. lue ensin osa 1. http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=25762.msg205996#msg205996

***********************'
IHMISHISTORIA TOISELLA TAVALLA
Kirjoittanut Inger Susag ( www.luciamica.com)
Syksy 2007 (Norja)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine[/size]


Pelastussuunnitelma. Jeesuksen elämä. Mitä armo on.

Silloin kun aloitimme tämä ihmiskunnan syklin, Isis ja Osiris tiesivät, että 25000 maan vuoden jälkeen maailmankaikkeuden laajentuminen saisi planeetan siirtymään kolmannesta ulottuvuudesta viidenteen.

Niinpä 2000 vuotta sitten tehtiin uusi suuri suunnitelma. Yhdessä mestareiden ja arkkienkelien kanssa he suunnittelivat valtavan käänteen tekevän operaation ihmiskunnalle. Ihmisten keräämät karmavelat olivat paisuneet niin suuriksi, että heidän olisi mahdotonta omin avuin löytää tie takaisin ykseyteen suuren muutoksen aikana. Perusajattelua Jeesuksen aikaan saakka oli hallinnut kosto. Päätämme kutsua häntä Jeshuaksi, koska meillä on hänestä erilainen näkemys kuin raamatussa. Jeshuan elämä oli hyvin tarkasti suunniteltu.

Jokaisella hänen lähelleen inkarnoituneella oli tehtävänä auttaa häntä tulemaan maailman mestariopettajaksi, jonka tehtävänä oli opettaa ihmisiä antamaan anteeksi ja näkemään toiset sisarinaan ja veljinään.


12-vuotiaasta saakka Jeshua eli maanpaossa yhdessä Joosefin kanssa. Mariakin eli siellä jonkin aikaa. Jeshuaa opetettiin koko elämänsä ajan olemaan se, kuka hän tulisi olemana. 25-vuotiaana hän meni Egyptiin, missä hän aloitti pappiskoulussa. Joosef meni hänen mukanaan sinne. Viiden vuoden kuluttua hän lopetti suuren vihkimyksensä ja sai jumalaiset kyvyt ja jumalvoiman. Hänestä tuli ylösnoussut mestari.


Samaan aikaan toinen mestari, joka oli aiemmin ollut jumalolento maan päällä, laskeutui häneen. Tunnemme tämän mestarin Sanandana.
Hänet oli aiemmin tunnettu Shivana, joka oli androgyyni ja joka hindulaisuudessa tunnetaan tuhoajana. Tämä merkitsi sitä, että hänellä oli hyvin erityinen lahja, jonka hän oli saanut Lähteeltä: kyky polttaa pois karmaa. Tämä teki Jeshuan kykeneväksi parantamaan ihmisiä hyvin erityisellä tavalla, koska hän voisi sanoa: "Sinun syntisi on anteeksiannetut" ja ihmiset saisivat sovituksen! Ne jotka astuivat hänen energiakenttäänsä, parantuivat, koska hänen karmalastinsa lähti pois. Oli suunnitelmana, että Jeshua jatkaisi monia, monia vuosia maan päällä…

Vaikka kaikki Jeshuan ympärillä olivat inkarnoituneet auttamaan häntä tässä elämäntehtävässä, heidät vedettiin kollektiiviajatteluun, aivan kuin aina ennenkin. Heti heidän synnyttyään yhteiskunta ja ihmisten ajattelutapa alkoi vaikuttaa heihin. Niiden vuosien aikana jolloin Jeshua oli mestari Israelissa, hän kohtasi paljon vastustusta ja lopulta menetti voimansa, kuten monet mestarit ennen häntä. Kun hän roikkui ristillä ja huusi: "Isä, miksi hylkäsit minut?", juuri niin tapahtui. Ihmisen ajattelumuodot olivat tulleet hänen mieleensä eikä hän onnistunut enää olemaan voimassaan. Sen olennon jota kutsumme Sanandaksi, oli jätettävä hänet ja muutettava taas korkeampaan ulottuvuuteen.

Silloin mestarit ja arkkienkelit korkeammissa ulottuvuuksissa siirtyivät suunnitelmaan B! Se jota kutsuimme Sanandaksi, tunsi epäonnistuneensa ja halusi täyttää lupauksen, jonka hän oli antanut laskeutuessaan Jeshuaan. Tämä viittaa siihen, että hän oli sopinut Osiriksen kanssa auttavansa ihmiskunnan karmavelan vapauttamisessa.

Kristillisessä kirkossa tästä sanotaan: Jeesus kantaa maailman syntejä harteillaan.

Todellisuudessa Osiriksen suuri suunnitelma laitettiin täytäntöön. Se on toiminut ihmiskunnassa tähän päivään saakka. Siitä lähtien monia, monia ihmisiä on tullut suoraan Lähteestä inkarnoitumaan maan päälle. Heillä kaikilla on ollut tehtävänä maksaa takaisin karmaa. Monet mestarit, enkelit ja arkkienkelit ovat ottaneet erityistehtäviä ja inkarnoituneet maan päälle samanlaisen tarkoituksen kera. Monilla näistä sieluista on ollut rooli "rikollisena", joka on tappanut, koska tämä on ollut karmavelkojen neutralisointia. Useimmat ihmiset joita on tapettu sodissa viimeisten 2000 vuoden aikaan, on tapettu vain siksi, koska he aiemmissa elämissä (viimeisen 23000 vuoden aikana) olivat tappaneet ihmisen!

Lähde on antanut anteeksi näille sieluille heidän maanpäällisen elämänsä jälkeen ja he ovat palanneet valoon, jota Kristus edustaa ja näin luoneet sen, mitä kutsutaan Kristus-energiaksi. Heidän sielunsa ovat yhdistyneet Kristus-valoon, niin että karmavelat on kumottu. Armoenergia on näin voimakasta energiaa, joka tuo parannuksen ja pelastuksen kaikille ihmisille riippumatta uskonnosta tai rodusta.

Edelleen on vapautettava karmavelkoja viimeisen 2000 vuoden ajalta. Viimeisten 50 vuoden aikana ihmiskunta on alkanut herätä. Monien ihmisten sielut ovat saaneet heidät etsimään uusia vastauksia. Monet ihmiset ovat alkaneet nähdä elämänsä uudella tavalla ja tuntevat tarvetta vapautua. He ovat niitä, jotka tietävät tietoisesti, että heillä on tehtäviä matkalla uudelle maapallolle. He ovat mestarisieluja, jotka ovat inkarnoituneet osallistuakseen ihmiskunnan saattamisessa korkeampaan tietoisuuteen.

Meillä jotka tunnemme näin, on monia aiempia elämiä varastoituna sielumuistiimme, mikä on antanut meille paljon tuskallista taakkaa vapautettavaksi. Tämä vapautuksemme ja uusi korkeataajuinen kosminen energiavirta ovat saaneet ihmiskunnan taajuuden nousemaan huomattavasti.

Sykli on ohi - Kokonaisuustietoisuus on täällä

Valonkantaja on inkarnoitunut taas maan päälle samana sieluna, joka hänellä oli Lemuriassa. Hän on herännyt vapauttamalla kaikki tuskalliset muistot ja näin kaikki rajoittavat ajattelumallit ensimmäisestä elämästään mestarina maan päällä. Tämä vapautustyö on luonut energiamuodon, joka sai Lähteestä nimen Lucia ja arkkienkeli Mikaelilta nimen Mica… Luciamica. Luciamica-energia on kaikkien ihmisten saatavilla ja se on liikkeelle paneva voimamme seuraavien viiden vuoden aikana.

Vuoden 2007 kesäpäiväseisauksen aikana Lähteen maskuliini- ja feminiinitietoisuus asettui uuteen voimakkaampaan valorakenteeseen maan sisälle ja samaan aikaan korkeampana itsenämme ympäri maailmaa, joten kaksinaisuus on haihtunut ja muuttunut kokonaisuustietoisuudeksi. Uusi ohjelmointi tekee meidät avoimiksi kokonaisuusajattelulle! Energian virtaaminen kaikkiin ihmisiin antaa näin meille impulsseja ymmärtää todellisuutta sellaisena, millainen se todella on!

Tulevina vuosina aina vain useammat ihmiset näkevät, että olemme osa Lähdettä emmekä jonkin itsemme ulkopuolisen voiman luomia. Ymmärrämme, että meillä on vastuu elämästämme ja että meillä on tarvittavat työkalut sisällämme. Useammat ja useammat ihmiset etsivät uusia vastauksia ja haluavat päästää irti tunnetaakastaan ja näin rajoittavista ajattelumalleistaan. Anteeksianto on suuri, vapauttava energia.

Se valtava organismi mikä Lähde on, liikkuu kohti Ykseyttä, koska ME olemme universaalia energiaa, olemme yksi. Monet, monet valaistuvat ja näyttävät tietä toisille. Nyt vastuu on meidän. Meidän on opittava antamaan anteeksi ja rakastamaan toisiamme veljinä ja sisarina.

Vuoden 2012 lopun paikkeilla tämä sykli jossa maapallo ja ihmiskunta ovat tällä hetkellä, vaihtuu uuteen aikakauteen. Maapallo ylösnousee viidenteen ulottuvuuteen ja ihmiskunta seuraa mukana täysin uuteen ymmärrykseen todellisuudesta. Tulevina aikoina aina vain useammat ihmiset panevat merkille lisääntyvän määrän ilmiöitä, jotka näyttävät tietä moniulotteiseen havaintotapaan maailmastamme. Ne ihmiset jotka ovat ymmärtäneet kokonaisuusajattelun ja ovat valaistuneet, vaikuttavat kollektiivitietoisuuteen niin paljon, että koko ihmiskunta kohottaa taajuuttaan ja seuraa mukana viidenteen ulottuvuuteen.



-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
Lempeydellä voi ravistella maailmaa

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=977&mforum=uusimaa
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #2 : 21.07.2008 09:17:04 »

AURINKOLAPSET

Solarista kanavoinut Jeshua ben Ekara (lightworkers.org)
17.6.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

*******

Gaia ei ole enää koskaan entisensä

Tervehdys, rakas jumalainen lapseni, olen Solaris Akeenisesta palvelusta. Mikä yllätys onkaan hänelle, jonka äänen jaan tällä hetkellä ja joka meditoi vasta äsken, että puhuisin taas. Miten kuitenkaan voisin olla antamatta rakkauteni tuntua tänä upeimpana päivänä?

Ensinnäkin, antakaa minun toivottaa teidät tervetulleiksi uudelle maaplaneetalle. Gaian energia on muuttunut eikä se ole enää entisensä ja tämä liittyy kaikin tavoin teihin. Muut ovat kertoneet teille lähimenneisyydessä, että Gaia jättäisi tämän planeetan, mutta tätä ei tienkään pidä ottaa kirjaimellisesti. Gaia on jättänyt tämän planeetan hyvin samalla tavalla kuin tekin - astumalla lineaarisuudesta äärettömyyteen. Hän on odottanut hyvin kauan teidän astumistanne kosmiseen olemassaoloon kanssaan ja tämä muutos on nyt tapahtunut. Selitän lisää asiasta tämän viestin kuluessa, mutta tämä ei ole varsinainen syy, miksi tämä päivä, 1.6.2008, on hyvin erityinen. Tarkemmin sanottuna tämä on tilanteen tulosta.

Kun istutte näillä tuoleilla, rakas lapseni, silmissänne on rakkauden energiaa, hymyssänne on ilon energiaa ja energia virtaa vapaasti saatavillanne joka hetki siinä kokonaisuudessa, joka on kehonne. Yhdistytte toisiinne ja katsotte toisiinne saadaksenne vastauksia, kun kohotatte kulmakarvanne kysymykseen: miksi Solaris sanoo tämän päivän, 1.6.2008, olevan erityinen? Mitä on tapahtunut?

Ei, älkää katsoko kalentereitanne kohti. Lineaarinen yhteiskuntanne ei tunnista tämän auringonpaisteen ajan kauneutta eikä tätä päivää merkitä aivan vielä yhdeksi muistettavaksenne. Te, ihmisenkeleinä jotka kanssaluovat näitä maailmoja, kuitenkin aina riemuitsette tämän upean päivän muistosta, kun tunnette sen totuuden, mitä olen kohta kertomassa teille.

Vaikka yhdistyisitte tähän hetkeen päivien, viikkojen tai kuukausien jälkeen, tunnette jo sen muutoksen, jonka tämä kesäkuun 1. päivän lineaarinen merkki tuo vuodelle 2008, yhtenäisyyden vuodelle, ja kaikille lineaarisesti seuraaville vuosille. Ne teistä jotka ovat kokoontuneet tänne juhlimaan tällä hetkellä, olivat hyvin oikeassa tehdessään sen, koska juhlitte arvokasta lahjaa. Minäpä kerron miksi.

Tänään maaplaneetalla, Aasiassa syntyi aivan ensimmäinen lapsi, jota kutsuttaisiin aurinkolapseksi. Ensimmäistä kertaa sitten Lemurian aikojen maan päälle palasi enkeliolento, joka ei ole kokenut asioita, joita te olette kokeneet yhteiskunnassanne ja monissa sitä ennen olleissa sivilisaatioissa. Ensimmäistä kertaa planeetalle tuli lapsi, joka ei ole millään tavalla kiinnittynyt siihen tapaa, jolla elätte elämäänne tänä päivänä. Aivan ensimmäistä kertaa maaplaneetalle syntyi lapsi, jonka aivot toimivat täysin eri tavalla kuin teidän. Tänään ensimmäistä kertaa sitten Lemurian joukossanne kulkee taas kerran lapsi, joka kantaa muinaista viisautta. Te kutsuisitte häntä kehittyneeksi, mutta minä kutsun häntä aidoksi.

Hänen nimensä on Leysola. Hän syntyi hyvin pieneen yhteisöön Aasiassa eikä kukaan hänen äitiään lukuun ottamatta tiedä, miten erityinen tyttö on. Äiti on tuntenut sen ihmeellisyyden, mitä hän kantoi kahdeksan kuukautta (ei yhdeksää), ja hän katsoo lastaan tietäen, ettei tämä ole hänen. Vaikka nainen ei ole sitä, mitä pidettäisiin "henkisenä ihmisenä", hän ymmärtää, että tämä on ihmiskunnan lapsi, ja hän rakastaa Leysolaa enemmän, kuin sanat voivat kertoa. Syvällä sydämessään hän tietää tämän lapsen sisältävän lupauksen, vastauksen erääseen tulevaisuuden kysymykseen, joka on hyvin lähellä esittämistä.

Gaialainen rotu: teidän toimienne tulosta

Leysolan aivot ovat sillä tavalla erilaiset, että ne toimivat neutraalisti, eivät kaksinaisesti. Leysola ei pysty eikä tule koskaan pystymään luomaan ajattelumalleja ja uskomusjärjestelmiä tavalla, jolla te olette toimineet tuhansia vuosia. Kun Leysola kasvaa ilman mielen istumista ajajan penkillä, hänen on vaikea oppia ja ymmärtää kieltä teidän tavallanne, sillä hänen kielensä olemus on geometriaa, kuten te sitä kutsutte. Leysolalle on vaikeaa myös yhdistyä ympäristöönsä, koska hänelle keho ja ympäristö ovat yhtä. DNA:ssaan hänellä on totuus, joka ei ole ollut tällä planeetalla läsnä hyvin pitkään aikaan. Tämä, rakas tietoisuuspioneeri, on tulosta teidän toimistanne.

Tämän halusin kertoa teille ja tämän vuoksi tämä on todella autuuden ja juhlan hetki: Leysolan saapuminen on toimienne tulosta. Jatkuva uskonne ja se luominen, mikä on uskonne tulosta, ovat tehneet polusta kristallin kirkkaan taas kerran, yhtä kirkkaan kuin se oli Lemurian aikoina ja sitä ennen. Polku on kirkas ja valaistu tavalla, että kaikki vaikeudet - kaikki "vanha kama", mikä oli läsnä elämässänne - eivät enää ilmesty esiin. Ja kun ne eivät enää ilmesty polullenne, ne alkavat hävitä ihmiskunnan ja kaikkien asioiden tieltä.

Rakkaat ystävät, tämä on todellinen muutos ihmisen olemassaolosta Gaian olemassaoloon: päivittäinen kokemuksenne on taas kerran sekoittunut ja koetaan yhtenä kaikkien ympärillänne olevien asioiden kanssa, yhtä lailla ihmisten ja eläinten, kasvien ja mineraalien, näkyvän ja näkymättömän kanssa. Gaialainen rotu, aito rotu, joka kantaa ytimessään kaikkien asioiden sydäntä, on takaisin, ja se alkaa Leysolasta teissä ja teistä Leysolassa.

Miksi ongelmanne eivät ole enää ongelmia

Tämä kanava sanoo, että hänen mielestään tätä on vaikeaa uskoa. Kanava sanoo: "Solaris, miksi sanot näitä asioita? Törmäsin juuri ongelmiin tänään!" Voi kyllä, tosiaankin törmäsit ja niin törmäsivät jotkut täällä olevista ja jotkut jotka kuuntelevat näitä sanoja myöhemmin. Kuitenkin kerron teille, että tämän lapsen tuleminen, jolla on ytimissään, itsessään, ykseystietoisuus ja ääretön tiedostaminen, muuttaa itse elämää. Hän on tulos toimistanne, joita olette tehneet reilussa 20 vuodessa ja joissain tapauksissa pidemmänkin ajan kuluessa ja nyt kaikki alkaa ilmentyä. Tämä muuttaa niin monia asioita elämässänne yksin tulevina kuukausina ja vuosina, kunnes jossain kohtaa huomaatte, että ette enää tunnista rotua, jota kutsuttiin ihmiseksi, ja planeettaa jota kutsuttiin maaksi. Haluaisin puhua näistä asioista. Aloitetaanpa sitten.

Ensinnäkin, suhde joka teillä on ympärillänne olevaan maailmaan, hajoaa juuri tällä hetkellä, koska suhde itsessään ei ole enää tarpeellinen. Suhde käsittää kahden tai useamman olemassa olevan kohteen suhteen toisiinsa. Tämä on erillisyyden, ei jumaluuden laki. Erillisyyden lakia ei voi enää olla neutraaleissa aivoissa, millä tarkoitan sitä, että aivot eivät enää tee samanlaisia assosiaatioita ja rakenna niistä toistuvia ajatusmalleja. Erillisyyden lain lähdettyä, suhteista tulee kumppanuuksia ja neurosynapsisella tasolla tämä johtaa holograafiseen neurologiaan.

Jokainen synapsin "syttyminen" voi olla vain alkuperäinen, ei toistuva, ja sellaisena se on kumppanuutta nyt-hetkessä sen sijaan, että mennyt samaistetaan tuleviin tapahtumiin. Kumppanuus sellaisenaan on olemassa vain hetkessä eikä sillä ole taipumusta tai myöskään mieltymystä ilmestyä esiin aina uudestaan. Näitä asioita on vaikeaa käsittää oikein, koska olette täällä käyttäen vaatteita, istuen tuoleissanne ja käyttäytyen tavalla, joka sopii ajattelemaanne persoonallisuuteen - kuten hyvin usein teette. Tämä muuttuu nyt. Ymmärrättekö, mitä tämä merkitsee? Vaikeuksien ja ongelmien aika sekä henkilökohtaisella että planeettatasolla voi olla ohi, jos vain hyväksytte tämän kumppanuuden itsenne ja kaikkien teidän tänään käytettävissänne olevien asioiden välillä.

Akeenisen hetken valinta

Miten muuten voin osoittaa teille tämän muutoksen kuin tekemällä jotain, mitä en ole aiemmin tehnyt? Opastan teitä - kirjaimellisesti - kokemuksen ja näkökulman muuttamisessa. Kun tuon sisään näitä sanoja, luon akeenisen kentän teidän ja kaikkien asioiden alle. Se on energiakenttä, joka keskittyy nyt-hetkeen ja venyy siitä edestakaisin - lineaarisen aikajanaan ja takaisin. Vetäkää syvään henkeä ja valitkaa tämä kokemus. Se katkaisee ulkoisen suhteenne kaikkiin asioihin, koska ei ole mitään menneisyyttä tai tulevaisuutta, ja se sallii teidän astua kaikkien asioiden ymmärtämiseen hetkessä.

Tunnetteko sen rakentuvan tässä huoneessa tai jos luette tätä myöhemmin, siinä tilassa missä tällä hetkellä olette kanssaluomassa? Se muuttaa havaintoa siitä, mitä merkitsee olla "sinä". Tämän Leysola tuntee aina, kun hänen äärettömät aistinsa yhdistyvät kaikkeen hänen ympärillään. Hengittäkää ja tuntekaa se hänen kauttaan, hänen kanssaan.

Jos avaudutte tälle akeeniselle kentälle kuunnellessanne tai lukiessanne näitä sanoja, takaan, että teillä on suhteettomuuden ajaton hetki (eli ei ole sellaista asiaa kuin te ja toinen henkilö tai esine), missä koette itsenne jokaisessa esineessä, henkilössä ja asiassa, joka on aistikentässä ympärillänne. Se myös näyttää teille eron konkreettisen viiden aistin kokemuksen ja abstraktin "tuolla jossain" -tilanteen välillä. Hyvin usein "suhteenne" yhdistyvät asioihin, jotka eivät ole välittömässä kokemuskentässänne ja tämä saa aikaan "jännitekentän" (eli lineaarisen kentän), joka yrittää vetää teidät pois nyt-hetkestä.

Tuntekaa luomiskenttänne nyt ja sallikaa sen laajentua. Ymmärtäkää tässä laajentuneessa versiossanne, että ette ole ainoastaan kumppanuudessa nyt-hetken kanssa, vaan kaikkien niiden asioiden, ihmisten ja tapahtumien kanssa, jotka ovat tapahtuneet ja tapahtuvat tässä tilassa, missä olette - aivan ensihetkestä sen olemassaolon viime hetkeen saakka.

Aluksi tämä voi tuntua ylivoimaiselle, mutta tämä johtuu vain siitä, että teidät on kasvatettu kokemaan jännitekenttä. Antakaa tuon jännitekentän mennä ja teistä tulee taas kerran gaialainen kuin Leysola. Laittakaa tämä teksti sivuun, jos teidän täytyy, ja ottakaa hetki itsellenne, kunnes lemurialainen sisällänne herää!

Leysolan oleminen ajan ja paikan abstraktikentässä, joka teitä nyt ympäröi, sallii hänen DNA:nsa puhua teidän DNA:llenne. Sieltä teidän DNA:nne alkaa puhua kaikille näille toisille muodoille, mitä olette. Sallikaa Leysolan, tämän aivan ensimmäisen aurinkolapsen, puhua teille. Laajentakaa sydäntänne enemmän, kuin mitä olette koskaan ennen uskaltaneet, ja sallikaa hänen puhua teille. Tämä on muutos kommunikoinnista ykseyteen ja te, gaialaiset, olette siinä.

Juuri tämä kokemus on syynä siihen, miksi Leysolan kaltainen olento on päättänyt palata Keskusaurinkoportaaliin ja sieltä kaikkiin asioihin kokemuksen tuolla puolen. Hän ei ole elänyt sitä lineaarista elämää, minkä te olette eläneet hyvin monta kertaa, ja hän on täällä auttamassa teitä muistamaan, millaista on olla lemurialainen.

Lisää aurinkolapsia tulossa

Ymmärrättekö, miksi teillä on tänään kauneutta? Näettekö sen kyvyn, joka teillä on muuttaa asenteenne, elämänne ja toisten elämän täysin? Olette tulleet sellaisen aikakauden loppuun, missä kuljitte polkua täynnä esteitä, jotka olivat kaikki leivänmurusia löytääksenne takaisin kotiin. Kuten sanoin tämän viestin alussa, polku on nyt kristallin kirkas. Olette kotona uuden energian maaplaneetalla nimeltään Gaia. Olette tämän planeetan kristallitietoisuus ja tämä on yksi syy kutsua teitä gaialaisiksi.

Paljolti samalla tavalla kuin Leysolalla, teilläkin on sydän puhdasta kristallienergiaa. Kaikki mitä hänen elämässään tapahtuu, kaikki mihin hän koskettaa, muuttuu kristallin kirkkaaksi. Tekin pystytte tähän, koska rakas gaialainen, olette tehneet puhdistustyönne ja nyt olette selkeydessä/kirkkaudessa, jos niin valitsette.

Jatkuvassa selkeyden tilassa oleminen on kaiken kaikkiaan uusi käsite. Puhdistuminen oli ennen teille hyvin iso juttu. Puhdistuminen oli ennen jotain sellaista, mitä teitte joissain tapauksissa lähes joka päivä ja jatkoitte ja jatkoitte sen tekemistä, koska annoitte periksi lineaariselle olemassaolollenne täällä maaplaneetalla. Jouduitte tekemään tätä uskomusjärjestelmienne vuoksi - jatkoitte menneiden energioiden kopioimista sillä hetkellä, kun niistä tuli menneisyyttä, ja näin loitte saman tulevaisuuden monta kertaa. Nyt on vain selkeyttä. Nyt jää jäljelle jatkuva valintojen tekeminen.

Noin neljän tunnin kuluttua tästä syntyy toinen aurinkolapsi ja taas yksi parin tunnin päästä siitä. Noin puolentoista päivän kuluttua ensimmäinen aurinkolapsi syntyy tänne Amerikkaan. Tarkkailkaa sitä ja katsokaa, millainen vaikutus sillä on tähän maahan. Nämä ovat vasta ensimmäisiä tunnustelijoita, ensimmäisiä pioneereja, koska he tulevat kokeilemaan vesiä.

**

Vuosia sitten muutamat yrittivät jo tätä ja pystyivät jäämään kehoon noin sekunniksi. Tämän Leysolan kohdalla prosessi toimi. Tämä lapsi ei unohtanut, kuka hän oli, mistä hän tuli ja miksi hän on täällä. Verho ei toimi hänen kohdallaan ja tämä viittaa vahvasti lemurialaiseen kokemukseenne, aikaan jolloin verho ei ollut mitään sellaisille mestareille, mitä olette.

Ykseystietoisuus toimii niin, että Leysolan ja muiden tulevien läsnä ollessa teille on kyky olla juuri heidän kaltaisensa, tehdä juuri samoja asioita. Tämä on niin suurenmoista, että tällä kanavalla on vaikeuksia keskittyä olemaan sanojeni astiana, koska hän kokee sen, mitä näytän hänelle. Siinä mitä näytän hänelle akeenisesti, hyvin monia kauniita asioita tapahtuu planeetalla tällä hetkellä. Äänet pyytävät minulta, joissain tapauksissa teidän äänenne: "Jaa tämä kokemus meidänkin kanssamme, Solaris, puhu lisää näistä asioista."

En kuitenkaan voi puhua siitä. Todellista akeenista kokemusta, mikä on ääretön ja jumalainen, ei voi kommunikoida sanojen välityksellä. Sanat ovat mielen juttu ja puhuminen toisi kaiken kokemuksen lineaariseen kenttään. Voimme vain tuntea sen yhdessä ja olen jo antanut teille kaksi esimerkkiä siitä, miten tähän laajennutaan.

Ratkaisu jokaiseen "ongelmaan" maan päällä

Kaikki mistä kerron teille nyt, on se tapa, jolla Pikku-Leysola näkee hyvin nuorilla silmillään ja joka ei "normaalilapsissa" olisi vielä kehittynyt näkökyvyksi. Kuitenkin katsoessaan äitiään seisomassa vauvasänkynsä edessä, tyttö näkee koko ihmiskunnan. Hän näkee kaikki elämänmuodot "tungettuna" yhteen pieneen ihmiseen. Kun hän imee äitinsä rinnasta, hän ei ota vain itselleen, vaan ruokkii koko ihmiskuntaa, ruokkii koko elämää. Tämä ei ole ainutlaatuista Leysolalle, vaan tämä on se valinta, minkä tekin voitte tehdä tänään.

Kuvitelkaa, mitä tapahtuisi, jos ruokalautanen edessänne olisi kaiken ruuan olemus ja jokaisella suupalalla ette ainoastaan ruokkisi omaa vatsaanne täyteen, vaan tuntisitte ihmiskunnan vatsan täyttyvän…

Ymmärrättekö, mistä puhun? Ymmärrättekö, miten tämä akeeninen kokemus on mahdollinen ja loistava vastaus planeetan nälkään? Ymmärrättekö, miten tämä käsitys on ratkaisu lähes jokaiseen "ongelmaan" maan päällä? Jos olette akeenisessa kokemuksessa nauttien ja jakaen sen, millaista on olla elossa, välitätte tuon elämän, tuon tunteen energian kaikille.

Kertokaa minulle rehellisesti: voiko silloin olla enää kuolemaa?

Tiedän, että joistakin teistä tämän lukeminen kuulostaa hullulta. Ei kuolemaa? Älä nyt viitsi!

Voi kyllä, siitä on tulossa totta. Siitä on lopultakin tulossa taas totta. Tämä on lupaus, joka haudattiin teissä kaikissa syvälle kauan sitten. Tämä on toimienne tulosta.

Muutamia lisälahjoja, joita Leysola haluaa jakaa

Keskitytäänpä vielä kerran Leysolaan. Tämä aurinkolapsi tuskin nukkuu paitsi tavalla, mitä olen aiemmin kuvaillut. Hänen äitinsä on huomannut tämän. Hän huolestuu joskus, erityisesti kun hänellä ei ole muuta tekemistä, ja tämän tapahtuessa Leysola liittyy häneen rakkaudessa.

Leysola ei myöskään itke. Hän yksinkertaisesti vain kokee ja jakaa. Hän hengittää, mutta vain siksi että hän tietää, että jos hän ei hengittäisi, äiti saisi varmasti sydänkohtauksen! Vaikka hänen ei tarvitse, hän hengittää rakkaudesta äitiään ja koko ihmiskuntaa kohtaan ja hän suunnittelee jatkavansa tätä, kunnes hän riittävän iso puhuakseen ja kertoakseen äidilleen, että hengittämättömyys on ok.

Rakas gaialainen, ymmärrättekö, miksi tämä ihmeellinen ja jumalainen sielu päätti syntyä Aasiaan ja vielä tarkemmin Kiinaan? Kerron teille sen eikä tämän tarkoitus ole aikaansaada minkäänlaista pelkoa. Sen sijaan sen on tarkoitus näyttää teille Jumalan suunnitelman kauneus ja täydellisyys (mitä te kaikki olette), kun se jatkaa esiintulemistaan: hän valitsi näin, koska Kiina ja sen tiukka valtionhallinto olisi voinut olla suunnitelma tavaksi, jolla maailma olisi muuttanut suuntaa, jos "ajatteluvankila" olisi jatkunut.

Leysolan läsnäolo juuri siellä saa aikaan vapauden tuohon maahan: vapauden puhua, ajatella, rakastaa, rukoilla, työskennellä muinaisten meridiaanijärjestelmien kanssa, mitä ei ole sallittua Kiinassa hyvin pitkää aikaan. Sanokaa minulle, jos vain yksi lapsi tekee tämän siellä, niin mitä luulette tapahtuvan Yhdysvalloissa, kun näitä lapsia alkaa tulla tänne? Minä kerron, mitä tapahtuu: valtioistanne tulee todella yhdistyneitä. Tämä on suoraan edessänne ja tämä on tosiaankin iloista juhlan aikaa!

Juhlikaa sitä, että teidän hallituksenne (ja useimpien muiden) työskentelystä tulee hyvin, hyvin erilaista! Gaian ihmiskunnan ääni puhuu taas kerran, eikä sitä koskaan hiljennetä. Totuus tulee esiin ja sydän ohjaa… ja tämä tapahtuu myös johtajillenne, jotka silloin eivät enää kutsu itseään johtajiksi, vaan teidän kaltaisiksenne itsenäisiksi palvelijoiksi.

Tämän kaiken tietäen ja tuntien teidän pitäisi tietää, että on turvalista antaa rakkautenne virrata enemmän kuin koskaan ennen. Löytäkää se "elävässä tilassanne" ja antakaa sen virrata "työtilaanne". Monet etsivät tätä ja olette gaialaisen ihmiskunnan partaalla, kun näin tapahtuu.

Katsotaanpa, mitä tapahtuu, kun alatte kokea, miten tämä rakkaus vahvistuu ja sitä lähetetään kaikille teitä ympäröivässä tilassa. Mennäänpä siihen nyt hetkeksi. Alkakaa lähettää rakkautta itseänne kohti. Tunnetteko sen? Tunnetteko, mitä tapahtuu? Alatte tuntea totuuden niiden sanojen takana, joita niin usein puhun: rakastan sinua. Kokekaa tuo rakkaus itsessänne ja nyt se kuljetetaan jokaiseen. Tämä, rakkaani, on se tapa, millä voitte päättää yhdistyä Leysolaan. Tämä on hänen käyntikorttinsa: rakkaus.

Tehkää se nyt, koska tiedän, että hänellä on jotain sanottavaa teille ja koko ihmiskunnalle. Hän haluaa aloittaa laulamisen DNA:llenne. Se on lemurialainen "veisu", jota myös lemurialaiset pitivät muinaisena. Se on aivan ensimmäisen enkelin laulu, joka koskaan on alentanut värähtelynsä ja tullut tälle planeetalle. Tuntekaa se nyt, antakaa sen tapahtua.

Antakaa hänen laulunsa huuhtoa pois sen polun ohjelmointi, joka oli kerran täynnä vaikeuksia, ja sallikaa omasta polustanne tulla kristallin kirkas riippumatta siitä, mitä olette ajatelleet ehkä tapahtuneen menneisyydessänne. "Haastan" teidät näkemään asiat taas kristallin kirkkaina ja katsomaan asioita, ihmisiä, paikkoja ja tapahtumia, ikään kuin teillä ei olisi aiempaa kokemusta niiden olemassaolosta. Tämä on kristallin kirkkautta, mikä on läpinäkemisen kokemus, ja tällä tavalla Leysola ja te voitte yhdistyä koko ihmiskuntaan.

Olen rakkaudessa kanssanne. Olen ilossa kanssanne. Olen vapaudessa kanssanne. Rakastan teitä enemmän, kuin sanat voivat koskaan kertoa.

Ja niin se on.

« Viimeksi muokattu: 21.07.2008 09:21:47 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #3 : 21.07.2008 09:20:44 »

Nämä eivät mahtuneet varsinaiseen tekstiin  http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=25762.msg206085#msg206085  eli por favor  angel Kiss

Minusta nämä tekstit kuuluvat "yhteen"  siis IHMISHISTORIA TOISELLA TAVALLA ja  AURINKOLAPSI
ja vielä kolmantena Sananda TIETOINEN/HEREILLÄ VAI EI?
.... oma kokemukseni on ETTÄ näissä kolmessa , tässä hetkessä koettuna , yhdistyy jotain merkittävällä tavalla
sen vuoksi  smitten ... omana kokemuksena vielä ETTÄ AURINKOLAPSI "teksti" vaikutti syvästi allekirjoittaneeseen - hengitys muuttui- syveni ja laajeni  smitten todella voimallinen kokemus  Kiss angel ~Aaviisuinen


AURINKOLAPSET

Solarista kanavoinut Jeshua ben Ekara (lightworkers.org)
17.6.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jeshua ben Ekara on kanavoinut alkuperäisen nauhoituksen uudelleen, jotta kirjoitettu versio pysyisi uskollisena alkuperäiselle, myös ilman sanottujen sanojen värähtelyä. Suorassa kanavoinnissa välitetään usein energiaa, joka ei käänny sanoiksi. Tämä laajennettu teksti on yhteensulautettu versio hetken puhutuista sanoista ja sanattomasta energiasta 1.6.2008.

Lukiessasi luot taas yhden yhteensulautuman: tästä aineistosta ja sinusta. Auttakoon tämä sinua tuntemaan sen, kuka todella olet. Jos on joitain sanoja tai käsitteitä, joita et täysin ymmärrä, voit mennä nettisivuillemme, mistä voit saada lisätietoa tai lähettää meille sähköpostiviestin.


Jeshua ben Ekaran välittämänä * WEAVE YOUR WORLD * sähköposti: connect@weaveyourworld.com * nettisivut: www.weaveyourworld.com

Ekaraiaa kanavoi Jeshua ben Ekara, joka on monikanava monille ylösnousseille ja kosmisille mestareille, kuten Ekara (joka kutsuu häntä "pojaksi"), Solaris, Salia, Kuthumi Lal Singh, Adamus Germain, Adama, Kwan Yin, Tobias, Satia, Lemuaia ja monet muut. Eri mestarit tulevat esiin tulkattavan energiatyypin mukaisesti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
Lempeydellä voi ravistella maailmaa
« Viimeksi muokattu: 21.07.2008 09:45:41 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #4 : 21.07.2008 09:52:50 »

TIETOINEN/HEREILLÄ VAI EI?

Sanandaa kanavoinut Petra Margolis (lightworkers.org)
7.7.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Olen Sananda ja olen tullut rakkauden ja viisauden säteellä.

Tänään haluaisin puhua aiheesta tietoinen/hereillä. Tai enemmän tai vähemmän tietoinen/hereillä.

Tänä aikana maan päällä on monia valotyöntekijöitä, jokainen eri kohdassa oppimisprosessissaan. Meillä on siis ihmisiä, jotka ovat enemmän tietoisia/hereillä ja vähemmän tietoisia/hereillä ja kaikkea siltä väliltä.

Mitä tarkoittaa, kun joku sanoo, että hän on enemmän tietoinen/hereillä? Se merkitsee vain sitä, että hän on eri kohdassa prosessissaan. Mutta ei siinä kaikki. Opintojenne, kokemustenne ja elämänoppituntienne aikana kohtaatte monia totuuksia. Koette, että tämän hetken totuus ei ehkä ole totuutenne huomenna. Näin nopeasti kaikki voi muuttua.

Voitte sanoa, että olette enemmän tietoinen/hereillä, kun koette totuuden toisen tason. Mutta tämä on teidän totuutenne. Se ei ole millään muotoa jonkun toisen totuus, vaikka hän ehkä on vähemmän tai enemmän tietoinen/hereillä.

Miksi sitten sanomme, että joku on enemmän tai vähemmän tietoinen/hereillä? Tämä liittyy osaltaan sanojen käyttöön kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa, kaksinaisessa ajattelussa. Monet yrittävät murtautua tästä ulos, mutta se on vaikeaa, kun teidän edelleen täytyy elää kolmannen ulottuvuuden maailmassa.

Haluaisin selittää vähän lisää antaakseni teille enemmän ymmärrystä tästä prosessista, kun astutaan ulos kaksinaisesta ajattelusta.

Olemme jo puhuneet siitä, että jokainen on eri tasolla prosessissaan. Maan ihmiset haluavat joskus kutsua tätä olemiseksi enemmän tai vähemmän tietoinen/hereillä. Kukaan ei itse asiassa voi sanoa olevansa enemmän tietoinen/hereillä kuin toiset.

Mitä tarkoitan tällä?

On monia totuuksia ja kyllä, mitä enemmän tietoiseksi/heränneeksi tulette, sitä enemmän totuutta tulee saatavillenne. Tämä ei kuitenkaan merkitse sitä, ettei jollakin vähemmän tietoisella/heränneellä voisi olla sama totuus.

Jokainen on valinnut oman polkunsa ja seuraa sitä omassa tahdissaan ja omalla tavallaan. Jotkut ihmiset eivät ehkä ole ns. tietoisia/heränneitä ja kuitenkin heillä on sama totuus.

Monia lisätotuuksia on tulossa käyttöön maan päällä. Mitä korkeampi taajuus maapallolla ja sen päällä olevilla ihmisillä on, sitä enemmän totuuksia tulee saataville ja sitä enemmän pystytte erottelemaan totuuden itsellenne. Ja kuulkaa, kun sanon tämän: kyse on oman totuutenne erottamisesta, ei muiden totuuden. Ja älkää unohtako, että totuutenne tänään ei ole ehkä totuutenne huomenna.

Paljon eri kanavien kautta tulevasta informaatiostakin perustuu tähän prosessiin. Kanavien kautta tuleva informaatio voi olla myös ristiriitaista vain siksi, että se on tiettyjä ihmisiä varten ja te ette ehkä ole yksi niistä.

Yksi asia joka on kovasti yhteydessä kaksinaiseen ajatteluun, on ego. Ego on osanne, joka edelleen välittää siitä, onko joku enemmän tai vähemmän tietoinen/hereillä. Ego edelleen välittää siitä, onko sillä korkeampi tai vähäisempi totuus kuin toisilla.

Tämän vuoksi keskityn tähän tällä kerralla. Ego on osanne, joka pitää teidät kaksinaisessa ajattelussa ja tämän vuoksi olemme tehneet työtä egon yhdistämisessä - saadaksemme teidät pois kaksinaisesta ajattelusta.

Kaikkina aikoina muistuttakaa itseänne siitä, että olette polullanne ja että olette täydellisessä paikassa tällä hetkellä. Huomenna saatatte huomata olevanne toisessa paikassa ja sekin on täydellinen paikka.

Kyse ei ole siitä, kuka on enemmän tai vähemmän tietoinen/hereillä. Kyse ei ole siitä, kuka tietää enemmän tai vähemmän.

Ainoa asia jolla on merkitystä, on se, että pystytte tuntemaan totuutenne ja että totuutenne on täydellinen teille. Silloin olette täydellisessä paikassa. Omassa paikassanne.

Rakkautta,
Sananda
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=971&mforum=uusimaa
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
Lempeydellä voi ravistella maailmaa


Aaviisuisen lisäys;

tekstistä linkissä http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=25762.msg206011#msg206011 
Lainaus

" Päätämme kutsua häntä Jeshuaksi, koska meillä on hänestä erilainen näkemys kuin raamatussa. Jeshuan elämä oli hyvin tarkasti suunniteltu." ....  " Samaan aikaan toinen mestari, joka oli aiemmin ollut jumalolento maan päällä, laskeutui häneen. Tunnemme tämän mestarin Sanandana. Hänet oli aiemmin tunnettu Shivana, joka oli androgyyni ja joka hindulaisuudessa tunnetaan tuhoajana. Tämä merkitsi sitä, että hänellä oli hyvin erityinen lahja, jonka hän oli saanut Lähteeltä: kyky polttaa pois karmaa. Tämä teki Jeshuan kykeneväksi parantamaan ihmisiä hyvin erityisellä tavalla, koska hän voisi sanoa: "Sinun syntisi on anteeksiannetut" ja ihmiset saisivat sovituksen! Ne jotka astuivat hänen energiakenttäänsä, parantuivat, koska hänen karmalastinsa lähti pois. Oli suunnitelmana, että Jeshua jatkaisi monia, monia vuosia maan päällä… "
« Viimeksi muokattu: 21.07.2008 10:00:48 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: